2. marts 2021

Kokkedal: Corona-udbrud efter fredagsbøn, “… 14 tilfælde kan henføres til religiøs aktivitet i moskeen”

Kultur har stor betydning for hvordan mennesker agerer. De fleste danskere er autoritetstro, og følger nidkært retningslinjerne. Autoritetstroen kan være et problem i sig selv, men det er en stor fordel under en corona-pandemi. Andre kulturer er mindre autoritetstro, og lader sig ikke sådan lige stresse af politiske udmeldinger.

En historie fra Sjællandske Nyheder – Nyt smitteudbrud stammer fra moske.

“Stigende smittetal i Fredensborg Kommune er båret af et udbrud efter bøn i moskeen i Kokkedal, der drives af Kokkedal Islamisk Menighed. 14 tilfælde kan henføres til religiøs aktivitet i moskeen, der lukkede den 23. februar. …

Om der er flere smittede som følge af bønnen, er vanskelig at kortlægge, oplyser centerchef Hans Bækvang, der leder indsatsen mod Covid-19 i Fredensborg Kommune. Han oplyser, at den største stigning i smitten er i Nivå og Kokkedal. Smitten er angiveligt sket til fredagsbønnen den 19. februar.”

(Kokkedal Islamisk Menighed på Facebook, 23. februar 2021)

“I har håndteret det hele så fint. Har levet op til myndighedernes krav og anvisninger under hele pandemien, og nu her ved smitteudbrud i vores kommune har I sørget for at ringe til alle smittede med vejledning på forskellige sprog om test og selvisolation mv., selvom flere af jer selv var syge af corona. Det er samfundssind. (Louise Mehnke, socialdemokratisk byrådsmedlem, Facebook, 28. februar 2021)

Oploadet Kl. 11:15 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117367/trackback

26 Comments »

 1. Ikke så klogt at give skadedyrene flere våben de kan bruge mod os.
  Vi ved allerede at vi er verdens dummeste folk. Ingen grund til at gøre det værre.

  Kommentar by Nielsen — 2. marts 2021 @ 11:42

 2. VI HAR NU OP MOD 200 MOSKEER I DANMARK, så det batter nok ikke ret meget at en enkelt eller to lukker midlertidigt. Derudover er der en vrimmel af asylanter, somaliere og andre evighedsturister i alle banker, butikker, rådhuse og gågader osv. Vores kære og højtelskede gamle partier har jo sørget for at berige os i et helt enormt omfang, så vi sikkert alle bliver immune med tiden, mod alle mulige sygdomme og måske også mod hverdagsterror. Ihvertfald har de af os som overlever, vel en vis chance for immunitet.

  Vores taknemmelighed overfor alle de kære politikere i moralens og fornuftens højborg, Chrborg, kan ikke blive stor nok. Aldrig har så mange danskere haft så få at takke for så meget. Hurra hurrah for V, K, DF, SF, S, LA og R osv.

  Kommentar by BENT A — 2. marts 2021 @ 11:45

 3. Kattedamen Louise Mehnke lyder som en der snakker til sine kæledyr eller småbørn

  Kommentar by KineserSnot — 2. marts 2021 @ 11:54

 4. Husk på at Corona er Allahs straf til de slemme vantro – og i øvrigt bliver man homoseksuel, hvis man lader sig vaccinere…

  Kommentar by Revisoren — 2. marts 2021 @ 12:28

 5. Der kommer sandelig mange FORVIRREDE OG SELVMODSIGENDE UDMELDINGER fra sundhedsautoriteterne og -myndighederne. Før kunne man risikere smitte i en afstand af 25-30 meter i fri luft, når en jogger løb forbi. Nu påstås det pludselig at der ingen risiko er i fri luft, med 22 spillere på en fodboldbane. Der var også Brostrøms påstand om at det varede 15 minutter inden man blev smittet hvis man talte med nogen ret tæt på. Og så havde han et “godt råd” om at bare man holdt 50-100 cms afstand i butikker, var man på den sikre side. Og han mente også at mundbind indendørs var noget pjat. Og han var sikker på at pandemien aldrig kom til Danmark, og at der ikke var nogen grund til at få navne og adresser eller sige til skituristerne fra Østrig at de burde isolere sig en uges tid. Derved var Brostrøm med til at kick-starte epidemien i Danmark.

  Havde regeringen droppet Sundhedsstyrelsens “gode råd” fra starten, havde det nok været en fordel for alle.

  Og hvor var det dog mærkeligt, skørt og dumt at man forærede serum-institutet og vaccinefabrikken til S-Arabien.

  Det er også sært at DR og alle medier fortier at der er medicin som virker så hurtigt og effekivt at det måske er unødvendigt med vacciner og nedlukninger. (??)

  Kommentar by BENT A — 2. marts 2021 @ 12:41

 6. Her har jeg, åbenbart fejlagtigt, gået og troet at at de tårnhøje Coronatal stammede fra muslimske indvandrerkvarterer med deres totale ligegladhed med det land der nu forsørger dem.
  Takket være Danmarx Ramadanradios 12.00 radioavis ved jeg nu at det slet ikke er tilfældet. Problemerne er åbenbart ikke i muslimske kvarterer, men i stedet i “tæt befolkede kvarterer”, i “belastede kvarterer” i kvarterer med “dårlig kommunikation”, i kvarterer med stor “ind- og udpendling”.
  Nu vil sundheds- og sociale myndigheder aflægge husbesøg i disse kvarterer for at oplyse om Corona, da beboerne “mangler informationer”.
  Beboerne tager godt imod dette”, så det er jo dejligt.
  Danmarx Ramadanradio ville selvfølgelig have nævnt muslimerne hvis det er hos dem der er problemer, men da de ikke blev nævnt med et ord, så man vi jo erkende at problemerne åbenbart er andre steder.
  Det forhold at Coronasmitten sker i kvarterer med stor “ind- og udpendling” tyder vel også på, at det ikke er i muslimske kvarterer,
  med mindre Danmarx Ramadanradio vil benytte lejligheden til at fortælle os at muslimerne, også kvinderne, dagligt rejser langt for at arbejde. Hvilket ikke bare er en glædelig nyhed men også en overraskende nyhed.

  Kommentar by bjarne binee — 2. marts 2021 @ 12:52

 7. Autoritetstroen kan være et problem i sig selv, men det er en stor fordel under en corona-pandemi.

  Men det er en stor ulempe når globalistiske kupmagere bruger en normal influenza-epidemi til at indføre provisorielove og “frihedspas”, der vil være platform for et kinesisk social credit score-system.

  Kommentar by Felix Krull — 2. marts 2021 @ 12:54

 8. Må jeg anbefale Mette Makrel at anvende samme effektive metode på de genstridige muhammedanere, som hun benyttede mod de stakkels sagesløse mink…

  Kommentar by Revisoren — 2. marts 2021 @ 13:30

 9. At 3:
  Spot on.
  “I har vel nok klaret det fint, hvor er I dygtige, mine små kæleperkere”.

  Jeg brækker mig.

  Kommentar by Bastardo — 2. marts 2021 @ 13:41

 10. Hvorfor var den moske ikke lukket fra starten?

  DET ville være at vise samfundssind og ansvarlighed. I dag får alle medaljer ligegyldigt hvor sent de kom ind i kampen.

  Kommentar by Santor — 2. marts 2021 @ 14:14

 11. Venter spændt på, hvornår den blodrøde regering får kontrol over smitten, når de er så skrækslagne for at adressere problemerne. Det er komisk at høre alle undskyldningerne. Hvorfor mon dog skolerne har været lukkede i flere måneder? Det er svært for indvandrerforældre at følge med.

  Vi skal have uddannet nogle flere
  Bydelsmødre og Opgangsambassadører, denne gang med klart definerede arbejdsopgaver

  Kommentar by tavsen — 2. marts 2021 @ 14:28

 12. Som Peter Neerup Buhl skriver ovre på Frihedens Stemme: I 1967 var der omkring 100 muslimer i Danmark. 100!

  Allerede dengang spåede en af de 100, at islam ville blive den vigtigste religion i Danmark. Det ser han ud til at få ret i.

  Kommentar by Michael — 2. marts 2021 @ 15:01

 13. Jeg har lige set katte-/hattedamen via GOOGLE. Det var for mit psykiske velbefindende en nedtur af de store. Især hendes politiske ønsker, som jeg i øvrigt har set/læst hos utallige andre “politiske” partier.
  Konen er snotdum. Samfundssind ctr muslimer?

  Kommentar by NED MED EKSTRAHØRMEREN.. — 2. marts 2021 @ 15:06

 14. NED MED EKSTRAHØRMEREN.. — 2. marts 2021 @ 15:06

  Der er kommunalvalg i år, så Louise Mehnke fedter bare for genvalg

  Kommentar by tavsen — 2. marts 2021 @ 16:04

 15. DANSKERNE MANGLER FANTASI. Selvom kommunistisk/ socialistisk og islamistisk politik har ført til statsterror, massedød og statsbankerot i snesevis af lande, har de ikke fantasi til at forestille sig at det samme kan ske i Danmark. Selvom det er begyndt at ske. Både i Danmark og flere andre EU-lande.

  Danskerne tror at Chrborg er godhedens højborg.

  Kommentar by BENT A — 2. marts 2021 @ 16:09

 16. Vaccinen mod corona virus måtte opfindes. Vaccinen mod islam består i at erkende forskellen mellem hvad islam siger, kontra hvad islam gør. Når du har erkendt denne forskel, er du blevet vaccineret mod islam for evigt. Med kun ét stik, der holder hele livet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 2. marts 2021 @ 16:16

 17. # 12. OK – desværre bliver tumpen nok genvalgt. For mange vil ikke se skriften på væggen.

  Kommentar by NED MED EKSTRAHØRMEREN.. — 2. marts 2021 @ 16:30

 18. Etniske danskere bliver truet af MetteFUSK, med dybt ulogiske regelværk, restriktioner, sanktioner, straf og bøder!
  Men, muhammedanerne, ÅHH-nej, de behøver ikke tage det så tungt.
  Det er jo deres “religion”, og der er religions-frihed i DK!

  Muhammedanerne kan frit tage i moskeen og smitte hinanden, derpå tage
  hjem og smitte hele familien, tage på job, smitte kolleger.
  Muhammedaner-afkommet tager i skole, smitter i hele skolen(Ishøy& Kolding&Volsmose).

  Hele Danmark er lukket p.gr.a. 5-6 mulimske ghettoer, der tydeligvis fungere som perfekte “SuperSmitteSpreder”!
  Hvorfor isolerer myndighederne ikke disse ghettoer, lukker dem ned indtil al virus er borte? (virker den nye EpidemiLov kun overfor etniske danskere?)

  Der var ingen problemer med nedlukning, da det gjaldt 8 kommuner i nord-Jylland, men igen blev Ålborg fritaget, p.gr.a. perkerne!

  MetteFUSK & skidne Magnus kan true etniske danskere med den nye Epidemi Lov, men når det gælder en indsats over for perkerne er der berøringsangst! Jeg er ikke tilhænger af forskelsbehandling.

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Drop EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.
  pS: Øj,nu fik jeg dårlig mave igen, hvor er socialisten Louise Mnehke, så kan jeg komme af med i hendes åbne mund!

  Kommentar by Piotr — 2. marts 2021 @ 17:00

 19. https://fyens.dk/artikel/smittetallene-i-vollsmose-stiger-igen-i-dag-moske-lukker-og-vil-hj%C3%A6lpe-med-at-bek%C3%A6mpe-corona

  Kommentar by P — 2. marts 2021 @ 17:29

 20. Hvis nu danmark skal have vacciner fra israel, hvad så?
  Vil muslimer lade sig vaccinere af jødiske vacciner?

  Kommentar by Islamarebad — 2. marts 2021 @ 17:32

 21. “De fleste danskere er autoritetstro, …”

  At være autoritetstro er ikke et ikke ligefrem udtryk for den højeste intelligens.

  Såvel myndigheder som politikere lyver helt rutinemæssigt – og uden at fortrække en mine. Da de samtidig fejler med stort set alle opgaver, som de er sat til at løse, skal man da være svært naiv, hvis man vælger at stole på dem. Guderne skal vide, at de ikke stoler på os.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 2. marts 2021 @ 17:57

 22. Lige fra starten af pandemien, har muslimerne brillieret med supersmittebegivenheder. De er revnenede ligeglade med det danske samfund, danskerne og de danske myndigheder. Tværtimod sætter de en ære i at modarbejde de forhadte danske autoriteter. De er desuden af den overbevisning at Allah vil beskytte dem mod sygdommen, så den kun rammer de vantro. Hertil kommer at de ikke er i stand til at forstå myndighedernes anvisninger på grund af analfabetisme og lav intelligens (det sidste kan de dog ikke selv gøre for). Hvor stor en del af det danske samfunds tab i penge og menneskeliv mon kan tilskrives muslimerne mangel på “samfundssind”.

  Alligevel står venstrefløjen klar med et hav af undskyldninger for deres adfærd: De har store familier, de bor flere generationer under samme tag, de bor i små lejligheder, de har mere personkontakt gennem deres arbejde. Men den første betingelse for at medvirke til at bremse sygdommen, må dog være at man retter sig efter myndighedernes anvisninger. De mere eller mindre tvivlsomme undskyldninger blegner i forhold til den vigtigste årsag.

  Konklusionen er at indvandrerne også hvad corona angår, belaster vores sundhedsvæsen uforholdsmæsigt meget. Bl. a. pga. uvidenhed om sygdomme, usund levevis, manglende evne og vilje til at efterleve lægernes anvisninger, fætter/kusine ægteskaber, krav om særbehandling, krav om tolkebistand. Den ikke-vestlige indvandring er på alle måder en tung byrde for samfundet.

  Kommentar by JC — 2. marts 2021 @ 19:38

 23. Hvis forsvaret havde været sat ind på samme måde mod musvinerne som mod minkene, så havde Danmark lidt et kortvarig prestigetab i udlandet, men banet vej for andre landes gøren det samme.

  Kommentar by Træt — 2. marts 2021 @ 21:03

 24. Nu er udsigten til at samfundet kan normaliseres udsat til Maj måned, men lur mig, som tidligere skrevet, om ikke Mette Løgn Frederiksen træder frem til ekstraordinært pressemøde ca. 9. april som HELE Danmarks “superkvinde”, med budskabet om, at hendes møde i Israel har været så godt, at alle coronarestriktioner nu ophæves fra og med mandag d. 12. april?

  – iSlammet skal jo tilgodeses og ramadundaen starter d. 13. april. Samtid kan løgneren score stort, på naivet dansk stemmekvæg, ved jublen over, at løgneren har klaret det “så fantastisk”, at der nu kan åbnes før tid.

  PS.
  Heksen til mit Sct. Hans-bål i forhaven er under forberedelse og navneskiltet e´r skrevet.

  Kommentar by M.S. Carstens — 2. marts 2021 @ 21:59

 25. https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12800831/indvandrere-og-efterkommere-med-ikkevestlig-baggrund-er-overrepraesenterede-blandt-coronasmittede/

  Kommentar by P — 4. marts 2021 @ 04:32

 26. https://www.dr.dk/nyheder/seneste/17-nye-coronatilfaelde-i-vollsmose-incidenstallet-stiger-igen

  Kommentar by P — 4. marts 2021 @ 13:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper