6. april 2021

Bjørnskov: “.. Texas og Georgia burde være på forsiden, men journalister ignorerer dem fuldstændigt.”

De danske medier læser stadig alt om USA gennem en Trump-prisme, og derfor er gode erfaringer med genåbning i Texas, Georgia og Florida en historie der ikke bliver fortalt. Der er ingen redaktionelle valg, blot oversat antipati. Personligt ser jeg frem til total genåbning, og kan passende citere provinske Peter Sommer: “Jeg er ikke bange for at dø, men for at leve for lidt.” (Vi Der Valgte Mælkevejen, 2019)

God kommentar af Christian Bjørnskov hos Punditokraterne – Genåbningserfaringer, politik og håb.

“Den glimrende Jeffrey Tucker fra the American Institute of Economic Research skrev forleden en kort artikel med titlen, Why Is Everyone in Texas Not Dying? I artiklen tager Tucker udgangspunkt i at Texas guvernør Gregg Abbott den 1. februar afskaffede alle restriktioner og bragte staten tilbage til formel normalitet. En hel række politikere og epidemiologer kaldte beslutningen vanvid og advarede mod den bølge af Covid-smitte, der ville skylde ind over staten, og påstod at texanerne nærmest ville dø som fluer uden en statslig nedlukning. Det hele minder meget om diskussionerne i Danmark i foråret, da man begyndte at åbne samfundet en smule op.

Sagen er blot, at præcist ligesom i Danmark i foråret 2020, er smitte- og dødstallene ikke steget efter genoplukningen. Der er endda tale om en fuld genopåbning, som i Texas er blevet efterfulgt af et fald i smittetallet på cirka 30 procent. Georgia, der åbnede op allerede i slutningen af april – statens politiske ledelse gjorde præcist hvad man havde lovet, da man lukkede ned for at beskytte hospitalsvæsenet fra overbelastning og derefter opdagede, at det ikke skete – og staten har haft en ganske almindelig virussæson. Florida, der har været næsten fuldt åbent siden starten af september, har haft relativt mange dødsfald, men færre end det hårdt nedlukkede Californien. …

Et af de mest absurde forhold i det sidste års dystopiske tilværelse har netop været, at epidemiologer, politikere og andre meningsdannere har advaret gang på gang om, at hvis man ikke lukkede mere ned, ville alt gå galt, og hvis man åbnede samfundet op, ville dødstallet eksplodere. Men det er aldrig sket! I stedet for at lære af de erfaringer, der nu er med nedlukninger og genåbninger – erfaringer som bekræfter, at den epidemistrategi, de fleste lande havde i 2019, og som advarede mod nedlukninger, var korrekt – er medier begyndt at censurere forskere, der ikke støtter de statslige linjer. En af de mest citerede epidemiologer i verden, Harvards Martin Kulldorff, er i således blevet censureret på Twitter. Andre steder handler det ikke om censur, men mediers selvcensur når journalister er overbeviste om statens linje, og derefter gør livet svært for deres kolleger, der gerne ville være skeptiske og gøre deres journalistiske arbejde ordentligt. Erfaringerne fra Texas og Georgia burde være på forsiden, men journalister ignorerer dem fuldstændigt.

(Ribe Domkirke med det 52 meter højde fæstningstårn til venstre, Ribemarsken, Påskedag 2021)

Oploadet Kl. 10:38 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/118212/trackback

11 Comments »

 1. Var det ikke ca. nu, at indlæggelsestallet ville være på ca. 850 if. de “kloge hoveder”? I praksis er det kun ca. 250 og har ligget stabilt ganske længe. De såkaldte “kloge hoveder” aner ikke, hvad de laver, og deres analyser er lige til at smide i skraldespanden.

  I det hele taget er genoplukningsstrategien en farce. Det giver ingen mening at tvinge folk til at dokumentere, at de ikke har Corona, når bla. de kvik-tests indgår, der rammer forkert i ca. 50% af tilfældene. Restriktionerne og kravet om Corona-pas står slet ikke i proportion til de faktiske risici. I 2020 var der jo ingen krav om hverken mundbind eller Coronapas, da samfundet lukkede op, men smittetallet faldt alligevel helt frem til efteråret.

  Kommentar by Holger_Danske — 6. april 2021 @ 10:44

 2. Er der SKUMLE TOTALITÆRE KRÆFTER som ønsker at bruge corona-influenzaen til at skabe et diktatur hvor alle danskere er ensrettede, overvågede og underkastet tvang og streng disciplin…?

  Det fyger med trusler om bøder, fængsel og isolation, hvis borgerne ikke makker ret ned i mindste detalje? Som f.eks. 2500 kr. i bøde for at sætte sig et par minutter på en bænk udendørs i en park. Som f.eks. 2 års fængsel til Nanna Skov Høpner for nærmest ingenting.

  Eller er det hysteri som præger mange politiske udspil?

  Det kan være svært at se logikken i hvad der foregår. Noget der ligner tåbelighed og stor forvirring har præget både partierne, Sundhedsstyrelsen og “Patientsikkerhed”.

  På den anden side kom der nogle meget dystre billeder frem fra Italien og Spanien i foråret 2020. Så hvad skal man tro?

  Men både det K.M. og Bjørnskov skriver ovenfor, tyder jo på at Mette F har overreageret. Og nu er der også indslag og videoer hos hodja som synes at vise at epidemien ikke er så slem som det først så ud til. Og at det ihvertfald vil være bedre at gå over til at bruge den effektive medicin som findes til behandling af corona-patienter, fremfor at bruge tvivlsomme vacciner, millioner af vatpinde, coronapas og fattigdomsskabende nedlukninger.

  Afstand, mundbind og gennemprøvet medicin er nok vejen frem. Corona-virussen KUNNE have været en katastrofe ud over alle grænser, men det ser efterhånden ud til at den kun er en noget skrap influenza. Og der er medicin som plejer at helbrede på 2-4 dage.

  Hvad med igen at få kontakt til den danske virolog som har sit eget institut i USA. Han lyder til at have forstand på denne her virus.

  Kommentar by BENT A — 6. april 2021 @ 11:42

 3. Har spekuleret en del over hvad frisørstanden har gjort af dårligheder mod statsministeren og hendes administrations-kupaner.
  Er det for mange “jyske dollars” som velfærdskassen ikke har kunne udbytte ?
  Er det Mettes og Heunickes frisurer, som engang i fortiden er blevet uhelbredeligt unduleret ?

  Noget må det være, for efterhånden er det ikke fornuft og rationale der driver værket.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne …og ingen Syrien IS-unger i vores gader.

  Kommentar by Neuhammer — 6. april 2021 @ 11:45

 4. Diktatorregeringen elsker magt, dertil har diktatoren herself skubbet Sygdomsminister Heunicke og Stasiminister Hækkerup (I ved, ham med tvangstestninger i Vollsmose) foran sig, så hun i givet fald kan ofre dem, som Mogens Jensen blev på minksagen.

  De må og skal aflives, det var naturligvis ikke en bekendtgørelse hvortil der var lovhjemmel, men blot en opfordring/anbefaling. Som vi undersåtter ikke er i stand til at skelne mellem. Hvilket selvfølgelig er vores og minkavlernes fejl, klart-klart.

  Dertil de statsbetalte bekymrings- og katastrofe-eksperter, Viggo Andreasen fra RUC og Allan Randrup Thomsen fra KU, der gang på gang advarer mod enorm overbelastning af hospitalerne, hvis positivprocenten er steget med ca. 0,1.

  Pressen er ivrige mikrofonholdere, der aldrig – som i aldrig – stiller kritiske spørgsmål.
  Fx: Hvorfor må vi alle myldre meget tæt rundt i Netto osv. uden negativ test, mens vi alle skal testes i tide og utide for at gå til frisøren, hvor der er fuldt styr på kunder, plads og andre foranstaltninger, og hvor der – mig bekendt – ikke var et eneste tilfælde af smitte ved forrige åbning?

  Min frisør kender sine kunder og har tillid til dem, som kunderne har tillid til frisøren, men hun skal nu agere coronapoliti.

  De fleste har nok opdaget, at smitte ikke sker i den kollektive transport, ved frisøren osv., men typisk sker i familien, især i storfamilier med “en anden kultur” på Pestegnen, Voldsmose, Århus V osv.

  Jeg savner i dén grad proportionalitet frem for et eller andet fritsvævende sikkerhedsprincip, der kun er opfundet for at holde diktaturet ved magten.
  Det er som bekendt yderst sjældent, at diktatorer frivilligt afgiver denne.

  Mikrofonholderiet ligner til forveksling – uden sammenligning i øvrigt – det, der foregår, når den uendeligt forhenværende og ligegyldige Hans Jørgen Bonnichsen og andre linselus får deres gyldne minutter.

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. april 2021 @ 13:10

 5. Helt enig Henrik P. Mette F. kunne ligeså godt have brugt en hest eller en dresseret abe som ekspert. Brilleaben Randrup Thomsen er nogenlunde ligeså troværdig som Baron von Munchhaussen på en dårlig dag.

  Kommentar by Holger_Danske — 6. april 2021 @ 13:48

 6. Som en kvik fyr skrev forleden – husker desværre ikke hvem og hvor:

  “Corona-restriktionerne svare til at få armen amputeret, når man har fået en splint i fingeren.”

  Kommentar by Henrik Wegmann — 6. april 2021 @ 13:54

 7. Kan man ikke sige at regeringen, ud fra Mettes forsigtighedsprincipper, kræver vores arm amputeret, bare der er risiko for at få en splint i en finger.

  Kommentar by BENT A — 6. april 2021 @ 14:44

 8. Jo, Bent A., det er nok en mere endnu præcis formulering.

  Og så skal man da ikke spritte den hånd af :)

  Kommentar by Henrik Wegmann — 6. april 2021 @ 14:56

 9. Jeg husker et radiointerview med en professor på p4 for nogle uger siden, det blev fejret i stor stil at nu blev der åbnet op for udendørs idræt. Alle var glade og professoren forsikrede at smittetallet stort set ikke ville stige, ja man ville nærmest ikke kunne måle det! Men hvorfor pokker var det så at man lukkede ned for det??

  Kommentar by Smeden — 6. april 2021 @ 16:33

 10. Covid følger The Rockefeller Foundations lockstepplan (2010) under UN minutiøst i lidt forskellige tempi og dekorationer i 200 nationer, som initiering på overgang til UN-styret Agenda 21/30 verdensregering og teknokratisk slavediktatur herunder destruktion af den vestlige verdens befolkninger ved appel-til-autoritetsløgnen “covid19”-influenza, hvorigennem staten pusher folkemord via genforandrende eksperimentel genterapiserum fejlangivet som “vacciner” på store dele af verdens befolkninger for at “nedbringe co2 emissioner og lignende bs-“klimamål”” igen blot andre notoriske løgne under de nyeligt introducerede coronaløgne.

  Både David Icke og Alex Jones har advaret om hele bioangrebs-scenariet i årtier, og der har været holdt generalprøver på ideen siden begyndelsen af årtusindet første gang under titlen “Dark Winter”, sidste test få måneder før Covid19 udbrud i Wuhan under titlen “Event-201”

  Vira eksisterer ikke som luftbårne smitsomme patogener, men er en anden gammel, gammel løgn. “Vira” er opløste celler, såkaldte “exosomer”, afstødning af sygdom og døde dele af celler, som ikke kan smitte, og kun kan erhverves gennem injektion

  Man skal se på noget, der hedder “Koch’s postulates”, hvis man skal forstå og gendrive den industrielle farmaceutiske svindelvirologi og underordnede “vaccine”industri

  Derudover skal man selvfølgelig altid overveje interessekonflikter mellem politik og enorme magtfulde virksomheder/kartelagtige-brancher. Farmaceutindustrien er en af verdens mest magtfulde gangstersyndikater, som handler i død og terror, ikke i befolkningens “sundhed”

  Kommentar by Svend — 6. april 2021 @ 18:04

 11. Det er ihvertfald 100% sikkert at vaccinerne ikke er normale vacciner, at tests kan misbruges, at corona-pas kan misbruges, samt at borgernes og vælgernes tålmodighed og naivitet misbruges.

  Kommentar by BENT A — 6. april 2021 @ 18:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper