23. marts 2021

Lars Grenaa om den historiske kommunisme: “Jeg synes ikke det er værre, end sådan som det er nu…”

Lars Grenaa var kommunisten der i 2003, som en del af AFA-forgreningen Globale Rødder overfaldt daværende statsminister Anders Fogh Rasmussen ved en aktion på Christiansborg. Det kostede ham 72 dage i fængsel. På daværende tidspunkt var han aktiv i det stalin-tro Arbejderpartiet Kommunisterne, der stadig ledes af hans mor Dorte Grenaa. Han er blevet voksen familiefar i dag, men er stadig præget af negativ ideologisk arv, som man kunne høre i seneste afsnit af Stram Diskurs II.

Nima Zamani, Den Uafhængige: Når du er kommunist, går du så ind for at det skal være indenfor demokratiets rammer, eller skal det være en enehersker, der har styr på det. Eller hvad er det?

Lars Grenaa, kommunist: Ja, det skal selvfølgelig være en enehersker – nej, det skal det ikke.

Nima Zamani: – Og kommunismen, skal den opnås gennem demokratiske valg, eller kan det ikke lade sig gøre.

Lars Grenaa: Det kunne da være dejligt, hvis det kunne det.

Nima Zamani: – Men du ville gå ind for en revolution, hvis det kunne medføre kommunisme.

Lars Grenaa: Hvis flertallet, et stort flertal af den danske befolkning ville sige, at nu skal vi ophæve loven om den private ejendomsret, så kunne de stemme det ind ved næste valg. Og så ville der muligvis være nogen der gjorde modstand, og det ville jo så være revolutionen, kan man at sige. Sådan var det jo også i Sovjetunionen, eller i Rusland op til Sovjetunionen.

Nima Zamani: Ja, men det ved jeg bare ikke om var godt.

Lars Grenaa: Men jeg ved heller ikke. Jeg synes ikke det er værre, end sådan som det er nu i hvert fald.

(Foto: The Gulag — documentary examining Stalin’s Gulag, 2018)

“Dorte Grenaa siger, at hun bekender sig til den voldelige revolution. Ikke fordi hun går ind for vold for voldens skyld, men fordi hun ikke tror på den fredelige overgang til socialisme. At man kan stemme sig til et andet samfund. Magthaverne giver ikke frivilligt slip på deres privilegier, og derfor bliver arbejderklassen, anført af revolutionens fortrop, nødt til at gribe til våben.” (Lars Grenaas mor, BT, 12. maj 2017)

Oploadet Kl. 02:12 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117860/trackback

27 Comments »

 1. Mere og mere er det TOSSER der regerer verden. Dorte Grenaa siger det intet, at kommunisme, den røde, brune eller sorte socialisme, altid, hver gang og hver eneste gang, ender i statsterror, fattigdom og massedød. Det er sket 50-60 gange i træk. Lars Grenaa forstår heller ingenting.

  Det er det samme med Enhedslisten, de Radikale, SF, svenskerne og mange politikere og journalister. De har en fanatisk tro på at man ikke kan lære af andre landes bitre og blodige erfaringer.

  Og de rædsler og grusomheder der opregnes i værker som “Gulag Ø-havet” og “Kommunismens sorte bog” siger dem heller ingenting. Bøger om Stalin, Lenin, Mao og Pol Pot har de vel heller ikke forstået.

  Kommunisterne har myrdet endnu flere end nazisterne.

  Mod dumhed og åndelig dovenskab kæmper selv guderne forgæves.

  Kommentar by BENT A — 23. marts 2021 @ 02:49

 2. 2 1/2 måned i fængsel for at overfalde statsministeren i 2003 er sgu billigt sluppet, i dag får man 2 års fængsel for at sige hende imod på en ikke-voldelig måde, og op til 16 år i fængsel med dobbelt-straf for at dele et billede af hende som dukke på facebook.

  Og kommunisterne vil have mere? De er komplet sindssyge.

  Kommentar by Per — 23. marts 2021 @ 04:24

 3. Gider ikke ham der perseren. Send ham hjem sammen med de andre af hans slags.

  Kommentar by Nielsen — 23. marts 2021 @ 04:59

 4. LinkedIn: Lars Grenaa Professionsbachelor/pædagog: Faglig koordinator Vilde Liv / Pigegruppen ansat jun. 2014 (6 år 10 måneder) Christianshavn Socialfagligt arbejde med udsatte unge.

  Ryger Human Resource folkene i Københavns Kommune sig totalt skæve i forbindelse med ansættelse af kommunens socialpædagogiske personale?

  Jeg mener, hvilke er de infame blålys, som finder på at ansætte den psykotiske tølper til at vejlede udsatte unge? – Enhver med en smule omløb i bolden kan da for helvede se, at manden selv er svært behandlingskrævende!

  Kommentar by T. Flodur — 23. marts 2021 @ 05:39

 5. Den slags mindretalsperversiteter som mener at friheden skal undertrykkes for vedkomnes perverterede ligegyldighedsidealer, vil altid eksistere.

  Kommentar by Michael Unna — 23. marts 2021 @ 06:13

 6. sålænge borgerligt indstillede ikke søger job indenfor fx pædagoiske områder , vil der råde og herske en ånd og en kultur ,- der er derefter. det vil forme børn , unge og mennesker der reelt behøver hjælpen ,- derefter.

  Kommentar by heisahero — 23. marts 2021 @ 07:12

 7. Det kunne ud fra ytringen om:
  Jeg synes ikke det er værre, end sådan som det er nu i hvert fald.
  udsnit slut
  Godt være kørt videre, om det er de aktuelle forhold, erhvers afskaffelse, restriktioner, nedlukninger, offentlig gældstiftelse af format, påføren gæld og arbejdsløshed for mange begrundet med faren fra virus/ hævden søgen sikre helbred for befolkningen, eller generelle forhold før virusens optræden han mener.

  Kommentar by Peter Buch — 23. marts 2021 @ 07:22

 8. Nej Lars Grenaa, sådan var det ikke i Sovjetunionen eller i Rusland. En lille mafia-klan med Lenin i spidsen tog magten henover hovedet på flertallet. Der var kun 15-17%, der var bolsjevikker, men de trynede de andre og de nøjedes ikke med at kaste med maling.

  Så igår 2. del af ‘Stalins berygtede Gulag’ i DR (Tak DR, bedre sent end aldrig!:-). Kunne man ikke sende Lars Grenaa over i én af de stadig eksisterende Gulag-lejre i 10 år?:-)

  Kommentar by Amad — 23. marts 2021 @ 08:34

 9. PS. Stop mediestøtten til nationalsocialistiske og/eller kommunistiske propagandamedier som f.eks RadioLoud. Aldrig mere en 9. april og ikke mere Gulag, tak!:-)

  Kommentar by Amad — 23. marts 2021 @ 08:47

 10. Ikke fordi hun går ind for vold for voldens skyld, men fordi hun ikke tror på den fredelige overgang til socialisme.”

  Altså har hun indset den folkelige opbakning til at afskaffe den private ejendomsret aldrig kommer. Så må man kun eje én tandbørste ifølge Pernille Skipper, der på en USA tur gik shopamok og købte 6 par nye sko, inden hendes politiske veninder fik stoppet hende.

  Kommentar by tavsen — 23. marts 2021 @ 09:29

 11. Den ene tandbørste har Pape taget med til forhandlingerne. Utroligt hvad statslige medier frembringer af Public Service

  Kommentar by tavsen — 23. marts 2021 @ 09:31

 12. Han burde dyppes i brun maling og trilles i hønsefjer, og også resten af den kriminelle nasserfamilie

  Kommentar by Hul igennem? — 23. marts 2021 @ 09:33

 13. Gider ikke ham der perseren. Send ham hjem sammen med de andre af hans slags.

  Kommentar by Nielsen — 23. marts 2021 @ 04:59

  Mon han deltog i den store mængde af mennesker, der blev anholdt for at fejre en “national helligdag” ?

  Kommentar by tavsen — 23. marts 2021 @ 09:35

 14. Det er virkelig op ad bakke, for hele medieverdenen er kommunistisk i varierende grader af rød! Dyb mørkerød til pink! Men aldrig blå og da slet ikke mørkeblå!
  Vi har beklageligvis aldrig haft det samme opgør med kommunismen som vi har haft med nazismen! I min verden er det lige så slemt at sige at man er Kommunist som at sige at man er Nazist! I øvrigt ligner de to ideologier hinanden og læser man NSDAP partiprogram finder man da også tydelige ligheder med Enhedslistens partiprogram, rigtigt meget i NSDAP’s program kunne såmænd godt være skrevet af Pelle Dragsted!
  Nazismen er antikapitalistisk og mod karteldannelse, det kan Enhedslisten såmænd godt skrive under på. Enhedslisten og NSDAP er begge modstandere af at kapitalister kan få kapitalafkast, begge er antizionistiske og begge har en forkærlighed for muslimsk kultur! Begge er kollektive ideologier og begge er ekspansive ideologier med verdensherredømmet som endemål! Både Nazismen og Kommunismen er revolutionære ideologier! Og begge har slået uendeligt mange ihjel, Nazisterne systematisk med tysk grundighed og gaskamre, kommunisterne med arbejdslejre, afstumpet vold og bevist udsultning! Hvis tyranniet størrelse kan måles på antallet af ofre, så vinder kommunismen med ca. 200 mio. mod Nazismens ca. 50 mio. Det er mig en gåde hvordan selvstændigt tænkende mennesker i dag kan være kommunist, men i dagens Danmark stemmer ca. 15% på rendyrkede kommunistiske partier Enhedslisten og SF.
  40 lande på kloden har forsøgt sig med kommunisme eller venstresocialisme, i virkeligheden det samme, hver gang er det mislykket, det har betydet fattigdom, totalitærisme, tyranni, sult og folkedrab! Men selvfølgeligt, hver gang møder man argumentet, jamen det var ikke rigtig socialisme/kommunisme, men denne gang gør vi det rigtigt, altså 41 tyvende gang! Måske har socialismen/kommunismen simpelt indbygget i sig at det aldrig kan lykkes og altid vil udvikle sig til tyranni!

  Kommentar by Den Nervøse — 23. marts 2021 @ 10:17

 15. Det er da fint at hun indrømmer at det nok ikke kan gå fredeligt af sig. Så den dag der er en eller anden arbejder der stikke det våben hun taler om op i røven på hende selv og blæser hende til atomer sker det i det mindste med fuld forståelse fra hende selv.

  Jihad Works Both Ways, Bitch!

  Kommentar by Santor — 23. marts 2021 @ 10:34

 16. Stalin historikeren, Stephen Kotkin, siger, at i Rusland i 1917 var der reelt set to revolutioner. En i byerne og en på landet. Den i byerne har karakter af en kommunistisk mens den på landet mere af en ekspropriering af jord hvor mange bønder fik jord. En markedsøkonomi med ejendomsret blev fastholdt på landet i en del år. Dette kunne Stalin ikke tolererer fordi man endte reelt set med to økonomiske systemer,- en kommunistisk i byerne og en kapitalistisk på landet. Stalin så dette som en trussel på sigt og krævede, at kommunistiske økonomi også skulle gennemføres på landet. Derfor gennemføres en kollektivisering af landsbruget men massivt kaos og sult som følge. Stalin var iflg. Stephen Kotkin en kommunist som ikke ville gå på kompromis som det var, at have et landbrug med markedsøkonomi og ejendomsret.

  Kommentar by CCC — 23. marts 2021 @ 11:08

 17. Enig Den Nervøse 10:17. Kommunismen, nazismen og muhammedanismen er verdensreligioner, der vil skabe fred på jord ved at erobre verdensherredømmet og udrydde alle modstandere.

  Deres religiøse vækkelse gør, at al dokumentation af deres hidtidige forbrydelser mod menneskeheden, preller af på dem. Utroligt at de stadig går rundt iblandt os i det 21. århundrede. De er dødens triumf. For dem er massemord på vantro vejen til frelsen for menneskeheden.

  Efter den russiske revolution i 1917 kaldte kommunisterne deres politiske modstandere – f.eks kulakkerne – for “ikke-mennesker”, der ifølge deres ideologi/religion uden videre kunne myrdes med et nakkeskud. En interessant detalje: kommunisterne sendte altid den efterladte familie en regning for kuglen, som de henrettede et ikke-menneske med!

  Kommentar by Amad — 23. marts 2021 @ 11:23

 18. Den Nervøse — 23. marts 2021 @ 10:17

  Ot sidste forsøg i Venezuela resulterede i sult og fattigdom. Det var sørgeligt at se, nødhjælpslastbilerne blev standset på grænsen. Kommunister er da ligeglade med mennesker. De billeder havde ingen interesse for danske medier, de var travlt optaget af at bekæmpe Trump.

  At 4 millioner (FN tal) er flygtet ud af landet har heller ingen interesse for danske medier.

  Kommentar by tavsen — 23. marts 2021 @ 11:27

 19. Enig tavsen 09:29. Hvis man går ind for at bruge vold som politisk middel, legitimerer man eo ipso, at ens politiske modstandere bruger vold mod én selv.

  Kommentar by Amad — 23. marts 2021 @ 11:37

 20. Amad — 23. marts 2021 @ 11:23

  Herhjemme havde de varmet godt op til revolutionen. Og så kom Glistrup og stjal den, helt uden vold. Ikke noget at sige til, han blev jagtet.

  Finansminister Poul Møller blev syg, fordi han ikke kunne finde fejl i Glistrups “skattecirkus”

  Men eliten fik ham endelig buret inde. Da han kom ud, havde et nyt tema, Indvandrerkriminaliteten, mon ikke de indsatte havde fortalt om virkelighedens verden?

  Kommentar by tavsen — 23. marts 2021 @ 11:39

 21. Amad — 23. marts 2021 @ 11:37

  NEMLIG Ligeret for alle, også de krumryggede

  Kommentar by tavsen — 23. marts 2021 @ 11:41

 22. Enig tavsen 11:39. Mogens Glistrup var en helt. Det samme var Erik Ninn-Hansen. En skønne dag bliver deres statuer rejst på torvet i mange byer. Det ske snart!
  Det samme vil ske i USA med Donald Trump. Boris Johnson i UK, der har sørget for at halvdelen af den voksne britiske befolkning nu er vaccineret mod covid 19, bliver nok den første, der bliver rejst statuer af? EU har kun gns fået vaccineret 10% af befolkningen. Det viser at Brexit var en god idé og rettidig omhu.

  Kommentar by Amad — 23. marts 2021 @ 11:53

 23. PS. tavsen 11:41. Enig “Ligeret for alle, også de krumryggede”. Ligeret for loven. Grundloven. Det har ikke noget med adgang til de andres kontanter at gøre, vel? “Ingen arme, ingen småkager!”

  Kommentar by Amad — 23. marts 2021 @ 12:02

 24. Efter 40 års katastrofal ikke-vestlig indvandring, har vi stadig ingen rigtige/etniske nationalister i Folketinget.

  Så længe de store medier nægter at fortælle danskerne sandheden om katastrofen vil dette sørgelige faktum næppe ændre sig.

  Danskerne insisterer tilsyneladende på at stemme sig til egen undergang.

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. marts 2021 @ 13:19

 25. Jeg kan garantere, at hvis nogen prøver på at tage noget som helst af Lars Grenaa private ejede ting, vil han forsvarede det med alle midler.

  Når fjolser som ham, taler om, at privat ejendomsret ikke burde være lovligt i det samfund, som han ville ønske at leve i, så kan jeg med 100% sikkerhed sige, at det er alle andres private ejendomsret han tænker på, ikke hans egen ret til at rage til sig, og eje noget…

  Kommentar by Christian Sørensen — 23. marts 2021 @ 13:56

 26. # PETER NIELSEN 13.19: Du har desværre ret. I 40 år er danskerne ikke kommet ud af stedet. Det store flertal har stadig tillid til de gamle partier og vil stemme på dem. Og mediernes propaganda sluges råt af flertallet.

  Da vælgerne endelig tog sig sammen og gav DF så mange stemmer, at de med 37 mandater blev større end Venstre, og så DF i dag kunne have haft 40-50 mandater, blev danskerne så grundigt snydt, narret, svigtet, bedraget og forrådt af DF-toppen, at den gyldne chance for at redde Danmark fra undergang, antagelig forsvandt for evigt. DF-Tullesen har været en katastrofe, men er stadig formand for DF. Et parti som i dag kan ignoreres af de øvrige partier.

  Kommentar by BENT A — 23. marts 2021 @ 14:06

 27. Christian Sørensen — 23. marts 2021 @ 13:56

  Ingen tvivl om det. En anekdote fra 50erne om en kommunistisk agitator udtalte på et vælgermøde. Tag hvad der er dit. Næste dag var hans kartofler gravet op og forsvundet.

  Kommentar by tavsen — 23. marts 2021 @ 18:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper