5. april 2021

Libak: “… der er mange måder, som verden kan være uretfærdig på. Køn er bare ét muligt parameter.”

Anna Libak causerer lidt over det faktum, at FN tilbage i 2016 gjorde ‘Wonder Woman’ til æresambassadør for ‘Kvinders Empowerment’ og ligestilling mellem kønnene. Kommentar i Weekendavisen, der på bedste anti-feministiske vis giver mig mulighed for at blogge et billede af israelske Gal Gadot – En laber feminist.

“På den ene side kan man skam godt argumentere for, at hun er en slags feministisk ikon. … For Wonder Woman er en superhelt. Hun lader ikke Batman noget efter, og hun besidder alle de egenskaber, som feminismen priser hos kvinder: Hun er lynende intelligent, fuld af selvtillid, handlekraftig, beslutsom, risikovillig og jorder mænd på stribe. …

Men på den anden side er det et problem, at hun ikke findes. … Problemet med Wonder Woman er desuden, at man sådan set lige så godt kan argumentere for, at hun er mandens fantasi om, hvordan en kvinde burde være…

Så hvad skal man mene? Er det et fremskridt for ligestillingen, at kvinder giver den som superhelte på film, eller snarere et tilbageslag, hvis det giver almindelige dødelige kvinder mindreværdskomplekser?

vender vi nu blikket mod de fleste mandlige superhelte, vil vi kunne konstatere, at de også skal leve op til skønhedsidealerne: Bond, Superman, Spiderman, og hvad de ellers hedder. De burde kunne give de fleste mænd mindreværdskomplekser, hvis de ellers har selverkendelse. Og man kan sagtens mene, at disse mandlige superhelte er prototypen på kvinders fantasi om mænd…

Nej, min pointe er snarere en anden: nemlig at superheltefilm – hvad enten helten er kvinde eller mand – nådesløst afslører, at der er mange måder, som verden kan være uretfærdig på. Køn er bare ét muligt parameter. Wonder Woman viser os, at kvinder ikke har samme kamp at kæmpe: Nogle ligner Wonder Woman og har stor erotisk kapital; andre ikke. Præcis som Batman viser os, at nogle mænd både er modige, ser godt ud og har en batmobil. Og hvad er egentlig rent intersektionelt værst: at være en frygtsom og smalskuldret klog mand eller en smuk og storbarmet meget dum kvinde? Selv ville jeg nok se de største muligheder i det sidste.

(Gal Gadot som Wonder Woman i Wonder Woman 1984, 2017)

Oploadet Kl. 19:19 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/118204/trackback

18 Comments »

 1. “I think sex is here to stay” Groucho Marx

  Kommentar by Amad — 5. april 2021 @ 19:37

 2. … og hun besidder alle de egenskaber, som feminismen priser hos kvinder

  Gal Gadot besidder i sjælden grad også de egenskaber, som mange mænd søger hos kvinder. Hun vakte t.ex en helt ny interesse for superhelte-film hos undertegnede. Så på den måde kan alle de forskellige køn sikkert i sidste ende mødes over midten :)

  Kommentar by DavidK — 5. april 2021 @ 20:23

 3. Eva Selsing ironiserer i Berlingske over, at det danske Kongehus i de seneste år også er blevet ekstremt woke.

  Nu kan Prins Joachim roligt komme ud af skabet – måske det endda vil gøre ham populær på den republikanske venstrefløj?

  Kommentar by Revisoren — 5. april 2021 @ 20:32

 4. Er der virkelig nogle der tager eskapistisk underholdning for børn som indtægt for voksnes køns-identifikation? Så har man da problemer der ikke kan løses. Man kan måske finde lidt inspiration i “Supergirls” “Superhorse”:

  https://www.agonybooth.com/action-comics-311-supergirl-almost-banged-her-horse-23631

  For at citere tvtropes(?): “Shakespeare it ain’t.”

  Kommentar by Søren — 5. april 2021 @ 20:35

 5. Det er fint nok med disse FANTASIER om smukke kvindelige superheltinder.

  Bare trist at de ikke findes. Eller måske er det heldigt. For hvis nutidens feminister var udstyret med den intelligens og de kræfter som fantasi-kvindernes tillægges, så var mændene for længst udryddet. For hvis man er meget stærk, bør man også være sød og rar. Og det er vist ikke egenskaber feminister er i besiddelse af. De er ikke de milde kvinder der synges om i sangen. Måske vi skal være glade for at rabiate kvindesagskvinder altid er både åndelige og fysiske svæklinge.

  For det andet er ligestillings-kampen mest politisk bluff, svindel og humbug. Ihvertfald når det fremstilles som at den handler om at skaffe retfærdighed til kvinderne. Det gør det ikke. Den handler om at rage magt, privillegier, kvoter og særfordele til sig. Det er hvad de politiserende feminister går efter.

  De støttes så af kommunister som ønsker at ensrette, at sætte kvinderne op mod mændene, at skabe splid og spektakel, at opløse familierne, at adskille børn og forældre.

  Den evindelige rødstrømpe-propaganda og hetz mod danske mænd, DR-kvindejournalisternes konstante mistænkeliggørelse af mænd og DR-rappenskraldernes hadske kampagner mod patriarker, sexister, glaslofter, kvindeundertrykkere og mænds “overherredømme” er ikke udtryk for noget idealistisk, men kun bevis på at de er magtsyge, herskesyge og grådige.

  Hvis det står til de woke røde, er der ikke to køn, men mange hundreder. Og derfor vil det være bedst og nemmest fremover med intetkøn, med et kønsløst samfund. Læs Fagre nye verden og 1984.

  Det med sex var også afskaffet i Gulag-lejrene, KZ-lejrene og de dystre fængsler og straffeanstalter hvor millioner af uskyldige mænd og kvinder blev anbragt. Alle var i ens fangedragter, og der var pigtråd, landminer, skydetårne og elektriske hegn mellem de mandlige og de kvindelige fanger. Desuden var fangerne udsultede, forfrosne, mishandlede og udtærede. Det de tænkte mest på var brød og overlevelse.

  Politik-feministerne og pladderhumanisterne er ikke bare mændenes, men også familiernes, børnenes og hele menneskehedens fjender. De bør ikke forveksles med almindelige, søde og ordentlige kvinder. Læs om “en havarerad nation”.

  Kommentar by BENT A — 5. april 2021 @ 21:03

 6. PS: Forøvrigt var der igår en stor artikel i Politiken om hvordan en kommune havde mishandlet en dansk familie med kommunistisk familiepolitik.

  Kommentar by BENT A — 5. april 2021 @ 21:10

 7. Femnisterne ender altid med at spænde ben for sig selv. Enten har de fødderne solidt plantet i den blå luft eller også ender de med at effekturer småliderlige mænds drømme scener ;)

  De er basalt set til grin ligegyldigt hvad de gør.

  Gal Gadot er en supersild, og hurra for det.

  Kommentar by Santor — 5. april 2021 @ 21:29

 8. Hvad den skønne kvinde Anna Libak gør i nedlukningsprojektet Venstre er mig en gåde.

  Kommentar by Træt — 5. april 2021 @ 22:58

 9. Ud over Wonder Woman kørte der en succes serie der hedder Charlies Angels hvor drengene havde tre forskellige figurer at vælge imellem, i musik verdenen opstod succes gruppen Spice Girls med fem forskellige figurer, der var ingen der råbte op om at det var undertrykkelse af kvinder, underligt nok, hvem gider se på Rosa Lund og kørestolsbrugeren Heegaard, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Emmagad — 5. april 2021 @ 23:17

 10. Var det ikke de feminine kvinder af det modsatte løn, som engang i stenalderen opfandt lerkrukken og grydesleven? De 2 vigtigste redskaber i menneskehedens historie og noget mere humanistiske end mændenes spyd og sværd.
  En gigantstatue til ære for lerpottens og grydeslevens opfinder, Egtvedpigen, burde rejses af Egtvedpigen i al sin bare pragt og vælde.

  Kommentar by Gustav Jensen — 6. april 2021 @ 08:24

 11. Ja hele verden er uretfærdig. Hele naturens indretning har siden begyndelsen været delt op i to køn. Hun og Han som på den måde har kunnet formeres sig via opsplitning af DNA molekyler som har svejset sig sammen til et nyt køn via det man kalder sexualact (føj). (Hvis edderkoppe hannen ikke danser ordentlig. Bliver den spist af Hunnen….måske feministerne kan se et forbillede i det).Jeg ved godt det er drøn uretfærdigt og forældet idag (Reagensglasbørn o.a), så når den klode vi bor på er så uretfærdigt indrettet, og vi er delt ito køn for at kunne formere os….så lad Juraen og loven lave om på virkeligheden her på jorden….eller rejs til Mars for at starte forfra. :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 6. april 2021 @ 08:45

 12. I kan også se -Nikita- på DVD eller nettet. Hun er en wonderkvinde der kæmper for en retfærdig verden….Det er der ingen andre der gør på DVD :-) :-) :-). Trist vi er født ind i denne verden…:-)

  Kommentar by Michael Unna — 6. april 2021 @ 08:48

 13. Lad os så sammentidig dekandent totalt glemme de kvinder der lever som ikke har noget valg som slaveri forhold under Islam (fravær af frihed). Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com eller http://www.frafald.dk
  God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 6. april 2021 @ 08:51

 14. Nu diskuterer feministerne det triste i at der er så få statuer af kvinder i forhold til statuer af mænd i det offentlige rum. Det er en himmelråbende uretfærdighed.

  Moderne feministiske historikere og arkæologer kan jo fortælle at forhistoriens kvinder var fuldt ud på højde med mændene og foretog sig det samme som mændene: De gik på jagt på lige fod med mændene, de bekæmpede fjender på lige fod, de var lige så opfindsomme. De havde samme anlæg for forskning og udvikling af teknik som mændene. Det er en senere patriarkalsk kultur der har undertrykt kvinderne og forhindret dem i at udfolde deres iboende kræfter, ifølge disse aktivistiske kvindeforskere. Derfor går deres bestræbelser i dag ud på at grave de mange tusinder af miskendte, kvindelige genier frem fra den glemsel, som de mandlige historiefortællere bevidst har sænket dem ned i. Nu skal der være kvoter for statuer: Lige så mange kvindelige statuer som mandlige. Historiebøgerne skal skrives om så der omtales lige så mange kvinder som mænd. Det feministiske paradis er lige om hjørnet.

  Kommentar by JC — 6. april 2021 @ 09:23

 15. En anden parameter kunne være graden af teknokratisk kontrol.

  Teknokratisk slaveri er den nye styreform. Det er også uretfærdigt, da det ikke er noget befolkningerne har vedtaget

  Kommentar by Svend — 6. april 2021 @ 09:40

 16. Efter staten fuldstændigt har undergravet manden og tilintetgjort al maskulinitet og modstandskraft i den mandlige del af befolkningen, kommer turen så til den tilbageværende kvinde.

  Man har stillet kvinderne i udsigt, at de vil blive de nye arvtagere af det ny dannede matriarkat, men det er selvfølgelig også en løgn

  Det endelige mål for staten er at stjæle barnet fra familien, og det bliver så fra den tilbageværende barneproducerende mødrende del

  I den kommende fase bliver barnet konfiskeret af staten under forskellige påskud og tilhørende lovgivninger

  Så snart staten har fuld kontrol over en komplet generation af de yngste, kan den nye samfundstruktur implementeres gnidningsløst gennem indoktrinering og hjernevask

  Kommentar by Svend — 6. april 2021 @ 10:04

 17. SIDSTE NYT FRA DR, som nu åbenlyst er rødfascisternes, indvandringsindustriens og kvindesagskvindernes propaganda-radio. Igår og idag var der udsendelser hvor man var mikrofonholder for enhedslisten og de radikale, hvor man krævede islamister fra terror-bevægelser flyttet fra Syrien og Afrika til Danmark, og hvor man reklamerede for at danske mænd var nogle forbryderiske kvindeundertrykkere, hvorfor det var ganske urimeligt og uretfærdigt at kvinder kunne blive mødt med tvivl, skepsis eller spørgsmål, hvis de ville anmelde en voldtægt hjemme hos dem selv, eller hos en mand som de besøgte kl. 3 om natten efter et værthusbesøg.

  En phd. kvinde som underviste politiet i hvordan kvinder bør behandles, påstod at der var mange “myter” om kvinder. Myter som gik ud på at de kunne finde på at lyve, at de kunne misforstå et forløb, at de kunne have været påvirket af alkohol, at de selv kunne være skyld i et eller andet. Alt det var naturligvis udelukket, iflg. phd. oraklet. Som nærmest krævede at enhver mand automatisk blev dømt ved en hurtig standret hvis først en kvinde havde udtalt sin misfornøjelse med ham.

  Men noget som ihvertfald ikke er myter, er at nogle kvinder er utrolig lunefulde, fantasifulde, løsagtige, krænkelsesparate, hævngerrige, løgnagtige eller blinde for egne fejl. Kvinder som kan vende på en tallerken og skifte mening med sekunders mellemrum, de findes faktisk.

  Nogle kvinder er engleagtige, men andre er som en slags vampyrer.

  Kommentar by BENT A — 6. april 2021 @ 10:50

 18. Swing and a miss!
  Generelt er problemet med superhelte film at de inducerer og fremmer magisk tænkning istedet for at beskæftige sig med virkeligheden. Hvilket er grunden til at der pumpes den ene superheltefilm ud efter den anden.
  Når det så er sagt så må vi vende opmærksomheden på den såkaldte ‘feminisme’. Feminisme burde retteligt kaldes for maskulinisme, da bevægelsen opfordrer kvinder til at opføre sig som mænd. Gøre karriere, knalde med hvem som helst, påtage sig mandejob – herunder f.eks. gøre tjeneste i hæren! Her skal kvinden så være en superhelt der redder verden eller havd fanden der nu sker i fantasifilmen. Endnu engang en klassisk manderolle. Men det er nonsens -hvilket enhver kvinde ville erfare hvis hun møder en araber eller afrikaner der vil voldtage hende når hun er på vej hjem alene. Så er der lige pludselig ingen magiske superkræfter – så er der fandme kun den FYSISKE virkelighed.
  Hvis der er noget kvinder IKKE skal ifølge ‘feminismen’ så er det at få børn – alt ialt medfører feminismen et lavere fødselstal – blandt vestlige kvinder! Det endelige søm i ligkisten på den vestlige civilisation.
  I fatter aldrig det her selv. Jeg vil foreslå jer at læse Anthony Napoleons bøger om disse emner i denne rækkefølge:
  1- The Progressive Virus
  2. A look inside the Playbook – (en kommunistisk manual til revolution – læs evt. kun den hvis i ikke orker at læse for meget)
  3. Shadow Men – læs kun denne ifald I ingen psykiske problemer har.

  Kommentar by John Sorensen — 6. april 2021 @ 21:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper