24. februar 2021

Støvring om radikal identitetspolitik: “… alt, der eksplicit har med faderfiguren at gøre, skal jordes.”

Kasper Støvring nævner Mary Eberstadts bog ‘Primal Screams: How the Sexual Revolution Created Identity Politics’, og pointerer at kampen mod kernefamilien ofte er en integreret del af radikale organisationer såsom Black Lives Matter. Støvring kommenterer i Kristeligt Dagblad – Debat: Kanten Fravær af fædre leder til farlig modkultur.

“I USA vokser mere end hvert fjerde barn op i et hjem uden en far. For sorte amerikanere er det hele to tredjedele af børnene.

Den amerikanske forfatter Mary Eberstadt har i bøger og artikler skrevet om dette sammenbrud og vist, hvordan vrede og frustrerede, faderløse sønner og døtre fører an i de radikale bevægelser. Og mange af bevægelsernes ledefigurer er ikke blot selv resultatet af brudte familier med fraværende fædre – disse bevægelser ønsker også at smadre kernefamilien.

For samfundet anses som pilråddent og gennemtæret af racistiske og patriarkalske strukturer. Det er symptomatisk, at alt, der eksplicit har med faderfiguren at gøre, skal jordes. Det gælder ikke blot familiefaderen, men også Gudfader og fædrelandet.

Det er den nye virkelighed i USA, som så småt er ved at dukke op herhjemme. Det har ikke noget at gøre med Trump, strukturel racisme eller autoritære statsledere. Det har primært at gøre med en dramatisk forandring i de grundlæggende værdier, de yngre generationer i dag bekender sig til. For de mest radikale af dem hedder parolen: Ned med familien, kirken og nationen! Og deres bøn lyder: Fadervor, du som hverken er i himlen eller på jorden.”

(Black Lives Matter, What we believe, 2021; Collage: Twitter)

“‘We disrupt the Western-prescribed nuclear family structure requirement by supporting each other as extended families and “villages” that collectively care for one another, especially our children, to the degree that mothers, parents, and children are comfortable.’

… The ‘what we believe’ page has gotten enough scrutiny that it now appears Black Lives Matter may possibly consider it something of a liability and has taken it down.” (Redstate, 21. September 2020)

Oploadet Kl. 01:40 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117245/trackback

12 Comments »

 1. VESTEN OG SPECIELT DANMARK OG SVERIGE HAR LÆNGE VÆRET MANDSFJENDSKE OG FAMILIEFJENDSKE SAMFUND. Og dermed også børnefjendske samfund. Og dermed også syge, perverse og ondskabsfulde samfund.

  Familien er samfundets vigtigste og mest grundlæggende enhed. Men kommunisterne og de woke feminister har altid, af ideologiske grunde, været interesseret i at nedbryde familierne. Fordi det er med til at bane vejen til rød dominans af samfundet.

  Det er bl.a. derfor skilsmisse-tallet i Danmark og Sverige er oppe i verdensrekord højder.

  Mange af de faderløse børn har aldrig oplevet at være med i en familie. De har været henvist til at nøjes med en enlig mor som umuligt kan være både far og mor for barnet. Oftest er det moren som har sørget for familiens opløsning, (90% af tilfældene), og er hun gået i gang med en ny filejs eller skiftende bekendtskaber, er børnenes far tit i vejen og får saboteret sin ret til at se børnene og være med i deres opvækst. Eller han holder sig helt væk. I begge tilfælde vil han ofte blive bagtalt af moren.

  Børnene får så en barndom i institutioner hvor de opdrages af staten, dvs. røde kvinder, røde pædagoger. Børnene bliver snydt for en normal barndom.

  I skilsmisse-systemet dominerer røde bureaukrater og aktivistiske røde feminister der er pisseligeglade med ligeret og ligestilling, når mænd er indblandet og skal have fordel af ligebehandling. Mænd er jo noget katten har slæbt ind, og den slags får feministerne til at holde sig for næsen. Resultatet er at mændene og børnene gøres retsløse i de allerfleste sager. Den fraskilte kvinde kan opføre sig som det værste svin overfor sine børn og deres far, det godkendes rutinemæssigt af feministerne.

  Kunne fortsætte længe, for råddenskaben i dansk familiepolitik er uden grænser og så syg og ond, at ord ikke kan gengive det. Slet ikke på lille plads.

  Det er ikke mærkeligt at flere og flere børn og unge oplever samfundet som modbydeligt, for det stjal og fratog dem deres barndom, pinte dem og fyldte dem med bitre minder.

  Og løgnefabrikken DR som bestyres af aktivistiske feminister, fortsætter dag ud og dag ind med løgnehistorier og hetzkampagner rettet mod mænd, familier, forældre.

  Kommentar by BENT A — 24. februar 2021 @ 02:23

 2. PS: Den konstante forhånelse af alle maskuline-, familiemæssige og nationale værdier fortsætter, vil det uvægerligt ende i civilisationens undergang og barbariets ankomst.

  Og næste fase på vejen mod undergang bliver så terror-staten hvor vanvittige betonhoveder og røde psykotiske politik-kvinder hetzer og forfølger al “hvidhed” og al normalitet, og udnytter, tyranniserer og terroriserer majoriteten, middelklassen og enhver der tænker selv og blot ønsker at leve i fred med sin familie og sine venner i et harmonisk og demokratisk samfund.

  Men med de ekstreme venstrefløjsere kommer sammenbruddet og terroren…. eller krigen. Eller hvad tror man der er på vej i USA, Sverige, Venezuela, Libanon, Balkan, England og flere andre lande?

  Det er ikke for ingenting at kommunisme og masseindvandring m.m. ALTID ender i terror og blodbade. Kun oplyst, ægte og direkte demokrati kan redde nutidens Danmark og Europa.

  Kommentar by BENT A — 24. februar 2021 @ 02:45

 3. Rettelse: Hvis den konstante forhånelse…..vil det uvægerligt…

  Kommentar by BENT A — 24. februar 2021 @ 02:47

 4. Jeg er for så vidt enig med Kasper Støvrings analyse, men jeg mener ikke fænomenet ”fravær af fædre leder til farlig mod-kultur” er noget nyt.
  Der står i billedeteksten inde i artiklen, at ”en ny virkelighed er ved at dukke op …”
  Jeg mener denne virkelighed dukkede op for mange år siden.
  Jeg er fra 1952 og var således 18 år i 1970 da rødstrømpebevægelsen tog fart. Jeg husker, hvor populær rødstrømpebevægelsen var i medierne, hvordan medierne (som stadig solgte papiraviser dengang) leflede for rødstrømpebevægelsen, hvordan mænd i hobe blev bløde og slikkede rødstrømperne i røven i håb om at få lidt sympatifisse (foragt var dog hvad de fik for det meste, og det havde de godt af, men de forstod det ikke) og hvor lidt samfundets ledende mænd gjorde noget ved sagen og satte tingene på plads. De gjorde faktisk oftest det modsatte, antageligt for at bevare deres position som samfundets ”ledende” mænd. Samarbejdspolitikken en generation tidligere havde vist vejen …
  Karaktermordet på faderfiguren er ikke en ny sag, men en gammel sag fra omkring 1970’erne, som blot er blevet aktualiseret af tidens radikale identitetspolitiske bevægelser.
  Faderfiguren er i øvrigt ikke uden egen skyld. Passivitet, eftergivenhed, karriereopportunisme er også et valg, og ethvert valg har konsekvenser.

  Kommentar by JMR HH Jr — 24. februar 2021 @ 04:07

 5. Nære autoritetsfigurer, traditionelle hierakier, arv, tradition, historie, religion, nation, rødder, alt skal ødelægges. De unge mennesker skal gøres rodløse. Det var sådan det fungerede i Maos Kina og de røde khmerers Cambodia. For det er sådan ideologerne kan manipulere de unge, gøre sig selv til de nye autoritetsfigurer og skabe en ny sandhed.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 24. februar 2021 @ 05:54

 6. Med feminismen har vestlige kvinder reelt sagt ‘ja, tak’ til den hvide mands penge, men ‘nej, fandeme nej!’ til hans selskab, også selv om deres børn betaler prisen. Noget der yderligere understøttes af to vigtige faktorer:

  1. Det stigende antal af kvinder i Vesten, der konverterer til Islam.
  2. Kvinderne som majoritetstemmerne på venstrefløjen, hvor samtlige politiske forslag kan koges ned til et krav om endnu højere adgang til mændenes finanser, end de 70% af indkomstskatten den gruppe allerede står for. Og her skal inter-relationelle transaktioner naturligvis medregnes i det samlede regnskab.

  Den gode nyhed er så, at de kommende etniske muslimaers valg har en tilbøjelighed til at vende tilbage, og sparke dem grundigt i røven. Gennemsnitligt en 20-30-40 år for sent, ganske vist, men et skridt på vejen er det da..

  Og sidst men ikke mindst, at vi til enhver tid kan nægte at betale for hele dette ligestillingscirkus, hvis altså modviljen mod at se vores børn gå til grunde, under parolen ‘kvinder kan gøre alt hvad mænd kan’, havde været til stede.

  Og det er den jo tydeligvis ikke, noget sted på den nordlige halvkugle, så det…

  Kommentar by Kimski — 24. februar 2021 @ 08:16

 7. Kommentar by JMR HH Jr — 24. februar 2021 @ 04:07.

  Grunden til at de “ledende” mænd ikke gjorde noget er, at kvinder, historisk og generelt set, ikke har noget problem med at indgå i et harem, så længe den udkårne er top-alpha hannen, der efterstræbes af flest mulige andre kvinder.

  Og da mænd fra naturens side er lige så polygamt programmeret, generelt, som kvinder er i det nævnte tilfælde, så er resultatet givet på forhånd: Man tager hvad man kan få, og lader ‘fanden tage resten’.

  Og pudsigt nok er det nøjagtigt den samme indstilling, du finder hos de røvslikkende beta-hanner, som du selv nævner.

  Det er det der gør hele “kønskampen” så vanvittig, for den magt har kvinder altid haft, og har udmærket forstået at udnytte til overmål. Og gør det såmænd den dag i dag, hver eneste gang de kan se en personlig fordel i det.

  Kommentar by Kimski — 24. februar 2021 @ 08:36

 8. HVIS DE MANGE POLITIK-KVINDERS REGIME ENDER I AT EUROPAS FORNUFT, KULTUR, FRED OG ØKONOMI bliver udskiftet med idioti, barbari, krig og fattigdom, kan det være at mændene til sidst vil erkende at det var en fejl at give kvinderne stemmeret. Eller ihvertfald at lade dem tale i forsamlinger, at lade dem komme i flertal i skolerne, i kirkerne, i medierne, i retssystemet og i diverse bureaukratier.

  Til den tid vil det være for sent. Og måske er løbet allerede kørt. Men en smule modstand mod feminiseringen, det røde matriarkat og “BIG-MOTHER-WATCHES-YOU” bør vi mænd vel kunne tage os sammen til?

  Der findes også fornuftige politik-kvinder. Ca. 5%. Men de ender næsten alle sammen med at konspirere mod mændene. Blot se hvordan de kvindelige journalister i elektroniske medier og dameblade året rundt begår karaktermord på mændene, der gøres til undertrykkere og mandesvin, mens kvinderne fremhæves som kloge, uskyldige og evigt retfærdige.

  Hvor kloge de er, kan beses i byer som Malmø, Gøteborg, Stockholm, London, Berlin og Paris, hvor hverdagsterror, kommunefallitter, sygdomsskandaler og social elendighed er i hastig vækst.

  Kommentar by BENT A — 24. februar 2021 @ 09:51

 9. (Strukturel racisme og min bare… til akademisk sludder og vrøvl)

  Kommentar by Michael Unna — 24. februar 2021 @ 10:14

 10. Den gode gamle venstreradikale voldspsykopat Pelle “AFA” Dragsted kom ud i en shitstorm på Twitter igår, da han betegnede Pernille Vermund som “millionøsen”.
  Dog var de venstreradikale feminazier totalt tavse, da #metoo åbenbart kun gælder for kvinder på venstrefløjen…

  Kommentar by Revisoren — 24. februar 2021 @ 10:56

 11. Var der ikke på et tidspunkt hvor PÆDAGOGERNE skreg op om manglen på mænd i børnehaver og skoler, og er det ikke netop PÆDAGOG-typer der fører an i venstretossernes værdikamp mod fædrene?

  Wierd!

  Kommentar by Santor — 24. februar 2021 @ 11:26

 12. Det var den gang Janker Ørgensen synes alle skule have et arbejde. Det har vi vel ret til? Eller hur?
  Hvis du ikke kan klare dig selv,fortjener du ikke at have et liv.
  Der fra kommer termen;Get your sellf a life.

  Kommentar by Nielsen — 24. februar 2021 @ 17:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper