26. februar 2021

Nikoline vil have airtime på licensradioen og skoser ‘meritløse midaldrende mænds mavefornemmelse’

Nikoline Vicic Rasmussen slutter sin kronik af med ‘Alternativt må DR privatiseres’, men hvorfor ikke starte der. Så er der ingen som undertrykkes af ældre hvide mænd, blot frihed for Jokeren, Tessa og Nikoline. Kronik i Berlingske af sidstnævnte – Godt taget knægt. Jokeren er faret vild i sit privilegerede hvide røvhul sammen med P3s old boys club (kræver login).

“Det er svært at forestille sig noget mere privilegieblindt end Jokeren, der efter årtiers radiomedvind nu klynker til Berlingske over, at P3 og P4 ikke længere vil have den aldrende drengerøv i rotation.

I en alder af 47 oplever Jokeren at blive tvangspensioneret af en branche, som systematisk aldersdiskriminerer kvinder, allerede fra vi er i midt tyverne (noget som praktiseres af både kvinder og mænd i øvrigt). Helt satirisk bliver det, når Jokeren deler sine ‘poor white boy’-anekdoter om, at DRs musikchef Lars Trillingsgaard (som åbenbart er på speed dial) kom til champagnefrokost hos Jokeren og overleverede nyheden om, at DR er færdige med at have afdanket sexisme aka Jokeren og Suspekt i rotation. …

I dag har hiphoppen i USA udviklet sig væk fra ghettoen, sexismen og homofobien og med Kayne West, Change The Rapper og Lil Nas X i front sat soundtrack til middelklassen og et mere tidsvarende opgør med toksisk maskulinitet. I Danmark er der ikke mange andre end mig, som tilbyder raplyrik med perspektiver, der rækker udover ‘ghettoens’ betonblokke og Vestegnsklicheer. Toksisk maskulinitet, flashy materialisme og afstumpet seksualitet er stadig moderne i Mink-Danmark.

… hvad er P3s skabelon? Og skal meritløse midaldrende mænds mavefornemmelse være eneste barometer?

Der er flere, som har påpeget problemerne med DRs måde at udvælge musik, længe før Jokeren skrev sin privilegieblinde kronik i Berlingske. Men i stedet for at angrebene kommer fra den individuelle musiker, producer eller foreninger som Dansk Musiker Forbund og DJBFA, vil jeg påpege det principielt forkerte i, at en statsfinansieret kanal som DR P3 i årtier har ladet to-tre mennesker uden musikfaglighed bestemme hele Danmarks musiksmag. Det er dårlig forvaltningspraksis. …

Selvom DR har uproportionalt meget indflydelse på, om en musiker bliver en mainstream-succes i Danmark, er den almindelige pølsedansker, inklusiv kulturminister Joy Mogensen, ligeglad.”

(Nikoline, Danskhed, 2019)

Oploadet Kl. 10:55 af Kim Møller — Direkte link45 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117310/trackback

45 Comments »

 1. Jeg tvivler på hun kan leve af sin indtjening fra hendes “sange” hun er blevet spillet ca. 4 gange i Dr det sidste års tid.

  https://www.dr.dk/musik/titel/sut%2bmin%2bklit/9029070-1-1

  Så mon ikke det bare er et forsøg på at blive hørt?

  Kommentar by Santor — 26. februar 2021 @ 11:20

 2. Rap, rap, rap. Eller med et gammelt ord: Frænde er frænde værst.

  Kommentar by Crass Børsting — 26. februar 2021 @ 11:37

 3. Jeg har sjældent læst noget mere nedladende overfor alle der ikke deler hendes menig.
  Det skal hun nok komme langt med. Not

  Kommentar by Hema — 26. februar 2021 @ 11:37

 4. FOR DE WOKE/NYOPVÅGNEDE FEMINISTER OG DE RØDE KVINDELIGE DR-JOURNALISTER er målet et samfund hvor mændene kryber og lusker rundt som pryglede hunde og fladtrådte undermennesker.

  Bare se hvordan den syge femi-fascist kælling Nikoline fører sig frem med retorisk om giftig maskulinitet og afstumpet materialisme og sexisme osv. Og danskerne er bare nogle pølseracister osv. i den dur.

  Er Nikoline mon lesbisk eller fra enhedslisten? Rabiat og radikaliseret venstrefløjser og fjende af civilisation og mænd er hun ihvertfald.

  Det sidste nye er iflg. kommunistradioen DR at enhver opmærksomhed der af en mand vises en kvinde, er mistænkelig og ofte uønsket eller ligefrem en krænkelse. For måske er der tale om en “uønsket seksuel opmærksomhed”. Uha, uha, uha.

  Som eksempler på KRÆNKELSER anfører DR ti år gamle sager såsom at en mand har givet en kvindelig kollega et kram, et kindkys eller har danset lidt for tæt, eller har spurgt en (mopset) dame om hun ville med på café, med ud at danse eller med hen et sted hvor de kunne snakke mere privat. (Ja, det lugter jo langt væk af skumle bagtanker)

  Andre sager har været decideret forbryderiske, f.eks. var der en sag med et klap på låret eller rumpetten. Oh skræk, oh skræk. Ja, man besvimer jo næsten ved tanken. Ihvertfald hvis man er kvindelig og woke DR-journalist.

  Kommentar by BENT A — 26. februar 2021 @ 11:45

 5. Jeg hører måske til de allermest priviligerede, jeg aner nemlig ikke hvem hverken Jokeren, Nikoline eller Tessa er! Mine største problemer i den sammenhæng er at jeg ved hvem Joy Mogensen er og at jeg er tvunget til at betale til DR!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. februar 2021 @ 11:47

 6. PS: Iflg. DR bør næsten enhver uønsket opmærksomhed give anledning til en advokatundersøgelse eller politi-anmeldelse.

  Rettelse: … fører sig frem med retorik om giftig maskulinitet…

  Kommentar by BENT A — 26. februar 2021 @ 11:51

 7. Nikoline må forstår at det hos DR først og fremmest handler omdanne Danmark til multikulturelt helvede, derfor promovere de perkerrap uanset hvor sexistisk, homofobisk og mandchuvanistisk den er.

  Nikoline må forstår, at den traditionelle venstrefløjs tankegang er tilsidesat, så længe vi har at gøre med Islams stormtropper.

  Kommentar by KineserSnot — 26. februar 2021 @ 11:56

 8. En dum høne der både er smagløs og lider af penis misundelse.

  Kommentar by Finn A. Skov — 26. februar 2021 @ 12:00

 9. #5 Den Nervøse
  Tak for dit indlæg. Jeg havde selv besluttet at spørge: “Hvad er P3?”
  men du gør det bedre en jeg.
  Jeg kender desværre også Joy Mogensen, hun er sammen med Tine Bramsen og Pernille Rosenkranz-Theill fra Enhedslisten beviset på at Danmark aldrig må stole på Mette Frederiksens dømmekraft.

  Kommentar by bjarne binee — 26. februar 2021 @ 12:41

 10. Kommentar by Den Nervøse — 26. februar 2021 @ 11:47

  Jokeren har været fast inventar på den den danske musikscene siden 90erne, du må lige komme ind i Kampen. Tessa er forholdsvis ny og erstatter vel Medinas position i musiklandskabet, imens Nikoline aldrig vil formår at være andet end undergrund pga hun raser mod alt og alle.

  Kommentar by KineserSnot — 26. februar 2021 @ 13:10

 11. (Hvad blev der at Beatles, Rolling Stones, og Doors?) :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 26. februar 2021 @ 13:40

 12. Besøgte den “muslimske” turistperle Bosnien i 2019 som 2 millioner turister årligt. Så ikke en eneste pige med tørklæde. Der var moskeer, men de fremstod lige så forladte som de danske folkekirker. Til gengæld kostede en fadøl 10 kroner. Krigen er slut. Hvad laver hun her? Har Bosnien ikke boligsikring og SU til systemkritikere?

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 26. februar 2021 @ 15:15

 13. *kinesersnot 13:10
  Beklager, jeg ved stadig ikke hvem jokeren er, og det bekymre mig ikke det mindste!
  Hvad med Mozart, Beethoven, Vivaldi ol. ?

  Kommentar by Den Nervøse — 26. februar 2021 @ 16:03

 14. https://snaphanen.dk/2018/06/27/roger-scruton-pop-musikkens-tyranni/

  Kommentar by Peter Buch — 26. februar 2021 @ 16:10

 15. Jokeren, der som noget og trediveårig tudede over en kæreste der havde forladt ham, og kaldte hende en luder, er bare et pattebarn. Tag dine stoffer og tør øjnene Jesper! Junkien skal han hedde…

  Kommentar by Hul igennem? — 26. februar 2021 @ 16:14

 16. …Og kritikken af den islamkommunistiske pensionskasse DR er helt på sin plads!

  Kommentar by Hul igennem? — 26. februar 2021 @ 16:15

 17. Der må være lidt balkan i hende med det efternavn. Synes hun er hjernedød men også lidt lækker.

  Kommentar by Johnson — 26. februar 2021 @ 16:25

 18. OT: Når man har sat sig ind i SOLENS ALTAFGØRENDE indflydelse på klimaet og atmosfærens temperaturer, og ind i hvad co2 egentlig er for noget, er det KVALMENDE at høre på DRs og klimarådets elendige ævl om klimamål. Og om Chrborgs planer om at bruge MILLIARDER og atter MILLIARDER af kroner på “klimaredning”. Det er som at høre på de allermest syge patienter på en lukket afdeling.

  Corona-influenzaen har allerede kostet langt over 100 milliarder kr. Og indvandringen koster ca. 200 milliarder om året. EU koster 25.5 milliarder i kontingent. Pengepakker til Afrika koster også skatteyderne mange milliarder. Hertil kommer et fantastisk pengefrås på talrige områder. F.eks. til rødgrøn omstilling.

  Er det en slags “svensk” eller “venezuelansk” statsbankerot regeringen tilstræber?

  Der er kun mangel på penge når det gælder nødstedte danskere, folkepensionister og tvangsnedlukkede butikker osv.

  Kommentar by BENT A — 26. februar 2021 @ 16:49

 19. Nikoline er godt opdraget, af de statslige medier. De accepterede fjendebilleder kan genbruges igen og igen

  Kommentar by tavsen — 26. februar 2021 @ 17:25

 20. Uden hvide mænd, havde Nikoline siddet nøgen i regnen udenfor en hule, og kradset planer ned for den første stilethæl, med en pind i den frosne jord.

  Problemet med tøsebørn som Nikoline er, at de ikke har nogen anelse om hvor godt de egentligt har det, takket være hvide mænd.

  Og det er derfor jeg er sådan en varm fortaler for, at hvide mænd så også tager det hele fra dem igen, i håbet om at de så for fanden vågner lidt op.

  Det sagt, så er Jokeren og co, herunder DR ikke noget jeg vil røre med en ildtang.
  Jeg foretrækker MyRock kanalen: Få reklamer, ingen venstredrejet indoktrinering overhovedet, og så rock, rock, og atter rock i døgndrift.

  Kommentar by Kimski — 26. februar 2021 @ 17:41

 21. De holder sig til deres egne

  Kræver login
  https://jyllands-posten.dk/kultur/ECE12753450/hun-tager-religionen-med-paa-den-digitale-partnerjagt/

  Kommentar by k. m. — 26. februar 2021 @ 18:53

 22. Hvem er den hjernedøde blondine? Hun virker som en af de der priviligerede mavesure friblødere.

  Kommentar by NulTolerance — 26. februar 2021 @ 19:11

 23. # Kimski 17.41: Du rammer plet. Det uhyggelige er at naive mænd har givet så meget tøj, radiatorvarme, mad og magt til de tusinder af tøser, kællinger, feminister, feltmadrasser og politiserende pulverhekse, at de tilsammen kan tvinge mændene til at stå ude i regnen, kulden og mørket i det meste af fremtiden.

  Pinden er blevet til en taktstok der dirigerer takten, så hele samfundet marcherer afsted, 1-2, 1-2, 1-2, og derhen hvor skrappedullerne peger. Det kan KUN ende med kaos og kollaps og meget få overlevende.

  Kommentar by BENT A — 26. februar 2021 @ 19:46

 24. Så er der sgu intern krig i woke-segmentet!

  Under sidste valgkamp var det afdankede hash- og narkovrag Jokeren en fast støtte og fortaler for islamisten Sikkandar Siddique fra Gøglerpartiet.

  Således indspillede han en ny musikvideo med sit største hit “Spændt op til lir”, med det formål at få Siddique valgt.

  Undertegnede har fælles bekendte med Jokeren, og jeg kan bekræfte, at hans hjerne er brændt totalt af på kokain…

  Kommentar by Revisoren — 26. februar 2021 @ 21:28

 25. @23 Kommentar by BENT A — 26. februar 2021 @ 19:46
  Det er kun Beta-mænd der står “ude i regnen, kulden og mørket”.
  Vi andre sider inden døre med en god drue eller single malt i glasset.
  Når vejret er godt, er en travetur med rygsækken, i bjergene på meny-kortet.
  Kvinderne ringer vi efter og næste formiddag er de ude af døren, smilende og glade, som en kat der har fået serveret fuldfed fløde (og € i cash).
  Når alt kommer til alt, så er kvinder bedst til verdens ældste erhverv.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 26. februar 2021 @ 22:13

 26. # Neuhammer 22.13: Ja måske, og godt at vi endnu er nogle der kan sidde indendøre ved en varm kamin og med en lille cognac. Men snart vil alle slags danske mænd ryge ud af huset og ind i en yderst træls, mørk og ubehagelig fremtid. En skør fremtid som vil være udformet af marxister, woke feminister og aktivistiske gak-gak humanister. Fordi både danske A, B, C, D, E og F mænd alt, alt for længe har været alt, alt for passive og kortsynede mht. de politiserende kvinder m/k.

  Kommentar by BENT A — 26. februar 2021 @ 23:37

 27. “I dag har hiphoppen i USA udviklet sig væk fra ghettoen, sexismen og homofobien …”

  – men åbenbart, ikke væk fra racismen.. :-(

  Kommentar by anno — 27. februar 2021 @ 00:12

 28. OT: Astra-Zenika vaccinen giver bivirkninger i over haldelen af tilfældene, skriver sn.dk efter at nogle hundreder hjemmehjælpere mv. har fået et første stik.

  1984 er ved at ankomme: Over 70.000 danskere er blevet indberettet af bankerne på grundlag af løse mistanker om hvidvask m.m. De risikerer at komme til at stå i et politi-register i ti år. Mistænkeliggørelsen af borgerne skrider rask fremad. Også folk der spiller tips eller oddset for småpenge sættes i register. Det samme gælder folk der vil købe eller ændre et mobilabonnement. Og mere kommer til. Snart vil ALLE være under mistanke for dit, dat eller dut.

  Kommentar by BENT A — 27. februar 2021 @ 00:43

 29. Jeg lever heldigvis i lykkelig uvidenhed om hvem Nikoline er.
  Tv-milliarderne går til statens DR og Tv2 med mere end 7 mia kr i alt. Ca halvdelen betalt af skatteyderne til DR og den andel anden hevet hjem som betaling fra virksomheder for reklame-spots i statens (næsten) reklamemonopol, Tv2. Det skaber et ‘kunstigt’ medie magtmonopol.
  Det er de særeste dyr, der trives i et sådant monopol:-)
  Næsten tv-medie monopolet er vedtaget i folketinget og støttes altid indædt af venstrefløjspartierne, fordi DR og Tv2 er deres direkte kanal til vælgernes hjerter. DR og Tv2 er det Radikale Venstres, Socialdemokratiets, Alternativets, SF’s og Enhedslistens livline. DR og Tv2 er deres PR-bureauer, deres hold dem kunstigt oppe i vælgernes bevidsthed. Derfor.

  Kommentar by Amad — 27. februar 2021 @ 07:49

 30. Tv-milliarderne går til statens DR og Tv2 med mere end 7 mia kr i alt årligt. Det skaber et ‘kunstigt’ medie magtmonopol. Næsten tv-medie monopolet er vedtaget i folketinget og støttes altid indædt af venstrefløjspartierne, fordi DR og Tv2 er deres direkte kanal til vælgernes hjerter. DR og Tv2 er det Radikale Venstres, Socialdemokratiets, Alternativets, SF’s og Enhedslistens livline. DR og Tv2 er deres PR-bureauer, der holder dem kunstigt oppe i vælgernes bevidsthed. Det er den danske variant af den socialistiske idé.

  Kommentar by Amad — 27. februar 2021 @ 08:11

 31. Denne Nikoline fylder aabenbart meget i sit eget univers. Jeg aner ikke hvem eller hvad hun er og hvad hun aevler om, og det kan vist ogsaa vaere det samme…

  Kommentar by krassisten — 27. februar 2021 @ 08:23

 32. Ifølge den korte avis, så er det i Vollsmose , og Kbh,v Vestegn at smitten er eksplosivt (og i Kolding omkring en eller anden højhuspark), samt Århus Vest-Brabrand-Gellerup (ikke Hellerup). Det kan jo kun undre :-) :-) :-) (Da det er der de rene rettroende Muhammedanere bor) :-) :-) :-). Nuvel. Nu har myndighederne også skruet bissen på, og vil bruge ekstra millioner på ekstra “Oplysningsarbejde” i området, så pågældende beboersubjekter kan blive “oplyst” om at Corona er en farlig sygdom, og om de nok ikke vil være så venlige at Isolere Dem selv, hvis der er blevet smittet. Det skal de så sandelig nok give en -Fuck- for….(Sort humor fra virkeligheden)….Det ville jo være virkelig trist, hvis de ikke var oplyst om hvad Corona er……..Formynderisk myndigheds idioti.

  Hvis en hær invadere Danmark, vil myndighederne vel også -oplyse- modpartshæren at det ifølge Danske lov er forbudt at invadere landet…..

  Kommentar by Michael Unna — 27. februar 2021 @ 09:13

 33. Vi mangler i Danmark en betegnelse for det kvindelige modstykke til “den aldrende drengerøv”. I Sverige kaldes de ‘batikhexe’ – dem som farer ned til Gambia for at blive bollet af den gambianske ungdom.

  @32 – Jamen muslimerne invaderer netop ikke Danmark. At ‘berige’ Danmark (og ikke mindst sig selv) efter invitationen “Alle flytninge er velkomne”, er kun effektiv “suicide by proxy”.

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. februar 2021 @ 10:01

 34. kommentar afvist i off-topic
  I 2020 var verden ved at gå amok for at få vaccine mod corona.
  Magnus Heuniche blev modvillig nødt til at trække tvangsvaccinering tilbage.
  Nu har de vaccinen og de er ved at gøre i bukserne for at få alle til at tage giftsprøjten.

  Det ender som forventet med frivillig tvang. Tag sprøjten eller du er uønsket i samfundet, lige som børn der ikke ønsker en vatpind op i kraniet. Rosenkrantz-Theil truer børn til at makke ret for det forbandede kommunist fællesskabs skyld.
  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12790805/politikere-kraever-svar-om-vaccinepas/

  Kommentar by k.m. — 27. februar 2021 @ 13:19

 35. Det bliver nok snart sådan, at der kun står Karl Marx på skoleskemaet.

  https://www.foxnews.com/us/loudoun-county-public-schools-dr-seuss-racial-undertones
  Celebrated American children’s author Dr. Seuss is now considered too controversial for one of Virginia’s largest school districts, a new report reveals.
  But folllowing pressure from activists, Loudon County Public Schools is reportedly dropping the annual Dr. Seuss celebration.

  Kommentar by k.m. — 27. februar 2021 @ 13:32

 36. I´ll have to circle back on that, good question !!!!!!!!!!
  Bidens pressetalsmand er lige så blæst som ham selv
  https://www.youtube.com/watch?v=N_jMlMcV5YQ

  Kommentar by k.m. — 27. februar 2021 @ 13:46

 37. berlingske.dk 27.feb.2021
  Den asociale venstrefløj
  Peter Nedergaard

  Groft sagt har gjort en iagttagelse under coronapandemien: Jo længere man går mod venstre i dansk politik, jo mere synes det at være holdningen, at børn, unge, erhvervsdrivende, studerende, ældre osv. skal holdes væk fra at være en del af enhver form for almindeligt socialt liv, og jo mere det kan ske, jo bedre er det. Markøren for venstreorienterethed er tilsyneladende blevet graden af asocialitet. Jo mere venstreorienteret, man er, jo mere asocial er ens position under coronapandemien. Menneskene skal tilsyneladende fremmedgøres for hinanden, de sociale relationer skal minimeres, og de tilbageblevne relationer tager staten styringen af. Groft sagt græmmes. Det gør Karl Marx vist også.

  Kommentar by k.m. — 27. februar 2021 @ 14:00

 38. Ingen gider den sure kost Nikoline.
  https://ibb.co/5FVXbDj

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 27. februar 2021 @ 15:03

 39. Der er nu op mod 180 moskeer i Danmark. Men NB vil ikke tage afstand fra moskeer. Lars Hedegaard overvejer om han skal melde sig ud af NB. Opstår der mon et parti som er en mellemting mellem NB og Hard Line? Eller får Hard Line evt. så mange støtter, at Astrid Krag og Mette ikke tør bruge udemokratiske metoder for at blokere partiet?

  Kommentar by BENT A — 27. februar 2021 @ 16:16

 40. Bent A 16:16
  må jeg korrigere : I Ekstra Bladet 22.sep2016 står Partiet vil også lukke alle moskeer i Danmark, fjerne halalkød og forbyde muslimer at bære slør i det offentlige.

  Jeg håber ikke de har ændret holdning siden partiet blev stemmeberettiget

  Kommentar by k.m. — 27. februar 2021 @ 17:26

 41. Kommentar by k.m. — 27. februar 2021 @ 13:46.

  #OrangeWomanBad.

  Kommentar by Kimski — 27. februar 2021 @ 17:27

 42. Jeg er blevet lidt træt af yngre vrede kvinder, som ikke har opnået den status, berømmelse, opmærksomhed og succes, som de mener de er berettiget til. Ofre for Den Store Forkromede Patriarkalske Sammensværgelse.

  Hvis Nicoline faktisk er så helvedes leveringsdygtig i fantastisk og unik raplyrik, så vil nogle mænd i DR ikke være i stand til at stoppe hende. Hold nu kæft – og ryst lidt med røven. Det vil være mere interessant.

  Kommentar by BE — 27. februar 2021 @ 18:44

 43. Nikoline har kunnet overtale det danske samfund (hvem?) til at give hende to videregående uddannelser.
  Hvis hun er utilfreds med forholdene i den ene branche (musik), kan hun jo bare begynde at arbejde i den anden (naturvidenskab). Så kan samfundet få lidt ud af det. Men den branche vil hun sikkert også råhade.

  Hun aner ikke hvad privilegier er – hun har dem bare.

  Kommentar by Bastardo — 27. februar 2021 @ 18:49

 44. Har på fornemmelsen at danmark åbnes når ramadan er slut, ved maj op til sommer.

  Kommentar by Islamarebad — 28. februar 2021 @ 08:05

 45. Mesogynikerne her er jo, ja , sådan lidt øh… gab gab.
  Det interessante var at DR har nogle få, mest pikspillere og cokevenner til afdankede udbankede fallerede junkier og tudeprinser som omtalte Jokeren, der sidder på at bestemme hvad vi andre knapt så junkede, skal høre.
  Og hvis man selv elsker junkievrøvl mere end andre, kan man jo klare sine overdoser hjemme? Bare fordi at de var en misundelig kusse, der klagede, kan klagen jo være rigtig nok.

  Kommentar by Hul igennem? — 28. februar 2021 @ 08:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper