5. marts 2021

Marie Frederiksen, Revolutionære Socialister: ‘Hvis ikke målet sku hellige midlet, hvad fanden sku så?’

Gæsten i forrige afsnit af Stram Diskurs II var Kashif Ahmad, der som socialliberal, kun tilhører den yderste venstrefløj i værdipolitisk henseende. I denne uge var gæsten en Marie Frederiksen, medstifter af Revolutionære Socialister, og her kan man virkelig sige, at svesken kom på disken. Det meste hun sagde kunne citeres her, og man forstår godt, at hendes organisation vælger at koble sig på plusordene i udlændingedebatten. Herunder lidt fra Nima Zamanis samtale med den ordrige kommunist. Via Podplay.

Marie Frederiksen, Revolutionære Socialister: … jeg ved godt at der er mange, der har den der hestesko-teori, men for mig at se er vi det stik modsatte, af Paludan og hans folk. Det de vil er jo at udrydde sådan nogle som mig, og sådan nogle som dig iøvrigt. Altså, basically. Jamen, faktisk fra jordens overflade, og de har jo gjort det flere gange i verdenshistorien, fysisk. Vi kæmper for at skabe et samfund, hvor der er plads til alle, og hvor ingen bliver udtrykt, hvor der ikke er ulighed, og det vil jeg sige er det stik modsatte faktisk.

Jeg mener ikke at Stalin var kommunist. Et kommunistisk samfund er et klasse- og statsløst samfund. Det kan man ikke sige at Sovjetunionen var. Det var i hvert faldt ikke statsløst. … For mig er kommunisme et samfund, hvor alle er lige, og alle får hvad de har behov for. Det handler jo ikke om at udrydde fysisk, sådan nogle som Paludan.

Jeg stemte på Enhedslisten sidst. … Hvis man ser på deres oprindelige principprogram, så var meget af det der stod der, jo faktisk det vi mener. Jeg vil sige, at Enhedslisten har rykket sig ekstremt langt ind mod midten.

… den russiske revolution, der ligesom har været den eneste gang hvor arbejderne faktisk har taget magten, og begyndt omdannelsen et et samfund endte med Stalin, og degenerering. Så jeg vil sige at vores samfund, et kommunistisk samfund aldrig har eksisteret.

Men i takt med at vi producerer, så alle får hvad de har behov for, og mere til. Så begynder behovet for en stat og klasser at dø væk, men det tror jeg bliver ude i fremtiden ik’.

… du har set nedskæring på nedskæring på nedskæring, og det mener jeg sådan set er indbygget i kapitalismen. … Indbygget i kapitalismen er, at den kommer i krise, og netop denne her konkurrence mellem virksomheder og nationer. … Folk bliver fyret, folk får stress, folk er pressede…

Det nuværende samfund, som jeg mener er et ekstremt voldeligt samfund. Som betyder tre millioner døde børn. …

Hvis ikke målet sku hellige midlet, hvad fanden sku så? ...

En anden form for demokrati, end det vi har i dag. … Demokrati, der også omfatter økonomien. … ikke det parlamentariske demokrati… Jeg vil stadig have valgte repræsentanter, men jeg vil have at man kan trække dem tilbage. … Stormøder, der vil vælger repræsentanter…

For mig at se handler det om klasser. Størstedelen af dem der er muslimer er jo arbejderklassen, og størstedelen af dem der kommer til Europa, om de kommer nu eller senere, de vil jo komme, og har en masse at bidrage. … I et socialistisk samfund vil det jo bare være fedt, at der kommer nogle folk, som kan bidrage, som du kan fordele arbejdet imellem. Eller de kan producere noget, så vi kan få mere. Det bliver jo slet ikke et problem. … De må tro på hvad de vil. …

(Kommunister fra Revolutionære Socialister til en BDS-demo, København, 4. juli 2020; Se evt. her)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117461/trackback

44 Comments »

 1. “alle får hvad de har behov for”

  Det vil sige jeg sender en huskeseddel til Marie Frederiksen, hun kører i byen og henter det jeg har bestilt, og hun betaler – det er jo hvad jeg har behov for

  Kommentar by k.m. — 5. marts 2021 @ 13:32

 2. Den “revolutionære” venstrefløj lever højt på at der altid kommer en ny generation af naive og utopiske unge mennesker, der ikke helt har forstået historien eller konsekvenserne af deres ideologi.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 5. marts 2021 @ 13:48

 3. Hvad blev der af “religion er opium for folket”?

  Kommentar by J — 5. marts 2021 @ 14:11

 4. Er hun voldsparat? farlig for sine omgivelser?

  Kommentar by Moth — 5. marts 2021 @ 14:12

 5. -Vi skal bare smadre det hele i blindhed- fordi det er uretfærdigt fordelt i vores drømme moral- og så kan vi bagefter slappe af og nyde at det perfekte kommunistiske samfund kommer af sig selv (via proletariatets diktatur…..hvem det så end er), fordi alt det øvrige er uretfærdigt ligesom livet…..GENIALT!!!!!. :-) :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 5. marts 2021 @ 14:34

 6. Mange vælgere forveksler RAPKÆFTETHED OG SPEED-SNAKKERI med intelligens og visdom. Når politik-kvinder kan aflevere lange svadaer af udenadlærte fraser og floskler, kan det umiddelbart lyde som om de virkelig forstår hvad de taler om.

  Politiserende kvinder mangler sjældent ord, de er oftest propfulde af plus-ord og kan på få minutter udspy så mange ord, selvfølgeligheder og andet udenadlært som lyder helt rigtigt, at man som vælger nemt kan få det indtryk, at her er en kvinde som virkelig brænder for en ædel sag. Og som desuden vil være på min side, hvis jeg som vælger eller borger bliver udsat for noget uretfærdigt fra samfundets side. Det sidste fordi politik-kvinderne har lært at de altid skal indflette noget valgflæsk i deres rivende talestrømme.

  Hører man Marie Frederiksen, Pernille Skipper, Sofie Carsten, Jelved, Zenia, Ida Auken og Pernille Weiss, lyder de alle sammen ret begavede i første omgang. Men alle er de nyttige idioter for kommunisme og røde tankesæt. Marie Frederiksen boltrer sig i halve og kvarte sandheder om Sovjet-unionen og mange landes erfaringer med kommunisme, Ida Auken er en glødende tilhænger af grøn, dvs. rød omstilling, hun aner intet om solens altafgørende betydning og intet om co2 og samspillet med planterne. Og Pernille Weiss fra K (!!!) mener at Danmark har plads til 10-15 millioner kulturfremmede, og at det var godt at Ungarn blev fordrevet fra EU-parlamentet/ Mickey Mouse forsamlingen.

  Sandheden er med største sandsynlighed, at hvis mændene overlader deres skæbne til politik-kvinderne, hvis de europæiske mænd lader feministerne m/k bestemme fremtiden, så vil mændene fremover blive nedværdiget, udplyndret, tyranniseret og gjort retsløse, og Europas civilisation og rigdom vil blive udskiftet med barbari, fattigdom, terror og alverdens ulykker.

  Tvivler man bør man studere hvad der foregår i den blå-gule dårekiste.

  Kommentar by BENT A — 5. marts 2021 @ 14:42

 7. Alle bliver lige, og Mariehønen vil bestemme HVOR lige vi bliver. Diktator-Mette, Diktator-Marie -same shit, different day.
  Kan hun for helvede ikke flytte til Venezuela og leve i resultatet af hendes ideologi?

  Kommentar by Lider af danskhed — 5. marts 2021 @ 14:53

 8. PS: Man kan også forske lidt i hvad DR har mest travlt med. DR er som bekendt domineret af feminister og marxistiske kvinder. Og hver eneste dag året rundt kører man løs med propaganda om ligestilling, kvindesager, sexisme, racisme, mee-too, BLM, klima”krisen”, co2-dommedagstruslen, de danske mænds frygtelige undertrykkelse af kvinderne, og om hvor tarvelige mændene er osv. Og altid er der noget følelsesporno med om at det er Danmarks skyld og ansvar hvis nogen i det mørkeste Afrika eller det solsvedne Asien mangler en madpakke, nogle penge eller har et psykisk problem.

  DRs konklusion er hver gang at mange flere kultur-afvigere bør hentes op til Danmark, og at der skal gives nogle ekstra millioner og milliarder til “integrationen”.

  DRs samlede “politik” er forrykt og den direkte vej til undergang/ total katastrofe.

  Kommentar by BENT A — 5. marts 2021 @ 15:00

 9. Bogstaveligt talt: NO CLUE WHATSOEVER!

  Kommentar by John — 5. marts 2021 @ 16:05

 10. Nutidens kommunistsvin : Når der er os der bestemmer bliver det anderledes end med stalin.

  Lille marie, nu var det jo ikke stalin der slog folk ihjel personligt. Han fik hjælp – AF FOLK SOM DIG.

  Kommentar by Santor — 5. marts 2021 @ 16:10

 11. Hold da kæft. Fie Laursen virker næsten som en intellektuel i forhold til hende her.

  Kommentar by CCC — 5. marts 2021 @ 17:09

 12. Jeg er enig med Marie Frederiksen i at “heste-sko”-teorien generelt er noget vrøvl.

  En ægte højrefløj står for orden, tradition, familie, folk og nation imod masse-invandring, multi-kultur og degenereret adfærd og livsstil.

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. marts 2021 @ 17:10

 13. Mon hun kunne bestå borgerskabsprøven? (Det er eller hundenemt).

  Kommentar by Bastardo — 5. marts 2021 @ 17:20

 14. Hold da kæft!
  Endnu et politiserende og tåbeligt pigebarn, der starter munden op om morgenen, og lader den passe sig selv resten af dagen!

  Kommentar by Finn A. Skov — 5. marts 2021 @ 17:24

 15. HUN BURDE LÆSE SUKP’s HISTORIE.

  Kommentar by tavsen — 5. marts 2021 @ 17:30

 16. Kendte engang en kommunist. Han sagde til mig han gik ind for masseudryddelse af alle kommunisternes politiske modstandere. han sagde det uden og blinke, og han mente det. Han kendte iøvrigt ikke til mine poltiske holdninger som er midtersøgende. Jeg har aldrig kendt en nazist, men for mig er der ikke den store forskel. Nutidens kommunister vil, som nazisterne, ikke stå ved deres ondskab – de tror de gør noget godt. Kommunisme er ren ondskab, forklædt som godhed, og nutidens kommunister aner det ikke engang – de er simpelthen for uintelligente.

  Kommentar by NulTolerance — 5. marts 2021 @ 17:54

 17. Mon ikke Marie-tøzen går en stor fremtid i møde som chefredaktør på Jyllands-Posten?

  Kommentar by Revisoren — 5. marts 2021 @ 17:56

 18. Jeg mener ikke at Stalin var kommunist.”

  Det er simpelthen for billigt og for plat, sådan at afvise de kommunistiske afskyeligheder.

  Ydermere er det en ækel selvglæde og EGOISME, at lille jeg her i Danmark kender den ÆGTE kommunisme, og alle de kvajpander, der miskrediteret kommunismen, burde have spurgt til råds her i landet. INDEN den “smukke” isme fordrev over 2 millioner fra Venezuela.

  Kommentar by tavsen — 5. marts 2021 @ 18:00

 19. Kommunister, indvandrere og hysteriske politik-kællinger er Danmarks HELLIGE KØER.

  Indiens hellige køer er klogere, gør nytte og er meget mere sympatiske.

  Kommentar by BENT A — 5. marts 2021 @ 18:13

 20. # TAVSEN, 18.00: Ja, noget må der da være galt med kommunismen/ rødfascismen, siden det altid ender med at forbrydere af værste slags kommer til magten og bliver til blodtilsølede tyranner.

  Kommentar by BENT A — 5. marts 2021 @ 18:22

 21. 40 lande på kloden, har forsøgt sig med kommunisme eller Venstre Socialisme, og hver eneste gang er det mislykkedes! Det er endt i fattigdom, tyranni sult og folkeudrydelse!
  Det er nok fordi Kommunisme og Venstre Socialisme er utopier, samfundskonstruktioner opstået i menneskers hjerner, og mennesker kan ikke fungerer i et kommunistisk samfund, og hvis man vil have det at fungerer må man bruge hårdhændede metoder og så virker det kun i kort tid, så bryder det sammen! Ganske enkelt fordi det ikke kan lykkes! Så får vi at vide, at det er fordi, det denne gang ikke var den rigtige kommunisme, så starter vi igen, og så bryder det sammen, angiveligt fordi det heller ikke denne gang var den rigtige kommunisme, så starter vi en gang til og det bryder sammen igen fordi ************

  Kommentar by Den Nervøse — 5. marts 2021 @ 18:25

 22. Det var Preben Wilhjelm der startede myten om at stalin hørte til på højrefløjen i leksikon.org. Det er formodentlig slettet på nuværende tidspunkt eftersom det er en pinlighed de ellers ikke kan undslippe.

  For år tilbage havde jeg en diskussion med Per Clausen om samme emne men han slettede mig og hele diskussionen fordi jeg konsekvent kaldte ham et kommunistsvin. Tror ikke han brød sig om det!

  Fakta er nu engang at stalin kun kunne gennemfører sit dødsregime, der basalt set kostede resten af verden omkring 100 millioner mennesker livet, fordi han havde opbakning fra folk som Preben, Per og Marie.

  Kommentar by Santor — 5. marts 2021 @ 18:39

 23. NB til 5. marts 2021 @ 18:00

  Det var kun den halve sandhed. Men sådanne facts er tabu hos røde “journalister”

  Venezuela crisis: Four million have fled the country, UN says
  https://www.bbc.com/news/world-latin-america-48559739 7 June 2019

  BENT A
  Deres egoisme forhindrer dem i at tænke klart.

  “Definitionen på sindssyge: At gøre det samme igen og igen og forvente et andet resultat” – Albert Einstein

  Kommentar by tavsen — 5. marts 2021 @ 19:28

 24. DET SER NU UD TIL at de danske og svenske kommunister/feminister/ socialister kommer til at leve op til deres udenlandske forbilleder i Sovjet, Kina, DDR, AH-Tyskland, Rumænien, Cambodia, Venezuela og Nordkorea.

  Danskerne er allerede blevet snydt, plyndret, tyranniseret og terroriseret på mange områder igennem flere årtier. Men mediernes fortielser og bortforklaringer har mørklagt svineriet. Men endnu er det ikke så slemt som i galeanstalten øst for København.

  Hvad blodsudgydelser angår, må man indrømme at de røde, de radikale og de falske borgerlige ikke går nær så direkte, åbenlyst og brutalt til værks som i Sovjet, Kina, Cambodia og AH-Tyskland i sin tid. Slet ikke. Men resultatet kan i længden blive det samme. Folkeudskiftning er i realiteten et snigende folkemord. (Iflg. en ældre FN-definition)

  Hertil kommer den kommunistiske familiepolitik, der har ført til aflivning eller mord på en million “ubekvemme” danske børn.

  Oveni er der så stedfortræderkrigen mod danskerne via importen af kulturfremmede. Tusinder af danskere er blevet alvorligt skadet eller har mistet livet pga. masseindvandringen og dens konsekvenser.

  Kommunistisk politik er ALTID giftig, landsskadelig og folkefjendsk.

  Kommentar by BENT A — 5. marts 2021 @ 21:21

 25. Kære Marie Frederiksen, så mener du vel heller ikke, at Hitler var nazist?

  Kommentar by Ole Madsen — 5. marts 2021 @ 21:45

 26. Kommentar by Den Nervøse — 5. marts 2021 @ 18:25

  Det er tragikomisk, at nogle fortidslevn, der IKKE var i stand til at fortolke Murens fald, skal uhindret prøve at genopbygge Ondskabens Imperium.

  Naiviteten er rørende. Det var hylende komisk at høre dem, dengang deres drømme krakelerede sammen med Muren. De prøvede med – Vi skal have socialisme med et menneskeligt ansigt. Det duede ikke, afslører jo socialismen som værende umenneskelig. Nøjagtig som socialisten George Orwell advarede mod.

  Så skulle vi have den demokratiske socialisme. Det slogan blev også hurtigt droppet. Stakkels dem, sådan at være i vildrede. Men de har ikke holdt sig tilbage for at belære alt og alle om, at vi skal lære af historien (tyskernes valg i 1933) UDEN selv at ville lære af Murens fald.

  Albert Einstein
  Vi kan ikke løse vores problemer med den samme tankegang som skabte dem.”

  OG DET gælder også i nutidens indvandrerpolitik

  Kommentar by tavsen — 5. marts 2021 @ 21:45

 27. * tavsen 21:45
  Demokratisk socialisme. Det er hvad både Enhedslisten og SF kalder sig i dag og de er, af uransagelige grunde, vel i stand til mønstre ca. 15% af befolkningen. For øjeblikket gå det skidt for socialdemokratismen i det meste af Europa, med Danmark som en yders beklagelig undtagelse, de er lykkedes med at bilde befolkningen ind at de fører en stram udlændingepolitik! Alle forskellige socialister læner de sig op af det utopia beskrevet af Karl Marx, og det alle forsøg har udviklet sig til tyranier og i bedste fald økonomiske katastrofer!
  George Orwell advarer i Animal Farm og 1984 mod hvad socialismen udvikler sig til, men alligevel vedbliver han at være socialist hele sit korte liv!
  Man må undres over at så få har taget konsekvensen af murens fald. Vi mangler i den grad et opgør med kommunismen/venstre socialismen, fuldstændigt som vi har haft et opgør med NationalSocialismen og Fascismen! Vi syntes at glemme at de minder om hinanden og de udspringer da også alle af Karl Marx lærer. De er planøkonomiske, de er centralistiske, de er revolutionære og geografisk ekspansive!

  Kommentar by Den Nervøse — 5. marts 2021 @ 23:02

 28. Mon ikke Orwell havde gennemskuet og droppet socialismen i den senere del af sit liv. Ellers havde han vel ikke advaret så klart og inderligt imod den?

  Vælgere er oftest naive og har en kort hukommelse. Det paradoksale er så at hvis det ikke havde været for DF-toppens og DF-Tullesens utrolige vælgerbedrag og ufattelige kæmpesvigt 2015-19, så havde danskernes situation i dag været en helt anden og langt bedre.

  Kommentar by BENT A — 5. marts 2021 @ 23:23

 29. Jeg hørte DDR P1 om BBC her i eftermiddag. Den venstreekstreme DDR journalist og gæsten, der var professor i engelsk ved KU, talte om at BBC var kontroversiel, fordi de jo skulle være neutrale og derfor tillod klimabenægteren og Brexit-fortaleren Nigel Farage at komme til orde.

  De næste 5 minutter, inden jeg blev nødt til at slukke for ikke at koge over, var lutter projektioner af de venstreekstreme mainstreammediers ageren på højrefløjen.

  Den anden dag var de om barnebrudskommissionen, hvor de to venstreekstreme studieværter retorisk spurgte “Hvorfor mon DF er enige med Støjberg i at rigsretssagen skal være offentlig?” i stedet for at spørge om hvorfor mon de Radigale og formanden for Dommerforeningen (same shit) var enige om at “retshandlingen” skulle være hemmelig?

  Kommentar by Træt — 5. marts 2021 @ 23:28

 30. Endnu en af de hundredtusinder af landsforræderiske kællinger, som får taletid!!

  Med de sidste 30-40 års historiske udvikling med islam og muslimerne i DK og worldwide…må jeg konstatere, at alle på alle planer nu bevidst, med vilje og med fuldt overlæg er landsforræderisk hvis de pleaser islam og muslimerne!

  Man kan ikke med den faktamængde der er tilgængelig overalt, stadig mene og sige som bl.a. de satans danske kællinger vedbliver med at udbrede 24/7.

  Men det allerværste er, at hele skolevæsenet fra børnehave til universiteterne, er hjernevasket med socialisme og multikulti og vil være dem, som kommer til at lede og bestemme i DK, når de bliver voksne!

  Magten er opnået ved at bemægtige sig hele uddannelsesområdet…for dem der ejer børnene og ungdommen ejer også magten!

  Kommentar by Black Watch — 6. marts 2021 @ 00:41

 31. https://fyens.dk/artikel/stor-politiaktion-i-odense-flere-anholdt-og-nyborgvej-afsp%C3%A6rret

  Hvert minut, hver time, hver dag det samme og det samme…hvornår har folk fået nok?

  Svar: Aldrig!

  Kommentar by Black Watch — 6. marts 2021 @ 00:45

 32. – Træt

  Hvilket program? (Cirka tid)

  Kommentar by Kim Møller — 6. marts 2021 @ 04:32

 33. “Hva fandt?”

  Det hedder ! Hvad Fanden?” lille hjerne , lille sprog, lille virkelighedsopfattelse.

  Kommentar by Hul igennem? — 6. marts 2021 @ 07:19

 34. – Hul igennem

  Det var min stavekontrol som fuckede det op. Sjusk fra min side at kopiere det i overskriften uden at fange den. Hermed rettet.

  Kommentar by Kim Møller — 6. marts 2021 @ 08:06

 35. Små Marie Frederiksen er endnu et produkt af venstrefløjens march gennem institutionerne – især uddannelsessystemet – med en venstreradikal ekstremist på posten som undervisningsminister – skal man nok ikke regne med, at den tendens får ende foreløbig. Ej heller på Journalisthøjskolen. Eller som følge i medierne.

  Kommentar by Limewoody — 6. marts 2021 @ 08:11

 36. Prøv at se udsendelserne om stalins gulag lejre.
  Vær du glad for at der stadig er nogle, der vil arbejde og aflevere deres løn til andre, der ikke gider.

  Kommentar by P — 6. marts 2021 @ 08:12

 37. * Træt 23:28
  Ja hvorfor skal det være hemmeligt? Hvad er det der skal holdes skjult?

  Når nu Inger Støjberg skal for rigsretten, skal Mette Frederiksen så ikke? Det lader til at hun ikke en gang har brudt grundloven, men to gange! Først med minksagen, så med rejsen til Israel og selvom rejsen er en god ide, så skulle hun have folketingets godkendelse!
  Vi er ved at stå i en situation, hvor et flertal i folketinget kan forfølge politiske modstandere ved at sende dem for rigsretten, men det samme politiske flertal kan dække over egne betydelig grovere brud på ikke bare loven, men brud på grundloven!

  Kommentar by Den Nervøse — 6. marts 2021 @ 09:07

 38. Man må bare konstatere at det ikke kræver de store armbevægelser,at blive hverken jurist eller historiemagister her i Dummark.
  Og at lovsmedene i hoppeborgen forfatter den ene grundlovstridige lov efter den anden.

  Kommentar by Nielsen — 6. marts 2021 @ 09:15

 39. afvist i off-topic

  https://parler.com/post/b734a6fe-f8b8-4e5d-a8b3-c97c16b5497c
  Lagt ind på parler af T.R-obinson

  En kort video jeg ikke kan se hvor stammer fra. Er der Israelsk skrifttegn på en af d.herrer der optræder

  Er det indspilning af en katastrofefilm om viurs? eller til brug i great reset propaganda?

  Tjek det, og læg gerne en kommentar

  Kommentar by k.m. — 6. marts 2021 @ 09:32

 40. Racisme på universitet – ledelsen lagde sig fladt ned, på grund af een(1) klage

  kræver login https://politiken.dk/indland/uddannelse/art8126203/%C2%BBNu-m%C3%A5-det-her-forbudstyranni-stoppe%C2%AB

  Kommentar by k.m. — 6. marts 2021 @ 09:53

 41. Kommentar by Den Nervøse — 5. marts 2021 @ 23:02

  Ja, det er uforståeligt, at 80-90% af “journalisterne” markedsfører den korrekte ideologi. Lyt til Radioavisen, der enevældigt udvælger emnet, som danskerne skal høre, hvorefter de overdrager mikrofonen til Hvelplund. Har kun hørt EL’s nye frontfurie en enkelt eller 2 gange.

  Og derefter gives mikrofonen til SF. På den måde giver de mennesker det indtryk, at der ikke findes en blå opposition. Normalt i et demokrati plejer det at være oppositionen, der kommer mest til orde, men de mange gratis milliarder har givet rød slagside. Og ikke eet eneste blå parti tør protestere.

  “Man må undres over at så få har taget konsekvensen af murens fald.”

  Socialister er skabskapitalister, der ønsker statskapitalisme. Deres hellige principper kan gradbøjes, når bare belønningen er høj nok. Tyskerne fik styr på nationalsocialister ved en stram Berufsverbot. Det samme praktiseres herhjemme, hvis ansatte skejer ud fra partiparolen. (Nicolai Sennels) Omvendt blev et medlem fra Dræberholdet Blekingegadebanden lynhurtigt ansat i Kbh’s kommune, uden jobopslag eller noget. INGEN PROTESTEREDE

  Kommentar by tavsen — 6. marts 2021 @ 10:10

 42. Medier laver censur mod Trump fordi han siger sandheden.
  Medier laver censur mod Biden fordi offentligheden ikke må se hvor svækket han er. For nylig blev en transmission lukket ned, hvor han skulle have svaret på spørgsmål. Så vidt jeg kan se pakker de staklen ind i vat, og lader Kamala Harris køre løbet i baggrunden.
  1½ måned efter indsættelse af Biden rasler tilslutningen til ham ned.

  Kommentar by k.m. — 6. marts 2021 @ 10:54

 43. k.m. — 6. marts 2021 @ 09:53:

  Det viser jo, at det er ledelsen på Universitetet som ønsker et “Woke” Universitet og at de blot behøver den mindste anledning (1 klage) for at skubbe deres anti-hvide agenda.

  Kommentar by Peter Nielsen — 6. marts 2021 @ 18:10

 44. > k.m. 09:32
  Jo der er hebraiske skrifttegn på de der ruller båren rundt på gulvet. Det ligner teater. Hvad det egentlig hsndler om,må du nok spørge Tommy om.

  Kommentar by Nielsen — 7. marts 2021 @ 15:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper