25. februar 2021

Berlingske: Danmarks Naturfredningsforenings aggressive stil minder om ‘en venstrefløjsorganisation’

Alle partier på Københavns Rådhus bortset fra Enhedslisten og Alterntivet, stemte for byggeaftalen, trods Danmarks Naturfredningsforening aggressive kampagne. God leder af Ole P. Kristensen i Berlingske – Naturfredningsforeningen kæmper under falsk flag.

“… En bred politisk aftale om at bebygge en gammel losseplads beliggende ved siden af en motortrafikvej kom under pres på grund af en aggressiv kampagne fra Danmarks Naturfredningsforening.

… Kampagnen, der benyttede sig af lysreklamer på Rådhuspladsen, avisannoncer og sociale medier, var som nævnt især rettet mod SF og de Radikale med slet skjulte trusler om, at det kunne koste stemmer ved det forestående kommunalvalg. Naturfredningsforeningens pressechef, Emil Nielsen, gik flere gange på Twitter til angreb på de Radikale og SF.

Den aggressive stil og den lemfældige omgang med fakta minder om en venstrefløjsorganisation, der mere er optaget af at presse partier på venstrefløjen længere til venstre og af at kapre nye medlemmer end af at varetage naturens interesser. Naturfredningsforeningens præsident, Maria Reumert Gjerding, og foreningens aggressive pressechef, Emil Nielsen, har begge en fortid i Enhedslisten, det svækker ikke mistanken om en politisk kamporganisation.

(Maria Reumert Gjerding, tidligere Enhedslisten)

(Linkedin: Maria Reumert Gjerding & Emil Nielsen)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117278/trackback

19 Comments »

 1. Socialakrobater har vist ingen problemer med at bekrige naturen,hvor tæt på den end måtte være.

  Kommentar by Nielsen — 25. februar 2021 @ 02:06

 2. Hvad har bestyrelsen egentligt regnet med? Når man ansætter en venstreekstremist, får man venstreekstremisme – surprise …

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 25. februar 2021 @ 02:59

 3. EL har ellers givet den hele armen om den afstemning, godt hjulpet af Kbh. radio

  Men når de har fået importeret over 518.000 mennesker fra ikke-vestlige lande, er det klart, der skal bygges boliger, hvis ikke endnu flere danskere skal smides på gaden.

  Selv Dansktoppen er taget i brug. Sæt Lærkesletten Fri. Finn Sørensen MF for EL i 8 år.

  https://m.facebook.com/FinnSoerensenEL/videos/s%C3%A6t-l%C3%A6rkesletten-fri/367176648059544/

  Kommentar by tavsen — 25. februar 2021 @ 07:51

 4. Venstrefløjens lange march gennem institutioner er næste gennemført, nu gælder det marchen gennem foreningerne. Jeg har for længst meldt mig ud af alle de foreninger jeg kunne.

  Kommentar by ino — 25. februar 2021 @ 08:04

 5. KOMMUNISTERS INFILTRATION AF FORENINGER m.m.m. har længe været deres strategi. Men hvorfor finder medlemmerne sig i det? Selvmorderisk naivitet og tåbelighed, uvidenhed eller hvad?

  Kommentar by BENT A — 25. februar 2021 @ 08:47

 6. Og, skal Vi vædde på at den nye bebyggelse i, trods alt, naturskønne omgivelser med dertilhørende designet støjafskærmning vil blive overrendt af “I ved nok hvem” og i løbet af 5 år vil stedet atter være tilbage på losseplads niveau.

  Kommentar by Santor — 25. februar 2021 @ 09:27

 7. Efter mange års medlemskab meldte jeg mig ud af foreningen da den valgte et folketingsmedlem fra Enhedslisten til formand. At hun straks derefter tog Enhedslistens pressechef med sig er ikke overraskende.
  Venstrefløjen dominerer totalt medierne, NGO’erne, børnehaverne, hele uddannelsesverdenen fra folkeskolerne til universiteterne, centraladministrationen, domstolene, politiledelsen og “kulturverdenen”.
  Det kan der næppe gøres noget ved så længe 87% af vælgerne stemmer på venstrefløjen eller de “borgerlige” vatnisser, venligboere og hattedamer.

  Kommentar by bjarne binee — 25. februar 2021 @ 10:26

 8. David Rehling som var tidligere direktør for Danmarks Naturfredningsforening, var fik gennemført vandmiljøplan 1. Prisen var omkring 22 milliarder, virkningen omkring 0.

  Kommentar by Rinus — 25. februar 2021 @ 10:46

 9. For et par år siden havde vi en dejlig varm sommer, desværre for de stakkels landmænd også en usædvanlig tør sommer, og strakt dukkede Maria Gjerding op i debatten på DR 2 og stod fuldstændigt uimodsagt og bedyrede at den varme sommer, var beviset på den globale opvarmning! Efter den varme sommer kom der et par helt almindelige halvvåde danske somre og nu en vinter hvor vi kunne gå på isen flere steder! Men ikke et ord om global nedkøling!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. februar 2021 @ 10:50

 10. Der findes politikere i såvel A, V og K, der sagtens kan se, at disse woke typer fra den yderste venstrefløj har større spillerum end deres antal berettiger.
  Men de tør ikke. Hvad er de bange for?
  Jacob Elleman – Det store dyr på savannen, I ved nok – kunne genoptage Anders Fogh Rasmussens korstog mod smagsdommerne i de statsfinanserede råd og nævn, som han desværre aldrig fik færdiggjort.

  Kommentar by B. Christiansen — 25. februar 2021 @ 12:16

 11. “10 B. Christiansen

  Jacob Ellemann, den store vatnisse i folketinget, ham er der sgu ikke meget statsmand over.

  Desuden har han været med til at splitte partiet Venstre til atomer. De ender snart som RV der blev splittet til nu tre partier (fire hvis man medregner LA).

  Ellemanns største bommerter i.m.o er at han har drevet Venstre over i en nærmest ‘venstre-liberal/radikal’ linje og hans helt usmagelige tilgang til Inger Støjberg, som i øvrigt repræsenterede de holdninger som Venstre burde have holdt fast i.

  Venstre er ikke mere indvandrerkritisk end de røde partier længere. Det bliver spændende at se hvor længe Ellemann kan fortsætte som formand, for med ham som formand vil blå blok aldrig få magten, og lille Jacob bliver ALDRIG statsminister!

  Odd.

  Kommentar by Odd S. — 25. februar 2021 @ 12:43

 12. Når jeg ser et billede af Maria Reumert Gjerding, så kan jeg ikke dy mig for at placere hendes hoved ovenpå en stalinistisk kommissæruniform – Gosh! Det løber mig fandme koldt ned ad rygge, at tænke på, at det fanatiske kvindemenneske forvalter en medlemsorganisation med 130.000 medlemmer, og en årlig omsætning på henad kr.100.000.000

  Kommentar by T. Flodur — 25. februar 2021 @ 13:44

 13. Jeg har sgu da ikke noget imod at være medlem af Danmarks Naturfredningsforening, om så Johnny fra Greve (Nazisten) eller Pelle Dragsted (EL) var medlem, hvis de i en samtale med mig kom ind på andre politiske temaer, som jeg nok ville være uenige med dem i, så kan vi tage den derfra. Danmarks Naturfredningsforening drejer sig jo om at frede natur og beskytte natur..Helt fint- Jeg deler ikke mennesker op i Rene eller Urene :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 25. februar 2021 @ 14:44

 14. 11) Jacob Ellemann Jensen gik fra Venstre til De Radikale (i protest over Inger Støjbergs linje), og senere tilbage igen….
  Jacob Ellemann hører hjemme hos De Radikale. Venstre har totalt været underlagt Radikale siden han kom til, og nok også før den tid med Lars Løkke- som blot var et siv i vinden i forhold til Merkels pusterier.

  Kommentar by Michael Unna — 25. februar 2021 @ 14:47

 15. Hellere Sosserne end Venstre…(som det er nu).

  Kommentar by Michael Unna — 25. februar 2021 @ 14:48

 16. Jeg ville selvfølgelig være usikker,….hvis Der var Radikale medlemmer :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 25. februar 2021 @ 15:32

 17. Hvorfor skal alle frie arealer i København bebygges med ligegyldige boliger, som bebos af udenlandske SU-nassende studerende, løntrykkere og AirBNB?

  Kommentar by Træt — 25. februar 2021 @ 18:45

 18. Der er rigeligt med bebyggelse i København. Jeg ville foretrække at de omdannede ubebyggede arealer til grønne, rekreative områder, parker og lign.

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. februar 2021 @ 16:27

 19. Den gamle pulverheks Margrethe Auken havde sgu ret, da hun udtalte, at der sidder en kommunist i spidsen for samtlige NGO’er…

  Kommentar by Revisoren — 26. februar 2021 @ 21:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper