25. februar 2021

23-årig iraker idømt 5 års fængsel for brutal voldtægt: ‘Adskillige brændemærker fra en tændt cigaret’

Sidste år berettede flere medier, at en 23-årig mand netop var blevet idømt 5 års fængsel for et ni timer langt overgreb mod en kvinde i en lejlighed i København. Østre Landsret skærpede straffen til 5 år og 6 måneder (27. november 2020), og uvist af hvilken årsag har navnet ikke været fremme i medierne. Det er tale om irakiske Mohsen Ali Soghir, der på flere sociale medier går under navnet ‘muslimboymohsen’. At dømme efter hans Facebook-profil, så går han meget op i shia-Islam, og har tilknytning til Imam Ali-moskéen på Vibevej.

Mohsen Ali Soghir fik dansk indfødsret i 2017. “Socialdemokratiet, Venstre, Enhedslisten, Liberal Alliance, Alternativet, Radikale Venstre, SF og Konservative stemte for lovforslaget.”, jf. FT.dk. Detaljer om sagen på BT.dk (Ritzau) – Voldsom sag om voldtægt koster ung mand fem års fængsel (19. august 2020).

Adskillige brændemærker fra en tændt cigaret. Slag mod hovedet, spark mod kroppen og halsgreb. Trusler, fire-seks voldtægter og tvungen oralsex. Listen over uhyrligheder er lang i det anklageskrift, som har dannet grundlag for en retssag mod en 23-årig mand.

Ifølge tiltalen udsatte han en kvinde for adskillige overgreb gennem ni timer en søndag i november sidste år i en lejlighed i København. … Således skal den 23-årige på et tidspunkt have truet kvinden med, at han ville fortælle hendes kæreste om deres affære, hvis ikke hun på hans kommando hævede 10.000 kroner i en hæveautomat.

Ud over de fysiske ydmygelser var manden tiltalt for at have tvunget offeret til at bekræfte, at hun var hans ‘kælling’ og ’slave’.”

(Mohsen Ali Soghir på Facebook, 2018)

(Lov om indfødsrets meddelelse, 8. juni 2017; Foto: Retsinformation)

Oploadet Kl. 02:03 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117288/trackback

34 Comments »

 1. Pst Kim Møller. Det hedder Østre Landsret og ikke øster som i Østerbro,hvor vi rynker på næsen af venstreoorienterede kjøwenhavnske politikere.

  Kommentar by Nielsen — 25. februar 2021 @ 02:35

 2. “Af de 3039 voldtektsmennene var 60 prosent født i et annet land enn Sverige eller hadde minst en forelder som var født i et annet land.

  – Det er et veldig høyt tall, sier Ardavan Khoshnood, med bakgrunn fra Iran. – Jeg ble overrasket over at det var såpass mye.

  Forskerne har ingen svar på hvorfor så stor andel av voldtektsmenn er innvandrere.

  – Den viktigaste frågan för mig blir nu varför det är på detta sättet. Det är ingenting vi har studerat. Det vet vi inte. Jag har inget svar på det, sier Ardavan Khoshnood.”

  -Vi venter I åndeløs spænding på, hvilken (bort)forklaring de svenske forskere finder på…

  https://www.document.no/2021/02/24/svenske-forskere-forbauset-over-at-innvandrere-er-i-flertall-blant-domte-voldtektsmenn/

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 25. februar 2021 @ 02:39

 3. “10 ud af 12 overfaldsvoldtægter begås af indvandrere eller efterkommere”

  https://www.bt.dk/voldtaget/unik-optaelling-10-ud-af-12-overfaldsvoldtaegter-begaas-af-indvandrere-eller

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 25. februar 2021 @ 02:42

 4. SAGEN HER MINDER MEGET OM ANDRE SAGER HVOR DE DEJLIGE “BERIGERE” begik grove overgreb mod danske kvinder. F.eks. var der jo sagen med en indvandret pakistaner som fik en ung dansk skønhedsdronning lokket med hjem og med ind i sit harem. Siden blev hun spærret inde, og tæsket og sparket så at hun til sidst sad lam i en rullestol. Derefter blev hun tortureret og til sidst myrdet. Hendes frygtelige lidelser strakte sig over mange måneder. Og massevis af andre uhyggelige forbrydelser mod naive eller sagesløse danskere kan opregnes.

  Man kan også komme til at tænke på hvorfor flertallet af politikerne og journalisterne går ind for fortsat indvandring?

  I forvejen udnyttes, plages, tyranniseres og terroriseres danskerne på mindst 200 forskellige måder af den kære velfærdsstat. Kunne man ikke lade det være nok med det? Skal vi også absolut påføres importeret kriminalitet, vold, mord og og hverdagsterror, sygdom, udskiftning og etnisk udrensning?

  Kommentar by BENT A — 25. februar 2021 @ 02:43

 5. Haha! Ja, Folketingets indfødsretsudvalg skal bare se en perle gøre honnør for Hendes Majestæt i en dansk uniform, så er de straks solgt til stanglakrids. Hold kæft, hvor er vi nemme!

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 25. februar 2021 @ 02:44

 6. Er det ikke på tide at leje nogle russiske fængselsceller?

  Kommentar by BENT A — 25. februar 2021 @ 02:47

 7. Bullshit Tidende nævner at Den unge mand ankede dommen på stedet til frifindelse, oplyser… Men ikke at han ikke er dansker. Det må læseren selv tænke sig til. Eller gå ned og købe avisen i morgen. Men som sædvanlig er der tale om en muhammedaner,som aldrig skulle have været lukket ind i Danmark.
  Hvad politikere kan finde på at skrive,kan læses i udlændingelovens tilføjelser. Bl.a. “Lov om ændring af lov om ændring af dansk indfødsret og udlændingeloven” Her hentyder jeg til lov nr to tusinde to hundrede og otte og tyve = 2228. Det er måske noget indenrigsministeren har formuleret. Svært at forstå er det i al fald.

  Kommentar by Nielsen — 25. februar 2021 @ 03:19

 8. Én gang indavlet Ork, altid indavlet Ork.

  Antallet af lignende tilfælde taget i betragtning, kan det vel for fanden ikke blive ved med at komme som en overraskelse for danske kvinder, at det er det her de stemmer for, når de sætter deres kryds ved
  alle de gamle partier, specielt på venstrefløjen.

  Kommentar by Kimski — 25. februar 2021 @ 03:39

 9. Muslimer burde slet ikke have adgang til offentlige stillinger indenfor beredskab, politi og militær!
  De er som gruppe utilregnelige og at betragte som direkte 5. kolonne!

  Vi nærer giftslanger ved vores barm, som man siger!!!!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 25. februar 2021 @ 05:44

 10. “Således skal den 23-årige på et tidspunkt have truet kvinden med, at han ville fortælle hendes kæreste om deres affære”

  Hun fik som fortjent. Jeg har ingen medlidenhed. Told betalt.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 25. februar 2021 @ 06:55

 11. Husarrest i fængslet til den rollemodel. Ufatteligt som de fleste partier har kastet indfødsret i grams.

  Kommentar by tavsen — 25. februar 2021 @ 08:11

 12. SKØNHEDSDRONNINGEN omtalt i nr. 4 kl. 02.43 var bestemt meget naiv, og det samme kan siges om mange andre kvinder eller feltmadrasser som lader sig lokke i fælden. Men er danskere i det hele taget ikke næsten alle naive, godtroende og lette at narre? Er det vores nationalkarakter?

  Se hvordan danskerne i årtier er blevet bedraget af de gamle partier. Alligevel bliver de ved med at stemme på dem. Se hvordan mændene er blevet narret af kvindesags-feministernes snak og ævl om ligestilling og undertrykkelse af kvinder. Se hvordan mange stadig tror at kommunisme fører til noget godt? Se hvor let de lader sig styre af propaganda om berigelse, co2, EU- og FN-fordele, kvindefrigørelse, globalisme, racisme, sexisme, om at Mette F og Brostrøm er vores bedste venner, osv., osv.

  Og nu tror de fleste danskere stadig at de ikke behøver gøre noget, for om lidt tager politikerne og DR sig nok sammen og redder Danmark.

  Men det gør de IKKE. De vil tværtimod fremture med masseindvandring, med kommunistisk/ondsindet familie- og skilsmisse-politik, med folkefjendske vanvidsprojekter, med undergravning af alt med frihed, økonomi, velfærd og sikkerhed osv.

  Danskerne kan kun stole på sig selv, som flere bloggere har skrevet om. Men de kan ikke engang finde ud af at finansiere, udgive og fordele en bog eller pjece til alle danske husstande om Danmarks dystre og livsfarlige situation. De får nok heller ikke opstillet et nyt nationaltkonservativt parti til at supplere NB, SK og DF.

  Danskerne er et udryddelsestruet folkefærd. Men overnaive som de fleste er, agter de at vente passivt på at blive reddet af mirakler og politik-kvinder m/k.

  Kommentar by BENT A — 25. februar 2021 @ 08:23

 13. Spot on “Told betalt” :-) og iøvrigt fuldstændig enig!

  “Således skal den 23-årige på et tidspunkt have truet kvinden med, at han ville fortælle hendes kæreste om deres affære”

  Hun fik som fortjent. Jeg har ingen medlidenhed. Told betalt.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 25. februar 2021 @ 06:55

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 25. februar 2021 @ 08:47

 14. Forbandet være de partier, der stemte for at tildele statsborgerskab til uhyret! De er medskyldige i forbrydelsen! Så simpelt er det!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. februar 2021 @ 08:48

 15. Det fremmedmæssige importvanvid kan ikke længere tilskrives som en svipser rent stemmemæssigt fra det store vælgerflertals side af.

  Men selv en advarsel i 1988 fra en gæv fremskridtsmand om at tre mordere fik tilkendt danske statsborgerskaber gjorde åbenbart ikke synderligt indtryk på vælgerflertallet.

  Vælgerflertallet takkede for øvrigt Fremskridtspartiet for dets advarsler mod fremmedinvasionen ved at smide Fremskridtspartiet ud fra Christiansborg i forlængelse af folketingsvalget i november 2001.

  Resten er desværre én lang og tragisk danmarksødelægger historie, hvortil Mohsen Ali nu har indskrevet sig takket være vælgerflertallet her i Dummark.

  Interesserede kan se 1988-advarslen her:
  https://fremskridtdk.wordpress.com/2008/09/01/tre-mordere-fik-dansk-statsborgerskab/

  Kommentar by Karsten Lund — 25. februar 2021 @ 09:09

 16. PuHa, til alt held nåede tosserne ikke at udnævne han til rollemodel.

  Så slap de da for den ydmygelse!

  Kommentar by Santor — 25. februar 2021 @ 09:18

 17. Så endnu engang forsøger Konservative at fremstå som strammer med helt igennem elendige Nasar Khader, men alligevel stemmer de FOR indfødsret til sådan nogle tumper.!!!

  Kommentar by Gert — 25. februar 2021 @ 09:27

 18. Enhver burde have opgivet VEnstre og Konservative for lang, lang tid siden..

  Kommentar by Realisten — 25. februar 2021 @ 10:16

 19. Jeg begriber ikke, hvorfor I hyler over venstre og konservative. Stemmer man på et liberalt parti, får man liberal politik. I fortjener en olfert.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 25. februar 2021 @ 10:24

 20. Ja det er jo et Islamisk forbillede for alle kvinder. Hvad andet er der at sige end: Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com. Og http://www.frafalden.dk. God Torsdag mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. februar 2021 @ 10:29

 21. Lige en joke.

  Indvandringen er dårlig – Hvor dårlig?

  Så dårlig at selv de bedste er dårlige!

  Kommentar by Santor — 25. februar 2021 @ 11:57

 22. Tænkt jer om folkens.

  NB, K og Vs fidus er at snakke om at begrænse statsborgerskaber, det er deres ’strammer’-snak indtil næste valg. Det stortset det samme som Socialdemokraterne vil.

  Imens går der 43.000 fra Syrien rundt, som de ikke har planer om at sende hjem.

  Jer der stemmer på NB skal lægge press på, istedet for at forsvare en stupid position.

  Kommentar by KineserSnot — 25. februar 2021 @ 12:30

 23. SK/Hard Line og Rasmus Paludan fortjener at blive valgt ind, men er blevet blokeret og bandlyst af Astrid Krag og Mette F.

  Kommentar by BENT A — 25. februar 2021 @ 13:24

 24. Endnu en kulbrænder, der måtte betale tolden.
  Ingen medlidenhed herfra.

  Kommentar by W — 25. februar 2021 @ 13:39

 25. Det 23-årige offer har sikkert læst “50 shades of grey” og brændende (ha ha) ønsket at udleve nogle af fantasierne. Det blev så til “50 shades of brown” imens hendes kæreste/mand intet vidste om hendes sidespring

  Kommentar by redneck — 25. februar 2021 @ 13:51

 26. Måske var/er han incel? Man må da hade kvinder hvis de får sådan en behandling. Man bør dykke ned i om dansker hadet især hos mænd er drevet at af være muslimsk incel

  Kommentar by Prebber — 25. februar 2021 @ 20:45

 27. Mit tillæg til kommentar 03:19: totusinde tohundrede otte og tyve var fejlstavet kom vist ikke rigtig med tidligere.

  Kommentar by Nielsen — 25. februar 2021 @ 21:55

 28. Er det ikke vidunderligt, at vi uddanner vores egne bødler? – Vores politikere er henrykte!

  Jeg har advaret mod det de sidste 15-20 år, men har nu givet op. Danskerne ønsker åbenbart at gå til grunde.

  Kun massive (tvangsmæssige) hjemsendelsesprogrammer kan redde fædrelandet. Men det tør hverken Nye Borgerlige eller Dansk Folkeparti.

  Kommentar by Polka — 25. februar 2021 @ 22:04

 29. Er offeret en dansk kvinde?

  Hvis ja, så betaler hun vel bare prisen for at brænde kul af …

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. februar 2021 @ 16:15

 30. redneck — 25. februar 2021 @ 13:51 skrev:

  “Det 23-årige offer ”

  Hvor står der at offeret er 23 år?

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. februar 2021 @ 16:17

 31. øv gad havde kvalt den klamme ludere, hvor skuffende,,der var en gang man følte noget for disse piger nu ville man ønske der var en lands forrædere mindre…han gjorer bare hvad man kan forvente af en perker,,hun forrådte sin mand sit folk…os alle

  Kommentar by anton — 26. februar 2021 @ 22:00

 32. øv gad havde kvalt den klamme ludere, hvor skuffende,,der var en gang man følte noget for disse piger nu ville man ønske der var en lands forrædere mindre…han gjorer bare hvad man kan forvente af en perker,,hun forrådte sin mand sit folk…os alle

  Kommentar by morten — 26. februar 2021 @ 22:01

 33. Muhammedaneren følger jo bare krigsmanualen Koranen til punkt og prikke.

  Hvem er overrasket?

  Kommentar by Revisoren — 1. marts 2021 @ 19:12

 34. i er helt væk her inde stram kurs burde hedde svage fisser. i er et folk samfunds taber så er bange for alt

  Kommentar by Anonym — 5. marts 2021 @ 11:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper