3. april 2021

En pige født i Syrien, datter af afrikanske Umm Baraa: Ingen af dem har nogensinde været i Danmark!

Hos POV International agiterer Anne Lise Marstrand for at en 25-årig syrisk flygtning ikke skal hjemsendes, da hun har taget en uddannelse i Danmark, og i sin fritid arbejder i Aldi. Marstrand er mere ærlig end TV2 Fyn, der pt. kampagnerer for syriske Aya: “Jeg synes, du skal huske det, når der engang bliver valg.”.

Det er altid godt at afgive sin stemme på et oplyst grundlag, og lige netop derfor er det problematisk at mediedækningen om de her ’19 danske børn’ er underlig ukonkret. Sandheden kommer frem, men langt de fleste læser kun overskrifter, og her er optikken altid venstrefløjsrød. Når Rosa Lund og Enhedslisten vil have de her ‘danske børn og kvinder hjem til Danmark så hurtigt som overhovedet muligt’, så er det eksempelvis Basil Hassans datter og ekskone. En pige og en kvinde, der aldrig har været i Danmark.

Her en bid fra en længere dokumentarisk artikel i TV2 Online – Hvem er familierne fanget i Syrien?

“I alt drejer det sig ifølge Udenrigsministeriet om 19 børn ‘af – eller knyttet til – danske eller tidligere danske statsborgere’, som befinder sig i lejrene al-Hol og al-Roj i alderen 1-14 år. Men hvem er de kvinder, mænd og børn, det hele handler om? …

Børn: En pige på fire år.

Voksne: Faren er den efterlyste og angiveligt afdøde terrorist Basil Hassan. Moren er en hollandsk kvinde.

Baggrund: Basil Hassan forsøgte i 2013 at dræbe forfatter og islamkritiker Lars Hedegaard, hvorefter han flygtede til Libanon og senere Syrien. Ifølge USA har han haft en ledende rolle i Islamisk Stat. I 2017 fik han en datter med den hollandske kvinde i Syrien.

Status: Basil Hassan blev i 2017 meldt dræbt, men dette er ikke bekræftet. Moren og hans datter sidder i al-Hol-lejren. Ifølge Repatriate the Children var Basil Hassan dansk statsborger, da datteren blev født, hvorfor hun i princippet også kan have ret til dansk statsborgerskab.”

(Rosa Lund spreder SUF-propaganda, 2021: ’19 børn. 7 kvinder. Bring dem hjem, Mette!’)

Mere

“In the summer of 2017, one of Basil Hassan’s closest relatives in Denmark got a text message saying that Hassan was dead. The messenger was a Dutch-African woman by the name of Umm Baraa, who voluntarily went to Syria around 2014. In Mosul, Umm Baraa married Hassan, and in the spring of 2017, she gave birth to their daughter.” CTC Sentinel, 2020)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/118166/trackback

18 Comments »

 1. Befolkningsudskiftning ? lige som i Sverige hvor Miljøpartiets talsperson Märta Stenevi siger : “hvide kvinder må flytte sig for indvandrere”
  Hun er hvid etnisk kvinde, men gør sig selv til 2.rangsborger i sit eget land, graver sin egen grav for at indvandrere kan få mere magt i Sverige

  Kommentar by k.m. — 3. april 2021 @ 10:23

 2. Her er det DR ikke vil fortælle om
  https://www.foxnews.com/us/noah-green-louis-farrakhan-capitol-attack

  Fjæsbogen har fjernet gerningsmandens profil –

  Kommentar by k.m. — 3. april 2021 @ 10:27

 3. spørgsmålet til 1 million, hvorfor befinder han sig her? når han er udvist. Staten må da sørge for han bliver losset ud, og ikke slipper over grænsen igen

  https://ekstrabladet.dk/krimi/jaget-efter-betjentpaakoersel-udvist-i-forvejen/8522478

  Kommentar by k.m. — 3. april 2021 @ 10:36

 4. ROSA LUND OG HENDES SLAGS giver den som børnevenner, og det er de måske også når det gælder papir-danske børn fra syriske og afrikanske lejre hvor terror-mistænkte tilbageholdes. Men hvorfor er Rosa Lund & co. så iskoldt ligelade med danske børn, altså ægte danske børn?? De børn og unge hvis fremtid bliver smadret hvis invasionen og besættelsen fortsætter.

  De røde har længe været ligeglade med danske børns tarv og velfærd. Hvad man kan se af deres iver efter at aflive “ubekvemme” børn. Til nu er over en million danske børn blevet slået ihjel inden de nåede at se dagens lys.

  Man kan også se det af de beskidte og svinske overgreb som tusinder af skilsmissebørn er blevet udsat for, fra familie-, skilsmisse- og børneværns-bureaukratiernes side. Disse bureaukratier er domineret af røde feminister, kvindesagskvinder og ligestillingsfanatikere som generelt ser ned på mænd og betragter dem som foragtelige untermenchen. Hvorfor de helst skal gøres retsløse og deres børn faderløse.

  Intet andet land i verden har en familiepolitik lige så pilrådden som Danmark. (det skulle da lige være Sverige)

  Enhedslistens og de radikales samlede politik er rådden, for den vil påføre alle danskere, voksne, børn og unge en mareridtagtig fremtid.

  Hvor længe endnu vil EL og R ignorere at masseindvandringen påfører hundredvis eller tusindvis af børn og unge utryghed, frygt og ufrihed,

  fordi mængden af trusler, ydmygelser, overfald, trafikdrab, skoleproblemer og andet er blevet så stor, at det snart ikke er til at se en ende på det.

  Hvordan kan de to partier blive ved med at bilde sig selv ind at de er børnenes venner? De vil redde 19 udenlandske børn, men er samtidig villige til at udlevere ALLE danske børn til elendighed.

  Kommentar by BENT A — 3. april 2021 @ 11:04

 5. Rettelse: Hvorlænge endnu vil EL og R ignorere at masseindvandringen påfører tusindvis af danske børn og unge utryghed, frygt, ufrihed, ulykke eller død?

  Kommentar by BENT A — 3. april 2021 @ 11:11

 6. Det bekræfter bare min mistanke, statsborgerskab til Basil Hassan’s kone og barn er udelukkende en politisk og juridisk konstruktion, som intet har med tilknytning til Danmark at gøre! Egentligt syntes tilknytningen til Afrika at være større end tilknytningen til Holland og langt større end tilknytningen til Danmark!
  Hverken hun eller det stakkels barn har nogen som helst tilknytning til Danmark, de har aldrig været her, de taler ikke sproget og de har slet ikke for fædrelandet ild!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. april 2021 @ 11:27

 7. Berlingske har ligeledes kastet sig fuldtonet ind i kampen om at få de “danske” skægbørn og jihadmødre hjem hurtigst muligt.

  Det er sgu urkomisk, at den såkaldte chefredaktør Tom Jensen stadig påstår, at Berlingske er en “borgerlig” avis…

  Kommentar by Revisoren — 3. april 2021 @ 12:13

 8. Man kommer ikke udenom, at fratræde statsløse konventionen. Den giver massive problemer for de få vestlige lande, som har ratificeret den.

  Kommentar by CCC — 3. april 2021 @ 13:34

 9. Danske medier er notorisk fulde af LØGN!
  Burde ikke kunne lade sig gøre, men TV2 bliver da kun værre & værre, specielt med ansættelse af flere erklærede socialdemokrater.

  Jeg må takke for Marstrands uhyre vigtige bemærkning:
  “Jeg synes, du skal huske det, når der engang bliver valg”.
  Tak søde Martsrand. Du kan den undefjøtemig tro, vi er mange der, husker mange ting til næste valg!

  Var denne trunde ikke medlem af Uffes Cirkusparti?

  Kommunisterne, med den løgnagtige, svigfulde, lede rOsa i spidsen, er de rene landsforrædere! det kommunistiske bagland har set at rOsa-kommunisten ikke sælger nok billetter, der for er Villadsen på op på tronen, de håber kan bære arven efter Lolitaen og Skipper-skræk.

  Den Oikofobe sekt, de radiGALE, hader alle etniske danskere, men de er heldigvis godt i gang med kollektivt selvmord. De har altid levet på en løgn!

  Alle disse Daesh-krigere med deres støtte familier, de kan rådne op i den iskolde ørken, det kunne afholde andre af disse islam-psykopater i DK, fra at drage i hellig krig.
  Men, socialisterne der styrer Danmark pt. skal nok få dem “hjem”.

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Drop EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 3. april 2021 @ 14:52

 10. Rosa = ‘pink’ på engelsk. Som man(d) siger i USA om kvinder (fordækt med lav stemmeføring og langt fra alle feminazier) –
  “They are all pink inside”.

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. april 2021 @ 16:14

 11. En af IS-ungerne er endda 100% ADOPTERET.
  Da ungens forældre blev dræbt i kamphandlinger, blev det adopteret af en af de “danske”, host-host, mødre.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne …og ingen IS-unger i vores gader.

  Kommentar by Neuhammer — 3. april 2021 @ 19:20

 12. Var det ikke meget nemmere bare at få en stor børneflok, i stedet for at afreagere dine moderlige instinkter på verdens evolutionære blindgyder, når de nu så åbenlyst hader dig og alt hvad du står for, Rosa Lund?

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. april 2021 @ 16:14.

  Problemet er at vi ikke siger det til dem direkte, og i et sprog der er til at forstå, for der mangler ikke beviser på at kvinder er venstrefløjens majoritetsstemmer, lige meget hvilket vestligt land vi snakker om.

  Kommentar by Kimski — 3. april 2021 @ 20:41

 13. Bring dem hjem, Mette.

  Hjem til Afrika, tak.

  Kommentar by egon olsen — 3. april 2021 @ 23:04

 14. >23:04
  Og bring Mette hjem til dårekisten hvor hun hører hjemme.

  Kommentar by Nielsen — 3. april 2021 @ 23:58

 15. Basil Hassans familie må vel være Hollands ansvar.

  Kommentar by Holger_Danske — 4. april 2021 @ 15:54

 16. Nu må landsforræderne altså tage sig sammen!!!!

  Er et barn “dansker” efter mor eller far?!?

  Iflg muslimsk lov og sædvane følger barnets nationalitet ALTID far, hvorfor det også i Europa udelukkende kan lade sig gøre at en muslimsk kvinde bliver gift med en “vantro”, hvis han konverterer til islam!
  En “vantro” kvinde skal ikke nødvendigvis konvertere, for når manden er muslim, bliver børnene det også!

  Det samme er iøvrigt gældende for jøder!

  Disse terror-børn og deres terror-forældre skal under ingen omstændigheder til Danmark og færdes i vores fædreland!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 5. april 2021 @ 08:17

 17. For jøder gælder, at man skal være født af en jødisk mor, for at være jøde. Det er defintionen siger jøderne- nogle jødekonvetitter regnes ikke for rigtige jøder.
  Men nu er det vist ikke jødiske børn det handler om nu?

  Kommentar by Hul igennem? — 5. april 2021 @ 11:29

 18. Apropos syrien.
  https://www.bt.dk/samfund/19-aarige-aya-graed-sig-gennem-indslag-paa-tv-2

  Kommentar by Islamarebad — 6. april 2021 @ 06:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper