8. marts 2021

Zlatan vil ikke mere politisere sport, hånes på Radio4: Deroute, “… en gammel mand, der er lidt kikset”

I et interview med Discovery+ kommenterer Zlatan Ibrahimovic basketballspiller LeBron James, der er kendt for at støtte Black Lives Matter-bevægelsen. Sportsstjerner skal holde sig fra politik, og gøre det de er bedst til, argumenterede Zlatan. Med tanke på, hvordan han er blevet brugt som posterboy for multikulturen hinsidan, er historien interessant i sig selv.

Decideret tragikomisk blev det, da Amalie Bremer og Tue Blædel behandlede emnet i et af de utallige politiserende sportsmagasiner på Radio4. Pludselig er Zlatan en ynkelig skikkelse. Fra ‘Bremer og Blædel mod rov’, der fredag kårede LeBron James til ‘Ugens helt’.

Amalie Bremer, Radio4: Hvad nu hvis man er rigtig god til basketball, men også går op i politik?

Tue Blædel, Radio4: – Den mulighed eksisterer ikke i Zlatan Ibrahimovics verden tilsyneladende.

Amalie Bremer: Når vi lige har hørt klippet, kan vi tale om Zlatan Ibrahimovics deroute.

Tue Blædel: … det gider han (LeBron) ikke det pjat, og må man sige umiddelbart vinder den her ‘beef’ ved ligesom at have lavet en googlesøgning, og fundet ud af, at Zlatan selv har været ude og blande sig i på den politiske banehalvdel, for at snakke om racisme, og det er også det LeBron bruger sin platform til rigtig meget i USA i øjeblikket.

Amalie Bremer: – og det var noget af det man godt kunne lide ved Zlatan i sin tid.

Tue Blædel: – Ja, præcis.

Amalie Bremer: – Indtil han ligesom kun kunne omtale sig selv i 3. person, og det blev ligesom lidt akavet efterhånden, og han også blev lidt for meget influencer, og for lidt rigtig dygtig fodboldspiller, ‘ik. Altså, jeg synes at Zlatan Ibrahimovic – det er som om at tiden er løbet lidt fra ham efterhånden. Men han bliver ligesom ved. Jeg har været stor fan af ham i rigtig lang tid, men nu er det bare sådan lidt som en gammel mand, der er lidt kikset på en eller anden måde. Er det bare mig?

Tue Blædel: – Nej, absolut ikke. En der febrilsk forsøger at få en ‘trust’-kamp op at stå, virker det til, fordi at han måske ikke har spillet længere til at være med på den aller-allerstørste scene, og nu prøver at skabe en scene ved at skabe sig. Det bliver sku’ sådan lidt ynkeligt.

(Collage: Zlatan Ibrahimovic & LeBron James)

“Jeg er vild med LeBron James. Han er fænomenal, men jeg kan ikke lide, når folk med status snakker om politik. Gør det, du er god til. Jeg spiller fodbold, fordi jeg er den bedste til fodbold. Jeg er ikke politiker. Hvis jeg var en politiker, ville jeg lave politik. Det er den første fejl, berømte folk laver, når de bliver berømte. For mig er det bedre at undgå visse emner og gøre det, du er god til. Ellers risikerer du at gøre noget forkert.” (Zlatan Ibrahimovic, Discovery+ Sverige, 25. februar 2021)

“Atleter samler verden, politik deler den. Voes rolle er at forene verden ved at gøre det vi er bedst til.” (Zlatan Ibrahimovic, jf. TMZ, 2. marts 2021)

Oploadet Kl. 13:07 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117485/trackback

15 Comments »

 1. Sportsstjerner skal holde sig fra politik,”

  Gid flere ville komme frem til den erkendelse. De må kunne klare sig alene på deres dygtighed. Ikke ved hjælp af politisk korrekte udtalelser. Men de ved udmærket godt, hvad det koster, hvis de udtaler sig “forkert”

  Den omklamring han fik fra den blodrøde fløj skulle selvfølgelig få ham til at blive politisk korrekt. Godt han er blevet klogere. Lad det sprede sig.

  “Hvorfor har vi ingen Zlatan i dansk fodbold?”

  Kommentar by tavsen — 8. marts 2021 @ 14:12

 2. Han har sikkert sagt noget grimt om jøder.

  Kommentar by Felix Krull — 8. marts 2021 @ 14:42

 3. Såvidt jeg ved er han Islamist-dvs han tager sin religion alvorligt. At han er født ind i den kan han jo ikke gøre for- ligesom han ikke kan gøre for at han er født i Sverige….Men ok. Helt fint han kom med denne udmelding. Hader også de fodboldspillere i danmark som mener De skal knæle for et eller andet sygt Racmusine ideal- alt imens de skal spille WM i Qatar, hvis stadion o.a byggeri i den forbindelse skulle have kostet 6500 menneskelig (Slaveri?).

  Kommentar by Michael Unna — 8. marts 2021 @ 15:09

 4. Jeg har ellers aldrig haft den store sympati for Zlatan, men her har han fat i det rigtige.

  Manchester derbyet i går indeholdt hele 4 politiske indslag: BLM, No Room for Racism, Homoflag og Pep Guardiolas hoodie fra Open Arms/Sea rescue.

  Kommentar by M.P. — 8. marts 2021 @ 15:33

 5. I modsætning til tidligere ser jeg langt mindre fodbold i TV, en af hovedårsagerne er kvalme ved synet af knælende spillere. Hvis jeg en eller 2 gange om måneden ser en kamp, så åbner jeg først et par minutter efter kampens start.

  Kommentar by bjarne binee — 8. marts 2021 @ 15:42

 6. En god fodboldkamp, med gode hold har jeg altid nydt (Bayern Munchen, Barcelona, Real madrid, Man city og Man U, samt Liverpool, Juventus, Inter)….Men er vil heller ikke se poltik og sport blandet sammen.

  Kommentar by Michael Unna — 8. marts 2021 @ 16:13

 7. Zlatan er kristen gift og moderen er kristen kroat. Ikke at det betyder meget, derimod er han ikke en eller lavstammet degenereret “Jönsson” uden tænde, hår på ryggen og medlem af NMR. Ej heller er Zlatan en eller anden serbisk indavlet taber.

  Zlatan er Zlatan og det er vel rigeligt specielt for ham selv 🙂

  Kommentar by Ole Knudsen — 8. marts 2021 @ 16:15

 8. anden og tænder 😘

  Kommentar by Ole Knudsen — 8. marts 2021 @ 16:16

 9. Hvis idioten så bare kunne leve op til sit høje ideal og selv holde kæft.

  Ligesom med skuespillere og andre der gør sig på Tv – Hold jeres kæft og syng og dans – det er det i er betalt for!

  Kommentar by Santor — 8. marts 2021 @ 18:23

 10. Zlatan har sagt at hans eneste religion er fodbold. Det gav også et plus i min bog. Selvom han også er en selvoptaget douche.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 8. marts 2021 @ 19:04

 11. Zlaten var 17 år gammel, da han første gang bevægede sig ud fra ghettoen Rosengaard i Malmø.

  Som Ole Knudsen skriver, er zigøjneren Ibra ortodoks kristen.
  Hvilket også er eneste formildende omstændighed ved den storskrydende kroat…

  Kommentar by Revisoren — 8. marts 2021 @ 19:29

 12. Hvem er Zlatan?

  Kommentar by Den Nervøse — 8. marts 2021 @ 22:05

 13. Problemet er, at når sportsfolk (og andre kendte) udtaler sig om politik, så siger de stort set altid det, som anti-hvide globalister gerne vil høre ift. “racisme”, “LGBTQA+”, feminisme etc.

  Kommentar by Peter Nielsen — 8. marts 2021 @ 22:19

 14. Kommentar by Peter Nielsen — 8. marts 2021 @ 22:19

  WOKE-Capital har indrettet det således, de vil jo gerne støtte sportsfolk der er politiske.

  Kommentar by KineserSnot — 9. marts 2021 @ 13:57

 15. Har aldrig haft høje tanker om Zlatan – men det er da meget rigtig sagt, så jeg har ændret mit syn på ham. Mit syn på danske journalister forbliver dog uændret…

  Kommentar by Bjarne P. — 9. marts 2021 @ 15:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper