26. februar 2021

Jonathan Pie til angreb på woke-venstre: “… most people, even people we don’t like, aren’t fascists.”

Tom ‘Jonathan Pie’ Morgan er venstreorienteret, og har forstået, at med mindre venstrefløjen tøjler ekstremisterne, så mister de forbindelsen til den mere moderate vælgerbase. Glimrende anti-woke monolog set på Youtube.

“We live in the most inclusive progressive diverse prosperous society ever in human history, yet we behave as if we’ve never had it so fucking bad. We’re told that there is prejudice wherever you look, because there aren’t enough female biographies on Wikipedia…”

“… my grandmother watched the Battle of Britain taking place above her house. Nazis in planes over her house attempting to invade our country. I’am not talking Trump-voters, actual Nazis!

“… this pride fucking Costa sponsored, who does this help. I like a skinny latte with one pump of sugarfree hazelnut sirup. Would you like it in a cup, that publicly displays that you’re happy with the notion of same sex couples… I just wan’t a fucking coffee, mate… I just need the fucking caffeine.”

“I see people who define themselves as anti-fascist on their Twitter-profiles, who isn’t… can we just not work from the assumption, that most people, even people we don’t like, aren’t fascists.”

“It’s madness, and yet it’s mainstream. The new Star Wars film drew criticism because it doesen’t deal with the issue of slavery in a satisfactory manner. Shut up! i’am fucking watching Star Wars.”

Oploadet Kl. 02:16 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117308/trackback

11 Comments »

 1. Go’at hoere paa ,han glemte Pipi Langstroempe med det ord jeg ikke han huske ,man skal bruge hvis jeg mener neger

  Kommentar by dunk — 26. februar 2021 @ 03:41

 2. DE RØDE EKSTREMISTER OG VENSTREFLØJSERE har efterhånden infiltreret næsten overalt, folkeskolen, folkekirken, universiteterne, de gamle partier og ikke mindst DR, TV 1+2 og papiraviserne.

  De store medier fylder os konstant med påstande og reklamebrøl om hvor godt det er med indvandring, marxisme, feministisk pladderhumanisme, cancel culture, identitetspolitik, prideparader, BLM aktivisme, mee-too og krænkelsesparathed, critical race theory, kvindekvoter, skilsmisser, LGBTXQ-afvigelser, woke feminisme og kamp mod mændene, klimaet, familierne og nationen.

  ALLE værdier og traditioner søges nedbrudt. Herunder enhver form for kvalitet. En studentereksamen svarer i dag knap nok til en mellemskoleeksamen før i tiden. Resultatet er at universiteterne fyldes med forvirrede aktivister og jævnt eller dårligt begavede studerende.

  Nogle af aktivisterne på venstrefløjen er uden tvivl klinisk sindssyge. I “gamle dage” i tresserne og halvfjerdserne var de blevet henvist til psykiatrisk behandling og medicinering. I dag kan de blive udnævnt til forskere eller proofessorer.

  Oveni kommer flere andre former for kollektivistisk politisk vanvid.

  Er det de sidste tider? Hvad enten man tror på bibelen eller ej, har den budskaber om at verden mod slutningen vil blive hærget af tåbelige, afsindige og onde mennesker.

  Kommentar by BENT A — 26. februar 2021 @ 07:01

 3. mange Venstrefløjsromantiker, som drømmer om revolution og undertrykkelse af Borgerlig kultur er selv nogle Facistisk i Deres drømme. De kan ikke tolere andre der ikke tænker som dem, eller som forholder sig til virkeligheden udenom Deres idealer, som i virkeligheden kun har haft undertrykkelse og fordummelse med sig, og som har skabt nogle af historiens værste massemordsregimer med sig. Stalin, Pol Pot, Mao, for ikke at tale om Kim Ill Sung, så de er vel ikke bedre men snare værre end Facisterne var. Hvad Nazisterne angår, så var Stalin virkelig tillidsfuld overfor Hitler. Indtil Rusland blev angrebet.

  Kommentar by Michael Unna — 26. februar 2021 @ 07:22

 4. @1, dunk. Det hedder en “kurrekurredut” nu. Foelges tidens forskruede tendenser, vil det blive racistisk at sige “slut-prut”, da det rimer paa betegnelsen for det det tidligere var kendt som “neger”, i al fald i Pipi Langstroempe universet. Saadan kunne man sikkert blive ved i en uendelighed. Velgoerende derfor at hoere Tom Morgan ovenfor; mon han naar at faa drukket ‘latten inden den roedfascistiske shitstorm rammer ham…?

  Kommentar by krassisten — 26. februar 2021 @ 08:18

 5. Cringe.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 26. februar 2021 @ 08:52

 6. #4 tak ,neger er da meget nemmmere at huske,undrer mig paa om nogen stadig kan huske “Lille Sorte Sambo” det er et rigtigt morads vi er koert ind i.

  Kommentar by dunk — 26. februar 2021 @ 09:08

 7. Efter at have set youtubevideoen….:-) :-) :-) :-). Vil da stærkt anbefale man ser TV-serien- Deadwood- (western) Kan vel streames eller fås på video. Ellers vil jeg da se om midtbyen stadigvæk har en eller anden “regnbuebænk”, så man kan ligge på maven på og presse sin Cocktailpenis ned imellem træbjælkerne på, og komme med sin Politisk korrekte hensigter sammmen med :-) :-) :-)…God weekend :-)

  Kommentar by Michael Unna — 26. februar 2021 @ 09:17

 8. Og, hvis der er nogen der tror at det påvirker venstretosserne det mindste så tro om igen.

  Videoen er lavet i midt 2018 og budskabet er stadig ikke trængt ind hos de Woke Tosser!

  Kommentar by Santor — 26. februar 2021 @ 09:41

 9. Børge-Muhammed — 26. februar 2021 @ 08:52 skrev:

  “Cringe.”

  Haha. Præcis min reaktion. Fake & Gay.

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. februar 2021 @ 16:07

 10. Han har i alle tilfælde lært at sige fucking! Det er ikke et argument, det er Sprogforurening!
  Derud over har han ret i at venstrefløjen kalder alt og alle de er uenige med for nazister og på den måde diskvalificerer de sig fra debatten!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. februar 2021 @ 09:49

 11. Efterhånden er jeg totalt ligeglad med Venstrefløjens Facisme og Nazisme vudering. Det kan de selv være. Men hvis en fra DF, NB eller Stram Kurs kaldte mig Nazist eller Facist, ville jeg selvfølgelig blive meget ked af det, og forklare min uskyld i den henseende :-)

  Kommentar by Michael Unna — 27. februar 2021 @ 16:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper