6. april 2021

Radio4: Timelang debat om Facebook, ikke et ord om ytringsfrihed endsige censur af konservative…

‘Ring til Due’ på Radio4 stillede her til morgen det relevante spørgsmål ‘Er det problematisk at så meget information kommer via Facebook?’, men som sædvanlig blev det en overfladisk debat. 55 minutter om Facebook, uden på et eneste tidspunkt at tage udgangspunkt i ytringsfriheden endsige censur af konservative stemmer.

Der var kritik af reklamerne, og en mand mente, at ikke bare medier, men også sociale medier, var en statslig opgave. Det var uholdbart at man kun kunne holde sig informeret ved at støtte store amerikanske selskaber, og et par lyttere havde droppet Facebook for at spare på deres klimaftryk. 47-årige ‘Mika’ fra Aalborg havde haft en profil, men valgte at lukke den, da folk skrev hårde politiske indlæg, og ‘tonen blev rigtig dårlig’.

Der var naturligvis også ekspertkommentarer. Professor Vincent F. Hendricks var kritisk overfor sociale medier, men da han hverken er højreorienteret eller har en profil på Facebook, så var ytringsfrihedsperspektivet helt fraværende. Kort fortalt. En timelang debat om Facebook uden et ord om ytringsfriheden.

(Censur af opdatering, der dokumenterer DR-selvcensur, trods overstreget ansigt; Foto: FB)

Oploadet Kl. 11:17 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/118220/trackback

10 Comments »

 1. Det er langt fra kun “konservative stemmer”, som bliver censureret på de store sociale medier.

  Alle som siger noget positivt om Vesterlændinge som gruppe eller noget kritisk om ikke-vestlig indvandring eller LGBTQA-agendaen risikerer at blive lukket ned.

  Kommentar by Peter Nielsen — 6. april 2021 @ 12:01

 2. Portland politi oplever opsigelser i hobetal.
  Man kan næsten sige venstrefløjen ryger dem ud af stationerne

  The community shows zero support….the mayor and council ignore actual facts of crimes and policing in favor of radical left and anarchists fantasy
  https://www.youtube.com/watch?v=rSwQqXwjAQY

  Kommentar by k.m. — 6. april 2021 @ 12:20

 3. FÆLLESSKABSREGLER. LYDER DET IKKE SØDT? Men der er tale om CENSUR regler og anti-demokratiske regler. Og så er der lige blevet lukket millioner af private oplysninger ud fra Fjæs-bogen, pga. sløseri med sikkerheden, så hackere kunne suge oplysninger om private forhold ud. Der skal nok komme gang i identitets-tyverierne fremover.

  Alle som foretrækker demokrati og sandhed fremfor diktatur og løgn bør nok så vidt muligt droppe F-B.

  Kommentar by BENT A — 6. april 2021 @ 12:50

 4. Facebook cencurere…..Det er et privat selskab, som Marc Zuckerberg ejer. Ikke at jeg sympatisere med Facebooks politik, men hvis de vil cencurerer, så må de gøre det. Jeg mener Australien og Polen har lavet nogle anticencurregler som omhandler Facebook, men tjek det selv. Ellers mener jeg man i de enkelte lande kan lave et offentlig medie, som kun cencurere det som lovgivningen kræver….
  Længe leve Tommy Robinson.

  Kommentar by Michael Unna — 6. april 2021 @ 14:54

 5. Kære Kim Møller Du har lyttet til radio 4 i over et år. Jeg advarede dig mod den første gang du bloggede om den. (lige efter 24syv s lukning. Men du har måske ikke bedre motiver af socialismens mangefacetteredes ansigter?
  Radio 4 har overtaget radiofrekvensen fra 24syv som overtog den fra nedlagte DhimmiRadoens P2 som foruden vrøvl og sludder,spillede musik. Dog ikke uden den timelige information fra propagandaministeriet=statsradiofonien
  Med venlig hilsen

  Kommentar by Nielsen — 6. april 2021 @ 15:55

 6. – Nielsen

  Hører det kun i bilen og på job. Nogen skal dokumentere propagandaen. Den forsvinder ikke blot fordi jeg hører en Blur-CD fra 90’erne istedet.

  Kommentar by Kim Møller — 6. april 2021 @ 17:32

 7. Mark Zuckerberg er blevet en af verdens rigeste, ved at opfinde et socialt medie som store dele af verdens befolkninger bruger og er afhængige af.
  Han har måske juraen på sin side, men i hvert fald ikke moralen.
  Som det kører nu, med ensidig censur, så mener jeg firmaet bryder den oprindelige idé.
  Jeg mener ikke han kan gemme sig bag påstanden om at være et privat firma der kan gøre som det vil – det går næsten altid galt når man sidder på et monopol, en politisk spiller der blander sig i demokratiske valg

  Kommentar by k.m. — 6. april 2021 @ 17:49

 8. Facebook og 5 i’s er det samme selskab, ligeledes twitter og google

  Kommentar by Svend — 6. april 2021 @ 19:03

 9. @ k.m. — 6. april 2021 @ 17:49

  Netop. De sidder på et monopol og en giga pengetank og kan ved afpresning holde brugerne som gidsler så de ikke skifte til de få og små konkurrenter.

  Microsoft blev splittet op og det løst lidt op for udviklingen på PC markedet selvom de stadig er styrende. Det skal også ske for FaceBook på en eller anden måde.

  Som M. Unna skriver 14:54 så er de op til de forskellige lande at opløse FB´s monopol i deres eget land men her mangler Vi et forgangsland der virkelig stikker dem en lussing. Selv “bøder” i milliard-klassen virker tilsyneladende ikke.

  Kommentar by Santor — 6. april 2021 @ 19:48

 10. Fjæs-bogen burde forlængst have været splittet op ved brug af USAs anti-monopol lovgivning. Og Trump havde vistnok planer om det. Da det sivede ud, medvirkede det måske til at big-tech gik imod ham?

  Kommentar by BENT A — 6. april 2021 @ 23:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper