7. april 2021

‘Unwilling to look at the data’: BT citerer CNN, der refererer Bidens modstand mod fyldt Texas-stadion

Tirsdag formiddag citerede jeg en blogpost fra Punditokraterne, hvor Christian Bjørnskov gengav pointerne fra en AIER-artikel, der blandt andet påviste at genåbningen af Texas ikke har medført flere smittede eller døde i delstaten. Restriktionerne havde ikke nogen målbar effekt. Nogenlunde samtidig bragte BT.dk en oversat CNN-artikel baseret på Joe Bidens modstand mod genåbning i Texas – Biden advarede dem – nu går billederne verden rundt (af Nadia Guldbæk Welch).

“38.238 tilskuere. … Baseball-kampen var den første med tæt på fuld kapacitet, siden sportsbegivenheder verden over blev lukket ned for netop tilskuere som følge af coronapandemien, og billeder fra den bliver nu delt flittigt verden over. For det er næsten efterhånden blevet usædvanligt at se mange mennesker samlet. …

USA’s præsident Joe Biden har blandt andet advaret mod at lukke så mange tilskuere ind. Det gjorde han allerede i sidste uge, da han mener, det er for tidligt.”

(Collage: BT, AIER)

“After a full year and directly observing the inability of ‘nonpharmaceutical interventions’ to manage the pathogen, the experts are still wedded to their beloved lockdowns, unable or unwilling to look at the data and learn anything from them.” (Jeffrey A. Tucker, AIER)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/118240/trackback

11 Comments »

 1. DE DANSKE MSM lader som om Biden er en rask præsident der er ved sine fulde fem. Men rigtig meget tyder på at han er alvorligt syg og knapt aner hvad han taler om. Er det overhovedet ham som styrer USA, eller bruges han bare af Nancy Pelosi, Kameldamen og andre democrats som nikkedukke og marionetdukke? Er han stadig i stand til at tænke klart og træffe rationelle beslutninger? USA går ihvertfald svære tider i møde.

  DR og TV2 giver det også udseende af at valget forløb helt normalt. Den valgsvindel der var iflg. mange kilder, forties eller afvises. Og situationen ved grænsen til Mexico og visse mystiske eller misvisende tal om corona-dødsfald omtales også på måder der ikke er tillidsvækkende.

  Kommentar by BENT A — 7. april 2021 @ 01:33

 2. De danske mediers dækning af USA er desværre stort set bare en ukritisk oversættelse af de store liberale/globalistiske amerikanske medier som NYT, CNN, MSNBC, Wa-Po etc.

  Kommentar by Peter Nielsen — 7. april 2021 @ 04:33

 3. Det er Kameldamen, som styre ham, og som overtager når han er væk (Demens). Støt SIAD.www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. april 2021 @ 05:51

 4. “USA sætter vild rekord. Fire millioner vaccinerede på een dag.”

  DET er en oplysning danske medier svælger i, for at promovere Biden som en handlekraftig præsident, og for at speede vaccinationer i Danmark op.

  Der skal nok komme grimme overraskelser, når millioner af menneskers DNA går amok, og mennesket mister naturlig modstandskraft og immunitet over for harmløse sygdomme.

  Trekløveret, Frederiksen, Heuniche og Hækkerup udsætter hele tiden genåbning, og nu slås de om udløbsdato for coronapas. Hvis det står til regeringen skal den nok gøres permanent, så der senere kan bygges ovenpå med nye indskrænkninger af vores frihed.

  Kommentar by k.m. — 7. april 2021 @ 08:04

 5. off-topic til birdere
  Har set årets første Hvid Vipstjert
  bondens vejrvarsel siger : i bondens vejrvarsler: ”Når vipstjerten kommer, er vinteren slut for alvor”

  Kommentar by k.m. — 7. april 2021 @ 08:12

 6. Texas – lone star state – der er sgu ikke så meget pis

  Kommentar by redneck — 7. april 2021 @ 08:39

 7. https://www.foxnews.com/health/michigan-officials-investigating-fully-vaccinated-residents-get-covid-19-3-die-report

  Kommentar by k.m. — 7. april 2021 @ 08:40

 8. corona har udviklet sig til massepsykose, hvor mennesker angriber hinanden for den mindste lille ting.

  https://twitter.com/SKMorefield/status/1379123261951332353?s=20

  Kommentar by k.m. — 7. april 2021 @ 08:56

 9. – KM

  De fleste forårsbebudere er i landet nu. Nu mangler vi bare 12+ varmegrader.

  Kommentar by Kim Møller — 7. april 2021 @ 09:35

 10. Kim, forår kommer lidt senere til det nordligste Jylland, men det går den rigtige vej. Naturen er heldigvis upåvirket af corona og nedlukning

  Kommentar by k. m. — 7. april 2021 @ 09:48

 11. Det er interessant at høre og se DR og Tv2 journalisternes begejstring for alt hvad den nye demokratiske præsident Joe Biden siger og gør. Selvom det indimellem er svært at forstå, hvad det er han siger og mener.

  DR og Tv2 journalisternes begejstring for den demokratiske præsident Joe Biden er i stærk kontrast til deres systematiske nedrakning af alt, hvad den foregående republikanske præsident Donald Trump sagde og gjorde.

  Hvis nogen havde været i tvivl om, at DR og Tv2 har en venstreorienteret dagsorden eller bias, må de nu kunne indse det. Det er helt åbentlyst, at statens elektroniske medier, DR’s og Tv2’s nyhedsformidling ikke er upartisk, som den skal være ifølge loven om statens elektroniske medier. Det overrasker vist ingen?!:-) Afskaf derfor straks de statsejede medier. Det kan der aldrig komme noget godt ud af. Statsejede medier hører hjemme i et totalitært samfund.

  Kommentar by Amad — 7. april 2021 @ 18:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper