1. marts 2021

Camilla, Enhedslisten-kernevælger: “Jeg har lige fundet ud af noget chokerende omkring musvitter.”

Camilla stemmer Enhedslisten, elsker mangfoldighed, og forstår ikke hvorfor musvitter er så brutale. Forleden filmede Faxenyt.dk tilfældigt en Spurvehøg der fortærer en Allike, der udånder under processen. Endnu mere illustrativt er afsnittet i ‘Vilde vidunderlige Danmark’, hvor en nyudklækket Gøgeunge skubber Rørsangerens egne æg ud af reden, så stedmoderen kan levere nok mad til Gøgen selv. Den ædle vilde, er ofte mere vild end ædel.

(Fotos: Facebook)

Oploadet Kl. 10:55 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117331/trackback

34 Comments »

 1. Hun mangler at skrive under “fest for mangfoldighed” og masser af muslimer

  Kommentar by Pallemand — 1. marts 2021 @ 11:00

 2. De er så usigeligt dumme

  Kommentar by heisahero — 1. marts 2021 @ 11:02

 3. Alt levende en del af naturens fødekæde. Det kan man ikke forlange at en stakkels Enhedsliste pige forstår.

  PS til de naturinteresserede : Der er fundet eksemplar af den sjældne Sortplettet Blåfugl (sommerfugl) i Nordjylland. Den sætter jeg på huskesedlen til sommerens fotosafari når den tid kommer

  Kommentar by k.m. — 1. marts 2021 @ 11:09

 4. ja, det er ikke sådan, når man for første gang oplever naturens realiteter…….
  Stakkels lille camomilla….
  I øvrigt ville hun nok spise kød fremfor at sulte.
  Mon ikke>?

  Kommentar by Lotte — 1. marts 2021 @ 11:13

 5. Ja, de musvitter.. De er ikke helt så søde som hun forestiller sig. Mere musvit mangfoldighed er lig med flere overfald, voldtægter og drab.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 1. marts 2021 @ 11:19

 6. Hvorfor spise kød, når man kan spise bacon ?

  Kommentar by Oppenheimer fan — 1. marts 2021 @ 11:20

 7. Morsom kommentar kl. 11:19 af ‘Lukket fest…’

  Kommentar by Ole Madsen — 1. marts 2021 @ 11:23

 8. Jeg tvivler paa, at denne enhedslistens mangfoldige enfoldighed nogensinde har sat en fod udenfor storbyen…

  Kommentar by krassisten — 1. marts 2021 @ 11:42

 9. NOGLE LANDE ER UNDERUDVIKLEDE, ANDRE LANDE ER OVERINDVIKLEDE. Det sidste gælder bl.a. Danmark. Det med det danske samfund er nu blevet så digitaliseret, indviklet, feminiseret og mangfoldigt, at små enhedsliste hjerner slet ikke kan gennemskue eller overskue det. For dem er den eneste løsning at vi alle vender tilbage til ældre stenalder, hvor alting var så dejlig enkelt at selv den tids enhedsliste kvinder kunne forstå hvad der foregik.

  Når man lider under alt for store tanker i små hoveder, går der nemt kaos i tænkningen, fordi tankerne mases sammen og forkrøbles af mangel på plads. Piger som Camilla har det slet ikke nemt, og fortjener vores dybeste medlidenhed.

  Bør vi ikke starte en indsamling: Støt enhedslistens enfoldige tumper der ikke har råd til de hjælperobotter med kunstig intelligens som de har brug for.

  Kommentar by BENT A — 1. marts 2021 @ 11:54

 10. Gæt en invasiv art.

  Kommentar by P — 1. marts 2021 @ 12:03

 11. Åh hvor er Enhedslistens medlemmer dog ulideligt naive! På den anden side har de fleste af dem nok aldrig være ude på den anden side af Valbybakke, og så er det nok i nogen grad begrænset hvad de ved om natur! På den anden side ved de heller ikke noget som helst om økonomi, de hænger nok sammen med at deres egen økonomi er fuldstændigt flettet sammen med kommunekassens økonomi! De har med andre ord aldrig fået lært at man ikke kan bruge flere penge end der kommer ind. Det syntes at komme som en stor overraskelse for dem gang på gang, og så er det jo bekvemt at være Kommunist, for så deler vi jo bare, og når så pengene er brugt, så deler vi bare en gang til! Og virkelig på den måde bliver man aldrig voksen!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. marts 2021 @ 12:06

 12. Ja Camilla. Hvorfor spiser den ikke bare kage.

  Frit efter Marie An-toilet!

  Kommentar by Santor — 1. marts 2021 @ 12:08

 13. HEJ KIM. Min computer er begyndt at påstå at forbindelsen til UP er usikker og risikabel på grund af hacking, fejlkonfiguration eller noget med et udløbet sikkerhedscertifikat…??? Hvordan skal vi bloggere forholde os til det?

  Kommentar by BENT A — 1. marts 2021 @ 12:11

 14. Og hvad med kødædende planter ?
  Jeg har ovenikøbet set et billede af en, som jeg ikke vil dele her.

  Kommentar by wilty — 1. marts 2021 @ 12:27

 15. Bent A
  Bortset fra et sammenbrud i styresystemet Ubuntu sidste år på en pc, af to, med samme indstalleret, har systemet kørt uden nedbrud gennem 8 og 10 år. På den ene pc er flere linux versioner på same harddisk, hvilket medførte jeg i stedet for efter sammenbrudet straks få det op igen, brugte jeg et andet.
  Noget af medellelsen om fare og usikkerhed har med dine egene indstillinger på din pc at gøre, noget har at gøre med blogejeren skal holde teknikken vel kørende. Det sidste kan man nok have lyst til at springe over, når det ikke er totalt nedbrud. Formoder jeg.
  Jeg tror ikke ud fra min ringe teknikske indsigt, du behøver tage dig af det.
  Installerer du Tor og giver Uriasposten lov til at være som den er vil systemet vise det hele, trods muligheder for ellers at afvise at se indhold, der ikke opfylder de strengeste krav:
  http://dgvdmophvhunawds.onion/security-settings/index.html

  Kommentar by Peter Buch — 1. marts 2021 @ 12:35

 16. Systemet vil ikke vise linket uden for Tor. Sært.
  Installer det.

  Kommentar by Peter Buch — 1. marts 2021 @ 12:38

 17. jeg har lige fundet ud af noget chokerende om muslimer, tør ikke bringe billeder her

  Kommentar by k.m. — 1. marts 2021 @ 12:39

 18. MULIGVIS ER DER OGSÅ SMÅ PIGER OG SMÅ HOVEDER PÅ SPIL i andre partier. Der er nu her 12.15 et DR P1 program i gang med klima-religiøse som er enige om at der slet, slet, slet ikke er brugt penge nok på at redde klimaet fra de frygtelig onde co2 molekyler, som helt bestemt er ude på at myrde os allesammen.

  De klima-religiøse kan slet ikke nøjes med at bruge 5 eller 50 milliarder kroner på co2. Nej, mindst 500 milliarder bør være absolut minimum, for ellers venter dommedag lige om hjørnet.

  Dan Jørgensen fra S siger at regeringen nok har vedtaget verdens mest ambitiøse klima-lov. Men for de fanatiske klima-ekstremister er det slet ikke nok. Deres hysteri har udviklet sig til et amok-løb hvor 500 milliarder nærmest er for lidt, og hvor 70% co2 reduktion er alt for lidt.

  De frådende Greta Tunfisk typer kræver nu et hav af nye afgifter på alt muligt. Skatteborgerne skal helst gøres så fattige at forbruget halveres, for det vil være til glæde for den røde omstilling.

  Den giftige rødreligiøse klima-galskab er over os. Men modgift kan hentes hos PragerU.com, Bjørn Lomborg, Svensmark og Mikael Jalving.

  Iøvrigt kan planter og træer ikke undvære co2, som i usinder af år har været en vigtig og uskadelig del af atmosfæren. Det er ikke co2 men solen det kommer an på. Dens udstråling varierer og varierer klimaet. Solen har den altafgørende indflydelse på atmosfærens temperaturer.
  Den afgør om vi er på vej mod varmere tider eller måske en ny istid.

  Kommentar by BENT A — 1. marts 2021 @ 12:42

 19. Mamma-Mia! Endnu et rædsel af et kvindemenneske, de bliver da dummere og dummere.

  Kommentar by IES — 1. marts 2021 @ 12:50

 20. Prisen er hermed uddelt. Vælg selv mellem Darwin Nobel eller dansk kunstfonds nyindstiftede Metz pris.
  Velbekomme “birder”

  Kommentar by Nielsen — 1. marts 2021 @ 12:50

 21. PS: Hvis de fanatiske piger og klima-tosser får deres vilje, vil Danmark være en fejlslagen bankerot- og mareridt-stat som Venezuela, Somalia og Sverige inden ret længe.

  Kommentar by BENT A — 1. marts 2021 @ 12:50

 22. Hun skulle tage og forholde sig til ægte problemer, fx at EU er på vej med vaccinetvang ad bagvejen, en katastrofe både for den personlige frihed, og for kroppen, hvor den menneskelige DNA (arvemasse) manipuleres af vaccine.
  Resultatet af det eksperiment ses ikke i morgen eller næste uge, men flere år fra nu af, og da er det for sent at fortryde.

  Mennesker overgår naturen i ondskab

  Kommentar by k.m. — 1. marts 2021 @ 12:58

 23. Middagsradioavisen har et indslag fra Østrig, hvor de afslører hvor let det er at gøre børn til lydige slaver.
  Gennem leg dresseres de til at udføre en coronatest på sig selv to gange om ugen – ren hjernevask af en hel generation børn der ikke kan overskue hvad de udsættes for.
  Dem der ikke vil være med tvinges væk fra klassen til hjemmeundervisning

  Føj for satan, det sker desværre også her, hvor en ung mand i lære som landbrugsmaskinemekaniker tvinges til test, for at gøre sin uddannelse færdig.

  Det er det røde undertrykkelseshelvede Danmark står midt i. Velkommen til virkeligheden, kære Camilla

  Kommentar by k.m. — 1. marts 2021 @ 13:13

 24. Amerika har fået en ny repræsentation,som Georg eller SteinMetz kunne have hvisket i en statsradiofoni mikrofon. Tilfældigvis synes amerikanere – endnu århundreder senere,at beskatning er noget der tilhører europæere.
  Ja altså at adskillige krige skyldtes at toldererne kom og fratog menneskene deres ejendom.
  No results found for blågtjæjn.

  Kommentar by Nielsen — 1. marts 2021 @ 13:22

 25. Åh gud Løven dræber andre dyr og æder dem! Det gør enhedslistepigens søde missekat såmænd også, hvis den får muligheden, og hunden der ligger og sover henne i hundekurven, er også et rovdyr, selvom det er svært at se på mormors fede mops!
  På landet har man hund og kat for at holder mus og rotter væk, mon enhedslistepigen er klar over hvad katten og musen gør ved dem?
  Man undres, gad vide om de har gået i skole? Nå ja, det har de, men lærerne stemmer også på Enhedslisten og så kan videnniveauet vel ikke blive anderledes!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. marts 2021 @ 13:23

 26. Godt vi har kat og hund Den nervøse

  Kommentar by Nielsen — 1. marts 2021 @ 13:29

 27. Lidt mere om “natur” og venstreorienteret ondskab

  https://www.youtube.com/watch?v=AR6rBdoCHgQ
  Hard left’s takeover of US is ‘racing ahead at breakneck speed’

  Jeg har for resten også set nogen der klager over at Volvo emblem associerer til symbol for biologisk hankøn

  Kommentar by k.m. — 1. marts 2021 @ 13:38

 28. DET ER DYBT RYSTENDE her at høre om at katte kan finde på at spise små søde mus og rotter, og at hunde kan være en slags rovdyr. Vi må straks kræve en katte- og hundeudskiftning med spinatfugle, kolibrier og frugtspisende papegøjer.

  Fra nu af må alle kræfter sættes ind på at forfølge og udrydde alle rovdyr, rovinsekter og rovfisk. Hvis det ikke straks bliver sat i gang, er vi mange dyrevenner som vil blive hysteriske og med religiøs fanatisme kræve en 99 procents reduktion af alle rovdyr i luften, i havet og på landjorden. Og de zoologiske haver skal omgående juridisk forpligtes til kun at servere økologisk salat og bananmos til løverne, ulvene og ørnene.

  Verdens mest ambitiøse program for udryddelse af alle de dyrearter vi ikke kan lide, det skal være klima- øh, dyrevelfærdsmålet i 2030. Kun planteædende kæledyr, Mikkel mus og Ander and skal have lov til at overleve.

  Alle sejl, alarmklokker og skingre kvindestemmer må nu sættes i gang, for uden maximal dyrevelfærd til alle søde dyrearter går vi dyreeksperter amok og kræver REVOLUTION! Nu er I advaret.

  Kommentar by BENT A — 1. marts 2021 @ 16:27

 29. Hun er offer for en stat der er opbygget så typer som hende kan rende rundt i et narnia-børne-univers hele deres liv

  Inden man fik lov til at stemme til valg burde man gennemgå en form for realitets og fornuftstest via software. Ved dumpning ville ens stemme så ganske enkelt blive klassificeret som ugyldig uden at man ville blive oplyst derom

  Camillas naivitet ville på den måde ikke kunne skade samfundet i samme grad længere

  Kommentar by geden — 1. marts 2021 @ 17:34

 30. FEST FOR ENFOLDIGHED
  Ak, ja. Nogle besøger den slags fester, ikke jeg.

  Kommentar by ino — 1. marts 2021 @ 17:40

 31. Mon ikke truntens hjerne brænder totalt sammen, når det går op for hende, at andrikker rutinemæssigt voldtager de stakkels hunænder?

  Hvor fanden er #metoo henne i denne betændte sag?

  Kommentar by Revisoren — 1. marts 2021 @ 18:32

 32. Camilla, Enhedslistevælger, vegetarianer, og lige til at spise…
  Eneste minus er at jagten er for nem, kort, og kedelig.

  Kommentar by Kimski — 1. marts 2021 @ 22:01

 33. Jeg kommer gerne til fest for mangfoldighed, hvis festen handler om at fejre de mange forskellige europæiske etniciteter :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. marts 2021 @ 03:44

 34. #31 Revisoren
  Herlig kommentar,

  Kommentar by Danskeren — 2. marts 2021 @ 06:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper