12. april 2021

Kvistgård: Bøder til tyrkere i vandpibecafé, to dage i træk, “… gav klart udtryk for, at de ville blive ved”

Tidligere på året blev en palæstinensisk rollemodel fundet såret efter knivstik på Oldenvej i Kvistgård, i det der angiveligt var et opgør mellem to klaner med LTF-relationer. Sagerne er formentligt ikke relateret, og der har således været flere multikulturelle episoder på Oldenvej i Kvistgård, 7-8 kilometer sydøst for Helsingør.

De anholdte har alle ‘tyrkisk afstamning’, skriver Helsingør Dagblad – To nætter i træk: Stædige vandpiberygere brød forsamlingsforbud igen.

“En stædig gruppe af mænd nægter at lade sig styre af forsamlingsforbuddet på fem personer. Natten til søndag blev de mødt og sigtet af politiet, mens de var samlet i et erhvervslokale på Oldenvej i Kvistgård, indrettet som vandpibecafé.

Den samme gruppe mænd – bortset fra en enkelt udskiftning – blev også natten til lørdag sigtet for samme forseelse samme sted, da Nordsjællands Politi havde fået et tip om, at der var for mange samlet i lokalerne. …

– De gav klart udtryk for, at de ville blive ved. Så vi undersøger, om det kan lade sig gøre at lave et opholdsforbud, siger vagtchef David Borchersen ved Nordsjællands Politi.”

(Oldenvej i Kvistgård, 7-8 kilometer sydøst for Helsingør; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 13:26 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/118401/trackback

20 Comments »

 1. Husk nu, at når de så bliver smittet, så er det fordi, at de er “taxachauffører”, “frontmedarbejdere” og sosu’ere ja i det hele taget velfærdssamfundets kernetropper. Det har overhovedet ikke noget med kultur at gøre.

  Kommentar by J — 12. april 2021 @ 13:38

 2. lave et opholdsforbud”

  Tør de så anholde dem?

  Kommentar by tavsen — 12. april 2021 @ 13:46

 3. OLDENVEJ, FØR I TIDEN et yderst fredeligt område. Men det fik ikke lov til at blive ved. For Enhedslisten, De radikale, SF, K, V og DF osv. har planer for danskernes fremtid som ikke har noget med fred og sikkerhed at gøre.

  Tværtimod er det meningen at lade Danmark følge i Jugoslaviens, Balkans og Somalias fodspor.

  Tusindvis af gader, landeveje, torve, villaveje, fortove, motorveje, strande, skove, sidegader, pladser og togstationer etc. er gået fra at være fredelige steder til at være områder hvor overfald eller skyderier har fundet sted, eller hvor de snart kommer til at ske.

  Godheds- og Indvandringsindustriens medhjælpere og “humanister” har blod på tøjet.

  Kommentar by BENT A — 12. april 2021 @ 14:02

 4. Interessant og relevent opslag på internettet:
  “Turkeys are not the smartest of birds. They have fairly small brains for their body size which is quite large — a male can be from 16 to 25 pounds.” While turkeys are not a significant threat, residents should not approach or try to interact with them.

  Kommentar by Gustav Jensen — 12. april 2021 @ 15:30

 5. Forsamlingsforbudet er grundlovsstridigt.
  Fedt med noget civil ulydighed.
  Lidt flovt at se perkere give os danskere baghjul.

  Kommentar by sebastian — 12. april 2021 @ 15:32

 6. 15:32 Et sygt grundlovsstridigt diktatur indført med grundlovsstridig og svindel-folkeafstemning tilbage i start-70erne af psykopat-kommunist-socialisterne (nazi-socialisterne)

  Sidenhen er alle børnene blevet hjernevasket til selv at blive voksne nazister, så hele landet nu kun består af nazister, og de syge perkere som vist også er nazister, da islam jo er selve ophavet til nazismen

  Kommentar by Svend — 12. april 2021 @ 15:50

 7. > J 13:38
  Sandsynligheden for, at tyrkere er i arbejde, er yderst ringe. Så de har god tid til at sidde og bappe på vandpibe og smitte hinanden (og os andre, når de slæber sig ud i virkeligheden). Deres overrepræsentation i lukkede fængsler/arresthuse er velkendt.

  Nok ikke så underligt, at muslimer, herunder tyrkere, er svært overrepræsenterede blandt corona-indlagte i Region Hovedstaden.

  For en del år siden var jeg selv indlagt og blev som følge af pladsmangel kortvarigt lagt på en observationsstue, 6 patienter, heraf 5 etnisk danske og 1 tyrkisk, den sidste en pige på ca. 10 år med rundt regnet 10 familiemedlemmer omkring sig.

  Det viste sig, at hun havde en smule feber, som kunne behandles hjemme med Panodil. Men jammeren fra storfamilien ville ingen ende tage.

  I mangel på vacciner foreslår jeg, at vi forbeholder dem til etniske danskere, der formår at overholde afstand og hygiejne, hvilket automatisk frasorterer muslimer.

  > Svend 15:50
  Hold da op for en svada. Den eneste folkeafstemning, jeg kan finde frem til fra dengang, var EF-afstemningen 2. oktober 1972.
  At kalde flertallet fra dengang for psykopat-kommunist- socialister osv. siger nok mere om dig end om flertallet dengang.

  Husk nu sammen med sebastian jeres MiB-uniformer, og skulle I komme til at skyde et kanonslag eller et romerlys i knolden på jer selv, er tabet af hjernemasse mikroskopisk.

  Kommentar by Henrik Petersen — 12. april 2021 @ 17:09

 8. @ Henrik Petersen
  Når du ikke bare labber Mette Frederiksens løgne i dig, men prøver at tænke selv, drager du forhastede konklusioner.

  Jeg er hverken fan af romerlys eller kanonslag, og marcherer ikke med BLM (forsøgte en enkelt gang at marhere mod covid-massepsykose-restriktioner med Paludan, men han var blevet ulovligt tilbageholdt/bortført af myndighederne).

  Jordens beboere er delt i to, dem der har hjerne, og dem der frivilligt lader sig ‘vaccinere’ mod covid.

  Kommentar by sebastian — 12. april 2021 @ 17:40

 9. Gældsstyrelsen indeholder kun løn fra lønmodtagere, ikke fra importerede pensionister. De er jo “fattige” og skal “kunne klare sig”. Derfor betyder en bøde naturligvis ingenting.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 12. april 2021 @ 18:23

 10. Der er nok lidt SATIRE og forenkling med i Svends kommentar kl. 15.50, men alt i alt er det da en udmærket generel kommentar. Skal man medregne og omtale alle mulige afvigelser, nuancer, variationer og detaljer, vil de fleste indlæg blive alt for lange.

  Det der siges lidt groft, firkantet eller generelt kan sagtens være helt OK. De fleste vil forstå hvad meningen er.

  Kommentar by BENT A — 12. april 2021 @ 18:26

 11. PS: Folkeafstemningen om EF/EU i sin tid blev til et ja, men kun pga. en masse radikal og vildledende propaganda, hvor man påstod at det kun handlede om et handels-samarbejde og billigere husholdning. Dem som havde læst bare lidt af Rom-traktaten vidste godt at det handlede om meget mere end det. Se selv aviserne fra dengang.

  Kommentar by BENT A — 12. april 2021 @ 18:41

 12. > sebastian 17:40

  BLM er mig bekendt noget andet end MiB, som jeg referede til.
  Hvis du har marcheret med BLM-neger Sørensen, wow, just wow. Godt, du ikke blev mast af Jumbo-bagværket.

  Nej, jeg er ingen fan af diktatoren, Sygdomsministeren og Stasiministeren, der elsker deres magt alt for meget, hvis du spørger mig.

  Men tak for, at du undlader vaccinen, så kommer den hurtigere til mig ;)

  Til ham tossen med versalerne, der åbenbart sidder 24/7 på Uriasposten: Tak for dine versaler, så véd jeg, at jeg kan springe over et af de utallige skriblerier, du uafbrudt kaster op i tastaturet.

  Kommentar by Henrik Petersen — 12. april 2021 @ 18:44

 13. HENRIK PETERSEN, du rakker ned på andre bloggere med sure opstød og skældsord, men det er da fint at du ikke skriver særlig tit herind. Det er nok også det bedste ved din optræden. Argumenter har du som regel ikke. Det er typisk for din slags.

  Kommentar by BENT A — 12. april 2021 @ 19:02

 14. @ Henrik Petersen
  Wow, du bemærkede at jeg forvekslede akronymerne MiB og BLM.

  Det er en gave at kunne læse, men brug den smartere, læs noget af mere vital betydning, f.eks. indholdet af den såkaldte vaccine, som du glæder dig sådan til at lade dig injicere med.

  Kommentar by sebastian — 12. april 2021 @ 19:25

 15. > sebastian 19:25

  Så vanskeligt var det nu ikke, og det burde også kunne lade sig gøre at skelne mellem disse to bizarre foretagender. Men fred med, at du gerne vil marchere med B. Sørensen, Neger, og fjolser med grydelåg og kanonslag. Eller ikke.

  Det skrevet glæder jeg mig til at vide lidt mere om, hvad du finder så livsfarligt ved en vaccine? Sådan ud over, at livet som bekendt – hvis man funderer lidt over det – er en dødbringende tilstand, som de fleste af os dog holder ret meget af, så længe det varer.

  På den anden side, njah, virkelighedsbenægtere findes overalt. Og lidt ret har du dog: Når flertallet af befolkningen er vaccineret, går det nok, at en flok ignoranter ikke er vaccinerede.

  For en ordens skyld og af hensyn til emnet: Tuberkulose er atter til stede i Danmark. Hvilket ikke var tilfældet før ca. 1990.

  Af den simple årsag, at masseinvasionen fra stormellemøsten og Afrika kommer med mennesker, der ikke er vaccinerede mod tuberkulose. Hvilket alle danske børn blev i 60-erne og fremefter.

  Så jeg gætter på, at du også er vaccineret mod dette? Og du har endda overlevet ;)

  Men du er medlem af en glimrende klub: En imam eller noget fra Ishøj og omegn kan berette om en betydelig skepsis over for vacciner af enhver art (Berlingske bag betalingsring).
  De klynker i stedet, at ‘det er vores kultur’ at bappe på vandpibe og forsamles i større mængder.

  Kommentar by Henrik Petersen — 12. april 2021 @ 22:03

 16. “De gav klart udtryk for, at de ville blive ved.”

  Det er ganske forståeligt, at de fremmede ikke har den ringeste respekt for danske klovne-myndigheder og klovne-autoriteter.

  I et sundt og velfungerende samfund var de (eller deres forfædre) aldrig blevet lukket ind i landet og dem som sneg sig ind ville være blevet indfanget og sendt ud. Vi har lært dem ikke at have respekt for os.

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. april 2021 @ 23:03

 17. @ Henrik Petersen
  Så vanskeligt var det nu ikke, og det burde også kunne lade sig gøre at skelne mellem disse to bizarre foretagender.”

  Selvfølgelig er det let at skelne mellem MiB og BLM, let nok til at selv du forstod hvad jeg mente. Du lod bare som om du ikke forstod mig.

  Men fred med, at du gerne vil marchere med B. Sørensen, Neger, og fjolser med grydelåg og kanonslag. Eller ikke.

  Og her pådutter du mig – igen – en intention om at marchere med B. Sørensen.
  Grebet ud af al den blå luft, hvor du burde have haft hjerne i stedet.

  Det skrevet glæder jeg mig til at vide lidt mere om, hvad du finder så livsfarligt ved en vaccine? Sådan ud over, at livet som bekendt – hvis man funderer lidt over det – er en dødbringende tilstand, som de fleste af os dog holder ret meget af, så længe det varer.

  Her pådutter du mig igen et synspunkt jeg ikke har. Jeg er blevet vaccineret mange gange.
  Det du længes sådan efter er – uanset hvad aviserne eller statsministeren påstår – ikke en vaccine, hverken i medicinsk eller juridisk forstand.

  På den anden side, njah, virkelighedsbenægtere findes overalt. Og lidt ret har du dog: Når flertallet af befolkningen er vaccineret, går det nok, at en flok ignoranter ikke er vaccinerede.

  Den med ”ignoranter” synes jeg vi skal vende tilbage til om ½ års tid eller så. En af os er jo nok blevet lidt klogere i mellemtiden.

  For en ordens skyld og af hensyn til emnet: Tuberkulose er atter til stede i Danmark. Hvilket ikke var tilfældet før ca. 1990.

  Af den simple årsag, at masseinvasionen fra stormellemøsten og Afrika kommer med mennesker, der ikke er vaccinerede mod tuberkulose. Hvilket alle danske børn blev i 60-erne og fremefter.

  Så jeg gætter på, at du også er vaccineret mod dette? Og du har endda overlevet ;)

  Korrekt!

  Men du er medlem af en glimrende klub: En imam eller noget fra Ishøj og omegn kan berette om en betydelig skepsis over for vacciner af enhver art (Berlingske bag betalingsring).

  Forkert! Som allerede nævnt er jeg ikke modstander af vacciner.

  De klynker i stedet, at ‘det er vores kultur’ at bappe på vandpibe og forsamles i større mængder.

  Det er ikke min kultur at ”bappe på vandpibe”, men det er både din og min grundlovssikrede ret at forsamles i større mængder.
  Men retsstaten interesserer dig måske ikke synderligt?

  Kommentar by sebastian — 12. april 2021 @ 23:30

 18. 23:30 Det er ikke vaccine, det er genterapi, eksperimentel, markedsført som vaccine

  Kommentar by Svend — 13. april 2021 @ 01:05

 19. Er det ikke Simon73, der plejer at kalde sig Sebastian, når han er på false-flag besøg?

  Kommentar by Træt — 13. april 2021 @ 09:20

 20. Bortset fra det, så er jeg også dødtræt af plandemien og forsamlingsforbud.

  Kommentar by Træt — 13. april 2021 @ 09:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper