10. marts 2021

Nihilisme: Etisk Råd anbefaler, at aldersgrænsen for juridisk kønsskifte ’sænkes til 10–12-års alderen’

Et mindretal i rådet anført af formand Anne-Marie Axø Gerdes (og Rune Engelbreth Larsen mfl.) ville give ‘en dispensationsmulighed’ for børn helt ned til 6 år. Eske Willerslev anbefalede at muligheden for ændring af juridisk køn ‘udstrækkes til alle mindreårige uden aldersgrænse’. Samtlige medlemmer med undtagelse af konservative Morten Bangsgaard, anbefalede at børn fremover skulle kunne få juridisk kønsskifte ved 10–12-års alderen.

Det Etisk Råd kalder for en brydningstid, er det synlige resultatet af forbrødringen mellem normknusende venstreradikale og nihilist-liberale tendenser. Flere og flere identificerer sig som LGBT, og det har ikke nødvendigvis noget med biologi at gøre. Etisk Råd indrømmer det selv i rapporten, uden at det påvirker beslutningen. Fremtiden vil give flere kønsforvirrede børn.

Fra Etisk Råd – Udtalelse om ændring af juridisk køn for mindreårige.

“Spørgsmålet om ændring af juridisk køn for mindreårige hænger sammen med en større diskussion om normer for køn og kønsidentitet. Vi lever i en brydningstid hvad angår selvforhold og køn, og den bredere diskussion spiller derfor ind på bedømmelsen af spørgsmålet, og gør at det kan betragtes som alt – fra en uproblematisk ændring af det sidste ciffer i en praktisk registerordning, til en del af et politisk motiveret opgør med fundamentale biologiske kategorier.

Et stort flertal i Det Etiske Råd anbefaler, at aldersgrænsen for ændring af juridisk køn sænkes til 10–12-års alderen. Hvis lovgivningen ændres, og der åbnes for en grad af selvbestemmelse, bliver det muligt for mindreårige, der oplever et kønsubehag, at blive hørt. Det vil betyde, at deres ønsker om personlig integritet, og en sammenhæng mellem selvopfattelsen og hvordan man fremtræder, bedre kan respekteres.

Fastholdes aldersgrænsen på 18 år, mener et flertal i rådet, at der for de pågældende børn og unge kan opstå forklaringsproblemer, mistro, udelukkelse eller sågar chikane i mødet med omverdenen.”

“Kønsidentitet betragtes i dag som et komplekst produkt af bio-psyko-sociale processer. En række teorier peger på, at der med stor sandsynlighed er en biologisk prægning, hvor genetiske, hormonelle eller neurologiske mekanismer spiller en rolle. Mere konstruktivistiske tilgange understreger dog, at sociale og kulturelle miljøers indflydelse har omfattende betydning. Der er således stor usikkerhed om hvad der styrer udviklingen af kønsidentitet og hvilke faktorer der er involveret.” (Etisk Råd, s. 3)

Oploadet Kl. 01:50 af Kim Møller — Direkte link41 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117549/trackback

41 Comments »

 1. Man havde også Etisk Råd i Sovjetunionen. Der hed det centralkomiteen og de havde millioner af væbnede soldater og atomvåben.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 10. marts 2021 @ 03:20

 2. Danmark er et galehus hvor alumnerne styrer anstalten og “Etisk Råd” bør udtales med kort, åbent “å” (som i udflod). Tag nu f.eks. denne Rune Engelbreth Larsen der for et par år siden anbefalede, at muslimerne anskaffede sig pistoler – og instruerede dem i, hvorledes de kunne gøre det på lovlig vis. Vi lever i forrykte tider…

  Kommentar by Voldposten — 10. marts 2021 @ 03:26

 3. Uffe Elbæk havde ret i een ting, det er crazy
  Tjek selv hvordan galskaben raser i Californien, man tror det er løgn

  Nu diskuteres om børn skal vaccineres – de korrupte røvhuller helmer ikke før hele verden er underlagt deres rædselsregime

  Kommentar by k.m. — 10. marts 2021 @ 07:34

 4. Børns hjerner er langt fra udviklet i 10 års alderen, det lader desværre til at mange voksne også mangler en hel del

  Kommentar by k.m. — 10. marts 2021 @ 07:40

 5. Det rene GUF for mødre med psykiske lidelser som “Munchausen by proxy” syndrom… Hvad forskellen er på dette og somaliske piger der får fjernet klitten… Har jeg svært ved at se… Lad os endelig skærer pikken og patterne af vores 6-12 årige børn.. SYGT

  Kommentar by Ignoranten — 10. marts 2021 @ 08:08

 6. Etisk Råd: “juridisk køn for mindreårige er et politisk motiveret opgør med fundamentale biologiske kategorier”. De siger det selv.

  Problemet er CPR-nummeret, som både er køns- og aldersdiskriminerende. Du kan hverken ‘lyve’ om dit køn eller din alder. CPR-nummeret afslører dig, hvis du – for i det hele taget komme i betragtning til jobbet – siger i en jobansøgning, at du er 10 år yngre end du er. Det samme gælder med dit køn. CPR-nummeret afslører dig. Afskaf CPR-nummeret. Er det ikke lidt nazi-kz agtigt at nummerere mennesker?

  Kommentar by Amad — 10. marts 2021 @ 08:08

 7. Jeg betragter virolog Allan Randrup Thomsen som regeringens stik-i-rend-dreng.
  Regeringens behandling af skolebørn er mildt sagt uhyggelig, en hån mod både elever og forældre. Tænk at sende halvstore børn i skole een dag om ugen til undervisning udendørs !!!!!
  Pernille Rosenkrantz-Theil skulle tvinges til at sidde ved sit skrivebord nede på Chriatiansborg slotsplads, i regn og blæst med tre graders varme ——
  Venstrefløjen er ikke kun en trussel mod anderledes tænkende, men hele menneskeheden. Det stikker fuldstændig af lige nu, hvor det kan blive pervers nok.

  Lyt til Niels Peder Ravn fra Nye Borgerlige der fortæller om moskébyggeri i København, og hans beskrivelse af Nina Hedeager Olsen
  https://www.youtube.com/watch?v=djY_PQwF2_Yj

  Kommentar by k.m. — 10. marts 2021 @ 08:25

 8. Drengen uden tissemand?

  Så igår i Tv2 Nyhederne et indslag, der nærmest var PR for at aldersgrænsen for juridisk kønsskifte sænkes eller fjernes helt.

  En tårepersende historie med en mor (hvor var faren?:-) og hendes 12-14 årige ’søn’. En angiveligt biologisk pige, som opfattede sig selv som og så ud som en dreng, men havde et CPR-nummer med lige endetal.
  Det virkede som om, at hans CPR-nummer med lige endetal virkelig havde givet ham problemer. Men det er jo ikke biologiens skyld, det er for fanden da CPR-nummerets skyld!:-)

  Jeg sad og ventede på det indlysende spørgsmål fra tv-(propaganda)journalisten, der hele tiden lirede tårepersende løs: “Har du en tissemand?”. Men det allermest væsentlige spørgsmål blev ikke stillet og svaret forblev ukendt for seerne dvs os tv-får hjemme i stuerne. Stats-tv i en nøddeskal!:-)

  Kommentar by Amad — 10. marts 2021 @ 08:29

 9. En dreng laver juridisk kønsskift.
  Ugen efter bliver han indlagt med testikelkræft.
  Overlægen kigger på CPR nummeret og gør klar til at fjerne patientens livmoder – den sengeliggende er jo en pige.

  Kommentar by k.m. — 10. marts 2021 @ 08:51

 10. STAKKELS BØRN
  hvem skal give dem faste holdepunkter i livet? Børn ønsker stabile voksne, men de jagter til stadighed nye trends

  Kommentar by tavsen — 10. marts 2021 @ 09:07

 11. Når man egentlig er en kanon ung smuk japansk kvindelig rockguitarist, så er det bare mega træls at være fanget i en halvgammel talentløs hvidhedsprivilegeret mands krop.. :-( boykot kritisk raceteori.. nu!

  Kommentar by anno — 10. marts 2021 @ 09:22

 12. Det er et af tegnene på vores civilisations forfald, fuldstændigt, som ved Romerrigets og det Britiske Imperiums fald, bevægede man sig ud i sexuelle og kønslige eksperimenter, man mistede sin maskulinitet, blev kvindagtige og blev ude af stand til at forsvare sig selv!
  Det er i dag voldsomt kontroversielt at skrive, hvad jeg lige har skrevet, og havde jeg ikke skrevet under pseudonym, ville jeg næppe være sluppet godt fra det!
  Men i mine øjne er det perverst at lade børn skifte køn. De er langt fra færdigudviklet og er dermed letpåvirkelige. Det er misforstået tolerance og man risikerer at skade børnene!

  Kommentar by Den Nervøse — 10. marts 2021 @ 09:28

 13. Biden slipper illegale ind i USA og ønsker at give de unge undervisning, mens amerikanske børn er hjemsendt pga tvangslukkede skoler.

  De paranoide democrats barrikaderer sig i White House, og har udkommanderet flere tusind soldater til at bevogte deres arbejdsplads.

  Amerikanske borgere ved grænsen mod syd er overladt til sig selv, de kan bare se horder af fremmede vælte ind over grænsen til gratis ydelser.

  Kommentar by k.m. — 10. marts 2021 @ 09:44

 14. Som sygeplejersken så rigtigt moralsk retter på den fødende- I Monthy Python- Meaning of life- (Birth)- Da den fødende spørger “Er det en dreng eller pige” (svar) “Er det ikke for tidligt at sætte det lille barn i bås?” :-) :-) :-) :-) :-).

  Kan sikkert Youtubes. Ha en god onsdag. ;-)

  Kommentar by Michael Unna — 10. marts 2021 @ 09:48

 15. Sygt, forfærdeligt, perverst, og børnene bliver ofre.

  Kommentar by Crass Børsting — 10. marts 2021 @ 09:54

 16. En skoleelev i Frankrig indrømmer at have løjet om undervisning i klassen, sagen der førte til hævnmordet på læreren Samuel Paty.

  Vi får se om medierne fordømmer hendes løgn

  Kommentar by k.m. — 10. marts 2021 @ 09:56

 17. Hvad var det Ib Schønberg sagde? Lad dog barnet.

  Det er psykisk syge kvinder og mænd med pædofile tendenser der ønsker den udvikling. Det skal stoppes.

  Menneskets hjerner er først fuldt udviklet i 25 års alderen. Lad dog de stakkels unger i fred og lad dem være børn på en måde så de kan udvikle sig til voksne på en nogenlunde sund måde.

  Når de så er voksne kan de gøre lige hvad de har lyst til med deres krop og sjæl på eget ansvar.

  Kommentar by Santor — 10. marts 2021 @ 10:18

 18. Bare det at have et “Etisk Råd” er ganske uetisk.

  Hverken personer eller politikere bør underlægges en bedrevidende selvglad holdningsdomstol. Det er jo i nysproglig brug faktisk fascistisk.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 10. marts 2021 @ 10:23

 19. kommentar afvist i off-topic

  citat fra welovetrump.com : “President Joe Biden stated Monday that under his administration’s the top priorities of the U.S. military will be tailoring uniforms and body armor so that it fits female soldiers better, as well as changing hairstyle requirements and issuing something called “maternity flight suits.”

  “Some of it’s relatively, uh, straightforward work,” Biden said. “We’re making good progress designing body armor that fits women properly, tailoring combat uniforms for women, creating maternity flight suits, updating their hairstyle requirements, and some of it is going to take an, uh, you know, an-an-an an intensity of purpose and mission to really change the culture and habits that cause to leave the military.”

  Biden hylder kvindernes kampdag ved at sende gravide soldater i krig, med specialdesignet skudsikker uniform.

  Meanwhile – samtidig indfører Californien bødestraf til legetøjsforretninger, der adskiller varer i drenge og pige afdelinger – det er åbenbart kønsdiskriminerende.

  Kommentar by k.m. — 10. marts 2021 @ 10:23

 20. Socialdemokratiet og Venstre ville ikke stemme for forbud mod omskæring, begrundelse : nødvendig at tage hensyn til jøder.
  De mener altså at voksne forældre frit kan skamfere raske drengebørns kønsdele. Omskæring af muslimske piger er et endnu mere ømtålelig emne der også er tabu belagt.

  Vi voksne må helst ikke ryge, ikke købe spiritus efter kl22 men helt små børn må selv bestemme om de vil være dreng eller pige.

  Det er en sygelig tendens, båret frem af voksne samfundsnedbrydere.

  Kommentar by k.m. — 10. marts 2021 @ 10:46

 21. Det er helt hul i hovedet at benægte det køn man er født til og virker mere som noget forældrene påtvinger barnet

  Kommentar by Bjarne Jensen — 10. marts 2021 @ 11:01

 22. Når man ser på Jakob Ellemann kan man godt få fornemmelsen af at Uffe ønskede sig en pige

  Kommentar by Bjarne Jensen — 10. marts 2021 @ 11:03

 23. Hallo Mette, for fanden!

  Du siger, at du er børnenes minister. Hvad blev der af forsigtighedsprincippet???

  Kommentar by Bastardo — 10. marts 2021 @ 11:36

 24. Menneskets hjerner er først fuldt udviklet i 25-års-alderen.

  Hvad burde valgretsalderen så være?

  Kommentar by Bastardo — 10. marts 2021 @ 11:38

 25. Den dreng, der fik bortopereret sin penis, fordi han som barn mente, han havde det forkerte køn? Hvad skal han gøre, hvis han, når han bliver voksen, opdager at han stadig er en dreng og gerne vil være en mand? Kan den afskårne penis fryses ned og opereres på igen? Kan den så fungere, så han kan dyrke sex og lave børn med den?

  (Etisk Råds ‘anbefalinger’ minder mig om den vits, der engang blev brugt af præpubertets drenge som en plat parodi på en meget udbredt ugebladsreklame:”Elida hårfjerner – ta’ skridtet i morgen!”:-)

  Kommentar by Amad — 10. marts 2021 @ 12:13

 26. @kim

  Det er godt set, at der er et kæmpe potentiale for den lille men aktive gruppe af normknusende venstreradikale i at samarbejde med eller manipulere med den store gruppe af nihilist-liberale.

  Det er jo gruppen af nihilist-liberale, der i sidste ende baner vejen for det vanvittige woke-samfund, mens de venstreradikale slet ikke alene har den appel eller styrke.

  Kommentar by traveler — 10. marts 2021 @ 12:24

 27. Det er sgu’ en sær tid vi lever i. Engang skulle man kæmpe for at få til dagen og vejen. Hele familien måtte bidrage til at få mad på bordet. Overfloden betyder åbenbart at hjerner kortslutter pga. kedsomhed.

  Hvis man uddeler fortløbende personnumre i fremtiden, så kan de kønsforvirrede selv vælge om de vil være LGBTQ. Men så er det vel også galt, når man ikke har det at klage over.

  Kommentar by NotaBene — 10. marts 2021 @ 12:30

 28. Det er det rene galimatias. Det kan ALDRIG være fællesskabets ansvar at betale for, at sindsforstyrrede mennesker mangler indhold i tilværelsen og derfor ønsker at skifte køn. Hvis man vil skifte køn, må man finde de økonomiske midler selv.

  Kommentar by Holger_Danske — 10. marts 2021 @ 12:46

 29. På kvindernes kampdag fik vil afsløret for åben skærm på DR Aftenshowet at igen af de #metoo-frontkvinder, der var blevet udråbt til krænkede i medierne, var krænkede i virkeligheden.

  De indrømmede blankt, at der i virkeligheden var tale om ubetydelige bagateller, som de for 5-15 år siden slet ikke opfattede dengang som krænkelse, men som nu kunne bruges politisk alene af hensyn til beskyttelse af andre kvinder, især gruppen af unge sprøde kvindelige praktikanter, der i deres fantasi kunne falde i kløerne på magtfulde liderlige hvide mænd og dermed måske kunne blive krænkede af det.

  I menneskers almindelige socialisering lærer man at skelne mellem livsglade bagateller, såsom stjålne kys, kram, klap og øreslik og så egentlige overgreb. #metoo-frontkvinderne kan udmærket godt skelne mellem de to katagorier, når det gælder dem selv, og derfor indrømmede de blankt, at de ikke havde været krænkede. Men de tog sagen op af teoretisk hensyn til de andre kvinder, en ukendt kvindemasse, som de ikke tiltroede den evne at kunne skelne.

  Derved ser man også her, hvordan bløde nihilister, der bare gerne vil verden det bedste gennem godhed og føleri, bliver bondefanget af benhårde woke-ideologer til noget, de overhovedet ikke kan overskue.

  Kommentar by traveler — 10. marts 2021 @ 12:58

 30. rettelse: På kvindernes kampdag fik vil afsløret for åben skærm på DR Aftenshowet at INGEN af…

  Kommentar by traveler — 10. marts 2021 @ 13:00

 31. Rand Paul questions Rachel Levine on gender-affirming care for minors: The American College of Pediatricians reports that 80% to 95% of pre-pubertal children with gender dysphoria will experience resolution by late adolescence if not exposed to medical intervention

  “American College of Pediatricians rapporterer at for 80% til 95% af præpubertære børn med kønsdysfori, gælder det, at det forsvinder af sig selv senere i deres ungdom, hvis de ikke udsættes for medicinske indgreb” (undertegnedes lynoversættelse vha Google)

  https://www.youtube.com/watch?v=Krf0Cm-FKro

  Kommentar by Amad — 10. marts 2021 @ 13:28

 32. En 10 årig kan ikke stemme til folketingsvalg.
  En 10 årig kan ikke få kørekort.
  En 10 årig kan ikke indgå juridisk bindende kontrakter.
  En 10 årig kan ikke komme i fængsel.
  En 10 årig kan ikke gifte sig.

  Men selvfølgelig skal en 10 årig kunne træffe livsforandrende beslutninger, som kan give uoprettelige skader på krop og sjæl … det giver jo god mening …

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. marts 2021 @ 14:27

 33. 31) Enig….katastrofemelding fra et- etisk råd?????

  Kommentar by Michael Unna — 10. marts 2021 @ 15:06

 34. Nogle kvinder, som føder en dreng ville hellere have haft en pige, eller omvendt. De klæder drengen i pigetøj og synes det er vældig sjovt og interessant. Til sidst føler drengen sig som en pige, og moderen er vældig stolt og tilfreds. Betegnelsen ‘Münchhausen by proxy’ (Ignoranten — 08:08) passer udmærket.

  Kommentar by Ole Madsen — 10. marts 2021 @ 16:41

 35. DER ER GÅET RÅDDENSKAB i etisk råd, fordi det er blevet infiltreret af røde betonhoveder uden etik og moral.

  Når medier og partier støtter selv de skøreste og sygeste lovforslag, viser det at medierne og den politiske “elite” domineres af degenerede og dekadente typer.

  Vi lever i sære og meget uhyggelige tider.

  Kommentar by BENT A — 10. marts 2021 @ 16:44

 36. Etisk råd blev oprettet i 1987 med det formål at rådgive Folketinget og offentlige myndigheder. Etisk råd er nu der, hvor ansvarlige politikere skal lukke det øjeblikkelig ned for skadelige råd.

  Kommentar by IES — 10. marts 2021 @ 17:19

 37. Peter Nielsen, 14.27:

  Arbejder Chrborg ikke på at sænke valgrets- og kørekortalderen? Og når kalifatet bliver indført kan 9-årige gifte sig, eller blive tvangsgiftet.

  De arbejder jo i forvejen på at sænke niveauet på alt, som når de vil af med karakterer og eksamener, og vil indskrænke eller afskaffe “svære” fag som matematik, dansk og historie. (hvad ikke alle kan lære, skal ingen lære)

  Kommentar by BENT A — 10. marts 2021 @ 17:20

 38. Kast et blik på sammensætningen af Etisk Råd, så forstår man!

  Kommentar by B. Christiansen — 10. marts 2021 @ 20:49

 39. Etiks Råd mener i øvrigt:
  https://www.etiskraad.dk/etiske-temaer/sundhedsvaesenet/publikationer/udtalelse-om-rituel-omskaering-af-drenge-2018

  sååå, hvad er mon det næste der kommer fra Etisk Råd???

  Kommentar by M.S. Carstens — 10. marts 2021 @ 21:04

 40. Enig anno 10. marts 09:22, når du skriver:
  “boykot kritisk raceteori.. nu!”.

  Jeg var først ikke helt med og har ikke gået på RUC, så jeg måtte lige google det:-)

  Critical Race Theory/CRT mener, at hvidt overherredømme bibeholdes over tid gennem magtstrukturer i samfundet, i særdeleshed gennem loven. Derfor undersøger CRT muligheden for at udfordre og ændre disse magtforhold, for dermed at arbejde for racefrigørelse og modvirke, at mennesker underordnes på grund af forestillinger om “race”.

  Måske vil de bruge CRT scanning eller løgnedetektor for at afgøre, hvem der skal i lejr til omskoling? Det er jo set før?:-)

  Kommentar by Amad — 11. marts 2021 @ 10:43

 41. Mon Etisk Råd også anbefaler dette her, alderen er den samme

  https://www.dr.dk/nyheder/indland/boern-ned-til-12-aar-sugardater-eller-saelger-sex-penge

  Børn ned til 12 år sugardater eller sælger sex for penge

  15 af landets kommuner har sager med unge under 18 år, som sugardater eller bytter seksuelle ydelser for penge, gaver eller stoffer.

  Kommentar by tavsen — 12. marts 2021 @ 08:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper