29. marts 2021

Jalving om liberale blødhjerter: “Tradition består ikke i tilbedelsen af aske, men i videreførelsen af ild.”

Det er ikke et Mahler-citat, men citatet beskriver meget præcist borgerlighedens deroute. God kommentar af Mikael Jalving om liberale blødhjerter, der formentligt vil dyrke principperne lige til den dag, der ikke er nogen til at håndhæve dem. Fra JP.dk – En gang imellem skal man skifte værelse, sætte sig et nyt sted og få et andet perspektiv.

“… En ting er, at staten ikke kan forhindre danske statsborgeres adgang til Danmark. Noget helt andet er, at den danske stat aktivt skal bruge millioner af kroner på at hente islamiske rugemødre og børn hjem fra et eventyr, mødrene selv har valgt af islamiske grunde, til seksstjernet sagsbehandling.

… Det er venstrepopulistisk afpresning. Men de liberale er med på legen ud fra deres formalistiske principper og afslører dermed en grundlæggende svaghed i det liberale demokrati. …

Så længe, der er statsborgere nok, som opfatter sig selv som andelshavere i en kernekultur, går det fint. Men når andelen skrumper, opsplittes samfundet i en serie af parallelsamfund og bobler. Så får vi folket det ene sted – Jyllands-Posten, Politiken, Liberal Alliance og Per Stig Møller i et andet univers – og de islamiske rugemødre i et helt tredje.

Den liberale formalisme henviser til internationale regler og præcedens. Sådan har vi altid gjort, sådan skal vi altid gøre. Her må jeg bare sige nej. Nej, en gang imellem skal man skifte værelse, sætte sig et nyt sted, få et andet perspektiv. Som den store østrigske 1800-tals komponist Gustav Mahler skal have sagt: ‘Tradition består ikke i tilbedelsen af aske, men i videreførelsen af ild’.

Den liberale formalisme er asken. Fædrelandets forsvar er ilden.

(Citatet der fejlagtigt tilskrives komponisten Gustav Mahler)

“Tradition ist nicht die Anbetung der Asche, sondern die Weitergabe des Feuers.” (Attr. Gustav Mahler)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/118025/trackback

39 Comments »

 1. Staten har haft landsforvisning og kunne få det igen.

  Kommentar by Peter Buch — 29. marts 2021 @ 12:42

 2. Fredløshed kunne også være en ide.

  Kommentar by ino — 29. marts 2021 @ 13:03

 3. Lad muhammedanere blive dræbte af alle danskere

  Kommentar by Nielsen — 29. marts 2021 @ 14:05

 4. DE MODERNE EUROPÆERE, SVENSKERE OG DANSKERE er blevet så feminiserede og ensrettede af årtiers skole- og medie-manipulation, er de nu er parate til uden modstand at lade sig køre ud på historiens losseplads, dér hvor man anbringer fejlslagne stater og folkeslag. (som Preussen, Romerriget og diverse arabiske og afrikanske stater)

  Ligesom stater kan være underudviklede, kan de også være overindviklede. Det sidste præger mere og mere Vestens lande. Før i tiden var det hele mere enkelt. En mand var en mand, og et ord var et ord. Arbejdet, familien, fædrelandet og selvhjulpenhed var agtede værdier. Men nu om dage belæres vi hele tiden om at staten nok skal klare alting for os, bare vi stemmer på de sædvanlige partier og betaler noget mere i skat. Og familien, fædrelandet og det at klare sig selv er håbløst gammeldags værdier. Lad hellere staten overtage det hele. Hvad skal vi dog med de overflødige mænd, familier og folkehjem??

  Og hvis man ikke engagerer sig i utallige forskellige problemer og konflikter i 117 forskellige lande….. samt klimaredning, kvindesager, 500 forskellige kønsproblematikker og alt muligt med racisme, sexisme, biodiversitet, rødgrøn omstilling og demokratiformerne i Afrika og Afghanistan, plus at man skal give penge til alverdens pengeindsamlende godhedsforetagender….. ja, så er man et dårligt menneske.

  MIKAEL JALVING er altid værd at læse. Hvis flere lod sig oplyse af den ikke bare højt begavede….. men også dansksindede mand der er loyal overfor Danmark og danskerne….. kan vi måske undgå Danmarks nedstigning til helvede. Uden nytænkning er vi ihvertfald snart færdige. Helt færdige.

  Kommentar by BENT A — 29. marts 2021 @ 14:09

 5. Og i Mohammedanmark skider vi på asken og pisser på ilden.

  Kommentar by piphans — 29. marts 2021 @ 14:12

 6. …plus at give penge til alverdens pengeindsamlende…

  Kommentar by BENT A — 29. marts 2021 @ 14:12

 7. Afradikalisering er en utopi.

  Man kan tage papirborgerne ud af Al-Hul, men kan ikke tage Al-Hul ud af papirborgerne.

  Uforståeligt og landsskadeligt at danskere bevidst arbejder på at omdanne Danmark til endnu et Al-Hul ved at fragte nuværende og kommende IS aktører hertil.

  Tilsyneladende uden tanke for, at det fører til yderligere udbytning af danske skatteslaver, forøget splittelse og opløsning af vores tillidssamfund, større utryghed og risiko for terror, og at ofrene bliver vore egne danske børns opvækst, sikkerhed og fremtid.

  Har man intet lært af ulykkerne som følge af palæstinenserloven fra ’92 eller af, hvor vigtigt det er at være hård, kontant og effektiv og holde meget lang afstand, når en ødelæggende virus angriber en nation?

  Kommentar by egon olsen — 29. marts 2021 @ 14:23

 8. Palæstinenserloven

  https://da.wikipedia.org/wiki/Pal%C3%A6stinenserloven

  Kommentar by egon olsen — 29. marts 2021 @ 14:28

 9. Det er underlige tider….En Mininster som bravt har kæmpet imod Pædofile tvangsægteskaber blandt indvandrere, skal stilles for en rigsret, imens der i Folketinget er flertal for at tage kvinder og børn, som har kæmpet for ISIS (Mest modbydelige ondskabsfulde organisation, som praler med Deres ondskab- (langt værre end Nazisterne og Kommunisterne) hjem fra kurdiskkontrollerede fangelejre, som vi har sendt soldater ud for at bekæmpe (Politisk Perverse tider.).

  Kommentar by Michael Unna — 29. marts 2021 @ 14:49

 10. Og så lige den islamiske udgave:

  Tradition ist nicht nur die Anbetung der Asche, aber auch die Weitergabe die Sprengung des Bombengürtels.

  Gustav Klatmahler.

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. marts 2021 @ 14:55

 11. https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/henrikdahl/ECE12866860/universiteterne-er-staerke-konkurrenter-til-titlen-som-danmarks-haardeste-benaegtere/

  Kommentar by k. m. — 29. marts 2021 @ 15:07

 12. Den er svær at sluge. Skal ISIS kvinderne, dem med dansk pas, og deres avl, få lov at kome til Danmark? Desværre er svaret ja. Forskellen på en retsstat, den danske, og de slyngelstater, som disse landsforrædere sympatiserer med, er at dets egne borgere har ret til en fair behandling hos domstolene. Uanset hvor frastødende de er. Jeg ville ikke græde længe hvis hele hoben blev aflivet hvor de befinder sig, men den går vist ikke. Det bliver uskønt og dyrt at gemme dem i fængslerne og diverse instituioner, og regningen fra Foldschack og hele behandlingsindustrien bliver astronomisk høj. Men faktisk er det endnu større problem hvor rundhåndet myndighederne har været med at uddele dansk pas til al slags Arabere og negre, som aldrig kan tilpasse sig vores værdier. Og hvor mon de sætter sit kryds med deres stemmeret i hånden? Alle de kriminelle udlændinge, både dem som hygger sig i de danske fængsler samt dem som stadigvæk går fri, de skal kensekvent hjem hvor de stammer fra, lige meget hvordan de bliver modtaget og behandlet i slyngelstaten. Det ser sort ud, og desværre har afpresseren Sultan Erdogan ret, da han påstår at muslimerne ikke behøver Kalashnikov til at overtage Europe: de kan nøjes med barnevogne. God påske.

  Kommentar by Thor — 29. marts 2021 @ 16:04

 13. ISIS-tilhørsforhold burde ikke give de store problemer, da de sloges for vores tropper i Syrien, så på en eller anden måde er vi altså allierede, men mon ikke de bare distraherer jer med deres sædvanlige kultdyrkelse for at i skal glemme, at vi er i krig mod vores politikere, som er i færd med at slå os alle ihjel med deres dødsserum imod den imaginære sygdom covid19?

  Kommentar by Svend — 29. marts 2021 @ 16:59

 14. 12) Nej- perverst. De skal dømmes i Syrien,,,af Assad. Det er der de befinder sig. Vi skal ikke belemres med dem som frivilligt har søgt at bekæmpe den frihed og det demokrati, vi selv står for. Især ikke hvis de frivilligt har tilsluttet sig dette ondskabssfulde monster af en religiøs overbevisning. Danskere eller ej. Det er Assads juridiske ansvar. Ikke vores. Det er udenfor Danmarks juridiske territorie. Vi skal under ingen omstændigheder hjælpe dem hjem.
  13) Sludder og vrøvl og forkert. ISIS bekæmpede vores tropper. Vi skal under ingen omstændigheder hjælpe nogen, som vi haf sat Danske Soldaters liv på at bekæmpe. Det vil være topmålet af Politisk perverteret fejhed. Må pågældende subjekter nogle idioter vil hjælpe hjem. Dø. Verden ville så blive et bedre sted.

  Kommentar by Michael Unna — 29. marts 2021 @ 19:00

 15. Skarpt set af Jalving. Jeg tænker, hvad skal der til af borgerlig råstyrke til at skubbe invasionen hjem? En gigantisk stor del. Det er som med demokratiet, det skal holdes i live hele tiden, ellers smuldrer det til,,,aske. Demokrati handler ikke bare om folkestyre, men også som en platform for sund fornuft.

  Den ild, der brænder klarest nu, er unægteligt det overtroiske vanvid af vold og død, hos invasionen og de røde.

  Kommentar by Gaflen — 29. marts 2021 @ 19:08

 16. 19:00 Dansk militær i Syrien bestod af luftstøtte til ISIS

  Kommentar by Svend — 29. marts 2021 @ 19:22

 17. Delvis OT: De hvide medie-journalister i Vesten bliver mere og mere sindssyge. Nu er det lykkedes de woke medier i USA at 200-doble antallet af kønsforvirrede teen-agere siden 2016, ifølge hodja og prager u. Og det er lykkedes dem at hetze de hvide amerikanere så grundigt, at de sorte nu udøver langt mere vold og kriminalitet mod de hvide end tidligere.

  Og i Europa gøres europæerne og danskerne nu ansvarlige for forholdene i Afrika og Arabien. Hvorfor det er deres PLIGT at modtage millioner af migranter eller fup-flygtninge. Herunder indvandrere fra Tyrkiet, Balkan, Syrien, Pakistan, Afghanistan, Afrika og Sydamerika. Merkel og EU byder dem alle indenfor i henhold til Kalergi planen og Marokko-traktaten mv.

  Og Folkemordstinget inde i de pukkelryggede humanisters højborg står anti-danskerne også klar med velkomst-lagkager, røde løbere og masser af fest-flag.

  Kommentar by BENT A — 29. marts 2021 @ 19:47

 18. Der er to som kalder sig Svend. Hvem er hvem? Har det danske luftvåben været méd i Syrien krigen?? Hvoraf fremgår det?

  Kommentar by BENT A — 29. marts 2021 @ 21:59

 19. OT: PCR test swabs may contain “star-shaped microdevices” that are secretly vaccinating the “vaccine hesitant.”
  https://www.naturalnews.com/2021-02-01-swab-tests-microdevices-secretly-vaccinating-hesitant.html

  Kommentar by Kimski — 29. marts 2021 @ 22:18

 20. # Kimski : Ja, det er artige ting dit link og naturalnews bringer frem. Fauchi, WHO og FN osv. kan man ihvertfald ikke stole på. Og så er der Peter Gøtzches bøger om lyssky forhold i medicin-industrien mv. Og diverse net-artikler om wuhan-virussen.

  Kommentar by BENT A — 29. marts 2021 @ 23:11

 21. 21:59 ISIS/NATO angreb Syrien i 2011 og første krig i Syrien indtil 2016/17 hvor Trump stoppede midlerne til krigen og bad bl.a. Danmark om at tage sine terrorister hjem. Jeg er så den nye Svend, uden at jeg ved noget om den gamle :)

  Kommentar by Svend — 30. marts 2021 @ 00:25

 22. Svend, hvad med at du kalder dig Svend nr. 2..

  Kommentar by BENT A — 30. marts 2021 @ 01:13

 23. Dansk militær har muligvis været med til at bombe en luftbase, hvorfra der blev lavet Giftgas ifølge officielle medier. Det er det eneste de allierede var med til. Ellers lod de Putin ordne resten til fordel for Assad (Tak til Putin i den forbindelse). Hellere Assad end ISIS (to onder). En tåbelig hvepserede i kampen imellem Shia og Sunni muhammedanere, som er hinandens vantro bekæmpelse.

  Kommentar by Michael Unna — 30. marts 2021 @ 05:56

 24. Danmark har tilgengæld været med til at poste-millioner kr- (mit gæt) i et Dialogcenter i Damaskus :-) :-) :-). Jeg mener- ikke helt sikker- at det er Jørgen Bæk Simmonsen der står for det. Fabelagtig konstruktion.:-). Mon ikke vi kan Dialogisere os ud af krisen til at overlade Assad til myndighedsmæssigt at overtage de tilfangetagende ISIS krigere (Danskere eller ej). Det ville jeg absolut ikke have noget imod. :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 30. marts 2021 @ 06:08

 25. Jeg mener….Hvad har vi ellers postet millioner af kroner i et -Dialogcenter- for??????:-) :-) :-) (Dialog Dialej alle kigger på mig, når jeg går med i mine røde sko -eller ko-…Gran Prix sang fra Sverige :-) :-) :-)).

  Kommentar by Michael Unna — 30. marts 2021 @ 06:10

 26. 05:56 Det er løgn. Vi sendte vore F-16 derned og de fløj ikke så godt, men deres opgave var at forsvare ISIS positioner af den simple grund, at de var vores eneste tropper i Syrien og den eneste grund til at modtage luftstøtte. NATO førte krig imod Syrien gennem ISIS

  De lod heller ikke Putin ordne en skid, Putin smadrede NATO’s ISIS styrker. Vi var i krig imod Rusland, Syrien og Iran

  Kommentar by Svend — 30. marts 2021 @ 07:47

 27. Man sendte bombefly ind for at smadre en flyveplads, fordi man mente det var der Assad brugte fly til at benytte kemiske våben imod KURDERNE. Om Danske fly var indvolverede ved jeg ikke med sikkerhed. F-16 flyene er topmorderne set i forhold til Assads fly (Gamle MIG fishbed etc) Vi har aldrig nogensinde understøttet ISIS, men det er rigtigt vi understøttede kurderne. Så løgnen ligger der. Det skal siges at der var mange undergrupperinger af den ene eller anden front, inden ISIS stod klart frem. Der er sendt SAS styrker (engelske specialstyrker) ind mod ISIS, og uden at jeg ved det konkret, så gætter jeg også på at jægerkorpset også har været i brug. Løgnen er fuldstændig i at vi har forsvaret ISIS. Men selvfølgelig har der været nogle perverterede muhammedanere, der frivilligt har rejst derned….mit gæt Grimhøjmooskeen har været aktiv. Der har været en dreng kenneth fra Fuglekvarteret i Århus (Stakkels ung dreng, som uden venner og selvusikkerhed blev misbrugt), som rejste derned og blev såvidt vides brugt som selvmordbomber. PET og FET har ikke kunnet overskue alt.

  Kommentar by Michael Unna — 30. marts 2021 @ 08:26

 28. Mit gæt er at Tyrkiet med Erdogan i spidsen har gjort, hvad han kunne for at hjælpe ISIS- olieeksport etc, og sikkert også i forhold til Kurderne har bekæmpet kampen imod ISIS. Men det ligger og flyder lidt frem og tilbage i beviset. ISIS er med sin baggrund en Sunnimuslimsk kampenhed, som sikkert er opstået i waacummet efter Saddam Husseins død (Saddams Husseins klan var Sunnimuslimer), hvor Sunnimuslimer behøvede beskyttelse imod Shia muslimernes overlegenhed i Irak. Westens dekandente forståelse af Islam, og den rivalisering var skyld i Saddam Husseins fald, og skabte-ligesom i Jugoslavien- kampe om magt imellem Kurdere, Shiamuslimer, som nu ikke havde nogen til at undertrykke sig i Irak (Det er det eneste de forstår-magtsprog), hvor en teori køre på at Sunnimuslimerne søgte hjælp i Saudi Arabien og dermed også Al Qaida og Taleban.Hvor skulle det Sunnimuslimske mindretal ellers hente hjælp??? Marianne jelved??? :-) :-) :-)). Grundlaget har nok været Saddam Husseins garde af officere og efterretningsfolk, som har udgjort kernen i ISIS opståen, og da man ikke kunne gå direkte i krig imod Iran, så har man brugt Syrien og Assad (Alivitterne- Shi-ali), som kampbillede. Kurderne har også haft interesse, i Deres kamp om selvstændigt land, hvilket Tyrkiet har modsat sig. Men altså en hvepserede af forskellige fraktioner, som dekadente Vestlige politikere ikke har kunnet gennemskuet. Der er helt sikkert brugt Tayqiia (løgn) i den kamp.

  Kommentar by Michael Unna — 30. marts 2021 @ 08:41

 29. Michael – nu fulgte jeg hvert eneste slag i Syrien-krigen og jeg kan forsikre dig om, at vi var på samme side som ISIS

  Kommentar by Svend — 30. marts 2021 @ 12:11

 30. De fleste såkaldt “borgerlige” mener, at hvis bare de fremmede har “danske værdier” og/eller “bidrager til fællesskabet”, så må de gerne udskifte os danskere i vores eget hjemland.

  Enhver politiker som ikke arbejder for masse-udsendelser af de fremmede er ikke på danskernes side.

  Kommentar by Peter Nielsen — 30. marts 2021 @ 12:26

 31. Erobrende muhamedanister hjemme og ude sørger, (som alle erobrere) først for at splitte befolkningen i det angrebne land. Således også her.
  Danskerne er splittet i Politiken-segmentet (DR, TV2, Politiken, Jyllandsposten, Journalistuddannelserne og næsten hele Folketinget, samt godhedsindustriens kvinder), imod Danskerne.

  DANSKERNE må takke Vorherre for, at muhamedanisterne prioriterer at slås indbyrdes.
  – Eller er det Allah, der har været så dum at tillade skismaet Sunni/Shia?

  Kommentar by Bastardo — 30. marts 2021 @ 12:57

 32. 29) Nej!!!!. Politikerne havde bare ikke forstand til at gennemskue splittelsen imellem Shia (Assad) og Sunni (Hvor ISIS stod stærkest). Det skyldes dels den fordummende presse (MSM – Main Stream Media), og dels alle de mærkelige fraktioner der var med forskellige navne. Tayqiia fra din side Svend.

  Kommentar by Michael Unna — 30. marts 2021 @ 13:19

 33. 33) Man forsøgte sig at støtte Kurderene, og i Vestens idiotnaivitet om -Det arabiske forår-, gik man imod Assad, da han beviseligt havde brugt Giftgas (klorgas) imod Sunnimuslimerne generalt. Rusland og Iran
  (Shia islam- med hjælp fra den Shiamuslimske terrorgruppe Hizbollah i Libanon) hjalp ham på benene igen, og Da Vesten mistede overblikket, over hvem man skulle understøtte i det virvar af Sunnimuslimske grupperinger og Kurderne, og Tyrkiets interesse i ikke at hjælpe Kurderne- indstillede man kamphandlingerne.

  Kommentar by Michael Unna — 30. marts 2021 @ 13:24

 34. Lad Assad tage sig af ISIS resterne…De (ISIS)forsøger at organisere sig igen.

  Kommentar by Michael Unna — 30. marts 2021 @ 13:26

 35. Muligvis Tyrkerne støtter ISIS takket være Erdogan. De andre Arabiske lande gør nok også. (Inklusiv Qatar- hvor Det danske landshold kan komme på besøg til WM)

  Kommentar by Michael Unna — 30. marts 2021 @ 13:29

 36. Det er rigtigt at Tyrkiet og Qatar og Saudi Arabien og Israel støttede ISIS, som da heller aldrig angreb Israel, mens Israelske lægehold ved Golan-højderne lappede ISIS-krigere sammen og det er også sandt, at vi kunne iagttage troppebevægelser koordineret mellem ISIS og tyrkiske NATO-styrker og at krigen havde to sider, hvor vi så var på den ene side (den med Saudi Arabien, Tyrkiet, Qatar og Israel), at NATO-officerer blev fisket ud af Aleppo, da den faldt, at alle de forskellige fraktioner, FSA, Al-Nusra etc osv alle var ISIS, at vestlige journalister blev fingeret myrdet af ISIS, så de vestlige journalister holdt sig væk fra området, og at vi dermed var på samme side (NATO) som ISIS

  Kommentar by Svend — 30. marts 2021 @ 13:56

 37. Det er også rigtigt at europæiske ISIS-soldater sivede ind over den tyrkiske grænse i slutningen af 2011 efter ordrer fra NATO

  Kommentar by Svend — 30. marts 2021 @ 13:59

 38. Det var den Syrisk-Tyrkiske grænse jeg taler om. Ifølge Al-Jazeera som raporterede det først

  Svend-II

  Kommentar by Svend — 30. marts 2021 @ 14:00

 39. Ja ok. Tyrkiet har nok støttet ISIS og forvirret Nato generalt (mange mærkelige grupperinger for at forvirre fjenden). Den køber jeg.

  Kommentar by Michael Unna — 30. marts 2021 @ 14:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper