3. marts 2021

Woke-matematik: “White supremacy culture infiltrates math classrooms in everyday teacher actions.”

Nogle gange så får jeg ikke set nærmere på tilsendte henvisninger, fordi historien lyder lidt for Rokokoposten-agtigt. Den her endte så i Berlingske, hvor Troels Heeger forklarer, at nutidens antiracister, også ser racisme i matematik. Frankfurterskolens ‘kritiske teori på coke’ har åbnet en ny front, og den bliver svær at overgå. Fra Berlingske.dk – 2+2 er ikke altid kun 4. Det kan også være racisme.

“Når læreren insisterer på, at matematik handler om korrekte svar, er han med til at undertrykke etniske minoriteter. For reelt set er den resultatorienterede matematiklærer med sit fokus på facit som et kutteklædt klanmedlem med til at fastholde en tradition for hvidt overherredømme.

Sådan lyder påstanden fra ‘Equitable Math’, en sammenslutning af amerikanske lærere, coaches og didaktikere, der tilbyder uddannelse i antiracisme og ‘lighedsbaseret matematik’ til matematiklærere for elever i 6. til 8. klasse.

‘En kultur for hvidt overherredømme dukker op i matematikklasseværelset, når fokus ligger på at nå frem til det ‘rigtige’ svar,’ lyder det i efteruddannelsesmateriale fra Equitable Math.

Traditionel undervisning i matematik med fokus på facit og korrekte resultater er ifølge Equitable Math ensbetydende med hvidt overherredømme, hvor etniske minoriteter undertrykkes og holdes nede af racistiske samfundsstrukturer, der rækker hele vejen ind i klasselokalet. Derfor ønsker de et opgør med undervisning i matematik som en eksakt videnskab, der skelner mellem rigtige og forkerte resultater.

… Endelig indskærper Equitable Math også, at antiracistiske matematiklærere skal identificere og udfordre måder, hvorpå ‘matematik bliver brugt til at understøtte kapitalistiske, imperialistiske og racistiske synspunkter’.”

(A Pathway to Equitable Math Instruction Dismantling Racism in Mathematics Instruction, 2020)

White supremacy culture infiltrates math classrooms in everyday teacher actions. Coupled with the beliefs that underlie these actions, they perpetuate educational harm on Black, Latinx, and multilingual students, denying them full access to the world of mathematics.” (s. 6)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117393/trackback

47 Comments »

 1. Svært ikke at citere George Orwell:
  Do you realize that the past, starting from yesterday, has been actually abolished? ….. Every record has been destroyed or falsified, every book has been rewritten, every picture has been repainted, every statue and street and building has been renamed, every date has been altered. And that process is continuing day by day and minute by minute. History has stopped. Nothing exists except an endless present in which the Party is always right.

  Kommentar by John — 3. marts 2021 @ 11:10

 2. This is not critical theory on coke, I rather think this is critical theory on glue.

  Kommentar by Oslo/Norge — 3. marts 2021 @ 11:18

 3. JAMEN SAMMENSLUTNINGEN AF USA-LÆRERKRÆFTER HAR DA FULDSTÆNDIG RET: Hvis man er så tarvelig at man vil være bekendt at fastholde at 2+2 er fire, at 5×7 er 35, og at 13×13 er 169, så er man da helt klart en typisk hårdkogt racist. For med sin insisteren på at man ikke kan nøjes med cirkatal, såsom at 2+2 er cirka 5, og 13×13 cirka 200, holder man jo de elever nede som har det svært med tal og matematik.

  Det er naturligvis igen hvid undertrykkelse der stikker sit grimme fjæs frem. Og derfor er enhedslistens forslag om at afskaffe alle karakterer i skolerne et yderst humant og indvandrervenligt forslag.
  Det synes Jelved, Sofie Carsten og Lotte Rod også.

  Kommentar by BENT A — 3. marts 2021 @ 11:21

 4. 2 plus 2 er 22, jeg foeler helt sikkert at det er sandt; det er fremmedfjendsk, kvindefjendsk, racistisk, islamofobt, nazistisk, hoejrepopulistisk, hvid-midaldrene-mand-priviligeret og kapitalistisk at paastaa noget andet, det foeler jeg altsaa helt klart, saa sandt som 3 plus 3 helt bestemt giver 33…

  Kommentar by krassisten — 3. marts 2021 @ 11:57

 5. Det handler om at skabe tvivl om hvad der er rigtigt og forkert

  Kommentar by jesper — 3. marts 2021 @ 11:59

 6. * John 11:10
  Ja, det er uhyggeligt hvor ofte man føler sig nødsaget til at citerer 1984! Historien skrives om, specielt i Hollywood, hvor sorte skrives ind i historiske film, på steder hvor de aldrig har været! Men helt almindelig benægtigelse møder vi også oftere og oftere. Hvis Pisaundersøgelser viser at indvandere klarer sig uhyggeligt dårligt i 1.- 2. og efterhånden også 3. generation, så beslutter man sig bare for at Pisaundersøgelser ikke giver noget retvisende billede, til trods for at det på internationalt plan er en velanskrevet test! På samme måde beslutter man sig for at karakterer heller ikke kan bruges, fordi de ikke viser det billede, som man ønsker at fremme! Og nu det pinlige opgør med matematikken! Da jeg læste det troede jeg også at det var Rokkoposten! Vi bliver ligeledes tudet ørene fulde af at indvandrepigerne stikker af fra alt og alle, ja ja, de bliver indskrevet på universiteterne, men de gør ikke deres studier færdige, de tager hjem og føder børn!
  Ministeriet for sandhed har travlt i disse tider! Hele øvelsen går ud på at vi skal se det multietniske/multikulturelle samfund som en velsignelse! Og helt ærligt det er godt nok svært, når nu alle indikatorer peger i den modsatte retning. Ja de har sandelig travlt hos ministeriet for sandhed!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. marts 2021 @ 12:01

 7. Stupiditet legitimeres nu i Inklusivitetens Hellige Navn.

  Målet er ikke længere ‘up and away, to the stars we go!’, men nærmere laveste åndsløvende, middelmådige fællesnævner, mens vi haster tilbage til middelalderens feudale styreform, det bedste vi har lært.

  Denne gang med en selvregulerende, psykotisk semi-religiøs kult, som værn mod enhver form for individualitet og nytænkning, og følgelig håndhævet af samfundets laveste IQ segment.

  Og det hele startede med at vi gav stemmeretten til en befolkningsgruppe, hvis ypperste mål synes at være, at ingen må føle sig stødt over noget, fordi de ikke kan kontrollere deres egne følelser.

  Det er ret fantastisk at observere, hvor langt de er nået på så kort tid, når man lige træder et skridt tilbage, og så studerer det hele lidt fra oven, ikke?
  Det er faktisk en skam, at de kun har formået at bevæge sig i en stor cirkel, tilbage til udgangspunktet…

  Kommentar by Kimski — 3. marts 2021 @ 12:04

 8. SANDHEDEN ER MULIGVIS DEN AT DE TOSSEDE ER DE KLOGESTE, og de kloge kun nogle tåber og idioter. Det kan dog også være at det er lige omvendt. Men alt er jo relativt, så kan det ikke være hip som hap om vi er på rette vej eller på vej ned i et helvedesdyb?

  Kommentar by BENT A — 3. marts 2021 @ 12:09

 9. 1 + 1 = 1 (sommetider).
  Læg 2 små vanddråber på et bord; ved siden af hinanden. Skub dernæst den ene dråbe over i den anden dråbe.
  Resultatet bliver én dråbe vand – altså bliver 1 plus 1 i dette tilfælde lig med 1.
  Det er ganske vist.

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. marts 2021 @ 12:12

 10. @1 @6
  George Orwells 1984 var ment som en advarsel, men forstås af woke-venstre som en manuel.

  Woke-matematik og anden woke-lære kan selvfølgelig bruges af lavere begavede med overdimensioneret ego (typisk venstreorienterede og deres beskyttede indvandrere) til at støtte og bekræfte hinanden, så de sammen kan skabe en stærk politisk magt til at få adgang til andre folks penge.

  Men når matematik skal bruges til noget seriøst, skal man have en eller anden mekanisme til at sortere disse idioter fra.

  Kommentar by traveler — 3. marts 2021 @ 12:27

 11. @9
  I stedet for vanddråber kan man tænke på undfangelse :-)

  Kommentar by traveler — 3. marts 2021 @ 12:33

 12. Racmus og Racmine psykose :-)…1 plus 1 er ….ligegyldigt…Ligesom 2 plus 2 er ….ligegyldigt (Hvad er klokken ? Hvad synes Du?)….Alt faktuelt der kan konkretiseres er af racistisk, facis tisk :-) (Den var go), og white supremasi- hvilket jo i sig selv er racistisk at fastslå…..Jeg forstår efterhånden totalt Racmus og Racimne psykosen :-) :-) :-)……(Bliver dette universitetsstøttet????Skulle ikke undre mig med den idiotprofessor AU som tidligere var fremvist i en anden tråd).

  Kommentar by Michael Unna — 3. marts 2021 @ 12:35

 13. Nå spøg til side. DEN OMSIGGRIBENDE RØDRADIKALE/KOMMUNISTISKE GALSKAB er ved at udvikle sig til en trussel mod alt og alle. Den bæres frem af halvreligiøse fanatikere, skruppelløse politikere, uvidende journalister og fjollede skolepiger samt hjernedøde pladderhumanister og feltmadrasser. Galskaben omspænder snart alt og strækker fra ødelæggelse af traditioner, familier, skoler, universiteter, infrastruktur, økonomier og nationer til folkeudskiftning, “klimaredning” og “verdensredning”.

  Enhedslisten, de radikale, SF, kvindesagskvinderne og ligestillingsfeministerne er forrest i kampen mod det normale og det bestående, men får stor hjælp af skabsradikale partier som V, K, DF og LA mv. samt diverse organisationer og “tænketanke” på venstrefløjen.

  Hvis den almindelige ret normale og fornuftige dansker ikke kommer ud af sin handlingslammelse og passivitet, bliver Danmark et samfundsmareridt magen til Somalia, Sverige og Libanon eller Nordkorea. Og det meget hurtigere end de fleste forestiller sig.

  Kommentar by BENT A — 3. marts 2021 @ 12:39

 14. Verden er fuldstændigt gak-gak 🙄 Det er godt, for dem, som tror på Jesus og syndernes forladelse, at Jesus snart kommer for at afslutte denne syge og onde jord. Men det vil blive rædselsfuldt for alle, der har fornægtet Ham; de vil skrige til bjergene om at falde over sig, når de ser Menneskesønnens tegn på himlen, står der. Der står også noget andet, nemlig i Johannes Åbenbaring kap 22, vers 15: “Udenfor står hundene og GIFTBLANDERNE og de utugtige og morderne og afgudsdyrkerne og enhver, som elsker og øver løgn.” Tænk selv efter, hvad der sigtes til her, for heri ligger bestemt også en advarsel om noget specifikt. . . . De to foregående vers er også vigtige: v 12-14: “Se, jeg kommer snart, og jeg har min LØN med mig for at gengælde enhver, efter som hans gerning er. Jeg er Alfa og Omega, den første og den sidste, begyndelsen og enden. Salige er de, som tvætter deres klæder, for at de kan få adgang til livets træ og gennem portene gå ind i staden.” I ved nok ikke, hvad der sker, men profetierne opfyldes nu fra en kant af! The Abraham Accord – Israel, som bliver lokket til den falske fred med sine fjender (også i Åbenbaringen), og som fjenderne vil bryde snart. Paven, den blasfemiske psykopat, som nu vil afholde møde i Emiraterne om at forme ‘one World religion’! Hvad bilder han sig ind?? De vil bygge en kirke og en moske over for hinanden! Det bliver ragnarok på jord, og det starter inden for kort tid. Damaskus vil blive en rygende grusdynge, hvor sjakaler tuder, står der i Gl Testamente, og Israel bomber lige nu byen, så alt går i opfyldelse, og nåeh ja: Israel fik også lige sit land tilbage, efter næsten 2.000 år i landflygtighed 👍 Gud holder altid Sine løfter.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 3. marts 2021 @ 12:45

 15. corona er ikke vores fjende, det er venstrefløjen der smitter ad helvede til
  https://www.youtube.com/watch?v=-egfzUK_s8c
  How the left is trying to create a gender-neutral world

  Kommentar by k.m. — 3. marts 2021 @ 12:51

 16. De har prøvet at skabe den her verden siden 1920erne, det startede i Weimar-Tyskland.

  Kommentar by KineserSnot — 3. marts 2021 @ 12:57

 17. Ved den første lyd af idiotien burde Vores medier være på stikkerne for at spørge hver eneste folketingsmedlem om hvordan de forholder sig til den “problemstilling”.

  Deres individuelle svar ville være fuldstændig afgørende for om de fortsat ville være i folketinget, folk ville ikke være i tvivl.

  Problemet er at Vi bare ikke længere har medier der interessere sig for hvad der foregår i Danmark.

  Kommentar by Santor — 3. marts 2021 @ 13:16

 18. OT: Den forrykte og latterlige rigsretssag mod Støjberg har været i P1 debat. Rosa Lund, Chr. Heegaard, Søren Pind og lignende lod til at være vældig tilfredse med at der bruges 30 dommere og 80-100 millioner kr. på en sag uden substans. Morten Messerschmidt fra DF lod sig tromle ned af Rosa Lund der snakker så meget, længe og højt at andre har svært ved at komme til orde. Nok en bevidst taktik fra hendes side.

  DR oplyser mindre og mindre nyt om hvad der egentlig foregår i Danmark. Langt det meste er det samme og det samme eller ligegyldigheder. Morgenradioen havde f.eks. et laaaaangt indslag om en ukendt amerikansk sangerinde og hendes privatliv. Det blev brugt som en reklame for løsagtighed og for at mænd og kvinder er eller bør være ens. De korte radioaviser handler snart kun om corona, mee-too, kvindekamp og vejret. Og igen og igen er man mikrofonholder for co2-tosser og rødradikale politikere og aktivister.

  Kommentar by BENT A — 3. marts 2021 @ 13:16

 19. ET GLIMRENDE CITAT LØSRIV JYLLAND 12.45 bringer frem: Udenfor står hundene og giftblanderne og de utugtige og morderne og afgudsdyrkerne og enhver som elsker og øver løgn.

  Hvad enten man tror på bibelen eller ej, må man vel indrømme at disse linjer siger noget meget rammende om nutidens verden.

  Iøvrigt bør man nok studere universets undere og gåder, inden man erklærer sig som ateist.

  Kommentar by BENT A — 3. marts 2021 @ 13:27

 20. Hvor åbenlyse skal de Anti-Hvides ekstreme udmeldinger blive for at hvide mennesker vågner op og opdager den massive anti-hvide dagsorden?

  Jeg forstiller mig at den sidste overlevende hvide mand til sin død vil fortælle om, at han i hvert fald ikke er “racistisk” ….

  Kommentar by Peter Nielsen — 3. marts 2021 @ 14:09

 21. Mærkeligt nok kan den kommende stormagt godt bruge den hvide mands matematik.
  Negermatematik vil de formentlig forbigå.

  Kommentar by Henning — 3. marts 2021 @ 14:56

 22. ang. 21
  Jeg fik ikke nævnt, at den kommende stormagt er Kina.

  Kommentar by Henning — 3. marts 2021 @ 14:57

 23. OT: Charlotte – bare kræften var blevet opdaget noget før. En historie om det pga. indvandringen nedsparede og forringede sundhedsvæsen.

  Kommentar by BENT A — 3. marts 2021 @ 15:00

 24. Jeg takker Gud for at tankepolitiet ikke er her endnu, for så var jeg slået ihjel for længe siden. Dette her er den værste tid jeg har levet i, og har ikke haft fantasi til at skulle opleve dette.

  Kommentar by IES — 3. marts 2021 @ 15:23

 25. Som matematiker må jeg præcisere: 2+2 er kun = 4 fordi vi normalt arbejder inden for Peano-aritmetikken, så den forudsætning er normalt underforstået. I et beskedent cyklisk talsystem, som fx dette 0,1,2,0,1,2, osv. er 2+2 = 1.

  Kommentar by ino — 3. marts 2021 @ 15:28

 26. 5). Ja Det har Du nok totalt ret i. Idiotiets nytteværdi til Kaotisk tænkning væk fra det konkrete , på en eller anden Racmusine/Racmus psykose moral, som er totalt fejlplaceret (Det er et spørgsmål om hjerne….ikke hudfarve), kan kun være meningen i denne logikkens verden. Må for De stakkels matematikere, som er angrebet af denne Racmuspsykose, anbefale at de går ver til det Binære Talsystem….så er det til at finde ud af- enten /eller.:-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 3. marts 2021 @ 15:47

 27. Bring down the CCp…
  https://bahlamit.blogspot.com/2013/09/shifting-paradigms-in-mathematics.html
  It is the integration of new thinking about cognition and the greater acknowledgement of culture that has enabled mathematics educators to frame questions and conceptualize solutions in ways that were unlikely to develop from within the proceduralformalist paradigm. The unique perspective toward mathematics education that has come from the blending of cognitive psychological and (socio)cultural research has been made possible by the emergence of what we are calling the cognitive-cultural paradigm (CCP). The CCP takes mathematics to be a set of logically organized and interconnected concepts that come out of human experience, thought, and interaction—and that are, therefore, accessible to all students if learned in a cognitively connected and culturally relevant way…

  Kommentar by Peter Buch — 3. marts 2021 @ 17:15

 28. OT: Tillader man folk fra sydamerika at rejse ind i Danmark uden kontrol eller nogle dages karantæne? Nu er den brasilianske mutation også kommet til Danmark.

  Det er ikke usandsynligt at Tyrkiet ret snart bliver medlem af EU. Det vil kunne skabe enorme problemer for danskernes økonomi og sikkerhed.

  Det af røde feminister styrede DR fortsætter på daglig basis sin lange mee-too og kvinfo-kampagne mod de danske mænd. Hver dag er der afsat tid til at anklage mændene for at være onde, krænkende og undertrykkende overfor kvinderne. Hetzen er kun rettet mod danske mænd, og slet ikke mod udenlandske mænd.

  Oveni er der en massen jamren og klynken på ligetillingsfanatikernes vegne.

  Pernille Weiss har i dag været inviteret ind til i P1 at forklare hvor godt og dejligt det er at Victor Orban og Ungarn i vrede har forladt EU parlamentet. Noget som Pernille Weiss opfatter som en stor sejr for demokrati, lov og ret. (Pernille Weiss fra K mener også at Danmark har plads og råd til at modtage 10-15 millioner indvandrere fra Afrika osv.)

  DR støtter også på mange andre måder undergravningen af Danmarks og Europas økonomi, frihed og stabilitet. Oplysning udskiftes i stigende omfang med pjat, vrøvl, vås, ligegyldig underholdning, hetz og kvarte sandheder.

  Det lader til at overvægt af politiserende kvinder altid ender i et dybt, dybt fald i kvalitet og fornuft. Eller i vanvid.

  Kommentar by BENT A — 3. marts 2021 @ 17:30

 29. OT: DR oplyser at venstrefløjsgrupper nu er i gang med en redningsaktion for en USA serie-morder der har myrdet 11-mennesker og som har fået 11-livstidsdomme plus 25 år.

  Kommentar by BENT A — 3. marts 2021 @ 17:59

 30. kommentar afvist i off-topic
  Har Donald Trump en klemme på Nancy Pelosi ?
  https://www.survivethenews.com/nancy-pelosi-arrested-debunking-the-debunkers/
  Nancy Acting Weird on Joe’s Big Day
  Of all the famous people acting oddly at Joe’s Phony Inauguration (and all of them were!), no one was more glaringly out-of-character than Nancy Pelosi.We can all agree she’s a fame whore, right?

  But every time she glimpsed the cameraman coming towards her in the Capitol, she turned her back. What were we not supposed to see? Red, swollen eyes from weeping? She seems to be weeping a lot these days, even during press conferences.

  Later, when Nancy finally consented to be filmed following Joe and Jill into the Capitol building, her huge sunglasses covered the top half of her face while her bespoke mask was hiked up to her bottom eyelashes.

  But this is where it gets extremely interesting.

  As Nancy follows Biden into the Capitol, her blonde guard converged on her and is clearly heard ordering Nancy, “Don’t say nothing.” No one debates that. It’s clear as a bell.

  Nancy’s response is fascinating. Remember, this is the woman who physically charged at another Representative on the floor of the House as he spoke truth inconvenient to her.

  Yet we hear her obediently promising, “I won’t” and submissively following the aggressive hand gesture of the other officer.

  That was it for me. I don’t need any more evidence to be convinced that Nancy Pelosi has indeed been arrested, is under 24/7 guard pending her trial by a military tribunal and, until then, is being forced to play the Regular Loathsome Nancy role in the public eye.

  “Why?” you ask. “Why allow criminals to carry on with business as usual?”Because President Trump, who is no danger of impeachment as you cannot legally impeach a private citizen, doesn’t want to start a panic, a stampede for the border by the other criminals. He needs them to be lulled back into a false sense of complacency. But just in case, the military has barricaded all the tunnels under Washington D. C. and there are checkpoints for everyone going in and out.

  Who ever said draining the swamp would be dramatic and flashy wasn’t thinking strategically. Better to pick ’em off, one at a time in silence and secrecy, so the others don’t get spooked and scatter like a flock of turkeys. President Trump’s intention is not merely to convict a few congressmen. No! His intention is to drain the Global swamp.

  Kommentar by k.m. — 3. marts 2021 @ 18:02

 31. Nancy Pelosi blev arresteret 12. januar og løsladt igen. Havde det været i dag havde det været en sensation. Men man kan da håbe at Trump har nogle trumfer.

  Mærkeligt så mundlam Messerschmidt kan blive, når kommunisten Rosa Lund kæfter op. Men det er måske Gitte Hansen der afbryder hans mikrofon? (Hans inddragelse af seksuelle sammenligninger vedr. denne sag var dog virkelig plat og klam. Er manden ude af balance?)

  Rosa Lund foretrækker at rigsretssagen mørklægges. Selvfølgelig gør hun det. Støjberg ønsker fuld offentlighed, fordi hun har god samvittighed.

  Rosa Lund vil have en hemmelig “skueprocés” a la Rusland. En typisk indskrænket, stupid, usympatisk og kommunistisk holdning til hvordan en retsstat bør fungere når der som her er tale om en rendyrket politisk retssag.

  Eva Smith holder naturligvis med Rosa Lund.

  Kommentar by BENT A — 3. marts 2021 @ 18:36

 32. @ ino — 3. marts 2021 @ 15:28

  Det er blot repræsentationen der er anderledes, selve værdi af beregningen er stadig den samme.

  Skriv eller rettere omskriv decimalt 2 til dit tretals system og du værdimæssigt nøjagtigt det samme som i et binært, oktalt, decimalt eller hexadecimalt talsystem.

  Kommentar by Santor — 3. marts 2021 @ 18:41

 33. Virkelighedstjek: stil dem med bind for øjnene på toppen af et højhus.Fortæl dem at der er 2 + 2 skridt til kanten. Lad os så se hvor mange, der insisterer på at kunne tage 5 skridt.

  Kommentar by Lider af danskhed — 3. marts 2021 @ 18:53

 34. At negeren er dygtig til at løbe hurtigt og langt er også at regne for noget, men man kan ikke bygge et rigt og velfungerende samfund på at løbe hurtigt og langt (eller hoppe ombord på en gummibåd i Middelhavet) – det kræver lidt mere…

  Kommentar by Polka — 3. marts 2021 @ 19:10

 35. Venstre-logikken ved ovenstående vås er som følger: Rigtige mange negre og arabere (med gnm. IQ på 80) er for dumme til at lære matematikpensum i folkeskolen, men de allerfleste hvide børn (med gnm. IQ på 100) kan godt, og “derfor” er matematik grundlæggende racistisk.

  I USA er det nået dertil, at man ikke må kræve ren straffeattest ved ansættelser, fordi negre dobbelt så ofte som hvide har plettet straffeattest, og “derfor” er straffeattester i sig selv racistiske.

  Det grundlæggende venstre-axiom, at hvide og sorte fødes med lige evner og mentalitet, er simpelthen bare forkert, men når man ikke kan/vil indse dét, MÅ alle forskelle på befolkningsgruppers præstationer jo være begrundet i strukturel racisme. Der er jo ingen andre tilladte forklaringer på, hvorfor farvede klarer sig så meget dårligere end hvide (og sydøstasiater) på alle parametre.

  Mere om det på AmRen: https://www.amren.com/news/2021/02/anti-discrimination-law-civil-rights-american-history/

  Kommentar by Hertz — 3. marts 2021 @ 19:57

 36. se blot: Skatteyderne hænger på importen.
  ——————————————————————————————————————————
  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12800831/indvandrere-og-efterkommere-med-ikkevestlig-baggrund-er-overrepraesenterede-blandt-coronasmittede/
  03.03.2021 KL. 20:45
  Indvandrere og efterkommere med ikkevestlig baggrund er overrepræsenterede blandt corona-smittede
  Indvandrere og efterkommere fra ikkevestlige lande udgør 8,9 pct. af befolkningen, men 23 pct. af de corona-smittede. Det samme billede tegner sig i vores nabolande.
  ——————————————————————————————————————————-
  Gad vide om Mette Mink vil handle, som om det var Mink.
  Gør hun det har hun min stemme, ellers ikke.
  Det er jo tros alt noget værre end bare et pelsdyr, men dyr med “Mospudehår”

  Kommentar by Charles — 3. marts 2021 @ 21:30

 37. # HERTZ 19.57 HAR RET. Men når venstrefløjserne, BLM, hashvragene, hippierne, feministerne og de woke kællingerne osv. fører sig frem med dette nonsens, er det fordi de er nyttige idioter for kynisk beregnende kommunister/rødfascister.

  Som hjernevasker børn og unge til at tro på de mest sindssvage teorier, hvorefter de hjernevaskede bruges som en slags soldater i kommunisternes krig mod samfundet.

  Kommentar by BENT A — 3. marts 2021 @ 21:50

 38. – gælder det osse ved udbetaling af løn? (så har jeg nemlig en go’ ide :-))

  Kommentar by anno — 3. marts 2021 @ 22:44

 39. “TRUSLEN MOD DEMOKRATIET: Partierne spiser det op indefra”. Ualmindelig god og oplysende artikel! “Godhedens tyranni. De gode skjuler deres motiver” af Jalving fra jp. Også en fremragende artikel.

  Kommentar by BENT A — 3. marts 2021 @ 22:51

 40. Og så skal man jo huske på, at al naturvidenskab er opdigtet af hvide, mandlige racister.

  Kommentar by Bastardo — 4. marts 2021 @ 08:48

 41. Måske troede De, at der er noget, der hedder De Eksakte Videnskaber? Næ næ næ, lille De ;)

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 4. marts 2021 @ 12:23

 42. Det er egentlig en totalt racistisk tankegang man kommer med, når man taler om “White supremasi”. Kollektivt bedømmer man en hel gruppe mennesker alene ud fra en Hudfarve. Hvad er det egentlig hvide kan opnå, som sorte ikke kan? ???? Ikke en dyt!!!! Både på arbejdsmarkedet, ved lån etc etc etc, og når man roder selve rundt ved en hudfarve, så bliver man en selvmodsigelse af det man påstår man er. Det er Pinligt at nogen tager den slags Racistiske teorier alvorligt. Det er alene et spørgsmål om Kultur, og har intet med Hudfarve at gøre. Ingen – Hvide mennesker- skal undskylde For Deres Hudfarve, og sålænge der ikke er love der hudfarvemæsigt diskriminere, så kan pågældende Racister som påstår et eller andet idiotisk i den retning, bare undskylde for Deres egen racisme.

  Kommentar by Michael Unna — 4. marts 2021 @ 14:17

 43. Sikker på at det ikke er Rokokoposten? Det er jo så langt ude, at ingen normalt tænkende mennesker kan tage det alvorligt.

  Kommentar by Holger_Danske — 4. marts 2021 @ 14:21

 44. Det næste jeg har hørt om er (Over -youtube) – Mikro aggression- (USA igen). Det er når man siger et eller andet (sætter to ord forkert sammen), som kan opfattes som en aggression. Det er den slags nyopfundne begreber, som skal tilfredsstille og retfærdiggøre, såkaldte Politisk korrekte -ligegyldigheds-, cencur og undergravelse af ytringsfriheden, for at imødekomme Deres sarte følelser (På linje med Muhammedanere). Se og skip denne sarte bølge af hensyn til ytringsfriheden og imod cencuren.

  Kommentar by Michael Unna — 4. marts 2021 @ 14:38

 45. Så må man jo blande hjertemedicin eller cytistatica til intravenøst brug efter de nye ikke-racistiske normer..

  Kommentar by Erik — 4. marts 2021 @ 16:16

 46. Nu må enhver gøre op med sig selv, om de tør køre over broen.
  Beregningerne er foretaget af etniske minoriteter, så om facit er rigtigt står hen i det uvisse.

  Kommentar by Jern Henrik — 4. marts 2021 @ 16:33

 47. C’est foutu le monde.
  I min erfaring er der flere former for intelligens og ikke alle viser sig i traditionelle IQ-tests. Min erfaring er imidlertid, at de fleste perkere og negere er mere dyr end mennesker. De fødes qua deres gener til et lavere potentielt udviklingsniveau end de fleste europæere. Er de derudover hjernevaskede med den totalitære ideologi kaldet i_slam, så hæmmer det deres udviklingspotentiale yderligere. Sådanne væsener har vi ikke brug for i Danmark, da vi har rigeligt med afsporede “mennesker” af egen avl

  Kommentar by Frihed — 6. marts 2021 @ 17:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper