2. marts 2021

JP hylder islamo-racistisk dating: “… mulighed for at angive ønsker til sin partners etniske baggrund”

‘Eksperter kalder ny matchmaking-trend blandt religiøse grupper for en ‘modernisering’ af kulturen’, skriver Jyllands-Posten. Avisen anser tilsyneladende Koran-tro Sherin Khankan, for at være en neutral ekspert. Fra JP.dk, der hylder en islamo-racistisk datingportal – Hun tager religionen med på den digitale partnerjagt (kræver login).

“Appen blev lanceret i Danmark i 2018 og har lige siden givet muslimer mulighed for at møde kærligheden på moderne vis, men i overensstemmelse med islamisk etik og praksis: ‘Vi har taget det bedste fra de generelle datingsites og skræddersyet appen, så den faciliterer en mere moderne måde for muslimer at mødes på, samtidig med at den respekterer religionen og traditionerne,’ forklarer manden bag Muzmatch, Shahzad Younas, der bor i London og er muslim med pakistansk baggrund.

… minder om datingappen Tinder, hvor man swiper sig gennem potentielle matches. Der er dog et par væsentlige ting, som adskiller Muzmatch fra andre datingsider og -apps. …

Derudover er der, foruden de klassiske sorteringsfunktioner på alder og geografi, også mulighed for at angive ønsker til sin partners etniske baggrund, religiøse overbevisning, hvor ofte man beder, om vedkommende skal være ‘ikke-praktiserende’, ‘moderat’ eller ‘meget praktiserende’ muslim, samt hvornår man ønsker at blive gift. Det såkaldte ‘haram-filter’ sikrer desuden, at brugerne ikke bliver eksponeret for upassende indhold.

… Shaheen Alis familie er bekendt med hendes profil på Muzmatch, og selv om hun generelt beskriver familien som ‘velintegreret og liberal i tankegang og livsstil’, mener hun, at digitaliseringen bryder med nogle traditionelle mønstre på en positiv måde…”

(“Filter Muslims in your area by sect, ethnicity, religiousity, dress…”; Fotos: Muzmatch.com)

“Det er underordnet, om han er tyrkisk, pakistansk, iransk eller evt. dansk konvertit, så længe han er muslim.” (‘Shaheed Ali’, muslim)

“Det er et udtryk for en modernisering, som kommer naturligt, når man som muslim vokser op i Danmark. Man tilpasser sig mere og mere…” (Sherin Khankan, muslim)

“… det må siges at være en mere moderne og nutidssvarende vej til at finde en partner.” (Brian Arly Jacobsen, lektor)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117354/trackback

31 Comments »

 1. Men endelig ikke ikke blandes med den kultur ,man nasser paa intergration??????

  Kommentar by dunk — 2. marts 2021 @ 02:35

 2. Det er egentlig ikke så nyt med muslimske dating sites, jeg kan da huske jeg oprettede flere konti på 2-3 forskellige sider hvor jeg for sjov som kristen søgte en muslimsk kæreste/kone bare for at se om der kan had fra andre profiler, og selvom det koster penge for hver besked man skrev så kom der flere had breve fra mænd som ikke mente en kristen burde søge efter en muslimsk kone, og breve fra muslimske kvinder med mystiske links som højst sandsynlig var virus eller t-heste.

  Og der er også denne historie fra BBC, som fortæller om en side blev hacket og 150.000 profiler blev afsløret samt 700.000 af deres breve.

  https://www.google.com/amp/s/www.bbc.com/news/amp/technology-36702699

  Kommentar by Prebber — 2. marts 2021 @ 03:15

 3. Hvad nu hvis man…lyver?

  Kommentar by Michael Sjøberg — 2. marts 2021 @ 03:33

 4. Og hermed er parallelsamfundet cementeret til tid og evighed! Tillykke Danmark det sidste figenblad er hermed faldet! Alt tale om integration endsige assimilation er hermed nonsens. Vi vidste det egentligt godt, men nu er det åbenlyst. Drejebogen til fremtidens konflikter og et ufredeligt Danmark er hermed skrevet! De skyldige? De sidste fire generationer af politikere og EU!

  Kommentar by Den Nervøse — 2. marts 2021 @ 03:47

 5. dunk — 2. marts 2021 @ 02:35:

  Ønsker du at den danske befolkning udvikler sig til en flok rodløse lysebrune blandinger og den etnisk danske befolkning dermed uddør …?

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. marts 2021 @ 04:04

 6. Den Nervøse — 2. marts 2021 @ 03:47:

  Det er kun godt. De skal ikke “integreres”. De skal heller ikke “assimileres”. De skal slet ikke være her.

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. marts 2021 @ 04:05

 7. Selvfølgelig, islam ER racisme. Sm den virkelige kender Robert Spencer siger, er koranen verdens første systematiske diskriminationsmanual. Det kommer alle nutidens danskere og deres børn til at lære.

  Kommentar by BB — 2. marts 2021 @ 04:56

 8. Jamen, det er da en særdeles kendt sag, at muslimer er de største racister af alle!
  Den kendsgerning anerkendes bare ikke af de politisk korrekte!

  De har en tydelig hakkeorden, hvor selv muslimer med anden etnisk baggrund end netop deres egen, er ugleset, skønt de accepteres nogenlunde pga deres religiøse tilhør!
  Først kommer arabere, tyrkere, balkanmuslimer og sidst i rækken kommer somaliere og andre negre…til allersidst i rækken kommer de hvide kartofler, kristne og irreligiøse!!!

  Disse personager skal bestemt ikke integreres eller assimileres!

  De har deres eget hjem….langt fra Danmark og danskerne!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 2. marts 2021 @ 06:17

 9. Venter spændt på, at andre datig sites så indfører muslim-filter. Så kan man jo filtrer man dem. Det er jo det Muzmatch jo i praksis gør overfor alle andre non-muzzi’s.

  Kommentar by Vandtroende — 2. marts 2021 @ 06:50

 10. Hvis det ikke er for mange timer siden at hun er blevet barberet i ansigtet og op ad maven og ned ad lårene, så kan sådan en tyrkisk kvinde under 25 år da være ok at forlyste sig med.

  Men derudover?

  Kommentar by Træt — 2. marts 2021 @ 07:15

 11. Det lyder absolut fornuftigt. Vi kan lære meget af muslimer.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 2. marts 2021 @ 07:26

 12. Muslimsk racisme? Naeh nej, det ville vaere racisme hvis en paeredansk hvid mand soeger en paeredansk hvid kvinde, uden at laegge skjul paa sine praeferancer, og uden at bukke, neje og skrabe undskyldende herfor. Op paa hjul og stejle med ham, og saa skyndsomst videre til mere islam-leflende hyldest af moderniseringen af kulturen…

  Kommentar by krassisten — 2. marts 2021 @ 08:10

 13. Ja det letter jo -Integrationen- :-) :-) :-). Muhammedanere for sig og Danskere for sig :-) :-) :-)…(Ja ja ja sort humor)…..- Har da prøvet i min ungdom, at være sammen med en stakkels Muhammedanerkvinde- ….Men Muhammedanere kan som bekendt ikke tolerere frihed ud over egne præmisser…. Hvad andet er der at sige og gøre end. Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com. og .www.frafalden.dk….God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 2. marts 2021 @ 08:42

 14. Egentlig perverst at det er JP….der er faldet så dybt, fra hvor de kom fra.

  Kommentar by Michael Unna — 2. marts 2021 @ 08:44

 15. Med hensyn til at finde den rigtige partner, så passer Sherin Khankan og Aarhusudgaven af Politiken til hinanden som hånd i handske.

  Kommentar by bjarne binee — 2. marts 2021 @ 09:12

 16. De fleste gifter sig indenfor deres egen religion. Det viser empiriske undersøgelser. Bl.a statistiske undersøgelser i UK, der viste tal for hvor mange, der gifter sig og får børn på tværs af religioner dvs med en partner fra en anden religiøs baggund end deres egen. Parametrene Hindu x buddhist x kristen x muslim x mand x kvinde.

  Såvidt jeg husker: Buddhistiske kvinder var dem, der var mest tilbøjelige til at gifte sig og få børn med en mand fra en anden religion. Muslimske kvinder var dem, der var mindst tilbøjelige til at gifte sig og få børn med én mand fra en anden religion. Muslimer var i det hele taget dem, der var mindst tilbøjelige til at gifte sig og få børn én fra en anden religion. Det samlede tal krydsreligions ægteskaber var kun på nogle få procent totalt!

  Et dansk eksempel kunne være, at danske mænd, der gifter sig og får børn med en buddhistisk kvinde (f.eks fra Thailand), formodentlig er blandt de hyppigst forekommende krydsreligions ægteskaber herhjemme?

  PS. Såvidt jeg husker viste undersøgelsen i UK også forskelle mellem forskellige kristne. Katolikker foretrækker katolikker og protestanter foretrækker protestanter, hvis de gifter sig og får børn udenfor deres kristne etnisk-religiøse undergruppe. De katolske polske kvinder var totalt mindst tilbøjelige til at indgå krydsreligions ægteskaber i forhold til andre kristne.

  Kommentar by Amad — 2. marts 2021 @ 09:18

 17. krassisten — 2. marts 2021 @ 08:10

  PRÆCIS. 1400 år gamle leveregler ophøjes konstant til at være så smuk på trods af, de ikke kan fremvise et eneste succesland. Den islamo-racistiske datingservice kunne måske have sparet kontroversen og retssagen mellem Sherin Khankan og Khader.

  Hvordan mon det går med hendes kvindelige moske, der åbnede under stor mediebevågenhed OG politibevogtning, som en synagoge. Politibevogtningen havde ikke den store interesse, nærmest bare en selvfølge.

  Dansk Stalking Center: Fra ide til finanslov >> Udgivet 23/09/2020

  BERIGELSEN HAR MANGE OMKOSTNINGER.

  Kommentar by tavsen — 2. marts 2021 @ 09:27

 18. I 40 år har danskerne LADET SIG SPISE AF MED UDENOMSSNAK, snik-snak, pjat og småting….. DR feminist pludren om berigelse, rollemodeller og kommen hinanden ved….. løgnepropaganda om racisme, faldende kriminalitet, uledsagede børn, romantiske fremmede og vidunderlig multi-kulti osv.

  Så hvorfor skulle de ikke blive ved med at hoppe på hvad medierne disker op med af fabler, fortielser og eventyr om hvor godt det går altsammen? Al den vildledning og alle de historier journalisterne kan finde på, for at aflede opmærksomheden fra folkeudskiftningen, hverdagsterroren og den bundløse gæld…..sluges jo råt. (Også co2 løgnen og den røde omstilling har man slugt)

  Heller ikke Sverige vil 80% af journalisterne/ danskerne tage ved lære af. Og selv rød kommunisme har efter 100 millioner mord og 50-60 statsbankerotter stadig sine ivrige tilhængere.

  Er nogen i tvivl om at flertallet af danskerne er lalleglade hjernevaskede tåber der ønsker og håber på det store kollektive selvmord og Danmarks forsvinden?

  Her går det godt, fru kammerherreinde.

  Kommentar by BENT A — 2. marts 2021 @ 09:27

 19. Vi drømmer alle.. jeg selv drømmer om en Freja og en Slejpner til at ride os ud i natten.
  I virkeligheden vil vi gerne have muslimer forvist fra området.

  Kommentar by Nielsen — 2. marts 2021 @ 09:36

 20. det undrer mig ikke om der alligevel
  opstår voldelige sammenstød mellem klaner
  som følge af et forkert “swipe right”…

  det har været en eklatant misforståelse at invitere
  disse mennesker ind i landet, endvidere at tildele dem statsborgerskab.

  Islam? -et klokkeklart mismatch for Danmark!

  Kommentar by konservativ — 2. marts 2021 @ 09:46

 21. #4 Peter Nielse.
  Nej islam skal overhovedet ikke vaere her,hvad dette sidste nye paafund saa tydeligt bekraefter

  Kommentar by dunk — 2. marts 2021 @ 10:04

 22. Sidens navn burde være “Mismatch”.

  Hvordan sikrer man, at siden kun præsenterer fætre og kusiner?

  Kommentar by Bastardo — 2. marts 2021 @ 10:06

 23. Hvis en datingsite havde et filter, der hed “ikke-muslim””, så skulle I se Folketinget, DR, TV2 og Politiken gå i selvsving.

  Skriget ville lyde RACISME! Og siden ville straks blive lukket.

  Kommentar by Bastardo — 2. marts 2021 @ 10:31

 24. PS til 09.27: Man kan selvfølgelig også sige at det ikke var nemt at være vælger i 2015 når ALLE partierne dengang kun var ude på at snyde og bedrage vælgerne, ved brug af valgflæsk og tomme løfter. Og i 2019 var SAMTLIGE gammelpartier også uærlige overfor danskerne.

  Kommentar by BENT A — 2. marts 2021 @ 11:59

 25. PS. til Amad 09:18:
  I det hinuistiske Indien bruger familien sit sociale netværk og i stigende grad ægteskabsavisannoncer, når den unge skal giftes. Annoncerne nævner normalt krav om religion, kaste, uddannelsesmæssige kvalifikationer, fysiske træk og indtjeningsevne. Det er normen at give eller acceptere medgift, men familien må i annoncen nøjes med at antyde medgiftens størrelse, fordi det faktisk er ulovligt.
  Mange indiske kvinder søger i årevis i annoncer i aviserne efter en passende ægtemand af den rigtige kaste. Det er ikke nemt, men for os udenfor kastesamfundet er det interessant at læse disse annoncer. Anbefales som bevidsthedsudvidelse. Muslimske kvinders online partner annoncering er og også bevidsthedsudvidende at læse for os kristne. Anbefales som bevidsthedsudvidelse.

  Kommentar by Amad — 2. marts 2021 @ 12:16

 26. Den yndige islamist Sherin Khankan skulle efter sigende have været kæreste med Naser Khader for omkring 20 år siden.
  De havde angiveligt mødt hinanden, da de begge var politisk aktive i Det Radikale Venstre på daværende tidspunkt.

  Muhammedanerne kan således bare melde sig ind i Enhedslisten og Radikale Venstre, og møde deres kommende ægtefæller der…

  Kommentar by Revisoren — 2. marts 2021 @ 12:25

 27. Alle dem der gerne vil stikke pjorten ind i Øzlem Cekic rækker hånden op.

  Nå, ikke?

  Kommentar by Revisoren — 2. marts 2021 @ 12:54

 28. Kommentar by dunk — 2. marts 2021 @ 10:04

  Islam er ikke det største problem, det er 500.000+ fremmede der avler os ud der er problemet. Og det ville også være et problem hvis de kom fra Asien.

  Kommentar by KineserSnot — 2. marts 2021 @ 14:48

 29. Citat:”.., men i overensstemmelse med islamisk etik og praksis:”

  Her må være en ‘tyrkfejl’ i citatteksten, da ‘etik’ i islam endnu ikke er detekteret i påviseligt omfang.
  Efter en objektiv bedømmelse, fremtræder islam mest som en gymnastikforening for sadomasochister.

  Kommentar by Gustav Jensen — 2. marts 2021 @ 16:34

 30. Fadbumsen fra Nyhavn må da være glad for at hans digitalisering fører noget godt med sig. Mon ikke han kan få sig en selfie med Shaheen Ali?

  Kommentar by Nielsen — 3. marts 2021 @ 05:34

 31. KineserSnot — 2. marts 2021 @ 14:48:

  Præcis! Det er “Den Store Udskiftning” som er det absolut største problem.

  Vi vil ikke udskiftes med fremmede UANSET om de er arabere, afrikanere, indere, asiater etc.

  Kommentar by Peter Nielsen — 3. marts 2021 @ 13:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper