24. februar 2021

Rune T. Selsing: “Venstreradikalismen har en generel ødelæggende virkning på vores samfund…”

Ligesom velfærdsstatens kerneydelser i dag kan betyde stort set alt, så skoles universitetsstuderende i dag i venstreradikal ideologi. Det spreder sig som metastaser i samfundet, og giver helt almindelige danskere blokeringer overfor hævdvunden sund fornuft. God kommentar af Rune Toftegaard Selsing på JP.dk – Luk universiteternes galeanstalter.

“Der er noget i vejen med vores universiteter. Tilbage i 70erne var de en svamp for revolutionær marxisme, der ville omstyrte og ødelægge samfundet. I dag er de selvfølgelig stadigvæk overvejende venstreorienterede, men i de senere år er der opstået små ekstremistiske lommer, der er farlige for vores fællesskab. …

Tag eksempelvis centret FREIA på Aalborg Universitet, der først og fremmest beskæftiger sig med race, køn, etnicitet og postkolonialisme. De har 8 forskere som kernemedlemmer og yderligere 15 forskere tilknyttet. Her har vi racistisk forskning i ‘hvidhed,’ som går ud på, at hvide mennesker opfører sig på en bestemt måde qua deres hvidhed. Skøre forestillinger om, at Danmark er en kolonination, der bør bearbejde sin moralske skyld. Fantasifulde påstande om at der slet ikke findes ‘mænd’ og ‘kvinder’. Og ikke mindst en omsiggribende undertrykkelsesteori, der hævder, at der findes en samlet mastermindagtig-strategi i udgræsningen af ikke-hvide, ikke-binære og ikke-heterosektuelle. Altså, politisk ekstremisme dårligt forklædt som forskning.

Århus Universitet har forskergruppen Ethnicity, Diversity and Education med 10 tilnkyttede forskere. Sidstnævnte har Dorthe Staunæs som leder, og hun gjorde et stort indtryk på mig for ca. 15 år siden med et debatindlæg i Weekendavisen. Hendes indlæg handlede om ‘hvidhed,’ og det var første gang, jeg læste noget af en ikke-nazist, der dyrkede et begreb om ‘hvidhed’. Det var så skørt og ja, egentlig bizart, at jeg valgte at klippe det ud. I dag lever den slags institutionaliseret på Århus Universitet. Er faktisk i vækst.

På Roskilde Universitetscenter kan man ikke overraskende finde Center for Køn, Magt og Mangfoldighed med hele 46 tilknyttede forskere og undervisere. Det skal retfærdigvis siges, at der vist også foregår en smule rigtig forskning her og selvfølgelig en masse old school venstreorienterede studier af klasse, sociale bevægelser, neoliberalisme etc. Men også her er der rigeligt med ‘forskning’ i etnicitet, intersektionalitet, race, queer, postkolonialisme, hvidhed og den slags.

Københavns Universitet har Center for Køn, sexualitet og forskellighed, hvor man kan tage en hel tilvalgsuddannelse i ‘identitetspolitik’. Rå indoktrinering, hvor de studerende bliver skolet i racistisk tænkning, opløsning af kønnene og postkolonial udskamning af vesterlændinge. Det lader dog til, at der kun er tilnyttet få ‘forskere,’ men det er ikke fordi KU har færre forskere i rendyrket politiske centre. Pt. har de også et Centre for the Study of Nationalism og Centre for Advanced Migration Studies.

… det er ikke harmløst. Venstreradikalismen har en generel ødelæggende virkning på vores samfund, og vi kan blot skæve til USA for at få indsigt i, hvor destruktiv identitetspolitkken kan være for et fællesskab. Vi bliver nødt til at forsvare os.”

(Ph.d. Robin DiAngelo underviser Coca Cola-ansatte i diversitet, 2021; Foto: Twitter)

Oploadet Kl. 11:40 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117224/trackback

28 Comments »

 1. Håber det her bare er en fase. At befolkningen til sidst bliver træt af alt det woke.

  https://www.dr.dk/nyheder/kultur/boeger/sort-forfatter-i-opraab-hvorfor-er-fantasy-boeger-saa-hvide

  Kommentar by Larsen — 24. februar 2021 @ 11:42

 2. Mon det, at venstreorienteringen “smadrer samfundet” egentlig høres som kritik af de venstreorienterede? Er det ikke snarere sexet og “fedt”, at den gør det?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 24. februar 2021 @ 12:19

 3. Aalborg Universitet. De har 8 forskere som kernemedlemmer og yderligere 15 forskere tilknyttet

  Århus Universitet. 10 tilnkyttede forskere.

  Roskilde Universitetscenter. 46 tilknyttede forskere og undervisere.

  Københavns Universitet. 3 Ansatte

  Altså mindst 82 mennesker, der får statslig løn for at “forske” i stort set det samme. Er der virkelig behov for så megen “forskning”??

  Når man kan centralisere på sygehusene, kan der vel også spares en del skattekroner på den gevækst? Fjernundervisning er opfundet, hvorfor ikke benytte det?

  Hvorfor skal Parkinsons lov stadig gælde indenfor det offentlige, bare for at tilfredsstille totalitære menneskers behov for selvhævdelse.

  Offentlige ansatte på et nyt stort kommunekontor i 70’erne fik forbud mod at kigge ud af vinduerne om formiddagen, for de skulle også have noget at lave om eftermiddagen

  Kommentar by tavsen — 24. februar 2021 @ 12:34

 4. FRÆNDE KAN VÆRE FRÆNDE VÆRST, SIGER ET GAMMELT ORD. Og det illustreres i disse år, hvor en vis tomatfarvet del af danskerne fører stedfortræder-krig mod resten af danskerne. Efter svensk forbillede. Krigen føres under det falske flag “Godhed til alle”.

  Kommentar by BENT A — 24. februar 2021 @ 12:38

 5. Alene det at hvide danskere i DR, i universiteterne og i pressen har sammensvoret sig for at angribe og udskælde danskerne for “hvidhed”….. viser vel klart at der er tale om en kollektiv psykose i de kliker som mener at det er deres ret og pligt at bekæmpe andre hvide med marxistiske hetzkampagner.

  Kommentar by BENT A — 24. februar 2021 @ 13:04

 6. at selsing sætter fokus på det vanvid ,- og endelig for lov til det , er meget meget tiltrængt. det ser ud som om der nybrud og nedbrud igang.

  Kommentar by heisahero — 24. februar 2021 @ 14:00

 7. Selv “forskere” med indvandrerbaggrund undrer sig over det åbenlyse
  De kender altså heller ikke deres hjemlandes kultur

  Såkaldt forskere er mange gange evighedsstudenter der aldrig kommer længere end til side 1 i lærebogen, gælder desværre også corona “eksperter”

  document.no
  “Av de 3039 voldtektsmennene var 60 prosent født i et annet land enn Sverige eller hadde minst en forelder som var født i et annet land.

  – Det er et veldig høyt tall, sier Ardavan Khoshnood, med bakgrunn fra Iran. – Jeg ble overrasket over at det var såpass mye.

  Forskerne har ingen svar på hvorfor så stor andel av voldtektsmenn er innvandrere.”

  Kommentar by k.m. — 24. februar 2021 @ 14:04

 8. DET KAN VIST SIGES ENDNU TYDELIGERE.

  Hvis celler der er en del af menneskelegemet bliver syge og går til angreb på broder- og søster-celler i samme legeme, KALDES DET KRÆFT.

  Og det er sådan set hvad det handler om, når hvide går til angreb på andre hvide pga. deres “hvidhed”. Det er POLITISK KRÆFT. Det kan næsten ikke blive mere forrykt. Mange af de woke feminister, stathue-nedbrydere og “anti-racister” må i en vis forstand betragtes som klinisk sindssyge. Eller de er så hjernevaskede at de ikke længere kan tænke, men kun aflire slagord, paroler og indstuderede ideologiske læresætninger.

  Kommentar by BENT A — 24. februar 2021 @ 14:05

 9. Biblioteket lukker fortsat ikke op, Platon fortæller i Staten om fjenden er inde i samfundet og vi er bleven trælle af denne “fjende” så imens ser vi visdommen forsvinder gradvis…..

  Kommentar by Moth — 24. februar 2021 @ 14:18

 10. Biden går amok i sit livs solnedgang. Han har åbenbart været så hæmmet af altid at være nr 2, at han har brug for at rase ud før det er for sent.
  https://www.youtube.com/watch?v=ZtgJ_cenkNk
  In prison, the determination shoud be, that your sexual identity is defined as what you SAY it is, not what in fact the prison say it is

  ergo, hvis en biologisk mand siger han er en kvinde, så ryger han i kvindefængsel hva´be´har flæskefar

  Kommentar by k.m. — 24. februar 2021 @ 14:26

 11. “Try to be less white.”

  How about you go fuck yourself instead?

  Kommentar by Kimski — 24. februar 2021 @ 14:49

 12. Gad vide hvordan det ville gå hvis man lavede en video ala “Try to be less black”

  /facepalm

  Kommentar by Andrikken — 24. februar 2021 @ 15:07

 13. I den danske kulturelite er det blevet ‘in’ at hylde sorte der er anti-hvide. DR og Politikkens kultur-sektion er fyldt med dette.

  https://www.dr.dk/nyheder/kultur/boeger/sort-forfatter-i-opraab-hvorfor-er-fantasy-boeger-saa-hvide

  Kommentar by KineserSnot — 24. februar 2021 @ 15:35

 14. Den egentlige skandale er, at dette vanvid praktiseres og prædikes på danske universiteter på den danske skatteyders regning, og at der ikke er en politisk reaktion mod det.

  Hvor er de borgerlige partier? Hvor er for den sags skyld de socialdemokratiske? Tror sidstnævnte, at deres gennemsnitlige S-vælger ønsker at betale for at blive pisset på af disse pseudoakademiske racistiske galninge?

  Kommentar by Crass Børsting — 24. februar 2021 @ 15:51

 15. Kan det være Warren Buffet,som har iværksat kampagnen med henblik på salg eller køb af hans Coca-Cola aktier?

  Kommentar by Nielsen — 24. februar 2021 @ 15:59

 16. Jeg er sikker på at vi vil kunne leve i et rigere og lykkeligere land, hvis man lukkede de venstreradikale studier på diverse universiteter, og skatteyderne, som de jo foragter, ville slippe lidt billigere i skat, desuden vil de studerende og deres lærer være tvunget til at foretage sig noget fornuftigt!

  Kommentar by Den Nervøse — 24. februar 2021 @ 16:19

 17. Moské det er på tide at gennemgå universiteterne med en tættekam og få lusene ud af forskningen og videnskaben?

  Det må efterhånden være klart for de fleste at den er helt gal med de forskellige institutter der blander deres følelser og forskruede sympatier ind i Vores forskning.

  Flere penge til den RIGTIGE videnskab!

  Kommentar by Santor — 24. februar 2021 @ 16:49

 18. Færre penge til Santor.

  Kommentar by Nielsen — 24. februar 2021 @ 16:56

 19. “Venstreradikalismen har en generel ødelæggende virkning på vores samfund…”

  Men sandsynligvis en gavnlig virkning på deres pengepung. Rødradikale har alle dage været skabskapitalister.

  Kommentar by tavsen — 24. februar 2021 @ 17:24

 20. Nu er Muppet show også racistisk! 🙄 Syyge verden. Mark Dice har en sjov/seriøs video på i dag om al den galimatias. Han er på youtube, som man ikke kan linke til her. Han er vildt intelligent, den fyr!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 24. februar 2021 @ 17:51

 21. VI DANSKERE STÅR I PROBLEMER TIL HALSEN. For selvom vi kan fastslå og bevise at der foregår rablende vanvittige ting på universiteterne, så har flertallet på Christiansborg ikke tænkt sig at foretage sig noget effektivt for at stoppe galskaben. Og det er det samme med flertallet af journalister.

  Og EU finder det vist udmærket at nationerne nedbrydes indefra, så det kan ende med at Tyskland dominerer hele Europa endnu en gang.

  Galskab, stupiditet, magtstræb, kvindepolitik, afrikanisering og utopiske projekter og fantasterier synes på vej til at gå op i en “højere” enhed.

  Nu vil EU også have at endnu flere feminister trænger endnu flere mænd ud af kontorerne, styrelserne, firmaerne og arbejdspladserne. Der kommer et direktiv om at mænd skal gå på tvungen barselsorlov i to måneder, hvis der er familieforøgelse. Bagtanken er at det vil hæmme mændene, og give mere plads til de stakkels undertrykte karriere-kvinder. Men det fremstilles selvfølgelig som et stort velfærds-fremskridt.

  Oveni vil EU, og Pernille Weiss fra K og andre tosser, tvinge Danmark til at modtage MANGE FLERE indvandrere. (et højere EU-kontingent har Mette F allerede sagt jatak til at lade danskerne betale. Nu 25.5 MILLIARDER KR. pr. år)

  Kommentar by BENT A — 24. februar 2021 @ 19:39

 22. PS: se også artiklen “Vesten har aldrig stået svagere”.

  Kommentar by BENT A — 24. februar 2021 @ 19:43

 23. Flere medier fortæller, at Coca Cola har udgivet en manual til deres ansatte om, at opføre sig “mindre hvid” af hensyn til de sarte og følsomme negre.

  Sjovt nok benyttede konkurrenten Pepsi Cola den hvide neger Michael Jackson som deres posterboy…

  Kommentar by Revisoren — 24. februar 2021 @ 20:52

 24. Rettelse: søg: Vesten har aldrig været svagere Rustad.

  Kommentar by BENT A — 24. februar 2021 @ 21:07

 25. Svaret på de Anti-Hvides angreb er selvfølgelig ikke at lade som om, at race og etnicitet ikke eksisterer eller ikke har (stor) betydning.

  Svaret er at øge hvide/vestlige menneskers sunde og naturlige solidaritet/loyalitet i forhold deres egen etniske gruppe og at øge hvide/vestlige menneskers bevidsthed om deres egen, historie, identitet og etnicitet.

  Vi har brug for Vestlig/Hvid Identitær Politik.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. februar 2021 @ 21:17

 26. De skal synkes i havnen!
  Den kommende coronafattigdom vil forhåbentlig fjerne financieringen af disse Erasmus Montanus’er…

  Kommentar by Hul igennem? — 24. februar 2021 @ 21:34

 27. Vi kan skælde, harmes og forarges over venstrefløjen så meget som vi magter,
  men det rækker som ……., når langt de fleste falder sig underdanig, i livets øjenkontakt med andre, og netop de´r undlader, at bekendtgøre sin mening/stå ved sig selv/være sin (indre) oprørte mening tro.

  Ja, galeanstalterne skal “lukkes”!,
  men det sker først, når vi hver SELV er mand for, at få MSM-paranoiaen sat til dørs/afklædt, i HVER VORE dele af:
  hele den pukkelrykkede/livets “pulserende” liv/frokostpause med kollegaerne/….
  – beviset findes, ved, f.eks., at bede en offentlig lønnet/-støttet/-afhængig om at læse DKA, UP, Documnt og slige frem for MSM og høre svaret!,
  spørgsmålet er så, om man falder sig underdanig eller er mand for, at stå ved sit, så det kan rykke “tante Amalie/fætter Blank”, til at søge “nye” informationer?

  – det må være et spørgsmål til sig selv, om hvorvidt man kan/vil være ærlig/tro mod sig selv eller bøje af, i mangel på samme, for sluttelig er hver enkelt selv ansvarlig for sine valg i livet ;-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. februar 2021 @ 01:36

 28. ” Fantasifulde påstande om at der slet ikke findes ‘mænd’ og ‘kvinder’”. Ja, det jo være skønt hvis det var sådan. Ingen feminister længere, intet mere vrøvl om at hvide mænd er roden til altt ondt her i verden. For der findes jo ingen mænd og kvinder. Der er jo heller ikke noget som hedder racer mere, så vupti ingen racister!

  Om ikke andet må de ‘kloge hoveder’ på universiteterne enten være totalt dobbeltmoralske, eller også forstår de simpelt hen ikke at de modsiger både sig selv, feminister, (anti)racister og den naturlige orden.

  Odd.

  Kommentar by Odd S. — 25. februar 2021 @ 12:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper