19. april 2021

Mikael Jalving om ideologi: “Immigrationen er først og fremmest en viljesakt, venstrefløjen vil den…”

‘Det reaktionære er ikke en ideologi. Det er et forsøg på at forsvare sig mod en’, skriver Mikael Jalving, og det er helt korrekt. Det er ikke ideologi, at ville sikre sine børn en tryg opvækst, ej heller at bruge sin løn på egen families ve og vel. Det er før-ideologisk sund fornuft, og havde venstrefløjen ikke sat sig tungt på definitionerne, så ville den kulturelle selvskade være et løseligt problem. Henvisningen til Arthur Schopenhauers ‘Vilje’-begreb er skøn. God blogpost af Mikael Jalving – Nu forstår jeg omsider, hvorfor venstrefløjen er så ivrig efter mere indvandring.

“… venstrefløjen har konstrueret en ideologi ud af indvandringen fra muslimske lande og det voksende antal efterkommere i Danmark. Derfor kan det hverken komme på tale at diskutere de sociale eller økonomiske omkostninger forbundet hermed. Ej heller volden og voldtægterne. Indvandring er godt, stop, og derfor skal der helst ikke være grænser eller bremseklodser. For vi lever vel i en fri verden.

Immigrationen er først og fremmest en viljesakt, venstrefløjen vil den, og denne vilje producerer en ideologi med et utopisk mål hinsides kulturel og demografisk bekymring: fri bevægelighed i det globale, det multikulturelle samfund i det lokale. Hvordan tingene skal hænge sammen, melder historien intet om. Heller ikke, hvor pengene til det sidste skal komme fra.

Den store tyske filosof, menneskekender og polemiker Arthur Schopenhauer, der allerede for 200 år siden definerede verden som vilje og forestilling, ville næppe have været overrasket. Mennesket, dette begærlige, forfængelige og selviske væsen, kan slet ikke lade være med at ville. Vi er så at sige født til det via krop og biologi, og vores vilje går forud for fornuften, forud for erkendelsen – og trænger hele tiden intellektet i baggrunden. Det er viljen, der skaber vores forestillinger, sådan som viljen også skaber ideologier. Fremtrædelsen er viljens spejl.

Koblingen mellem vilje og ideologi bunder med andre ord i egoismen. Uanset om den er rød, hvid eller sort, udspringer den ideologiske impuls af viljen til at sætte sin egen dagsorden igennem ved hjælp af slør, forstillelse og romantik – eller ved hjælp af politisk rationalisme uden hensyn til kultur, tradition og praksis. Netop dette er et fællestræk ved ideologer; det er deres adelsmærke. De kan digte virkeligheden væk og tale Jorden helt op til stjernerne.

Oploadet Kl. 12:42 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/118537/trackback

10 Comments »

 1. Jeg vil så lancere en helt anden forklaringsmodel: holdningsløshed i forhold til etik, vilje i forhold til sex. “Tidsånden” er en ung, blonderet pige. Hun belønner Venstrefløjens floskuløse mænner med sex (“free Palestine!” “asyl-til alle – nu-og-her!”).

  Hvorfor? Ja se, så skal vi et spadestik eller to dybere. Men den ene sejrende bevægelse har altid afløst den anden efter et mønster. At unge! kvinder makrohistorisk set altid belønner sejrherren, etisk orientering ufortalt, er en mekanisme af den slags, man titnok må nøjes med at konstatere.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 19. april 2021 @ 13:17

 2. Kommentar by Morten – – – — 19. april 2021 @ 13:17

  Decemberist-kvinderne var de første social-aktivister for feminisme i Rusland i November-revolutionen i 1825

  I vesten var en de første social-aktivister for feminisme f.eks. Mary Wollstonecraft der havde fået inspiration af de ultra-liberale i den franske revolution.

  Marxisten Clara Zetkin gjorde det klart at man skulle udnytte kvindebevægelsen i 1910erne.

  Nazisterne kaldte unge kvinder i deres politiske-bevægelse for Talismænd.

  Kvinder står sjældent alene med deres fanatisme der er altid ’svage’-mænd bagved der ‘finansiere’ dem.

  Kommentar by KineserSnot — 19. april 2021 @ 13:36

 3. VENSTREFLØJSERNE vil af med danskerne. De skal fordrives, udskiftes og udrenses. Færdigt arbejde. Når det gælder deres egne landsmænd, er der ikke plads til humanisme, moral eller følelser. Danmark skal være et afrikansk-arabisk “paradis” for asylanter, og et helvede og en historisk losseplads for danskerne.

  De røde er allerede kommet langt med deres planer. Der er nu 1.250.000 indvandrere på besøg, 20% af den samlede befolkning, 25% i forhold til danskerne. Og Kalergi-planen og Marokko-traktaten sørger nok for
  resten.

  Danskerne og de kristne er nutidens jøder og armenere. Takket være kloge kvinder m/k som Merkel, Ylva, Lars Ulykke, DF-Tullesen, Jelved, Zenia, Rosa lund, Pia Dyhr og Sofie C osv.

  Kommentar by BENT A — 19. april 2021 @ 14:51

 4. ‘Vilje’ er ikke den ultimative dybeste drivkraft, som Schopenhauer vil det. ‘Vilje’ er tværtimod et sammensat værktøj, med komponenter fra overlevelsesinstinkt, præstationslyst, kreativitet, nysgerrighed og virkelyst.
  Mennesket besidder ikke et fysisk elle mentalt ‘viljecenter’ af påviselig art. Det er en fiktion, hevet ud tunge tyske filosofiske hjernevridninger.
  ‘Vilje’ er mere relateret til eksistentialismen, som lader individet trække ‘vilje’ ud som resultat af et fundamentalt arbitrært valg. Sartre og Kirkegård fremfor Schopenhauer.
  En ommer for Mikael Jalving. Immigration er ikke en viljesakt og vesntrefløjen vil den, fordi de regner med at kunne disponere over migranternes vilje, når den vilje kommer, hvor de er mange nok.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. april 2021 @ 15:52

 5. Måske er det en psykologisk kopi, man søger at gentage den ideologiske succes (for muhammedanernes Ali -Shia) succes med at vælte Shahen i Iran 1979. Shahen var jo understøttet af USA, ergo var han en styg Kapitalist for Venstrefløjen. Han sikrede frihed og lod sine Døtre fotografere ved en swimmingpool i Bikini. Kvinder havde frihed og kunne uddanne sig etc….Men han var en styg kolonialist for Den Frie Iranske Venstrefløj, som hovedsagelig var kommunister. En del Imamer var fængslet og totureret etc etc etc. En teori gik på at han blandede sig i Bazarens økonomi for at det islamiske ikke blev understøttet. Det blev hans endeligt og der kom for alvor gang i Revolutionen, og han måtte flygte imens AYAHTHOLLA KHOMENIE- Den store Åndelige vejleder blev gen Importeret fra PARIS (Hvor ellers? :-))- Lars Hedegaard har et indlæg fra ham i bogen- Muhammeds Piger- hvor man kan læse hans vejledning i at tage seksuelt på spædbørn, uden at bryde Deres- islamiske integritet (Gift dig med 6 årige tøser og fuldført ægteskabet når de er 9 år….er en islamisk selvfølgelighed).
  Imens masserne havde tilladelse til at Demonstrere imod den store Satan- USA og den lille Satan -Israel. Blev alt andet forbudt- og De første der blev henrettet eller klynget op (ud over alle de andre bagefter etc etc etc) var KOMMUNISTERNE, som havde hjulpet så godt med til at styrte Shahen (som desværre i forvejen var gammel og syg). Så de selvfrelste hjemlige Venstrefløjser har noget at glæde sig til når Muhammedanerne overtager bag Deres rygge og skuldre. (Kina og Myanmar har såvidt jeg kan se gjort det rigtige i forhold til Islam).

  Kommentar by Michael Unna — 19. april 2021 @ 16:13

 6. Venstrefløjen vil importere STEMMER for at opnå/fastholde politisk magt.

  De “borgerlige” vil importere billig ARBEJDSKRAFT for at tilfredsstille deres donorer i erhvervslivet.

  Danskerne må leve med de multi-etnicitetens katastrofale konsekvenser.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. april 2021 @ 19:32

 7. Ja, og mange danskere vil blive lemlæstet eller slået ihjel af indvandringens katastrofale konsekvenser.

  Kommentar by BENT A — 19. april 2021 @ 19:36

 8. Der er jo absolut ingen grænse for uhyrlighederne, når erklærede feminister lader deres døtre voldtage i multikulturens hellige navn…

  “Metoo-feminist ville ikke anmelde «asylbarn» som udsatte datteren for sex-overgreb: «Han kan jo blive udvist»

  Tilsvarende er tyske feminister blevet voldtaget uden at anmelde det til politiet, med den undskyldning at det kunne skade voldtægtsmandens mulighed for at opnå asyl – måske skulle man fratage kvinder deres stemmeret?

  https://www.document.no/2018/01/23/meetoo-feminist-ville-ikke-anmelde-asylbarnet-som-utsatte-datteren-for-sex-overgrep-han-kan-jo-bli-utvist/

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 19. april 2021 @ 19:37

 9. 8) Ja så hellere lade Deres døtre blive voldtaget, eller lade Deres barnebarn blive voldtaget, eller lade eftertiden blive undertrykt og voldtaget. JEG HAVDE ALDRIG TROET AT JEG VILLE KALDE NOGLE FEMINISTER PERVERSE OVERFOR EFTERTIDEN. MEN DET HER ER ET STRÅLENDE EKSEMBEL PÅ INDFORSTÅET SELVFRELST PERVERSITET.

  Kommentar by Michael Unna — 19. april 2021 @ 19:43

 10. Jeg ser det også mere som Nietzsches “Vilje til MAGT” for den værdiløse venstrefløj og for resten af par(t)ierne at forsøge at gøre en dyd ud af den nødvendighed, som en “Muslimsk Indvandring for Olie” – pagt, som må være blevet indgået omkring 1973, har dikteret.

  Kommentar by Anonym — 19. april 2021 @ 20:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper