5. marts 2021

“Vi bør overveje at kriminalisere mennesker, der med vilje skader andre gennem falsk information.”

Internettet vil give helt almindelige mennesker ytringsfrihed, jublede medieforskere i midt-00’erne. I dag er holdningen en helt andet, for hvordan skal man styre en befolkning, der tænker forbudte tanker, og stiller spørgsmål til etablerede fordomme. Fra Videnskab.dk – Skal det være ulovligt at sprede falske historier om coronavacciner?

“Du logger på Facebook, og det første, der møder dit blik, er et opslag fra en chokeret kvinde.

‘Oh my god, de har lige fundet min tante død! Hun var en af sygeplejerskerne, der fik coronavaccinen i dag,’ står der i opslaget. Netop den besked mødte mange Facebook-brugere i december sidste år, hvor historien om den døde sygeplejerske fra Alabama spredte sig som en steppebrand online. …

Men sundhedsmyndighederne i Alabama fastslog kort tid efter, at ingen af delstatens sygeplejersker var døde efter at være blevet vaccineret. Historien var det pure opspind. Løgne som denne får nu forskere til at diskutere, om det skal gøres ulovligt at sprede falske historier om coronavacciner.

Vi bør overveje at kriminalisere mennesker, der med vilje skader andre gennem falsk information. Friheden til debat og til at tillade offentligheden at rejse legitime vaccinebekymringer bør ikke strækkes til at forårsage ondsindet skade,’ mener sociologen Melinda Mills, der er professor ved Oxford University.

Hun rejser spørgsmålet i det videnskabelige tidsskrift BMJ…

Indtil videre har Frankrig, Tyskland, Malaysia, Rusland og Singapore lavet forskellige love, der skal forhindre spredningen af falske nyheder og sundheds-desinformation. Danmark har dog ingen særlov, der regulerer indholdet på sociale medier.”

(Scene fra Zack Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice, 2016)

Oploadet Kl. 02:34 af Kim Møller — Direkte link50 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117441/trackback

50 Comments »

 1. Fedt at de bruger Malaysia og Rusland som forbilleder.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 5. marts 2021 @ 04:11

 2. At en plejehjemsbeboer fortæller at de ældre pludselig startede med at dø,efter vaccinationerne var blevet dem givet er vel ingen falsk historie. Den sås på ingridochmaria (svensk) for 2-5 uger siden.
  Og Censor Tube fjerner konsekvent video om lægers udtalelser om emnet. Kan man høre om i filmen jeg linkede til i O.T. senest.
  Sååh. LUK RØVEN videnskab de kå !

  Kommentar by Nielsen — 5. marts 2021 @ 06:41

 3. tror ikke det er nødvendigt med kriminalisering og lovgivning
  så dumme er folk ikke, borgerne har selv en kritisk sans og uddannelse så de nok selv skal finde rundt i hvad der er rigtigt og forkert

  jeg syns det er ok at SoMe nu og da selv sætter advarsels-skildte op ifht de mest åbentlyse løgne

  ifht vacciner:
  jeg er tilhænger af vacciner og tests
  jeg er lidt træt af hysteriske borgere og MIBer, som fortæller gyser- og løgn-historier om vacciner og tests

  Kommentar by Carsten Thrane — 5. marts 2021 @ 07:10

 4. Danmark har dog ingen særlov, der regulerer indholdet på sociale medier.
  udsnit fra ovenstående

  I Danmark kan enhver der har en hjemmeside bestemme hvad de ønsker vist.

  At ønske samme regulering af indhold for alle medier er åbent diktatur.
  Der er i straffeloven bestemmelser om forbud mod trusler.
  Kriminalitet herunder pædofili er også forbudt.
  At ønske regulering af om der kan bringes en urigtig oplysning vil kræve en person, myndighed, organisation på forhånd bestemmer, hvad der overhovedet kan bringes.
  Eksisterende love anses som fuldt tilstrækkelige.
  Forslaget er afvist.
  Næste…

  Kommentar by Peter Buch — 5. marts 2021 @ 07:19

 5. “Vi bør overveje at kriminalisere mennesker, der med vilje skader andre gennem falsk information”. Så står pressen da først i køen. Efter 4 år med bevidste fortielser, løgne og usandheder og fordrejelser af præsident Donald J. Trumps gøren og laden har pressen mistet enhver troværdighed. Senest er så de fordrejede og bevidste halve sandheder og løgne om Israels vacciner. Og pressens generelle skadende holdning i forhold til de, der ikke køber ind på det “progressive” tankesæt. Kør bare ret-systemet frem – det vil bliver en meget interessant oplevelse. Men skal vi ikke gætte på at det lige er det fr. Mills har i tankerne?

  Kommentar by Limewoody — 5. marts 2021 @ 07:27

 6. Carsten Thane

  Nogle hævder coronavacciner ikke er vacciner.
  De ytrer der er tale om Gmo genetisk manipulerede organismer.
  De ytrer også coronavacciner ikke opfylder krav til at kunne betegnes som vacciner.
  Påstandene er ikke set afvist.
  https://citizenfreepress.com/column-3/professor-of-molecular-genetics-issues-chilling-warning-on-covid-mrna-vaccines/

  Kommentar by Peter Buch — 5. marts 2021 @ 07:27

 7. I DET EVIGE SKRÆKEKSEMPEL SVERIGE kan man se hvad det fører til når statslig og politisk korrekt censur fjerner al kritik og al demokratisk debat. Sverige er nu i frit fald, er hærget af hverdagsterror og økonomiske/ sociale ulykker, og begynder at ligne et 3. verdensland langt nede i Afrika.

  Hvis det gøres kriminelt at sprede falsk information, kan man starte med at arrestere og fængsle 80-90% af journalisterne hos DR, TV og Politiken osv. Og alle reklamer og al aktivisme der fremmer kommunistisk politik er jo også misinformation, så skal man ikke også have fat i mange af hyklerne i FT?

  De røde feminist-“forskere” må være både stupide, overnaive og dybt indskrænkede når de foreslår censur. For den vil naturligvis blive misbrugt til at afskaffe demokratiet og indføre ensretning, tyranni, fattigdom og undertrykkelse. Som Venezuela, Libanon, Sverige og 50 andre lande er eksempler på.

  Uden fri og kritisk debat kan et demokrati ikke eksistere.

  Kommentar by BENT A — 5. marts 2021 @ 07:28

 8. Thrane…

  Kommentar by Peter Buch — 5. marts 2021 @ 07:29

 9. Meninger der nok endnu kan ses af de fleste i Danmark:
  https://brandnewtube.com/watch/cv-19-vaccines-can-re-programme-dna-which-can-then-remotely-control-the-human-mind-and-body_elNTWiNtAfjaveN.html

  Kommentar by Peter Buch — 5. marts 2021 @ 07:48

 10. MAN KAN OGSÅ se på hvad der foregår i USA, hvor “demokraterne” er i fuld gang med at fratage 75 millioner republikanere og Trump al ytringsfrihed og ytringsret. Hvis det lykkes, er det slut med demokratiet derovre og kursen er sat mod kinesiske eller sovjetiske 1984-tilstande.

  Kommentar by BENT A — 5. marts 2021 @ 07:58

 11. Når det bliver muligt at kriminalisere mennesker, der med vilje skader andre gennem falsk information, kan man passende starte med at smide hele det danske pressekorps i kachotten og smide nøglen væk.

  Kommentar by Voldposten — 5. marts 2021 @ 08:07

 12. “Løgne som denne får nu forskere til at diskutere, om det skal gøres ulovligt at sprede falske historier om coronavacciner.

  Ethvert diktatur samler en gruppe omkring sig, til at udføre diktaturets planer. Herunder såkaldte sundhedseksperter der siger det der skal siges. Vi må have navn på de “forskere” der mener de har ret, og at andre ikke må tænke og tale frit.

  En pige vendte tilbage til en efterskole. Dagen efter testes hun positiv i en lyntest. Hun og 13 nære kontakter sendes hjem. Derhjemme fik pigen taget en PCR test, der viste at hun alligevel ikke var smittet.

  Til helvede med Magnus Heuniches lyntest, de er enten falske eller ubrugelige, og min konspirationsteori er at de bruges til at holde smitte statistikken oppe, for at holde samfundet lukket ned.

  Har I ikke lagt mærke til at Mette Frederiksen har ændret sig markant i den senere tid, som om corona er blevet en besættelse for hende – hun er jo næsten sygelig focuseret på lige den ene ting.

  Hun snakker om danskere skal vaccineres år efter år efter år, og testes hele tiden. Man fylder ikke raske mennesker med medicin, så hvad ligger bag?

  Frederikshavn kommune registrerede 0 nye smittede det seneste døgn, så virus er jo allerede ved at uddø af sig selv.

  Jeg ser Statsministeren som et menneske i opløsning, offer for sit eget magtbegær.

  I vores seneste lokalavis var der tre gange så mange dødsannoncer som gennemsnitlig, tilfældig eller er de ofre for vaccine ?

  Kommentar by k.m. — 5. marts 2021 @ 08:20

 13. Vi har ikke en eet-parti mindretalsregering i Danmark. Vi har en een-person regering bestående af Mette Frederiksen.

  Rejsen til Israel var ikke snakket igennem med Folketinget eller udenrigspolitisk nævn, som også kritiserer hendes enegang, sammen med flere fra støttepartierne

  Kommentar by k.m. — 5. marts 2021 @ 08:40

 14. kræver login
  https://politiken.dk/kultur/art8098132/Dansk-erhvervsmand-har-stiftet-nyt-socialt-medie-i-protest-mod-Facebook

  Kommentar by k.m. — 5. marts 2021 @ 08:56

 15. Hvis man kommer med bagvaskelse, eller kriminalisere andre med løgnfulde påstande, kan man da også dømmes? Der er også den såkaldte æreskrænkelse…

  Men ellers går jeg ind for ytringsfrihed….og dem der er imod bør cencureres …..:-) :-) :-). God weekend. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 5. marts 2021 @ 09:01

 16. Med Socialisme følger censur!

  Kommentar by Den Nervøse — 5. marts 2021 @ 09:04

 17. https://www.breitbart.com/tech/2021/03/04/youtube-blacklists-donald-trumps-cpac-speech-suspends-rsbn-channel/
  youtube sletter Donald Trump tale
  The video nearly accumulated 4 million views before being censored by the Google-owned platform.

  Kommentar by k.m. — 5. marts 2021 @ 09:08

 18. > Den Nervøse 09:04
  Klart nok for enhver.
  Desværre virker det som om censuren har haft held til at indføre socialisme. Senest set ved hjælp af valgkomputersoftware og socialist aktivisters gerninger i de forskellige stater.
  Hack Crimes Batter Freedom

  Kommentar by Nielsen — 5. marts 2021 @ 09:22

 19. 21. dec 2020 så vi Joe Biden tage sin første vaccineindsprøjtning.

  17. februar 2021 sagde han :”There wasn’t any Covid vaccine when he took office”

  De skulle have givet ham noget sandheds serum, gamle senile stakkel

  Kommentar by k.m. — 5. marts 2021 @ 09:25

 20. jp.dk :”Eksperter tvivler på effekten af test før besøg i udendørs forlystelsesparker
  Torsdag kunne zoologiske haver slå dørene op igen. Det sker med krav om fremvisning af negativt testresultat ved indgangen. Der er ikke den store smitterisiko forbundet med en tur i zoo, vurderer eksperter.

  Kommentar by k.m. — 5. marts 2021 @ 09:37

 21. OT: Er der noget med hacking, et sikkerhedscertifikat der mangler opdatering, eller en fejlkonfiguration?? Min computer bliver ved med at advare om at UPs forbindelse er usikker og risikabel.

  Kommentar by BENT A — 5. marts 2021 @ 09:43

 22. Bent A.
  jeg er ikke it-kyndig, men jeg tror du skal tage det roligt. Mit norton antivirus safe search melder Uriasposten som sikker hjemmeside

  Kommentar by k.m. — 5. marts 2021 @ 09:50

 23. Vi ville sgu da aldrig få plads til alle de journalister og politikere der så skulle bures inde!

  Kommentar by Santor — 5. marts 2021 @ 10:25

 24. @ Michael Unna — 5. marts 2021 @ 09:01

  Yup, og den del er dækket af en allerede eksisterende lovgivning.

  Kommentar by Santor — 5. marts 2021 @ 10:28

 25. I starten var internettet et stort fremskridt for ytringfriheden og demokratiet. Ikke at der var sket en principiel ændring siden Gutenberg, men adgangen til at sige sin mening uden censur af avisredaktioner og bogforlag, var blevet mulig for enhver. Og synspunkterne kunne komme ud til læsere her og nu uden forsinkelser.

  Men siden hen har nogle få giganter har sat sig på internettet og monopoliseret adgangen til offentligheden. De har nu indført en utålelig censur, som næsten er værre end dengang man var underlagt avisernes debatredaktioner. Før kunne folk dog vælge mllem mange forskellige medier. Idag er der næsten i praksis kun Facebook og Twitter. Der er ingen tvivl om at outsideren Trump kom til magten i 2016, bl. a. takket være internetmedier. Men internetcensuren var også årsagen til at han tabte i 2020.

  Løsningen er ikke nye statsmonopoler. Men de sociale medier må decentraliseres. Nye kanaler vil opstå, tvunget af nødvendigheden af pluralisme. De store giganter vil bryde sammen på et tidspunkt og blive ofre for deres egen monopolstilling og uacceptable censur. Aviserne kunne jo starte med at frigøre sig fra Facebook og skabe deres egne kanaler.

  Kommentar by JC — 5. marts 2021 @ 10:51

 26. “Indtil videre har Frankrig, Tyskland, Malaysia, Rusland og Singapore lavet forskellige love, der skal forhindre spredningen af falske nyheder og sundheds-desinformation. Danmark har dog ingen særlov, der regulerer indholdet på sociale medier.” Kina og flere ndre lande censurerer såvidt jeg ved også blogs, der bringer uønskede nyheder online?

  Skat på links er også censur
  Et link er en elektronisk kildehenvisning online. Det er f.eks ikke et citat af en artikel i en avis. Linket i sig selv er noget medierne selv laver for at gøre deres artikler tilgængelige online. Medierne styrer selv suverænt, hvor meget der skal være tilgængelig t som elektroniske links. En kildehenvisning til artikler i aviser, man nævner eller polemiserer imod, har altid tidligere været god tone i debatten. Kildehenvisning derimod online bliver nu forbudt eller beskattet med betaling til kilden, der nævnes. Hvordan kan nogen forsvare et sådant indgreb?

  Det er EU’s politk til at hindre kritik online. Den 26. marts 2019 vedtog Europa-Parlamentet EU’s ophavsretsdirektiv. Artikel 11 heri forbyder udbydere af onlineindhold at linke til avisers og tv-stationers nyhedsudsendelser, hvis der ikke er indgået en betalingsaftale om det.

  Det begynder nu at blive indført i flere medlemslande herunder i Danmark, hvor kulturminister Joy Mogensen forleden fortalte, at regeringen har planer om ved lov at indføre betaling for online links.

  De store spillere er politikerne og mediegiganterne både dem online og dem, der udgives på papir og som tv, herunder public service tv. Men når de rotter sig sammen kommer borgerne til kort og deres ytringsfrihed begrænseses.

  Den udvikling henimod begrænsning af ytringsfriheden ser nu ud til at tage fart i hele den vestlige verden, hvor både politikere og de gamle mediemonopoler er enige om, at civilbefolkningens ytringsfrihed skal begrænses. At de selv ligesom IT-giganterne i forvejen politisk censurerer ytringer, er i sig selv et ytringsfrihedsproblem.

  Bag EUs, politikernes og regeringernes villighed til at begrænse online ytringsfriheden, ligger nok bl.a udfaldet af Brexit afstemningen i UK 23.juni 2016 og af det amerikanske præsidentvalg 8.november 2016, som har sat en skræk i livet på mange taburetklæbende politikere?

  Kommentar by Amad — 5. marts 2021 @ 10:51

 27. –> # 21, BENT A:
  Det er nok bare din browser der oplyser dig om, at UP ikke anvender en krypteret forbindelse (https), men blot en alm., gammeldags en af slagsen (http). Det spiller næppe nogen rolle, da der velsagtens ikke er nogen profit i at læse hvad du og vi andre mener om dit og dat.

  Hvis du vil slippe for alt det pjat, kan du skifte til en browser, der dels selv opretter en https-forbindelse, dels har indbygget reklameblokker – og desuden er hurtigere end et lyn i olie: Dissenter-browser. Den er udviklet af GAB på grundlag af Brave (som igen hviler på Crhormium-browser).

  Kommentar by Voldposten — 5. marts 2021 @ 10:59

 28. Rettelse: chromium-browser. Dissenter er – som navnet antyder – specielt udviklet til os dissidenter og har desårsag også TOR indbygget. TOR kan slåes til og fra efter behov.

  Kommentar by Voldposten — 5. marts 2021 @ 11:08

 29. Mette Frederiksen, børnenes statsminister misbruger børn i et hæsligt testprogram.
  Børn skal IKKE stå med ansvaret for medicinske forsøg, som selv virusforskere er uenige om kvaliteten af.
  Det er da klart Frederiksen slår sig sammen med Sebastian Kurz for at holde de små som gidsler i deres syge testregime.

  Kommentar by k.m. — 5. marts 2021 @ 11:12

 30. glemte link i # 11:12
  https://nordjyske.dk/nyheder/nordjylland/skoleledere-vi-vil-ikke-afgoere-om-boern-skal-teste-sig-selv/978fbc98-6b5c-4ef3-97e5-7e1596f326ac

  Kommentar by k.m. — 5. marts 2021 @ 11:13

 31. https://www.youtube.com/watch?v=mLfcsCL61Hs&ab_channel=TheWashingtonExaminer

  en video som denne bliver der sat grine-smiley på
  og den bliver ikke set.

  https://www.youtube.com/watch?v=yaLeahyu1hI&list=LLmTd9BO9k_OeIldi3IfTEbw&index=157
  en video som denne skal man nu logge på for at se.

  Deler man en video fra F.OX NE.WS bliver den sorteret fra i
  danskernes moralske filter alene fordi den er fra F.OX.

  Det samme med D.enko.rteA.vis, det er ligegyldigt
  hvad Pi.ttel.kow og Jes.pe.rsen blogger/videreformidler,
  budbringeren er blacklisted blandt “pæne mennesker”.

  Hvad gør man så?
  Jeg anbefaler folk der læser migrationskritiske medier/blogs
  at dele udenom bloggen, at dele historien direkte fra
  det oprindelige medie, på den måde vil færre rulle med øjnene
  og blankt afvise indholdet.

  PS:
  T.rumps taler blev af DR/TV2 klippe-klistret ned til 30 sekunder.
  St.einm.etz’ vigtigste budskab var at T.rump roste sig selv i FN.
  Det finder allerede sted!

  Jeg kan godt lide at få tingene fra hestens mund,
  høre hvad politiske aktører siger,
  forsvinder den mulighed er der ingen opposition!

  De.r Spi.egel omtalte handelsbalancen mellem Kina og USA,
  at Kina benytter sig af Ulandsstatus og sælger 5 gange deres
  indkøb i kroner og øre, T.rump blev gjort til
  “præsidenten der startede en handelskrig”,
  hvorfor?,
  fordi han ville tvinge Kina til at købe mere i Vesten end tidligere.
  Se denne sandhed om handelsbalancen slap jo ud i De.r Spi.egel
  som ellers med deres forsider og dækning af Trump har været usle.

  Jeg anbefaler alle at downloade de videoer som for dem er interessante.

  At høre P.elosi tale virussen/socialt samvær ned for rullende kameraer
  gør det, i min optik, latterligt at høre hende kritisere Trump.

  Men nettet strammes og hvem ved om der er en Uriaspost om 5 år?
  Hvem ved om jeres videoer kan deles?

  De digitale filmstumper I måtte have gemt på jeres computere
  ender måske som den ufrie fortids forbudte bøger,
  som klip der skal kopieres fra en ekstern harddisk til en anden,
  ikke kan lægges på nettet,
  skal forevises i privat regi og hvor I håber på at der ikke dukker
  tankepoliti op på adressen fordi en “ven” viser sig at være en stikker.

  Forbered jer på en mørk tid hvor det at dele
  “uhensigtsmæssig information”
  fører til udelukkelse fra ansætttelse og hvor jeres
  woke børn og børnebørn måske stikker jer som
  det fandt sted i Maos Kina, DDR og NaziTyskland.

  Undgå at bruge nedladende ord om jeres politiske hadeobjekter,
  nej, del fx Pelosis tale med folk og skær jeres kommentar
  ind til benet, fx:
  “Her fortæller P.elosi hvad hun mener om T.rumps
  politik angående Corona
  i starten af nedlukningen.”

  På den måde har I ikke skræmt/skubbet folk væk,
  jeg er sikker på at den fremgangsmåde er den mest effektive!

  Nu brugte jeg udelukkende amerikansk politik i denne kommentar,
  men det kan naturligvis overføres til den danske nyhedssfære.

  Lad os kæmpe for det vi tror på, holder af…
  Lad os gøre det kløgtigt og lade dem der ser hvad vi deler
  danne deres egen mening uden at vi udbasunerer en væmmelse.
  Jeg er sikker på at en stor del af dem der faktisk ser et klip
  der viser noget andet end det de får fortalt nok skal danne sig
  en selvstændig holdning som flugter med din og min!
  Høfligt at fange folks opmærksomhed, at få folk til at lytte,
  så er man allerede kommet langt!

  God dag derude!

  :)

  Kommentar by konservativ — 5. marts 2021 @ 11:14

 32. Indførelse af statsautoriserede sandheder er den helt forkerte vej at gå. Skal der så oprettes et sandhedsministerium? Det bliver et propagandaministerium som i det tredie rige eller i Sovjet. Skal gammeldags løbesedler og plakater så også sandhedscheckes. Og alminelige aviser og bøger? Det er helt gak-gak.

  Eventuelle falske informationer skal selvfølgelig imødegås med andre og mere korrekte informationer. Veluddannede folk må selv kunne lære at skelne mellem fup og fakta. Der er ikke noget principielt nyt i dette. Sådan har det altid været. Forøvrigt er der ingen der nogensinde vil være i stand til at kende den endegyldige sandhed. Den kender kun gud. Selv Newtons love var ikke den endegyldige sandhed. Einstein påviste at de ikke var fuldt ud dækkende. Ikke engang statspropaganda-institutionen DR har monopol på sandheden.

  Kommentar by JC — 5. marts 2021 @ 11:24

 33. Fint at detalilhandlen blev åbnet igen. Har lige været i Matas, der var mindst 15 kunder i den lille butik som jeg skønner er 70-80 M2.

  Da er det åndssvagt og ugennemtænkt, at hver kunde skal have 250 M2 i Bauhaus med tidsbestilling.

  Regeringens “regnedrenge” er ikke en skid værd.

  Kommentar by k.m. — 5. marts 2021 @ 11:43

 34. Quis custodiet ipsos custodes, betyder noget i retning af: Hvem kontrollerer kontrollanterne, eller hvem bestemmer, hvad der er sandhed.

  Kommentar by Ole Madsen — 5. marts 2021 @ 12:01

 35. Löfven lider af politisk hjerneblødning
  https://www.document.no/2021/03/05/lofven-vetlanda-angrepet-har-ingenting-med-innvandring-a-gjore/

  Kommentar by k.m. — 5. marts 2021 @ 12:31

 36. Tester

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 5. marts 2021 @ 13:26

 37. Ja, straf dem, der lyver!! Historien om Tammy Dovers er nemlig sand! Hun besvimede på live tv 17 minutter efter vaccinen. DØD 10 timer efter, om natten! 31 år, to små børn! Dette var omkring juletid. Her er video

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 5. marts 2021 @ 13:28

 38. https://www.bitchute.(&&&&)com/video/as1rvnNFNaQQ/ Da det efterhånden er umuligt at linke til disse historier, så må i gå ind og kopiere linket og Slette min indsatte parentes med &-tegn. Maaange historier forskellige steder, men Stasi kommer vel efter mig, hvis jeg afslører, at jeg er klogere end den gængse dumme dansker, som ikke gider løfte en finger for at undersøge ting selv 🙄🙄

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 5. marts 2021 @ 13:33

 39. Nb: i ovenstående link: slet alt inde i parenteserne, OG selve parenteserne, hen til punktum efter ‘bitchute’. Pøj-pøj m the depop shot 😳

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 5. marts 2021 @ 13:35

 40. Hvis I vil vide mere: gå på childrenshealthdefence.com – af Robert Kennedy Jr – tilmeld nyhedsbrev. Og følg lidt m på Newspeek også. .

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 5. marts 2021 @ 13:37

 41. En lang række europæiske lande har desværre i mange år haft lovgivning, som kriminaliserer folk, der sætter spørgsmålstegn ved de officielle narrativer i forhold til bestemte historiske begivenheder.

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. marts 2021 @ 16:50

 42. Vi bør overveje at kriminalisere mennesker og religioner, der med vilje skader samfundet, når de vil begrænse ytringsfriheden.

  Kommentar by Gustav Jensen — 5. marts 2021 @ 17:22

 43. Oversigt over og link til myndighedernes liste over vaccines indgold:
  https://rumble.com/vebezv-3.3.21-disaster-coming-to-the-ds-god-wins-pray.html

  Kommentar by Peter Buch — 6. marts 2021 @ 00:56

 44. Videnskab.dk har intet som helst med videnskab at gøre, og det er det sygeste internet sted bortset fra hjemmesiderne fra venstre, de konservative bøsser, asocialdemokratiet, de radigale, enhedslisten osv. osv..

  Kommentar by piphans — 6. marts 2021 @ 10:36

 45. Død af at have fået corona vaccine mod den kinesiske pest aka coronavirus. Og nu vil Nazi EU tvinge os alle sammen til at få den samme vaccine hvis vi af den ene eller den anden grund er nødt til at rejse.
  Fuck Mohammedanmark og Nazi EU.

  Kommentar by piphans — 6. marts 2021 @ 10:47

 46. Kommentar by piphans — 6. marts 2021 @ 10:47
  Sorry, det var en kommentar til – Løsriv Jylland! — 5. marts 2021 @ 13:33

  Kommentar by piphans — 6. marts 2021 @ 10:48

 47. Det må være på tide at forbyde astrologi.

  Kommentar by Vagn Henning — 6. marts 2021 @ 15:18

 48. For slet ikke at snakke om numerologi eller meteorologi.

  Vejrudsigterne holder aldrig. Nogen må kunne straffes for det.

  Kommentar by Vagn Henning — 6. marts 2021 @ 15:22

 49. Nu har den radikale debile spazzer Kristian Hegaard fået vedtaget, at handicappede nu også bliver beskyttet af racismeparagraffen.

  Men han må stadig gerne kalde sine politiske modstandere for nazister, fascister og kældermennesker, og det der er værre…

  Kommentar by Revisoren — 7. marts 2021 @ 12:57

 50. Gentagelse af kommentar:
  http://www.uriasposten.net/archives/24463#comment-1043066
  The next goal of the Newstate will be to declare critical thought to be hate-speech. Islam cannot sustain critical examination, so critical thought will be made immoral and evil by our dhimmi Newstate…

  Kommentar by Peter Buch — 7. marts 2021 @ 13:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper