30. marts 2021

Nu er Socialdemokraterne de onde højreorienterede: Amnesty International vs Mette Frederiksen…

Der findes ikke meget godt at sige om den nuværende regering, men i det mindste får Mette Frederiksen NGO’er såsom Amnesty International og Mellemfolkeligt Samvirke til at bekende kulør. Det er venstreradikale frontorganisationer, og vil ikke danskerne noget godt. De skal holdes ud i strakt arm, også økonomisk.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/118057/trackback

44 Comments »

 1. Tak Mette fordi du redder Danmark for ISIS forældrene og Deres børn.
  Trist børnene ikke blev tvangsfjernet fra forældrene før de tog derned. Men hjertelig Tak Mette fordi du stod fast.

  Kommentar by Michael Unna — 30. marts 2021 @ 09:02

 2. Mettes ide om at hjemtage børnene uden mødrene er ren socialdemokratisk forhaling.
  Det har længe været prøvet af flere europæiske lande uden held.
  Hvilket man kunne sige sig selv.

  Kommentar by Bastardo — 30. marts 2021 @ 09:33

 3. Er det politisk usympatiske Amnesty ikke i lommen på Georg Soros??
  Amnesty er et kryptofascistisk politisk parti; altid parat til at nedgøre og bagtale danskerne. Giv aldrig penge til Amnesty:-(

  Kommentar by Gustav Jensen — 30. marts 2021 @ 09:35

 4. At ville ‘hjemtage’ børnene uden mødrene er strategisk bluff.

  Når først det skridt er blevet politisk blåstemplet, er næste skridt at konstatere, at børnene ikke kan rejse uden deres mødre. Sidste skridt bliver, at det er nødvendigt at ‘hjemtage’ hele klanen.

  Kommentar by traveler — 30. marts 2021 @ 09:45

 5. Rødderne til NGOerne er undersøgt af den engelske forsker, Stephen Hopgood, der har skrevet “Keepers of the Flame: Understanding Amnesty International” samt “The Endtimes of Human rights”. De er et rent vestligt fænomen, der aldrig har slået igennem udenfor den vestlige kulturkreds. De står primært på rødderne er en universel kristen protestantisk skyldkultur. Mange humanitære organisationer har reelt rødder i enten tidligere kristne missionsbevægelser som “Røde Kors” som har calvinistiske rødder, Mellemfolkeligt samvirke i Danmark hos kristne kvækere. Man kan også tage en person som Hans Gammeltoft-Hansen som kommer fra et indre missionsk hjem. Disse kristne missionsbevægelser var faktisk drivkraften i England for koloniseringen af Afrika. Kiplings “Den Hvide mands byrde” er møntet på disse missionsbevægelser. Disse muterer så til humanitære socialmissionsbevægelser og efter kommunismen fiasko bliver kendt hopper venstrefløjen over til disse bevægelser. Menneskerettighederne er også et evangelium som kommer fra disse post-kristne bevægelser. Hvis Europa skal overleve skal dette her op med rødderne. Kristendommen i den universelle version skal totalt forkastes. Ikke mere mission udenfor Europa. De er ikke vores problem. Vi har været slaver af den “Hvide mands byrde” i mere end 150.år. Det er længere end kommunismen.

  Kommentar by CCC — 30. marts 2021 @ 09:47

 6. Til fru Anne Lise Jørgensen med et Marstrand skelet i skabet må man vel sige: God bedring!

  Kommentar by Nielsen — 30. marts 2021 @ 09:48

 7. Det ville ærlig talt være nemmere at kundgøre at man ikke længere kan få asyl i Danmark, da Danmark allerede er for travlt optaget med at sende tidligere asylanter retur.

  Kommentar by ino — 30. marts 2021 @ 10:19

 8. Kommentar by CCC — 30. marts 2021 @ 09:47

  Det er næppe selve kristendommen, der er problemet, da det er den, der har være en væsentlig drivkraft i Vestens store landvindinger, herunder nationsdannelse, retsvæsen mm. Det er dens moderne perversion, der bidrager til selvdestruktionen.

  Folkekirkens præsteløfte fra 1870 illusterer meget godt, hvad der er sket de sidste 150 år, og især de sidste 50 år. I præsteløftet lover præsten “at jeg efter evne vil modarbejde misbrug af nådens hellige midler og bekæmpe sådanne lærdomme, som strider mod folkekirkens trosbekendelse” I lodret modstrid hertil åbner dagens folkekirkepræst med begejstring portene for alle obskure lærdomme, som strider mod folkekirkens trosbekendelse, herunder og navnlig islam.

  Kommentar by traveler — 30. marts 2021 @ 10:35

 9. Hvorfor gifter Anne Lise Marstrand Jørgensen sig ikke med det andet klamme skimlede kældermenneske? Var det ikke Carsten Klam Jensen han hed?
  Disse to islamofile kristenhadere gør hvad de kan for at fremme udskiftningen af danskerne med alternativt intelligente tobenede. Måske fordi de begge er de enøjede i de blindes islamiske paradis.

  Kommentar by Gustav Jensen — 30. marts 2021 @ 10:46

 10. Jeg håber da DF (især dem ovenpå Deres passivitet i 2015 og under Marrakesh traktaten), og NB vil støtte Mette Frederiksen og Udenrigsministeren i den sag. Ja tildels rigtigt, med familiesammenføringerne med børnene, sålænge man vil leve med de forældede konventioner….forhåbentlig er det en forhalings taktik fra Sosserne. Tak fordi Enhedslisten smækkede med Døren. De kan selvfølgelig gå af helvede til. Nu mangler vi bare at De Radikale smutter og Syndig Forvirring heller ikke får nogen indflydelse.

  Kommentar by Michael Unna — 30. marts 2021 @ 10:59

 11. Man gør netop det som ISIS ønsker med børnene, at få dem sendt til Europa og håbe at de begår uhyrligheder mod vores egne børn. Venstrefløjen har for længst mistet deres sans for virkeligheden når de vil have vores børn skal lege sammen med fremmede børn som er trænet til at dræbe. Hvis man vil hjælpe dem så hjælp dem hvor de er, men her i Danmark skal de aldrig nogensinde være velkommen.

  Kommentar by Kim — 30. marts 2021 @ 11:03

 12. Til de efterladte børn af de forældre der blev sprængt i luften af hjemvendte terrorister!
  UNDSKYLD!
  Til de kvinder og unge piger der blev voldtaget af mænd fra MENAP landene
  UNDSKYLD!
  Til de unge mænd og piger hvis glade ungdom blev ødelagt af voldlige dominante migrantbørn.
  UNDSKYLD!
  Til de unge mænd der blev udsat for vold begået af migrantbørn
  UNDSKYLD!
  Til de skatteydere, der måtte betale for at ubegavede politikere bragte en mindre hær af uassimilererbare MENAP folk til Danmark!
  UNDSKYLD!

  Kommentar by Den Nervøse — 30. marts 2021 @ 11:07

 13. EFTER AT FOLKEKIRKEN ER BLEVET INFILTRERET af kommunister og radikale, er kristendommen blevet forvandlet til en pladderhumanistisk sump, og til indvandringsindustriens talerør. Mange biskopper og præster ofrer gerne danskerne til islamisterne. Det har intet med kristendom at gøre, men er vås, pjat, marxisme og falsk godhed.

  Kommentar by BENT A — 30. marts 2021 @ 11:12

 14. Det bliver jo omstødt alligevel snart via eu og andre Organer.

  Kommentar by Anonym — 30. marts 2021 @ 11:15

 15. Hun skal nok falde til den psykotiske venstrefløjs pat. Om to måneder eller et halvt eller helt år når ingen interesserer sig for det mere så kommer de ind af en eller anden bagdør som Mette har ladet stå åben og bliver hun opdaget så skal Vi nok få en undskyldning.

  Det ændre intet. Det ender altid med at Danskerne betaler, ligegyldigt om Vi vil eller ej!

  Kommentar by Santor — 30. marts 2021 @ 11:31

 16. BØRNENE ER STATENS EJENDOM, de skal alle beslaglægges hurtigst muligt, da alle forældre er meget mistænkelige set fra marxisternes perspektiv. Det sikreste er at beslaglægge børnene og tvangs-bortadoptere dem mens de er helt små, så forældrene ikke kan nå at påvirke dem med forkerte ord eller idéer. Når børnene at blive lidt større, bør de i det mindste opbevares i vuggestuer, børnehaver, skoler og institutioner, så staten kan opdrage på dem det meste af deres barndom og ungdom.

  Retssikkerhed er der vist intet af. Det er lettere, juridisk/ bureaukratisk set, at konfiskere et barn end en hund eller en fladskærm.

  Mette Fupsen er BØRNENES STATSMINISTER . Altså de fremmede børns minister. Ikke de danske børns minister. For de danske børn skal jo udskiftes med de kulturfremmedes børn. Det er jo det som er hele planen.

  Nanna Skov Høpners børn på 4 og 7 år savner deres mor, men det kan Mette F ikke tage sig af, for deres mor har sagt tre forkerte ord et sted i Københavnstrup, og er nu sat bag jerntremmer. Og børnene er vel nu tvangsfjernet?

  Kommentar by BENT A — 30. marts 2021 @ 11:45

 17. Tak til CCC for
  CCC — 30. marts 2021 @ 09:47
  KLoge ord og en litteraturliste.

  Kommentar by hestetyv — 30. marts 2021 @ 11:54

 18. Hvornår får vi nogle politikere, som tager et opgør med forestillingen om, at man bliver “dansker” af at have dansk statsborgerskab. Man bliver dansker ved at have danske forældre.

  Kommentar by Peter Nielsen — 30. marts 2021 @ 12:03

 19. CCC — 30. marts 2021 @ 09:47 skrev:
  “Kristendommen i den universelle version skal totalt forkastes. Ikke mere mission udenfor Europa. De er ikke vores problem.”

  Helt enig. God skrevet.

  Kommentar by Peter Nielsen — 30. marts 2021 @ 12:08

 20. Kun at hjælpe mere eller mindre danske børn til Danmark er jo rent racistisk. Og det er jo NO GO.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 30. marts 2021 @ 12:20

 21. Rosa Lund og godhedsindustrien er kun interesseret i at please muslimer.
  De tier stille om Bidens flygtningelejre ved grænserne mod syd.
  Man må ikke filme derfra, præcis som bananstater der undertrykker sandheden og medierne.
  https://www.youtube.com/watch?v=ra1rRcRLIEY

  Kommentar by k.m. — 30. marts 2021 @ 13:49

 22. Man er dansk når man er opvokset med mindst en dansk forælder,i et hjem hvor dansk sprog og kultur var jævnbyrdig eller dominerende.

  Modbevis det.

  Kommentar by Træt — 30. marts 2021 @ 14:35

 23. Hørte lige Red Barnets Johanne Schmidt-Nielsen udbrede en løgn på DR. Hun sagde at FE vurderede, at det var sikrere at tage børnene plus deres mødre til Danmark. FE har jo netop sagt at mødrene udgør en sikkerhedsrisiko, hvis de kommer til Danmark. Usandheden blev selvfølgelig ikke påtalt af DR.

  Kommentar by JC — 30. marts 2021 @ 15:27

 24. Johanne S Nielsen, Rosa Lund, Pernille Skipper, Sofie Carsten, Martin Lidegaard, Lars Ulykke, Pernille Weiss, Jelved, Zenia, Kvinfos kvinder og alle på den fløj, er til skade for de danske mænd, familier og børn. Rosa Lund og Johanne Nielsen osv. giver den som børnevenner, samtidig med at de af alle kræfter søger at sende danskernes børn ind i en mareridtagtig og dødbringende fremtid.

  Kommentar by BENT A — 30. marts 2021 @ 16:16

 25. Johanne Schmidt-Nielsen – Rosa Lund- Anne lise Marstrand . Jørgensen. Manglen på danske Jo Coxer er ekstrem.- Fat det.

  Kommentar by dansker — 30. marts 2021 @ 16:21

 26. Efter det seneste udspil fra Nick Hækkerup om coronapas, er der vist ikke længere tvivl om at vi nærmer os et totalitær overvågningssamfund.

  De rødes vådeste drøm er ved at gå i opfyldelse. Der skal en bundvending til i dansk politik for at få orden i tingene, og jeg spår det er for sent, for størstedelen af befolkningen er hjernevasket til at stole på alt hvad de hører i medierne og fra vores ledere.

  Nogen kalder Mette Frederiksen, Mor Mette. Det er forhåbentlig ironisk ment. Hun opfører sig mere som den onde stedmor i gamle eventyr.

  Kommentar by k.m. — 30. marts 2021 @ 16:33

 27. Mange amerikanere var imod Trumps grænsepolitik.
  Det er lige til de ser og hører Bidens ditto. Så stejler de og ønsker sig tilbage til Trumps administration

  Kommentar by k.m. — 30. marts 2021 @ 17:01

 28. Mon ikke disse isis-mødre bliver ved med at få børn? Så Mette-mor får travlt , vi skal jo helst rede hele verden.

  Kommentar by IES — 30. marts 2021 @ 17:11

 29. Det vil helt sikkert hjælpe på min velvilje til fortsat at hjælpe verdens fattige mennesker hvis man fjerner de mest, mere eller mindre selvbestaltede, rabiate tosser fra ledelsesgangene i diverse hjælpeorganisationer: Star omgående med at gelejde Anne Lise Marstrand-Jørgensen ad hekkenfeldt til; det kan kun gå for langsomt!

  Kommentar by T. Flodur — 30. marts 2021 @ 18:13

 30. Jeg vil gerne støtte Mette Frederiksens -Task Force-. Med dette kreative forslag (måske det ikke er godt nok, men det er trods alt et konstruktivt forslag til en løsning på den gordiske knude- mødre kontra børn). Man skal opsøge mødrene og give dem besked på, at Deres børn kan blive reddet, hvis de underskriver en erklæring, hvor de afgiver et afkald af myndigheden til Deres børn, for at de kan komme i sikkerhed, således at de ikke kan følge med.
  Det kan være adoption, eller myndighedserklæring til De Danske sociale myndigheder at de overtager alene ansvaret for børnene, så børnene kan komme i sikkerhed.

  Læg mærke til at Mødrene frivilligt har valgt at rejse ned til ISIS, og de helt sikkert har været bevidste om sexslaveriet, og den henrettelse der er begået af andre kvinder der er blevet tvunget, samt dødstrafudsmidning fra høje bygninger af Homoseksuelle, samt dødsstraf af alle andre end ISIS sympatisører.

  Hvis mødrene ønsker Deres børn det bedste-giver de også afkald på børnene- og totalt afkald på at vende tilbage til Danmark.

  Hvis mødrene ikke ønsker det bedste for Deres børn, så giver de ikke afkald på dem, og underskriver ikke den erklæring, og skal selvfølgelig ikke tilbage til Danmark.

  Blot et konstruktivt forslag til denne situation. Er åben overfor kritik.

  Kommentar by Michael Unna — 30. marts 2021 @ 18:28

 31. Hvorfor i alverden skulle vi dog støtte at ISIS/ISIL familierne kommer til Danmark? For det bliver jo resultatet hvis først der gives los. Det vil ikke være dyrere at oprette en lille lejr specielt til disse børn, i et roligt hjørne af Afrika.

  Er Mette F nødt til at give efter for mediernes kampagne? Nej, det er hun ikke umiddelbart, for enhedslistens, radikales og SFs skrigeri og hysteri kan ignoreres. Når der alligevel er et problem, er det fordi K, V, LA og nogle løsgængere reelt er rødradikale. Tænk bare på Pape, Jacob Sprællemand, Lars Quisling, van Opslagh og lignende. Ingen af dem er borgerlige eller på danskernes side, de er europater og levebrødspolitikere alle til hobe.

  Og så er der jo det at S også er et skabsradikalt parti. Vi lever jo under et eet-parti system. Ligesom de gjorde i DDR.

  Kommentar by BENT A — 30. marts 2021 @ 19:09

 32. DR POLITIK skriver i dag:”Aftale på plads: Arbejdsgruppe skal vurdere, om børn i syriske fangelejre kan komme til Danmark. En ‘taskforce’ skal senest 15. maj udarbejde forslag til, hvordan danske børn i syriske lejre kan hentes til Danmark. Senest den 15. maj skal taskforcen, en arbejdsgruppe bestående af flere ministerier, vurdere, om det er muligt at evakuere de danske børn. Med i aftalen er regeringen, SF, De Radikale, Venstre, De Konservative og Liberal Alliance. Hvert af børnene skal vurderes individuelt.

  Ingen forældre med i aftalen
  Regeringen og oppositionspartierne har hidtil lagt vægt på, at de ikke ønsker, at forældre til de børn, der har dansk tilknytning, skal til Danmark. SF og De Radikale har ønsket at hente mødrene hjem. I aftalen står det udelukkende, at der er tale om en vurdering af børnene og ikke forældre. – Det er vores ønske at få børnene uden forældrene til Danmark. Dem, der er uden skyld i, at deres forældre har tilsluttet sig i IS, siger udenrigsminister Jeppe Kofod (S). – Vi ønsker ikke, at forældrene, der har tilsluttet sig Islamisk Stat, skal til Danmark. Det er regeringens holdning, og den er uændret, siger han.”

  Hvordan hænger det sammen? Undskyld den upassende formulering, men hvem har lavet et barn på hvem? Er det SF og de Radikale, der har fuppet de andre partier?

  Jeg mener, hvis et IS-barn i Al Hol lejrene bringes til Danmark, så har barnet – så vidt jeg ved – ret til at få sine forældre op til sig i DK ifølge børnekonventionen eller r det en anden konvention?

  ‘Tilknytning til Danmark’ lyder heller ikke juridisk. I hvertfald nogle af dem er så åbenbat IKKE danske statsborgere eller børn af forældre, der er danske statsborgere og i så fald har de slet ikke nogen juridisk ret til at komme til DK? Noget af juraen er igen ‘fejet ind under gulvtæppet’, såvidt jeg kan se.

  Kan man det i folketinget, bare fordi man er politisk uenige, men alligevel for syns skyld vil indgå et forlig? Måske for at vinde tid? Eller som Micawber, der mener, at “noget vil vise sig”?:-)

  Kommentar by Amad — 30. marts 2021 @ 19:19

 33. Hvad er farligst for danskerne, en bombe der sprænges i Syrien af ISIS sympatisører, eller en tilsvarende bombe der sprænges på Nørreport Station i myldretiden af samme ISIS sympatisører? Jeg kender godt svaret!

  Ingen, udover 5. kolonne partierne og journalister, har en logik der siger, at de pågældende er mere farlige for Danmark, når de befinder sig 3000 km væk.

  Kommentar by NotaBene — 30. marts 2021 @ 19:51

 34. Det er lidt svært med kristen tilgivelse, og venden den anden kind
  til, hvis man har fået hovedet skåret af for at vise en tegning.

  Kommentar by Per K. — 30. marts 2021 @ 20:54

 35. Det med at søge asyl på ambassaderne, gør man, jeg tænker på ambassaden i Islamabad der stod 1000 afghanere hver torsdag på afghaneredage for at søge asyl til Danmark.Det var årene før ambassaden blev sproget i luften efter Muhammed tegningerne.

  Kommentar by IES — 30. marts 2021 @ 21:04

 36. sprunget i luften!

  Kommentar by IES — 30. marts 2021 @ 21:05

 37. Kommentar by Træt — 30. marts 2021 @ 14:35 skrev:
  “Man er dansk når man er opvokset med mindst en dansk forælder,i et hjem hvor dansk sprog og kultur var jævnbyrdig eller dominerende.”

  Jeg kan til nød acceptere denne definition HVIS den ikke-danske forælder er af Europæisk oprindelse.

  Kommentar by Peter Nielsen — 30. marts 2021 @ 21:19

 38. Mødrene har født dem i/ført dem med i aktiv krig mod os og kender man iSlammets magtindflydelse, bør man frygte både børn og mødre i Danmark:

  1. Moderen kommer med til Danmark, udstår en kort straf og får sine børn tilbage, hvorefter hun/børnene iflg. iSlammet har al mulig grund, til at hævne sig mod os modbydelige racister/vantro!

  2. Børnene kommer til Danmark uden moderen, men får (garanteret) igen kontakt til moderen/familien eller får fortalt historien om, at det var Danmark der skilte dem fra deres mor og iflg. iSlammet er det da børnenes pligt, at hævne sig mod Danmark!

  3. Er børn først befængt med iSlammet, vil det altid murre i deres erindring*: de vil “føle sig uden for”/uretfærdig/mangle noget i livet / skidt behandlet (offerkortet) og vil, med stor, stor opbakning fra venstrefløjen/RV+, finde anledning til, at hævne sig på Danmark!

  * tænk bare/bare på de udsendelser vi har set på tv, om velfungerende adoptivbørn der, af indre grunde, søger deres rødder.

  iSlam-kællingerne er emigreret til iSlamisk krig og Danmark kan/skal sq ikke agere redningsplanke for folk der emigrerer og /eller dermed udsætter deres børn skaderne for deres valg!
  – jeg/mine børn bliver da vel heller ikke hjulpet hjem, hvis jeg emigrerer til Kina/..? og de´r opdager, at mine børns fremtid dog er bedst i Danmark???

  Kommentar by M.S. Carstens — 30. marts 2021 @ 22:03

 39. Hvorfor er det et problem at muslimske børn bliver enten i Syrien/kurdisk område eller børnene plus moren+ hvad der end er af andet familie med bliver sendt til et andet muslimsk land? Det er da fløjtende ligegyldigt om de er danske statsborgere, selvfølgelig har muslimer det bedst i muslimske lande, hvorfor det er en velsignelse for disse Isis hustruer at de og deres børn ikke kan vende tilbage til Danmark. Danmark slipper for dem og deres afkom + de kan leve i total islamisk lykke et eller andet sted i mellemøsten hvor de end måtte være velkommen.
  Win win for begge parter.

  Kommentar by Endnu en vantro — 31. marts 2021 @ 00:22

 40. DET KOMMER TIL AT KOSTE MANGE MILLIONER KR. at tage disse kulturfremmede til Danmark, hvor de skal have gratis boliger, gratis integration, gratis opvartning, gratis PET og FET overvågning og gratis alting. Og de vil blive brugt som brækjern til at skaffe endnu flere “berigere” til Danmark.

  Hvorfor den skabagtige betegnelse “Task Force”? Det er jo bare en arbejdsgruppe eller snakke-gruppe det handler om. Men politikerne er vel blevet så internationale og globalistiske at de foragter Danmark og det danske sprog.

  Hvor længe endnu skal Nanna Skov Høpner (og hendes små børn) mon vente på at få sin appel-sag behandlet? Hun er offer for en skandaløs dom, og så burde der ikke være lang ventetid.

  Kommentar by BENT A — 31. marts 2021 @ 02:56

 41. Kommentar by Peter Nielsen — 30. marts 2021 @ 12:08

  “Kristendommen i den universelle version skal totalt forkastes. Ikke mere mission udenfor Europa. De er ikke vores problem.”

  Så engang en dokumentar om dansk mission i Afrika for 100 år siden og så i dag. Altså dengang missionærer tog missionbefalingen alvorligt: “Gå derfor hen og gør alle folkeslagene til mine disciple…” Bemærk at der står Folkeslag og ikke Individer, dvs. ikke noget med multikulturel individualisme.

  Dengang var det tydeligt, at afrikanerne blev omvendt, fordi missionærerne havde bedre læger og sygeplejersker med, der kunne helbrede og afhjælpe smerter – og det gav især point, at de kunne hjælpe de lokale kvinder i forbindelse med fødsels- og spædbørnsproblemer. Det kunne de lokale medicinmænd slet ikke hamle op med og ergo var konklusionen, at den kristne gud var stærkere end deres egne medicinmænds overnaturlige kræfter, så hele stammen omvendte sig til kristendommen, selvom de syntes, at den kristne teologi var noget underligt noget.

  Så blev der klippet til moderne tider, hvor stammen havde taget kristendommen til sig som deres egen, men havde en stærk aversion mod vesterlændinge over deres individualisme, manglende accept af flerkoneri, kvindelige præster osv. De lokale kristne havde ingen ros til overs for missionærerne, heller ikke når de så 100 år tilbage.

  Kommentar by traveler — 31. marts 2021 @ 06:16

 42. Hvad andet er der at sige end. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com- og støt- http://www.frafalden.dk. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 31. marts 2021 @ 10:25

 43. Både Amnesty og Mellemfolkeligt Samvirke er gemene terrororganisationer. Punktum.

  Kommentar by Revisoren — 31. marts 2021 @ 18:11

 44. Ingen tvivl om at snyderen Mette ønsker dem alle hjem, hvis hun kunne bestemme alene, derfor sker det formentlig en dag. Og derfor er det endnu et bevis på at ingen kan stole på S, nogensinde, desværre er deres vælgere totalt hjernedøde stakler.

  Kommentar by LarsB — 1. april 2021 @ 19:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper