25. marts 2021

Camilla Søe: Venstre har forsømt woke-vælgerne, stemmemæssigt vil ‘Woke-ness’ være en fordel

Ser man bort fra skatteprocenten, så kunne Camilla Søe på sin vis være et næsepiercet medlem af Enhedslisten. Det kan godt være der er unge vælgere i woke-hysteriet, men venstreorienterede mærkesager bliver ikke borgerlige, med mindre man gør vold på det udgangspunktet. Venstremedlem Camilla Søe kommenterer Venstres nuværende status i Ræson – Fremtidens Venstre skal være mere liberalt, grønt og ‘woke’

“… det må være en absolut kerneopgave for Venstre som et liberalt parti. Den nuværende situation må aldrig blive dagligdag i et land, der bryster sig af at være blandt de mest frie på verdensplan. Mens regeringen gradvist har skruet ned for ambitionerne og introduceret ‘hockeystaven’ i kampen mod klimaudfordringerne, bør Venstre gå endnu mere offensivt til værks. Venstrefløjen har længe haft monopol på klimaansvarlighed, men klimakamp og højrefløjen er ikke hinandens modsætninger.

Vi kommer heller ikke udenom udlændingedebatten. Mens Nye Borgerlige og DF kæmper om at sænke barren mest muligt for almen anstændighed, bør Venstre vise vejen som det ansvarlige men endog liberale parti, det bryster sig af at være. Et eksempel vil være at gå i kontra på regeringens seneste udlændingeudspil. Et af udspillets værktøjer er fysisk at flytte beboer ud af belastede områder med tvang.

At Venstre ikke har sagt klarere fra og markeret sig tydeligere på den dagsorden som et liberalt parti er mig ganske enkelt uforståeligt. …

En sidste og omsiggribende dagsorden i dansk politik er ligestilling. Vi så metoo-debatten skylle ind over landet i efteråret 2020, og her et halvt år senere kan man ikke åbne en avis, uden at debatten stadig raser.

I Venstre er over 30 pct. af vælgerne 70 år eller derover, mens lidt over 9 pct. er mellem 18-29 år. Samtidig er der aldrig set så mange vælgervandringer som nu, eller sagt på en anden måde: Den loyale Venstre-vælger er ikke så udbredt i dag, som de har været. Jagten på de unge svingvælgere vil derfor være afgørende for Venstres succes, og her vil det være en fordel at være ‘woke’.

De unge vælgere går nemlig op i klima, privilegier og ligestilling. De stemmer sjældent på de etablerede magtpartier, og det er der måske en grund til. Hvor Venstre har kæret sig meget om det såkaldte jyske bagland, har de – indtil for ganske nyligt – forsømt de vælgere, der er woke. Meget tyder dog på, at Ellemann er særdeles vågen på netop den dagsorden og gudskelov for det. Woke-ness har nemlig for længst flyttet sig fra universiteterne og de store byer og ud i stuerne.

Hvis Venstre igen skal ose af optimisme og konfetti, kræver det derfor liberale løsninger på centrale dagsordener; frihed, klima, handicapområdet, udlændinge, ligestilling og så naturligvis den økonomiske ansvarlighed i genrejsning og genåbning af samfund.”

(Collage: Camilla Søe & Det Liberale Venstre)

Oploadet Kl. 01:41 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117923/trackback

26 Comments »

 1. Hmmm… Jeg tror ikke hun er god for Venstre. Woke man! Woke ikk’… Venstre stod engang for en god del sund fornuft og betænkningstid og rettidig omhu… Nu er Venstre en væltet Elle-træmand og åbenbart skal redningen være at prostituere sig over for “de unge”.. Mon ikke der også findes masser af ganske almindelige unge, der ikke suser op og ned på røde bølger, men fokuserer på en god uddannelse, taler almindeligt dansk og har styr på sagerne?

  Kommentar by Gaflen — 25. marts 2021 @ 02:04

 2. ER CAMILLA VIRKELIG MEDLEM AF VENSTRE? Hun lyder mere som en fra EL, de radikale eller “alternativet”. Hun ser ret pæn, nydelig og harmløs ud, og ligner en flink ung pige eller dame, men hendes politik er som hundegalskab i fuldt udbrud. (en virus der angriber hjernen og som ubehandlet er 99.9 procent dødelig)

  Sætter man sig grundigt ind i alt det med klima, co2, “grøn” omstilling, “danske” børn i Syrien, “ligestilling”, metoo, radikales økonomiske “ansvarlighed”, nedrivning af boliger, “berigelse”, de forvirrede corona-restriktioner, Danmarks “bomstærke” økonomi, nedrivning af statuer, BLM osv., véd man at Camilla Søe er et blålys, en politisk heks, en uduelig, udansk og totalforvirret feminist…..som man kun skal stemme på hvis man hader sig selv.

  Venstre er som K et håbløst parti.

  PragerU og en lang række bøger om kommunistiske og pladderhumanistiske katastrofer i 50 lande belyser emnet.

  Kommentar by BENT A — 25. marts 2021 @ 03:00

 3. Det er jo ikke tilfældigt, at woke-segmentet i USA omtales som “liberals”.

  Kommentar by J — 25. marts 2021 @ 08:05

 4. Jeg er nok faldet lidt bagud i dansen…Hvad I alverden er – Woke- for noget? Hvad står det for?

  Kommentar by Michael Unna — 25. marts 2021 @ 08:29

 5. Jeg lever i lykkelig uvidenhed om hvem Camilla Søe er, men at hun selv føler at hendes tåbeligheder hører hjemme i Jakob Lallemands Venstre er vel ikke overraskende.

  Kommentar by bjarne binee — 25. marts 2021 @ 08:39

 6. Thjae …endnu en socialist, der ikke vil bekende kulør og mener hun er borgerlig. Vil du da ikke pisse i havet.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne …og ingen Syrien IS unger i vores gader.

  Kommentar by Neuhammer — 25. marts 2021 @ 10:37

 7. Camilla Søe er et pragteksemplar af “Det nye Venstre”.
  Hun skal selvfølgelig forsætte i samme spor, så Venstre kan reduceres
  yderligere.
  Som det ser ud nu, så skal 55% af Venstres folketinggruppe finde ny beskæftigelse efter et FT valg.
  Man må så håbe, at det de få nationalkonservative, der overlever og Jan E. Jørgensen typerne, der får sparket.

  Kommentar by B. Christiansen — 25. marts 2021 @ 11:03

 8. @ 4 Michael Unna

  https://da.wikipedia.org/wiki/Woke

  Odd.

  Kommentar by Odd S. — 25. marts 2021 @ 11:20

 9. Og så undre Venstre sig over at partiet står til en halvering!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. marts 2021 @ 12:21

 10. Venstre ved du, hvor du har.! Deres politik er krystalklar jf deres formand Ellemann.
  Ja tak, de stemmer hver gang FOR tildeling af tusinder af statsborgerskaber til folk fra tredieverdenslande, som i gennemsnit eroderer vires land. Inger støjberg, Marcus Knuth og Britt Bager stemte også for mange gange. At de så går til Konservative gør INGEN forskel. Inger Støjberg vil være en landsforræder, selvom hun ender i NB eller DF.

  Kommentar by Madsen — 25. marts 2021 @ 12:23

 11. 08:29 Woke betyder, at man tror på de ting, som medierne propaganderer for, hvilket vil sige, at man er en del af religionen venstreorienterethed, som bygger på en lang række af løgne, som egentlig bare vil sige, at man tilhører de 98 ud af 100, som ikke er i stand til at skelne løgn fra sandhed.

  Det er helt normalt for mennesker, som ingen videnskabelig skoling har, og som tilsvarende ingen kritisk sans har, da man ikke beskæftiger sig med propagandaen på et dybere niveau, men mest sluger hypnosen på overskriftsniveau og så perifert, så man aldrig nogensinde tjekker pressens “kendsgerninger”

  Hvis man er interesseret i sandheden (som en kristen/naturvidenskabelig indstillet/borger, som ønsker et samfund baseret på rationalitet og fornuft, bør være) og evner at forstå logik, bevis, kendsgerninger, kildekritik og evner at tænke en smule selv, så vil man efter længere tids observation af pressens postulater og funktionsmåde efterhånden nå frem til at woke er en religion, som mest går ud på at signalere, at man er komplet idiot, som kan bildes hvad som helst ind, fordi man deltager i massesuggestion og ikke anvender nogen form hjerneaktivtet, da man har mere travlt med tro, at man signalerer sin egen godhed, og synes det er lettest at overtage andres meninger, da man ikke er i stand til at forstå denne verden, eftersom man ikke har de nødvendige forudsætninger

  Kommentar by Svend — 25. marts 2021 @ 12:36

 12. woke er helt konkret propagandaens reaktion på truther-samfundets awake-betegnelse, altså en person der er blevet “red-pilled” ved at få en “aha-oplevelse”, en såkaldt “awakening” efter at have indset en af de mange monumentale løgne, som propagandaen opererer med, ala menneskeskabte klimaforandringer, 911-false-flag, charlottesville-false-flag eller lignende, som altså har givet en opvågning til selve det, at hele pressen er en løgnefabrik, som opererer unisont henover alle medierne udenfor den alternative sandhedssøgende, som forsøger at finde frem til det en normalt opererende presse har som opgave.

  woke er altså pressens betegnelse for en idiot evt en journalist, som aldrig har nået frem til denne oplevelse, men som bliver ved med at sluge alle løgnene, ved at give dem en betegnelse stjålet fra de egentlig oplyste

  Kommentar by Svend — 25. marts 2021 @ 13:08

 13. 8) Tak….Troede efterhånden det betød- Very Offended Klovn Energi. :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 25. marts 2021 @ 15:30

 14. Husk, når nogen spørger om- Hvad er 2+2….så skal jeres svar være = Ja hvad synes Du?, et mere konkret svar ville nok betyde at I er racister . :-) :-) :-) :-). ;-)

  Kommentar by Michael Unna — 25. marts 2021 @ 15:31

 15. Måske hun skulle revurdere sit partitilhørsforhold?

  I øvrigt er jeg enig med Regeringen om at ghettoernes beboere skal flyttes om nødvendigt ved tvang. Der er masser plads i de arabiske ørkner og nord-afrika!

  Kommentar by Santor — 25. marts 2021 @ 16:27

 16. Facistiske (?) kritikere mener at Woke har et dobbelt W og derfor ikke kan staves Very…..Jamen så “Very Very offended Klovn energi”. (Det m å være racister, da de jo kommer med en konkret rimelig kritik) :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 25. marts 2021 @ 16:31

 17. Venstre er ikke et borgerligt parti. Venstre er et føderalistisk parti. Men med provinsielle mislyde, fordi nogle grødbønder, hvis familier har stemt Venstre gennem generationer, sommetider ikke forstår partiets storladne mission. Efter at partiet skilte sig af med LLR som formand, er han således gået enegang for at få Danmark videre i Det Europæiske Projekt. Og altså afskaffe forbeholdene.

  Til det formål skal “yderpartierne” stækkes. NB, EHL, DF. Derfor “midterpositionen”. Det er dér, føderalismen trives.

  LLR er i gang med at analysere og forhandle sig frem til, hvad vælgerne skal have for at støtte hans føderalister. Og inkluderer det mere “woke” – så får vi mere “woke”. Og mere “international” æstetik får vi uanset. Vi, befolkningen, får hvad vi vil have, hvis vi stemmer på Løkke. Med vore stemmer skaffer han sig nemlig, hvad han vil have.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 25. marts 2021 @ 17:06

 18. Poppedrengen Løkke imod Poppedrengen Ellemann

  Kommentar by Michael Unna — 26. marts 2021 @ 08:51

 19. “At Venstre ikke har sagt klarere fra og markeret sig tydeligere på den dagsorden som et liberalt parti er mig ganske enkelt uforståeligt. …”

  Hun har jo ret i at det ville være den naturlige konsekvens af liberalismen og dens “åbne grænser, lukkede kasser”.

  Liberalisme er anti-nationalt og landsskadeligt.

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. marts 2021 @ 09:39

 20. Camilla Søe er en af de her “anstændige borgerlige”, som langt hellere vil tabe kulturkampen end risikere at blive kaldt et af de her tomme udskamnings-ord, som fx “racist”, “xenofob”, “islamofob”, “anti-semit”, “sexist” etc.

  De “anstændige borgerlige” er på en måde værre end mange på venstrefløjen, som trods alt ikke kalder sig “borgerlige”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. marts 2021 @ 09:45

 21. Vi kar kun et parti, i kan jo kalde det, hvad i vil

  Kommentar by Svend — 26. marts 2021 @ 10:53

 22. 21 har ikke kar, selvfølgelig – hæh

  Kommentar by Svend — 26. marts 2021 @ 12:07

 23. Det er værd at bemærke, at selve “demokratiet” og de “åbne og frie valghandlinger”, ligesom alt andet, i sig selv er blevet militariserede og en del af propagandaen.

  Der er selvfølgelig ikke 98,2% som stemmer på statan, og fru sølle og hendes venner i folkemordspartiet kontrollerer suverænt, hvad der er stemmer i, og tendenser til mht deres fupvalg og “meningsmålinger”

  Kommentar by Svend — 26. marts 2021 @ 12:30

 24. Samme kvinemenneske der står og ser voldsomt selvtilfreds ud i dette foto fra GO’ Aften LIVE hvor en vognmand der knapt nok kan stave blev presset til at undskylde for at have kaldt hende “køn, men spejlblank”.
  Jeg er så dybt uenig i at hun skulle være køn, det eneste jeg kan tilslutte mig er at hun er spejlblank.
  https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-03-25-vognmand-kaldte-kvinde-spejlblank-paa-nettet-nu-moedes-de-ansigt-til-ansigt

  Med medlemmer/venner som Camilla Søe behøver Venstre jo ingen fjender til at smadre dem selv.
  Hvorfor vælge et Woke Venstre når man kan få de dårlige woke ideer i endnu mere koncentreret og giftig form hos de Radikale?

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 27. marts 2021 @ 15:25

 25. Har set på Twitter, at den små Camilla tilhører det samme woke-segment omkring den “konservative” Paula Larrain og den ultraliberale feminazi Rulle Grabow.

  Hvis man vil have ødelagt sin lørdag aften, skal man blot læse lidt af deres forkvaklede udgydelser…

  Kommentar by Revisoren — 27. marts 2021 @ 19:14

 26. 15:25 Hun ligner en mand

  Kommentar by Svend — 28. marts 2021 @ 12:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper