14. april 2021

Berlingskes Martin Tønner om ‘Trumps kupforsøg’, “… dårligt forberedte og sparsomt bevæbnede”

Martin Tønner er Berlingskes korrespondent i Sydeuropa, men er bedst kendt for at have skrevet en biografi om FC Barcelona. Han har tilsyneladende heller ikke store analytiske evner. I overskriften vrøvles der om ‘Trumps kupforsøg’, hvor man i billedteksten kan læse at Trump-tilhængerne var ‘dårligt forberedte og sparsomt bevæbnede’. Måske var det så ikke et kupforsøg alligevel, og måske er hans spekulative væven om Bolsonaros kupplaner ligeledes baseret på håndsoprækning i presselogen. Fra Berlingske – Analyse: USA holdt stand mod Trumps kupforsøg. Kan Brasilien overleve det samme? (kræver login).

“Præsident Jair Bolsonaros søn, Eduardo, har kun foragt tilovers for de tilhængere af Donald Trump, der i begyndelsen af januar stormede USAs kongres. Ikke fordi de forsøgte at løbe det amerikanske demokrati over ende, men fordi det mislykkedes for dem.

‘Bedre organiseret og ordentligt bevæbnet kunne de have fremsat krav og dræbt alle de politikere, de hader. Det var ynkeligt,’ vurderede Eduardo Bolsonaro…

‘Tropiske Trump’, som de internationale medier har døbt Jair Bolsonaro, er presset på flere fronter. Og er han i gang med at forberede en plan B ved udsigten til et stadig mere sandsynligt nederlag ved næste års præsidentvalg?”

(Berlingske.dk, 11. april 2021)

Oploadet Kl. 01:14 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/118443/trackback

22 Comments »

 1. Martin Tønner endnu en psykopat fra Fake News.

  Kommentar by piphans — 14. april 2021 @ 01:17

 2. Berlingske Tidendens benytter korrenspondenter Kristian Mouritzen og Martin Tønner. Begge tillades en særdeles ensidig utroværdig og bevidst løgnagtig fremstilling af alt hvad Berlingske ikke kan lide ved USA og Trump.

  Berlingske Tidende er sunket så dybt og derfor også utroværdig i andre sammenhænge – Godt at Uriasposten findes.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 14. april 2021 @ 03:06

 3. JA, DE STORE ETABLEREDE MEDIER kan man slet ikke stole på mere. De kan godt bringe interessante og oplysende artikler, meddelelser og udsendelser ind i mellem, men som publikummer bør man være skeptisk overfor det meste af hvad de fortæller. Rigtig meget er rødfascistisk propaganda forklædt som folkeoplysning og journalistik.

  F.eks. manipulerer DR efterhånden i 4 ud af 5 udsendelser, eller er det i 9 af 10? Er det programmer om indvandring, kriminalitet, “kvindesagen”, “ligestillingen”, “klima-krisen”, EU, FN eller USA, manipuleres der groft i ALLE udsendelser.

  Andre gange manipuleres vi véd brug af FORTIELSER.

  Kommentar by BENT A — 14. april 2021 @ 06:32

 4. Martin Tønner er jo direkte dum. Det han og samtlige sjovnalister påstår er at republikanerne stod for angrebene på Capitol Hill. De stod frem i fredelig protest. Den overvejende del af de voldelige var “antifascister” og blm’ere samt medløbende kriminelle.

  Kommentar by Nielsen — 14. april 2021 @ 06:53

 5. Dansk presse har aldrig skrevet en sand sætning

  Kommentar by Svend — 14. april 2021 @ 08:15

 6. “Kupforsøg”?

  Trump sad reelt set som øverste chef for verdens stærkeste militær og så skulle han sende en flok småtbegavede tosser for at udfører et kupforsøg.

  Noget af det værste sludder der er skrevet længe!

  Kommentar by Santor — 14. april 2021 @ 08:49

 7. Tomme tønner buldrer mest

  Kommentar by HolgerD — 14. april 2021 @ 09:15

 8. Det eneste kupforsøg der foregår nu i USA, er den senile Bidens megalomaniske udsvævelser. Bidens ‘handlere’, Obama og Halalary trækker i sprællemanden OldJoe for at indføre et ’socialistisk’ globalistisk paradis; samtidig med at USA-s storkapital skal forsynes med billig arbejdskraft og dumme forbrugere.
  Et meget ambitiøst og schizofrent projekt, som med garanteret splitter landet i mindst 2 dele.

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. april 2021 @ 09:17

 9. Hvilken løgnehistorie har dansk presse klar til at forklare, hvorfor præsidentens søn tæsker kinesiske prostituerede og ryger meth – hvor er meToo i den forbindelse?

  Er det hensigtsmæssigt at præsidentens søn Hunter udfører korrupte handlinger på vegne af præsidenten med kineserne, og at hans søn er kompromitteret af den kinesiske regering?

  Kommentar by Svend — 14. april 2021 @ 09:35

 10. FBI har anholdt en Infowars reporter for statens angreb på sig selv, d. 6. Januar for under et døgn siden, og angriber nu klart Infowars direkte

  Det bemærkes at JaydenX blev løsladt dagen efter anholdelsen, mens Infowars reporteren må anses for at sidde indtil en retssag kan bevise hans uskyld

  Kommentar by Svend — 14. april 2021 @ 10:12

 11. Hvis det virkelig var et “kupforsøg”, så var det da verdens mest amatøragtige og ubehjælpelig nogensinde. Den såkaldte “storm på kongressen” havde selvfølgelig intet med et “kupforsøg” at gøre.

  Kommentar by Peter Nielsen — 14. april 2021 @ 11:14

 12. DRs P1 er et utrolig JAMMERLIGT FORETAGENDE efterhånden. Propaganda igen og igen i dagens løb. Plidder-pladder hver dag kl. 13 til 16. Man får mindre og mindre at vide om hvad der foregår i Danmark. Selv radioaviserne bruges på pjat, vrøvl og røde kæpheste.

  I debatter er det mest typer som Rosa Lund, Martin Lidegaard, SF-politikere, Penille Weiss og Johanne S. Nielsen man holder mikrofon for. Radio-værter fniser og griner samtidig med at der snakkes, inviterede gæster afbrydes eller forhøres med ledende spørgsmål, der sjuskes med udtalen af ord, navne og præsentation af programmer, det samme og det samme om corona og co2 serveres tredive gange i døgnet, der bruges tredobbelt lydstyrke til at skille indslag ad, (slag på glasklokke?) og der er alenlange jingles som kun er spild af tid. Er der 5-6 gæster bydes der velkommen 5-6 gange, i stedet for een gang til alle. Osv.

  Det er ret uforståeligt at Maria Rørby får over FIRE MILLIONER KR. i årsløn for at være kransekagefigur for denne underlødige støj-fabrik.
  Men forklaringen er måske at politikerne mener at de har ret til at fråse hæmningsløst med skatteborgernes penge?

  Kommentar by BENT A — 14. april 2021 @ 11:15

 13. Noget af det værste sludder der er skrevet længe!

  Kommentar by Santor — 14. april 2021 @ 08:49

  Kun statsansatte “journalister” gider tage det alvorligt, fordi de selv har konstrueret den hypotese

  Kommentar by tavsen — 14. april 2021 @ 11:31

 14. 4. Nielsen
  Den overvejende del af de voldelige var “antifascister” og blm’ere samt medløbende kriminelle. Var helt sikkert bestilt af Nancy Pelosi til at infiltrere Trumpstøtterne.

  Hun foretog da heller ikke noget sikkerhedsmæssigt, vedrøre stormen på Capitol. Politiet på Capitol åbnede dog selv dørene. Velkommen!

  Kommentar by Charles — 14. april 2021 @ 11:49

 15. Journalister er i min erfaring sjældent særligt komplekse tænkere, og har det derfor med at fyre af fra hoften af; afhængig af hvad deres umiddelbare følelser fortæller dem. – Har ikke den store respekt for dem..

  Kommentar by Realisten — 14. april 2021 @ 13:21

 16. Jeg har i dag skrevet til Berlingske og oplyst at jeg fejlagtigt troede at “tomme tønder buldrer mest”. Jeg har nu indset at “tomme Tønner buldrer mest”.

  Kommentar by bjarne binee — 14. april 2021 @ 13:46

 17. Den første forudsætning for at skabe et af venstrefløjens Utopier er, at de venstreorienterede så absolut permanent formenes adgang. Hvis ikke de starter race-optøjer, så er de pædofile, og er de ikke det, så er de voldtægtsforbrydere. Fælles for dem alle er dog, at de konsekvent er fulde af løgn, hvoraf en stor procent af løgnene, er dem de fortæller sig selv.

  Kommentar by Kimski — 14. april 2021 @ 16:30

 18. Kim vælger det helt rigtige ord, Martin Tønner VRØVLER.

  Kommentar by Johnson — 14. april 2021 @ 16:30

 19. Største kupforsøg i nyere historie:
  Storkapitalister i USA rotter sig sammen om at presse politikerne i enkeltstaterne til at lovgive om IKKE at kræve ID ved valghandlinger af vælgerne.
  Hvis man ændrer valglovene således at ID kræves for at stemme, får demokraterne og andre uslinge sværere ved at svindle ved valgene. Det ved demokraterne godt; det var ad den vej de svindlede ved præsidentvalget for at få valgt en senildement præsident.
  Demokraterne kalder ID krav ved afstemninger for racisme, nazisme, trumpisme og udemokratisk.
  Hvad siger danske politikere mon til den slags uhyrligheder? Spørg dem og få et intetsigende svar, for danske politikere er mestendels lakajer for demokraterne i USA.

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. april 2021 @ 18:25

 20. En af de nærmeste dage, måske allerede i morgen, får jeg Matas til at sende en stor dåse Vaseline (Petroleum Jelly) til Martin Tønner; han trænger i den grad til at få sit røvhul smurt – NB: Husk at gnide det godt ind i alle sprækker!

  Ja, så er der vel blot at tilføje – Og hør nu godt efter Martin! Dersom der skulle blive noget tilovers så send resten af dåsens indhold til David Trads; han har påviseligt også mega problemer med at få styr på de politiske abstinenserne som konstant fyger ud af hans politisk-pauvre røvhul!

  Kommentar by T. Flodur — 14. april 2021 @ 20:10

 21. #19 T. Flodur
  David Trads er vis bare noget han kalder sig, hans virkelige navn er David Trash.

  Kommentar by bjarne binee — 15. april 2021 @ 10:59

 22. Den røde fake news presse for fuld udblæsning, fascismen mod alle politisk anderledestænkende lever fint i det Orwellske Dannevang anno 2021. Goebbels ville være stolt over de røde i dag, hans inspiration er overalt i nutidens massemedier. Det var ikke Trump der ville kuppe noget, at det korrupte MSM ville spinne det sådan så man komme langt væk, det var ham der blev kuppet af den dybe stat. Trump kunne lige så godt have været Demokrat, systemet ville have kuppet ham alligevel, så det har intet med partifarve at gøre. Systemet passer på sine egne og sig selv uanset hvad, politisk/militært status quo er det eneste det drejer sig om for USA som vi kender det i dag, ledet af krigsgale psykopater. Herimod var Trump naturligvis en trussel. Han gjorde med rette, nar af deres forpulede ‘virus’ og det kan en siddende præsident omgivet af forrædere, selvfølgelig ikke slippe afsted med. Man har ærligt talt, ondt af de snotdumme danskere uden overblik som ikke ved bedre og lader sig narre af købte journalisters propaganda.

  Kommentar by LarsB — 15. april 2021 @ 17:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper