25. februar 2021

DR hylder sort race-aktivist: “Jeg ville sætte sorte og brune mennesker i spidsen for denne verden.”

Danmarks Radio elsker den slags, men det at være mørk i huden er ikke en kvalitet i sig selv. Unødvendig diversitetspropaganda på DR.dk – Sort forfatter i opråb: Hvorfor er fantasy-bøger så hvide?

“Namina Forna var 14 år, da hun edderspændt satte sig til rette for at se den første ‘Ringenes Herre’-film for 20 år siden. … da filmen kører, slår det hende:

– Der er ingen af dem, der ligner mig, tænkte Namina Forna. …

– Jeg ville sætte sorte og brune mennesker i spidsen for denne verden. Og jeg ville placere kvinder, der så ofte er blevet skubbet ud i periferien af fantasy, i centrum for fortællingen, skriver Namina Forna. … Forfatteren leverer sort feminisme i en fantasiverden, fordi hun så et behov for at skabe eventyr, som sorte børn og unge kan spejle sig i. …

– Der har været en tendens til, at børne og ungdomslitteraturen har været meget hvid, siger Nanna Nøhr Jensen, der er redaktør for børne- og ungdomsbøger på Politikens Forlag. …

– Når danskere med en anden etnisk baggrund end dansk skriver bøger, så er det mere realisme, hvor deres kultur eller hudfarve fylder noget i fortællingen, siger Gyldendal-redaktøren.”

(Golda Rosheuvel som Dronning Charlotte af Mecklenburg-Strelitz i Netflix-serien Bridgerton)

Oploadet Kl. 01:00 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117282/trackback

28 Comments »

 1. DR HAR UDVIKLET SIG TIL EN AGIT-PROP STATION, en slags elektronisk Pravda som har specialiseret sig i at manipulere den offentlige mening. DR er styret af kvindelige enhedsliste typer.

  Der er fire områder DR går meget op i. 1: Man bestræber sig på at være indvandringsindustriens og folkeudskiftningens varmeste fortaler. 2: Man støtter feminismen, mee-too bevægelsen og anti-hvide BLM alt det man kan. 3: Man påstår igen og igen at vi befinder os i en stor klima-krise. 4: Man reklamerer tit og gerne for LGBTQ-klikerne og andre kønsforvirrede, og man støtter diverse radikale mærkesager, selvom de medfører et utroligt pengefrås mv.

  Fik DR fornylig 800 millioner kr. ekstra fra regeringen, oveni de 4500 millioner?

  Kommentar by BENT A — 25. februar 2021 @ 02:24

 2. “Jeg ville sætte sorte og brune mennesker i spidsen for denne verden”.

  De første mennesker kom fra afrika, så de blev bogstaveligt talt sat først i verden.

  Hvordan ser afrika ud i dag?

  Præcist.

  Kommentar by Per — 25. februar 2021 @ 03:28

 3. > Per
  Øøh Afrika er vel på det nærmeste blevet til et muslimsk kontinent. Hvis muhammedanerne skal smides ud,må det ske syd fra. Men boerne og pygmæerne har svært ved at finde fodtrit. Og de er også plaget af ANC = det sydafrikanske socialdemokrati.
  Hvor de første mennesker kom fra,kan hverken du eller jeg vide.

  Kommentar by Nielsen — 25. februar 2021 @ 03:43

 4. Nej, der er ingen negre med, fordi I som race absolut ikke har eller kan bidrage med andet end junglerytmer som jazz og rappen!

  DERFOR!!!!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 25. februar 2021 @ 06:05

 5. I Afrika er omhandler litteratur og film hovedsagelig sorte. Der er altså ingen mangel på film med sorte mennesker.

  Sorte race-aktivister er åbenbart ikke interesseret og tilfreds med egen sort/kultur.
  Race-aktivisterne vil bare have magt over andre racer.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 25. februar 2021 @ 06:24

 6. – Jeg ville sætte sorte og brune mennesker i spidsen for denne verden.”

  Jamen så skal hun jo “flygte” endnu en gang. Eller kan hun nævne nogle sorte og brune succeslande?

  Kommentar by tavsen — 25. februar 2021 @ 07:25

 7. Nu har jeg måttet døje med at se en sort Anne Boleyn, en sort Ophelia og en sort politiinspektør Javert fra Les Miserables! Gud fader bevares! For nylig glædede jeg mig til et gensyn med Ghostbusters. Det viste sig at være en nyindspilning med kvinder. Dum, uhumoristisk og plat! Jeg holdt 3 minutter, før min skælvende hånd fandt sluk-knappen!

  Kommentar by HP — 25. februar 2021 @ 07:28

 8. Jeg har det fint med flere sorte i fantasy-genren, hvis de historiske fortællinger så holder sig til fakta.

  Kommentar by Larsen — 25. februar 2021 @ 08:05

 9. “Jeg ville sætte sorte og brune mennesker i spidsen for denne verden.”

  Og derefter vil det gå hele verden, som det er gået de afrikanske stater, hvor styret er gået tilbage til naturfolket:

  Styret kollapser efter kort tid under sin egen vægt af korruption, og synker hurtigt tilbage i det samme tribalistiske stammekrigsvanvid, som før den hvide mand kom til.

  For det kræver et gennemsnitligt IQ på over 80, for at kunne opretholde, og specielt vedligeholde, et funktionelt civiliseret samfund, uanset om det er politisk korrekt at nævne det eller ej.

  Men her, som i så mange andre tilfælde nu om dage, er det første og største problem med demokratiet faktisk, at få stupide mennesker som Namina Forna til at forstå, at de faktisk ikke er så intelligente, som woke/SJW/feminist segmentet lader dem forstå:

  For den gruppe er sgu heller ikke ligefrem de hurtigste knallerter på havnefronten, bortset fra når det handler om at pleje egne interesser, og burde derfor heller ikke have stemmeretten, af samme årsag.

  Kommentar by Kimski — 25. februar 2021 @ 08:27

 10. ANTI-RACISME ER ANTI-HVIDHED. De woke og progressive på den røde venstrefløj vil gøre det skamfuldt og nærmest kriminelt at være hvid. Selvom de hvide mænd fik menneskeheden væk fra stenhulerne, jordhulerne og palmebladshytterne og siden har skabt fantastiske fremskridt, som hodja fortæller om. Men nu skal al hvidhed hetzes og forfølges, statuer skal nedrives, mænd af alle slags skal hetzes og nedværdiges og være kvindernes foragtede undersåtter osv.

  Dog kun indtil civilisationen og de hvide mænd er blevet udskiftet med kulturfremmede mænds barbari og brutale undertrykkelse. Derefter vil det iflg. de røde kvinder igen være ok at være en mand.

  Logik og fornuft har jo aldrig været de politiserende kvinders stærke side.

  Kommentar by BENT A — 25. februar 2021 @ 08:40

 11. I den virkelige verden hoppede kurrekurredut-dronninger rundt om et stort bål iført bastskørt og bare patter. Hvorfor kan Vi ikke få det og se?

  Men, som alting på denne jord så vil seriens ratings fortælle hvad folk gider se!

  Kommentar by Santor — 25. februar 2021 @ 09:10

 12. Forfatteren, John Derbyshire har skrevet om hvordan amerikanske sorte konstant forholder sig til deres hudfarve og identiet:

  ” I’ve written more than once about the solipsism of too many American blacks. Not all, of course, but too many.

  Solipsism is the philosophical doctrine that nothing exists outside one’s own mind. For many American blacks, especially elite blacks like the Obamas, nothing exists outside their own blackness. Their blackness is endlessly interesting, endlessly fascinating to them. They can never get enough of thinking about it, talking about it, reading and writing about it.

  If they write a book, it’s about their blackness: Barack Obama’s Dreams from My Father, for example. If they write a college paper, it’s about their blackness: Mrs Obama’s Princeton thesis, for example, the seven words of whose title contain the word “black” twice. If they read a book, it’s about blackness. I’ve spent many, many hours riding the New York subway. Sitting next to a black person who’s reading a book, I take a peek: Two times out of three it’s some black author writing about blackness.

  Black black blackety-blackety-black. It fills their consciousness and absorbs their attention. What on earth must it be like to so trapped like that, such a prisoner of your own skin? I can’t imagine. I guess, just as the T-shirt slogan says: It’s a black thing, I wouldn’t understand.”

  Kommentar by CCC — 25. februar 2021 @ 09:47

 13. @ 12, CCC
  Tak for god tekst.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 25. februar 2021 @ 10:17

 14. Tjah….hvorfor Ikke Lisa Bonnet eller andre Sorte filmhelte?…Nej det er jo (Sort) racisme at gå så meget op i Hudfarve. Gider ikke at forholde mig til racistiske folk, som påstår de ikke er det eller ligefrem er anti.

  Kommentar by Michael Unna — 25. februar 2021 @ 10:38

 15. Problemet for woke generationen er at hvis man vil lave historiske film og serier, så kan man ikke skrive sorte og brune ind i mange sammenhænge uden at lave historieforfalskning og det forfærdelige er at det vælger man så at gøre! Jeg så en film på Netflix om Marie Stuart og Elisabeth d.1 af England, og ind i historien var der så skrevet helt sorte adelsmænd og kongelige rådgivere og blandt de skotske oprørshære befandt sig flere sorte og brune, sågar rastafarityper. Det var med 100% sikkerhed ikke tilfældet i 1500 tallets England. Filmen var i øvrigt vellavet, men faldt komplet til jorden og det var direkte komisk, hvis ikke det var fordi det var så tragisk!
  Jeg kunne grine af det, men blev noget chokeret, for familiens yngste accepterede det, som det naturligste i verden, for det de møder i deres verden er forfalsket på samme måde! Og en to tre vupti så er historien omskrevet, og den der ejer historien har magten!
  George Orwells 1984 burde være tvangslæsning i skolen og såmænd også blandt politikere!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. februar 2021 @ 10:43

 16. “George Orwells 1984 burde være tvangslæsning i skolen og såmænd også blandt politikere!”

  De har læst den, som en manual.

  Kommentar by Per — 25. februar 2021 @ 12:09

 17. Kommentar by CCC — 25. februar 2021 @ 09:47.

  Fin tekst, spot-on observationer af forfatteren, og kunne lige så godt have omhandlet feminister. Solipsismen er feminismen første og eneste udgangspunkt, og skulle man fremhæve et specielt karaktertræk der definerer begge grupper, er det nok hvor lidt de egentligt accepterer sig selv, på trods af påstanden om det modsatte.

  Og hos begge gælder reglen, at man ikke behøver koncentrere sig synderligt om det de siger, mens det er uhyre vigtigt at være opmærksom på det de gør.

  Kommentar by Kimski — 25. februar 2021 @ 12:15

 18. Efterhånden har jeg helt fint forstået den såkaldte antiracistisk Politiske korrekthed med BLM perfekt. Lad mig så komme med et klokke klart eksembel på Racisme i hunden jagter dens hale eller -Erasmus Montanus- logik.: (Ååh jeg elsker at blære mig med akademisk bortforklaringslogik)
  Forestil jer et par af- “Anden etnisk oprindelse end Afrikansk” eller -“Anden etnisk oprindelse end Afro Amerikansk”, som nok er af “Etnisk kaukasisk afstamning med Nordiske aner”….. Dette par vhor den ene er kvinde og den anden mand. Ender med at skulle vente en Baby sammen. Da jeg ikke vil “Kønsdiskriminere”, vil jeg ikke afgøre om det er Manden eller Kvinden der er gravid. Jeg ved godt at i forrige årtusind blev man Gravid pga en “Sexistisk” handling, men man var jo ikke så moderne dengang, men jeg vil udelade yderligere detaljer i den sammenhæng, da det jo kan krænke nogle sarte politisk korrekte nerver, at skulle forholde sig til Datidens virkelighed. Vi kan jo altid ændre på naturen, hvis den skulle krænke vores opfattelse af virkeligheden. Det som er det forfærdelig er, at når barnet kommer ud til verden…..så kan man jo allerede fastslå en ting efter få timer i henhold til “Den kaukasiske af nordiske karakter” af forældrene….DET ER EN -RACIST-, FORDI VEDKOMNE HAR EN -HVID HUD-….Pågældende barn må hellere undskylde og krybe ind i…..den ene af forældrenes mave igen. ………..Ja ja ja ja: Sort humor….så nu kan de Politisk korrekte BLM o.a Erasmus Montanuser ånde lettet op. Antiracisme drejer sig jo om Du har den rigtige Race (eller om Du hedder Rasmus eller Rasmine) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 25. februar 2021 @ 13:01

 19. Som jeg altid siger: man skal ikke bare kalde en Spade for en Spade. Man skal kalde en Spade for et- manuelt jordflytningsredskab.- :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 25. februar 2021 @ 13:02

 20. @Michael Unna — 25. februar 2021 @ 13:02

  Så risikerer du jo at den bliver forvekslet med en skovl, da det jo også er et manuelt jordflytningsredskab.

  Kommentar by Allan — 25. februar 2021 @ 13:19

 21. 14) Halle Berry :-).. 20)..Ja hvis det kan flytte nogle stemmer, så gerne :-).

  Kommentar by Michael Unna — 25. februar 2021 @ 13:30

 22. Egentlig slår det mig, uden at jeg tror det er direkte, så indirekte må Nazisterne vel være de bedste venner med BLM. Hvorfor det? Jo det er jo BLM der bliver ved med at tale om – white premesie- og indele mennesker i Hvide og Sorte. Det er jo BLM der uden kritik deler mennesker udenom kultur ind i Hvide og Sorte…..Det er vel kun Nazisterne som med Deres Raceteorier kan gå med til det. Og hvor Nazisterne ville få en paragraf 266B på halsen, eller på anden måde ville blive chikaneret væk fra det offentlige rum (tænk bare på white Pride under AGF fanklub i sin tid), så kan BLM jo komme i det FINE P1 selskab og i Politiken etc etc etc. Så hvis vi skal have et racistisk samfund, så hjælper BLM da fint med til det, som Nazisterne måtte give op overfor …..:-) :-) :-) (Sort humor fra virkeligheden) .

  Kommentar by Michael Unna — 25. februar 2021 @ 16:10

 23. Troede orkerne repræsenterede de mørke….hmmm

  Kommentar by Frafalden Moderat — 25. februar 2021 @ 17:44

 24. Fik hun sin vilje, eksisterede der formentlig slet ingen civiliserede lande mere, endsige nogensinde.

  Kommentar by LarsB — 25. februar 2021 @ 21:24

 25. Husk der er forskel på “informativ krigsførelse” (altså uden kilder) og og “propaganda” (hæftet på et produkt)…..

  Kommentar by Moth — 25. februar 2021 @ 22:19

 26. CCC — 25. februar 2021 @ 09:47 skrev:

  “Forfatteren, John Derbyshire har skrevet om hvordan amerikanske sorte konstant forholder sig til deres hudfarve og identiet”

  CCC, lytter du også til “The Z-Man / Z-Blog”? Jeg har netop hørt ham citere det her statement fra Derbyshire. Spot on!

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. februar 2021 @ 16:23

 27. (Sort humor fra virkeligheden) .

  Kommentar by Michael Unna — 25. februar 2021 @ 16:10

  Nu går du for hvidt.

  Kommentar by tavsen — 26. februar 2021 @ 17:42

 28. @Peter Nielsen
  Ja, jeg hører og læser ham. Det har jeg gjort siden 2015. Jeg har også skrevet med ham fra år tilbage, da han ikke var så kendt. Hans podcast “Deep Blackness” episode 144 bliver det nok citeret.
  https://thezman.com/wordpress/?page_id=13222

  Kommentar by CCC — 27. februar 2021 @ 14:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper