31. marts 2021

Michel Foucault købte sex med drenge, da han I 1969 boede i Tunesien: “… eight, nine, ten years old”

Jeg har tidligere bragt kritiske artikler om Michel Foucault, men i forhold til filosoffens pædofili-forsvar henviser jeg til Søren K. Villemoes’ gode artikel i Weekendavisen (2018). En tidligere bekendt af Foucault har talt med The Times, her citeret fra Mick Hartley.

“The philosopher Michel Foucault, a beacon of today’s ‘woke’ ideology, has become the latest prominent French figure to face a retrospective reckoning for sexually abusing children.

A fellow intellectual, Guy Sorman, has unleashed a storm among Parisian ‘intellos’ with his claim that Foucault, who died in 1984 aged 57, was a paedophile rapist who had sex with Arab children while living in Tunisia in the late 1960s.

Sorman, 77, said he had visited Foucault with a group of friends on an Easter holiday trip to the village of Sidi Bou Said, near Tunis, where the philosopher was living in 1969. ‘Young children were running after Foucault saying ‘what about me? take me, take me’,’ he recalled last week in an interview with The Sunday Times.

‘They were eight, nine, ten years old, he was throwing money at them and would say ‘let’s meet at 10pm at the usual place’.’ This, it turned out, was the local cemetery: ‘He would make love there on the gravestones with young boys. The question of consent wasn’t even raised.’ …

Sorman claimed that ‘Foucault would not have dared to do it in France’, comparing him to Paul Gauguin, the impressionist said to have had sex with young girls he painted in Tahiti, and Andre Gide, the novelist who preyed on boys in Africa. ‘There is a colonial dimension to this. A white imperialism.’

Sorman says he regrets not having reported Foucault to police at the time or denounced him in the press, calling his behaviour ‘ignoble’ and ‘extremely morally ugly’.

But, he added, the French media already knew about Foucault’s behaviour. ‘There were journalists present on that trip, there were many witnesses, but nobody did stories like that in those days. Foucault was the philosopher king. He’s like our god in France.'”

(Michel Foucault, medlem af Parti communiste français 1950-1953)

Apropos

“I Villemoes’ kommentar kobles seksuel frigørelse med Foucaults magtkritiske tænkning i en uhellig alliance, der får det til at fremstå, som om Foucault blindt forsvarede pædofili. Det er et karakterattentat i anden potens. Villemoes går ikke blot efter manden, men også efter hans (og hans samtids) tænkning.” (Michael Kjær, Dagbladet Information, 7. maj 2018)

Oploadet Kl. 03:18 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/118103/trackback

16 Comments »

 1. Som venstre-tosse benægtede Foucault også eksistensen af HIV/AIDS, der endte med at blive hans død.
  Der er nok nogle smådrenge i Tunesien (og andre steder?), der er blevet smittet med lidt af hvert?
  Foucault er en af de _meget_ sjældne tilfælde, hvor kommunisme går hånd i hånd med en stærkt anløben moral. /sarc

  Kommentar by Hertz — 31. marts 2021 @ 07:11

 2. Der er en nøje sammenhæng mellem Foucaults magttænkning, hans fascination af den islamiske revolution i Iran dengang, hans seksuelle eskapader med arabiske drenge og den moderne woke-bevægelse med dens absurde og destruktive ideer om identitet, sandhed og magt.

  Ole Thestrups citat dækker 100%: “Han er lige til at lukke op og skide i, har du fået kaffe?“

  Kommentar by traveler — 31. marts 2021 @ 07:11

 3. Det er bare sugardating.

  Kommentar by Hul igennem? — 31. marts 2021 @ 09:29

 4. Godt når alle andre får sparket, hvorfor så ikke kulturmarxismens fader? Dette beviser hykleriet…..

  Kommentar by Moth — 31. marts 2021 @ 12:41

 5. Hvem dømmer dommeren? Er der en lov?

  Kommentar by Moth — 31. marts 2021 @ 12:43

 6. Som Paul Gottfried som har skrevet flere bøger om marxismens, multikultur, kultur-marxismen og fascismen/anti-fascismen har sagt så var de franske kulturmarxister/postmodernister stort set alle sexuelle afvigere. Et kommunistparti i østblokken (sikkert også Cuba og Kina) ville have smidt dem i fængsel for deres adfærd, hvis de havde levet der.

  Kommentar by CCC — 31. marts 2021 @ 14:10

 7. Også herhjemme har kommunister brugt partimasken over deres afvigende sexliv og gensidige beskyldninger.

  Kommentar by Hul igennem? — 31. marts 2021 @ 15:03

 8. I den ikke-naturvidenskabelige universitetsverden mangler der belysning af sammenhængen mellem den påstående forskning og forskerens egen seksualitet. Årsagen er, at når det irrationelle i den grad er en bestemmende faktor for woke-baseret forskning, så er der ingen grund til at skjule eller ignorere ubekvem irrationalitet.

  Hvis forskeren derimod drives af rationalitet som ledestjerne, er forskerens seksualitet selvfølgelig ligegyldig for forskningen og dens lødighed.

  Kommentar by traveler — 31. marts 2021 @ 15:25

 9. 24 milliarder til synkestudier
  25 milliarder til EU
  Er det ikke 49 milliarder for meget?

  Kommentar by Hul igennem? — 31. marts 2021 @ 17:12

 10. Netop det at blande rationalitet og irrationalitet sammen er socialkonstruktivisternes store blufnummer. Prøve at læse dette fra “Socialkonstruktivistiske analysestrategier” fra RUC 2005:

  “Netop naturlove er et godt eksempel på en af de klassiske indvendinger mod socialkonstruktivismen. Fx vil det jo kunne hævdes, at en blyant, der bliver sluppet 20 cm over et skrivebord, med stor sikkerhed rammer bordpladen. Det kunne vel næppe have været anderledes, vil indvendingen lyde: i den fysiske verden gælder naturlove, der ikke er underlagt kontingens. Men hvad socialkonstruktivismen siger, er blot, at selve de fysiske regler, der beskriver fænomenet som tyngdekraft, såvel som karakteristikken af de to implicerede objekter som en blyant og et bord, er sociale konstruktioner. Socialkonstruktivisme nægter altså ikke, at den sociale virkelighed hele tiden spiller sammen med den fysiske virkelighed. Pointen er blot, at den fysiske virkelighed ikke kræver at blive beskrevet på en bestemt måde. Når vi omgås fysiske objekter og relationer, gør vi det inden for rammerne af den sociale virkelighed. Fysiske objekter og relationer bliver dermed til sociale fakta, og alle sociale fakta er underlagt
  kontingens: de kunne have været anderledes.”

  Svaret er såre enkelt. Hvis du ikke vil acceptere rationalitet, så beskæftiger du dig heller ikke med forskning, men irrationel personlig føleri. Der er ingen pointe i at blande det sammen.

  Bemærk at ovennævnte bog kræves beskyttet fra kopiering i præamblen. Undtaget herfra er korte uddrag til anmeldelse. Det korte uddrag her definerer jeg som en anmeldelse.

  Kommentar by traveler — 31. marts 2021 @ 17:26

 11. Tja Christian Braad Thomsen havde optaget film med sin lille datter siddende nøgen over hans mund, men han var vel lidt heldig. Hele hans produktion blev makuleret. Hans ven Fassbinder var pervers, men er der nogen som kan fortælle mig hvad perversion bestod i?

  Kommentar by Rinus — 31. marts 2021 @ 17:59

 12. Den gamle afdankede VS’er Preben Wilhjelm har i årtier promoveret legalisering af pædofili.

  Intet nyt under solen…

  Kommentar by Revisoren — 31. marts 2021 @ 18:14

 13. Kommentar by Rinus — 31. marts 2021 @ 17:59

  Om Fassbinder:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Rainer_Werner_Fassbinder#Personal_life

  Kommentar by traveler — 31. marts 2021 @ 21:12

 14. Kommentar by Revisoren — 31. marts 2021 @ 18:14

  Rosa Lund mener børn på 8 år, kan give samtykke.

  Kommentar by KineserSnot — 1. april 2021 @ 02:00

 15. Berlingske havde for nogen tid siden en serie hvordan venstrefløjen gik ind for pædofili. Politikken havde også en serie med ungdomsfilmene fra 60-80 erne hvordan børnene blev misbrugt af de ansatte. Det var et paradis for pædofile. De opsøgte en pensioneret medarbejder i Pattaya, men han var ihvert fald ikke pædofil. Måske er det derfor at der ikke er ret mange borgerlige indenfor den danske filmbrangche.

  Kommentar by Rinus — 1. april 2021 @ 10:10

 16. “Cosi Fan Tutte”.
  Alle venstreorienterede “Intellektuelle” tog dengang en “oplevelsestur” til Marocco eller Algier få at få små drenge på krogen. Mange skrev selvrosende om det. Ingen blev straffet.

  Kommentar by Bastardo — 1. april 2021 @ 10:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper