19. april 2021

Registerforskningens uønskede konklusion på normaldansk: Islamisk kultur modarbejder integration!

‘Unge med ikke-vestlig baggrund uddanner sig i længere tid og gifter sig senere’, er overskiften på Rockwool Fondens arbejdspapir, men går man ind undersøgelsen, så er virkeligheden ikke helt så rosenrødt. Ja, faktisk dokumenterer registerforskningen det, som Morten Uhrskov har skrevet i længder om det sidste årti.

Jeg hørte Marie Louise Schultz-Nielsen fra Rockwool Fondens forskningsenhed i radioen, og hun kunne ikke rigtigt forklare, hvorfor der var markante forskelle kønnene imellem. Det efterfølgende interview med frivillighedschef Kefa Abu Ras fra Søstre mod vold og kontrol var mere håndfast. Det handlede udelukkende om kultur, og som hun understregede, så havde det absolut intet med Islam at gøre. For alle andre end multikulturens prangere, er det ren semantik, for som de fleste har fanget, så er Islam både kultur og religion. Fra Rockwool Fonden – Unge med ikke-vestlig baggrund uddanner sig i længere tid og gifter sig senere.

“Analysen viser, at de grupper (gift med dansker og gift med ‘2g’er’), som har højere fuldført uddannelse, også har højere beskæftigelse. Men der er alligevel nogle bemærkelsesværdige forskelle. For det første er beskæftigelsen gennemgående højere for indvandrermænd end kvinder, på trods af at kvinderne generelt har længere uddannelse. For det andet ses et fald i beskæftigelsen i forbindelse med giftermål for kvinder, som ikke genfindes for mænd. Sidestilles beskæftigelse og det at være i gang med en uddannelse som ‘aktiv’, viser analysen, at ikke-vestlige mænd, som gifter sig med en ‘1g’er’, har en lavere sandsynlighed for at være ‘aktiv’ før ægteskabet end mænd, som gifter sig med en ‘2g’er’ eller en dansker. Der er ikke den store forskel i aktivitetsniveauet for mændene før og efter ægteskab. For kvinderne derimod falder aktivitetsniveauet markant ved ægteskab, især for dem, som gifter sig med en mand med ikke-vestlig baggrund, uanset om han er opvokset i Danmark eller ej. (Konklusionen, s. 38)

(Rockwool Fonden, 2021, ‘Aktivfrekvens og ægteskab’, s. 28)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/118542/trackback

8 Comments »

 1. Manipuleret overskrift. De vælger ikke frivillig kødgryderne, de tvinges.
  https://www.berlingske.dk/samfund/mange-indvandrerkvinder-vaelger-kodgryder-fremfor-job-og-studier-nar-de

  Kommentar by k. m. — 19. april 2021 @ 13:29

 2. Nej er det Rigtigt. Stur Stur overraskelse !!!! :-) :-) :-) :-).
  (De kan ikke tolere den frihed alle andre lever i- Selvfølgeligheds nyhed de sidste 50 år).

  Kommentar by Michael Unna — 19. april 2021 @ 13:59

 3. DE POLITISERENDE “FORSKERE” er i masser af tilfælde kun forskere på den måde at de bladrer lidt i forskellige pjecer, rapporter, fristile og bøger skrevet af ligesindede. Især på de humanistiske tilholdssteder er “forskningen” en næsten total parodi.

  Nå, men efter at have skimmet lidt skriblerier skrevet af meningsfæller, er disse “forskere”, ofte woke og tomatrøde kvinder, i stand til at melde ud til den brede offentlighed om nogle ting, som enhver normalt begavet har vidst i mange år. Eller som enhver normal og ikke helt uvidende person straks kan gennemskue som rød og radikal løgnepropaganda.

  Da syrerne begyndte at strømme ind i Danmark, fik vi at vide at de var højt uddannede og en berigelse. Det viste sig at være løgn. Så fik vi at vide at især kvinderne var en kæmpesuccés som studerende. At det i langt de fleste tilfælde endte i ingenting, blev længe holdt skjult.

  Man har også holdt skjult hvor mange falske eksamensbeviser købt på nettet, som forskellige grupper af indvandrere medbragte.

  Kommentar by BENT A — 19. april 2021 @ 14:37

 4. Alle de røde forskere konkludere det ene efter det andet….bare ikke det er islam.

  Den dag der er een højtstående der konkludere “vi har et problem med islam” er krigen igang.

  Kommentar by Jp — 19. april 2021 @ 16:32

 5. Vi er alle socialiseret ind i vores forældres kultur og normer. Vi er deres kød og blod. Deraf vores barnetro og det er egentlig det barndommen går ud på. At blive som mor og far og tænke som dem. Hvis vi ikke kan klare det, bliver vi psykiatriske tilfælde. Hvor svært kan det være så svært at forstå?

  Kommentar by Amad — 19. april 2021 @ 16:41

 6. Hvor svært kan det være at forstå?

  Kommentar by Amad — 19. april 2021 @ 16:43

 7. Jeg fristes til at citere det gamle meme:

  “Islam Is Right About Women”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. april 2021 @ 19:35

 8. Det sagde jeg allerede for 15 år siden.
  Ikke at jeg så er smart, da enhver kan regne det ud.
  Både ved at se rundt i gadebilledet i butikkerne, fraværet af muslimske kvinder på 30+ og kvindesynet taget i betragtning.

  Men medierne og politikkerne har hele tiden kun beskæftiget sig med hvor mange der er i uddannelse, da det lyder godt.

  Kommentar by Kratossen — 19. april 2021 @ 22:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper