26. marts 2021

Ny kampagne fra Zalando: Fedme er unikt, diversitet er smukt – ‘Flydende køn er kommet for at blive’

Der må være penge i woke, for ellers ville de her store virksomheder ikke gå all-in. Bare i denne uge har jeg hørt om klimavenlige pensionsforsikringer (PFA), om LGBT-venlige hoteller (Hotels.com) og set farligt overvægtige modeller. Zalando holder sig ikke tilbage, og lefler eksempelvis skamløst for queer-ideologien: “Flydende køn er kommet for at blive.”. I den indledende sekvens ses en større teenagedreng i fuld gang med at lægge makeup.

(Zalando på Facebook, 22. marts 2021)

“Vær tro mod den du er. Diversitet er smukt. Flydende køn er kommet for at blive.” (Zalando)

“Perfektion er kedeligt. Du er unik – vær stolt af dig selv og din krop. Mode i alle størrelser er kommet for at blive.”

(Zalando på Facebook, 22. marts 2021)

Oploadet Kl. 11:48 af Kim Møller — Direkte link86 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117968/trackback

86 Comments »

 1. Fy for fanden – godt jeg stadig passer mine 501’ere i str 33-34… samme størrelse jeg brugte da jeg var sergentelev i Sønderborg i slut-firserne.

  Fede og transkønnede må gerne være her også, blot jeg slipper for at se på dem og betale til deres selvrealisering

  Kommentar by redneck — 26. marts 2021 @ 11:56

 2. Overvægtige har højere risiko for at dø af corona

  Kommentar by k. m. — 26. marts 2021 @ 12:08

 3. 11:56 Tilsyneladende må gamle mennesker ikke være her, og heller ikke hvide mænd

  Kommentar by Svend — 26. marts 2021 @ 12:09

 4. 12:08 meget sjældent man dør af influenza A eller B, hvis det overhovedet sker. Influenza slår mennesker ihjel i samvirkning med andre sygdomme og alderdomssvækkelse (måske), men kan vist ikke i sig selv slå mennesker ihjel

  Kommentar by Svend — 26. marts 2021 @ 12:12

 5. Den reklame har jeg bidt mærke i, skruer væk når jeg ser den, ikke fordi jeg er forarget, men fordi jeg får brækfornemmelser af al den woke propaganda vi bliver udsat for.
  Den er naturligvis rettet mod de unge piger, som al propaganda. Fordi de er den gruppe der er mest modtagelige for hjernevask, og den gruppe der desværre får lov til at dominere kulturen og samfundet, da alle enten vil være som dem, eller gerne vil komme i bukserne på dem.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 26. marts 2021 @ 12:13

 6. Folk kan da være som de vil men hvorfor skal det tværes ud i fjæset på alle og enhver?

  Jeg er ret sikker på at de kan aflæse den reklames “værdi” negativt på regnskabet når den tid kommer.

  Kommentar by Santor — 26. marts 2021 @ 12:15

 7. Der er selvfølgelig ikke penge i woke, men de er alle sammen medlem af den samme bande, som så gerne vil fortsætte deres agenda direkte til helvede

  Kommentar by Svend — 26. marts 2021 @ 12:15

 8. Hvis I har en facebook profil så gå ind og bed om mere woke… skos Zalando for at være for snævertsynede….. det kunne være sjovt om vi kunne få dem til at rykke sig endnu mere.

  Lidt ligesom wallstreetbets gjorde med Gamestop aktien ;-)

  Kommentar by redneck — 26. marts 2021 @ 12:20

 9. Sodoma og Gomorra…som at se sin samtid blive nedbrudt med stormskridt..oven i købet med åbne øje og i bevidst tilstand!!!

  Når så Vesten er ødelagt kommer resterne til at blive underlagt islam og de stærke folkefærd fra Østen.

  Tiden efter bliver som da Romerriget kollapsede hvor anarki, vold, krige, sult, nød, religion herskede…hvor alle de mindre udviklede folkeslag (Pictere, vikinger osv.) tegnede menneskets udvikling i 600-800 år…indtil Middelalderen og Oplysningstiden fik vendt udviklingen.

  Udviklingen er nu desværre vendt rundt…fremskyndet af Vestens umenneskelige og moraske kollaps.

  Dette tomrum vil blive erstattet og udfyldt af noget helst andet…noget som vi i Vesten kommer til at lide under og muligvis blive opslugt og tilintetgjort af.

  Vi er ved at ødelægge os selv indefra…med fuldt overlæg!

  Kommentar by Black Watch — 26. marts 2021 @ 12:30

 10. Zalando har været slem i mange år. Det er en visuel smerte, at se deres side. 50% er afrikanere i store vinterjakker og så nogle asiater. Hvis sidens brug af modeller passede skulle man tro, at der boede 20% hvide i skandinavien og den oprindelige befolkning var afrikansk.

  Kommentar by CCC — 26. marts 2021 @ 13:21

 11. MEGET ENIG MED SANTOR, SVEND OG BLACK WATCH. Marxisterne, feministerne og andre forskruede, unormale og woke typer er ude på at samle alle aktivistiske minoriteter til et fælles angreb på majoriteten, hvor de mere normale mennesker befinder sig, og hvor almindelig sund fornuft ikke betragtes som noget dårligt, racistisk eller outreret.

  Derfor tværes LGBTQ-provokationer hele tiden ud i ansigtet på os. Derfor overdænges vi konstant med propaganda for nihilisme, islamisme, satanisme, feminisme og kommunisme. Og derfor bevæger Vesten og Danmark sig i retning af Sodoma og Gomorra.

  Medierne spekulerer hæmningsløst i at fordumme, manipulere og ødelægge alt og alle. For deres agenda er

  1: at vende alt på hovedet,

  2: at gøre det forrykte, unaturlige og abnorme til det eneste rigtige og ordentlige,

  3: at gøre det grimme og hæslige til det skønne og smukke,

  4: at nedbryde alle sandheder, normer, værdier og traditioner.

  Hvad der uundgåeligt vil følge bagefter af ulykke og elendighed, bekymrer ikke kortsynede, tankeløse og radikale typer. (politikere, journalister, vælgere).

  Den propaganda som DR, tv2, Politiken osv. kværner løs med, risikerer at ende i kollektiv sindssyge og altødelæggende politik. Som Black Watch påpeger, er vi på vej ind i et kollaps der minder om det mægtige Romerriges undergang.

  De tilstande som kan opstå når samfund bryder sammen, kan være så utrolige, djævelske og rædselsfulde, at de færreste har fantasi til at forestille sig hvor slemt det kan blive. (men læs Kommunismens sorte bog eller Solsjenitsyns bøger om Stalinismen)

  Derfor er det på tide at etablere et nyt bredt favnende parti som kun har eet formål, at hindre totalitær lovgivning samt Danmarks afrikanisering, islamisering, bankerot og undergang. Et støtteparti til NB, SK og DF.

  Kommentar by BENT A — 26. marts 2021 @ 13:45

 12. Jeg kan se, at der er kommet en anden Svend. Det er da noget roderi.

  Kommentar by Svend — 26. marts 2021 @ 13:47

 13. Nu har jeg handlet meget hos Zalando, og det forsætter jeg nok med.

  Men det da egentligt mærkeligt, at man kun kan sortere tøjet i “mand” og “dame” ligesom at det jo krænkende at algoritmen hele tide foreslår mandesko og herreunderbukser – hvorfor ikke blande det hele godt op, for køn er jo flydende, ikke?

  Kommentar by J — 26. marts 2021 @ 14:05

 14. Hold da op, Zalando har hyret Bwalya Sørensen som model :)

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. marts 2021 @ 14:55

 15. Nogle overskrifter de også kunne have brugt:
  “Diabetes er bare nice”
  “Kan du heller ikke løbe 1km?”
  “Vi lever men vi bliver ikke gammle”
  “We love førtidspension”
  “Vi dør hvis vi får corona”
  “Vi er supersprederne”
  “Fedme koster kun 35 milliarder årligt”

  Kommentar by Prebber — 26. marts 2021 @ 15:06

 16. Mit kønsidentification kræver at jeg blive tiltalt med Hr. og De og at breve til mig starter med “Ærede hr.” – og ikke noget med det lumre lavstatus “Kære”

  Jeg ved desværre ikke med hvilket bogstave mit køn bliver betegnet, måske er hele det latinske alfabet allerede optaget blandt LBTQRSTosv.

  Jeg vælger derfor det græske bogstav α “alpha” og er dermed en oversexset alfa-han.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 26. marts 2021 @ 16:56

 17. Som selverkendende phatscist nylig udsprungen på RUC’s efterladenskaber,vil jeg erklære mig aldeles og helt enig med de dybtfølte mangfldige tanker der her via Zalando gives udtryk for.
  Vi bør i det hele taget give vores følelser mere plads i det offentlige rum. Det kunne være mangfoldigheden til gavn om (hvis) vi lod vores skimlede ækle fremmedhad blive liggende hjemme i skuffen.
  Vi må og skal elske de fremmede. Vi ved jo ikke hvor meget godt de gør for os.

  Kommentar by Nielsen — 26. marts 2021 @ 17:28

 18. Tager hjertens gerne hensyn til andre mennesker,men hvis et mindretal skal sætte dagsordenen for os andre står jeg af, som alle, siger og skriver, alle mennesker gør. Da Christiania blev startet, var kongstanken at der skulle være plads til alle. Godt så, narkomaner og psykisk syge skabte så store problemer for alle de progressive at de handlede på det og resten er historie. Nogle opfører sig som teenagepiger medpoesibøger; De vil afskaffe krig og vi skal alle sammen være her og bl.a. bl.a…take a realitycheck…

  Kommentar by Frafalden Moderat — 26. marts 2021 @ 17:35

 19. Ifølge zalando er flydende hjerne (grød) kommet for at blive.
  OG at være smældfed og ækel er bare såååhhh smukt.
  De er på vej direkte til helvede.

  Kommentar by Danskeren — 26. marts 2021 @ 17:37

 20. @ J — 26. marts 2021 @ 14:05

  Du er en del af problemet.

  Den manglende forbrugeraktivisme på højrefløjen giver firmaerne frit slag til at tækkes venstrefløjen og dens woke-segment. Når ikke de som SAS og Gillette decideret træder folk over tæerne, så reagerer højrefløjen yderst passivt. Havde Zalando lavet reklamer, som havde generet venstrefløjen, så ville de være blevet udskammet og droppet i stor stil. Hos højrefløjen rynker man blot på næsen og skumler lidt, mens man alligevel bliver ved med at sende sine penge til firmaerne.

  Reklamerne vil kun blive værre og værre ind til den dag, hvor højrefløjen i det mindste begynder at være aktivistiske med deres kreditkort. Ind til det sker, er det rent win-win for virksomhederne.

  Kommentar by R. W. Emerson — 26. marts 2021 @ 17:59

 21. Det første opslag har 2 kommentarer på facebook, det andet har 4, og herinde skriver jeg nu nummer 20…

  Så hvem er det egentlig der udbreder alt det woke pis? Er det venstrefløjen og firmaerne, eller er det medierne, bloggerne, og youtuberne som reagerer på det hver eneste gang?

  Hvordan er det nu man opdrager børn hvis de vil have negativ opmærksomhed?

  A: Man giver dem den hver eneste gang.

  B: Man ignorerer dem til de stopper.

  I kender godt svaret, i det tilfælde..

  Det er….C……L……I…..C……K……B…..A…..I…..T……og i æder det råt hver eneste gang.

  Kommentar by Per — 26. marts 2021 @ 18:19

 22. Rent logisk er der vel penge i at sælge folk en masse tøj på deres rejse fra størrelse Medium til 4XL.
  Ligeledes er der vel penge i at sælge både dame og herretøj til en mentalt syg person der fornægter sin egen fysiske realitet.
  Men grundlæggende er de store virksomheder efterhånden bare undervandret på flere niveauer (særligt HR og Marketing) af ubrugelige medarbejdere med værdiløse “kvalifikationer” såsom studier i “gender-studies” etc.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 26. marts 2021 @ 18:23

 23. Udover det er “flydende køn er kommet for at blive” en noget selvmodsigende sætning, og i kan være 100% sikre på at reklameburauet gjorde det med vilje. For så ævler folk løs om det i timevis, og husker navnet på firmaet.

  I reklamebranchen har man faktisk et begreb som jeg ikke lige kan huske navnet på nu, men det går i korte træk ud på at man laver så stinkende dårlige reklamer at folk husker dem for det, og dermed navnet på produktet. Et godt eksempel er de reklamer der er absurd dårligt synkroniseret fra tysk til dansk, i en grad så de bliver decideret latterlige.

  Selvfølgelig kan et professionelt produktionsselskab finde ud af at synkronisere en simpel tekst, men de VÆLGER at gøre det kikset så hr og fru hakkebøf kan stå på jobbet dagen efter og sige “så du den der dårlige reklame for oma margarine i går, var den ikke bare kikset? Jeg skal forresten huske at købe ind senere….”

  Og det er præcist det samme de gør med de woke reklamer nu, og det er præcist den samme grund som kim møller, tim pool, og alle mulige andre “kritikere” har til at dele den. De får jeres opmærksomhed, og i sidste ende jeres penge.

  INGEN der taler seriøst om det woke cirkus, hverken for eller imod, har noget andet motiv end at få opmærksomhed, uanset hvad de selv påstår. Punktum.

  Kommentar by Per — 26. marts 2021 @ 18:34

 24. # Emnerson har desværre ret i at HØJREFLØJENS PASSIVITET gør det utrolig nemt for marxisterne, femi-nazisterne, LGBTQ-aktivisterne, klimatosserne og pladderhumanisterne at skubbe samfundet mere og mere i retning af en vanvidsstat regeret af platugler, zombier, stalinister og åndelige dafnier.

  De danske mænd er så sløve og slatne, at det ligner begyndelsen til en slags selvudryddelse. Flertallet er ellers ikke dumme, men når det drejer sig om salami-metoder og politiserende kvinders sammensværgelse mod hvide mænd, familier og børn samt demokratiet, nationen, økonomien og kulturen, virker flertallet af mænd næsten hjernedøde.

  Politik-kvindernes SAMMENSVÆRGELSE mod mændene er ellers ikke svær at få øje på.

  For det første er der importen af hundredtusindvis af sorte og brune mænd fra fejlslagne stater. Pladderhumanistiske kvinder har været en drivende kraft i denne invasion der med stor sandsynlighed kan ende i Danmarks ruin/ødelæggelse/ forsvinden.

  For det andet er der det feministstyrede DRs lange hetz-kampagner mod danske mænd.

  For det tredje er der M-R instituttets og Ligebehandlingsnævnets og Kvinfos udmeldinger: Man må absolut ikke kønsdiskriminere kvinder. Men mænd må man gerne diskriminere, udnytte og sjofle.

  Hertil kommer mange andre ting.

  Fortsættes senere.

  Kommentar by BENT A — 26. marts 2021 @ 18:47

 25. Jeg troede det var et helbredsmæssigt problem at være for tyk-hjertet, og blodkredsløb, og større cancerrisiko etc etc etc…..Men nu kan de tykke jo ånde lettet op – ifølge et teologisk videnskabeligt universitetsstudie-….Det har intet med sundhed at gøre….Det er bare alle os andre der lider af -Tykfobi- :- :-) :-) Joke fra den virkelige verden.

  Hvad flydende køn angår, kan jeg kun give overskriften ret, siden vandsengen blev opfundet…Kønnene smelter sammen og flyder ind i hinanden ….og sååån…:-):-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 26. marts 2021 @ 19:26

 26. Det vil da ikke gøre noget hvis Anders Holch Povlsen flyttede permanent til Skotland

  Kommentar by Bjarne Jensen — 26. marts 2021 @ 19:51

 27. Modebranchen har været befængt med bøsser siden engang i 70’erne, og det er også derfor alle de kvindelige modeller skal have kroppe som 15årige drenge, for ellers ville alle homo’erne jo væmmes ved synet. Derudover er det vist også lettere at designe 2D-tøj, der kun er op og ned uden kvindelige buler til bryster og baller.
  Så at lige Zalando er ekstra alfabet-suppe-woke overrasker mig ikke.

  I andre brancher bliver firmaer først rigtigt venstreorienterede, når de er blevet så store, at kapitalisme og fri konkurrence ikke længere er en fordel for dem. Når først man har markedsdominans er man jo ikke interesseret i, at et nyt agilt startup snupper en bid af kagen. Så skal de frie markedskræfter på is, så status quo bevares med én selv på toppen. Så allierer man sig naturligvis med venstretosserne, der heller ikke kan lide frie markedskræfter. Multi-national eller “Internationale” – potato/potato.

  Kommentar by Hertz — 26. marts 2021 @ 19:59

 28. woke= Very Very (Dobbelt W) Offended Klovn Energi.
  De må være alt det Woke de vil. De må bare ikke forlange alle andre skal være det eller tage notits af det.:-)

  Kommentar by Michael Unna — 26. marts 2021 @ 20:15

 29. “Når det bliver som i Noas dage. . “, står der advarende i Bibelen, SÅ kommer enden. Fedt nok, at denne jord lukker og slukker snart, for den er dybt syg og selvdestruktiv i sin ondskab og venden ting på hovedet. Det syge bliver normalt. Det er massiv hjernevask – ligesom med corona hysteriet – og det vil være en smal sag at hjernevaske folk til at dræbe hinanden for fx ikke at følge samfundsnormerne, om ikke længe. Iøvrigt: vidste du, at covid-19 = corona vaccination ID-AI ?? You get it?

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 26. marts 2021 @ 20:52

 30. zalando er mere en politisk bevægelse end en virksomhed.

  Kommentar by KafirHarbi — 26. marts 2021 @ 21:18

 31. 100% unwoke mode for den moderne patriot.
  https://phalanx-europa.com/

  F.eks. den her cool t-shirt til minde om søslaget imod Osmannerne i 1571 https://phalanx-europa.com/herren/shirts/187/herrenshirt-lepanto?number=SW22104.4&c=76
  Eller en Tony Tony Tony t-shirt til den moderne kvindelige patriot der godt ved at det er den muhamedanske hærskare der står for praktisk alle overfaldsvoldtægter.
  https://phalanx-europa.com/damen/shirts/616/damenshirt-freedom?number=SW10095.1

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 26. marts 2021 @ 21:49

 32. CORONA HYSTERI, KLIMA- OG CO2 HYSTERI, RACISME HYSTERI, krænkelses hysteri, metoo- og sexisme hysteri, DR og TV2 hysteri osv. Plus følelsesporno omkring konventioner, ligestilling, Trygs kvindelige kunder, Danmarks “ansvar” for fjerne kaos-landes problemer m.m.

  Hvorfra kommer disse bjerge af bavl? Hvem producerer dog disse utrolige mængder af propaganda og nonsens? Hvorfor er mængden af vås og idioti mon mangedoblet på under tre år?

  Kan det have noget at gøre med at magten i mediere er tippet over til de kvindelige journalister? Feministerne udgør nu et flertal i DR, tv2 og Politiken mv.

  Kommentar by BENT A — 26. marts 2021 @ 22:24

 33. Det var lidt nemmere da en mand var en mand og en kvinde var en kvinde!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. marts 2021 @ 22:59

 34. LÆS DOG HVAD JEG SKRIVER BENT A, ISTEDET FOR AT KASTE OP I TASTATURET 40 GANGE I DØGNET OG IGNORERE ALT ANDET END HVAD DER KOMMER UD AF DIN EGEN RØV. DET GÆLDER OGSÅ FOR ALLE JER ANDRE!!

  FUUUUUUUUCK HVOR ER JEG DOG TRÆT AF AT HØRE PÅ JER GENTAGE JER SELV I EN FUCKING EVIGHED HERINDE, DAG UD OG DAG IND, UDEN AT DET ÆNDRER NOGET SOM FUCKING HELST!

  I GØR INGEN FORSKEL, SÅ FAT DET DOG!!!!!!!!!!!!!!

  -Jeg finder selv ud, farvel.

  Kommentar by Per — 26. marts 2021 @ 23:41

 35. Passer 1-1 på Paludan, som er svært overvægtig og tilsyneladende har flydende køn.
  Manden der ALDRIG kommer I folketinget

  Kommentar by Madsen — 27. marts 2021 @ 00:19

 36. Kommentar by Per — 26. marts 2021 @ 23:41

  Har flere gange forsøgt at sige de skal stoppe, men de uden for pædagogisk rækkevidde.

  Kommentar by KineserSnot — 27. marts 2021 @ 00:30

 37. # Per, har læst dine indlæg i den senere tid, men standarden var lissom faldende, og dit sidste sure og vulgære opstød er under lavmålet. Du skriver at alle andre herinde end dig er ignoranter, der intet udretter. Men hvad har dine indlæg ændret? Nogetsomhelst? Hvad vil du have at vi som bloggere skal stille op, hvad kan vi stille op?

  Kommentar by BENT A — 27. marts 2021 @ 00:30

 38. Kommentar by Per — 26. marts 2021 @ 18:19

  Hele deres hjemmeside er fyldt op med det lort, de færreste kommentere på reklamer på FB i Danmark.

  Kommentar by KineserSnot — 27. marts 2021 @ 00:32

 39. UFFE SPRÆLLEMAND, METTE FUPSEN og det lille yndige land får nu læst og påskrevet i en “brandtale i folketinget” af Klaus Ewald. Sjældent har man set en så skarp og sønderlemmende kritik af platuglernes platheder mv.

  Kommentar by BENT A — 27. marts 2021 @ 01:03

 40. Nåja, nu melder psykoerne i USA også ud med, at de er ægte satanister, den helt store ovcerraskelse .. etparti statan i usa er satan, hvem kunne se det komme?

  Kommentar by Svend — 27. marts 2021 @ 01:53

 41. Flæskenegere opspiser alt fra elefanter til normalstørrelse mennesker.

  Kommentar by Hul igennem? — 27. marts 2021 @ 07:09

 42. Og flæskepakistanere æder sig fede på danskeres arbejde.

  Kommentar by Hul igennem? — 27. marts 2021 @ 07:09

 43. * jamen Per 23:41
  Sig mig har du drukket af natpotten?

  Kommentar by Den Nervøse — 27. marts 2021 @ 10:02

 44. redneck — 26. marts 2021 @ 11:56 skrev:
  “Fede og transkønnede må gerne være her også …”

  Santor — 26. marts 2021 @ 12:15 skrev:
  “Folk kan da være som de vil …”

  Den form for “tolerance”, som udtrykkes i ovenstående kommentarer virker måske umiddelbart sympatisk, MEN det er desværre denne “rummelige” holdning, som har TILLADT at vi har fået den nuværende klovneverden.

  For mig at se har denne liberale “lev og lad lev”-mentalitet spillet totalt fallit.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. marts 2021 @ 10:05

 45. Zalando , Gillette ,Coca Cola. Listen over firmaer man så vidt muligt skal undgå at handle med vokser

  Samtidigt tænker disse woke-firmaer ikke over at de lukker en uforudsigelig trojanske hest ind via deres firma-wokeness.

  Fordi i en verden hvor sukkerør i en botanisk have,eller hudfarvede perleplader, pludseligt kan blive et problem…da risikerer disse firmaer hele tiden at der alligevel er en opmærksomheds-søgende tosse der finder noget anstødeligt ved dem

  Det er vel et spørgsmål om tid før et firma vælger at ignorere en tosse-shitstorm, og så efter ca en måneds tid opdager at bundlinjen er tilbage ved det normale igen…fordi de flyvske tosser så har fundet noget andet at blive forargede over.

  Kommentar by geden — 27. marts 2021 @ 10:18

 46. 10:41 Idioter er normalt for idiotiske til at forstå, hvor idiotiske de er

  Kommentar by Svend — 27. marts 2021 @ 10:47

 47. Det er påfaldende at ordet ‘Woke’ rimer på Coke – måske der er en sammenhæng? Zalando forekommer mig at være et ret kønsløst foretagende, så deres marketing følger jo bare trop med deres image.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 27. marts 2021 @ 12:23

 48. 11:07 At kalde nogle for “højrerabiate” er sådan et eksempel. Der er et parti i Danmark, om du vil kalde det folkemordspartiet eller højrevenstrepartiet, kommer vel ud på et?

  Kommentar by Svend — 27. marts 2021 @ 12:30

 49. En stor tak til “Per”, jeg håber har har fundet ud og bliver ude.

  Kommentar by bjarne binee — 27. marts 2021 @ 12:33

 50. 12:33 Hvorfor? Kan du ikke lide at folk skriver ord i trådene herinde? (Du kunne eventuelt springe dem over, hvis du opdager, at det er Per, som skriver, og derfor sårer dine sarte følelser)

  Kommentar by Svend — 27. marts 2021 @ 12:38

 51. Svend

  Pers kommentar rammer jo ganske godt ind i min pointe.

  “INGEN der taler seriøst om det woke cirkus, hverken for eller imod, har noget andet motiv end at få opmærksomhed, uanset hvad de selv påstår. Punktum.”

  I det hele taget virker det ret patetisk, at en degenerativ gamer kulturs meme vokabularium optages af hvad der skulle forestille og være voksne mennesker.

  Kommentar by Ole Knudsen — 27. marts 2021 @ 12:56

 52. 12:56 at være voksen er vel bare at udtrykke noget, som vedkommer det pågældende forum? Jeg er ikke gamer, sidste spil jeg spillede var Doom på Mars. Jeg tror ikke, jeg forstå det der med gamer-kultur. Såvidt jeg kan se, ville det hjælpe gevaldigt på vores kultur, hvis der var flere, der kunne udtrykke sig ærligt og klart fremfor at skrive alt i koder for andre

  Kommentar by Svend — 27. marts 2021 @ 13:07

 53. Når vi nu er ved det med IDIOTI OG WOKE GALSKAB: Hvad er det mon der foregår i de fleste politikeres og journalisters hoveder?

  Tag postreformen: Et brev blev sendt for tre uger siden, og et andet for 2 uger siden. Afstand 30 km. Ingen af brevene er endnu nået frem. Det er ringere end postbefordringen for 400 år siden.

  Også velfærden, sundhedsvæsnet, politiet og forsvaret er blevet udsultet i årevis. Altsammen for at skaffe penge til indvandringen og folkeudskiftningen.

  Afrikanske og arabiske indvandrere kan nu få børnepenge i fuldt omfang, om der så er ti, sytten eller femogtyve børn i boligen. Ved syv-otte børn og opefter stiller man oftest en gratis villa til rådighed.

  I kampen mod rygning forbød man pakker med kun fem eller ti cigaretter. Man skulle købe mindst 20 cigaretter ad gangen.

  Greta Tunfisk og hendes begejstrede og religiøse tilhængere i Enfoldighedslisten, SF, S og det radikale parti samt V og K er nu parate til at pøse HUNDREDVIS af milliarder af kroner i 150 meter høje vindmøller og bygningen af “energi-øer” i Nordsøen. Det vil man fordi man vil have lille DK til at redde verdens klima og menneskeheden fra nogle komplet uskadelige og for planterne nødvendige co2-molekyler. (solens betydning har man glemt alt om)

  Kriminaliteten i samfundet bekæmper “systemet” nu ved at give 30 dages fængsel for fortovsmord mv., mens tre forkerte eller upræcise ord ved en demonstration koster 730 dages indespærring.

  Istedet for at bruge hurtig og effektiv medicin som helbreder folk på 2-3 dage, vil man hellere bruge 1000 MILLIARDER KR. på nedlukning af samfundet, millioner af vatpinde op i folks næser og millioner af tvivlsomme vacciner.

  Og forkvinden for Danmarks kvinde- og feminist-radio DR får nu på 1 måned, 20-21 arbejdsdage, lige så meget i løn som en folkepensionist skal leve for i tre til fire år. Hendes løn er ca. 40 gange højere end et års folkepension.

  Men OK, det er selvfølgelig heller ikke spor for meget når man ser på hvor effektivt DR hetzer mændene og hvor utrætteligt DR holder mikrofonen for Rosa Lund og Sofie Carsten.

  Hvad mon det er som foregår i den ordførende “elites” hoveder?

  Det belyses i klummer af Steen Leth Jeppesen: Efter corona syndfloden…og Klaus Ewald: Rigets Tilstand. Og så er der Peter Gøtches bøger, f.eks.: Dødbringende medicin og organiseret kriminalitet.

  Kommentar by BENT A — 27. marts 2021 @ 13:29

 54. Peter C. Gøtzsche: Vacciner – sandhed, løgne og kontroverser.

  Kommentar by BENT A — 27. marts 2021 @ 13:45

 55. Svend

  Det er vel ærlig tale, at udtrykke man er fed eller homoseksuel?

  Jeg boede i London i 80erne og som heteroseksuel mand, har jeg ikke tal på hvor mange stiff overlip konservative, jeg har mødt på barer, pupper og til morgenfester, der viste sig, at være skabsbøsser på jagt efter unge mænd.

  Sådan er det skam stadigvæk, bare se på en type som Paludan. Og der er det sig en hel del mere ærligt, at være flamboyant og skilte med sin seksualitet i min bog!

  Ps. Min reference til gamer kulturen, skyldes jo, at det netop er der blandt teenagere der sidder inde 24/7, at den moderne politiske infantile jargon og retorik er opstået.

  Kommentar by Ole Knudsen — 27. marts 2021 @ 14:05

 56. 14:05 Måske opgav mændene bare engangs med kvinderne omkring det tidspunkt? Homoseksualitet skyldes jo mest autoritære fædre og meget bløde mødre, men uden et samfund til at bifalde adfærden bliver det næppe til meget. Den biologisk betingede homoseksualitet er forsvindende lille, så udbredelsen af identitetsforstyrrelser må bero på den politiske påvirkning, og de helt gennemført syge medier, som også har hele ansvaret for moderne infatilitet og falsk jargon. Det er jo ikke ligefrem de skarpeste, som bliver journalister

  Kommentar by Svend — 27. marts 2021 @ 14:13

 57. 14:33 Jeg ved ikke hvordan du kommer frem til en definition på konservative lande. Langt de fleste mennesker på jorden er konservative. Venstrefløjen er jo bare en hel masse betalte platte lav-intelligens aktivister, journalister og den lille håndfuld satanister, som betaler dem og så en hel masse svindel ..

  Kommentar by Svend — 27. marts 2021 @ 14:59

 58. Magthaverne ønsker bare at få folk til at rage på kønsdele, egnes og andres. Så er opmærksomheden afledt fra det væsentlige; nemlig hvordan den civiliserede verden får kylet islam på historiens losseplads. Her kan den stables ovenpå tidligere fascistiske ideologier, såsom nazismen, kommunismen og de andre religioner.
  Islam æder sig langsomt, som metastaser fra en dødelig kræftsygdom, ind i den vestlige civilisations selvopfattelse. Teknikken er uhæmmet udnyttelse af offerrollen. Om du nægter at følge islams sindssyge magtbud om underkastelse og selvfornedrelse under vanvittige islamiske forbud og påbud, beder du selv om det.
  Du må ikke se på billeder, som islams troldmænd har dømt uislamiske. Selv de mindste detaljerede religiøse forskrifter for muslimer, må du heller ikke overtræde – hvad enten du er ‘vantro’ eller ej. Islam er den levende død.
  Islams afskaffelse er vigtigere end dine kønsdeles velbefindende, indtil islam er reduceret til sin kerne af slam.

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. marts 2021 @ 15:08

 59. Det kommer til at gå woke, lige som det gik punken- bliver opspist af kapitalismen. Og det er allerede godt kørende…

  Kommentar by Hul igennem? — 27. marts 2021 @ 15:11

 60. Svend

  Konservative lande i den forståelse, at vi taler om lande der sætter traditionelle værdier og kultur højt.

  Et konservativt land er ikke nødvendigvis politisk konservativt i vestlig forstand, men generelt vil homoseksualitet ikke blive promoveret i konservative lande uanset politiske forhold i øvrigt, men det er ret underordnet i forhold til hvor udbredt homoseksualitet i virkeligheden er i disse lande.

  Sådan er det selvfølgelig også her i Danmark, ingen skal bilde mig ind, at homoseksualitet er mindre udbredt i konservative kredse end i venstreorienterede eller liberale!

  Med hensyn til om hvorvidt flamboyante homoseksuelle i større grad tilskynder homoseksualitet end skabshomoer og mere diskrete homoseksuelle, så er min påstand, at en slipseklædt advokat som Paludan har sodomiseret flere unge “mænd” end ham gutten med make up i Zalando reklamen.

  Givetvis har Paludan også lokket flere unge heteroseksuelle “mænd” i fordærv end unge heteroseksuelle “mænd” er blevet vildledt af den åbenlyse homoseksuelle sminkede mand i Zalando reklame.

  Kommentar by Ole Knudsen — 27. marts 2021 @ 16:03

 61. 16:03 Sagen er at vi har en flok nazister, kaldet venstrefløjen, som under en forklædning af “Goddag, jeg kommer fra statan og er her for at hjælpe dig” indstilling fra deres psykopatiske ledere, karens og militante psykorabiate afa-idioter, står overfor cirka 7,5 milliarder, som ønsker dem sendt direkte til helvede.

  Man skal jo være indlæggelsesmoden for at tilhøre flokken af nazipsykopater, hvad de da også alle er. Jo flere idioter, jo mere nazistisk er et samfund, hvordan tosserne nu end identificerer sig selv. Her kommer Danmark vist ind på en fin førsteplads

  Paludan er vel de radikales egen opfindelse, virker ikke synderlig interessant, hvordan lederen udøver sin seksualitet, men du kan det der med at gennemskue ham, det mærker jeg tydeligt.

  Kun idioter diskuterer andres seksualitet, men fortæl mig mere om Paludan, det er sikkert meningsfuldt for dig

  Kommentar by Svend — 27. marts 2021 @ 17:23

 62. ANTALLET AF LGBTQ-afvigere og racister er næppe mere end 2 til 3%, men massemediernes propaganda har blæst det op til at de næsten er en majoritet. Medierne er løgne-, skod- og rendestens medier det meste af tiden. Og samtidig har de hjernevasket danskerne med at invasionen er en berigelse.

  Kommentar by BENT A — 27. marts 2021 @ 17:42

 63. – Det er bare big buzziness for de online butikker. Hele det overdrev af underlige krænkede-grupper og andre med deres reality-show-retsager mod almindelige mennesker. Standretternes tid er kommet, pøblen plæderer, hekse afbrændes, hvide mænd fyres…

  Det kan kun lade sig gøre af rigdom uden ånd og ansvar.

  O.t-
  Jeg fandt lige ud af at uyghuerne i Kina, faktisk er en del af de radikaliserede invasionister, der deltog, deltager i krigen i Syrien, på ISIS side. Så når danske MSM, siger det er synd for uyghuherne, så er det lidt for woke-lyserødt.

  Kina sender dem i kz-lejre, det er nok ikke løgn, men .. De ER terroristiske, vil løsrive sig fra Kina, osv. Det er commies mod invasionen…. Det måtte jo komme.. Og i øvrigt går Kinas invasions-vej til EU, gennem deres land..

  Endelig er der forklaring på, hvorfor Joe Biden, ikke vil kalde Kinas kz-lejre, hvor samtlige indsatte bliver voldtaget M/k, – for genocide… Det er fordi hvis de kalder Kina for massemordere, så kan nike, Apple, – og Zolando og mange flere, ikke tillade sig at købe vare fra Kina… Og det er jo rigtigt dårligt for de firmaer..

  Så bag Zolandos hygge-woke, sidder der firmaer som er fuldstændigt ligeglade med al moral, deres lort produceres i Kinas slaveagtige arbejdsplader, langt væk. – det største hykleri, er så store løgne, at folk tror på dem.. – og Trump, var bare ærlig og sagde at Kina lavede genocide på uyghuerne…. Han havde moral. Det har Biden og woke og whatever sgu ikke…

  Kommentar by Gaflen — 27. marts 2021 @ 18:29

 64. Er der nogen der har bemærket at DR og TV2 nu på 3-4 døgn kører intensiv propaganda 24-7 for at få jihadbørnene og dermed deres forældre til Danmark.
  En propaganda der ville være Joseph Goebbels værdig. Den ene “ekspert” efter den anden banker propaganda ind i hovedet på de sagesløse danskere!
  Det kunne måske være fordi journalisterne er røde og tendentiøse!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. marts 2021 @ 18:46

 65. # Den Nervøse

  Helt enig!

  I dag havde TV2 Fake News hentet den gamle afdankede “tidligere PET-chef” Hans Jørgen Bonnichsen frem, og han var naturligvis rørende enig med studieværten om, at hente de “danske børn” og deres jihadmødre hjem hurtigst muligt.

  I 2015 påstod selvsamme “ekspert”, at det ville være helt utænkeligt, at der ville være terrorister blandt migranterne, der vandrede på vores motorveje.

  Både DDR og TV2 Fake News har en helt ufattelig evne til at opstøve “eksperter”, der i forvejen er enige i deres narrativ.

  Kommentar by Revisoren — 27. marts 2021 @ 19:03

 66. # Den nervøse 18.46: Ja, det er krystalklart at DR nutildags kun er Danmarks Radio af navn. I virkeligheden er DR ikke meget andet end Enhedslistens og indvandringsindustriens propaganda-apparat. En stat i staten styret af marxister, kvindesagskvinder og pladderhumanister.

  OT: Der er nu et par interessante videoer på nettet, dels om corona, dels om rædsels-regimet i Sovjet-unionen. Corona-videoen hos hodja stiller store spørgsmål ved Christiansborgs håndtering af corona-influenzaen. Som nok har været fejlagtig fra starten af. Og som ret sandsynligt har mistet jordforbindelsen på nuværende tidspunkt. Lige som så mange andre af borgens politiske projekter.

  Den anden video handler om hvad der foregik i det skjulte bag facaderne i det røde arbejderparadis.

  Kommentar by BENT A — 27. marts 2021 @ 20:01

 67. Til Den Nervøse: Min kone og jeg sad netop og talte om det, Du beskriver. Det er ren holdningsmassage. Vi blev også enige om, at regeringen nok skal sørge for, at alle børn, mødre, fædre, fætre og kusiner snart kommer hjem til deres ‘elskede’ Danmark.

  Kommentar by Ole Madsen — 27. marts 2021 @ 20:09

 68. Paludan er med garanti homo og fred være med det. Han taler konstant om homosex og hvis man kender hans tid på jurastudiet, så falder alt i hak.

  Kommentar by Madsen — 27. marts 2021 @ 20:32

 69. *BENT A 20:01
  Fejl – Covid 19 er ikke en influenza men en forkølelse, med den uheldige egenskab, at den kan udvikle sig til en lungeinfektion, i modsætning til den hidtidige mere fredelige Coronavirus, som bare gav anledning til en infektion i næse/svælg!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. marts 2021 @ 23:31

 70. Bent A tyder på, at være manden der har en mening om ALT.!

  Kommentar by Madsen — 27. marts 2021 @ 23:40

 71. Black Watch 12:30
  Problemets kerne ligger i velfærdsstaten. Den har alene ødelagt næsten lige så meget som kulturradikalismen og marxistisk socialisme. Når man ser Emanuel Macrons eller Angela Merkels hæslige ansigter,er det som (endnu en gang) at blive fosikret om at Europa skal ødelægges for enhver pris. Det er så det vi oplever i denne tid.

  Kommentar by Nielsen — 28. marts 2021 @ 00:09

 72. Jamen jeg har det jo ligesom redneck #1, de må gerne være her, gider bare ikke den her promovering. Og hvorfor skal alle mennesker i reklamer være brune? Alt lige fra Ikea til erhvervsskoler har uforholdsmæssigt mange brune som modeller.

  Kommentar by Johnson — 28. marts 2021 @ 07:12

 73. Fede negre findes ikke i min hverdag

  Kommentar by jesper — 28. marts 2021 @ 07:32

 74. Ole Knudsen = Jackass

  Kommentar by Revisoren — 28. marts 2021 @ 07:55

 75. Kakaobudding?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 28. marts 2021 @ 08:32

 76. For min skyld kan folk føle sig hvad fanden de vil.
  Problemet er bare, at man 24-7 får fyldt alt bavlet i halsen og man selv har betalt for det via skatter og afgifter, uden mulighed for at sige “nej tak”.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne …og ingen Syrien IS-unger i vores gader.

  Kommentar by Neuhammer — 28. marts 2021 @ 09:26

 77. Må man egentligt kalde dem fede, usunde og ulækre?
  Eller er det racisme?

  Kommentar by Bastardo — 28. marts 2021 @ 10:01

 78. Forskerne er “chokerede” over fede mennesker har klart øget risiko for komplikationer eller død ved corona smitte.

  Hvorfor sætter vi så ikke fede på tvungen slankekur? Der er jo ingen problemer i at lave restriktioner for alle mulige andre

  https://www.berlingske.dk/samfund/ekspert-er-chokeret-over-sammenhaengen-mellem-overvaegt-og

  Kommentar by redneck — 28. marts 2021 @ 10:36

 79. – 81:
  Risikoen øges samtidig i takt med stigende overvægt. En analyse af dataene viser ifølge The Guardian, at i Storbritannien, hvor næsten 64 procent af de voksne er overvægtige eller svært overvægtige, er næsten 20 procent af covid-19-patienterne i intensiv pleje normalvægtige. 32 procent er overvægtige, og 48 procent er svært overvægtige.

  I USA, hvor overvægt og svær overvægt blandt voksne er 68 procent, er 12 procent af de normalvægtige med covid-19 indlagt på intensiv, mens 24 procent er overvægtige, og 64 procent er svært overvægtige.

  Kommentar by redneck — 28. marts 2021 @ 10:38

 80. Kommentar by Nielsen — 28. marts 2021 @ 00:09

  Jep…enig!
  Velfærdstaten i bredeste fortolkning…især dens udprægede sorte bagside, som f.eks. hjernevasken fra spædbørn til voksen gennem hele skole- og uddannelsesforløbet.

  Kommentar by Black Watch — 28. marts 2021 @ 11:25

 81. Lever vi overhovedet i en ÆGTE VELFÆRDSSTAT, i et ÆGTE DEMOKRATI, i en ÆGTE RETSSTAT?? Og er de store massemedier på banen for at oplyse danskerne så sagligt, relevant og ærligt som muligt?

  Der er vist rigtig meget som taler for at vi mere lever i en formynderstat, i et behandlersamfund, i et land hvor danskere, hvis de pga. sygdom, overfald, trafikulykke, brand, firmakrak, bankkrak, asocial boligpolitik eller andet er blevet hjemløse, kan ende med lungebetændelse eller med at fryse ihjel på et fortov, i en kælder, i en garage, i et loftsrum eller ude i en skov.

  Til danskere er der som bekendt ikke noget med opvarmede telte eller gratis lejligheder og villaer. Den slags er forbeholdt de ædle vilde fra fjerne lande.

  Når man pålægger danskerne verdens højeste skattetryk, får de sværere ved at spare op, og de kan nemt blive afhængige af statstilskud og diverse “ordninger”. Hvor meget ægte velfærd er der i det?

  Og en familie- og skilsmisse-politik som er fjendtlig, undertrykkende og mm

  Kommentar by BENT A — 28. marts 2021 @ 12:36

 82. Nå, pc’en gik i stå, men kan nu fortsætte fra 12.36…

  Og en familie- og skilsmisse-politik som er fj endtlig, undertrykkende og manipulerende overfor titusindvis af familier, så de opløses og splittes, og så mændene og børnene gøres retsløse og til ofre for marxistisk og feministisk magtmisbrug og juridisk-bureaukratisk idioti og humbug, har vel heller ikke meget med velfærd at gøre.

  Hvad DEMOKRATI angår, er det jo ikke svært at konstatere at lovgivning og forvaltning i betydeligt omfang fjernstyres, og at massevis af de politiske beslutninger sker hen over hovedet på danskerne. På det punkt er vi i modsætning til Schweitz, hvor befolkningen har DIREKTE indflydelse. En årsag til at Schweitz ikke er med i EU og ikke er overfyldt med indvandrere fra Somalia og Pakistan osv.

  At retsstaten ikke er hvad den har været, og at medierne fylder os med vås og propaganda året rundt er vel allerede velkendt af alle læsere af de kritiske netaviser.

  Ligesom Sverige er Danmark i fuld gang med at gøre sig selv til et 3.verdens land, en fejlslagen stat, et ruineret og galehusagtigt samfund. Der bliver næppe nogen happy-ending.

  Kommentar by BENT A — 28. marts 2021 @ 12:56

 83. Hvorfor er homoseksualitet så vigtigt for nogle? Altså andres homoseksualitet…
  Nogen bør se indad i stedet.

  Kommentar by Hul igennem? — 28. marts 2021 @ 13:11

 84. Hul igennem? — 28. marts 2021 @ 13:11

  Ergo må de fleste “journalister” være skabsbøsser. ;-)

  Hvis kun 2% af en befolkning er homo, er det underligt de får 98% dækning.

  Kommentar by tavsen — 28. marts 2021 @ 20:49

 85. Gør de det?

  Kommentar by Hul igennem? — 29. marts 2021 @ 03:56

 86. Zalando mangler at svare på hvorfor det er vi skal fejre den sygeligt fede negerkone krop (endelig et job som Bwayla er kvalificeret til) og ikke den fede mandekrop bygget på hotdogs og bøfsandwich med sovs som vores allesammens Okker fra Tour De Grillbar.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 4. april 2021 @ 19:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper