27. februar 2021

Vollsmose topper smittestatistikken: “Vi har en tendens til at tænke, at reglerne ikke gælder for os.”

Da jeg fredag aften tankede kaffe på Circle K på E45 (Stilling), fik jeg en klassisk multikulturel oplevelse. En cirka 25-årig araber (sekunderet af hans kæreste) var i gang med aggressivt at overfuse en midaldrende dansk kvinde, angiveligt fordi hun havde spurgt ind til hans manglende mundbind. ‘Du skal blande dig udenom’, ‘Fuck af’, ‘Bare forsvind, eller jeg pander dig en’, lød det. Jeg overvejede et kort sekund at blande mig, men i så fald skulle jeg være villig til at bokse med en tilfældig udansker. Jeg undlod, fik min kaffe, og ingen kom til skade.

Corona-førende på landsplan er nu Vollsmose, og derfor er Odense Kommune i kontakt med ‘moskéer og imamer om risiko for smitte til fredagsbøn’, skriver Kristeligt Dagblad. Fra TV2 Fyn – Alt for høje smittetal: To skoler i Vollsmose lukker.

“Fra på mandag lukker Odense Kommune to skoler i Vollsmose på ubestemt tid. Det drejer sig om Abildgårdskolen og H. C. Andersen Skolen. Beslutningen om at lukke skolerne kommer efter en voldsom smittestigning i bydelen de seneste dage. …

De seneste tal viser, at incidenstallet nu er 710,9 smittede per 100.000 indbygger i Vollsmose. Der er dermed tale om et fald siden i går, hvor tallet var 743,7, men Odense-bydelen ligger stadig meget højt.”

Apropos

Fra Berlingske – Bekim ved godt, at det er forkert, men i coronaramte Ishøj mødes hans store familie stadig: ‘Jeg vil gerne vise dem, at jeg er der for dem’ (31. januar 2021)

“Bekim ved godt, at det, han siger ikke, er ‘politisk korrekt’. Men han vil ikke beskytte sin kultur.

‘I går gik jeg forbi en bil ude foran. Fem gutter sad i bilen og delte en joint. Det er ikke ondt ment, de hyggede sig bare. Jeg tror slet ikke, de tænkte over, at der er en pandemi,’ siger han: ‘Men jeg ser altså ikke fem, seks, syv danske drenge samlet om aftenen på den måde. Vi har en tendens til at tænke, at reglerne ikke gælder for os. At vi ikke kan blive ramt af virussen.’ Bekim mødes også med flere mennesker, end myndigheder anbefaler. Som i weekenden, hvor han var til et arrangement med over ti andre, eller når han sammen med sine søskende, deres ægtefæller og deres børn samles hos Bekims forældre til aftensmad. …

Der er en pandemi. Bør du ikke stoppe med at se din familie? ‘Det handler om savn. Jeg er vant til at se mine forældre og mine søskende ofte. Pandemien skal ikke komme imellem os. Jeg vil gerne vise dem, at jeg er der for dem.’ Selvom myndighederne siger, at vi ikke skal mødes for mange ‘Så gør vi det alligevel,’ siger han. …

Morten Sodemann mener, at det er en myte, at etniske minoriteter har en mere uhensigtsmæssig adfærd end etniske danskere. Han bakkes op af sin professionelle pendant ved Københavns Universitet, Marie Nørredam, som blandt andet forsker i etnisk og social ulighed i pandemien, samt af en svensk rapport, som udkom i sommer.”

Oploadet Kl. 19:20 af Kim Møller — Direkte link88 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117315/trackback

88 Comments »

 1. Journalist til araber i Vollsmose :”der er en masse smitte herude!”…

  Araber :”er der det”?

  Det siger alt om araberes fatteevne

  Kommentar by k. m. — 27. februar 2021 @ 19:32

 2. Var i bageren sidste weekend. Mundbind er påbudt i butikken, og alligevel valser en perkerso ind uden, mens alle vi danskere stod med mundbind på. De vantros regler gælder bare ikke for perkere (i deres egen optik).

  Kommentar by Hertz — 27. februar 2021 @ 19:48

 3. Klanerne skider på Danmark og de bakkes op af MSM, der slører det hele med vrøvl om ‘ulighed’ osv

  Kommentar by Martin — 27. februar 2021 @ 20:00

 4. Kolding ansætter perker-konsulent, for de er åååh så kede af det ude i ghettoerne og tror fejlagtigt det er deres egen skyld de er smittede

  Det med skyld gælder jo kun danskere på skiferie

  https://jv.dk/artikel/kommunalt-ansatte-hj%C3%A6lper-udenlandske-borgere-med-at-forst%C3%A5-coronakrisen-nogen-synes-det-er-flovt-og-pinligt

  Kommentar by redneck — 27. februar 2021 @ 20:00

 5. Jeg vidste det lige fra begyndelsen. Perlerne vil blive hårdest ramt pga deres mentalitet. Sociopatisk attitude til det danske samfund, ingen interesse i at følge med i hvad der sker i Danmark, ingen respekt for love og regler, fordi de ikke har haft grund til at have nogen respekt. De politisk korrekte kommer efter dig med “socio-økonomiske faktorer” bla bla, når man siger dette. Men kender man selv ghettoen, ved man at det ene og alene er et spørgsmål om kulturel baseret tankegang.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 27. februar 2021 @ 20:09

 6. Ligegyldigt hvad så dominere udlændinge fra islam altid statstikken i negativ retning!

  Hvorfor vil Vores regering ikke tage de nødvendige skridt når Danmark har problemer?

  Kommentar by Santor — 27. februar 2021 @ 20:10

 7. MED MASSEINDVANDRINGEN HAR CHRISTIANSBORG STILLET RIGELIGT MED SYGDOMME, KRIMINALITET OG NEDSKÆRINGER til rådighed for danskerne. Og med de smitte-reservoirer der er opstået, har Gammeltoft Hansen og gammel-partierne sikret at danskerne aldrig slipper af med diverse sygdomme fra tuberkulose, ebola, syfilis og leverbetændelse til corona-pest.

  Det tyder på fremsynet planlægning fra “elitens” side.

  Hvor er vi heldige at vi har politikere vi altid kan stole på. Deres fremsynede klogskab har ikke svigtet eet eneste år siden 1983.

  Kommentar by BENT A — 27. februar 2021 @ 20:18

 8. Sådan er det! De vantro skal ikke bestemme over os, vi gør som vor kultur siger. Var her i eftermiddag på Amerikavej på Vesterbro, for at se den kommende store Moske til 1800 mennesker, der gik mænd i kjortler og arbejdede. Dette her tillader vores politikere bliver indført, måske med bønnekald.

  Kommentar by IES — 27. februar 2021 @ 20:21

 9. Virkeligheden akademiseres væk endnu en gang.

  Skifter vi filter i vore briller lærer vi en del om den danske kultur pt:
  Vor kultur, famile , klaner er totalt opløste og forvaltes af myndighedernes teknokratiske regelsæt som autoritetstro danskere slavisk følger.

  Kommentar by Poul Sørensen — 27. februar 2021 @ 20:23

 10. Lad dem dø.

  Kommentar by Kimski — 27. februar 2021 @ 20:26

 11. Ja det kommer jo unægtelig som en overraskelse (Ligesom Kbh Vesteegn og århus V (Gellerup)) :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 27. februar 2021 @ 20:30

 12. Måske skulle vi alle fokusere lidt mindre på de mange til lejligheden opfundne smittetal og lidt mere på konsekvenserne af smitten. Det er altså hverken Den sorte Død” eller “Den spanske Syge” vi har med at gøre. Der var ingen overdødelighed i Danmark i året 2020! Ingen. Og “død med Corona” er altså ikke det samme som “død af Corona”.

  Kuren er tusindfold værre end sygdommen. På alle planer. Det er på tide, at vi alle abstraherer fra de statskontrollerede mediers skrækkampagner, som fremføres på vegne af en dybt utroværdig regering.

  Danmark – og resten af Europa – ligner for tiden mere et kaotisk galehus end et kontinent befolket af rationelt tænkende væsener.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 27. februar 2021 @ 20:57

 13. Hvad er NB i grunden for et parti? Lars Hedegaard tænker på at melde sig ud, fordi partiet ikke vil tage afstand fra moskeer og moskebyggeri. Og NB vil vist heller ikke medvirke til repatriering? Hvis NB er et blødt, slapt og liberalt parti når det kommer til stykket, redder det jo ikke Danmark om det så får 15-25 mandater ved næste valg. Hvordan får vi iøvrigt sikret at partiet ikke snydes når stemmerne tælles op?

  Kommentar by BENT A — 27. februar 2021 @ 21:04

 14. Du skulle have givet atomfysikeren et Circle K-spark, Kim.

  Kommentar by Michael — 27. februar 2021 @ 21:29

 15. En araber og hans kæreste …

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 27. februar 2021 @ 21:33

 16. Lukket fest, skrid hjem — 27. februar 2021 @ 20:09 skrev:

  “Men kender man selv ghettoen, ved man at det ene og alene er et spørgsmål om kulturel baseret tankegang.”

  Det er afgørende vigtigt at forstå, at denne “kulturelt baserede tankegang” i vid udstrækning er baseret på etnicitet. De fremmede hører ikke til her.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. februar 2021 @ 22:20

 17. BENT A — 27. februar 2021 @ 21:04 skrev:

  “Hvad er NB i grunden for et parti? Lars Hedegaard tænker på at melde sig ud, fordi partiet ikke vil tage afstand fra moskeer og moskebyggeri. Og NB vil vist heller ikke medvirke til repatriering?”

  Jeg har hele tiden tænkt at NB var godkendt/kontrolleret opposition, som skal agere som en slags ventil for folks frustration, så de ikke ender som nationalister.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. februar 2021 @ 22:22

 18. Morten

  Det er vist jysk…

  Kommentar by Peter Buch — 27. februar 2021 @ 22:23

 19. # Peter Nielsen, 22.22: Ja, Pia K viste sig at være en stueren fuser. Hun mener stadig at DF-Tullesen er “fantastisk dygtig”. Vi risikerer at også Pernille V ender som en fuser, hvis hun allerede nu godkender moskeer og forbliven af besættelsestropperne.

  # H. Wegmann, 20.57: Ja, hvis hvide europæere er blandt de bedst begavede folkeslag, hvad meget tyder på, er det mærkeligt at de er blevet så irrationelle at de blot ser passivt til mens Merkel, Ursula, Ylva og lignende politik-kvinder m/k kører alt i sænk og forvandler vores lande til jungler, stenalder-samfund, krigszoner og galeanstalter.

  Kan du oplyse nærmere om at der ingen overdødelighed har været? Officielt har der jo været hundredvis af corona-dødsfald. Og der var jo også dramaerne i Italien og Spanien mv.

  Kommentar by BENT A — 27. februar 2021 @ 22:46

 20. NB er liberalister.. hvad havde i forventet? At de skipper den hellige private ejendomsret..?

  Kommentar by anno — 27. februar 2021 @ 22:56

 21. Smittetallet bliver “0” hvis møgdyrene sendes hjem NU.

  Kommentar by Charles — 27. februar 2021 @ 23:08

 22. Når man ikke forsker i et emne, kan man jo ikke udtale sig med forskningsmæssigt belæg.
  Ganske uvidenskabeligt kan man antage, at ghettolemmerne har samme forhold til corona-reglerne som til færdselsloven.

  Kommentar by Henning — 27. februar 2021 @ 23:14

 23. Spaniolere og italienere besøger deres forældre på samme måde som perkerne, og blev derfor ramt på samme måde.

  Den voksne normaldansker besøger sine forældre 0-10 gange om året, og ser corona-plandemien som en fantastisk undskyldning for slet ikke at besøge de gamle.

  Kommentar by Træt — 27. februar 2021 @ 23:37

 24. Ja, nu må MSM og politikkere vel snart få øjnene op, for hvor OG hvorfor coronafluenzaen til stadighed blusser op?
  Mette Magt Frederiksen har hele tiden været bagud, med alt hvad der kunne have været effektivt* og forud på kommunistisk/socialistisk magt**

  Nu står det så tydeligt, at INGEN kan undgå at se, hvem det er der skaber “epicentrene”/”Danmarks Wuhan”.
  Trods dette, er Mette Magt Frederiksen tavs, som en lukket østers, over for de beviselige problemer, mens MSM kører den ene reportage efter den anden, UDEN på noget tidspunkt at lægge svesken på disken:
  “kulturberigerne” fra MENAPT landene!
  – Ja, MSM har kørt nærmest nonstop hele dagen, med indslag og reportager fra ghetto-områderne, og af alt hvad jeg har set og læst, var der kun e´t eneste, meget kort, tv-klip, der kunne fremvise en
  e´n enkelt muslima ved testcentrene, mens en ung AEHer, kort på et andet medie, fortæller at “ja, vi er nok lidt lige glade”!

  – de pisser på os og Mette Magt Frederiksens manglende magt-forsøg her, viser, at hendes magtudøvelse ** alene myntes på at ramme lovlydige, etnisk danske borgere (uden for den offentlige sektor), på både levebrød, ve og vel, liv og vore børns fremtid,
  mens hun helliger venstrefløjens vælgere****

  * rettidig karantæne for hjemvendte skisportsturister, – effektiv kontrol ved grænserne og i lufthavnen, at have taget den britiske mutatiun alvorligt INDEN jul, og lukket af for den sydafrikanske OMGÅENDE, lige som hun endnu, TRODS VIDEN, ikke har reageret en tøddel på hverken den brasilianske- eller finske mutation.
  ** f.eks. nedlukningen af nordjyske kommuner, fortsatte restriktioner i kommuner med absolut lave smittetal, epidemiloven, Mink-skandalen, snigende vaccinetvang osv.
  *** iSlammet i særdeleshed

  Skrækkelig regering -> rædselskabinet -> Mette Frederiksen!

  Ps. for min skyld må AEHerne smitte hinanden alt det de vil, hvis bare de holder sig væk fra det offentlige rum, sygehuse og socialkontorer inkl.!
  Men hvorfor Fan… skal den bærende del af Danmark manoreres i sænk, “blot” fordi gammelpartierne på Borgen STADIG ikke vil indse/ indrømme/handle på deres fejlslagne udlændinge politik/ynkelige knæfald for iSlammets foragt over for vi danskere?
  – ja, endog over for dem på Tinge, som stemte ja til deres statsborgerskab statsborgerskab!

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. februar 2021 @ 23:47

 25. Og hvad sker der nu i USA? Da Biden kom til, lå USA nr. 12 på listen over lande med størst Covid dødelighed pr. indbygger. 1,5 måned senere har manden bragt USA op på 7. Pladsen på listen. Mærkeligt at man ikke hører noget om det i MSM efter den massive bagtalelse af indsatsen fra Trump og forherligelse af, hvad Sct. Biden ville betyde for coronabekæmpelsen….

  Kommentar by egon olsen — 27. februar 2021 @ 23:49

 26. Kommentar by Træt — 27. februar 2021 @ 23:37.

  Altså, når man parkerer dem i diverse daginstitutioner fra de er helt små, og forlader dem hver eneste dag til fordel for “karrieren”, så lærer man dem jo på et helt basisk og dybdepsykologisk plan, at forældre ikke er nogen de skal regne med.

  Jeg læste for et par år siden en afhandling, der helt klart og tydeligt påviste, at spædbørn der afleveres på en vuggestue hver dag, på et emotionelt plan opfatter det som om mor er død, igen og igen, indtil de lærer at få dækket deres behov for nærhed/tryghed hos andre.

  I lyset af det kan man jo dårligt undre sig over, at vi har så forkvaklet et familieliv i vesten, at vi vælger at parkere vores ældre på ‘dø-nu-for-helvede’-institutioner.

  I samme ånd er en daginstitution jo faktisk en klar ‘du-er-mindre-vigtig-end-mit-arbejde’-melding til de små poder…Og sådan nogle bliver jo voksne på et tidspunkt.

  Kommentar by Kimski — 28. februar 2021 @ 00:06

 27. HVIS MAN ER KOMMUNIST I DAG, ER DER NOK KUN SEKS MULIGHEDER:

  1 Man er komplet uvidende og historieløs

  2 eller man er blevet hjernevasket gennem flere år

  3 eller man er korrupt

  4 eller man er en snotdum nyttig idiot

  5 eller man er klinisk sindssyg

  6 eller man er ædende ond

  nogen er evt. flere ting på een gang.

  Konklusion: Alle i enhedslisten er uværdige til danskernes tillid, og uværdige til at deltage i styringen af Danmark.

  Alle der er skabskommunister/radikale er også uværdige.

  Kommentar by BENT A — 28. februar 2021 @ 00:16

 28. # Kimski: Ja, det er planlagt og med vilje at de røde og politiserende kvinder i folkemordstinget, DR og familie-/skilsmisse-bureaukratierne siden 1970 har udnyttet, tyranniseret og terroriseret titusinder af mænd, familier og børn. Men råddenskaben har været dækket af så tykke lag af sminke og hykleri at de fleste mænd ikke har gennemskuet hvad der foregår. Eller de har ikke fået sig snøvlet sammen til at gøre noget ved det?

  Kommentar by BENT A — 28. februar 2021 @ 00:41

 29. Kommentar by BENT A — 28. februar 2021 @ 00:41.

  Som en klog mand engang sagde det:

  “Most men are only one blowjob away from volunteering for the plantation themselves.”

  Kommentar by Kimski — 28. februar 2021 @ 00:52

 30. Kommentar by Hertz — 27. februar 2021 @ 19:48

  Hvorfor ringede du ikke til smadremanden?…Han ville da sikkert gerne hurtigt komme og smadre dig med en stang wienerbrød eller to!!

  søren østergaard er jo også så glad for muslimerne…så du måtte påregne at han ville tage deres parti og smadre dig i stedet!!

  Kommentar by Black Watch — 28. februar 2021 @ 00:53

 31. De smitter med noget helt nyt. Nemlig virus. Vi ledes bort fra den egentlige sygdom de lider af,nemlig islam.
  Er der en mening med at vi skal trækkes rundt ved næsen på den måde? Anden måske at vi skal huske på at vi er verdensherskernes handelsvare.
  Hvem ejer møntpressen? Og hvorfor lader de sig styre?
  Kan det underskud de skaber i pengekassen virkelig være så stort aat de skal sælge deres sjæle til Rockefeller-Rothchild?
  Læs The Creature from Jekyll Island

  Kommentar by Nielsen — 28. februar 2021 @ 04:18

 32. De lever i deres parallelle verden, og ønsker ikke at blande dig med os, kun på to punkter ønske de kontakt med os, 1. Når kontanthjælpen udbetales og 2. Når de bliver syge, så må hospitalsvæsnet allernådigst også godt hjælpe dem!
  Vi bliver flere og flere der ønsker st de slet ikke er her!

  Kommentar by Den Nervøse — 28. februar 2021 @ 05:15

 33. Hvis det puttes i et regneark må det være deres skyld at danmark stadig ikke er åbent. Men hvordan ser det ud i andre lande, er det også i ghettoer at smittetal holdes oppe? Hvordan ser det ud med hygiejne hvor de er ansat? Lige fra madlavning, rengøring og andre kontakt muligheder.
  Hvor mange udlændinge bruger i det hele taget test i de område hvor telte er sat op!!

  Kommentar by P — 28. februar 2021 @ 08:03

 34. Apropos: Vandperkercafe tvangslukket:
  https://nyheder.tv2.dk/krimi/2021-02-28-24-personer-samlet-paa-vandpibecafe

  For reglerne gælder jo ikke for perkere…

  Kommentar by Hertz — 28. februar 2021 @ 08:37

 35. #17 Peter Nielsen
  “Jeg har hele tiden tænkt at NB var godkendt/kontrolleret opposition, som skal agere som en slags ventil for folks frustration, så de ikke ender som nationalister.”
  Du har tænkt rigtigt.
  Undertegnede var til et møde med NB. inden de kom i folketinget.
  Umiddelbart lød det meget godt lige indtil Pernille Vermund uden at rødme sagde at arabere/muhamedanere var velkomne hvis bare de havde en tilpas høj indtægt og kunne forsørge sig selv !!
  Den skulle lige synke ind hvorpå jeg spurgte hende om det så ikke var noget problem hvis feks, saudi arabien sendte 500.000 rige arabere til danmark. Det mente hun ikke at det var, og så skyndte sig at tale om noget andet.

  Kommentar by Danskeren — 28. februar 2021 @ 09:08

 36. https://identitaer.dk/2021/dr-retter-loegne-om-generation-identitaire-en-maaned-senere?fbclid=IwAR0sFf-t74ZAM7-gA0S0WebUUzfd3tkS-bL5MbkBBjipZHnN4yXJSq77eCs

  D. 29. januar bragte Danmarks Radio en artikel om den franske regerings ønske om at forbyde Generation Identitaire. Artiklen indeholdt både forkerte oplysninger, og halve sandheder, der var med til at give et forkert indtryk af den identitære bevægelse. Samme dag skrev vi en klage til dem, og først d. 26. februar fandt Danmarks Radio det rimeligt at rette deres usandheder. Vi var desværre nødt til både at true dem med Pressenævnet og advokat før de overhovedet gad at svare os.

  Ikke desto mindre er det nu lykkedes at få rettet artiklen, der indeholder følgende fabrikerede oplysninger fra Danmarks Radios korrespondent i Frankrig, Stephanie Surrugue:

  Kommentar by k.m. — 28. februar 2021 @ 09:14

 37. 34) 33) Uha, hvis det passer. Islam som den civilisations altødelæggende undertrykkende Diktatorreligion den er- vil aldrig nogensinde kunne- integreres i Frihed og Demokrati….Jeg kan ikke forstille mig NB er derude i sin forståelse.

  Kommentar by Michael Unna — 28. februar 2021 @ 09:16

 38. Lav iq mennesker kan sjældent finde ud af det der med konsekvensberegninger. Derfor er de altid spontant voldelige, fordi de tænker ikke, at næste step bliver fængsel. Det samme gælder corona, jeg ser konstant arabere og afrikanere i det offentlige rum uden brug af mundbind. Stem NB eller Stram Kurs

  Kommentar by Gert — 28. februar 2021 @ 09:18

 39. Man kan da bare se, hvad der skete da Irakerne blev befriet for Saddam Hussein. Kom der frihed og Demokrati ud af det? Sydirakerne samledes om Shiaislam, Midt Irakerne som var Sunniminoritet i det store billede, hentede hjælp fra Al Qaida, og så dannedes IS, som igen hentede hjælp fra Sunniminoriteten i Syrien (Assad er Shiamuhammedaner med Kultklan religion af Alivitterne shi-A-Alis parti), og så kaldes på hjælp fra Saudi Arabien, og Kurderne måtte så blandet samles om Deres Nationalitet i mix imellem Sunni og Shia, og så mixedes krudttønden til endnu en konflikt hen imod undertrykkelse og terror. IS siger sig selv- mere ondskabsfuldt perverst bliver det næppe. Jeg kan ikke forstille mig Pernille Vermund har udtrykt denne naivitet…?????…(????).

  Kommentar by Michael Unna — 28. februar 2021 @ 09:24

 40. Når rød blok giver sig selv karakter for dens egen politik
  Det Jacob Mark forsøger at pakke ind i venstrefløjsfloskler er, at staten vil sidde tungt på børnene med rød indoktrinering hele vejen gennem uddannelsessystemet. Han afslører sig selv med ordet “børnebevægelsen” et levn fra totalitære regimer.
  https://www.altinget.dk/artikel/204680-venstrefloejen-har-sat-sig-paa-magten-vi-er-gaaet-fra-at-tale%C2%A0i%C2%A0principper-og-paroler%C2%A0til-at%C2%A0forsoege-at%C2%A0illustrere-hvordan-socialisme-ser-ud-i-dagligdagen

  “Vi skal være tillidsmænd for klimabevægelsen, børnebevægelsen og uddannelsesbevægelsen. Og så skal vi samtidig kunne finde ud af at forhandle aftaler på hjem på Christiansborg,” lyder det fra Jacob Mark.

  Om den pragmatiske, kontraktpolitiske hverdagssocialisme, der holder sig på sikker afstand af de langhårede skrivebordsteorier, vil manifestere sig som en permanent vinderstrategi i dansk politik, er endnu usikkert. Men indtil videre er det udenfor enhver tvivl, at bevægelsen har givet gevinst.”

  Kommentar by k.m. — 28. februar 2021 @ 09:34

 41. Kom der frihed og Demokrati ud af det? >>> Michael Unna — 28. februar 2021 @ 09:24

  Der kom da irakere på dansk understøttelse i deres nye parlament. Der var også andre svindelaffærer, som lykkeligvis for MSM er glemt i dag. Den store hukommelse justeres påløbende

  Kommentar by tavsen — 28. februar 2021 @ 09:40

 42. We have started the work of strengthening the law forbidden racist symbols Stefan Löfven, Swedish PM, 27th january 2019

  https://www.youtube.com/watch?v=ZHzZCNpVvmc
  Is Sweden banning runes ?

  Hvis man ser godt efter er symbolet for bluetooth et runetegn brugt i forbindelse med Harald Blåtand

  Skal vi så fjerne bluetooth tegnet fra al elektronik og smadre Jelling Stenene ?

  Kommentar by k.m. — 28. februar 2021 @ 09:48

 43. Kun 30 personer mødte op til test lørdag i voldsmosen.

  Kommentar by wilty — 28. februar 2021 @ 09:49

 44. Hvorfor vil Vores regering ikke tage de nødvendige skridt når Danmark har problemer?

  Kommentar by Santor — 27. februar 2021 @ 20:10

  DET spørgsmål bliver aldrig besvaret. Muslimer går på 2 ben i modsætning til mink. Muslimer er arvtagere til danskernes førstefødselsret, derfor skal de pakkes ind i vat. Og de voksne muslimer accepterer, den nedværdigelse det er, at IKKE kunne brødføde dem selv. I deres verden er det lig med at være tigger.

  Men hold ud, nu er der kun 10 år tilbage, inden Zenia Stampe’s profeti går i opfyldelse.

  “Om 20 år ligner de os andre”

  Kommentar by tavsen — 28. februar 2021 @ 09:56

 45. kommentar#17, #34, peter nielsen,by danskeren. jeg ser det som et meget stort problem , at man i NB er villige til , at reducere truslen fra islam til et økonomisk problem(så længe penge-størrelsen,- er stor nok-er de velkomne) vi har allerede haft bønnekald fra moskeer i gellerup, der er også båndoptag med bønnekald i kbh. Når NB ikke vil forholde sig til det landsigtede ,- dvs remigration så spiller de samme melodi som gammelpartierne. Alvoren af problemet bliver ikke forstået eller taget hånd om.

  Kommentar by heisahero — 28. februar 2021 @ 09:57

 46. Kun 30 personer mødte op til test lørdag i voldsmosen.

  Kommentar by wilty — 28. februar 2021 @ 09:49

  Ja sikke en KÆMPFIASKO. Mon de ikke havde lært noget fra banken på dørene i Ishøj? DR radioaviser ophørte hurtigt med reportager fra den bydel i går. Den stakkels reporter kunne jo ikke skjule skuffelsen.

  DR vendte derfor blikket mod NV, hvor der bor flere danskere, og dermed også større samfundssind

  Kommentar by tavsen — 28. februar 2021 @ 10:02

 47. 34) Det harmonere jo overhovedet heller ikke med de Youtube reklamer NB har lagt ud med spørgsmål til De Radikale (Morten Østergaard) og Enhedslisten i folketinget….Der er et eller andet der er rav ruskende galt, hvis 34) passer.

  Kommentar by Michael Unna — 28. februar 2021 @ 10:03

 48. 34) Eller om det er en totalt misforståelse (?????????????????????).

  Kommentar by Michael Unna — 28. februar 2021 @ 10:04

 49. https://nyeborgerlige.dk/vi-traekker-streg-sandet-staar-nye-borgerlige/

  Kommentar by anno — 28. februar 2021 @ 10:40

 50. https://www.information.dk/indland/2016/08/rapport-ikkevestlige-boern-mindre-empatiske-danske

  Kommentar by k. m. — 28. februar 2021 @ 10:44

 51. #19 Bent A.

  Iflg. Danmarks Statistik ligger det samlede årlige antal dødsfald i DK stabilt på små 55.000.

  2020: 54.645
  2019: 53.958
  2018: 55.232

  Husker godt episoden fra Italien, hvor Corona-døde i al hemmelighed blev kørt bort i al hemmelighed i militære lastbiler. Det var dog ikke mere hemmeligt, end at kamerahold fra flere TV stationer var inviteret med. I øverigt aner ingen, hvad der var i lastbilerne.

  Husker også Spanien. Der blev personalet på plejehjemmene så skræmt, at de flygtede. Man måtte indsætte militæret for at redde de overlevende.

  “Død med Corona” er en diffus størrelse og defineres forskelligt fra land til land. Tallene kan derfor kun betragtes som politisk bestemte.

  Samlet antal døde per år er dog en absolut størrelse og kan derfor (i det mindste i DK) tillægges en væsentlig større sandhedsværdi.

  Link følger:

  https://www.dst.dk/da/Statistik/emner/befolkning-og-valg/doedsfald-og-middellevetid/doedsfald

  Kommentar by Henrik Wegmann — 28. februar 2021 @ 10:50

 52. Det kunne være interessant med en statistik over dødeligheden med covid -19 blandt indvandrere.
  Hvis den findes, vil den næppe blive offentliggjort.
  Det må formodes, at nævnte folkefærd vil være overrepræsenteret i en sådan statistik.
  Da folkefærdet fylder meget i negative statistikker, kan man her sige, at statistikken er positiv.

  Kommentar by B. Christiansen — 28. februar 2021 @ 10:50

 53. 32. P — 28

  Muslimer. (Coronaspredere)

  De gider ikke telte.

  Kommentar by Charles — 28. februar 2021 @ 12:03

 54. Svar til flere
  Sandsynligheden for at der pludselig stod 500.000 saudier på vores dørtrin er minimal!
  NB. Ønsker at arabere og andre migranter skal forsørge sig selv, det vil få rigtig mange til at forsvinde for enten er begge på en eller anden overførselsindkomst, ellers er i det mindste konen. Det vil halvere indkomsten og så er det ikke så lukrativt at være her!
  Hvis vi så smider alle med en dom ud, så er vi vel af med omtrent halvdelen. Det er da et godt stykke på vej!

  Kommentar by Den Nervøse — 28. februar 2021 @ 12:21

 55. Coronaen er jo ikke særlig farlig, og hjælper os desværre ikke med at få reduceret antallet af perkere.

  Kommentar by Træt — 28. februar 2021 @ 12:41

 56. DET SOM NB MENER er måske at hvis man holder op med at give penge, gratis boliger og gratis alt muligt til indvandrerne, vil de rejse hjem til sig selv igen. Men så vil godhedsindustrien, feltmadrasserne, evighedsturisterne og journalisterne jo starte et stort oprør, og indlede rigsretssager mod alle som ikke er medlemmer af enhedslisten, de radikale og SF mv. Så hvor realistisk er det at tro at NB alene kan klare opgaven med at redde Danmark fra undergang? Er det ikke på tide at supplere NB, Hard Line og DF med et part som har en meget fast national konservativ politik og med nogle patriotiske mænd i spidsen?

  Führer Mette og hendes veninder Joy Mogensen, Trine Bramsen, Astrid Krag, Pernille R-Theil og Ida Auken redder ihvertfald ikke Danmark. Det er vist 100% sikkert.

  PS: Er det falske advarsler? Har modtaget adskellige advarsler om at UPs sikkerhedscertifikat er udløbet for fem måneder siden, evt. pga. hacking eller fejlkonfiguration. Hvis mange andre modtager samme advarsler om at forbindelsen er usikker/risikabel, kan det måske koste UP mange læsere!!

  Kommentar by BENT A — 28. februar 2021 @ 12:45

 57. # HENRIK WEGMANN 10.50: Tak for svar. Ja, det er da tankevækkende tal.

  Kommentar by BENT A — 28. februar 2021 @ 12:49

 58. Et billede på dr.dk viser køen til den mobile teststation i Vollsmose. Alle var danske, ingen arabere eller somalier.

  Kommentar by Den Nervøse — 28. februar 2021 @ 13:01

 59. Tjah såvidt vides er det Iran, og Saudi Arabien som har bygget Mooskeer i Kbh. Det siger sig selv at det har et erobringsøjemed. NB er et sympatisk parti i forhold til Islammodstand. Men det er mig nu en kende naivt (for ikke at sige temmelig), at tro at De mooskeer bygges uden den nødvendige islamiske mentalitet. Vil helst undgå dette modbydelige symbol.

  Kommentar by Michael Unna — 28. februar 2021 @ 13:16

 60. # 46 Michael Unna
  ” (hvis 34) passer.” Den vælger jeg at ignorere.
  Det lader til at NB. ( og mange andre ) IKKE har forstået at dem vi bør frygte ikke er barbarene fra vollsmose og andre getthoer. Den virkelige trussel er de tilsyneladende velintegrerede. Feks. er danmarks næststørste mercedes forhandler en pakistansk klan med vidtrækkende forgreneninger ind i de højere kredse. En ledende københavnsk politimand
  er gift med en kendt pakistansk muhammedaner, han konverterede til islam for at få lov at gifte sig med hende. Alle de “velintegrede” ( mange med fine positioner og høje indtægter som feks. advokater,læger, politifolk osv.)som langsomt men sikkert infilterer det danske samfund er langt langt farligere. Det lader til at NB: ikke forstår dette.
  Hvis NB. virkelig så truslen for det den er, ville de kræve at INGEN muhammedaner skulle kunne få ansættelse i det offentlige, eje ejendom i danmark eller iøvrigt nyde borgerrettigheder i danmark.

  Kommentar by Danskeren — 28. februar 2021 @ 14:41

 61. At Covid-19 trives i de danske indvandrerghottoer viser årsagen til, at Sverige valgte ikke at lukke ned.

  Det ville nemlig bare eksponere for alle, at de svenske myndigheder har mistet evnen til håndhæve en nedlukning. da en stor del af de nyindvandrede ‘medborgere’ er komplet ligeglad med de svenske myndigheders anvisninger.

  Kommentar by traveler — 28. februar 2021 @ 15:35

 62. 59) Ja …Det har Du nok ret i. Jeg har hørt om Hitz Buth Tahir repressentanter i Skattevæsenet, og hvis vi følger skandalen i Socialstyrelsen med -pr ståene fod hukommelse- Britta, som fik hævet et sted over 100 millioner, så var hun Pakistansk gift med Sønner og Døtre indblandet…etc etc etc..Det er hårdt at måtte se det i øjnene. Så er der dem i hæren, som Kim også har vist frem med -Irakeren-.

  Vi er sunket dybt. (Derfor Støt SIAD).

  Kommentar by Michael Unna — 28. februar 2021 @ 17:07

 63. https://www.bt.dk/samfund/trods-opfordring-i-nordvest-testcenter-ligger-oede-hen

  Kommentar by P — 28. februar 2021 @ 17:10

 64. Hvis jeg var ægte kommunist ville jeg aldrig stemme på enhedslisten.
  Pampere skal ikke have stemmer.

  Kommentar by Hul igennem? — 28. februar 2021 @ 17:14

 65. Det har noget med den hjernevaskende overtro at gøre, de lærer i kulturen at tro Allah uanset hvad, holder hånden over dem alle…

  Kommentar by LarsB — 28. februar 2021 @ 17:32

 66. Når sorte myrder sorte
  https://www.foxnews.com/us/louisiana-police-officer-fatally-shot-mask-dispute-high-school-basketball-game
  Tulane University Police Department Corporal Martinus Mitchum was fatally shot on Feb. 26 while working security for a high school basketball game in New Orleans.

  John Shallerhorn, 35, is charged with armed robbery and first-degree murder of a policeman.

  Kommentar by k.m. — 28. februar 2021 @ 17:54

 67. Et billede på dr.dk viser køen til den mobile teststation i Vollsmose. Alle var danske, ingen arabere eller somalier.

  Kommentar by Den Nervøse — 28. februar 2021 @ 13:01

  FORVENTELIGT. Og næppe ret mange af danskerne skænker det en tanke. Boiling Frog virker stadig fint.

  Vi må have uddannet nogle flere Bydelsmødre og Opgangsambassadører. Så må vi fortsætte med at mangle sosu-er, sygeplejersker og jordemødre, som der også er stor mangel på. Mon tyrkerne har fulgt Erdogans opfodring om at føde danskerne ud af landet?

  Kommentar by tavsen — 28. februar 2021 @ 18:07

 68. Også i Norge koster berigelsen dyrt.

  40 millioner til innvandrerinfo
  https://www.rights.no/2021/02/40-millioner-til-innvandrerinfo/

  Regjeringen klasker 20 millioner ekstra på bordet i håp om at innvandrerne endelig skal følge smittevernregler. Det er så nedlatende at det er til å bli helt forbløffet av. Tror politikerne at folk etter ett helt år fremdeles ikke vet hvorfor ungene deres må være hjemme fra skolen?

  Kommentar by tavsen — 28. februar 2021 @ 18:10

 69. Er danskerne ikke i stand til VED EGEN HJÆLP AT OPDAGE AT EN FOLKEUDSKIFTNING ER I GANG? Tænker de slet ikke over vrimlen af arabere og negre i gaderne?

  Hørte nogle LARS BOJE og PERNILLE VERMUND taler i videoer på nettet. De lyder fornuftige og er på danskernes side. Men i deres kommende taler bør de nok komme mere ind på hvilken total katastrofe indvandringen er ved at udvikle sig til.

  Tusinder af danskere er blevet alvorligt skadet eller har mistet livet, andre titusinder har lidt store tab, og alle kan se ind i en voldelig, blodig og rædselsfuld fremtid hvis der ikke kommer styr på indvandringsindustrien og hvad deraf følger. NB må kunne bruge England og Sverige som skræmme eksempler.

  Kommentar by BENT A — 28. februar 2021 @ 19:24

 70. DIVERSE FORLYDENDER: Udgifterne til indvandring i det tossede land øst for København nærmer sig nu 400 milliarder kr. om året.

  I Kina kan staten eller “systemet” finde på at myrde folk for at få fat i deres organer.

  Kvindernes “internationale kampdag” nærmer sig. Der er tale om et rent kommunistisk og mandsfjendtligt arrangement.

  Mordraten i Sverige er i rekordhøjder. Det samme er antallet af overfald. Og mængden af kommunale konkurser og velfærdssammenbrud.

  Antallet af danskere der rammes af EU-regler som gør det dyrt og meget besværligt at være borger i Vesteuropa, stiger og stiger.

  Kommentar by BENT A — 28. februar 2021 @ 19:46

 71. PS: Til næsten alt hvad vi diskuterer i disse sære tider, har Jalving fra JP en særdeles rammende og begavet kommentar. Se hans mening om corona-krisen, feministerne og afrikaniseringen m.m.

  Kommentar by BENT A — 28. februar 2021 @ 20:08

 72. #68 Bent A

  ….”hvilken total katastrofe indvandringen er”… ….”andre titusinder har lidt store tab,”….

  Tak – det kan jeg som en af de nævnte titusinder (mindst) skrive under på!!

  Men ingen er så blinde som de, der ikke vil se.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 28. februar 2021 @ 20:21

 73. Danskeren — 28. februar 2021 @ 09:08:

  Tak for din beretning, som desværre bekræfter min fornemmelse af, at NB ikke reelt ønsker at stoppe “Den Store Udskiftning”.

  heisahero — 28. februar 2021 @ 09:57:

  Det glæder mig at se, at flere og flere på højrefløjen begynder at forholde sig mere kritisk til NB og deres manglende vilje til at gøre det nødvendige.

  Michael Unna — 28. februar 2021 @ 10:03:

  Enig, det er meget bekymrende og bekræfter (desværre) min manglende tillid til NB.

  Danskeren — 28. februar 2021 @ 14:41:

  Fuldstændig enig. Kriminalitet og overførselsindkomster er selvfølgelig store problemer ved invasionen. Men det største problem er at vi bliver udskiftet i vores eget land!

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. februar 2021 @ 21:29

 74. BENT A — 28. februar 2021 @ 19:24

  ” … hvilken total katastrofe indvandringen er ved at udvikle sig til. …”

  Enig. Selvom jeg nok vil påstå, at det ikke er “ved at udvikle sig til” en katastrofe, men allerede ER en katastrofe.

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. februar 2021 @ 21:32

 75. Ja, det er allerede en katastrofe med indvandring og rød politik. Men det er endnu ikke en TOTAL katastrofe.

  Det ender det med at blive om få år, hvis vælgerne og de dansksindede nationalkonservative bliver ved med at være passive. Hvad feks. med en pjece eller bog ud til alle danske husstande? Med en forklaring om hvor tæt vi er på afgrunden, og med forslag om at læse UP, Snaphanen, hodja, PragerU og den korte osv.

  Kommentar by BENT A — 28. februar 2021 @ 22:39

 76. Det er tydeligt, i kommentarsporet her, at flere udtaler sig negativt om Nye Borgelige, uden hverken at have læst NBs grundprincipper eller at være læsere af de nyhedsbreve som NB udsender.

  Følg dog, i det mindste, med på https://nyeborgerlige.dk/
  hvor man både kan læse om NBs politik og blogs fra de 4 der til nu sidder på Tinge.
  – f.eks. Pernilles Vermunds blog a´ 27./1. 2021 med overskriften “I islam er vold en del af kulturen”
  og blog a´ 19./1. 2021 med overskriften “Ny epidemilov tager for meget af vores frihed”
  og Peters blog a´ 15./1. med overskriften “Tydelig mærkning skal gøre det muligt at fravælge halalkød”
  og Mette Thiesens blog a´ 4./.2 2021 med overskriften “Grotesk: Movia ville opkræve ekstra betaling for kørsel på muslimske helligdage”
  tillige med Lars Bøjes blogs
  og det der offentliggøres under fanen “Nyheder”

  Er der nogen her på UP der ligger inde med bedre partiprogrammer/- mere gennemførte partiprogrammer/…
  så syntes jeg, at det bør følges op med links der kan dokumentere det, frem for fraser uden indhold!
  ….

  Forbyd iSlam, luk kassen og udSEND enhver AEHer ved første dom!

  – ja tænk, om AEHerne også kunne udSENDES for overtrædelse/misligholdelse af Corona-restriktionerne?;
  så kunne det sq godt være, at de ville holde igen, med deres aktive smittespredning i det offentlige rum/udenfor egen bolig og få styr på hvad deres yngel render rundt og foretager sig, mens iSlammets “voksne” sidder på vandpibecafe eller ligger “næse mod røv” i moskeerne (iSlammets hærkomando-centraler)??

  Se tillige min kommentar 24: 27. februar 2021 @ 23:47

  Kommentar by M.S. Carstens — 28. februar 2021 @ 23:00

 77. Hun siger, det er en misforståelse, at … Konstant, at nægte at underkaste sig eller bare samarbejde med de vantro lortehunde, har noget med kultur at gøre… Men det har det.

  Invasionen, har stor fordel af pandemien.

  Da et invasions-liv, intet betyder, det er gudens vilje, så kan der dø så mange som han vil.

  Invasionen, kan med stor fordel, sprede så meget virus som muligt, for at svække den danske økonomi, sammenhold, overskud.

  Invasionen, kan vise sin dominansvold, ved at håne de danske regler, true alle, der brokker sig, med vold og død- for det meste reelt uden konsekvenser for dem.

  Invasionen, kan med sin adfærd, gøre det smart at være ligeglad med gamle mennesker i Dk. Det er jo sådan, at 30% af dem, der smitter andre, er under 30 år og 80% af dem, der dør, er over 80 år. Det er vand på invasionens mølle…

  Og endelig, er der den fryd, at gøre staten totalt til grin, fordi den ikke VIL fatte, at invasionen er kommet for at invadere og intet andet..

  Kommentar by Gaflen — 28. februar 2021 @ 23:58

 78. Undgå coronafluenzaen:
  HOLD EKSTRA AFSTAND til iSlammet og til dem, som stadig tror sig “venner” af iSlammet!

  Tak til Jørgen Nielsen, for linket på OT, 28. februar 2021 @ 18:50,:

  https://sn.dk/Fredensborg/Nyt-smitteudbrud-stammer-fra-islamisk-moske/artikel/1415058

  desværre viser artiklen ikke hvorfra de resterende 36 smittede er blevet inficeret, men, med simpel lommeregning, er det vel ikke helt utænkeligt, at de 14/andre fra moskeen/iSkammet i Kokkedal SAMTID havde løst rendende, klike-søgende, afkom i “fri dressur” uden for hjemmet/moskeen?

  – der meldes IKKE om at der er etniske danskere blandt de smittede ;-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 28. februar 2021 @ 23:59

 79. ER CHRISTIANSBORG KRONEN PÅ VÆRKET? Er tosseborgen demokratiets strålende kronjuvel? Nej, for borgen holder sig ikke tilbage for at lovgive og udfolde sin magt hen over hovedet på danskerne. Igen og igen er det store flertal derinde med på at skade danskerne. Nu er de endda begyndt på en kommunistisk folkeudskiftning = folkemord iflg. en tidligere FN-definition.

  Inden det kom så vidt, har gammelpartierne længe misbrugt deres magt til at diskriminere danskerne og fratage dem deres indfødsret og menneskerettigheder, til at fratage dem deres penge, jobs, bydele, frihed, familieliv, tryghed, sundhed og sikkerhed.

  De indstrømmende kulturfremmede er blevet favoriseret og forkælet. Derimod har gammelpartierne og feministpartierne spyttet og pisset på danskerne i årevis. Og de har brugt milliarder på at drive propagandastationer og løgnefabrikker, så danskerne kunne blive hjernevasket til at acceptere deres egen ødelæggelse og undergang.

  Vælgernes hukommelse er gennemgående elendig. Derfor slipper de gamle radikale og skabsradikale partier godt fra at snyde, bedrage og sjofle deres vælgere. Og DR kan roligt fremture med feministisk hetz mod alle danske mænd, familier, værdier og traditioner.

  Og at tusinder af danskere allerede er ofre for invasionen og besættelsen rager gammelpolitikerne en høstblomst. Tag f.eks. Pernille Weiss, Pernille Skipper og Sofie Carsten samt Lars Løkke, Jacob Ellemann, Jelved og Zenia osv., de mener allesammen at Danmark har plads til og råd til MANGE FLERE fra Afrika og Arabien.

  Kommentar by BENT A — 1. marts 2021 @ 02:55

 80. PS: Bemærk at rigsretssager KUN anlægges mod politikere der ikke ligger på maven for indvandringsindustrien. Hvis danskere udsættes for politiske overgreb, slipper ministrene altid med en lille “næse”. Læs også PragerU.com og Mikael Jalving om hvordan ondskab og vanvid nu om dage camoufleres som godhed og verdensredning.

  Kommentar by BENT A — 1. marts 2021 @ 03:01

 81. PS: “Godhedens tyranni tager til. De skjuler deres motiver bag verdensmål og akademiske titler”. (et nationalkonservativt synspunkt)

  Kommentar by BENT A — 1. marts 2021 @ 03:10

 82. #75 M.S. Carstens
  Jeg må nødvendigvis forholde mig til at NB. ( som ellers på mange måder fremstår som det parti der vil stramme grebet mest om muhamedanerne)IKKE tager fat ved roden af problemet !!
  Feks. “Tydelig mærkning skal gøre det muligt at fravælge halalkød”. Det skal sandelig nok hjælpe… Muhamedanerne er da BEDØVENDE ligeglade med dette. Eller “Ny epidemilov tager for meget af vores frihed”
  Er det noget der ændrer ved befolkningsudskiftningen/fremmed magtovertagelse ?
  Det er afgørende hvis vi skal overleve som folk at vi får/har nogle politikere som står ubetinget fast på at islam uanset i hvilken form ( tænker på tesfayes “danske islam” ) overhovedet ikke skal være i danmark. Og DET gør NB. ikke. Stram kurs gør det og Danskernes parti gjorde det netop derfor kom de ikke i folketinget. Hvorfor tror du at NB. overhovedet fik lov at føre valgkamp med alt hvad dertil hører af reklamer mv. Feks.Danskernes Parti blev konsekvent nægtet reklameplads på offentlige steder, biografer mv. ? Så langt væk som i vestjylland fik de først lov til at købe reklameplads på rutebiler af en venlig medarbejder. Dagen efter ringede pgl. medarbejder og beklagede at han fra højere sted havde fået besked på at aflyse aftalen !!
  Jeg håber at jeg tager fejl af NB: og at de virkelig kommer til at gøre en afgørende forskel, men indtil nu tyder alt på at de bare er endnu et parti som de andre der svigter.

  Kommentar by Danskeren — 1. marts 2021 @ 07:46

 83. At NB nu bliver bløde i knæene overfor Islam, viser at det er nødvendigt at beholde DF som en væsentlig politisk faktor. Disse to partier skal konkurrere om de indvandrings- og islamkritiske vælgere, og holde hinanden til ilden.

  NB skal tænke på at vælgerne vil straffe dem, hvis de svigter. Ellers går det NB som DF: De udnytter vælgernes bekymring som en niche til at komme frem, men bliver så inficeret af magtens sødme og begynder at gøre sig lækre og stuerene for at komme ind i det fine selskab. Men vælgerne vil sørge for at historien med DF ikke gentager sig med NB. Og DF har lært en lektie.

  Det havde været en strategisk fordel for danskhedens forsvarere, om Stram Kurs var kommet i tinget og kunne have holdt islammodstanden helt i top som et brandvarmt emne.

  Kommentar by JC — 1. marts 2021 @ 08:42

 84. 75) Jamen hvad andet er der at sige at vi må presse NB og DF til mere. DF var der slet ikke under masseindvandringen 2015 og Da Løkke underskrev Marrakeshaftalen. For bedre at presse dem.
  Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 1. marts 2021 @ 08:50

 85. Gad vide hvordan det går med Lars Løkkes “debatforum”? Efter sigende skulle han have 15000 medlemmer. Det kan vel ikke passe. Det vil være en stor uløkke for det borgerlige Danmark, om han fik held med sit selvredningsprojekt. Vi gar ikke brug for en Radikalt inficeret blå blok. Vi har behov for et ægte konservativt, patriotisk, dansksindet alternativ til venstrefløjen. Ala det republikanske parti i USA, der nu er ved at blive en samlet magtfaktor under Trump.

  Kommentar by JC — 1. marts 2021 @ 08:52

 86. Fru Carstens har vist misforstået noget. Det er ikke tomme fraser når andre bloggere udtrykker bekymring for NB. For der er grund til at være bekymret. Især efter at partiet er kommet med udmeldinger om at de står for en midtersøgende ret blød linje.

  Som JC og Danskeren skriver, viser partiet visse svaghedstegn, og det der er brug for er et ÆGTE konservativt, patriotisk og dansksindet modstykke til de rødradikale. Uden et sådant alternativ er Danmark snart fortabt for evigt.

  Kommentar by BENT A — 1. marts 2021 @ 11:36

 87. Jamen, det er bare så svært at forstå, hvad alle andre kan forstå, når man nu engang er udstyret med en IQ, som er 30-40 points lavere end de fleste danskeres!
  Når ovenikøbet alle ens ligeledes udstyrede venner, familie og endda imamer forsikrer, at covid-19 ikke rammer Allahdyrkere, men udelukkende de “vantro” kartofler!!!

  Det burde sgu være forbudt at være så uintelligente!!!!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 1. marts 2021 @ 14:35

 88. NB gør hvad de 4 på Tinge kan, ift. at få stolen sat for døren for iSlammet og ved at følge de link/henvisninger jeg gav, skulle det vist være klart nok?
  Selvfølgelig kan NB, eller andre, ikke stille krav om at forbyde iSlammet i Danmark, så længe hovedparten af folketinget består af EU-tilhængere/medløbere og knæfalder konventionerne, men vi har de fire derinde der arbejder for os og så må vi jo se, om de får støtte fra nye partier næste gang, eller om x antal stemmer igen går tabt.

  Ja, selvfølgelig vil NB-stemmerne forsvinde, hvis de ikke føler at de får hvad de stemmer for, men at se på NBs medlemstilgang, så lader det til, at rigtig mange har følt, at deres tidligere parti/-er netop ikke har ydet som forventet.

  Hvad jeg savner ved de iSlamkritiske partier, der endnu står uden for folketinget, er en partipolitik der dækker hele det poliske spekter, lige fra handicappede/syge på nødvendig hjælp, fra det velfærds-samfund vil alle har betalt ind til, til opgør med statsstyring af vore ældre med behov for hjælp, klare meldinger om nej til EU og konventioner, stop for tvang over for vore børn i skole/uddannelse (pt. Covid19 test og forbud mod private dagpasningsordninger), mindre skat/mere i egne lomme (selvbestemmelse), værdier lagt på vore alen lange kulturelle/danske kulturarv og ikke mindst paratheden til at forlad scenen når alt er opnået
  (NBerne IKKE taburetklæbere, for de er alle solidt funderet i livet uden for Borgen OGSÅ dem uden kapital i baglommen)

  Hov, jeg glemte vist det vigtigste:
  at vi kan viderebringe arven af et samfund, der tager omsorg for sine og tilmed giver selvbestemmelse/frihed over eget liv, til vore børn og deres efterkommere.

  – deri halter “et-program-partierne” bagefter og derfor opfordrer jeg til, vi støtter NB, som vi nu HAR inde på Tinge og virkelig score ros for deres arbejde -> se tilgangen af nye medlemmer/fremgang i meningsmålinger.

  Kommentar by M.S. Carstens — 1. marts 2021 @ 23:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper