2. marts 2021

MGP-sang: “Rød, det er farven på det danske flag. Min bedste veninde holder ramadan… helt normalt.”

Kommentar af Kristian Lindberg, der ikke mener nutidens børne-agitprop er helt så slem, som den var i 1970’erne, da budskabet nu kommer fra børnene selv. Jeg er ikke enig. Lige bag Thunberg-idealisterne, står blodrøde ideologer med blikket stift rettet mod et kommende verdensrige. Fra Berlingske – Ny rød front for politisk frelsthed er åbnet i børnenes MGP.

“Nu er pendulet på vej tilbage til det politiske i børnesangen. Flere af sangene i MGP 2021 bar klart præg af, at Greta Thunberg ikke har levet forgæves.

Sangeren Mikkel prædikede lykke og verdensfred i ‘Jeg tror på kærlighed’ med linjerne: ‘Når jeg ser at krigen varer ved/ hvordan kan voksne skyde andre ned/ det er svært at acceptere’. Jeg er følelsesmæssigt immun over for en 12-årig, der serverer så håndfast et kærlighedsbudskab, men havde til gengæld svært ved at acceptere, at Mikkel ikke var blevet udsat for en skånsom autotuning.

Nye Borgerliges Mette Thiesen har allerede kritiseret, at Tinke & the Winkies fejrede moderne diversitet med ordene: ‘Rød, det er farven på det danske flag/ Min bedste veninde holder ramadan/ Det er helt normalt at faste hele dagen’. Jeg vil nøjes med at påpege, at end ikke muslimer mener, at det er normalt at faste for børn hele dagen. Som jeg har kunnet læse mig til, er børn fritaget fra at faste indtil puberteten.”

(Tinke & the Winkies, Regnbuer, MGP 2021, DR, 28. februar 2021; Collage)

“Grøn det er farven i den fri natur. Min mor hun er gået på veganerkur.
Det er helt normalt, at spise tofu på salat.

Rød, det er farven på det danske flag. Min bedste veninde holder ramadan.
Det er helt normalt at faste hele dagen.

Alle har hvad der skal til. For vi er alle i den samme båd, ingen ved hvor vi skal hen.”

Oploadet Kl. 12:54 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117370/trackback

38 Comments »

 1. Om 20 år går de små naive møgtøzer med burka…

  Kommentar by Revisoren — 2. marts 2021 @ 13:17

 2. Vi skal ihvertfald ikke sejle direkte ind i det muhamedanske helvede.

  Kommentar by Bastardo — 2. marts 2021 @ 13:36

 3. Når man snakker om DR aktivisme, så tror man ikke det kan blive mere slemt. Men det er som om DR bruger kritik, som snit til at tage det næste skridt op af stigen og bliver endnu mere væmmelige.

  Kommentar by KineserSnot — 2. marts 2021 @ 13:37

 4. ..ingen ved hvor vi skal hen…er tomhedskulturen, husker nå-ungdommen men nu om dage er ungdommen ingenting, ikke engang en poetisk sang!

  Kommentar by Moth — 2. marts 2021 @ 13:38

 5. Jeg håber det var derfor den tabte

  Den havde den stærkeste melodi, synes jeg

  Kommentar by Anders Hede — 2. marts 2021 @ 13:46

 6. De kan sammenlignes med børnesoldater. Som der står i indledning, skyd ikke på børnene, de ved ikke hvad de gør, de voksne er de onde uden moral, lidt som venstrefløjen i USA der har sat sig for at smadre alt hvad der er normalt.

  Kommentar by k.m. — 2. marts 2021 @ 14:14

 7. Igen må man bare ærgre sig over at vi ikke har en eneste journalist i dette land, for det ville være oplagt at grave lidt i hvem der har skrevet teksten til den sang, og hvilke politiske tilhørsforhold personen har.

  For i kan være 1.000% sikker på at ingen af de børn har noget med den at gøre, uanset hvad de har fået at vide at de skal sige.

  Venstrefløjen har en meget lang tradition for at udnytte børn til deres propaganda, og dette er ingen undtagelse. Det er dog ikke det værste. Det værste er at det absolut ingen konsekvenser får, og de ved det.

  Kommentar by Per — 2. marts 2021 @ 14:16

 8. ‘Når jeg ser at krigen varer ved/ hvordan kan voksne skyde andre ned/ det er svært at acceptere’

  Og understøttes af alle politisk korrekte. Statskassen bugner af Godhed. Denne gang 125 millioner til Yemen, det er svært at acceptere, når danskere må leve på gaden.

  Hvor muslimer skyder hinanden på sjette år. Så kan de fortsætte deres specielle livsførelse lidt endnu

  for 17 timer siden — Yemen står ifølge FN på randen af den værste sultkatastrofe i verden i mange år. Danmark giver 125 millioner kroner til arbejdet i landet.”

  Kommentar by tavsen — 2. marts 2021 @ 14:16

 9. DANMARK ER NU ET MEGET, MEGET SYGT SAMFUND, ISÆR SINDSSYGT. Der er ikke længere områder hvor danskerne kan være i fred for verdensfrelserne, marxisterne, de woke kønsfascister og de agressive berigere/ invasionstropper fra fejlslagne stater.

  Overalt sniger de sig ind, infiltrerer eller angriber åbenlyst. Danskernes børn var de første de tog fat i. Folkeskolerne blev forvandlet til udklækningsanstalter for hjernevaskede politisk korrekt tænkende børn. Det samme med folkekirken der nu domineres af politiserende radiGALE kvinder. Osv.

  DR bruger nu det meste af sendetiden på plidder-pladder, skolepige-nonsens og hetzkampagner mod mænd, familier, klimaskeptikere, patrioter og alle ikke-røde danskere. Deres meninger, tanker, rettigheder, frihed, tryghed og muligheder håner eller undergraver man hver dag året rundt.

  Vi er på vej mod afskaffelse af demokratiet og nationen/ folkehjemmet og mod afskaffelse af danskerne. (udskiftning og etnisk udrensning)

  Vi er på vejen mod statsterror mod alt og alle. Ja, den er allerede begyndt. For behandlingen af mange danskere er både syg, sjofel, tyrannisk og terroristisk. Endnu mest med manipulerende, bureaukratiske og juridiske metoder, som f.eks. dem som bruges mod børn og forældre. Hvor både børn og forældre pines og plages med betonkommunistisk familie-opsplitning, skilsmisse-rekorder, skilsmisse-forvaltning, formynderi, tvang og retsløshed.

  Oveni kommer så talrige former for udnyttelse, magtmisbrug, udplyndring, inviterede konflikter og importeret stedfortræder-vold m.m.

  De selvudnævnte humanister og gut-menchen er blevet de onde. Med forførende og listig snak fører de den danske befolkning i fordærv.

  Se “Godhedens tyranni breder sig”

  Kommentar by BENT A — 2. marts 2021 @ 14:25

 10. Kommentar by tavsen — 2. marts 2021 @ 14:16

  Danmark er allierede med Saudi Arabien der er den største synder i Yemen.

  Kommentar by KineserSnot — 2. marts 2021 @ 14:35

 11. Ingen kommentar nødvendig!

  Kommentar by Den Nervøse — 2. marts 2021 @ 14:42

 12. Danmark er allierede med Saudi Arabien der er den største synder i Yemen.

  Kommentar by KineserSnot — 2. marts 2021 @ 14:35

  På hvilken måde allieret? Er vi medskyldige i den interne muslimske krig? Eller har Iran fået syndsforladelse?

  “For vi er alle i den samme båd, ingen ved hvor vi skal hen.”

  LÆS Johannes Hohlenberg

  Kommentar by tavsen — 2. marts 2021 @ 15:51

 13. De uinviterede bistandsklienter kan gerne faste lige så tosset de vil. De skal bare ikke pådutte normale mennesker at faste, fordi de selv bliver mobbet til det.
  I øvrigt må de fastendes klientbistand kunne sættes ned – de sparer en hulens masse penge ved at faste.
  Hvis danskerne fastede, ville kommunerne prompte nedsætte kontanthjælpen. De danske fattigrøve skal da ikke forkæles!

  Kommentar by Gustav Jensen — 2. marts 2021 @ 15:59

 14. Jo sørme, der fandtes et par citater af Johannes Hohlenberg på nettet.

  “Der finde kun få mennesker, som ved alting, men mange, som ved alting bedre. Ligesom en kædes styrke er afhængig af dens svageste led, er den offentlige mening bestemt af, hvad den dummeste tænker.

  Når en politiker siger, at vi alle er i samme båd,
  så pas på. Det betyder, at han vil være kaptajn, og at du skal ro.”

  Kommentar by tavsen — 2. marts 2021 @ 16:01

 15. Danmarks Radio fik som bekendt bevilget yderligere 900.000.000 kroner i forbindelse med finansloven af det røde rædselskabinet.

  Nu skal der sgu betales tilbage…

  Kommentar by Revisoren — 2. marts 2021 @ 16:06

 16. Venstrefløjen har institutionerne, og dermed vores børn. Og føderalisterne – de pseudo-borgerlige – ser opportunistisk til, for Det Europæiske Projekt forudsætter, at Venstrefløjen får frie tøjler til at knække ryggen på nationen.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 2. marts 2021 @ 17:04

 17. Dementi.

  Naturbasen.dk oplyser, at historien om Sortplettet blåfugl i Nordjylland var en fejl.
  Jeg beklager at jeg spredte oplysningen videre her for nylig

  Kommentar by k.m. — 2. marts 2021 @ 17:10

 18. Som en af Merkel’s spindoktorer udtalte, i forbindelsen med den barndom han tilbragte i selskab med sin bedstefar, en tidligere højtstående naziofficer, der også var blevet dømt for krigsforbrydelser:

  “Først og fremmest blev han ved med at gentage, igen og igen, når jeg besøgte ham sammen med min mor, at de havde gjort det helt forkert på en række vigtige punkter, men at fremtidige generationer ville lære af deres fejltrin.”

  https://www.youtube.com/watch?v=wFkb7vYZp8U

  Kommentar by Kimski — 2. marts 2021 @ 17:26

 19. Hørte linjen, det er helt okay at være gay.

  Kommentar by P — 2. marts 2021 @ 17:28

 20. Venstrefløjens galskab er langt farligere end coronavirus.

  Der er gudhjælpemig en hjemmeside der hedder genderfreeworld.com med unisex tøj, og med tiden bliver menneskets sprog måske noget gryntende volapyk, hvor begrebet han og hun er fjernet fuldstændig

  https://www.berlingske.dk/politik/konservative-ruller-med-oejnene-over-forbud-mod-tradition-paa-universitet

  document.no : “Det er et spørsmål om respekt og et uttrykk for en holdning mot diskriminering og for å kommunisere kjønnssensibelt for mangfold, heter det hos Audi.

  En konsekvens er at konsernets medarbeidere heretter omtales som «Audianer_innen» for at «alle kjønn» skal være inkludert.

  Mellomrommet før det kjønnsmodifiserende suffikset -innen gir plass for et såkalt Gender-Gap, forklarer Antonia Wadé, et av medlemmene i prosjektgruppen som står bak konstruksjonen. Et stjernetegn kunne skape tekniske problemer fordi mange datasystemer bruker det som alltegn, sier Wadé.

  Kommentar by k.m. — 2. marts 2021 @ 17:41

 21. Miss Germany 2021 :

  https://www.dr.dk/nyheder/kultur/slut-med-bikini-og-bar-hud-33-aarig-vinder-fornyet-skoenhedskonkurrence

  Se billederne!

  Kommentar by Santor — 2. marts 2021 @ 18:00

 22. Hendes bedste veninde måtte åbenbart ikke være med i bandet – ellers findes ‘veninden’ kun i den voksne, og meget venstreRADIGALE, sangskrivers syge fantasi!

  Kommentar by Polka — 2. marts 2021 @ 18:12

 23. # K.M. 17.41: Er det bilfabrikken Audi som har ladet sig gribe af politisk idioti?

  Kommentar by BENT A — 2. marts 2021 @ 18:14

 24. Tak til Santor for billederne. Det ene ville selv en 90-årig komme i godt humør af at se på. De andre – not so much.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 2. marts 2021 @ 18:16

 25. Bent A, ja

  Kommentar by k. m. — 2. marts 2021 @ 18:28

 26. OK, så er jeg færdig med at købe Audier. Med sådanne idioter i koncernen risikerer man jo at det næste bliver at bremser, styretøj og elektronik begynder at opføre sig helt skørt, så man kører ind i et vejtræ, en anden bil eller udover en skrænt.

  Kommentar by BENT A — 2. marts 2021 @ 19:13

 27. Bent A. det gælder også VW

  Kommentar by k. m. — 2. marts 2021 @ 20:51

 28. Ramadan er en usund idiotreligiøs tradition, som hverken hjælper det ene eller det andet. Man overspiser om aftenen ved solnedgang (Som en Imam fortæller-hvornår er…det kan man ikke selv se), når ens fordøjelse er ved at gå til ro, og faster når man om dagen har brug for energi….Det er ikke unormalt i de idiotiske muhammedanske lande, men er det forhåbentlig endnu herhjemme.

  Kommentar by Michael Unna — 2. marts 2021 @ 21:04

 29. Nå, er både Audi og VW ved at blive til LGBTXZQ mærker, som tager afstand til de normale kunder. Det er da utroligt at ellers seriøse bilmærker ikke bare ignorerer det nonsens de trods alt ret få woke kællinger og perverse særlinge fylder skodaviser og skodradioer med. Det kan jo ende med at de mere normale kunder fravælger de to mærker.

  Kommentar by BENT A — 2. marts 2021 @ 21:38

 30. Bare vent— når muslimerne har Ramadan jeg tror d. 13.04 så skal vi synge Ramadansangen fra folkehøjskolen og den kommer i radioen hver dag. Sikkert i nu synger vi morgensang.

  Kommentar by IES — 2. marts 2021 @ 22:04

 31. Det næste bliver vel bilreklamer som disse: Audi – de perverses foretrukne mærke. VW – det rigtige valg hvis man er kugleskør. Er du lidt bims, Oda – så kør med Skoda.

  Kommentar by BENT A — 2. marts 2021 @ 22:06

 32. København vil lave alkoholforbrug efter kl 24

  Hvordan er det lige med alkohol og Islam?

  Kommentar by k. m. — 2. marts 2021 @ 22:18

 33. Som tiden går, bliver disse tøser nok kneppet til fornuft, (Kulturberiger).
  Deres forældre sover i timen.

  Kommentar by Charles — 3. marts 2021 @ 00:22

 34. Godt set Tavsen 16:01
  Jeg vil kigge efter ham,hvis Den Store Lederinde gør det muligt at besøge et antikvariat igen.

  Kommentar by Nielsen — 3. marts 2021 @ 06:25

 35. Mikkel skal da heller ikke acceptere at De voksne render rundt og skyder hinanden ned…..Vi skal bare tage hinanden i hånden og synge- einbischen frieden einbischen freude….Verden er så simpel og ukomplekst,….og så sk vi vær søøød ve hinan :-)

  Kommentar by Michael Unna — 3. marts 2021 @ 06:54

 36. Briller oppe i håret.Nøøj hvor er det fantastisk.

  Kommentar by Ole Larsen — 3. marts 2021 @ 09:33

 37. Kommentar by Nielsen — 3. marts 2021 @ 06:25

  Du kan også købe på nettet. ;-)

  Da jeg læste hans Ugleæg i midten af 70’erne, satte jeg mig ned og afskrev den lille bog, inden aflevering på biblioteket. Der er forbløffende nok en god beskrivelse af ham
  https://da.wikipedia.org/wiki/Johannes_Hohlenberg

  Hohlenberg var samtidig fra 1. juni 1935 til 1. juni 1936 redaktør af J.A.K-Bladet, et blad, der i denne periode kom hver anden dag med et oplag på ca. 7.000.

  Efter anden verdenskrig kastede Hohlenberg sig ud i debatten om en ny grundlov med bogen: Kampen mod staten.

  Her fremhævede Hohlenberg, at demokratiet kun har mening i forhold til at kunne værne den enkelte.”

  Kommentar by tavsen — 3. marts 2021 @ 11:22

 38. Når jeg ser på fotoet af “Tinke & the Winkies”, så ser jeg en ret perfekt mængde etnisk mangfoldighed: 4 hvide piger.

  Kommentar by Peter Nielsen — 3. marts 2021 @ 13:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper