9. marts 2021

Dahlin, Venstres nye lynafleder: “Udlændingepolitik er så vanvittigt vigtigt, fordi det er irreversibelt.”

Mundsvejr og gode intentioner redder ikke Danmark, og hvis Morten Dahlin mente det seriøst, så var han slet ikke medlem af Jakob Ellemann-Jensens liberale alternativ. Dahlin fortæller om dengang hans 16 års fødselsdagsfest blev ødelagt af AEH’ere i Greve, og det må være tilbage i 2006. Her var han aktiv i VU (Greve/Solrød), og harcellerede imod Dansk Folkepartis fremmedfjendske politik, den politik han nu vil være garanten for. DF er ikke perfekte, men de er bedre DF’ere end en tidligere VU-formand, der hele livet har kæmpet for fri hash, homoseksuel adoption og åbne grænser. Fra et længere interview i Jyllands-Posten – Med Morten Dahlin på Vestegnen: ‘Vores værdier er en million gange bedre end de værdier, der hersker i muslimske samfund’.

De udfordringer, som den ikkevestlige indvandring har givet, har bare altid været ret tydelige for mig,’ siger han. For Morten Dahlin er der ikke én enkeltstående begivenhed, der har brændt udlændingepolitikken fast på den politiske lystavle. Der er flere.

Han husker, hvordan en uskyldig børneleg i Greve Svømmehal udviklede sig til regulære slagsmål, da en gruppe ‘indvandrerknægte’ ikke ville acceptere den indforståede kamp om badedyrskrokodillen. I dag er bademesteren flankeret af vagter i svømmehallen. …

Morten Dahlin hiver sin telefon frem. Han viser Jyllands-Posten en Facebook-besked, han forleden fik fra en af S-togsstationens 7/ 11-medarbejdere. I beskeden beskriver en kvinde, hvordan mænd med indvandrerbaggrund har forstyrret og chikaneret hende, mens hun var på arbejde i kiosken. …

‘Jeg er vokset op med en myte om, at integration er at bøje sig mod hinanden og finde et mellemsted. Eller den værste: at integration handler om at bygge bro. Gu’ gør det ej. Integration handler om, at de, der kommer til Danmark, går over den bro, der allerede er her. Vi har allerede nogle værdier… Og sorry to say: De værdier er bare en million gange bedre end dem, der hersker i muslimske samfund.’ …

Udlændingepolitik er så vanvittigt vigtigt, fordi det er irreversibelt. Fem års socialdemokratisk økonomisk politik kan man godt rette op på med nogle års fornuftig Venstre-politik. Det har vi gjort med Anker Jørgensen, og vi kommer til at gøre det efter Mette Frederiksen en dag. Men fem års rigtig dårlig udlændingepolitik tager generationer at rette op på.'”

(Morten Dahlin, Venstre, Facebook, 3. februar 2021)

Morten Dahlin anno 2006DFU vil ikke integration.

“Vil du gerne bo i et land, der internationalt er kendt for at være intolerant og fremmedfjendsk? Vil du gerne bo i et samfund, hvor det at skille sig ud er forkert? Vil du gerne bo i et Danmark, der bevidst fravælger store grupper af flygtninge, fordi man anser nogle som ‘mere egnede’ til hjælp end andre på grund af deres religion?

Dansk Folkepartis Ungdom (DFU) er desværre helt vilde med tanken. Ungdomsorganisationen ønsker ikke, at Danmark modtager flygtninge – ej heller tiltrængt specialiseret arbejdskraft udefra, fordi disse personer aldrig vil kunne leve op til DFU´s krav til det at være dansk: Du skal være kristen, lyshåret samt vild med gris og kartofler! Man ønsker altså en assimilation af såkaldte ‘kulturfremmede’, dvs. en total tilpasning på danske præmisser. Mage til snæver tankegang skal man lede længe efter, og som liberale kan vi vist kun ryste lidt på hovedet og have en smule ondt af DFU´erne, fordi de går rundt i en evig frygt for ‘de kulturfremmede’!

I Venstres Ungdom Greve/Solrød, ser vi heldigvis helt anderledes på tingene. Når flygtninge eller indvandrere er kommet til Danmark kan vi ikke kræve, at de skal ligne etniske danskere på punkt og prikke. Staten har ingen berettigelse til at trække en bestemt kultur eller religion ned over hovedet på disse mennesker…

Ydermere opfordrer vi til at danskerne smider diverse fordomme og intolerancen langt væk og byder nydanskere velkomne. Det er klart nemmere at ‘leve sammen’, såfremt begge parter gør en indsats. …” (Sydkysten, 16. august 2006)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117534/trackback

40 Comments »

 1. Venstre-politikere er eksperter i at lyde toughe på udlændingepolitikken når der skal laves facebook-opdateringer, men lige så store slapsvanse når det kommer til at lave reel politik.Tror efterhånden kun det er Berlingske-journalister der sluger deres retorik. Manden ligner desuden en typisk elevrådsformand: En knægt uden en voksen mands indsigt og dybde. Venstre som seriøst politisk parti er færdigt.

  Kommentar by Realisten — 9. marts 2021 @ 05:25

 2. Ja ja man har et standpunkt, til man tager et nyt. Eller i alle tilfælde lader som om!
  Det er jo helt tydeligt at han er sat til at få vælgere tilbage, og det skal åbenbart gøres med retorik. Vi er nogen der hellere havde set handling!

  Kommentar by Den Nervøse — 9. marts 2021 @ 07:32

 3. Venstres formand hedder Jacob ellemann Jensen. Frisk fra De Radikale. Glem Venstre totalt i udlændingedebatten og som støtteparti til f.eks DF eller NB (ja den vej rundt). Støt SIAD. wwww.siaddk.wordpress.com. og http://www.frafalden.dk. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. marts 2021 @ 08:01

 4. “Men fem års rigtig dårlig udlændingepolitik tager generationer at rette op på.” Hvad må den små Dahlin da så ikke mene om 5 årtiers “integration”??? Den er nok for svær?

  Kommentar by Limewoody — 9. marts 2021 @ 08:05

 5. Morten Dahlin fra Venstre er kommet på bedre tanker. Hvorfor tog det så lang tid? Han er ikke en af de skarpeste knive i skuffen.

  Den ikkevestlige indvandring er Danmarks historiens største fejltagelse. Og ja, den er irreversibel. Hvis der er politisk vilje til det, kan kun dens vækst stoppes med et totalt indvandringsstop fra ikkevestlige lande. Det er en national pligt, fordi ‘landet stander i våde’! Vi er midt i den den største nationale katastrofe i Danmarks historien.

  Kommentar by Amad — 9. marts 2021 @ 09:00

 6. *Michael Unna 8:01
  Vi skal lige huske at Jacob Ellemann-Jensen forlod Venstre til fordel for Ny Alliance, som han først forlod, da partiet blev nedlagt! Begrundelsen for at vælge Ny Alliance var netop Venstres udlændingepolitik, som han fandt for stram! Noget tyder på at han er ved at omdefinerer Venstre til et nyt Ny Alliance!

  Kommentar by Den Nervøse — 9. marts 2021 @ 09:25

 7. Vender aldrig tilbage til Venstre

  Kommentar by Johnson — 9. marts 2021 @ 09:34

 8. Morten Dahlin er personificeringen af det der er galt med det danske samfund. Selv klartseende mennesker, som kan se indvandringens katastrofale omkostninger, lader sig passivisere og tæmme af de gamle magtpartier.

  Venstre er det værste eksempel på et parti som inderst inde forstår problematikken, men ikke er indstillet på at gøre det rigtige. Partiet er i lommen på internationalisterne i erhvervstoppen og de venstreorienterede medier og samfundsforskere.

  Dahlin er system-Danmarks nyttige idiot. Han får lov til at udtrykke sig i medierne, for at berolige bekymrede vælgere, så de tror at politikerne har fokus på problemerne.

  Kommentar by JC — 9. marts 2021 @ 10:09

 9. *JC 10:09
  Tingene er virkelig vendt på hovedet, det er ikke længere højre – venstre problematikke, der er afgørende, det er internationalister i erhvervstoppen og på venstrefløjen kontra nationalsindede. De gamle fjender er enige om globalismen! Erhvervstoppen ved bare ikke at de er venstrefløjens nyttige idioter! Vi ser også alliancen mellem venstrefløjen og islam, her er det så venstrefløjen, der er de nyttige idioter!
  Din analyse af Dahlin er korrekt, han er sendt i byen for at berolige Støjbergs Venstre, og for at se om nogle af de venstrefolk der er smuttet til NB. kan erobres tilbage!
  Problemet med Venstre er at de aldrig kommer til at gøre det der må gøres! De mener at de har en stram udlændinge politik, problemet er at den ikke er stram.
  Hvorfor er det først nu, det opdages at muslimske MENAP kvinder i stor stil er på evig kontanthjælp? Hvorfor sagde man straksopbremsning, når man så lukkede 65-70.000 ind! Svarende til indbyggertallet i landets femte største by! Det er ikke stramt! Nej Venstre kommer aldrig til at opsige internationale konventioner, og gør man ikke det, kan problemet ikke løses! Vi kan ikke vente til det internationale samfund kan blive enige om at opsige eller nydefinerer konventionerne, for så er Danmark ødelagt!

  Kommentar by Den Nervøse — 9. marts 2021 @ 10:51

 10. Måske de ude på ruc skulle forske lidt i hvorfor alle de arabere og folkeslag med ævkatoriel-pigmentering ikke vælger at blive kinesere, indere eller måske indonesere….

  Kommentar by Frafalden Moderat — 9. marts 2021 @ 10:53

 11. Det er som at høre topfolkene i FN, der falder al sund fornuft også fra hinanden

  Kommentar by k.m. — 9. marts 2021 @ 10:56

 12. Ingen er bedre til at nedgøre andres holdninger end Det Radikale Venstre, det har vi set i mindst 40 år på indvandrerområdet.

  https://www.altinget.dk/artikel/morten-schiellerup-bager-som-kommende-embedsmand-skal-man-kunne-rumme-holdninger-man-ikke-deler
  “Man har – i mine øjne ukritisk – i stigende grad importeret en meget amerikansk tendens til, at man ønsker at forbyde og udelukke holdninger eller emner, som nogen ikke bryder sig om.”

  Kommentar by k.m. — 9. marts 2021 @ 11:04

 13. Resultatet af Bidens åben grænse politik rammer allerede hans egne støtter. Den der ikke vil høre må føle.

  Kommentar by k.m. — 9. marts 2021 @ 11:09

 14. Hvad behøver danskerne alt det ævl til? Afstemningerne om lovforslag til indfødsrets meddelelse er offentlige på Folketingets hjemmeside. De beviser tydeligt at kun Fremskridtspartiet, DF og Nye Borgerlige nogensinde har stemt imod islamiseringen af Danmark.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 9. marts 2021 @ 11:14

 15. Ser dog ud til, at han er blevet noget klogere i tale i de forløbne 15 år.

  Men “tough in tongue” er ikke det samme som “tough in action”.

  Det har vi stadig til gode at se – om det bliver fulgt op med aktiv handling, der kan gøre noget ved 5 årtiers irreversibel “rigtig dårlig udlændingepolitik”.

  Kommentar by egon olsen — 9. marts 2021 @ 11:31

 16. Ligesom Corona virus er islam kommet for at forblive i Vesten. Det er svært at vide, hvilket af de 2 onder, som er værst.
  Den eneste vaccine mod islam er udsmidning af islams proselytter. Den er til gengæld også 100 procent effektiv, da islam aldrig muterer ligesom Corona virus.
  Lad os derfor straks iværksætte den effektive vaccinering mod islam, ellers vil smittespredningen af islamisk dødeligt had forårsage udryddelse af Vestens kultur.

  Kommentar by Gustav Jensen — 9. marts 2021 @ 11:48

 17. Åh, Dahlin citatet fra 2006 er godt.
  Han vil drive det vidt i
  Politik. Han kan lige ramme tidens tone

  Kommentar by BB — 9. marts 2021 @ 12:27

 18. Valget i 2019 store vinder med 23,4% NU 12,3%. https://voxmeter.dk/meningsmalinger/

  Politisk korrekte som V er, adlød de selvfølgelig ordren fra magtliderlige “journalister” og udskiftede formanden med den medieforeslåede Hin Spage. Mediestøtten dominerer ALT & ALLE

  Kommentar by tavsen — 9. marts 2021 @ 12:30

 19. Udlændingepolitik er sgu da ikke irreversibel.

  Hvad er det lige der står på hovedstadens retsbygning? Med lov skal land bygges!

  Med andre ord så kan Vi til enhver tid vedtage en lov der sender alle udlændinge ud af Danmark på rekordtid. Det eneste Vi mangler er politikere der tør tage den for Danmark og Danskerne nødvendige beslutning.

  Hvad venter Vores folketing på?

  Kommentar by Santor — 9. marts 2021 @ 12:42

 20. Hvis man ønsker at fortsætte den nuværende katastrofale kurs, så er man enten ubegavet, (bevidst) uvidende eller en fjende af landet.

  De fleste danske politikere forekommer at tilhøre en eller flere af disse kategorier.

  Kommentar by Peter Nielsen — 9. marts 2021 @ 12:50

 21. Santor — 9. marts 2021 @ 12:42:

  Enig! Hele den her holdning med at “vi kan jo ikke gøre noget ved dem, som allerede er her” er ekstremt skadelig. Selvfølgelig kan vi gøre noget, det bestemmer vi jo dybest set selv.

  Men folkevalgte politikere vil hellere lade nationen gå ned i flammer end risikere at blive kaldt et ligegyldigt udskamningsord, som fx “racist”, “xenofob”, “anti-semit”, “islamofob” etc.

  Kommentar by Peter Nielsen — 9. marts 2021 @ 12:55

 22. https://indblik.net/nye-tal-afsloerer-indvandrerkvinder-sidder-tungt-paa-kontanthjaelpen/?fbclid=IwAR0ERhLnd1CWL9LbgGI34Le6duQt-IGk5jzU69XbIepwBCo8Eh366Bv72-s
  “Staten har ingen berettigelse til at trække en bestemt kultur eller religion ned over hovedet på disse mennesker…”

  Men vi må gerne smide 200mia. om året ud af vinduet, til luksusflygtninge

  Kommentar by k.m. — 9. marts 2021 @ 13:26

 23. Når der skal fiskes stemmer til Venstre må Dahlin sige hvad der skal til. Mon Dahlin mener, hvad han siger ? Næppe.

  Kommentar by centerpoint — 9. marts 2021 @ 13:26

 24. En ny “støjsender”… intet andet

  Kommentar by redneck — 9. marts 2021 @ 13:27

 25. God made every person different…
  He got tired by the time he got to China

  Kommentar by k.m. — 9. marts 2021 @ 13:30

 26. 6) Jeg er orienteret om at det var De Radikale-måske det er en fejl (?)….OK. Når man ikke forholder sig til Islam, og sammentidig snakker om Integration, så er det hul tom snak (som at ville blæse og have mel i munden sammentidig). Alt det burde sige sig selv. Siden 2015 og Lars Løkke rejste til Marrakesh og underskrev den traktat, og især da Inger Støjberg blev dolket af Ellemann (Ok jeg havde også før ikke tillid til manden), så kan det være lige meget hvordan Venstre hopper og danser. De er spildplads i universet i forhold til både DF og NB.

  Kommentar by Michael Unna — 9. marts 2021 @ 13:36

 27. Først kom de for at tage kommunisterne, men jeg protesterede ikke, jeg var jo ikke kommunist.
  Da de kom for at arrestere fagforeningsmændene, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke fagforeningsmand.
  Da de spærrede socialisterne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke socialist.
  Da de spærrede jøderne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke jøde.
  Da de kom efter mig, var der ikke flere tilbage til at protestere.
  Martin Niemöller

  Kommentar by k.m. — 9. marts 2021 @ 13:38

 28. Det eneste valg er SK, NB eller DF hvis man vil Danmark fremover. Alle andre vil afvikle landet på den ene eller anden facon.

  Kommentar by KineserSnot — 9. marts 2021 @ 14:48

 29. Santor 12:42. Ja, “Hvad venter Vores folketing på?”. De venter på at blive skiftet ud. Så længe der er flertal for den nuværende masseindvandring bliver det kun værre.

  Ifølge folkeretten har ingen udlændinge ret til at rejse ind i Danmark og ingen udlændinge har krav på at få understøttelse og nyt statsborgerskab her. Det er en myte, som de ‘gamle’ politikere, har forsøgt at binde vælgerne på ærmet. Ifølge folkeretten bestemmer en stat suverænt, hvordan den vil ordne egne forhold.

  De ‘konventioner’, som nogle tidligere danske folketing har tilsluttet sig, behøver senere danske folketing ikke at følge. Der er i sagens natur heller ikke nogen sanktioner forbundet med ikke at følge dem. Det siger sig selv.

  Et tidligere folketing med dets daværende medlemmer kan selvfølgelig ikke fratage et senere folketing med andre medlemmer deres ret til selvbestemmelse. Folketingsmedlemmer er kun forpligtet af deres overbevisning. Hvad ellers?

  (Danmark tilsluttede sig i 1941 Antikominternpagten, som var oprettet af det nazistiske Tyskland. Skal vi så stadig ‘af hensyn til konventionerne’ følge den?:-)

  Kommentar by Amad — 9. marts 2021 @ 15:13

 30. Hvis ikke du bryder dig om gris og kartofler, fast arbejde og kvindefrigørelse; ja, så er du et forkert sted.

  Kommentar by Hul igennem? — 9. marts 2021 @ 15:58

 31. Venstre ved man hvor man har! hahaha,
  ja mon ikke, levebrødspolitikere hele banden der løbet fra forstanden.
  Søg dog hen i den Oikofobe sekt, de falske radigale, der ville V-folket passe som Hans i Grete. Har hørt de savner nyt blod til deres “sexparties”

  Poppedrengen meldte sig ud af V for at melde sig ind igen, da U/ffeÆlleBællemann fik at vide hvad Jakop havde gang i.

  Mod Venstres egne juristers vurdering, forlanger Jakop Poppedrengen at Støjberg, den eneste med hår på brøsterne i V, undskyld, rygrad i V, skal for en Rigsret.
  Jeg gælder mig sindsygt meget, til at høre hans bortforklaring, når Støjberg bliver frikendt. Men-men, det kostede lige skatteborgerne DKK 200 Mill.

  DF døde da Pianisten slap takstokken, eller rettere pisken! Tullemannen er “dead man walking” for tiden har han lige fået skud adrenalin. DF havde en oplagt chance i 2015, for at vise at der var substans/vægt bag alle deres ord, men det var der så ikke.
  DF oplevede det største mandat-tab i 2019, minus 50%, og formanden bliver da bare siddende, fastklæbet til taburetten.
  Det minder om KarstenSofie fra de radiGale, der nægter af se sin egn rolle, i alle de sexistiske overgreb.
  DF er socialdemokrater i bund og grund. Det gælder om at rage til sig!

  Var for år tilbage stor fan af Messersmihtten, men hvis han virkelig har produceret falske billag i sin Meld/Feld forsamling, så siger jeg bare “tak for kaffe”, tror han vi er Idioter? og der rigeligt med løgnere på hoPPeborgen.
  DF er godt i gang med at afskaffe sig selv.

  Hvis etniske danskere ønsker at bevare et fornuftigt Denmark, er der kun NB som mulighed, hvis danskerne tvivler på NBs projekt, må de melde sig ind og påvirke indefra, få det rettet til, så det bliver acceptabelt. Det er det eneste parti med fornuften i behold.

  At forsat stemme på de gamle partier, er det virkelige stemmespild!
  Se bare hvordan Mette FUSK har stjålet magten, afskaffet demokratiet og løber igen fra alle valgløfter!

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Drop EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 9. marts 2021 @ 16:12

 32. Og “samtidigt” sad Lars Løkke så selv – fordi ingen andre V-ministre havde lyst til det! – og underskrev den rablende vanvittige og totalt uansvarlige Marrakesk-erklæring, som sikkert lige pludselig en dag “bare” bliver en del af en i forvejen dybt tåbelig FN-konvention og derpå på kort tid til en del af EU-lovgivningen, før vi aner det – og uden at vi nogensinde er blevet spurgt, om vi ønskede at deltage i vore dybt naive, uvidende, handlingslammede og groft uansvarlige politikeres sociale vanvidseksperimenter i fuld skala.

  http://www.danskkultur.dk/bilag/Marrakesh_Politisk_Erklaering.pd

  Kan de selv finde ud af, hvad de egentlig mener i det virkelighedsfjerne og landskadelige parti? 🙄

  Kristian Jensen, som nu skal ghm. skal udnævnes til dansk FN-ambassadør, har i øvrigt selv tidligere talt varmt om netop disse vanvittige planer om en lovliggjort (regulær) migration til Europa i store mængder af “veluddannede” (???) og “studerende” afrikanere ( incl. arabere fra Nordafrika – og muslimer generelt! ).

  Som om vi ikke har massive og samfundsnedbrydende problemer nok med disse vrangvillige, krævende, ofte groft kriminelle og i praksis uintegrerbare folkeslag i forvejen over hele Vesteuropa.

  Kommentar by Niels Henriksen — 9. marts 2021 @ 16:54

 33. Morten Dahlin er Venstres nye Søren Pind. Med en skinger retorik, der står i stærk kontrast til den manglende vilje til handling i det føderalistiske parti.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 9. marts 2021 @ 17:10

 34. Hvis det Morten Dahlin nu siger virkelig er hvad han personligt mener, hvorfor støttede han så ikke Inger Støjberg?
  Morten Dahlin stemte for rigsretsagen mod Inger Støjberg.

  Kommentar by bjarne binee — 9. marts 2021 @ 18:52

 35. >>>34:

  Fordi V selvfølgelig aldrig mener det de siger. Det er rent spil for galleriet. Anbefaler alle at se et interview med Dahlin; så fornemmer man hvilken slags blank, glat karrierepolitiker han er. Total opportunist; kun interesseret i en karriere og intet andet.

  Kommentar by Realisten — 9. marts 2021 @ 19:11

 36. Det er meget enkelt: Vil man standse ulykken – så støtter man som absolut minimum asylstop.

  Venstre er imod asylstop. Al hvad der herefter siges fra den kant, relativeres af det faktum.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 9. marts 2021 @ 19:34

 37. Han er ligegyldig, endnu et talende jakkesæt, endnu en med politisk korrekte meninger, en som mener alt det de andre gør, en som hele tiden tænker på, at han en dag skal være minister, en som fortsat støtter den katastrofale retning Danmark er på, en som hele tiden søger midten og dermed mere islam, flere indvandrere, flere kommuner med flertal af ikke etnisk danske borgere….

  STEM NY BORGERLIGE, ENESTE SIKRE VALG!!

  (Stram Kurs er mere underholdning end det er seriøst.)

  Kommentar by Gert — 9. marts 2021 @ 20:04

 38. Han er ikke mere værd, end en gammel hundelort

  Kommentar by Svend — 10. marts 2021 @ 00:10

 39. Først kom de efter feministerne, globalisterne, ikke-vestlige indvandrere, regnbuefolket og alle de andre “woke” typer …

  … og så var alting fint! :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. marts 2021 @ 14:14

 40. @ Gert — 9. marts 2021 @ 20:04

  Jow Jow, men man skal alligevel give dem en underskrift til opstillingen nu da NB er inde!

  Kommentar by Santor — 10. marts 2021 @ 22:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper