19. marts 2021

Usandt: PET anbefaler ikke at vi hjemtager Syrien-jihadisters børn, “… kan udgøre en terrortrussel”

Syriske barnebrude sendte Inger Støjberg i Rigsretten, og nu truer De Radikale med at trække støtten til regeringen på grund af børn i syriske fangelejre. Det ville være rart, hvis det vigtigste i dansk politik var danskernes ve og vel, og ikke positionering ift. Islam. De tre største partier i Folketinget kender danskernes holdning, og skal ikke have noget klinket, men de højtråbende støttepartier og deres medier formår alligevel med fortløbende holdningsmassage at gøde jorden for mere Islam.

Blot 34 procent af danskerne vil hente børnene i Syrien, skriver Berlingske. Havde man spurgt med det egentlige udgangspunkt, at forældrene skulle med, så ville andelen være noget lavere. Altså, udenfor universiteterne.

Historie om Islamisk Stats mulige terrorplaner med børnene, lader Ekstra Bladet ‘ekspert’ Maja Touzari Greenwood kommentere. Helt tilbage i 2015, længe inden PET-rapporten, postulerede hun at Syrien-jihadister risikerede at melde sig under Islamisk stats faner, hvis de stemples som en sikkerhedstrussel i Danmark. Hun gentog svadaen i 2019, og man må sige at aktivisten fra Ungdomshusets retsgruppe er blevet voksen. Hun kæmper ikke mere for stenkastende autonome på Nørrebro eller muslimer i ‘Palæstina’, men for flere jihadister i Danmark. Det kan næsten kun ende med et professorat.

“Ifølge Maja Touzari Greenwood, der forsker i fremmedkrigere, radikalisering og global sikkerhed ved DIIS, er det bekymrende oplysninger, der nu kommer frem.

– De her nye oplysninger bekræfter vores værste bekymring. … Det er organiseret, siger hun og forklarer, at de nye oplysninger er det ‘worst case scenario’, eksperterne har frygtet allermest og advaret imod, siger hun og uddyber.

-Det viser, at IS har en plan, og at de tilsyneladende er i stand til at udføre den. De er i gang med en operation, som handler om at få folk smuglet ud, genopbygget IS og lave nye angreb. Det giver indtryk af, at de desværre er langt længere fremme, end vi har vidst, siger hun.

– Nu er det et kapløb med tiden om at få folk væk fra Islamisk Stats rækkevidde. Efterretningsopgaven bliver enorm, hvis først de her børn – og især også deres mødre – forsvinder fra lejrene.”

(Maja Touzari, tidligere anti-israelsk aktivist for ‘International Solidarity Movement’)

Såvidt Maja Touzari Greenwood, der er ligeså langt fra skiven som Tore Hamming Refslund og Magnus Ranstorp, der på hver sin måde postulerer, at import af jihadi-børn vil gøre Danmark mere sikkert. Det strider imod sund fornuft, og det er faktisk heller ikke det PET-rapporten konkluderer. PET vurderer, at børnene risikerer at blive mere radikaliseret, hvis de forbliver i Syrien, men PET anbefaler ikke at børnene (og deres familier) skal til Danmark. Det er venstrefløjens fortolkning. PET konkluderer omvendt, at “…større børn, der vender hjem fra konfliktzonen eller fra lejre, kan udgøre en terrortrussel”.

(PET, 2020, Vurdering af terrortruslen mod Danmark, s. 16)

“Det er CTA’s generelle vurdering, at større børn, der vender hjem fra konfliktzonen eller fra lejre, kan udgøre en terrortrussel på grund af indoktrinering eller anden påvirkning i konfliktzonen.” (PET)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117761/trackback

31 Comments »

 1. Mon dog at IS opgiver sine planer, hvis 19 børn, deres syv mødre og tilbageværende fædre flyttes til Danmark?

  Der vil jo stadig være hundreder af tusinder i lejrene at rekruttere nye terrorister fra.

  Så det gør ingen forskel for IS, men for Danmark vil det med sikkerhed betyde flere IS-rabiate jihadister inden for landets grænser i stedet for at have dem på sikker afstand.

  Kommentar by egon olsen — 19. marts 2021 @ 02:01

 2. Hvor dælen var det jeg så et interview med nogle børn fra syrien som snakkede om jihad imod vantro for nyligt? Jeg troede det var på snaphanens twitter men jeg kan ikke lige finde det. Men de var ihvertfald ikke nogle stakkels små uskyldigheder!

  Kommentar by Per — 19. marts 2021 @ 03:16

 3. Har hørt mange gange på Maja. Nu hvor jeg ved hvor hun kommer fra, forstår jeg hvorfor jeg altid har fundet hendes holdninger forfærdelige. Hun blev muligvis ikke voldtaget i Blågaards kirke. Det fortalte P1 jo om i dokumentar 10 år senere. Der var 30% fra særloven jo dømt for kriminalitet.

  Kommentar by Martin Olsen — 19. marts 2021 @ 04:10

 4. Idioter. Så længe Regeringen og Folketinget åbenbart er enige om at hænge på forældede konventioner og domme, hvor familiesammenføring kræver at man hjemtager forældrene,-selvom det internt i Danmark er muligt at tvangsfjerne børn, har man jo aldrig gjort det-, så er det galimatias, og især så længe De bliver ved med at mumlefumle idiotsnakke om- integration- og -rasmussine og rasmus- og bortforklare sandheden om hvad de har med at gøre i Islam, sålænge må det være en selvfølge at børnene ikke skal til Danmark, af hensyn til Danske børn og andres ve og vel. Børnene er sikkert blevet hjernevasket af forældrene, som jeg på nuværende tidspunkt håber er døde, og denne fuldstændige idiotiske måde vi har forholdt os til Islam på (Det er en usekulær diktatorreligion, med en Førerprofet ideal, med alt den undertrykkelse der følger med- og som har udgangspunkt i dens enstrengede teorier med at følge en idiotbog til punkt og prikke, og som virkeligheden har bevist at der er orker/idioter/zombier der tager alvorligt). Værre er at vi er prakket den idiotreligion på med alt den vold og idioti der følger med. Og da Politikerne mener at såkaldte internationale konventioner er vigtigere end Deres lande og befolkninger, de skulle repressentere, så skal de selvfølgelig ikke til Danmark. Børnene er alene forældrenes ansvar, og skulle katastrofen være ude med at De kom til Danmark, bør de tvangsfjernes eller adopteres til fjerne umuhammedanske lande for Deres ve og vel. De er nok andre børn idioterne kan hjælpe. Derfor skriver jeg nu. Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com , og støt http://www.frafald.dk. God fredag og weekend (skrivepause/slut). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 19. marts 2021 @ 06:20

 5. SELVFØLGELIG er det bedst at holde alle islamister og jihadister på lang afstand, helst mindst 1000 km. Men DR og TV2 kører propaganda-kampagner om at det er sikrest at få jihad-familier til Danmark. Igen og igen er DR mikrofonholder for Rosa Lund, Sofie Carsten, Pernille Skipper og Johanne Smith Nielsen.

  Kommentar by BENT A — 19. marts 2021 @ 06:52

 6. 4) rettelse. http://www.frafalden.dk Good fredag og weekend. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 19. marts 2021 @ 08:24

 7. – Per

  Dem her? http://www.uriasposten.net/archives/116920

  Kommentar by Kim Møller — 19. marts 2021 @ 08:37

 8. Venstrefløjen undergraver den danske nation. Det har de altid gjort. Ingen overraskelse. Maja Touzari Greenwood forsker i fremmedkrigere, radikalisering og global sikkerhed ved DIIS. DIIS er et af de mange ‘hyttefade’ for venstreorienterede. DIIS har mere end 100 ansatte. Ja, du læste rigtigt: DIIS HAR MERE END 100 ANSATTE BETALT AF SKATTEYDERNE!

  Kommentar by Amad — 19. marts 2021 @ 08:53

 9. Og som jeg har skrevet før vurderer PET jo de hjemvendte som terrorparate, s13:

  “Det er CTA’s vurdering, at personer, der er eller har været udrejst fra Danmark til konfliktzonen i Syrien/Irak, kan udgøre en trussel mod Danmark eller danske interesser i udlandet. Det gælder både mænd og kvinder, og uanset om personerne opholder sig i konfliktzonen, er returneret til Danmark eller opholder sig i et andet land i eller uden for Europa.

  Radikaliserede personer, der er eller har været udrejst til konfliktzoner som den i Syrien/Irak, adskiller sig efter CTA’s vurdering på en række måder fra andre radikaliserede personer.

  Udrejse til en konfliktzone demonstrerer en stærk vilje til at handle, selvom det kan indebære livsfare og betydelige afsavn. Opholdet i en konfliktzone kan have ført til en øget brutalisering og voldsparathed hos den enkelte og have medført, at denne kan have tilegnet sig en øget kapacitet til at udføre angreb.

  Udrejste personer kan herudover have skabt forbindelse til andre personer, grupper og netværk med hensigt om og kapacitet til at begå terror i Vesten.

  Den mulige trussel fra udrejste og hjemvendte personer er ikke begrænset til eventuel angrebsplanlægning, men vedrører også radikalisering af andre personer, propagandavirksomhed, logistisk støtte, terrorfinansiering eller anden terrorrelateret virksomhed”

  Hvilket jo også bekræftes af Tore-tossen, der fortæller at hjemvendte medvirker i 10% af alle terrorangreb – hvilket gør de 2.500 hjemvendte helt ekstremt terrorparate relativt sammenlignet med de 25.000.000 andre (ikke-hjemvendte) muslimer i Europa – en faktor 1.000 eller 100.000% mere farlige end ikke-hjemvendte!

  Lad dem blive og rådne op i Kurdistan, tak!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 19. marts 2021 @ 09:34

 10. @Per

  “Når drengene bliver spurgt om, hvorfor de står og stritter med pegefingeren, svarer de : “Det betyder, at Islamisk Stat vil bestå”.

  Da drengene bliver spurgt, om de vil være læge eller skolelærer når de bliver større, svares der : “Vi vil ikke være doktor. Vi vil være broder krigere”.

  “Vi vil kæmpe mod de vantro”.

  “Vi vil kæmpe mod Rawafed (fornægterne) og mod Kurderne”.

  https://denkorteavis.dk/2021/i-flygtningelejren-udervisesboern-undervises-i-krig-vi-vil-ikke-vaere-laege-eller-skolelaerer-vi-vil-vaere-krigere-og-draebe-vantro/

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 19. marts 2021 @ 09:51

 11. Og som linket ovenfor.

  “Jeg spørger ni-årige Abdullah, hvad hans drøm er for fremtiden.
  – Mujahid, siger han.

  – Ja, hellig kriger. Jeg vil kæmpe på Allahs vej, siger han og tilføjer, at han håber, at Islamisk Stats kalifat vil genopstå, så han kan vende tilbage til det.

  En af morens veninder, der overhører samtalen, bryder ind:

  – Hellige krigere avler hellige krigere, siger hun stolt. …

  Abdullahs mor afviser alle kritiske spørgsmål om Islamisk Stat. Hun forsvarer, at gruppen har taget kvinder og børn som slaver og ser ikke det store problem i gruppens terrorangreb i Europa.

  Men hun er enig i, at lejren er en slags opdragelsesanstalt for nye IS-krigere. Hun ser det bare ikke som et problem.
  – I skal ikke være bange for de Islamisk Stat-folk, der nu sidder i fængsel. I skal frygte den næste generation og den næste generation igen, siger hun og holder sin søn på skulderen.
  – De vil bekæmpe de vantros verden. Om Gud vil.
  … Andre kvinder stimler sammen om mig. De støtter alle Islamisk Stat.“

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 19. marts 2021 @ 09:54

 12. En “forsker” der aktivt arbejder direkte imod Danmark og Danskernes sikkerhedsinteresser, betalt af Danskerne.

  Hmmm!

  Kommentar by Santor — 19. marts 2021 @ 10:56

 13. Det ekstreme venstre interesserer sig ikke for Danmarks sikkerhed. De varetager deres muslimske vælgeres interesser. Når Rosa Lund står og taler om Danmars sikkerhed, er hun tvetunget og hykleriek som en imam.

  Muslimer generelt har bag facaden forståelse for den islamistiske sag, for de ønsker naturligvis også islams stilling i Europa styrket. Deres langsigtede plan er en islamisk overtagelse af Europa, ved brug af mange forskellige midler.

  Medierne er som altid på venstrefløjens side, også i denne sag. De hamrer løs på regeringen for at få den til at give sig. Det samme gør de såkaldte forskningsinstitutter, som eksempelvis DIIS. De burde varetage danskernes interesser, men er nyttige idioter for samfundets fjender. Hvorfor skal vi skatteborgere betale til vores eget fordærv.

  Kommentar by JC — 19. marts 2021 @ 11:09

 14. Martin Krasnik er i dagens Weekendavis ude med argumentet om, at de skal tages tilbage til Danmark og vi må udvise menneskelighed.

  https://www.weekendavisen.dk/2021-11/samfund/regeringens-afvisning-af-is-boernene-er-udtryk-for-svaghed

  Kommentar by CCC — 19. marts 2021 @ 11:10

 15. De såkaldte afradikaliseringseksperter er enten naive eller løgnagtige. De påstår af de kan afradikalisere unge jihadister. Kan de fremvise succeseksempler herpå? De er bare interesserede i at få nogle vellønnede jobs og lænse statskassen for penge. Så kan de hygge sig med deres venner og tilmed få penge for det.

  Kommentar by JC — 19. marts 2021 @ 11:23

 16. Regeringen har vist sig overraskende klog og standhaftig i denne sag. Det er naturligvis en rød klud i ansigtet på en toneangivende journalist som Martin Krasnik. Han er jo ikke vant til at en regering sætter sig op mod pressen. Og så tilmed en socialdemokratisk regering. Han er også vant til at Danmark kopierer nabolandene ukritisk. Hans verdensbillede krakelerer.

  Kommentar by JC — 19. marts 2021 @ 11:34

 17. Ligningen må altid være at des færre negere og muslimer vi har i samfundet des mere trygt er det.

  Kommentar by Jp — 19. marts 2021 @ 11:47

 18. DIIS har også islamister ansat. I hvert fald een, Mona Sheik, den Mona S. som blev ekskluderet af det Radikale Venstre, fordi hun ikke ville afsværge islamistiske holdninger. Hvorfor skal staten finansiere en venstreorienteret lobbyvirksomhed som DIIS. Har vi ikke rigeligt af den slags forskning på universiteterne. Karakteristisk nok er DIIS den “borgerlige” Uffe Ellemanns opfindelse.

  Kommentar by JC — 19. marts 2021 @ 11:50

 19. De mennesker er ikke længere danske! De har kæmpet mod en koalition hvori danske soldater kæmpede, derfor har de afsagt deres danske statsborgerskab.
  Rejser forældrene ud og tager deres børn med, så bliver børnene automatisk borgere i et nyt land, derfor har vi er vi ikke mere forpligtigede overfor de børn, end vi er overfor andre børn i lejrene! At så det internationale samfund burde gøre noget for at gøre forholdene tålelige for børnene, er en helt anden historie!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. marts 2021 @ 13:39

 20. Skyd terroristerne ved grænsen.

  Kommentar by piphans — 19. marts 2021 @ 14:05

 21. 18) mener ikke hun er ekskluderet. Da De Radikale ikke har en eksklusionparagraf. Helle Merete Brix påpegede det for mange års tid siden.

  Læste lidt i KD (Kristeligt Dagblad), som dags dato har en artikel om Buddhisme i Danmark…Lama Ole Nydahl blev kritiseret, som værende -kontroversiel- fordi han var -Islam kritisk-.
  Se det er det jeg HADER ved MSM (inklusiv KD). Der skal gøres en særlig sag ud af at man er iSLAMKRITISK, idet man så er KONTROVERSIEL. Jeg er selv ikke ISLAMKRITISK. Jeg er ISLAMHADER.
  Jeg kan forstå KD (og sikkert andre msm) er totalt afstumpet overfor alle de ofre Islam selvfølgelig skaber i virkeligheden ud fra Deres religiøse doktriner. Jeg kan forstå at KD synes det er helt iorden at dele verden op i vantro og rettroende mennesker, og slå vantro ihjel i guds navn. Jeg kan forstå at KD synes det er iorden at skabe en religion med love som er langt skrappere end dem, som de kopiere fra de drakoniske straffe i det gamle testamente (Stenningsdødsdom for hor, blasfemi, og andre mærkværdige forteelser som Homoseksualitet), og derudover mener at der skal være dødsstraf for at forlade Islam. Jeg kan forstå KD,s politiske ideal er undertrykkelse af kvinder o.a som tillader sig at tænke anderledes end Muhammedanere?. Jeg kan forstå at KD mener det er iorden med slaveri, og kvinder menneskeligt er halvt så meget værd som mænd rent juridisk ifølge sharialov, som KD sikkert også mener er iorden, fordi som en Imam udtrykker det…- man kan jo ikke så godt forbyde det Gud tillader og tillade det som Gud forbyder-…ud fra Førerprofetidealet, som jo helt sikkert gør Islam til en- usekulær diktatorreligion-.
  Ellers ville det jo ikke være -kontroversielt- at være -islamkritisk-. som tidligere skrevet. jeg er ikke Islamkritisk. Jeg er Islamhader, og jeg finder totalt dekadent afstumpet menneskeligt set – hvis ikke det er fordi man er idiotisk uvidende overfor virkeligheden og islams teologi-, at det skulle være -kontroversielt- at være -islamkritisk. Derfor Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk. God weekend. (Pause -slut) mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 19. marts 2021 @ 14:07

 22. 20) Enig. (Ellers skal vi aldrig sætte Danske Soldaters liv på spil for det der lefles for politisk. Det er politisk afstumpet hykleri og diplomatisk fejhed).

  Kommentar by Michael Unna — 19. marts 2021 @ 14:18

 23. De meldte sig hos en fremmed magt som Danmark stadig er i krig mod.

  Kommentar by Hul igennem? — 19. marts 2021 @ 14:29

 24. Enhedslisten og det radigale venstre anbefaler at vi hjemtager Syrien-jihadister, “… kan udgøre en trussel mod hoppeborgens kedsommelighed”.
  De venstreekstreme partiers feminazi førertæver, vil give danske hanners brunst mere konkurrence i kampen om feminaziernes gunst. Partiernes horcefacelebbere vil nemlig også gerne meldes ind i #metoo bevægelse, da det giver prestige; så derfor skal hannerne stimuleres.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. marts 2021 @ 15:10

 25. Og kællingerne boltrer sig her der og allevegne…for satan hvor er jeg træt af de her hundredtusinder sindssyge gale kommunistiske kællinger…for det er jo de det egentlig handler om…socialisme og kommunisme og Animal Farm…så vi kan blive lige dumme, lige fattige og lige til at herske over…dog ikke lige herskerne…de skal ikke være lige!!

  Kommentar by Black Watch — 19. marts 2021 @ 17:15

 26. Regeringens mål burde til enhver tid være at have færrest mulige ikke-vestlige personer i landet uanset om disse personer har statsborgerskab eller ej.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. marts 2021 @ 18:04

 27. OT: Man ser nu EN ONDSKAB AF HIDTIL UKENDTE DIMENSIONER udfolde sig i Canada under Trudeau. Forældre fængsles for at kalde deres søn for deres søn og deres datter for deres datter. Og i skolerne er der undervisning i afsindige perversiteter. Og børn 10-14 år manipuleres til at bede om hormonbehandling og kønsskifte operationer.

  Det er en ondskab som i visse woke kredse vil blive hilst hjertelig velkommen hvis den ankommer til Danmark.

  Kommentar by BENT A — 19. marts 2021 @ 22:34

 28. Kommentar by BENT A — 19. marts 2021 @ 22:34

  Er din kommentar baseret på læsning af den nye bog fra britiske Douglas Murray…”Hordernes Hærgen”.

  Der er nemlig artige afsløringer af bemeldte Trudeau og hans udskejelser vedr. Woke, Trans, Køn osv.

  Læs bogen…mageløs om end lidt svært tilgængelig og med emner som umiddelbart ikke burde interessere så mange incl. mig.

  Men da mange af uhyrlighederne omfatter såkaldte eliter og meningsdannende medier og ikke mindst universiteter…er emnerne i dag højaktuelle og vigtige at bringe til torvs.

  Kommentar by Black Watch — 20. marts 2021 @ 00:25

 29. Martin Krasnik har nogle besynderlige udtalelser i forhold til jøders fremmeste fjender, nemlig islamisterne, når man betænker hans jødiske baggrund og værnepligt i Israel?

  Kommentar by Hul igennem? — 20. marts 2021 @ 07:43

 30. # Black Watch, 00.25: Ja, bogen er en skarp og klar afsløring af hvordan politisk korrekte aktivister er ved at undergrave Vestens nutid og fremtid. Bogens titel er frit oversat “Pøbelbevægelsernes vanvid”, (the madness of crowds) Kan anbefale at man søger på nettet: Douglas Murray, så får man på fem minutter en masse at vide. (se også Europas Undergang og Sådan døde Danmark)

  Trudeau er en skør kugle, en Lenin-agtig type. Uhyggeligt at han er blevet statsminister.

  (Martin Krasnik er endnu en skør kugle)

  Kommentar by BENT A — 20. marts 2021 @ 09:10

 31. Hvad er der blevet af flæskebjerget Hans Jørgen Bonnichsen?

  Han plejer ellers at optræde 24/7 i dansk MSM, når det gælder om at forsvare nogle stakkels islamister…

  Kommentar by Revisoren — 20. marts 2021 @ 19:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper