24. marts 2021

LA: “Skræmt til døde ved tanken om, at venstrefløjen måske ikke synes, den er venstreorienteret nok.”

For nogle årtier siden var der balance mellem højre- og venstrefløjen, men den tid er long gone. Når selverklærede borgerlige idag kæmper for indvandring af kulturfremmede, så forrykkes balancepunktet, og venstrefløjen kan intensivere den af dem ønskede befolkningsudskiftning. Dagbladet Information er – sideløbende med kampagnen for de her ‘danske børn’ (og deres mødre), også begyndt at problematisere flygtningebegrebet. Flere artikler over temaet ‘I Danmark på lånt tid’, der skal minde danskerne om, at ‘midlertidig beskyttelse’ i Danmark ikke er godt nok. Snart kan vi høre lignende toner fra blå blok, og de røde kan så åbne en ny front.

Eva Agnete Selsing kommenterer Liberal Alliances ønske om, at få ‘danske børn hjem’ fra kurdiske fangelejre. Sakset fra Facebook.

“Hvor er det uendeligt trist, at borgerligheden er blevet til det her. Hvor stor en del af det skyldes, at der ikke længere findes nogen egentligt borgerlig offentlighed?

Fædrebarsel, had til Trumps vælgere (som selvfølgelig er en proxy for had til borgerlige gemytter herhjemme), dyrkelse af det internationale på bekostning af Danmark, smisken for regnbueideologien, lallekristendom (om overhovedet nogen kristendom), infantil dyrkelse af frigørelsesideologien, harme over reaktionære perspektiver på verden, derunder de to køns roller, forherligelse af skilsmisser og abort (det er jo FRIHED!), støtte til menneskefjendsk kunst (‘vi kan jo ikke lave samme kunst som i 1800-tallet, vel’) og en generel lede ved de gamle strukturer. Som jo udgjorde den borgerlige ordens fundament.

Borgerligheden er lige så stille ved at blive til sin modsætning. Skræmt til døde ved tanken om, at venstrefløjen måske ikke synes, den er venstreorienteret nok. Patetisk ivrig efter at vise kontroltårnet, at man skam er mindre borgerlig end de andre borgerlige. Den permanente, nærmest automatiske venstreudskridning. Begået af svage sjæle, der åbenlyst har deres identitet mere kær end fædrelandet, familien og de andre borgerlige bastioner. Fra pligt til navle.

Kan man overhovedet redde noget, der er så ødelagt?”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117904/trackback

27 Comments »

 1. Borgerlige normer forandrer sig som alt andet over tid, inspireret af ny viden og nye erfaringer, og heldigvis er det ikke op til fru Eva Selsing at definere den danske borgerlighed- Er hun forresten ikke imdvamdrer pg født af ungarske forældre?

  Borgerligheden har ikke noget med fædrebarsel og Trump at gøre, og da den er opstået i byerne og bygger på et overskud genereret ved handel med omverdenen, har den heller aldrig været en konservativ foreteelse men er på samme tid en dynamisk liberal og stabil faktor.

  Borgerligheden kan have konservative træk men ikke nødvendigvis udover nogle faste normer, der som sagt ændrer sig over tid og indflydelsen udefra. Borgerligheden er jo et barn af handelen, der er under stadig indflydelse af markedet.

  Dette indlæg vil Kim Møller dog næppe godkende, da han selv reklamerer med at være et barn af arbejderklassen og også beviser det hver dag med sine skriverier. Den “borgerlighed”, der hyldes af kredsen omkring ham og Trykkefrihedsselskabet, er tydeligt et fantasifoster med rødder i arbejderklassens og småborgerskabets evige fortælling om at være
  undertrykt af andre.

  Det er i arbejderklassen og småborgerskabet, vi finder den virkelige forstokkethed, og det beviser ikke alene Kim Møllers daglige epistler men også hans snævertsynede kommentatorer, der straks slår over i brovtende tarvelighed, hvis de støder på andre synspunkter end deres egne og Kim Møllers. Borgerligheden hylder dannelse, og det er nærmest et anti-dannelses forum.

  Kommentar by Torben Knudsen — 25. marts 2021 @ 02:01

 2. ER TORBEN KNUDSEN RØDE NPs AFLØSER? Noget tyder på det. Ikke bare ovenstående, men også et andet indlæg udtrykker dyb foragt for UP og UPs systemkritikere.

  At de borgerlige partier er præget af forfald og opløsning, er ganske tydeligt. Selsing har ret, og TK vrøvler.

  Men hvorfor er røde, totalitære, feministiske og woke kliker på vej til at dominere samfundet fuldstændig? Årsagen er måske ret enkel. De ægte borgerlige politikere og vælgere var for få i 1968, i 1983 og siden hen. Eller de var for naive, sendrægtige og sløve, da kommunisterne infiltrerede folkeskolen, folkekirken, universiteterne og medierne.

  Eller startede det allerede i 1920 da kvinderne fik stemmeret?

  Under alle omstændigheder er marxismen og feminismen altødelæggende og som sædvanlig opskriften på idioti, sygdom, fattigdom, tyranni, terror, undergang og massedød.

  Kommentar by BENT A — 25. marts 2021 @ 02:35

 3. BENT A

  Tolker personlig borgerlighedens mindskede indflydelse til navnlig indførelse af indkomstskat der, som jeg husker det skete samme år som parlamentarismens indførelse, i 1901.
  At der stadig eksisterer, eller opstod dødsstraf for småbørn kaldet abort, mens dødsstraf for voksne er fjernet viser om noget flertallets moralske stade. Villighed til accept af invasioner, befolkningsudskiftning og selektivt børnemord er ikke borgerligt, eller specielt liberalt, i min opfattelse af begreberne.

  Kommentar by Peter Buch — 25. marts 2021 @ 07:10

 4. “Borgerlige normer forandrer sig som alt andet over tid” Ja, lad os derfor få Eva Agnete Selsing som statsminister og de røde samme vej som minkene!:-)

  Kommentar by Amad — 25. marts 2021 @ 08:48

 5. Jeg ved ikke, hvem NP er, og hvad han eller hun står for Jeg er ikke venstreorienteret og har aldrig været det. Det virker trættende stupidt, at I her på stedet straks kalder folk “røde”, hvis de/man fremsætter noget, som I ikke er enige i.

  Det er fristende at skrive, at de borgerlige snorksov i 1968, men det er mere rigtigt, at de ikke i deres vildeste fantasi kunne forestille sig, at de fjollede unger på universitetet igangsatte en revolution, der ville få indflydelse. Man grinede ad dem eller ignorerede dem, og så fik I sådan nogen som Lars Hedegaard, der skrev alternative historiebøger uden fodnoter fulde af had til Israel og kærlighed til palarabere.Da kommunismen var passé, vendte han bare bøtten, det samme gjorde Pittelkow,Jespersen og mange andre.

  DF var aldrig et borgerligt parti, det var fra starten et indvandringskritisk parti, der meget bevidst dyrkede et smborgerligt, socialdemokratisk image. Man gjorde en dyd ud af at drikke øl og spise røde pølser på rødternede duge. Vi har i dag meget at takke dette parti for, det tog mange tæsk uden at hyle ret meget, men nu hvor socialdemokraterne også er blev islamkritiske, tror jeg ikke, at DF skal regne med at blive et stort parti igen. Det satte Truoelsen Dahl over styr.

  Jeg har altid stemt Venstre men ikke sidste gang, og medmindre partiet gennemgår en stærk forandring, er det slut med det. Her er et parti, der har bevæget sig så meget, at det har mistet rødderne. Man kan passende kalde det for Pengepartiet 1, LA for pengepartiet 2 og Løkkes eventuelt nye parti for Pengepartiet 3. De er alle børn af det gamle Venstre med Venstrevikingerne og masser af kultur og fædrelandskærlighed, men det er, som om de har glemt begge dele.Måske kun for en stund. Hvis der sker en genrejsning, bliver det ikke med Ellemann Jensen og Jan E i spidsen. De er nydelige små metromænd uden karisma og politisk tæft.

  De konservative har altid været et sammenrend af vælgere fra adelen, de højborgerlige og bedre stillede plus opadstræbende småborgerlige. Her fandt man både lensgreven, skibssrederen, virksomhedsejere og overpostbudet. Under først Lene Esprsens og senere Søren Pades vinger har småborgerskabet fået mest indflydelse. Pape er vokset med opgaven, men jeg har svært ved at forestille mig ham som statsminister og repræsentant udadtil med en caribisk mand. Venstrefløjen vil elske det.

  Jeres darling Eva Selsing har ikke en disse forstand på politik, der meget handler om økonomi og mulige forlig. Den slags interesserer hende slet ikke. Hun lever af at kritisere andre, og bygge fantasislotte om en konservatisme, der aldrig var.

  Pernille Vermund har politisk tæft, og hendes mand har en masse forstand på økonomi. Hun er kommet godt fra start og har på kort tid forstået at blive en person, man lægger mærke til.

  Det danske demokrati er stærkere, end det ser ud for en overfladisk betragtning. Et er jo, hvad journalisterne skriver, og noget andet hvad vi rent faktisk foretager os. De skriver f.eks. om at rejse til sydens sol og sommer om nogle måneder, men meningsmålinger viser, at familien Danmark planlægger at blive hjemme eller tage i sommerhus.

  Kommentar by Torben Knudsen — 25. marts 2021 @ 11:05

 6. Fedt billede. Først bliver man slået til dum, siden får man halsen rundbarberet. Og især hvis man gør sig klogere, ved at læse en bog. Hos boko haram, som hos commies.. Alle idyl-piger skal “omskoles”.

  Kommentar by Gaflen — 25. marts 2021 @ 11:12

 7. I alt for lang tid, har borgerlige troet at de havde et så godt produkt, at det solgte sig selv og at folk var vidende og kloge nok til at gennemskue de gentagne socialistiske løgne.
  Desværre er intelligensen på vej ned i DK og politikere som falsk deklarerer sig som borgerlige, er villige til at sælge deres egen bedstemor for den rigtige mening og en taburet.
  Socialisterne har benhårdt, igennem de sidste 50 år, arbejdet på at få definitions-retten og har sat sig på stort set samtlige stole inden for administration i det offentlige, kultur, medier og uddannelse.
  Ægte borgerlige kommer til at arbejde hårdere og klogere for at få definitions-retten tilbage og det bliver en lang og sej kamp.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne …og ingen Syriske IS unger i vores gader.

  Kommentar by Neuhammer — 25. marts 2021 @ 11:18

 8. PS. Fiø. modigt af dig Kim, sådan at poste et billede af en af pigerne på rejse i Rif-bjergene …

  Kommentar by Neuhammer — 25. marts 2021 @ 11:29

 9. Jeg har aldrig helt forstået, hvad det vil sige at være borgerlig. Er det en slags klassebevidsthed? Som når Torben Knudsen 02:01 skriver om “et fantasifoster med rødder i arbejderklassens og småborgerskabets evige fortælling om at være undertrykt af andre”
  (lidt ligesom Storm P.s. “Sig mig Schmidt, De som omgås middelklassen, har de klaver?”:-)

  Jeg husker at studentermarxisterne talte med foragt om ‘det borgerlige demokrati’. Det ’system’ som ‘kapitalen’ åbenbart fortrak i modsætning til ‘proletariatets diktatur’, der var det demokrati studenter marxistene og de øvrige kommunister foretrak jvfr f.eks Deutsche Demokratische Republik, DDR.

  Kommentar by Amad — 25. marts 2021 @ 12:54

 10. LA er liberale ikke borgerlige, de er ikke konservative og slet ikke nationale!
  Ind imellem skriver og siger Henrik Dahl noget fornuftigt og han laver flere og flere ting sammen med Messersmith, så muligvis er han på vej til DF! Selvom han måske snarere hører hjemme i NB.

  Kommentar by Den Nervøse — 25. marts 2021 @ 14:16

 11. “Ægte borgerlige kommer til at arbejde hårdere og klogere for at få definitions-retten tilbage og det bliver en lang og sej kamp”, skriver Neuhammer, og dertil er svaret et rungende JA!!!

  Amad. Ja, borgerlighed er også forbundet med klassebevidsthed og særlige manerer og præferancer. Sådan har det altid været. Der er også meget klassebevidsthed forbundet med Socialdemokratiet og det at tilhøre arbejderklassen. Men tag ikke fejl, en masse håndværkere betragter sig som de sidste frie mennesker og stemmer liberalt.

  Borgerne var oprindeligt dem, der boede i byerne, som opstod omkring borge inden for befæstede volde eller lige udenfor, og byerne slog sig op på handel, specialiserede håndværk, administration og serviceydelser. Handel kræver et vist overskud og en vis troværdighed.

  Handel kræver også tit, at man bevæger sig over afstande og modtager nye impulser, som man lader sig inspirere af. Sådan opstår en særlig borgerlig kultur, der adskiller sig fra den på landet. Mindre i dag end tidligere. Dette kan udvikle sig til en finkultur som f.eks. i de italienske bystater i renæssancen, hvor kunst og kultur blomstrede i særlig grad, og man opfandt bankvæsenet.

  Allerede i det antikke Rom fandtes der et særligt privilegium, der blev kaldt borgerskab, og som var eftragtet. Soldater kunne erhverve det efter lang tro tjeneste – for blot at nævne et eksempel. Den romerske finkultur var så attraktiv for andre, at den blev et led i koloniseringen af andre lande. Og sådan er det stadig. Finkultur er attraktiv for de fleste, men desværre følges den langt fra altid ad med ordentlige manerer. Det kan tage nogle generationer og handler ikke om at holde limousinebryllupper og sjaske med champagne nen derimod at udvide horisonten.

  Den Nervøse skriver, at “LA er liberale ikke borgerlige”,og det er selvfølgelig noget vrøvl. Hun har intet forstået. Det vil Kim Møller også kunne fortælle hende, han er jo historiker.

  Kommentar by Torben Knudsen — 25. marts 2021 @ 15:19

 12. Ja Torben Knudsen 15:19. Det er måske sådan, det er? Og måske ikke? Folk ser verden gennem deres egne briller, der er farvet af deres personlige viden og erfaring.

  Set med mine farvede briller er den relevante skelnen mellem borgerlig><socialist. Borgerlige, som mig, ønsker at boliger og virksomher skal være privatejede. Vi ønsker et frit marked. Det gør socialister ikke. (De kan heller ikke lide arbejdsgivere, det er jo derfor de er socialister!:-)

  Udover det er jeg ikke spor 'borgerlig':-)

  Kommentar by Amad — 25. marts 2021 @ 15:55

 13. Liberal betyder i dansk politik ikke længere, hvad det gjorde engang. Nu gælder den amerikanske definition. Altså venstreorienteret.

  Højre- og venstreorienteret refererer til en politisk akse, hvor højre referer til en lille stat og et lavt skattetryk. Og vice versa. Da alle partier i det danske Folketing – bortset fra NB – understøtter verdens højeste skattetryk, kan denne politiske akse ikke længere bruges til at definere et politisk ståsted.

  For eller imod muslims indvandring og fortsat tilstedeværelse i Danmark er ej heller et spørgsmål, som deler de politiske vande, da alle partier også understøtter dette – igen bortset fra NB. At næsten alle partier har “en Inger Støjberg”, skal man ikke lade sig narre af.

  Men hvad er så forskellen på de mange politiske partier i Danmark? Tja, beklageligvis kun små, ubetydelige nuancer.

  Man må derfor konstatere, at man i Danmark opererer med et de facto et-partisystem – og at omkring 80% af befolkningen er svært godt tilfredse med det. Og det er jo ikke så mærkeligt. Det er jo hvad de mange helt eller delvist statsbetalte medier fortæller dem, at de skal være.

  Velkommen i DDR, version II., hvor politikerne er reduceret til skuespillere, der kæmper om hovedrollerne, mens embedsmændene på egen hånd passer butikken.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 25. marts 2021 @ 16:27

 14. Enig, tak for præcis og rammende analyse Henrik Wegmann 16:27.
  Som Asger Aamund siger: “Det borgerlige Danmark er stort set nedkæmpet. Der er kun sporadiske modstandslommer tilbage, men de er uden indflydelse på landets styrelse og fremtid. Den offentlige sektor har besejret den private”

  Kommentar by Amad — 25. marts 2021 @ 17:30

 15. Amad. Asger Aamund er intet orakel og virker gammel,træt og tiltagende bitter.

  Du mener, at alting er relativt og bundet til det materielle, men borgerlighed er et langt bredere begreb, og som jeg forsgte at forklare med dybe kulturelle rødder.

  Jeg kan forsikre dig, at i Danmark hæger socialdemokrater og socialister også om ejendomsretten og i det hele taget de liberale rettigheder. Det er jo ganske almindeligt, at de har både hus, bil, sommerhus og måske også båd.

  Selv om folk ikke går op i klasseskel, når de er forelskede og gifter sig, er det et stort tabu, at de kulturelle forskelle kan være dræbende for kærligheden, især i modgang.En ægte borgerlig holder masken til det sidste, og der er kun få borgerlige, som nogensinde har deltaget i en offentlig demonstration. Vi føler os ikke som en ud af en flok men som individualister. Hvis du er muslim, er dette vel ikke nemt at forstå.

  Henrik Wegmann. Du har helt ret i, at mange i disse år sammenblander amerikanske med danske forhold, og at det er gået ud over forståelsen af ordet liberal. Men der er vel intet i vejen for at lave om på det igen, da det især synes at husere i visse kredse.

  Det er også rigtigt, at den politiske højre-venstre akse ikke er brugbar mere og ikke har været det i mange år, men det problem har man løst i andre lande, hvor man har forladt det todimensionale og koblet en tredje dimension på.

  Danmark er netop blevet udnævnt til verdens tredjelykkeligste land efter Finland og Island, og det er nok muligt, at mange er tilfredse, jeg synes blot ikke, at det er det billede, jeg ser, når jeg taler med folk. På den anden side har jeg stor forståelse for, at de ikke søger ind i partier og lader sig opstille. Manu Sareen opstiller for S, og så kan det ikke blive meget ringere. Sidst han var minister, fordrev han tiden med at skrive børnebøger.

  Kommentar by Torben Knudsen — 25. marts 2021 @ 18:21

 16. Tak, Amad

  # 15 Torben Knudsen:

  ad 1) “Asger Aamund virker gammel, etc., etc.”

  Måske giver alderen og erfaringen ham et klarsyn, som mange andre kun kan misunde ham.

  ad 2) “…i Danmark hæger socialdemokrater og socialister også om ejendomsretten…”

  Tja, sikkert deres egen! Men så sandelig ikke andres. Deraf betegnelsen “Socialister”.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 25. marts 2021 @ 19:02

 17. Vestrefløjens dekadentsen som har overtaget -Main Stream Media-, og endda Borgerlige politikere. Der kæmpes endda om cencur…. af alle andre meninger, som kritisere dekadentsen.

  Kommentar by Michael Unna — 25. marts 2021 @ 19:38

 18. Michael Unna. Ja, dekadencen er ganske rigtigt mærkbar. Sådan er det i perioder, men det plejer at gå over.

  I Nazitysland var det eftersigende slemt. Måske skal der en rask krig til at rydde bulen. Jeg må sige, at for mig er Manu Sareen værre end transere, som jeg bare negligerer. Sareen er derimod dyr i drift uanset farve (parti), og nu er han jo blevet oplært af røde Joan Ørting eller hvad hun nu hedder, så inden vi ser os om, skriver han sexede børnebøger om den raske indvandrerdreng, der klarer det hele.

  Tak til Wergmann for den om gammel og vis. Tid for drinks.

  Kommentar by Torben Knudsen — 25. marts 2021 @ 20:01

 19. Torben Knudsen)) Dansk Folkeparti var fra starten – og før- et etnisk dansk klasseløst parti med blodsbåndet som den røde tråd. Det blodsbånd der gør ,at Dk hvert år støtter danskerne i sydslesvig med c 600 mill. Hovedparten af medlemmerne og vælgerne er faktisk efterkommere af de danskere, som i 1921 blev ” frie” ved ophævelsen af tyendeloven. Læs den . En dansk slavelov. Politisk kæmper partiet for danskernes humanistiske og demokratiske ret til at være fri for samtlige luksusimmigranter i vuggestuer, børnehaver,skoler,arbejdspladser,foreninger osv.– Det danske konservative parti er slået ind på samme borgerlige klasseløse kulturidentitet– juridisk sædvaneretten- som det britiske. Alt her kort fortalt.— Men det blive spændende at se , hvilken politisk betydning det får , at danske kvinder siden 1970 har fået aflivet over en milliom af deres døtre og sønner ved abort. Det er nemlig sket ret selektivt og ikke generelt.– Sammenlignet med Holland er det over 40% flere/100 000 kvinder i Dk i samme periode. Altså vi kunne være langt over 400 000 flere etniske danskere idag sammenlignet med Holland.

  Kommentar by dansker — 25. marts 2021 @ 23:11

 20. Torben Knudsen 25. marts 18:21. Du kan selv være “gammel,træt og tiltagende bitter”. Er det en måde at argumentere på? Dine klassebetragtninger er efter min mening i bedte fald naive og i værste fald er de fake. Dine forvirrede hypoteser er ikke baseret på empiri. De udtrykker forskellige ofte modsatrettede følelser (ligesom meget af det, der dagligt kolporteres i de statsejede propaganda-medier:-)
  Herinde beynder du at ligne en troll, der leger havkatten i hyttefadet.

  “Antallet af private job i stampe siden 1951
  Antallet af job i det private er knap øget på 60 år – mens antallet af offentligt ansatte er skudt i vejret.
  Mens der i 1951 var 13 privat beskæftigede for hver offentligt ansat, er der i dag kun 2,3 privat beskæftigede pr. offentligt ansat.”
  (RITZAU citeret i DR Penge 6. SEP 2011)

  Som Asger Aamund siger: “Det borgerlige Danmark er stort set nedkæmpet. Der er kun sporadiske modstandslommer tilbage, men de er uden indflydelse på landets styrelse og fremtid. Den offentlige sektor har besejret den private”

  Kommentar by Amad — 26. marts 2021 @ 08:01

 21. De fleste såkaldt “borgerlige” mener, at hvis bare de fremmede har “danske værdier” og/eller “bidrager til fællesskabet”, så må de gerne udskifte os danskere i vores eget hjemland.

  Enhver politiker som ikke arbejder for masse-udsendelser af de fremmede er ikke på danskernes side.

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. marts 2021 @ 09:18

 22. Peder Nielsen. Jeg går ind for massereturnering.

  Amad. En gang skrev en egypter til mig, at jeg skulle spiddes på en lygtepæl og snurres rundt, indtil den havde penetreret hele min krop. Jeg er sikker på, at du kender mange, der glæder sig over Asger Aamunds udtalelse.

  Dansker. På din opfordring har jeg genlæst Tyendeloven, der indtil for 100 år siden for en periode vedkom de fleste danskere, for den gang kom de fleste ud at tjene efter konfirmationen, hvor man mente, at de burde kunne opføre sig voksent og ansvarsfuldt. Det kunne de fleste også, og der var meget arbejde i et lille land højt mod nord.

  Måske burde vi alle fra tid til anden læse Tyendeloven og tænke over, hvor meget bedre vi har det i dag. Men en slavelov var det ikke. Læs § 43, hvor det siges, at tyende kunne forlade deres plads, hvis de blev misbrugt til ulovligheder og usædelighed.

  Jeg synes ikke, at Kristian Ditlev Jensen har gjort debatten en tjeneste med sine påstande om, at hans familie var slaver, men han har det jo med at tage offentligt bad i selvmedlidenhed med jævne mellemrum. I starten havde jeg meget ondt af ham, og det har jeg stadig, ingen børn burde opleve det, han blev udsat for, men fattige mennesker, tyende eller ej, havde trods alt lovfaste rettigheder, og det havde slaver ikke.

  De fleste af os har haft i tusindevis af forfædre og formødre, der arbejdede for andre, og mange af os har sikkert gener fra de slaver, I som vikingerne hjembragkte. Vikingehøvdingen Rollo var slavehandler i stor stil. Hvis I i dag vil se slaveri i stor stil, skal I tage til Emiraternes plastikparadis, hvor en slavehær forbereder VM i fodbold, og obsternasige døtre holdes fængslet. Tænk på det, nå I søtter jer foran kassen for at se bold

  Kommentar by Torben Knudsen — 26. marts 2021 @ 11:01

 23. Forstået, Torben Knudsen. God weekend (Jeg ringer lige efter den blå vogn:-)

  Kommentar by Amad — 26. marts 2021 @ 14:49

 24. Man kan kun respektere at Eva Agnete Selsing i det mindste forsøger at formulere et opgør med en uheldig samfundsudvikling. Til sammenligning er Torben Knudsens historieforelæsninger, der stritter i alle retninger, i bedste fald tidsspilde. Ingen skade og ingen gavn.

  Kommentar by BE — 26. marts 2021 @ 14:59

 25. Jeg søgte viden om Ny Borgerliges vælgere. Nu hvor Ahmed er kørt bort i den blå vogn, har jeg konkluderet, at på dette sted handler det i virkeligheden mest af alt om sociale mindreværdskomplekser, og nogen har bildt nogen ind, at borgerlighed handler om for eller imod muslimer. Det kan Kasper Støvring fortælle en anden historie om. Hans historie er den samme som min. Eva Selsings historie er en polsk-jødisk, har jeg fået at vide af en polsk jødisk ven, der heller ikke mener, at hendes konservatisme har ben at gå på i dette land og denne tid. Tak for svarene, jeg håber, at de ikke er typiske for bloggen.

  Kommentar by Torben Knudsen — 26. marts 2021 @ 16:22

 26. Modsætningen er borgerlig><socialist. Borgerlige ønsker at boliger og virksomher skal være privatejede. Og de ønsker et frit marked. Det gør socialister ikke. Meget længere er den ikke. Desværre for de borgerlige er Danmark er blevet socialistisk. Socialdemokratisk. Det er det folk vil have. Det er ikke svært at se.

  “Antallet af private job i stampe siden 1951
  Antallet af job i det private er knap øget på 60 år – mens antallet af offentligt ansatte er skudt i vejret.
  Mens der i 1951 var 13 privat beskæftigede for hver offentligt ansat, er der i dag kun 2,3 privat beskæftigede pr. offentligt ansat.”
  (RITZAU citeret i DR Penge 6. SEP 2011)

  Kommentar by Amad — 26. marts 2021 @ 17:32

 27. Torben Knudsen = Jackass

  Kommentar by Revisoren — 28. marts 2021 @ 15:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper