8. april 2021

Randahl Fink Isaksen, Konge af Twitterlands radikale ekkokammer: ‘Akram blev Tesfayes første offer’

Der var flere der hoppede på postulatet fra syriske Ghassan Abrahem, der i øvrigt stiller op for De Radikale i Holstebro. Her er det Twitterland-liberale Randahl Fink Isaksen, der kalder syriske Akram Bathish for Mattias Tesfayes første offer’. Han forsvarede nogle dage senere sin beskyldning med pseudo-argumentet ‘Familien mener…’. Twitter er den talende klasses radikaliserede ekkokammer.

(Fotos: Randahl Fink Isaksen på Twitter, 2021)

Twitterland

“… Hvem er så, målt på denne måde, den allermest centrale skikkelse i debatten på Twitter om det kommende folketingsvalg? Han hedder Randahl Fink Isaksen. …

Da jeg over telefonen spørger Isaksen, hvorfor han tweeter så meget, forklarer han, måske lidt overraskende, at han bliver klogere af det. … Selv om sociale medier ofte får skyld for at være ekstreme, radikaliserende, mudderkastende ekkokamre, så er Twitter, ifølge Isaksen, anderledes – i det mindste nogle gange. …

Isaksen har i skrivende stund 11.777 følgere, et stort tal for en dansk privatperson, som ikke er et offentligt ansigt. Men det er altså ikke alene mængden af følgere, som gør ham til en nøgleperson i den gruppe, der diskuterer folketingsvalget under hashtagget #FV19. Det er, fordi han er centralt placeret i netværket. Isaksen ikke bare kender mange, han forbinder rigtigt mange mennesker. (Zetland, 2019)

Oploadet Kl. 22:52 af Kim Møller — Direkte link9 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/118300/trackback

9 Comments »

 1. Har stødt på Randahl Fink mange gange på twitter, han fremstår altid som en gemen landsforræder. Han siger formentlig mange af de ting, dem med ‘pæne’-jobs i kultureliten ikke kan sige, men som de gerne ville sige.

  Kommentar by KineserSnot — 8. april 2021 @ 23:12

 2. Til de kulturfremmede skal der tages uendeligt mange hensyn. De skal overdænges med rettigheder, penge, velfærd, boliger, jobs, gratisydelser og positiv særbehandling.

  Til danskerne skal der kun tages meget begrænsede hensyn, og de må gerne diskrimineres og udsættes for negativ særbehandling. Bliver de hjemløse eller voldsramte, er det nærmest ligegyldigt.

  Det er godhedsindustriens holdninger, kort fortalt. Det er nok også R. F. Isaksens holdninger.

  Kommentar by BENT A — 9. april 2021 @ 01:30

 3. Jeg håber i Denne sag at DF og NB vil støtte Sosserne. Tesfay har for mig at se gjort det rigtigt godt. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com
  og http://www.frafalden.dk. God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. april 2021 @ 07:05

 4. PS: Det er ihvertfald enhedslistens og de radikales holdninger. De to partier er enige om så mange ting, at det kan være svært at se forskel på dem. Rosa Lund og Martin Lidegaard er som siamesiske tvillinger når de ævler løs om “danskere” i Syriske lejre.

  Kommentar by BENT A — 9. april 2021 @ 07:59

 5. Det er en direkte erklæring om, at en navngiven politisk modstander har et dødsfald på samvittigheden. Som følge af en ført politik. Som konsekvens af politiske beslutninger.

  Hvor mange voldtægter og drab her i Danmark har et parti som eksempelvis de radikale efterhånden på samvittigheden? Har de påtaget sig et ansvar for det? Har de beklaget og undskyldt?

  Kommentar by BE — 9. april 2021 @ 08:16

 6. Den islamiske femte kolonne er i fuldt sving. Man må så bare håbe, at FET og PET er obs på det snuskede forehavende med at luske sharia overtroen ind i den danske kultur. Koranen tillader alle beskidte løgne og tricks, hvis det fremmer islams mål om verdensherredømmet. Glem det aldrig.

  Kommentar by Gustav Jensen — 9. april 2021 @ 08:52

 7. Efter D. Trump forlod twitter, er twitte
  r kun for tosser- ikke spilde tid på islamofile fjolser.

  Kommentar by Hul igennem? — 9. april 2021 @ 09:13

 8. Twitter er desværre ekstremt censur-ivrige og banner løbende nationalister fra vestlige lande.

  Landskadelige oikofobiske typer som “Randahl Fink Isaksen” får til gengæld lov at sprede sin anti-vestlige propaganda.

  Kommentar by Peter Nielsen — 9. april 2021 @ 10:31

 9. Ham kender jeg godt, han slog også sine folder inde på Politikens FB for nogle år siden, men gav åbentbart op fordi det ikke var muligt at få et ekkokammer der. En rigtig douchebag gemt under et lag af selverklæret pænhed og moralsk overlegenhed.
  Synd du ikke viser hans billede, han er virkelig en arketypisk hipster cuck.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 9. april 2021 @ 10:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper