8. april 2021

Kvindernes dødløft-rekord slået: “I identified as a woman whilst lifting the weight. Don’t be a bigot.”

Et produktionsselskab søger for tiden en ‘kvindelig pool-spiller’ til en kommende TV2-serie. Hun skal være standin for en dame på 68 år, som er 164 cm høj. Jeg overvejer at søge… Don’t be a bigot.

“I keep hearing about how biological men don’t have any physical strength advantage over women in 2019…

So watch me DESTROY the British Women’s deadlift record without trying.

P.S. I identified as a woman whilst lifting the weight. Don’t be a bigot.

(Zuby på Twitter, 26. februar 2019)

Oploadet Kl. 00:42 af Kim Møller — Direkte link6 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/118279/trackback

6 Comments »

 1. Efterhånden som politik-kvinderne overtager magten i de Vestlige lande, Merkel, von Ursula og Ylva Johansson i Tyskland, Nancy Pelosi og Kamela Harris i USA, feministerne i Danmark, Norge og Sverige, de woke kvinder i England osv…… vil det nok være klogt af mændene at identificere sig som kvinder. Eller er der andre måder at overleve på? I disse tider hvor hvide mænd er jaget vildt/ er konstant til grin/ videnskabeligt set er overflødige og noget 5. rangs som katten har slæbt ind.

  At mænd er unyttige, primitive, irriterende, tarvelige og ubrugelige er bare en kendsgerning. Som hver dag bekræftes af DRs journalistkvinder.

  Kommentar by BENT A — 8. april 2021 @ 03:13

 2. Tænkte Kim (Møller). Jeg gerne ville slå dig i Billiard-skomager. Jeg har ikke spillet i -cirka 42 år-, og min søn slog mig, da han var 13 år, da jeg en enkelt gang spillede med ham. Men jeg kan løfte en kø…..og skulle jeg tabe 500 kr, som jeg sætter på højkant på min formidable selvtillid i Billiard…..så ved jeg det går til et godt formål :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 8. april 2021 @ 10:00

 3. Nu spiller jeg sjældent skomager, men har du holdt en pause på 42 år, så går det nok.

  Kommentar by Kim Møller — 8. april 2021 @ 10:25

 4. Hvornår går det op for idioterne at deres galskab kun giver mening i deres egen lille fantasiverden?

  John Wayne : Livet er hårdt og hvis man er idiot er det hårdere.

  Kommentar by Santor — 8. april 2021 @ 11:30

 5. Jep, brug deres egen syge “logik” imod dem: “Don’t Be A Bigot”.

  Hvis vi alle sammen “sprang ud” som sorte handikappede trans-kvinder, så ville hele deres latterlige luftkastel kollapse, da alle med samme ret kan “identificere sig” som hvad-som-helst og ingen derfor ville kunne påstå at være mere “undertrykte” end nogen andre. Håber vi vil se meget mere af den her slags humoristiske/politiske aktioner.

  Kommentar by Peter Nielsen — 8. april 2021 @ 12:17

 6. Jeg er en to meter høj Japaner. Det er min ret at kalde mig det,….og det skal stå i mit PAS. Det er min Woke melding (Woke betyder- Very very (Dobbelt W) Orginaised/Offended Klovn Energi…..hvis I siger det er forkert skrevet, så vil jeg svare…Det skal I ikke bestemme…I er nemlig ikke- to meter høj japanere…Så I ved ikke hvordan det føles…snøft). Så kan I bare melde PAS til mine krav….for jeg er fornærmet og ked af det…så jeg har krav på alt…..:-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 8. april 2021 @ 19:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper