23. marts 2021

BT associerer Donald Trump med ‘overfald og drab’: Anti-asiatiske hadforbrydelser ‘kædes direkte’ til…

Forbind ikke virus med etnicitet, advarede WHO tidligere på året, i et slet skjult angreb på Donald Trump, der lancerede udtrykket ‘Chinese Virus’. De danske medier informerer dagligt om udviklingen i britiske, sydafrikanske, rumænske og brasilianske mutationer, men der er også plads til lidt kritik af morderen Trump. Et næsten surrealistisk associationstrick set i mandagens BT – Stribevis af uhyggelige overfald og drab i USA kædes direkte til én mand.

“… Faktisk er antallet af overfald, vold, drab og hadefulde ytringer begået mod amerikanere af asiatisk oprindelse eksploderet det seneste år. …

En af hovedårsagerne til den voldsomme stigning i hadforbrydelser mod amerikanere af asiatisk oprindelse skal ifølge et studie fra University of California i San Francisco findes hos én person.

Den nu tidligere præsident Donald Trump.

Han har gentagne gange brugt udtrykket ‘China virus’ om coronavirus, og den tidligere præsident har også henvist til covid-19 som ‘Kung Flu’. Og det kan direkte ses i det markant stigende antal voldshandlinger og hadforbrydelser mod personer i USA med asiatisk oprindelse.

‘Antiasiatiske holdninger i tweet, der eksempelvis indeholder udtryk som ‘China virus’, har med stor sandsynlighed været med til at fremme antiasiatiske holdninger og har paralleller til de antiasiatiske hadforbrydelser, der har fundet sted siden,’ siger en af forskerne bag studiet, dr. Yulin Hswen, til ABC News.”

(BT, 22. marts 2021, s. 11)

“‘Don’t attach locations or ethnicity to the disease, this is not a ‘Wuhan Virus,’ ‘Chinese Virus’ or ‘Asian Virus,’ the World Health Organization wrote in a February 2020 bulletin.” (ABC News, 18. marts 2021)

Oploadet Kl. 00:26 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117838/trackback

11 Comments »

 1. KAN DANMARK OG VESTEN OVERLEVE at en skod-avis som BT fylder sine læsere med latterlige og løgnagtige historier? Ja, BT i sig selv ville ikke være noget problem med de efterhånden ret få læsere. Men Vesten har et kæmpeproblem der består i at efterhånden er næsten alle papiraviser samt radio- og tv-stationer er en slags skod-medier, en slags femte-kolonne, en art umenneskelige og altundergravende foretagender.

  Deres manipulerende journalistisk gemmer sandheden og virkeligheden af vejen, dækker vigtig viden til med vrøvl, halve sandheder og direkte løgne. Det giver vind i sejlene til alle mulige former for idioti, tosserier, ondskab og totalitær politik.

  Hvilket følgende beviser:

  Sundhedsministeriet er nedsmeltet.

  Sandheden om mink-skandalen skjules for danskerne.

  Kineserne griner hele vejen til Danmarks statskasse.

  Udlændingestyrelsen domineres af udlændinge.

  EU har et kæmpe troværdighedsproblem.

  Fire unge danskere udsat for groft overfald.

  I Danmark kan man ikke klage over regeringens corona-restriktioner.

  To års fængsel for at opfordre til protest på en ikke-voldelig måde.

  Trods økonomisk krise ønskes over 500 milliarder kr. brugt på co2.
  Klumme: efter corona syndfloden.

  PragerU om godhedsindustrierne og co2-vanviddet.

  Fanatisk marxistisk feminist bliver måske snart USAs præsident.

  EUs og Merkels import af islamister og jihadister fortsætter.

  Familieværdierne og hjemmets fred angribes på snesevis af måder.

  Det danske folk og deres civilisation søges udskiftet med kulturfremmede og deres stenalder-kultur.

  Trods over 100 millioner mord på uskyldige børn, kvinder og mænd er kommunisme/rød socialisme tidens populæreste ideologi.

  Trods mange dødsfald efter AstraZenica vaccination kan man være helt tryg ved vaccinen påstås det.

  Woke kredse påstår at der er over 125 forskellige køn, og at næsten alle statuer bør rives ned.

  Andre kredse påstår at indvandring og multi-kulti er stærkt berigende, at hvide mænd betaler for lidt og at de bør udskammes/diskrimineres/ bekæmpes/interneres/landsforvises.

  Osv.

  Kommentar by BENT A — 23. marts 2021 @ 01:46

 2. Hvad med Den spanske syge? :-) :-) :-)…(Så nu bliver jeg vel anmeldt for hadforbrydelse imod spaniolerne :-) :-) :-))

  Kommentar by Michael Unna — 23. marts 2021 @ 06:18

 3. > Bent A 01:46
  Dine indledende ord er der sådan set ikke noget i vejen med. Men så prøver du at understrege dem med nogle uddsagn,som skulle bevise at hvad du sagde er sandt.
  For det første er sundhedsministeriet ikke nedsmeltet. Som du kunne læse i kommentarfeltet nyligt,e lønnen til offentlige ansatte hævet under enten Anders Fup Rasmussen eller Poul -søn af nazist- Rasmussen. Jeg husker ike kommentaren nøjagtig,men det var en statsmedister med et Rasmussen navn.
  Jeg ved ikke med dig,men jeg synes jeg fik det vigtigste med i sagen om drabene,angående gerningsmændene. Det var jo (som sædvanlig) et grundlovsbrud begået af selveste rigspolitichefen og en socialdemokrat,som helst ser sig selv som den nye Erik Honægger Hoehnecker eller hvad stasichefen de facto hed.

  Kommentar by Nielsen — 23. marts 2021 @ 07:04

 4. “Den spanske syge”. Kan nationaliteten ikke fjernes med en hurtig mediestorm? “Den syge”. Bedre sent end aldrig!

  Kommentar by Amad — 23. marts 2021 @ 08:59

 5. Umiddelbart efter at Trump begyndte at kalde COVID-19 for ‘Chinese virus’, oprettede asiatiske interesseorganisationer Stop AAPI Hate reporting center. En af indrapporteringerne er denne online-chikane:

  A man sent me these messages: “Well, go die in Wuhan, China, the origin of the coronavirus and take Trump with you! B*TCH!”

  Hovsa.

  Kommentar by traveler — 23. marts 2021 @ 09:15

 6. Det fortæller altså noget det lave niveau hos danske journalister. At kalde covid-19 for den kinesiske virus er jo baseret på fakta. De danske medier har konstant og ukritisk svinet Trump til lige siden han stillede op til præsidentvalget. De fylder folk med løgn.

  Nu viser det sig igen og igen at Trumps politik var den rette. Han formåede at bremse den indvandring sydfra som nu eksploderer. Han tog et opgør med Kina, som Biden nu må fortsætte. De europæiske NATO-lande begynder at investere mere i deres forsvar. USA er nu foran EU i Covid bekæmpelsen takket være Trumps vaccineprogram. Trump startede USA’s troppetilbagetrækning fra Mellemøsten som Biden fortsætter. Trump trak USA ud af det Kinadominerede WHO, som ikke undersøger oprindelsen til Covid ordentligt. Trump skabte en demokratisk alliance mellem Indien, Australien, Japan og USA som modvægt til Kina. En alliance som Biden er nødt til at fortsætte. Biden genindmelder USA i FN’s menneskerettighedsråd, og må acceptere at USA igen og igen bliver nedstemt af udemokratiske regimer. Nu underlægger Biden sig Irans despoter og religiøse fanatikere og kommer til at danse efter deres pipe. Flere andre eksempler kan utvivsomt findes.

  Kommentar by JC — 23. marts 2021 @ 09:32

 7. Måske, men traditionelt begåes de fleste hadforbrydelser mod asiater og latinoer af farvede, ifølge Spectator forleden.

  Kommentar by Niels — 23. marts 2021 @ 09:39

 8. Ja, traditionelt begåes de fleste hadforbrydelser mod asiater og latinoer af farvede.

  Og en del hadforbrydelser mod asiater begås af Trump-hadere. Men det filtrerer MSM fra, når de vil ‘bevise’, at Trump står bag alt ondt.

  Kommentar by traveler — 23. marts 2021 @ 09:51

 9. # Nielsen, kl. 07.04: Tak for svar. Ja, lønninger er steget, men flere kilder beretter om en nedsmeltning af embedsværket. Chefer og nøglemedarbejdere flygter fra Sundhedsministeriet. Læger og eksperter er bekymrede. Og faktisk er store dele af sundhedsvæsnet ramt af spareøvelser og forringelser m.m. Se “Sundhedsvæsnet er noget vi leger med”, SVs deroute og store nedtur/ Sundhedsplatformen koster liv. Læs Peter Gøtzches bøger.

  Kommentar by BENT A — 23. marts 2021 @ 10:49

 10. Sorte er ca. 1/8 af befolkningen i USA men begår mere end 1/4 af alle voldsforbrydelser mod asiater. Et stort flertal af sorte stemmer på demokraterne og ikke på Trump.

  Hvide er ca. 2/3 af befolkningen men begår derimod kun lige under 1/4 af voldsforbrydelserne mod asiater.

  Mere om det på AmRen: https://www.amren.com/news/2021/03/anti-asian-violence-cant-be-blamed-on-trump-supporters/

  Kommentar by Hertz — 23. marts 2021 @ 19:16

 11. BT er en møgspreder af fineste karat, hvilket jeg lige har meddelt dem på Trustpilot

  Kommentar by B. Christiansen — 23. marts 2021 @ 22:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper