11. marts 2021

Lex migration: ‘Når de tabte kampen, mistede de også deres kultur, og deres samfund gik i opløsning’

Der er mange sandheder i artiklen herunder, der omtaler en bog fra en tid, hvor det var europæerne der smadrede multikulturen (den oprindelige betydning). Ligesom oprindelige folk blev udryddet af europæere med ‘Guns, Germs, and Steel’, så vil masseindvandringen også gøre danskerne til en ydmyget minoritet. Eventuelle diskussioner desangående må omhandle datoen, for kurset er sat er sat af nutidens Waldemar Dreyer’ere, folk som Eske Willerslev: “Hvis vi ikke blander os med fremmede, så uddør vi.”

‘Indianerne stoppede ikke indvandringen. I dag lever de i reservater’, lød et letforståelig budskab, da jeg var ung. Det holder stadig. Interessant artikel af Bo Bjørnvig i Weekendavisen – De hvide & de vilde (kræver login).

“På den yderste sydspids af det amerikanske kontinent levede i 1800-tallet et folk kaldet ildlænderne, omkring 10.000… I 1930 døde den sidste, der talte sproget.

Samme skæbne led de indfødte på Tasmanien, den store ø syd for Australien. Også dem drev fåreavlerne klapjagt på og udryddede. I New Zealand kæmpede godt 4.000 indfødte maorier i 1860erne intenst mod cirka 18.000 britiske soldater, en kamp, som briterne først vandt efter flere års offensiv. Nu er maorierne en minoritet.

Og i Argentina gennemførte regeringen i løbet af sidste halvdel af 1800-tallet flere militære aktioner mod de indfødte, der ikke kunne lade europæernes kvæg være. Den indfødte kultur bukkede under. De indfødte i Australien udgjorde ingen militær trussel, de blev trængt væk og flyttet ud i reservater.

… Mange af de indfødte kulturer, som europæerne mødte, var meget krigeriske, det gjaldt aztekerne og inkaerne, masaierne og kafferne, afrikanske kongeriger som Dahomey og adskillige nomadefolk. … På den måde var europæernes krigeriske opførsel ikke disse naturfolk fremmed, og når de tabte kampen, mistede de også deres kultur, og deres samfund gik i opløsning, for de havde mistet deres krigerære.

Men da vi nærmede os 1900-tallet, begyndte nogle europæere at beklage udryddelsen af de mange indfødte kulturer. Forfatteren Waldemar Dreyer (1853-1924) – der var læge, populærvidenskabelig forfatter og direktør for Zoologisk Have – udgav i 1898 et stort værk om Naturfolkenes Liv, som han afsluttede med den triste erkendelse, at de ‘Vilde’ – som han altid sætter i anførselstegn – ikke var Guds bedste børn, det fremgår af bogens mange beretninger om nedslagtninger, kannibalisme og menneskeofringer.

Krig, skriver han, er en udbredt menneskelig beskæftigelse. Nogle folk er mere krigeriske end andre, mens enkelte ligefrem er fredelige, men stridigheder med naboer om jagtret og landområder truer hele tiden. Derfor var det i de fleste kulturer vigtigt at vinde hæder som kriger. Men, fremhæver han, den hvide mand er den værste…

(Waldemar Dreyer, Naturfolkenes Liv, 1898)

“Livet paa Jorden vilde ikke vinde i Værd eller Interesse for os, om alle dens Beboere trak i samme Uniform og levede væsentlig det samme Liv, blev dette end nok saa meget et ‘Kulturliv’.” (Waldemar Dreyer, 1898)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117579/trackback

14 Comments »

 1. DEN HVIDE MAND er den værste, påstår W. Dreyer. Det er næppe rigtigt. Han havde bare de mest avancerede transportmidler, våben og andet. Næsten alle folkeslag har været krigeriske, måske som en følge af at de fredelige blev udryddet. Nogle folkeslag har mindst været lige så slemme som europæerne, tag f.eks. islamisterne og andre i Afrika og Mellemøsten. De har ført krig mod alle andre og hinanden i 1400 år. Og ISIS/ISIL og Boko Haram har i nyeste tid givet mange prøver på grusomhed og total ubarmhjertighed. Og hvad slavehandel angår, var den vidt udbredt i Afrika årtusinder før de hvide kom til, hvorefter den ret hurtigt i den vestlige verden blev afskaffet af de hvide. Iøvrigt bruges slaver den dag i dag i adskellige arabiske og afrikanske lande.

  Danskerne vil også blive gjort til slaver, dem af dem som ikke bliver slået ihjel, hvis Danmark bliver omdannet til et kalifat, som et flertal af mafiaborgens politikere ønsker.

  Kommentar by BENT A — 11. marts 2021 @ 11:47

 2. VI SKAL LÆRE AF HISTORIEN
  er vi blevet tudet ørerne fulde af siden 1995. Men har kommunisterne lært noget af historien?

  Har multikultifanatikerne lært noget af historien? Nirvana er aflyst, findes kun i teorien.

  Kommentar by tavsen — 11. marts 2021 @ 12:16

 3. Nu er vi jo ingenlunde blevet nedkæmpet. Vi vil selv.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 11. marts 2021 @ 12:27

 4. *BENT A 11:47
  Jeg tror såmænd ikke at borgens folk ønsker at Danmark omdannes til et kalifat! Men de evner ikke at forstå rentes rente regning, fordi det præcist er den måde demografi virker på.
  Hvis 100 af os i gennemsnit får 1,7 barn pr. kvinde, så vil de 100 i løbet af 3 generationer være blevet til 61. Vi sætter en generation til 30 år så de ca. 5 mio. dansk danskere vil år 2010 være blevet til 30500.000.
  Nu er indvandrenes generationer meget kortere en dansk danskere de får i snit børn 10 år før os, så på de 90 år, er der 4 generationer mod vores 3. Det betyder at 100 af dem, hvis hver kvinde får 2,6 barn, vil være 286. Altså vil de 800.000 blive til 2288000. Se tallene passer ikke helt for temmelig mange indvandere optræder som etniske danskere. Hvis den danske statsborger Muhammed bliver gift med Fatima fra et eller andet sted i Mellemøsten, og de så får 3 børn, så vil de tre børn optræde som etniske danskere i statistikkerne! Selvom enhver kan se at det er de ikke!
  Alle mine beregninger forudsætter at alt fremtidig indvandring og udvandring sættes til nul, og hvem tror på det! Tallene kan naturligvis ændres hvis f.eks etniske danskere begynder at få færre eller flere børn. Det får nok flere, efterhånden som flere og flere indvandere optræder som etniske danskere, men det vil i så fald være falsk! Indvandrene kan også få færre eller flere børn pr. kvinde og de kan begynde at få dem senere, næppe tidligere, og endeligt kan nye indvandringsbølger ændre billedet totalt! Vi skal være opmærksomme på at jo flere de bliver jo mere vil de få af politisk indflydelse. Det kan betyde endnu mere åbne grænser, lettere adgang til familiesammenføringer osv.
  Det tror jeg ikke de forstår på borgen, eller også vil de ikke forstå det. Der er naturligvis også den mulighed at EU beslutter hvad vi skal gøre i den sag!

  Kommentar by Den Nervøse — 11. marts 2021 @ 12:28

 5. PAMPERNES, ZOMBIERNES, TABURETKLÆBERNES, TOSSERNES OG FEMINISTERNES HØJBORG var engang folkestyrets kronjuvel. I dag er den samme borg en tidsindstillet bombe både under folkestyret, nationen og folket. Den er i gang med at ruinere økonomien og infrastrukturen, den har femdoblet kriminaliteten, den er ved at afskaffe folkestyret og retsstaten og en række erhverv, den er i færd med at udplyndre, fordrive og udskifte den danske del af befolkningen, den har i årtier tyranniseret og terroriseret danske mænd, familier, børn og forældre via det feminiserede og perverse skilsmisse-bureaukrati og “børneværn” m.m.

  Hertil kommer meget andet som har været til skade for det danske folk. Som f.eks. masseimporten af kulturfremmede, EU-direktiver, nedlæggelsen af skoler, hospitaler og skadestuer, syndfloden af besparelser og nedskæringer, de forvirrede restriktioner og udmeldinger fra sundhedsstyrelsen, afskaffelsen af den personlige frihed og hjemmets fred osv. Og den er parat til rigsretssager om ingenting og ivrig efter at bruge hundredvis af milliarder af kroner på meningsløs bekrigelse af co2 og på at smadre landbruget osv.

  Men med milliardtilskud til røde skoler, skodmedier og løgnefabrikker har borgen sørget for at hjernevaske så mange danskere, at flertallet er blevet til lalleglade undersåtter der er godt tilfredse med at blive misregeret og have udsigt til at Danmark bliver afrikaniseret og islamiseret og totalt fjernstyret af EU.

  En udvikling som vil omskabe Danmark til et samfundshelvede i stil med DDR, Libanon, Sverige og Somalia.

  Kommentar by BENT A — 11. marts 2021 @ 12:31

 6. Kursen er sat. Ikke kurset.

  Kommentar by Nielsen — 11. marts 2021 @ 13:07

 7. ALLE DE GAMLE PARTIER HAR I DEN GRAD RØVRENDT VI DANSKERE gennem de sidste 25-30 år, at danskerne nu er et folk truet på sin eksistens og fremtid. Det rager flertallet af partierne og politikerne en høstblomst.

  Og med de radikale, enhedslisten og SF i spidsen, og med V, K og DFs ivrige medløb, er man i gang med fuldstændig perverse politiske forslag, praksiser og udspil. Som at børn ned til 10-12 år skal kunne kønsskiftes juridisk, som at man skal kunne blive skilt på sekunder via e-mail, som at alt og alle skal tvangsdigitaliseres, som at Kalergi-planen og Marokko traktaten skal gøres til dansk lov, som at danske mænd systematisk skal tilsvines og mistænkeliggøres af DR, som at vi alle skal ligge på maven for Merkels politik, som at pædofile skal kunne adoptere deres egne ofre, som at folk skal tvangstestes og tvangsvaccineres, som at lille Danmark skal være forbillede, finansieringsinstitut og socialkontor for hele verden osv.

  Den nervøse: De VIL ikke forstå, for de er revnende ligeglade med deres egne landsmænd og -kvinder. Kommunister er altid kyniske, iskolde og utopiske fantaster, det fremgår af 50 landes blodige erfaringer.

  Kommentar by BENT A — 11. marts 2021 @ 13:15

 8. Danskerne stoppede ikke indvandringen
  Snart lever de i reservater

  Kommentar by k.m. — 11. marts 2021 @ 14:07

 9. Sandhedens time nærmer sig hastigt,islam ud af Danmark.

  Kommentar by Draugr — 11. marts 2021 @ 14:25

 10. Ja, danskerne havner nok også en gang på museum, når landet er blevet islamiseret.

  Kommentar by Holger_Danske — 11. marts 2021 @ 14:53

 11. Jared Diamonds subjektive teori er blevet tilbagevis forlængst.

  https://thepowermoves.com/guns-germs-and-steel/

  Kommentar by KineserSnot — 11. marts 2021 @ 15:34

 12. Om det så lykkedes globalisterne at ensrette alle mennesker i verden, vil den tilstand ikke være varig. Klodens forskellige klimazoner og fysiske livsbetingelser i øvrigt, vil automatisk over tid frembringe nye kulturelle forskelligheder i høj grad.
  Der findes i dag store forskelle i IQ mellem landene, som begunstiger nogle folkeslag og invaliderer andre folkeslag. Disse forskelle alene udelukker enhver form for global ligestilling – de klogere narrer altid de mindre kloge. Det giver historien talrige eksempler på.
  De tossegode Globalister tilhører utvivlsomt den mindst intelligente gruppe mennesker, så de skal nok blive fuppet. Er danskerne Globalister? Jeg håber det ikke.

  Kommentar by Gustav Jensen — 11. marts 2021 @ 16:23

 13. Politikerne forstår udmærket, hvad der foregår. Men for dem er livet på Borgen deres levevej, og de vil gerne have flere vælgere til deres parti. Det samme gælder politikerne i EU. Og erhvervslederne vil gerne have flere kunder og er ligeglade med demografi.

  Kommentar by Ole Madsen — 11. marts 2021 @ 17:31

 14. Hvis vi ikke får stoppet masse-indvandringen og iværksat masse-remigration, så vil vi ende som et mindretal i vores eget hjemland.

  Der er også gode grunde til at miscegenation tidligere har været forbudt mange steder, da det bl.a. medvirker til folkemord.

  For mig er det derfor helt uforståeligt, når såkaldt “borgerlige” beklager sig over at de (ikke-veslige) fremmede ikke gifter sig med danskerne.

  Ønsker disse “borgelige” virkelig, at etniske danskere bliver skiftet ud med lysebrune rodløse blandinger?

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. marts 2021 @ 08:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper