5. marts 2021

‘Vaccineapartheid’: Yderste venstrefløj imod vaccinekøb – Palæstinensere bør vaccineres før danskere

Den igangværende lockdown koster dyrt på flere niveauer, og det virker logisk at den øverstanvarlige minister gør alt hvad hun kan, for at få flere vacciner til Danmark. Flere vacciner, færre døde, bedre økonomi. Enhedslisten og Socialistisk Folkeparti mener dog, at palæstinenserne bør v vaccineres før danskerne. Der er ikke fugls føde på kritikken, og det ville være upræcist ikke at kalde det anti-semitisme. Jødehad anno 2021.

Fra Ordet og Israel, der renser luften med lidt fakta – Vaccinemangel: Enhedslisten beskylder Israel, palæstinensere beskylder PA.

“Mette Frederiksens beslutning om at rejse til Israel torsdag for at lære af israelerne og deres succesfulde vaccineprogram har medført kritik fra venstrefløjen. Pernille Skipper fra Enhedslisten har på Twitter beskyldt Israel for ‘vaccineapartheid’, fordi hun mener, at Israel er ansvarlig for at vaccinere hele den palæstinensiske befolkning.

Det kan ikke overraske nogen, at Enhedslisten benytter lejligheden til at kritisere Israel. Heller ikke selvom det er palæstinenserne selv, der har ansvaret for at vaccinere, jf. Osloaftalen, bilag 3, artikel 17. Det Palæstinensiske Selvstyre (PA) har da også taget initiativ til et vaccineprogram – det er bare ikke kommet ordentligt i gang endnu.

… Det var planen, at PA’s vaccineprogram skulle gå i gang her i begyndelsen af marts. Men der kun blevet leveret 12.000 doser til Vestbredden. 2000 af dem er vacciner, som Israel har foræret dem, og resten er doneret af Rusland. Derudover har De Forenede Arabiske Emirater angiveligt sendt 20.000 doser til Gaza.

Det var planen, at alle de 12.000 doser på Vestbredden skulle bruges til at vaccinere sundhedspersonalet. Men nu har Selvstyret indrømmet, at hele 10 procent af dem er blevet givet til højtstående PLO-folk, præsident Abbas’ ansatte i Ramallah, studerende, der skal til udlandet, samt til det palæstinensiske fodboldlandshold.

Det har medført stor vrede i den palæstinensiske befolkning. I modsætning til Enhedslisten retter de ikke kritikken og vreden mod Israel, men mod de palæstinensiske ledere, som de mener, har svigtet.”

(Pernille Skipper på Facebook, 3. marts 2021)

Citater

“I morgen rejser Mette Frederiksen til Israel for at diskutere COVID-19-vacciner. Og hun vil ikke afvise hverken at bygge fabrikker i Israel eller at købe vacciner af den israelske regering. Også selvom den palæstinensiske befolkning i de besatte territorier ikke er vaccineret, og det klart er den israelske regerings ansvar efter international lov. Det er… moralsk langt ude, hvis Mette Frederiksen vender hjem med vacciner, som skulle have gået til den palæstinensiske befolkning. … Lad os opbygge en sikker, offentlig vaccineproduktion fx i nordisk samarbejde. Ikke bidrage til den israelske regerings vaccine-apartheid.” (Pernille Skipper, Facebook, 3. marts 2021)

“Vacciner for enhver pris? … vaccinerne har et moralsk prisskilt. Det er dybt kritisabelt at palæstinensere i det belejrede Gaza og på den besatte Vestbred ikke tilnærmelsesvis er vaccineret i samme omfang som israelske statsborgere. Lad os kalde det hvad det er: Vaccineapartheid. Statsministeren bør ikke overveje at samarbejde om vacciner uden garanti for at Israel lever op til sine folkeretlige forpligtelser. … Vi skal vaccinere alle danskere hurtigst muligt. Men lad os ikke pantsætte vores værdier for enhver pris. Slet ikke vores moral. Danmark skal være foregangsland for beskyttelse af menneskerettigheder og international lov. Og den kamp sætter man ikke bare på pause – slet ikke i krisetider.” (Margrethe Auken, Facebook, 3. marts 2021)

“Altså, jeg synes, det er direkte pinligt, hvis det her det ender med, at Mette Frederiksen køber vacciner i et land, hvor der mangler at blive vaccineret cirka fire en halv million palæstinenser. Det er godt, at statsministeren er ude på markedet og købe vacciner, men man bliver da nødt til at se på, hvilke lande er det vi køber fra, og der er situationen i Israel, at det er fuldstændig rå kynisme. Man har lagt en plan, der minder om apartheid, hvor der er nogle, der får vacciner, nemlig israelerne, og så går man nu ud og siger, at de palæstinensere, som israelerne har brug for til arbejde – ja, de får også en vaccine. Men alle de andre, de
får så ikke. Den israeler, der bor på en ulovlig bosættelse i et besat område kan blive vaccineret. Men den araber, den palæstinenser, der bor i landsbyen ved siden af, kan ikke. Så skal vi ikke gå ind og sige, når nu Israel påstår de har vacciner i overskud. Jamen, så kan vi da lige raget den til os. Vel vidende, at det får konsekvenser, for så er der færre til sårbare fattig palæstinenser, der ikke bliver det.”
(Karsten Hønge, DR2 Deadline, 3. marts 2021)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117435/trackback

26 Comments »

 1. Når man læser kommentarfeltet på langt de fleste af enhedslistens hjernedøde opslag, finder man hurtigt ud af at størstedelen af deres vælgere er en broget blanding af decideret retarderede psykotiske tosser, hashvrag og forkælede snotunger med alle de tænkelige skavanker som den del af ungdommen har i dag. I deres verden findes der en diagnose for alt og den bliver brugt flittigt overalt i systemet, så man undgår at skulle betale selv.

  Kommentar by Flaskeposten — 5. marts 2021 @ 05:58

 2. HVIS MAN ER KOMMUNIST NU OM DAGE (sådan som Pernille Skipper, Rosa Lund, Pernille Weiss, Sofie Carsten osv.) er man 100% sikkert ikke normal og ens moral er pervers og rådden. For under kommunistiske regimer er millioner og atter millioner af uskyldige mænd, kvinder og børn blevet udplyndret, forfulgt og myrdet.

  Det kan Pernillerne og Rosa Lund osv. da ikke undgå at vide. Men det er de åbenbart ligeglade med. Og alle på den røde og radiGALE fløj går ind for afrikanisering og folkeudskiftning.

  De skulle være de sidste til at snakke om rå kynisme. De giver gerne danskernes land, penge og rettigheder væk til fjerne folkeslag, men danskerne selv medvirker de ligeså gerne til at udplyndre/ fordrive/ etnisk udrense/ udrydde.

  De er ikke bare snotdumme, hovedløse høns m/k. De er også det danske folks fjender.

  Kommentar by BENT A — 5. marts 2021 @ 06:53

 3. Karsten Hønge er blevet kaldt “vikaren fra helvede”. Det var vist ment som en vits, men ramte måske plet? Og hvem var det som forærede den danske vaccinefabrik og seruminstitutet væk til S-Arabien? Det var også en samling lyse- og mørkerøde Chrborg kvinder.

  Kommentar by BENT A — 5. marts 2021 @ 06:59

 4. Det imponerer mig dybt hvergang jeg ser dybt venstre orienterede optræde uden det mindste spørgsmål til netop deres optræden. jeg er sikker på at hvis en borgerlig gjorde noget ligende så ville News gå i Breaking og DR sende et klaver og hest ud på en flyvetur.

  Vi ser det hverdag under denne corona magt demonstration af Mette & Co, jeg fatter ikke at der ikke snart er nogen der for alvor siger stop.

  Kommentar by Anders Nielsen — 5. marts 2021 @ 07:16

 5. Nåh derfor denne overskrift.

  Kommentar by P — 5. marts 2021 @ 07:41

 6. Nåh derfor denne overskrift.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/31-fejlfri-coronavacciner-kasseret/8493358

  Kommentar by Anonym — 5. marts 2021 @ 07:42

 7. Det er pænt meget toner hun har brugt der. Har hun brugt Folketingets printer til at lave den tegning? Og har jeg dermed via skatten betalt for det?

  Kommentar by kartoffeldansker — 5. marts 2021 @ 07:43

 8. @ 5. Skulle jeg komme med et gaet, saa har blondinen nok ikke betalt denne voldsomt kreative plakat selv; jeg vil tilmed ikke udelukke, at der kan have vaeret soegt raadgivende understoettelse til selve design-processen formedelst dine og mange andres skattekroner…

  Kommentar by krassisten — 5. marts 2021 @ 08:06

 9. Corona-politik. Joe Biden blev præsident på den. Vi kan takke præsident Trump for at vaccinen kom så hurtigt. Som han selv siger var hans hurige procedure for udvikling og godkendelse og hans pres på Pfizer for at udvikle vaccinen mod corona hurtigt, grund til at vaccinen var klar allerede november 2020. Det have han sagt i foråret 2020, men medierne – herunder de danske -havde gjort ham til grin på grund af den udtalelse. Det kom imidlertid til at holde stik, men medierne holdt nyheden fra Pfizer om at de havde en færdigudviklet vaccine tilbage til efter præsidentvalget. Nu fører den nye præsident siden 20.januar sig frem som om det var ham, der stod for succesen.

  Sådan er politik. Det er en beskidt beskæftigelse, hvor det gælder om at skræmme eller købe vælgerne til at give sig deres stemme.

  Statsminister Mette Frederiksen bruger givetvis sit initiativ med at koble sig på Israels vaccinations succes til at aflede opmærksomhed og kritik af hendes egen ringe indsats for at få befolkningen vaccineret. EU-
  Formand for EU-kommissionen Ursula von der Leyen har indrømmet og undskyldt at EU har fejlet i at få befolkningen vaccineret. Nu følger Mette Frederiksen hende op med at koble sig på Israels succes.

  SF med blandt andet den antisemitiske Anne Grete Holmsgaard, som i sin tid hyldede de palæstinensiske mord af israelske sportsfolk ved OL i München i 1972 og som – tro det eller ej – som rigsretsdommer skal dømme Inger Støjberg, anklager nu den socialdemokratiske statsminister for at svigte den palæstinensiske sag, som kort går ud på at fjerne Israel og alle jøder fra jordens overflade. Enhedslisten er også erklærede antisemitter og jeg forventede straks jeg hørte om Mette Frederiksens Israel initiativ, at de ville få ondt et vist sted.

  Kommentar by Amad — 5. marts 2021 @ 08:18

 10. Den forkælede søster (P. Skipper) mener at faderen (Israel) skal hjælpe den forgældede, uansvarlige lillebror (såkaldt palæstinenser) der skriger på selvstændighed, med at få styr på tilværelsen.
  Det er sgu svært at se logikken og rationalet i den tankegang.

  Kommentar by Kunta — 5. marts 2021 @ 08:36

 11. Carsten Hønge skrålede ud i at Israel som besættelsesmagt skal sørge for, at palæstinenserne bliver vaccineret! Men ingen doven og tendentiøs journalistik holdt ham op på usandheden, ingen nævnte Osloaftalen bilag 3 artikel 17.
  Når nu det bliver forbudt at sprede misinformation om Covid 19 vaccinerne, så må vi nødvendigvis lukke DR og TV2!

  Kommentar by Den Nervøse — 5. marts 2021 @ 08:46

 12. Jeg vil for en gangs skyld Rose Mette Frederiksen for hendes initiativ. Flot. Bravo. Hurra. Det helt rigtige indtil videre. Fuldstænigt rigtigt og godt initiativ….
  Hvad Enhedslisten angår (med det skeleter fra fortiden med kommunismen, Pol Pot, Stalin, lenin, Mao, og senere konsekvens med Kim Ill Sung etc etc og Pelle Dragsted etc etc etc etc) GÅ AF HELVEDE TIL MED JERES STØTTE TIL DET PALESTINÆNSISKE REGIME MED HAMAS. ISRAEL ER DET ENESTE DEMOKRATI I MELLEMØSTEN. PALESTINÆNSERNE ER EN KONSTRUKTION SOM INTET ABSOLUT INTET HAR UDRETTET ANDET END JØDEHAD OG TERROR. STØT ISRAEL OG SÅ KAN ENHEDSLISTEN GÅ AF HELVEDE TIL.
  Nuvel. Støt SIAD:
  http://www.siaddk.wordpress.com, og http://www.frafald.dk.(Skrive pause)

  God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 5. marts 2021 @ 08:55

 13. (Og så vil Enhedslisten hellere lade det gå ud over Danskerne, for at hjælpe et regime…..F… Dem).

  Kommentar by Michael Unna — 5. marts 2021 @ 08:56

 14. Stop einhetzlistens falske informationer!

  Hvor sidder pernille skipper ikke i fængsel?

  Kommentar by Santor — 5. marts 2021 @ 09:09

 15. ENHEDSLISTEN BESTÅR AF historieløse og uvidende skoletøser m/k som er så indoktrinerede med rød “visdom”, at de er blevet til ekstremister som gerne ofrer det danske folk på godhedens alter. Hvis de får lov til at bruge danskernes penge, boliger og byer på at servicere palæstinensere, somaliere, nigerianere og ISIS/ISIL krigere osv., så vil de gerne det, om det så skal føre til fattigdom og elendighed blandt danskerne.

  Feltmadrasserne finder det forfærdeligt hvis folk 15.000 km borte har problemer, mens hvis hjemløse danskere en halv kilometer væk fryser ihjel, hvis syge danskere ikke får den lægebehandling de har brug for pga. skrappe besparelser, hvis danskere lemlæstes eller mister livet pga. masseindvandringen og dens konsekvenser, så er det ligegyldigt.

  Og på co2 og rød omstilling bruger de rødradikale gerne astronomiske beløb, mens de udsætter danskerne for grov diskrimination og et hav af nedskæringer og forringelser. (Se PragerU.com om klimahysteri og godhedsindustri)

  De kalder sig humanister, men overfor danskerne er de fulde af hykleri og kold ligegyldighed. Deres snak om at hjælpe de svage og vanskeligt stillede danskere er kun valgflæsk.

  Kommentar by BENT A — 5. marts 2021 @ 10:02

 16. Lad os nu bare én gang for alle få fastslået, at der ikke eksisterer et land ved navn “Palæstina”, og at der ikke eksisterer et folk ved navn “palæstinensere”.

  Så er det på plads!

  Kommentar by Revisoren — 5. marts 2021 @ 10:10

 17. Karsten Hønge, var det ikke ham, der snød vælgerne der indvalgte ham i EU-parlamentet, og så ville han ikke alligevel? >> VÆLGERBEDRAG

  HVORFOR er der slet ingen kritik af Mettes valg af rejsepartner? En væmmelig højereorienteret, der ville lukke moskeer og smide imamer ud af Østrig. Palæstina fylder stadig de små hoveder hos totalitære Rødgardister.

  8. jun. 2018 — Austria has said it will close down seven mosques and expel imams who it says are funded by foreign countries. · Chancellor Sebastian Kurz said …

  15. feb. 2019 — Last year, Chancellor Sebastian Kurz’s far-right government in Austria decided to shut seven mosques and expel tens of imams.

  Kommentar by tavsen — 5. marts 2021 @ 10:43

 18. NB til 5. marts 2021 @ 10:43

  Det her kom ikke med.

  Austrian court axes decision to shut down mosques

  Vienna court annuls Austrian government plan to shut down …

  Kommentar by tavsen — 5. marts 2021 @ 11:12

 19. 15) Spørgsmålet er vel om det er Politikerne der skal lave lovene og regere, eller om det lovene der politisk skal bestemme, hvad Politikerne vil og gør? (Ophæv de love der forhindre Politkerne at smide Imamer ud af landet).

  Kommentar by Michael Unna — 5. marts 2021 @ 14:27

 20. 7) Såvidt jeg kort har hørt over Radioen-ifølge en min korttidshukommelse….må desværre være en cirka nyhed…undersøg det selv nøjere- så mener regeringens støtteparti at det er imod grundloven at samarbejde med fremmede stater om vaccine….Det skal ind over udenrigspolitisk nævn.

  Tjah. Det var jo ikke noget problem når Goldmann Sachs købte Dong, eller Da Staten Serumsinstitut blev solgt til en Saudisk prins….så hykleriet i sagen er til at få øje på. Men når det politisk er ukrrekt, så skide være med om det hjælper Danskerne..Ik å????

  Kommentar by Michael Unna — 5. marts 2021 @ 15:06

 21. Anne Grethes Holmsgaard og Enhedslisten politiske perversitetsmoral undre mig ikke.

  Kommentar by Michael Unna — 5. marts 2021 @ 15:08

 22. Selvfølgelig skal vi sætte Danmark først.

  Men ord som “anti-semit”, “racist”, “islamofob”, “sexist”, “homofob”, “xenofob” er designede til at udskamme og lukke munden på “forkert-tænkende” dissidenter.

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. marts 2021 @ 16:45

 23. Naturligvis skal man ifølge enhedslisten vaccinere terrorister før danskere.

  Kommentar by Rinus — 5. marts 2021 @ 22:39

 24. Landsforræder…en ud af hundredtusinder af danske kællinger, som jeg i dag opfatter som mine værste fjender!!

  Kommentar by Black Watch — 6. marts 2021 @ 00:26

 25. Mennesker skal altid vaccineres før palæstinensere. De danske venstreekstreme partiers medlemmer skal vaccineres med vaccine imod unaturligt abnorm globalisme og galopperende hjernesvind.

  Kommentar by Gustav Jensen — 6. marts 2021 @ 08:56

 26. Enig med Den Nervøse 5. marts 08:46. Carsten Hønge burde udstilles i et bur i Zoologisk Have med et skilt foran, hvor der står “Pamperen. Må fodres”

  Kommentar by Amad — 7. marts 2021 @ 10:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper