22. marts 2021

Ekstra Bladet lukker den frie debat på Nationen: ‘Kommentarsporet har udviklet sig uhensigtsmæssigt’

Vi lukker ikke for Nationen, men ‘vi lukker for nationens kommentarspor’, fortæller Ekstra Bladets Pernille Holbøll, som mener den frie debat ‘har udviklet sig uhensigtsmæssigt’. Jeg har ikke brugt et minut på det venstrefløjen ynder at kalde ‘Nazionen’, men der er ingen grund til at bifalde lukningen. Ytringer der udfordrer det multikulturelle status quo vil altid været ‘uhensigtsmæssigt’ i mediebranchens øjne, og det er kun et par dage siden jeg blev stækket på Facebook, fordi jeg for år tilbage havde skrevet at ‘naziiisme’-beskyldninger blot er ‘et bekvemt buzzword, der skal tøjle Tommy Robinson-segmentet og nationalsindede’. De ord står jeg ved.

Fra EB.dk – Ekstra Bladet lukker nationens kommentarspor.

“Søndag morgen har visse, garvede nationen!-brugere formentlig fået kaffen galt i halsen ved opdagelsen af, at nationen!-kommentarsporet på ekstrabladet.dk er pist væk. …

Ekstra Bladets konstituerede ansvarshavende chefredaktør, Pernille Holbøll, har sammen med chefredaktør Kristoffer Eriksen besluttet at lukke ned for nationen!-kommentarsporene på ekstrabladet.dk.

Det sker for at komme de mange anonyme og hadefulde kommentarer til livs.

– Kommentarsporet har udviklet sig uhensigtsmæssigt, og jeg mener, det er uansvarligt af os ikke at tage konsekvensen, siger Pernille Holbøll.

– Det handler både om sexisme, racisme, chikane og meget andet, og det har udviklet sig til fuldstændigt vanvittige og uberettigede kommentarer uden nogen som helst substans eller relevans. Det er totalt uacceptabelt.”

(Collage: ‘Nazionen’)

“Den danske medieverden har i flere år kritiseret Ekstra Bladet, for at acceptere et grimt sprog på det nettets overdrev ynder at kalde ‘nazionen’. I går lancerede avisen derfor en ‘Stop volden mod demokratiet’-kampagne, der supplerer ugens debat om fæle højreorienterede der hetzer socialistiske politikere, herunder kommunisten Johanne Schmidt-Nielsen.” (Uriasposten, 2014)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117822/trackback

37 Comments »

 1. I Podcasten ‘https://kontrastdk.podbean.com/e/chefredaktørernes-loge-besøg-af-shitstormens-mester-gæst-poul-madsen/’

  Nævner Poul Madsen af det storset af de samme 10.000 mennesker der debattere. Også glemmer han at nævne at man i mange år har lukket kommentarsporet på en del artikler der omhandler integration. F.eks. så det ud til at Özlems Cekics virke på Ekstrabladet (som altid kommer nogle måneder før hendes initiativ skal vurderes på finansloven), ikke skulle stå på mål for brugernes kritik.

  Kommentar by KineserSnot — 22. marts 2021 @ 12:32

 2. Moské det er fordi at MSM normalt komme med historier som denne Trump-bashing : https://www.bt.dk/udland/stribevis-af-uhyggelige-overfald-og-drab-i-usa-kaedes-direkte-til-en-mand

  Man kommer let til at tro at det er Trump der personligt overfalder intetanende Amerikanere.

  EB tør ikke længere hvor andre tier!

  Kommentar by Santor — 22. marts 2021 @ 12:41

 3. VORES DEMOKRATI OG YTRINGSFRIHED er under afvikling, ser det ud til. Lukningen af EBs debat, følger jo efter at Berlingske lukkede deres debatsider for et par år siden. Og efter at facebook og twitter for et par måneder siden indførte skrap censur. Og efter at mænd i bred almindelighed bliver censureret, hetzet og truet på deres job af hysteriske DR-kampagner og et hav af feministiske anklager og beskyldninger om at danske mænd bare ved at være kommet med en frisk bemærkning ved en julefrokost for 15-20 år siden, har medvirket til en systematisk, “strukturel” og frygtelig undertrykkelse af alle Danmarks gode, velmenende, fejlfri, retfærdige og krænkelsesparate kvinder.

  Og vi har set en straf på to års fængsel til en mor med to små børn, for at have opfordret til protest, demonstration og ballade PÅ EN IKKE-VOLDELIG MÅDE. En protest mod corona, skilsmisse-overgreb og andet. Og en anden kvinde blevet opsøgt i sit hjem, blev slæbt med på stationen, blev frataget tlf. og computer osv. Og et par mænd sidder fængslet på 3. måned for noget der ligner satire over Mette Fs udtalelser om at minkene skulle og måtte aflives.

  EU er også på vej med censur-stramninger. Og i USA vil demokraterne straffe folk der har udtalt støtte til republikanerne.

  Vesten synes at være på vej ind i et dybt mørke.

  Kommentar by BENT A — 22. marts 2021 @ 12:57

 4. Endnu en venstreradikal feminazi i spidsen for et skatteyderfinansieret skodmedie.

  Hvad kan gå galt?

  Kommentar by Revisoren — 22. marts 2021 @ 13:11

 5. Medierne ! ha ha ha ha ha
  Selv medierne i USA er på røven, fordi Biden adm ikke tør vise sandheden om forholdene ved grænsen mod syd

  Adm undskylder sig med landet er midt i en pandemi, og at de arbejder på højtryk for at få skabt så ordnede forhold at medierne kan få lov at berette fra grænselandet.

  Vor herre bevars for nogen tumper. De har ikke styr på en skid, men nu gælder det jo om at redde, hvad reddes kan
  https://www.youtube.com/watch?v=1nylY9U_p_c

  Kommentar by k.m. — 22. marts 2021 @ 13:15

 6. K-vil selvfølgelig anderkende Grimhøjmooskeen, som Trossamfund, så man bedre kan kontrollere, hvad de prædiker. DVS- Grimhøjmooskeen, som helt sikkert har haft forbindelse til Jiahdister (Hvis de ikke selv har skabt dem)- Bl.A Guantanamofangen, som takket være daværende udenrigsminister Per Stig Møller kom hjem, for så igen at kunne genoptage Jihad, via posttyveri (pas kreditkort)- for det job han modtog ved postvæsenet, for der igennem igen at rejse til Syrien, hvor han (heldigvis ) blev dræbt (Slimme et eller andet jahn…hed han vist). Men Grimhøjmooskeen skal så ifølge K altså godkendes, så de kan fratrække Deres bidrag skattemæssigt…..Grimhøjmooskeen, som ligger op og ned eller tæt på den bolig som traumatiserede Danske Soldater der har været i Syrien eller Afghanistan, fik tildelt. Grimhøjmooskeen, skal som trossamfund åbenbart have skattefordele ifølge K. Behøver jeg at skrive hvad jeg mener om K i den sammenhæng????? (Så vil de bedre kunne kontrollere ….min bare r..) (Kilde fra JP overskrift set på forsiden i supermarkedet)….. (perverst)

  Kommentar by Michael Unna — 22. marts 2021 @ 13:16

 7. Nu har Ekstrabladet altid været nobelt, sobert og der har altid været en seriøs tone.

  Kommentar by Den Nervøse — 22. marts 2021 @ 13:17

 8. Så med andre ord tog det under to uger for en kvindelig ansvarshavende chefredaktør at smadre Ekstra Bladets økonomi. Det bliver nogle sløje besøgstal, de kan fremvise fremover.

  Men en typisk kvindelig tankegang, hvor man ikke kan skue længere frem end det ‘nu’, der bare må og skal føles behageligt. Alt skal være så dejligt og virkeligheden skal fornægtes – helt ligesom når kvinder sidder og skriver “Ej, hvor ser du godt ud!” og “Du er bare så smuk!” til hinanden på FB, uanset hvad de så ellers ligner.

  Kommentar by R. W. Emerson — 22. marts 2021 @ 13:26

 9. Ja, nu er gammelkommunisten Poul Madsen blevet hjemmegående husmor, og lader sin unge hustru om at tjene til husholdningen.

  KVINFO klapper formentlig i deres små buttede hænder over Pølles nye “karriere”…

  Kommentar by Revisoren — 22. marts 2021 @ 13:30

 10. det er ikke en uge siden at jeg kommenterede på Uriasposten
  angående Nationen…
  hvorledes ethvert dagblad/formiddagspresse burde have en
  mulighed for at bringe kommentarer anonymt.
  ja!, et rungende ja!, der er (var) bøvede bemærkninger
  på Nationen, men der var også reel ytringsfrihed.
  Reel ytringsfrihed i en politisk korrekt mediejungle
  hvor naboer/venner/forretningsforbindelser/kollegaer kan
  kigge med og eventuelt udskamme/isolere/få dig fyret for
  nationalkonservativeholdninger og migrationskritisk observans
  forudsætter muligheden for anonymitet. i Romerriget skrev
  systemkritikere deres budskaber på byens vægge efter mørkets frembrud,
  det gjorde de frem for at stille sig op på det lokale torv og råbe deres budskaber ud, besættelsestidens modstandsfolk benyttede sig af flyveblade, igen anonymt, af frygt for repressalier/fængsling…
  selvcensuren i nutiden vil få bugt med de kritiske stemmer i debatten
  når man ikke kan komme til orde anonymt.
  særligt EB kom med de mest nedrige og hjernedøde artikler om Trump
  i de forgangne 4 år, nu er det så forbi med links, udredninger, kritik
  på Nationen…EB må være stolte…
  jeg bemærkede også i min kommentar at DR hurtigt forlod formatet med
  anonyme kommentarer og sadlede om til FB da FB væltede frem.

  tak til Uriasposten for dette anonymiserede kommentarfelt,
  de fleste af os ville ikke deltage i debatten hvis der skulle billede
  og kontaktoplysninger, ansættelsessted og adresse på vore bemærkninger.
  vi ville holde os tilbage, ikke fordi andre herinde ville hetze os, men fordi politisk korrekte stasi-typer ville kigge med og sørge for
  udskamning…
  den digitale verden havde utroligt meget at byde på, efterhånden
  er den frie debat som den digitale verden muliggjorde dog blevet lukket ned…
  god dag derude!

  Kommentar by konservativ — 22. marts 2021 @ 13:46

 11. @8 Kommentar by konservativ — 22. marts 2021 @ 13:46

  “tak til Uriasposten for dette anonymiserede kommentarfelt”

  Det er ganske vist anonymt for andre læsere, men vær du sikker på, at både danske, såvel kinesiske etc. efterretningstjenester ved hvem du er.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 22. marts 2021 @ 13:59

 12. PS: TIL DE ÅBENLYSE ANGREB PÅ YTRINGSFRIHEDEN, kommer også den skjulte censur og de utallige fortielser og bortforklaringer som papiraviserne og DR i årtier har boltret sig i. Ubekvemme sandheder og meninger blev frasorteret. Oveni var/er der så den flittige brug af hykleri og racisme-beskyldninger.

  I Malmø, Gøteborg og Stockholm osv. ser vi resultatet af den slags.

  Kommentar by BENT A — 22. marts 2021 @ 14:03

 13. Det er som jeg selv mener. Poul Madsen fik devalureret EB,s værdighed. betragteligt med selvcencur og nedlukning af massageannoncerne, og BH på side 9. Bevares man kan sikkert altid netsøge, men ud over kendin kendis (og ham/hun kendte du nok ikke) var der jo ikke mere tilbage, og nu er der intet.

  Kommentar by Michael Unna — 22. marts 2021 @ 14:14

 14. Mit uskyldige PS 14.03 bedes venligst frigivet.

  Kommentar by BENT A — 22. marts 2021 @ 14:16

 15. “‘naziiisme’-beskyldninger blot er ‘et bekvemt buzzword, der skal tøjle Tommy Robinson-segmentet og nationalsindede’.”

  Jeg har flere gange set videoer, hvor “Tommy Robinson” og hans tilhængere SELV kalder andre for “nazister”, “anti-semitter”, “racister” etc, så de bruger SELV venstrefløjens meningsløse udskamnings-ord. Af samme grund har jeg ingen respekt for og tillid til TR & Co.

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. marts 2021 @ 14:23

 16. Ja, Danmark er de facto blevet til en et-parti stat, som ikke tåler kritik. Alle medier holdes i kort snor af Staten, som til gengæld understøtter alle medier helt eller delvist. Med vores penge.

  De mange, gamle partier med navne som Venstre, Konservative, etc. er nu blot kulisser. Indholdet er noget ganske andet, end hvad navnet angiver.

  Frankfurterskolen har vundet.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 22. marts 2021 @ 14:50

 17. Jeg har selv været bruger på nationen, men det sluttede for mere end 10 år siden da jeg kunne få væsentlig større rækkevidde på Facebook og efterfølgende ofså Twitter, jeg skrev også flere gange på nationens kommentar spor at de skulle flytte med, det gjorde mange nok ikke men hey nu kommer de jo nok af sig selv 👍

  Kommentar by Prebber — 22. marts 2021 @ 14:57

 18. Mit uskyldige PS 14.03 bedes venligst frigivet.

  Kommentar by BENT A — 22. marts 2021 @ 14:16

  Tror du stadig på, at Kim sidder klistret op ad skærmen i døgndrift?

  Kommentar by tavsen — 22. marts 2021 @ 15:03

 19. Kommer der nogensinde en opgørelse
  over hvilke politikere, der har politibevogtning døgnet rundt som den jødiske synagoge?

  Mediestøtten dræbte det frie ord. Kun det statslige accepterede må ytres. Jeg kan huske læserbreve i aviserne, der f.eks. var underskrevet med Husmoderen i Lyngby. Mon det var Eva Rothenborg? Who cares, det væsentlige er indholdet.

  Hendes bedste sentens SOLIDARITET ER EGOISME I FLERTAL

  Kommentar by tavsen — 22. marts 2021 @ 15:12

 20. Nu hvor Pernille Holbøll tilsyneladende er godt i gang med at flå resterne af fordums nosser af EB (de få slunkne kødtrævler der måtte hænge tilbage i pungen) – Hvorfor så ikke tage trespringet fuldt ud? Luk dog for pokker møget en gang for alle! Og tag gerne Politiken inklusive ham i hjørnekontoret, samt den sure Jørgen Ejbøl (ved næsehårene) med i styrtet! – Således nået til vejsende er der vel blot at tilføje: Godt gået piger; sidste kvinde lukker og slukker!

  Kommentar by T. Flodur — 22. marts 2021 @ 15:29

 21. Så med andre ord tog det under to uger for en kvindelig ansvarshavende chefredaktør at smadre Ekstra Bladets økonomi. Det bliver nogle sløje besøgstal, de kan fremvise fremover.

  Kommentar by R. W. Emerson — 22. marts 2021 @ 13:26

  Ja, nu er det slut med 4 milliarder sidevisninger om året. Det er en foræring til deres arge modstandere.

  Men tegningen var klar, da EB for lang tid siden fjernede det lille klik i øverste højre hjørne i artiklen, så man kunne springe direkte til kommentarfeltet.

  PM sagde ved tilbagetrækningen, at mange af skribenterne tilsyneladende levede hele deres liv på Nationen. Gad vide, hvor de nu vil placere deres hadefulde angreb på Trump, DF og NB henne.

  Det er synd for dem, sådan at fjerne deres livsindhold

  Kommentar by tavsen — 22. marts 2021 @ 16:04

 22. Jeg er lidt ked af, at EB har lukket Nationen. Uanset hvad, var det nu ganske underholdende en gang imellem at læse med. Der var ganske mange muntre kommentarer og bemærkninger. Som overspringshandling var det glimrende. Jeg klarer mig nu nok uden.
  Jeg kan dog ikke forstå, at de mange bitterfisser ikke bare kan lade være med at læse med, hvis det byder dem så meget imod.

  Kommentar by Knud Madsen — 22. marts 2021 @ 16:58

 23. DE POLITISERENDE KVINDER bliver ret sikkert både Danmarks, Europas og USAs undergang. Men de fleste mænd er så feminiserede og naive, at deres tænkning er gået i baglås. De tror at KVINFO og BIG MOTHER-regimet redder dem.

  Kommentar by BENT A — 22. marts 2021 @ 17:51

 24. > tavsen 15:12

  Næppe, og undtagelsesbestemmelserne i Lov om offentlighed i forvaltningen friholder for aktindsigt.

  Men når du nu spørger nævner jeg et par udvalgte, som jeg er sikker på: Pia Kjærsgaard, Naser Khader, Statsdiktatoren, Rasmus Paludan, hvis han kan kaldes politiker.

  Sikkert flere, jeg ikke kender til. Pernille Vermund ville være et oplagt bud.

  I øvrigt er det ikke kun den jødiske synagoge. Carolineskolen, når den da er åben, og den Israelske ambassade i samme kvarter er politi- og tildels militærbevogtede.

  Hvilket alt i alt siger en hel del om trusselsbilledet i Danmark. Fx er der ikke politibevogtning ved den shiamuslimske Imam Ali-moske på Vibevej, den overforliggen Al Huda-skole eller den sunnimuslimske stormoske i Rovsingsgade, der hedder noget så fantastisk som ‘Hamad bin Khalifa Civilization Center’.

  Årsagen til politibeskyttelse af den til enhver tid siddende statsminister var angrebet med rød maling på daværende Anders Fogh Rasmussen i 2003, hvor to autonomtosser var blevet lukket ind af nuværende Børne- og Skoleminister Pernille Rosenkrantz-Theil, dengang Enfoldighedslisten.

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. marts 2021 @ 19:27

 25. Har aldrig forsøgt at kommentere på Nationen.
  At der skal åbnes for “menu” for at klikke på og se Side9-pigen er langt værre.
  Set herfra.

  Kommentar by Peter Buch — 22. marts 2021 @ 19:49

 26. @Kim møller: “det er kun et par dage siden jeg blev stækket på Facebook, fordi jeg for år tilbage havde skrevet at ‘naziiisme’-beskyldninger blot er ‘et bekvemt buzzword, der skal tøjle Tommy Robinson-segmentet og nationalsindede’.”

  Forklar lige det engang? Gav facebook dig karantæne eller andet med tilbagevirkende kraft, for noget du havde skrevet for flere år siden? For det lyder som et helt nyt kapitel i deres censur-politik hvis det forholder sig sådan. Ikke fordi at jeg ikke tror på det, det lyder bare som noget flere burde vide hvis man nu kan dømmes med tilbagevirkende kraft.

  Kommentar by Per — 22. marts 2021 @ 21:49

 27. Det sjoveste ved en.dk var da kommentarene

  Kommentar by Kratossen — 22. marts 2021 @ 22:39

 28. – Per

  Det var en ældre kommentar. Jeg fik forbud mod at gå live… Hvad jeg aldrig har gjort.

  Kommentar by Kim Møller — 22. marts 2021 @ 22:45

 29. Iflg. EB, DR og Pølletiken er tidens største problemer sexisme, racisme og uberettigede kommentarer. Men hvad er “uberettigede” kommentarer? Det er vel især ubekvemme påvisninger af hvordan “eliten” med propaganda, marxisme, feministisk vås og 1984-metoder er ved at aflive, ruinere og tilintetgøre nationalstaten/fædrelandet, folkestyret, retsstaten og velfærdsstaten.

  Kommentar by BENT A — 22. marts 2021 @ 23:36

 30. På EB kunne man på det seneste følge hr. og fru. Danmarks langsomme opvågning i kommentarsporene og de blev vist lidt for vågne/oplyste ift. Marrakesh-aftalen, så EB skulle nok lige (som de sidste?) rette ind, for at sikre sig den gode, skatteyder-betalte, MSM-bestikkelse?

  Kommentar by M.S. Carstens — 23. marts 2021 @ 00:29

 31. @kim møller: Men du fik altså straffen nu, for en kommentar du havde skrevet for længe siden? Det virker bare som et next step i sociale mediers censur at censurere med tilbagevirkende kraft på den måde.

  Kommentar by Per — 23. marts 2021 @ 01:21

 32. to autonomtosser var blevet lukket ind af nuværende Børne- og Skoleminister Pernille Rosenkrantz-Theil, dengang Enfoldighedslisten.

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. marts 2021 @ 19:27

  Bagmanden / iscenesætteren for det attentat blev ikke straffet, men forfremmet. Heldigt hun ikke var fra blå fløj, så ville der være krav om Rigsret ;-) Har der nogensinde været røde politikere i den slags?

  Men det var et overvældende syn at se al det svært bevæbnede politi i gaderne, men i dag har danskerne vænnet sig til det. Der er i hvert fald ingen, der snakker om, at vi er en politistat, som der gjorde i 70.erne.

  Den første kvindelige moske blev politibevogtet, ingen stillede spørgsmål om det, men man var også ophørt med at kalde det fredens religion.

  Kommentar by tavsen — 23. marts 2021 @ 09:16

 33. Knud Madsen — 22. marts 2021 @ 16:58

  Det er sparetider. Ingen kommentarer, så kan der spares x antal moderatorer.

  Kommentar by tavsen — 23. marts 2021 @ 09:21

 34. > tavsen 09:16
  Nej, der har ikke været røde politikere for Rigsretten. Der er derimod politisk udpegede medlemmer af Rigsretten. Disse må ikke være medlemmer af Folketinget.

  Et hurtigt vue henover nogle af de politisk udpegede, som jeg blot nævner i flæng. En nærmere oversigt kan fremsøges:
  Pia Gjellerup, udpeget af S og tidligere S-minister.
  Karin Gaardsted, tidligere S-MF.
  Klaus Trads Bach, formand for RV i Århus.
  Anne Grete Holmsgaard, udpeget af SF, tidligere medlem for VS i folketinget og EU-parlamentet og i øvrigt gammelkommunist. Antisemitiske holdninger og voldsromantiker. Bifaldt PFLP’s terroraktioner, som blandt andet blev finansieret af Blekingegadebanden

  Inger Støjberg er oppe mod interessante mennesker….

  Kommentar by Henrik Petersen — 23. marts 2021 @ 11:25

 35. Henrik Petersen — 23. marts 2021 @ 11:25

  Ja, Kim har lavet en postering om den ækle sammensætning. Så vil det være en overraskelse, hvis hun bliver frifundet. Spændende hvad det bliver, når skråen er vendt tilstrækkeligt. Hun følger nok de andre Venstrefolk M/K til de Konservative. Britt Bager tog hoppet i dag.

  Medierne fortryder måske deres valg af ny formand i Venstre?

  Kommentar by tavsen — 23. marts 2021 @ 11:54

 36. Anne Grete Holmsgaard var i øvrigt i en periode rektor for DTU. Uvist af hvilke kvalifikationer.

  Den lange march gennem institutionerne, som det vist nok hed i ’70-ernes munkemarxisme efter tysk inspiration. Tænk fx nu afgåede chefredaktør Poul Madsen fra Ekstrabladet, også en gammelkommunist.

  Mogens Fog, også kommunist, var jo både minister og senere rektor på KU.

  Kommentar by Henrik Petersen — 23. marts 2021 @ 20:34

 37. 15) Tommy Robinson har kæmpet imod Islam og sat sin person ind i kampen. Han er ubetinget en friheds helt, og han er alt den ære værd, som vi kan give, og alt den understøttelse han kan få, er han værd. Jeg gætter på din påstand ikke længere kan dokumenteres idet MSM (Main Stram Media) og Sociale medier har fortrængt ham. Han er vores frihedshelt idag, og din kommentar er blot en forkælet kritik af ham.
  Om han kalder venstrefløjen -national Socialister- eller ej er underordnet i den sammenhæng. Nogle har sikkert fortjent det. Andre har måske ikke.

  Kommentar by Michael Unna — 24. marts 2021 @ 06:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper