8. april 2021

Radikal rektor fører politisk kampagne imod hjemsendelser på fynsk gymnasium: ‘Vores kamp for Aya’

Tilbage i 2018 kæmpede rektor Henrik Vestergaard Stokholm for somaliske Ruwayda Abdisalan Hussein, og hendes forældre og fire søskende har netop fået forlænget deres opholdstilladelse. Så bliver der tid til kæmpe for syriske Aya Abo Daher, der i går fik besøg af Carsten Jensen på Nyborg Gymnasium. Politisk propaganda i skoletiden. De gider ikke engang skjule det.

“I går kom Carsten Jensen forbi skolen med sin søde kone, Liz Jensen, for at støtte vores kamp for Aya og alle de syrere, som står i samme triste situation. Carsten mødtes også med søde og dygtige Rahima Abdullah, som kæmper utrætteligt for sin veninde og klassekammerat på skolen – og alle andre udsatte i det her land. Jeg er så stolt af hende.

Carsten er fantastisk mand og har gennem årene været en fantastisk og kærlig støtte…” (Henrik Vestergaard

(Rektor Henrik Vestergaard Stokholm med Morten Østergaard og Carsten Jensen; Fotos: FB)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/118303/trackback

46 Comments »

 1. Venstrefløjens ide om udlændingepolitik er “ Alle der er søje og rare skal ha lov til at bo i Danmark for altid”. Søje og rare inkluderer også IS-terrorister.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 8. april 2021 @ 11:13

 2. Fatter ikke, at Europa fastholder asyl og menneskerrettighedskonventioner som er det juridiske grundlag for denne folkevandring. Meget få, der kommer har haft en asylsag efter konventionen og stort set alle er umulige, at hensende. Jeg mener, at kun 1% som bliver dømt en udvisningsdom i Frankrig bliver reelt set udvist. Er de først kommet ind i Europa er de ikke til, at få hjem igen. USA ser samme tendens med indvandring fra Mellemamerika.

  Kommentar by CCC — 8. april 2021 @ 11:30

 3. Den radikale rektor Stokholm bidrager til, at Syrien berøves statsborgere, som er nødvendige for Syriens genopbygning. De horder af syrere, der har opholdt sig i EU og modtaget gratis forsørgelse og uddannelse, skal naturligvis hjem til Syrien for at indføre demokrati og vestlig civilisation til deres pilrådne land.
  De godtænkende fjolser i den danske elite bør overveje deres godtænkning – vil de hjælpe Syrien op igen eller vil fjolserne kun smage på deres ‘godhed’ for danskernes regning?
  Syrien mangler desuden hårdt sine hjernekirurger, raketforskere og atomprofessorer, som blev lokket til EU af de ‘godtænkende’ idioter i EU. Som bonus kan Syrien gerne få Carsten Jensen og Anne Lise Marstrand-Jørgensen kvit og frit – vi danskere kan ikke bruge dem til noget alligevel.

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. april 2021 @ 11:31

 4. Hvorfor er Carstens “søde Kone” ikke med på billedet?
  Se bare Carstens slimmede, påtaget grin.
  Denne ellers så skide, eddike-sure stodder, der normalt ser ud som hgan netop har drukket af pis-potten!
  Han fik nok lov at gramse lidt på Aia senere, lidt som MohamedMorten har praktiseret, “sådan er det jo”!

  Det bliver ikke mere falsk, end når den Oikofobe sekt “de radiGALE” blander sig!
  Stakkels børn på Nyborg Gymnasium, en rektor der er radiGAL!

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! DropFN! DanEXit! Støt SK!
  Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 8. april 2021 @ 11:45

 5. Vi er dog nået dertil at Venstre ekstremisterne, når direkte spurgt, svare anerkendende, at flygtningenes ophold er midlertidigt. Samtidig fortsætter de med at lave alle mulige og umulige krumspring for at det bliver permanent. De er ligeså løgnagtige som alle de flygtninge og indvandrer der siger hvad som helst for at opnå det de vil, altsammen betalt af os andre.

  Kommentar by Frafalden Moderat — 8. april 2021 @ 11:52

 6. I benhård konkurrence med Hans Jørgen Bonnichsen, David Trash, Georg Metz, Stine Bosse, Marlene Wind og alt for mange andre er Carsten Jensen den mest rædselsfulde dansker vi har set i mange år.

  Kommentar by bjarne binee — 8. april 2021 @ 12:35

 7. “Uddanne … eller Udsende” står der på deres skilte.

  Jeg vil til enhver tid stemme for at “udsende” ikke-vestlige fremmede.

  Kommentar by Peter Nielsen — 8. april 2021 @ 12:38

 8. Lidt sjovt. Når der skal uddeles statsborgerskaber foregår det i bundter af flere tusinde.

  Når det drejer sig om udvisninger er det ALTID enkelsager og tude-historier, ligegyldigt om det er en ung pige eller en hærdet kriminel. Denne gang er det så en sød og ordentlig teenagepige, men hendes “sag” kommer til at danne praksis for de efterfølgende “sager” der i statistikkens navn bliver en hårdkogt kriminel jihadist!

  Sødmælkssegmentet er aldrig på Danskernes side, på trods af at Vi er deres familie, slægt og venner.

  Kommentar by Santor — 8. april 2021 @ 12:49

 9. Kollaboratører!

  Kommentar by BB — 8. april 2021 @ 12:51

 10. Psykopaten og landsforræderens navn siger vel bare alt – Stokholm! Føj for fanden.
  Og i disse sindssyge tider, lidt opløftende –
  https://www.youtube.com/watch?v=gIHXw8vsg6o

  Kommentar by piphans — 8. april 2021 @ 12:57

 11. Må jeg foreslå at man ved de danske grænser, i udenlandske lufthavne, jernbaneknudepunkter osv., opsætter en plakat med et close-up-billede at Carsten Jensens hoved ledsaget af teksten: HER VOGTER JEG! – Det burde øjeblikkeligt kunne stoppe al tilstrømning af fremmede.

  Kommentar by T. Flodur — 8. april 2021 @ 13:28

 12. De radiGALE kliker stiller SØDE PIGER og SØDE BØRN frem i rampelyset og forreste linje, når de vil bilde os ind at masseindvandring, islamisering, afrikanisering og ISIS terror nærmest er som en hyggelig skovtur, hvor vi alle sammen kan hygge os og være gode ved hinanden.

  Hvorefter de kulturfremmede bliver integreret, bliver lige som os og ender med at hjælpe os med at opbygge et rigt og dejligt velfærdssamfund fyldt med frihed, retfærdighed og tryghed.

  Alle de gamle partier er med på vognen, når det gælder om at putte blår i øjnene på danskerne med søde piger og nuttede børn. Enhedslisten har altid kvinder med pæne tandsmil i forreste rækker. Også Venstre har brugt en dame med pæne tænder som ordfører. Og ellers er der jo mange andre billige tricks man kan benytte.

  Hørte lige DRs P1 debat, hvor man holdt mikrofon for en flok levebrødspolitikere, Lars Uløkke, Pia Kjærsgaard, Samir fra R, Jens Rodehoved, og en fra K. Iflg. Pia havde vi danskere det nu 10.000 gange bedre end svenskerne, for derovre var det 10.000 gange værre end her hos os. Takket være Pia og DF-Tullesen var Danmark kommet frelst igennem invasionen og nybesættelsen. Det var cirka den ros Pia gav sig selv og partiet.

  Og det skulle man høre fra et parti som 2015 til 2019 snød og svigtede danskerne næsten 100%. Fra partiet som i dag kunne have været Danmarks største hvis det havde villet, men det VILLE ingenting. Måske er DF tværtimod partiet der har beseglet Danmarks skæbne. Eller som Asger Aamund sagde det, har slået de sidste søm i Danmarks ligkiste.

  Kommentar by BENT A — 8. april 2021 @ 13:40

 13. Kommentar by Piotr — 8. april 2021 @ 11:45

  De er ikke stakkels på det gymnasium og sikkert heller ikke på landets øvrige gymnasier…for de er alle hjernevasket gennem +15 år og støtter for hovedpartens vedkommende 5-kolonnerektoren…tøserne nok for alles vedkommende og nok også de fleste drenge…de tør ikke andet, for de vil blive jordet og frosset ud aF alle tøserne og lærerne og vil ikke have en chance for at komme i bukserne på de åh så søde naive barnetøser ved alle deres fester og hyggehejsa…det hele skal være sjovt og må ikke gøre ondt…men det kommer det til, når de bliver voksne og deres børn skal begå sig i et islaminficeret samfund…så kommer det til at gøre rigtig ondt…også især for drengene, som aldrig har lært er være mand, tage ansvar og få stoppet vanviddet.

  Men det kommer ikke til at ske…samfundet er fortabt!!

  Kommentar by Black Watch — 8. april 2021 @ 13:57

 14. Fortæl mig hvem dine venner er og jeg skal fortælle dig hvem du er!
  Morten Østergaard er ude i vanære, og Carsten Jensen er så beskidt i munden at han skulle have den vasket i sæbe!
  Det eneste vi kan konkluderer er at Danmark aldrig må modtage menneske, for midlertidigt at beskytte dem, fordi RV og resten af venstrefløjen altid vil kæmpe for at de aldrig hjemsendes!
  I øvrigt bør Danmarks indvandre politik og udenrigspolitik i øvrigt, styres fra Christiansborg, og ikke fra et gymnasium i Nyborg!

  Kommentar by Den Nervøse — 8. april 2021 @ 13:57

 15. Kommentar by BENT A — 8. april 2021 @ 13:40

  Ikke rigtigt!

  DF har i årtier talt dunder og fremsat hundredvis af forslag i FT…så at sige ingen af de forslag er blevet til noget…altid stemt ned af de andre…Folketinget er i dag vores største fjende, trods et såkaldt demokrati…de har smadret landet for fremtiden…det er det folket vil ha´, det er det de stemmer for hver gang…islam, utryghed, terror og vold, tyveri, røveri, snyd og bedrag på alle planer!!!!

  Kommentar by Black Watch — 8. april 2021 @ 14:04

 16. # Black Watch: Enig med dig i at vi ikke skal afskrive DF helt. Men Tullesen skal fyres, for han er en håbløs teoretiker uden jordforbindelse. Hans snakketøj fejler sådan set ikke noget, men han lå som en kælen hundehvalp ved Lars Quislings fødder i fire år. Han tillod at buksetrolden brød sine valgløfter og agerede som en radikal. Og han lod ham rejse til Marokko. Tullesen er som en kogt asparges.

  Men noget godt har DF da udrettet siden sin start. Og forhåbentlig kan partiet genopbygge sig selv. Men Tullesen er utroværdig og det må undre at Pia K stadig betragter ham som “fantastisk dygtig”.

  Kommentar by BENT A — 8. april 2021 @ 14:25

 17. Stokholm-syndromet………. nu i Nyborg

  Kommentar by egon olsen — 8. april 2021 @ 14:27

 18. Black Watch — 8. april 2021 @ 14:04

  Opgiv det. BENT A har kun kendskab til, hvad de statsstøttede medier fortæller ham. Han kunne få bedre viden, hvis han fik nyhedsmails fra http://www.ft.dk

  I 70’erne købte jeg jævnligt Land og Folk, for den avis gengav nyhederne fra Folketinget fuldt ud. Også alt det som alle medier filtrerede fra om FRP

  Kommentar by tavsen — 8. april 2021 @ 14:29

 19. UN-wanted
  Hvis du opdager en af disse skadegørere, skal du anmelde fundet til Landbrugsstyrelsen.

  Det vil jeg kigge efter, når jeg alligevel færdes i naturen, men når staten kan slå det her så stort op, hvorfor kan vi så ikke sætte andre “skadegørere” på listen over uønskede væsner ?

  https://lbst.dk/tvaergaaende/plantesundhed-sammen-sikrer-vi-sunde-planter/hold-oeje-med-disse-10-ubudne-gaester-i-haven/

  Kommentar by k.m. — 8. april 2021 @ 14:43

 20. PS: Hvad Folketinget angår er vi komplet enige. FT er en katastrofe. Fordi vælgerne bliver ved og ved med at stemme på de samme gamle partier som har snydt dem hundredvis af gange. Men vælgerne manipuleres jo året rundt af radio-og tv-stationerne, aviserne og damebladene. Så danskernes fremtid ser mørk ud.

  Kommentar by BENT A — 8. april 2021 @ 14:43

 21. Friske unge aktive kvinder under uddannelse – og så er de ikke dækket til. Hvem tror på, at ikke-tildækningen fortsætter efter en eventuel tildelt opholdstilladelse? Jeg gør ikke.

  Vi vil få minimal gavn af de her kvinders tilstedeværelse her i Danmark. Det er vores erfaring. Vores efterhånden dyrekøbte erfaring.

  Kommentar by BE — 8. april 2021 @ 14:46

 22. # Tavsen: Man kan jo ikke stole på de statsstøttede medier, så naturligvis skal man ikke nøjes med dem.

  Kommentar by BENT A — 8. april 2021 @ 14:56

 23. Det må spasseren sgu da gøre i sin fritid. Føj for satan.

  Kommentar by Michael — 8. april 2021 @ 15:04

 24. – Santos

  God pointe. Enkelt udvisninger giver mere drama end 1000+ statsborgerskabstildelinger.

  Kommentar by Kim Møller — 8. april 2021 @ 15:04

 25. Løbet er kørt. Jeg besøgte i dag en bekendt i hans fantastiske 90 kvm lyse, nyere lejlighed. Den havde alle moderne køkken og bad faciliteter og panoramaudsigt fra stuerne til både syd og vest samt en stor altan med sol. En lejlighed jeg drømte om, da jeg selv boede på Nørrebro med petroleumsfyr og lokum i gården.

  En lejlighed som ville koste 3½-4½ mio kr, hvis der ikke havde været arabere og det havde været en ejerlejlighed. Det var det ikke. Det var almennyttigt. Derfor var de 10 ud af de 12 lejligheder i opgangen beboet af arabere eller i hverfald stod der arabiske navne på de 9 af postkasserne. ja, løbet ER kørt! Good bye Ruth!:-)

  Kommentar by Amad — 8. april 2021 @ 15:17

 26. …i hvertfald stod der arabiske navne på de 10 af postkasserne. Ja, løbet ER kørt! Good bye Ruth!:-)

  Kommentar by Amad — 8. april 2021 @ 15:20

 27. Amad — 8. april 2021 @ 15:17

  Ja. løbet er kørt for længst. For mig allerede i 1985, da min far oplyste mig om, at såkaldt flygtninge kunne få familiesammenføring. Jamen så er det da indvandring, men han havde ret.

  Indvandrernes fordelagtige kontrakter blev meddelt af Glistrup med et forslag

  STOP TYRKERDRÆNET I DEN DANSKE STATSKASSE

  Titlen blev selvfølgelig ændret og forslaget nedstemt. Det blev dog fremsat i en anden form og vedtaget af en mediepopulær skatteminister hos Nyrup.

  Familiesammenføringen fejrede store triumfer. 2 koner og 22 børn f.eks. Altså accepterede retssystemet BIGAMI. Den nye 1400 år gamle verdensorden var etableret.

  Kommentar by tavsen — 8. april 2021 @ 15:44

 28. NB

  Dengang var formanden for Flygtningehjælpen en flygtning fra Ungarn. Han nedlagde jobbet med kommentaren om, at de nye “flygtninge” IKKE var ægte flygtninge. Så blev Finn Slumstrup formand, indtil Søren Krarups landsdækkende “Ikke en øre til Flygtningehjælpens indsamling”

  Finn Slumstrup fik selvfølgelig hurtig ansættelse hos propagandacenteret DR. Licens er noget vi giver til familie og venner.

  Kommentar by tavsen — 8. april 2021 @ 15:49

 29. Enig tavsen 15:44 og 15:49. Sådan er det. Mogens Glistrup advarede. Alle var advaret og den førende danske demograf, Poul Christian Matthiessen*, advarede om konsekvenserne af den muslimske indvandring og at det ville udvikle sig til et Danmark med stadig færre danskere. (Og ja i dag er der kun 4½ mio etniske danskere)

  *Stillet over for spørgsmålet om, hvorvidt P.C. Matthiessens ønsker om »drastiske forholdsregler« imod indvandringen implicerer et Fort Europa med »pigtråd og krigsskibene ude for at stoppe flygtninge i gummibåde«, svarer professoren i et interview: »Jeg synes, man skal gå i gang med at tænke i disse nye, meget ubehagelige, baner fremfor at bruge så ufattelig megen tid og så mange penge på at diskutere et asylsystem, der på et eller andet tidspunkt alligevel ikke kan holde. (citat klip fra Ekstra Bladet, 25. marts 1995).

  *Tidligere professor i demografi ved Københavns universitet Poul Christian Matthiessen har skrevet en række bøger om demografiske forhold, bl. a. disputatsen Some Aspects of the Demographic Transition in Denmark (1970). I 1989 blev han medlem af direktionen for Carlsbergfondet og i 1993 formand for Carlsbergfondet og bestyrelsesformand for Carlsberg A/S.

  Kommentar by Amad — 8. april 2021 @ 16:42

 30. Prøv at se rektoren og Carsten Jensen er stygge. De bringer os i Helvede.

  Kommentar by Johnson — 8. april 2021 @ 16:50

 31. Kommentar by Piotr — 8. april 2021 @ 11:45.

  Ja, vi ved det jo også godt.
  Det meste af det her er drevet af mennesker så utiltalende, usexede, og umulige at omgås for deres egne, at de er nødt til at importere partner-materiale udefra, i håbet om, at så vil de nye acceptere dem.

  Og det gør de jo så også, i begyndelsen, lidt i stil med måden et gidsel ville smile på, med en pistol rettet mod hovedet.

  Resten er en omgang seksuelle afvigere, der i forvejen ville kneppe alt med en puls, hvis de vidste de kunne slippe af sted med det, uden at blive socialt udstødte.

  Det er generelt nogle fandens klamme typer, der gemmer sig bag al inklusiviteten, de store smil, og al virtue-signaleringen, hvis rapporterne fra nødhjælpslejrene har bare et gran af sandhed i sig.
  Så egentligt er det vel kun et gradsspørgsmål, når det kommer til stykket…

  Kommentar by Kimski — 8. april 2021 @ 17:27

 32. dette kældermenneske Carsten Jensen: kæmp imod alt hvad vi har kært, mens vi andre er sitting ducks, får disse venstreradikale statsstøtte til at politisere og indoktrinere dagen lang

  Kommentar by h.nielsen — 8. april 2021 @ 17:43

 33. Gode forslag skydes hurtig ned
  https://www.berlingske.dk/samfund/nordsjaellands-hospital-med-besked-til-gravide-og-paaroerende-i-maa-gerne

  Kommentar by k. m. — 8. april 2021 @ 17:59

 34. Amad — 8. april 2021 @ 16:42

  Var det ikke også Poul Christian Matthiessen
  der i firserne som den første, der oplyste om deres høje kriminalitet?

  Han blev udskammet på det groveste, havde ikke taget højde for social skævhed osv. Så lavede han nye beregninger, og det viste stadig tårnhøj kriminalitet i forhold til sammenlignelige danskere. Så han blev ikke brugt mere i MSM.

  Og så fik vi importeret 6-7 indvandrerbander, der udkonkurrerede de danske rockkere, resulterende i over 500 bandemedlemmer i fængsel og bandepakker i bundter.

  HURRA FOR BERIGELSEN, det har givet masser af arbejde til flere advokater, retsvæsenet og betjente, gennemsnitlig 3-4 udrykninger her i området om dagen. De blev fortalt i den lokale ugeavis, men forsvandt med de daglige Retslister i de store aviser. Jo, Godhedsindustrien havde fået nye klienter. I de sidste 5 år af firserne fik vi over 20.000 fupflygtninge om året. Efter de 5 år opgav jeg at følge med. LØBET VAR KØRT

  Kommentar by tavsen — 8. april 2021 @ 18:07

 35. k. m. — 8. april 2021 @ 17:59
  “Derfor kan en patient heller ikke afvise at blive behandlet af en jordemoder med eksempelvis muslimsk baggrund:”

  Hvor mange muslimske jordemødre findes der? Mon ikke muslimske kvinder sagtens kan få lov til at diskriminere?

  Kommentar by tavsen — 8. april 2021 @ 18:11

 36. Vi kan jo bare spørge Aya Abo Daher selv, om der er fred i Syrien, mon ikke hun sammen med resten af familien har været på ferie i Syrien ligesom ti tusindvis af andre syrere, der er “flygtet” til Europa…

  “De siger, de er flygtninge, men nu rejser de på ferie i Syrien – det land, de er flygtet fra

  I Tyskland er der netop nu en stor debat om flygtninge fra Syrien, der rejser på ferie i Syrien. Det er avisen BILD, der har afsløret trafikken af syrere fra Tyskland til Syrien.

  De handler om mennesker, som kom til Tyskland, fordi de måtte flygte fra krig, terror og forfølgelse.

  Men nu må man altså opleve, at de vender tilbage til deres hjemland for at tage på ferie eller besøge slægtninge, skriver avisen.

  Afsløringen har skabt vrede i Tyskland.

  “Det er en hån mod tysk gæstfrihed”, siger indenrigsminister Horst Seehofer til Die Welt.

  Det er en Mohammad Rabie, 29 år og selv flygtning fra Syrien, der står bag reportagen i BILD.

  Han har talt med flere landsmænd, og med rejsebureauer og formidlere, der er specialiserede i rejser til Syrien.

  Hvis man har fået ophold i Tyskland som flygtning, er det ikke tilladt at rejse til sit hjemland.

  Men syrerne kan bruge andre veje ind i landet. De kan rejse til Tyrkiet, Libanon eller Iran og videre derfra til Syrien.

  Det hjælper rejsebureauerne og formidlerne dem med.

  I Danmark blev rejser til Syrien via Billund beskrevet i jv.dk.”

  -Og mon ikke somaliske Ruwayda Abdisalan Hussein’s familie nu skal fejre den permanente opholdstilladelse med en lille tur til “farlige” Somalia?

  “Der er også flygtninge fra andre lande, som tilsyneladende rejser på ferie i deres hjemland, som eksempelvis Somalia.”

  https://denkorteavis.dk/2019/nu-de-siger-de-er-flygtninge-men-nu-rejser-de-paa-ferie-til-syrien-det-land-de-er-flygtet-fra/

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 8. april 2021 @ 18:21

 37. @Kim Møller. Jeg ser masser af links her i dine tråde. Hvorfor sletter du konsekvent mine, kan du ikke tåle, at jeg linker til sandheden?

  Kommentar by Svend — 8. april 2021 @ 18:47

 38. # Jørgen Nielsen, 18.21: Ja, det kom frem for over tyve år siden, og sammen med de grove racisme-kampagner og tilsviningen af danskerne…… som blev kaldt frikadelle-danskere, svinehunde, fremmedhadere og nazister…… viser det hvor skruppelløse de er i godheds- og indvandringsindustrierne.

  Kendte i 1998 til en sag, hvor en stor arabisk familie var et halvt år ad gangen var på ferie i det land de var “flygtet” fra. Så stod deres lejlighed tom et halvt år ad gangen, men kommunen betalte automatisk huslejerne, og deres kontanthjælp og andre ydelser tikkede bare ind på deres konti, så der var en pæn slat penge i banken hver gang de kom tilbage.

  Der er jo også sagen med den kriminelle Levakovic klan som iflg. EB har kostet Københavns kommune over 70 millioner kr.

  Når det drejer sig om “flygtninge” er der aldrig pengemangel. Til dem er der opvarmede telte, hotelværelser, store lejligheder, gratis villaer og meget mere. Til danskerne er der besparelser, nedskæringer og asociale forringelser.

  Kommentar by BENT A — 8. april 2021 @ 20:21

 39. Man får næsten helt ondt af Morten Østergaard over han ikke oplever søde og dygtige Rahima Abdullah på første hånd….

  Det ville få tandpastasmilet frem hos gramsespecialisten sådan at kunne lade pølsefingrene gå på opdagelse på ungt kød

  Kommentar by redneck — 8. april 2021 @ 20:36

 40. ->tavsen 18:07. Jeg tror ikke det var ham. Husker ikke hvem det var. måske nu afdøde juraprofessor ved Aarhus universitet, Ole Hasselbalch, som var formand for Den Danske Forening fra 1990 til 2000? Mange har efterhånen bemærket den høje indvandrerkriminalitet. Selv de Radikale, SF og Enhedslisten har vist indrømmet det. Men de mener vist, at det er danskernes skyld. Ikke at det er danskerne, der har begået den kriminalitet indvandrerne er blevet dømt. Men det er danskerne, der er racister og som har drevet indvandrerne ud i kriminalitet, fordi de ikke vil lade dem integrere. Indvandrernes høje kriminalitetsfrekvens er (også) danskernes skyld!:-)

  Kommentar by Amad — 8. april 2021 @ 21:23

 41. Vi er i krig

  Kommentar by Svend — 8. april 2021 @ 21:25

 42. Cause we’re living in a world of fools
  Breaking us down

  When they all should let us be
  We belong to you and me

  Kommentar by Svend — 8. april 2021 @ 21:27

 43. Svend — 8. april 2021 @ 21:25
  Du har 100% ret.

  Kommentar by piphans — 8. april 2021 @ 22:20

 44. Igen et klokkeklart bevis på, hvordan den danske egoistiske venstrefløj på mange måder er langt farligere end nogen hjerneblæst islamist fra IS nogensinde kunne være. Problemet som landet står med, er primært de røde mere end islamisterne. De selvhadende og forkælede røde er midst lige så mentalt syge oppe i roen, deres primære mål er at ødelægge eget land ikke et fremmed land og herved hjælpe de fremmede besættelsestropper, denne situation er langt mere kritisk for nationen end da tyskerne var her en årrække i 1940’erne. Rød nazisme, fascisme og racisme for fuld udblæsning.

  Kommentar by LarsB — 8. april 2021 @ 22:38

 45. Amad — 8. april 2021 @ 21:23

  Navnet dukkede op, da jeg fokuserede på kun for- og efternavn

  12. mar. 2013 — Rigsstatistiker Jan Plovsing har netop meddelt, at han fratræder sin stilling 31. juli 2013 for at gå på pension. Det sker efter 18 år i jobbet, som han …

  Kommentar by tavsen — 9. april 2021 @ 07:41

 46. hun er bare så cute -men hvorfor er hendes brødre imod assad som bekæmper radikalister ?

  Kommentar by velhalla — 10. april 2021 @ 01:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper