5. marts 2021

Corona-kampen om de danske vælgere: ‘Tvangstestning’ i ghettoer, “… og så må de tvangsisoleres”

Corona-indsatsen viser klart, at udlændingedebatten på ingen måde er lagt død. Venstrefløjen vil have arabere vaccineret før danskere, og det er ikke ikke nyt. Allerede sidste år forslog Enhedslisten, SF og De Radikale, at man først vaccinerede ‘folk, der bor i socialt belastede boligkvarterer’, for eksempel Gellerupparken. Pointen er klar, hvis man godtager det postulerede trusselsniveau: Småborgerlige danske skatteydere, der nidkært følger retningslinjerne i villakvarterne, må dø for at andre kan leve.

Torsdag steg incidenstallet i Vollsmose til 973 – en naturlig konsekvens af de lokales ‘Vi tror ikke på corona’-tilgang blandt unge: “De tror ikke på myndighederne… De går ikke med mundbind, og de holder ikke afstand.”

Udenfor Enhedslisten & Omegn er der andre løsningsmodeller, der er fremherskerende: Tvangstestning og tvangsisolation. Ingen instrumenter er fremmede for os, forklarer sundhedsminister Magnus Heunicke, der i lighed med de borgerlige forstår, at retorisk slaphed blokerer adgangen til ministerbilerne. ‘Når krybben er tom, bides hestene’, og hvis vælgerne så småt begynder at forstå kulturens betydning, så er corona-hysteriet vel ikke det værste.

“Hvornår lærer de at indordne sig? Jeg ser simpelthen ikke anden udvej end at indføre tvangstestning i ghetto-områder med højt smittetryk, og så må de tvangsisoleres, hvis de ikke selv kan finde ud tingene. Det kan simpelthen ikke passe, at de skal ødelægge det for alle andre…” (Inger Støjberg, Facebook, 5. marts 2021)

“Vi har at gøre med nogle befolkningsgrupper, som af forskellige årsager altså ikke indretter sig efter sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Det kan vi ikke tolerere. Vi skal sætte ind hårdt, for resten af Danmark står altså og vil ud af den her smitte. … I sætter alt det på spil, som 5,5 millioner mennesker har kæmpet for i et år. Det kan I ikke være bekendt.” (Jakob Ellemann-Jensen, TV2 Fyn, 5. marts 2021)

Der er ingen instrumenter, der vil være fremmede for os. Myndighederne ser på det her både i dag og i morgen og vurderer, hvad næste skridt skal være.” (Sundhedsminister Magnus Heunicke, TV2 Fyn, 5. marts 2021)

(Tvangsisolering af muslimske uighurer, Xinjiang, Kina, 2021; Foto: DW)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117446/trackback

29 Comments »

 1. Når det muslimske demografiske flertal ad åre skifter grundloven ud med sharia, vil de evigt naive danske politikere udbryde “det er jo deres kultur” – og stemme ja til forslaget.
  De nye islamiske magthavere vil da grinende håne danskerne med et “hvorfor stoppede i os ikke, da tid var???”.

  Kommentar by Gustav Jensen — 5. marts 2021 @ 11:34

 2. Covid 19 har ifølge CDC’s egne statistikker en overlevelsesrate på 99,97% (hvis man altså har fået den, hvilket ingen test er istand til at påvise) – så er der nogenm der kan forklare mig, hvorfor alle verdens politikere mener vi skal indføre diktatur, politistat, militær undtagelsestilstand og ødelægge hele verdensøkonomien for en sygdom, som ligger udenfor top-10 af dødsårsager, som end ikke ebola kan give hjemmel til?

  Nåeh nej, det moderne menneske anvender jo ikke nogen form for logik, rationalitet eller fakta i deres tænkning”

  Kommentar by Svend — 5. marts 2021 @ 11:35

 3. Det er ganske vist.
  Og det samlede danske pressekorps er på sharias side.

  Kommentar by Nielsen — 5. marts 2021 @ 11:36

 4. Hui-Kinserne blev opdraget til at se bort fra Jihad tidligere, så man behandlede Ughiur-muslimerne på samme facon.

  Men pga deres fundamentalisme, der bl.a diktere at man kun må læse koranen og kvinder ikke må gå i skole. Så begyndte de at begå terror i 00erne imod de civile kinisere og sammenarbejde med den fremmede stat Turkmenistan.

  Da Kinerserne ikke er blødsødne vesterlændinge, så har de nogle andre tiltag til at gøre op med Islamistisk-terror.

  Apple-fanatikerne på borgen, kunne jo snakke med Apple om hvorfor de bruger arbejdskraft fra disse opdragelses-anstalter.

  Kommentar by KineserSnot — 5. marts 2021 @ 11:42

 5. De må gerne blive vaccineret før alle andre . for min skyld ingen alarm. at venstrefløjen ovenikøbet advokerer her …….lad dem endelig få en nærmest utestet “vaccine” why not. når nu alle de selvadministrende løsninger ikke rigtigt (surprise surprise) er faldet godt ud i indvandrertunge områder , så er det med vaccinationer da en udemærket vej at PRØVE af. alt det andet kræver jo ansvarlighed og andre kedsommelige ting. PRØV det af ,- lad det være (endnu) et FORSØG.nogen skal jo være de første , ikk.

  Kommentar by heisahero — 5. marts 2021 @ 11:49

 6. dødeligheden for denne virus er meget lav,
  den gennemsnitlige alder for “døde med virus” er høj,
  ifølge denne artikel fra TV2 (2. Februar, 2021) med henvisning
  til SSI er der (2. Februar, 2021) registreret
  det første dødsfald i aldersgruppen 0-29 år,
  5 dødsfald i aldersgruppen 30-39 år,
  4 dødsfald i aldersgruppen 40-49 år,
  resten af de 2160 dødsfald er blandt ældre mennesker som jo,
  desværre, har en tendens til at dø.
  (tal fra 2. Februar,på daværende tidspunkt/efter ét år med Corona)
  https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-02-02-foerste-barn-registreret-doed-med-coronavirus-i-danmark

  Det eneste dødsfald i aldersgruppen 0-29 år var, forresten, hos et dødeligt kronisk sygt barn!

  når det er sagt finder jeg det alligevel på sin plads at kritisere
  indvandrernes ageren…hvorfor?

  fordi smittetrykket direkte har indflydelse på samfundets evne til
  at åbne op, det er virologernes målemetode.
  skal vi have handelen til at glide, få børnene tilbage i skolen,
  kort sagt, give os en almindelig tilværelse tilbage,
  så må indvandrerne opføre sig som os andre,
  andet er at pisse på Danmark og danskerne.

  så ja, der er heldigvis ikke særligt mange døde og Dagbladet Information har også tilbage i 2009 i denne artikel påpeget det
  mærkværdige i at ændre kriterierne for “pandemi”…:
  “…WHO har pludselig ændret definitionen på en pandemi på sin hjemmeside. Nu kan stort alle influenzaer kaldes for pandemier, mener kritikere. Dermed vil medicinalindustrien også fremover kunne tjene milliarder på vaccine til relativt ufarlige sygdomme…” (Information)
  https://www.information.dk/udland/2009/11/mystisk-aendring-whos-definition-pandemi

  MEN nedlukningen er direkte konsekvens af smittetal og
  det føles besynderligt at Vendsyssel skulle lukkes ned når
  indvandrertunge bydele ikke bliver det, når danskerne selv
  holder afstand, butikkerne holder lukket, you name it…

  Kommentar by konservativ — 5. marts 2021 @ 12:22

 7. Man burde for længst have svejset deres døre fast og sat stort og bevogtet hegn op rundt om ghettoerne

  Kommentar by Prebber — 5. marts 2021 @ 12:35

 8. Tvangsvaccination og karantæne ved indrejse fra muhamedanske lande. Blot eet element.

  Kommentar by Bastardo — 5. marts 2021 @ 13:12

 9. Hellere tvangs hjemsendelse
  det andet er bare at trække tiden ud. Rosa Lund vil jo have IS terrorister hjem til Danmark, til retsforfølgelse ha ha ha, hvor dum tror hun vi er ?

  Kommentar by k.m. — 5. marts 2021 @ 13:17

 10. DA DEN STØRSTE SMITTESPREDNING sker gennem de afrikanske og arabiske kulturfremmede, som findes ikke bare i ghettoerne, men som også myldrer rundt overalt i byerne, i gaderne, i bankerne, i butikkerne, i skolerne, på hospitalerne osv., så er det da nok fornuftigt at starte med vaccinering af asylanterne og evighedsturisterne. Hvor gode, effektive og beskyttende vaccinerne er eller ikke er, bliver så måske også opklaret.

  De allerførste til at blive vaccineret hvis ellers vaccinerne er i orden (?) burde vel være frontpersonalet på hospitaler og i plejehjem, men de er vel så småt ved at være dækket ind? Så fra nu af vil det antagelig være smart nok at kaste sig over at stoppe de værste smittekilder.

  Fra flere sider hævdes det at der ikke har været nogen overdødelighed de sidste 12-14 måneder, i forhold til en normal influenza-sæson, så hvor meget værre er coronaen end almindelig influenza?

  En ordinær influenza-vaccination plus en mod pneumokok-bakterier er måske en god idé hvis man er nervøs for coronaen. Den sidste kan fås på apotekerne de næste 7-14 dage.

  Hvornår indføres en effektiv grænsebevogtning 24/7 ved landegrænsen til Tyskland, og hvornår begynder man at afvise/ tilbagevise mulige smittebærere fra Afrika og Mellemøsten?

  Kommentar by BENT A — 5. marts 2021 @ 13:26

 11. IØVRIGT, HVIS I POLITIKERE vil danskerne noget godt, holder I op med at føre EUs åbne-grænser-politik, og I holder op med at diskriminere danskerne på en række økonomiske, sociale og juridisk områder, hvor de nu er 3.-5. rangs borgere i forhold til indvandrere. Og I holder op med at forære vores land, byer, boliger, kvinder, penge, jobs, infrastruktur og fremtid væk til fremmede.

  Men vil I os det godt?? Ikke meget tyder på det, tværtimod.

  Kommentar by BENT A — 5. marts 2021 @ 13:44

 12. Altså hvis man er blevet forurenet tilstrækkeligt med De Radikales etik og moral, og enhedslistens selvforståelse, og render rundt med sødbløde drømmemoral i forhold til virkeligheden, uden at man tillægger andre end Danskerne en moralsk, fordi man formynderisk idiotisk tror at alle de gode borgere fra de Islamiske lande vil tage sødrødgrøden til sig og opgive Deres tro i forhold til Diktatoridealet, så vil jeg da gerne forklare -Grødhovederne- om hvorfor smittetallet er højere i den 3 verden i Vollsmose, Gellerup og Kbh,s Vesteegn, hvor mennesker – af anden etnisk herkomst- forekommer i flertalsform.:

  1) Først må Danskerne forstå at De er Vantro, og Vantro står under Rettroende (Ligesom Rene og Urene etc). Derfor skal man selvfølgelig ikke tage De vantros prædiken over virkeligheden alvorligt, heller ikke når det drejer sig om Corona, fordi det blot er Guds vilje, og hvis Corona rammer De rettroende er det nok fordi de ikke er Rettroende nok. Husk vi har at gøre med Folk som under Ramadanen, har en Imam til at fortælle- hvornår solen står op og går ned igen.

  2) Det betyder man selvfølgelig ikke skal tage myndighederne fra De Vantros verden seriøst, fordi de blot snakker sødrødgrød uden konsekvens, og så kan vi jo alle lykkeligt lalle videre i vores Rettroendes Verden. KUN NÅR DER ER TALE OM KORPORLIGT TVANG FRA DERES SIDE, eller hvis De trækker os i Bistandhjælpen, må vi selvfølgelig indordne os :-) :-) :-). hvis De altså stadigvæk har magt til det….Herregud. De har jo ladet os rejse ud i verden med Jihadmillitaristisk hensigter for at bekæmpe vantro Danske soldater, som myndighederne officielt har sendt ud for at bekæmpe det vi står for, og så har vi kunnet hvile ud på bistandhjælp i De samme Vantros land, så når de ofre soldater imod vores hensigter, men lader os lalle videre-Al Hamdudelda- og vi kan hvile ud herhjemme imens Deres traumatiserede soldater, kan få et opholdsted op og ned af Grimshøjmooskeen, så kan vi jo godt tage det roligt, især når de har politikere der moralisere til vores Fordel. Enhedslisten, De Radikale, Alternativet, De frie Grønne, og SF støtter jo os med Deres Vantroshed dårskab og de er pærelette at prakke en masse Tayqiaa på (løgn og bedrag) i Deres lallesødgrøds drømmeidealistiske Verden. De vil gerne bevare et frit samfund, men de vil selvfølgelig ikke forsvare det,….for så kan de få snavsede hænder, og må sætte sig ud over Deres lallesødgrødsselvforståelse, med ret og vrang i noget de krigsmæssigt vil blande vantro jura ind i. Idioterne vil selvfølgelig kæmpe for retfærdighed iført juridisk håndjern. (grin grin grin grin). FET og PET vil de undergrave med oplysninger om os i hvilket sted underretningerne er kommet, hvis vi blander os statsborgerskabs med dem. Typisk idiotmoralister i drømmeland.

  3) Det er klart når vi er kommet i flertal og har skabt nok kaotiske tilstande, hvor de vantros myndigheder intet kan stille op imod os, så kan vi jo begynde at Danne Islamisk Stat i De vantros lande, fordi vores loyalitet selvfølgelig er hos vores Imamer, og ikke hos de såkaldte officielle myndigheder som repressentere De vantro, og Da De Vantro ikke vil bruge magt internt til at forsvare frihed og demokrati,….men så sandelig gerne sende soldater i døden for det UDENLANDSK. Så kan vi jo entreprennant fortsætte med undergravelse, fordi De vantro med vold og magt (ala -Kejserens nye klæder, og andre bortforklaringer som -multikulti-mangfoldighed-anden etnisk herkomst- og påstået racmussine og racmus- fremmedhad-som om alt fremmet er godt etc etc etc….og anden Radikale bortforklaringer og akademisk bortforklaringer af virkeligheden og blindhed for undertrykkelse og enøjet ansvarsfordeling til Vantro et etc etc), hvor f.eks Hitz Buth Tahir som vi selvfølgelig er soledarisk med kan få embeder hos officielle myndigheder, imens SIAD og andre der kritisere os Rettroende, bliver marginaliseret af de Vantro…selv, fordi de ikke vil se sandheden i øjnene men gerne fortsætte med Deres drømmemoral langt væk fra virkeligheden….så alt ialt går det jo storartet for rettroende undertrykkende muhammedanere. Ligesom i Iran kan de første vi henretter, jo være dem som hjalp os til magten.

  3) Når Dum er dum kan Dum jo få lov til at betale.

  //synd for børnene.

  Kommentar by Michael Unna — 5. marts 2021 @ 14:03

 13. (PS: Det hedder jo-integration-, når man brolægger til Helvede :-))

  Kommentar by Michael Unna — 5. marts 2021 @ 14:10

 14. PS: Hva kineserne gør med Muhammedanere rager mig en papand (det er sikkert klogt i forhold til denne sindsyge religiøse ideologi), ligesom det rager Muhammedanerne en papand med alle de ofre de lægger bag sig (Armenierne, Jøder etc etc etc etc).

  Kommentar by Michael Unna — 5. marts 2021 @ 15:00

 15. Fuldstændig enig med Inger Støjberg med undtagelse af selve testningen. Bare isoler hele lortet og vacciner dem alle med tvang om nødvendigt og når der ikke har været nogle smittede i 40 dage så kan man afslutte isolationen.

  Som sædvanligt er en løftet pegefinger alt hvad ellebellemann kan hidse sig op til. De tager islams raske, nu syge, svende som en berigtigelse af deres egen løftede pegefinger

  BTW. Der bor jo også etniske danskere i ghettoerne så det kan aldrig være racisme.

  Sundhedsminister Magnus Heunicke : “Der er ingen instrumenter, der vil være fremmede for os”.

  OK Magnus, så har jeg et par forslag. Hvad med hjemsendelse i stor stil. Ordentlig kontrol med vores grænser og af hvem Vi lukker ind.

  Og så har jeg også forslag til et par instrumenter som ikke skal nævnes her!

  Kommentar by Santor — 5. marts 2021 @ 16:40

 16. Hvis man er klar til at bruge tvang, så vil en tvangs-hjemsendelse være mere relevant.

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. marts 2021 @ 17:04

 17. Magnus Heunicke er netop IKKE klar til at bruge alle instrumenter. Ihvertfald slet ikke overfor indvandrerne. Men der er muligvis absolut ingen hæmninger eller grænser når det gælder røde, skandaløse og totalitære metoder overfor danskerne.

  Kommentar by BENT A — 5. marts 2021 @ 17:13

 18. Ordentlig kontrol med vores grænser og af hvem Vi lukker ind.

  Kommentar by Santor — 5. marts 2021 @ 16:40

  Pivåbne grænser er livsfarlige for alle lande. Men EU har nogle hellige og ukrænkelige principper

  PYT MED DE ENKELTE MENNESKER i medlemslandene

  Kommentar by tavsen — 5. marts 2021 @ 17:35

 19. Inger Støjberg: Hvornår lærer de at indordne sig? Jamen – Det lærer de aldrig! Det ligger simpelthen i islams DNA at de ikke skal indordne sig, men at muslimerne er overmennesker og at andre skal underkaste sig! Det troede jeg faktisk Inger Støjberg vidste!

  Kommentar by Den Nervøse — 5. marts 2021 @ 18:11

 20. Først kom de for at tage dem som ikke var vaccineret, men jeg protesterede ikke, jeg var jo vaccineret.
  Da de kom for at arrestere dem uden maske, protesterede jeg ikke, jeg bærer jo altid maske.
  Da de spærrede modstandere af vaccine inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo for vaccinen.
  Da de spærrede dissidenter inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke en dissident.
  Da de kom efter mig, var der ikke flere tilbage til at protestere.

  Kommentar by Jan huus — 5. marts 2021 @ 19:17

 21. 16) enig!.

  Kommentar by Michael Unna — 5. marts 2021 @ 20:22

 22. In an effort to combat Big Pharma Corporate Media and Big Tech censorship, doctors around the world are frantically trying to warn the masses of the devastating effects of the experimental COVID vaccines about to be mass injected into the unsuspecting public assisted by military forces around the world.
  https://newtube.app/DissidentRightMedia/hClsCxE

  Kommentar by Peter Buch — 5. marts 2021 @ 21:42

 23. Når regeringen og det meste af folketinget har valgt at følge (WHO m.f.s) verdens-normer for håndtering af og bange-gørelsen for covidfluenzaen så må de, den onde lyne mig, også sørge for, at DERES “gæster” i VORT land følger de normer og regler der anbefales og som vi andre følger og respekterer, uanset om vi er enige eller ej!

  Det er igen, igen, igen, ikke vestlige tilvandrere, overvejende
  m´Slimer, der belaster vor samfund på alle de negative parametre, lige fra tryghed i hverdagen, kriminalitet, vore børns lærdom-/uddannelses basis for fremtiden, økonomi, …, som nu også er den overvejende tyngde, i at vort samfund ikke kan vende tilbage til normale tilstande, fordi NETOP det her nævnte segment
  (m´Slimerne) er HOVEDÅRSAGEN til, at corona-fluenza-smitten holdes i live!!

  Regeringen/Mette Løgn Frederiksen sendte 7 kommuner i Nordjylland i isolation for både hinanden og resten af landet, pga. en uddød/ikke eksisterende “mutation”, mangt en offentlig ansat hygger sig fortsat derhjemme (umulig at få kontakt med) på fuld løn og ingen dansker tør lade sig se i nærheden af mere end fire personer i Guds frie natur!
  – ja langt de fleste, danske familier, lader familien blive hjemme, mens KUN en` foretager de ugentlige indkøb og man kvier sig ved, at have 3 parkerende biler foran sit hus.

  Hvis regeringen/folketing/Mette Løgn Fredriksen mener, at corona-fluenzaen er så farlig* som den lades til, så er BÅDE regeringen, folketinget og Mette Løgn Fredriksen PLIGTIG til OGSÅ at agere AKTIVT i de (dele af vore) byer, hvor “den politiske korrekthed” har magen/ansvaret, hvor upopulære de end må blive, i egne kredse!!!

  * for andet end et sundhedsvæsen, der i mange år forud var overbelastet ved enhver influenza-sæson

  Tænk sig, at knap 9% af Danmarks borgere udgør knap 25% af alle smittede, UDEN at regeringen/Mette Løgn Frederiksen beordrer hverken “ret ind” eller, bare truer, med indsats fra både politi og militær/
  kassen lukkes?

  Kommentar by M.S. Carstens — 5. marts 2021 @ 23:04

 24. Forklar at de er lavet i israel.
  At mette mink vil tvangs vacinere dem med jødiske vacciner.
  Så er det nok ovre.

  Kommentar by P — 6. marts 2021 @ 08:18

 25. En glad og naiv lederskribent på Berlingske skriver i dag blandt andet følgende:

  “Kommuner og Styrelsen for Patientsikkerhed er de seneste dage endelig kommet i gang med at stemme dørklokker i de mest coronabelastede boligkvarterer og tilbyder test på stedet. Det var på tide. Havde man gjort det arbejde konsekvent siden sidste sommer, ville vi slet ikke stå med de problemer, vi har i dag.”

  Ja for søren, det er samfundets skyld, vi skulle for længst have fortalt perkerne fra Pestegnen, Vollsmose og andre ghettoer, at de skulle tage nogle forholdsregler. Vi er med andre ord selv skyld i vores problemer.
  Hvilket jo til dels er korrekt, da vi åbnede dørene for shariaprimaterne.

  De ca. 25% af de testet positive, som er AEH, læs muslimer, er langt under det faktiske tal. Al den stund allan-tilbederne lader sig teste langt mindre end danskere. Skulle de endelig lade sig teste og tester positivt, gider de jo heller ikke det med isolation.
  “Det er jo vores kultur at forsamles i store mængder og ryge vandpibe” osv. Og dermed er de friholdt for ansvar. Da allan jo alligevel bestemmer….

  Hen over julen smøg en oplysning sig uden om den sædvanlige censur: At over halvdelen af de corona-indlagte på Hvidovre Hospital var AEH.

  Berlingske har i dag en fremragende artikel om forholdene i Tyskland, hvor sandheden ved en ups kom frem. Nemlig at kulturberigerne er enormt overrepræsenterede i smitte og sygdom.
  Der føres, som i Danmark, ikke statistik, men enhver ved, hvor de tilvandrertætte bydele ligger. Lige som vi gør i Danmark.

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. marts 2021 @ 13:10

 26. Mon smitten stikker af for dem? Der stemmes dørklokker i

  Ishøj
  Esbjerg
  Kokkedal
  Vollsmose

  Vel sagtens i de allerfleste ghettoer. Nøj, hvor er det sjovt at iagttage. GOOD LUCK NYDANMARK

  “Der er de seneste dage er konstateret et stigende antal smittede i boligområdet på Stengårdsvej i Esbjerg.”

  Kommentar by tavsen — 6. marts 2021 @ 18:17

 27. Husk at holde sikkerhedsafstand til muslimer, når du møder dem i det offentlige rum. Afstanden bør være minimum 10 meter; 5 meters afstand for corona smitterisiko plus 5 meters afstand for et uventet knivangreb.
  Den bedste sikkerhedsafstand mellem danskere og muslimer er 3000 kilometer – så skulle vi være på den sikre side.

  Kommentar by Gustav Jensen — 7. marts 2021 @ 15:30

 28. Det er nemlig rigtigt Gustav Jensen. En minimumsafstand på 3.000 Km vil være at foretrække. Indtil da burde vi holde en minimumsgrænse til dem til den danske grænse. Så kunne vi håbe på at Sverige,Norge,Island,England og Tyskland ville følge trop.

  Kommentar by Nielsen — 7. marts 2021 @ 18:58

 29. Isaac Newtons nyopdagede skjulte “Naturlov om religiøs tiltrækning”:
  Styrken af de positive følelser mellem kristne og muslimer er ligefrem proportional med den gensidige afstands kvadrat.

  Kommentar by Gustav Jensen — 7. marts 2021 @ 20:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper