22. februar 2021

Kolding lukker folkeskoler efter corona-udbrud: “.. to indvandrerfamilier, hvor næsten alle var smittet”

Fredag kunne TV-Avisen oplyse, at Ishøj og Kolding var de to kommuner i landet med det højeste smittetal. Den multikulturelle Vestegn har længe været førende, men nu er der jysk ‘konkurrence’. En kilde fortæller mig, at det drejer sig om ‘to indvandrerfamilier, hvor næsten alle var smittet’. De to lukkede folkeskoler der nævnes i indslaget, hører da også til de mere multikulturelle jf. Kulturradikale Smadrer Danmark – Kolding Kommune corona-lukker to skoler med mange indvandrere: TV Avisen fortier alt om etnicitet.

“Børnene fra Munkevængets Skole og Brændkjærskolen i Kolding må vente en ekstra uge, før de kan vende tilbage fra vinterferien. Kolding Kommune har nemlig lukket ned for de to skoler, efter de har været centrum for en kraftig opblussen i smitte med coronavirus.

TV Avisen bringer nyheden som deres tophistorie. I indslaget bliver det imidlertid fortiet, at 65,7 procent af eleverne på Munkevængets Skole har ikke-vestlig baggrund. Angående Brændkjærskolen er andelen af ikke-vestlige elever på 16,7 procent. …”

(Collage: Corona-udbruddet i Kolding, februar 2021; Link: FT, DR)

Opdate. Flere detaljer på BT.dk

“At Kolding lige nu er epicentrum for coronasmitte i Danmark, kan ledes tilbage til én skole. Helt præcist Munkevænget Skole, hvor 70 procent af eleverne er tosprogede. Skolelederen, Stine Kirk Jensen, mener dog ikke, at der er sammenhæng mellem, at eleverne er indvandrere, og at smitteudbruddet er kommet.

‘Jeg tror ikke, det er, fordi de er tosprogede. …,’ siger Stine Kirk Jensen til B.T.”

Oploadet Kl. 13:34 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117207/trackback

35 Comments »

 1. Mink, Cluster 5 blev ikke det nye Wuhan, men alt taler for at Danmarks ghettoområder holder landet lukket ned, fordi Heuniche ikke tør gøre noget effektivt ved netop de områder.
  Islam rabat igen

  Kommentar by k.m. — 22. februar 2021 @ 14:08

 2. Som skrevet i OT har BT historien

  “Smitteudbrud i Kolding: Epicenter er på skole med mange indvandrere og specialklasser
  Det danske epicenter for coronavirus hedder lige nu Kolding, hvor mange skolebørn er smittet med den ekstra smitsomme engelske variant, B117.
  Nu viser det sig, at det særligt er én skole i Kolding, der har en forholdsvis stor andel af tosprogede elever samt modtage- og specialklasser, smitten kommer fra.
  Nærmere bestemt Munkevængets Skole.

  Og netop på grund af skolens sammensætning af elever har skolen også haft nødåbent under hele coronakrisen – i modsætningen til mange andre skoler.”

  “Det er særligt blandt medarbejderne, i skolens modtageklasser og et nødundervisningshold i udskolingen, der har været smitteudbrud. Dermed er der ifølge smitteopsporingen ikke nogen direkte sammenhæng med genåbningen af 0.-4.-klasse sidste mandag.”

  “jeg regner med, at vi godt kan åbne igen for de mindste og nødundervisning i næste uge”, siger skoleleder Stine Kirk Jensen.”

  -Og sådan er det på ALLE perkerskolerne!

  “På Tingbjerg Skole i København har klasselokalerne til de ældste elever ikke stået tomme de seneste uger.
  Faktisk er »en håndfuld« elever på hver årgang mødt fysisk op i skole hver morgen, selvom landet er lukket ned og de ældste elever er hjemsendt til fjernundervisning.
  Det fortæller Marco Damgaard, der er skoleleder på Tingbjerg Skole.”

  -“En håndfuld elever”?

  “På Munkevænget Skole har 200 elever været i skole under coronanedlukningen, selvom stort set alle andre danske skoler har været lukket. Vi har ca. 500 elever i alt”

  https://www.bt.dk/samfund/skoleleder-om-smitteudbrud-ikke-fordi-det-er-indvandrere

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 22. februar 2021 @ 14:10

 3. Eksperterne og medierne er skyld i at koronaen ikke er bekæmpet, det har undret 90% af befolkningen at der aldrig kom styr på smitten selv om at der er båret mundbind og de fleste butikker er tvangslukkede, hele regeringen bør sparkes ud af folketinget og de lortefarvede ud af Danmark, denne sag og mink nedslagtningen der er landsforræderisk er en forbrydelse mod hele landet, Forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Emmagad — 22. februar 2021 @ 14:36

 4. jeg vidste det godt ligeså alle rationelle mennesker….

  Kommentar by Moth — 22. februar 2021 @ 14:37

 5. DET LADER TIL AT CORONA-INFLUENZAEN SKAL UDNYTTES MEST MULIGT til at få danskerne ned med nakken, og til at omdanne samfundet til en kopi af Kina eller Sverige. At nogen vil af med demokratiet og danskerne bliver vist mere og mere tydeligt for dem som følger med på nettet.

  Det første er at mængden af bevidst fortielse og mis-information stiger og stiger. Det er jo en stor skandale at DR, TV og papiraviserne fortier det med hvilken baggrund folk, smittekæder og voldsomheder i gaderne har. Det giver en skævvridning af den demokratiske debat. Som er med til at underminere folkestyret.

  Det andet er at coronaen misbruges til at tilrane sig politisk magt. Som forslaget til den ny epidemi-lov viser. Loven indeholder en lang række uhyrlige bestemmelser om overvågning, kontrol samt TVANG og atter TVANG. Se artikel: “Regeringen vil tvangsindespærre danskerne”.

  Det er kommet frem at loven giver ministre DIKTATORISK MAGT, at den svækker firmaers og personers retssikkerhed, at den flytter åbne politiske debatter til lukkede og nærmest hemmelige møder, at den skubber sundhedsfaglig viden til side, at den krænker privatlivets fred, indskrænker den personlige frihed og gør det nemt at skalte og valte med danskernes menneskerettigheder.

  Forløbet hidtil har været meget udemokratisk. I DR påstod en ordfører fra S at der havde været et års debat. Såeh? Den offentlige debat har da nærmest været lig nul, undtagen de sidste to-tre dage. Og væsentlige ændringer af loven er kommet til i sidste øjeblik, så politikere fra andre partier, f.eks. NB og DF kun havde minutter eller et par timer til at reagere. Det er da ikke en ordentlig måde at regere og lovgive på.

  Hertil kommer nye oplysninger om effekktiv medicin fra Israel og andre lande. Og det at tests ikke helbreder nogen, at smittestatistik kun er til begrænset nytte, og at der tilsyneladende er færre indlagte og døde end i et normalt influenza år. (?)

  Meget tyder på at der er gået panik, forvirring, tunnelsyn og fartblindhed i bekæmpelsen af coronaen. Andre patientgrupper ignoreres, og de enorme omkostninger ved nedlukningerne bagatelliseres.

  Og den ny epidemi-lov lægger en tidsindstillet bombe under danskernes økonomi, frihed, rettigheder og ret til medbestemmelse mht. samfundets fremtidige udvikling.

  Kommentar by BENT A — 22. februar 2021 @ 15:03

 6. Som sagt er det ALLE perker-skolerne, der er Covid-19 superspredere:

  “Det skyldes, at de mange tosprogede elever på skolen er en del af et sprogprøveprogram, hvilket giver eleverne krav på fysisk undervisning.
  Et program, som Munkevængets Skole er en del af, da de er en del af ghettopakken.
  Og det bliver man en del af, hvis over 30 procent af en skoles børn bor i et udsat boligområde.”

  https://www.bt.dk/samfund/skoleleder-om-smitteudbrud-ikke-fordi-det-er-indvandrere

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 22. februar 2021 @ 15:09

 7. ps: MISTANKEN OM AT DEN BLÅ OPPOSTION, dvs. de tre såkaldt borgerlige partier V, K og LA, ikke er andet end dikkende lammehaler og skødehunde i forhold til S, SF, R og EL, er blevet bestyrket. K har f.eks. frejdigt meldt ud at de vil stemme ja og at de slet ingen forbehold har. Er K et skabsradikalt parti?

  Kommentar by BENT A — 22. februar 2021 @ 15:11

 8. Mon omkostningerne ved perkernes covid-19 superspredning regnes med i de 33 milliarder?

  “På en skole i København går en gruppe af de ældste elever fysisk i skole hver dag: »Vi er nødt til det«

  Mens dygtige og middeldygtige skoleelever klarer sig fint igennem nedlukningerne, går hjemsendelserne hårdt ud over de svageste elever, viser en ny undersøgelse. Det kan mærkes på Tingbjerg Skole i København, hvor flere af eleverne kommer fra ressourcesvage hjem.
  Marco Damgaard er skoleleder på Tingbjerg Skole. Her mærker især de svage elever konsekvenserne af hjemsendelserne.

  På Tingbjerg Skole i København har klasselokalerne til de ældste elever ikke stået tomme de seneste uger.
  Faktisk er »en håndfuld« elever på hver årgang mødt fysisk op i skole hver morgen, selvom landet er lukket ned og de ældste elever er hjemsendt til fjernundervisning.”

  https://www.berlingske.dk/samfund/paa-en-skole-i-koebenhavn-gaar-en-gruppe-af-de-aeldste-elever-fysisk-i

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 22. februar 2021 @ 15:15

 9. OMKOSTNINGERNE TIL INDVANDRINGEN er nu oppe på ca. 200 MILLIARDER KR. pr. år når alle udgifter regnes med.

  Kommentar by BENT A — 22. februar 2021 @ 15:24

 10. Danimakistan

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 22. februar 2021 @ 15:32

 11. ***En mandlig ikke-dansk statsborger mand fra et i Asylcenter gik amok i Brugsen i Hviding,

  Kommentar by Moth — 22. februar 2021 @ 15:52

 12. Det er så alle folkeskoler i 6000 kolding der er lukkede og ikke kun de to berørte skoler med modtageklasser – som har holdt åbent imens almindelige skoler har været lukket.

  Til almindelig information kan jeg fortælle at sdr Bjert er en landsby lige udenfor Kolding hvor alle “de røde” bor – mange i kollektiver.

  Der er dobbelt cykelsti til Sdr Bjert og den ryddes altid for sne før vejen den følger – så de røde kan cykle på arbejde inde på rådhuset.

  Sjovt nok er Sdr Bjert Centralskole også 100% hvid….

  Kommentar by redneck — 22. februar 2021 @ 15:59

 13. Det er jo klart: Hvorfor skal rettroende muhammedanere tage advarsler alvorligt fra vantro danskere? Forståeligt med smittetaludbredelsen. Hvilket jo forklare hvorfor man ikke ligesom i Nordjylland lukker ned -(og ofre mink).

  Kommentar by Michael Unna — 22. februar 2021 @ 16:06

 14. 13) ja ja ja. Sort humor fra virkeligheden.

  Kommentar by Michael Unna — 22. februar 2021 @ 16:07

 15. og i dag d. 22/2 kl. 15:40 på DR nyheder (seneste):

  TORE BØNKE JEPPESEN
  Odense frygter at blive et nyt corona-hotspot
  Mens store dele af landet håber på snarlig genåbning, frygter man i Odense at blive det næste corona-hotspot – som det senest er set i Kolding.

  En sammenligning af smitteudviklingen i Odense og Kolding, som Odense Kommune har lavet, viser, at smitteudviklingen i Odense hen over de seneste fem dage til forveksling ligner den udvikling, Kolding havde over en lignende periode i forrige uge.

  Incidenstallene viser også, at smitten er klart størst i bydelen Vollsmose.

  Odense-borgmester Peter Rahbæk Juel (S) opfordrer borgere til at lade sig teste, ligesom kommunen vil skrue op for information om restriktioner og smittespredning i Vollsmose.

  Kommentar by gutmenchen — 22. februar 2021 @ 16:07

 16. Jeg kender til skoler herude på landet med op til 100 elever her hvor alle skoleelever var sendt hjem. Det fortæller medierne sjovt nok ikke. Ja, det handler selvfølgelig om specialklasseleever plus nødpasning plus lidt ekstra plus lidt tredje. Uanset hvor man står i forhold til genåbning og nedlukning, så er det jo meget sigende. Selv de frække store medier dyrker ikke hvor meget vi gør halvt i både den ene og den anden retning. De gør det kun overfladisk og så er det hurtigt glemt. Det er det samme vi ser med grænselukning. Som gående kan du jo ultranemt krydse grænsen ved de små overgange uden at blive tjekket. Du kunne de i foråret. Du kan det nu. Ingen medier dyrker det konsekvent i en længere periode. Derfor gør ingen oprør, fordi de tror det bare er et øjebliks slaphed.

  Kommentar by Angantyr — 22. februar 2021 @ 16:23

 17. Centraliseringen af skoler (600 nedlagte), hospitaler og kommuner og oprettelsen af ghettoer mv. har mange negative sider. Spredningen af corona-influenzaen er een af dem.

  Kommentar by BENT A — 22. februar 2021 @ 17:27

 18. # Agantyr 16.23: Ja, grænsebevogtningen er slet ikke effektiv. Og derfor kan der være tusindvis af ikke-registrerede indvandrere i vores land, herunder mange “udviste”.

  Kommentar by BENT A — 22. februar 2021 @ 17:31

 19. TOTALT TIL GRIN

  Tror politikerne virkelig de kan få has på smitten, når de nægter at se smittekilderne??

  Hvornår begynder muslimerne at blive regnet for ligeværdige mennesker? Men myndighederne tror stadig på et “multietnisk” samfund med så mange mennesker, der ikke vil deltage i de vantros spilleregler.

  I 1985 spurgte jeg min læge, om han ikke var bange for, at vi fik tuberkulose igen. Nej, svarede han og kom med en lang udenomssnak. Få år efter havde vi over 500 tilfælde om året. HURRA FOR BERIGELSEN.

  Hvis en muslim på arbejdspladsen hostede lidt rigeligt, forsvandt jeg hastigt. Når sundhedsmyndighederne ikke vil beskytte danskernes helbred, så må jeg selv tage mine forholdsregler. Lige nøjagtig ved at undgå de mennesker.

  En dag på apoteket gik en afrikansk kvinde væk fra disken. Hun tabte sin pung og alt væltede ud. Hvad gjorde kvinden, hun stod som en saltstøtte, og lod de hjælpsomme danskere samle det hele op. Jeg forsvandt derimod ud af butikken, spekulerende på hvilken sygdom hun havde medbragt.

  Mon ikke den engelske variant er importeret fra England med deres konstante besøg derovre?

  Hvornår finder mennesker ud af, at pivåbne grænser er livsfarlige for alle lande?

  ETNISKE DANSKERE HAR KUN SIG SELV AT STOLE PÅ. GOOG LUCK

  Kommentar by tavsen — 22. februar 2021 @ 17:35

 20. Det er ca. Nul Procent overraskende at Anti-Hvide oikofobiske DR fortier oplysninger, som kunne gavne danskerne.

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. februar 2021 @ 18:02

 21. Som nævnt ovenfor er det Perker-town i Odense aka Voldsmose, der er Covid-19 hotspot

  “I løbet af de seneste syv dage er der konstateret 204 nye tilfælde med coronavirus i Odense, hvilket betyder, at kommunen har et incidenstal på 99,9.
  Ser man isoleret på Vollsmose er incidenstallet dog helt oppe på 634,4, hvilket  betyder, der er sket en firedobling i området i forhold til for en uge siden, hvor tallet lå på 153,1.”

  Og som en anden nævner var Danmark i praksis tuberkulosefrit i firserne, men så kom Somalierne, og vupti så havde vi 500 tilfælde om året.

  Fnat-epidemien de senere år skyldes flygtningestrømmen fra 2015 og frem.

  Leverbetændelse er nu blevet mere almindeligt, fordi pizzafolket tørrer sig i røven med hånden.

  Du skal nu koge dine frost-hindbær fordi de ikke længere kommer fra Danmark, men fra Marokko, hvor folk har samme toiletvaner.

  https://www.tv2fyn.dk/odense/mange-smittede-odense-skruer-op-corona-indsatser-i-vollsmose

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 22. februar 2021 @ 18:23

 22. Jørgen Nielsen — 22. februar 2021 @ 18:23

  Rolig nu, det er noget politikerne i Odense ser alvorligt på ;-)

  “- Vi kan se, at der er smitte i Odense NØ, altså Vollsmose, og vi kan se, at der lidt blandt de unge, men det er ikke et entydigt billede. Smitten er i alle bydele, siger borgmesteren

  Udover kommunikationsindsatserne i Vollsmose nedsætter kommunen også en gruppe, der skal holde skarpt øje med udviklingen i coronasmitte. Derudover arbejder man på at skaffe ekstra testkapacitet til området.”

  Kom der noget ud af at banke på dørene i Ishøj, har vi hørt om det? Eller var det en fiasko?

  ETNISKE DANSKERE HAR KUN SIG SELV AT STOLE PÅ. GOOD LUCK

  Kommentar by tavsen — 22. februar 2021 @ 18:43

 23. Ja det er jo flot at Myndighederne skruer op for testkapaciteten, og mange flere kan mange gange lade sig teste, og teste hid og did,…..og så kan myndighederne folde Deres hænder og forholde sig passive, og lade udviklingen lalle frem og tilbage vel vidende at viden ikke skaber en skid i sig selv…..og vi skulle jo nødig ødelægge “Integrationen” ved at forholde os til virkeligheden og hvad Islam er for en størrelse (usekulær diktatorreligion med et Førerprofet ideal -af sindsyg karakter-som sikkert er flintrende ligeglade med om der dør nogle vantro med I Deres fald), så vi kan jo kun undre os over at smittetallet er højt i Vollsmose og Kbh Vestegn, og være overrasket over at jorden er rund. (Nøøøj tænk sig).

  I Israel har man nu fået cirka 1/3 til 1/2 af befolkningen vaccineret, og de er begyndt at åbne op over hele linjen. Hver borger er udstyret med et Coronapas, som giver adgang til Fittnesscentre og andre forlystelser…Der er dog stadigvæk krav om afstand i det offentlige rum, og mundbind i indkøbscentre.

  Kommentar by Michael Unna — 22. februar 2021 @ 19:01

 24. Ingen kvaler – Dumskerne betaler.

  Kommentar by piphans — 22. februar 2021 @ 22:11

 25. Fra min ven i Flensborg. Det ene flygtninge center i Flensborg er blevet isoleret fordi perkerne har fået Kinesisk pest aka corona virus. Det fede er at på trods af, at der er sat 10 sikkerhedsvagter til at passe på at perkerne ikke går ud, så stikker de sorte af om aftenen og fare rundt i Flensborg og sikkert også i Mohammedanmark.

  Kommentar by piphans — 22. februar 2021 @ 22:41

 26. # PIPHANS 22.11: JA, DUMSKERNE BETALER deres skat med glæde. Og for at glæde dumskerne har S og diktator Mette på eet år gennemført 35 nye afgifter og skattestigninger. Som alle vender den tunge ende nedad! De gamle medier har vist alle været yderst diskrete om den asociale skattepolitik.

  Kommentar by BENT A — 22. februar 2021 @ 23:14

 27. Min mening:
  Hvis regering og folketing mener, at covid19 er så farlig, som alarmklokkerne lyder, så må de, fanden tage mig, sætte ind, med nålestiks-precition, de´r, hvor smitten huserer, frem for at hele landet skal holdes i undtagelsestilstand, skønt vi overholder alle sikkerhedsanvisninger.
  Og kan smittede ikke selv finde ud af at holde sig og sine isoleret, så må det være på sin plads, at de´ bærer fodlænker, til overvågning, frem for at vi alle skal efterlade navn, adresse og cpr.nr. over alt, hvor vi befinder os med mundbind, sprit, afstand osv.

  Jeg har længe, forgæves, forsøgt at finde kommunal-geografiske opgørelser for smitte-tallene, så man i hver enkelt kommune selv kunne styre uden om smittekilderne.
  De informationer får vi fortsat ikke.
  Hvorfor?

  Jeg har heller ikke kunnet finde informationer om, hvordan smitte-sporings-programmet (der skal knække smittekæderne) er blevet optimeret i de, længst kendte, dele af samfundet, der pga. covid19 har og fortsat lægge mest beslag på sygehusene.
  Hvorfor?

  Jeg læste om en corona-smittet ældre, dement, etnisk dansk, kvinde, der blev politi-opdækket 24/7 på et plejehjem/bosted fordi hun ikke formåede at overholde sin isolation, men jeg har ikke kunnet finde samme oplysninger om AEHere, der, trods smitte, ikke overholder deres isolation.
  Hvorfor?

  Et par tanker:
  Kan alt ovenstående mom være fordi nogen i vort samfund (gammel-partier m.f.) lider af berøringsangst/pleaser det nye vælgersegment?
  -at iSlammets overbelastning af sygehusene helst ikke skal blive alment bekendt, så regeringen ikke mere, indirekte, kan udlægge ansvaret, som værende danskernes/de unges/.. skyld?
  Eller kan det (også?) skyldes, at mange fra indvandringsindustrien tjener fedt på segmentet (i ghettoerne) via projekt-mageri, der ikke direkte er ensbetydende med “hjemsendt på fuld løn” og derfor holder liv i/under fremmedkulturens dyrkelse af storfamilie-/massesammenkomster/…?
  (indvandringsindustri/-projekter/-corona-hjælpepakker)

  Jeg, og mine, overholder restriktionerne, som nær enhver anden lovlydig borger, men hvorfor skal “hele dyreparken spærres inde, fordi aberne holdt fest”?

  Det må være ret at forvente, at smittede (med familier) overholder en påbudt isolation og det må, hvis regering og folketing mener, at covid19 er så farlig, kunne forlanges, at det sker med vagtopdækning 24/7, hvis man ikke selv kan finde ud af det;
  som det også skete for gamle demente dame!

  Ps.
  pandemilovens komme, har jeg her undladt, men er bestemt ikke uinteressant ift. temaet.

  Kommentar by M.S. Carstens — 22. februar 2021 @ 23:14

 28. Og smittetallet er ikke bedre i Vollsmose

  Kommentar by Charles — 22. februar 2021 @ 23:15

 29. Ang epidemiloven med de 12 tvangsindgreb i folk´s frihedsrettigheder.

  Med de beføjelser regeringen vi tilrane sig, kræves der ikke bare et flertal af partier, men 5/6 deles flertal da det ellers er i strid med grundloven.
  Jeg kender godt nok ikke mandat fordelingen, men jeg tror ikke lige det røde flertal kan række til 5/6 dele af de 179 folketingsmedlemmer. Det er jo lige godt 83% der skal stemme for det vidtgående indgreb i folkets frihed.

  Ingen skal stjæle min frihed på den bekostning, jeg håbe andre kan se det.
  Afsæt nu flertalsdiktaturet NU !

  Kommentar by Charles — 22. februar 2021 @ 23:17

 30. Hvis det passer man bliver immun mod ny smitte ved at være smittet tidligere, så burde næsten alle indvandrere fra muhamedanske lande være immune nu ud fra smitteincidenserne fordelt på herkomst sidst udregnet i starten af oktober https://files.ssi.dk/COVID19-og-herkomst-oktober-2020:

  herkomstland, andel i % af smittede, – andel i % af befolkningen
  somalia 3,7 – 0,4
  tyrkiet 3,6 – 1,1
  pakistan 3,6 – 0,4
  libanon 1,9 – 0,5
  irak 1,8 – 0,6
  marokko 1,1 – 0,2
  polen 1,0 – 0,8
  afghanistan 0,9 – 0,3
  ex-jugoslavien 0,7 – 0,3
  syrien 0,7 – 0,7
  indien 0,7 – 0,3
  iran 0,6 – 0,4
  sverige 0,6 – 0,3

  Omregnet til hyppighed af tilfælde pr 100.000:

  registrerede smittede i hele perioden pr. 100.000 indbyggere
  Danmark 248,2
  Somalia 3201,6
  Tyrkiet 1005,6
  Pakistan 2477,3
  Libanon 1251,5
  Irak 992,8
  Marokko 1742,5
  Polen 369,2
  Afghanistan 819,2
  Ex-Jugoslavien 832,9
  Syrien 280,8
  Indien 780,6
  Iran 504,7
  Sverige 628,5

  Kommentar by perhag — 22. februar 2021 @ 23:32

 31. https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12779852/odenses-borgmester-paa-hasteindkaldt-pressemoede-vores-kurve-har-samme-haeldning-som-koldings/

  Altså…det er ikke til at holde ud mere!

  Kommentar by Black Watch — 23. februar 2021 @ 01:14

 32. Corona er ok for mig, bare der kreperer en masse røde og brune idioter.

  Kommentar by Bilka — 23. februar 2021 @ 02:11

 33. Stikker af om aftenen fra asyl centret i flensborg!
  Er det derfor der er lavet udgangs forbud for tyskerne om aftenen?
  Tilbyd dem frøslev lejren. Den har de da erfaring med at drive.
  Er indvandrer trojanske heste iblandt os??!!

  Kommentar by Anonym — 23. februar 2021 @ 06:41

 34. Apropos uddannelse.
  Skal indvandrer unger først lære dansk i 0 klasse? Allerede her er de bagud så.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/tvunget-i-boernehave-det-er-trist/8481307

  Kommentar by Anonym — 23. februar 2021 @ 11:17

 35. Tallene i øverste kolonne i Perhags kolonner – hvor kommer de fra?? Fra Danmarks statistik? Alle tal th. er for små.

  Kommentar by BENT A — 23. februar 2021 @ 20:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper