20. april 2021

Fink Isaksen til den gennemsnitlige dansker: “Du er racist, og det er på tide, vi andre siger det højt.”

“Dette er ikke socialdemokratisme. Det er ondskab.”, skrev Randahl Fink Isaksen på Twitter i fredags. Her lidt fra hans kommentar i lørdagens udgave af Ekstra Bladet, her sakset fra EB.dk – Du er racist!.

Du er racist, og det er på tide, vi andre siger det højt.

Ja, dig! Dig der sidder i dit røvkedelige lorteliv og undrer dig over, at selv efter 114 stramninger af udlændingepolitikken og et paradigmeskifte, så er dit røvkedelige lorteliv stadig ikke blevet et hak bedre…

Men bare rolig. Vi andre ved godt, du kun er racist, fordi du er bange. Bange for alt det, du ikke forstår. Bange for alle dem, du aldrig har besøgt. Bange for alle dem, der sjældent smiler til dig, fordi du aldrig smiler til dem.

Du er racist, fordi du inderst inde ikke føler, du selv er god nok…

Men det er slut nu. Vi vil ikke finde os i, at du bliver ved med at svine mennesker til, som er vores medborgere, vores kolleger, vores venner, vores familie. Vi har nemlig indset, at kampen mod racisme ikke er muslimernes kamp, men vores alle sammens kamp; for vi vil ikke leve i et samfund, der er gennemsyret af dit primitive had. Vi har i årevis stiltiende set til, mens du gradvist har skærpet din fornedrende retorik, men nu er det fandme nok!

Du er racist. Men du er gennemskuet.”

(Herboende pakistaner om racist-beskyldninger: ‘Tak for dit indlæg’; Foto: Twitter)

Oploadet Kl. 01:04 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/118565/trackback

32 Comments »

 1. Muslimernes kamp er meget tydeligt defineret i Koranen; Den slutter, når hele verden er muslimsk, og der ikke længere er noget ikke-muslimsk tilbage. Man kan godt kalde islam for en antiracistisk ideologi, hvis antiracisme er at kun islam står alene tilbage.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 20. april 2021 @ 01:08

 2. Begreber som “Racisme”, “Islamofobi”, ”Anti-Semitisme”, “Xenofobi” etc. bliver brugt til at udskamme og lukke munden på folk af Europæisk Herkomst (“whites”).

  Såkaldt “racisme” er blot en naturlig tendens til at foretrække folk fra ens egen etniske gruppe.

  Det er kun i Vesten at folk er blevet hjernevaskede til at tro, at denne naturlige tendens er “ond”, “farlig” og “forkert”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 20. april 2021 @ 02:12

 3. Randahl Fink- det handler ikke om vores “røvkedelige lorteliv”, i modsætning til dig er vi i stand til at se ud over vores eget selvoptagede navlepilleri ( Ja, vi ved godt du kun gør det her for woke points). Det handler om at hindre perleliderlige svanser som dig i at ødelægge Danmark og Vesten yderligere.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 20. april 2021 @ 05:02

 4. Jeg ved heldigvis ikke hvem idioten er, men dem der har twitter kan jo gå ind og minde ham om hvilken gruppe det er som frivilligt har valgt at følge og udbrede en religion som kalder jøder for “efterkommere af aber og svin”.

  Kommentar by Per — 20. april 2021 @ 05:29

 5. Fink Isaksens kommentar er gennemsyret af et primitivt had mod danskeren. Projektion når det er grimmest.

  Kommentar by traveler — 20. april 2021 @ 06:15

 6. #2 Peter Nielsen
  “Såkaldt “racisme” er blot en naturlig tendens til at foretrække folk fra ens egen etniske gruppe.”
  Præcis. Det er så enkelt. MEN som du også skriver,folk er blevet hjernevaskede (i dette ords egentlige betydning), til at tro at det er ondt,farligt og forkert.
  Det som Fink Isaksen ville opleve hvis det han kalder “racisme” blev udryddet ville være at der ikke var flere mennesker på jorden.

  Kommentar by Danskeren — 20. april 2021 @ 07:05

 7. Woke krigeren Randahl har selvfølgelig tweeted artiklen og kan nu sole sig i sine følgeres beundring.
  Beklager hvis det i får morgenmaden retur;-)

  https://twitter.com/R4nd4hl/status/1383401650287640576

  Kommentar by Hagmann — 20. april 2021 @ 08:09

 8. Ud med det “det”:-)

  Kommentar by Hagmann — 20. april 2021 @ 08:09

 9. Det synes som om FI har faaet det med racisme galt i halsen,saa slutter pladeret vel der.

  Kommentar by dunk — 20. april 2021 @ 08:24

 10. “Du er racist” og “vi andre”. Hvem er “vi andre”? Og hvad betyder “racist”? Her henvises så til straffelovens §266 b. Og så kværner Randahl Fink ellers på bedste beskub rundt i påstande om hudfarve – og tågede forestillinger om “hvides” angst og frygt. Det er da racisme om noget og helt i tråd med §266b hvor det hedder: “Den, der offentligt eller med forsæt til udbredelse i en videre kreds fremsætter udtalelse eller anden meddelelse, ved hvilken en gruppe af personer trues, forhånes eller nedværdiges på grund af sin race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering…”.
  Helt galt går det for Randahl Fink når han forsøger at analysere “de hvide danskere” – da han ikke på nogen måde kommer i nærheden af af at analysere sig selv eller det samfund eller den historie han er en del af. “Den anden” – den, der lever et “røvkedeligt kedeligt lorteliv” gennemsyret af primitivt had og “os” – “os, der nemlig har indset, at kampen mod racisme ikke er muslimernes kamp, men vores alle sammens kamp”.

  “Gennemsnitsdanskeren er racist” – er vil ret beset et racistisk udsagn? Hvad er så en “gennemsnitsdansker” ifølge Fink – jo det er ét menneske med let pigmenteret hud, ølvom, fed, fordrukken, sprit- og pizzakonsumerende, fodboldfans, solariebenyttende, bange og frygtsomme med dårlig selvtillid, lavt selvværd og hadefulde – der ydermere stemmer på korrupte og kriminelle politikere….

  Og hvem er Fink og hans homies i egen selvforståelse? Selvfølgelig er Fink og hans gruppes holdninger de stik modsatte – men hvad er så Fink og hans homies holdningers fællesnævner egentlig? Altså andet end tågede påstande om et “fællesskab” – der synes at bygge mere på enigheden om selv at være “de gode” ved at være imod andres såkaldte “racisme”, end ved at have noget egentligt “fælles” at værne om – bortset fra overfladiske postulater, der dagligt løbes over ende af virkeligheden.

  Kommentar by Limewoody — 20. april 2021 @ 08:28

 11. Randahl Fink Isaksen, du er en ondskabsfuld femtekolonne rødnazist der falder sine egne i ryggen, og det er på tide at vi andre siger det højt.

  Fink Isaksen er eet af mange eksempler på at selvom man kan noget med ord, kan man godt være dum, pseudo-intellektuel eller noget af en forskruet psykopat som ønsker at ødelægge sit eget folk og land.

  Kommentar by BENT A — 20. april 2021 @ 08:35

 12. “Du er racist, og det er på tide, vi andre siger det højt.”

  Har han gået i døveskole de sidste 25 år, og nu avanceret til Finkeskolen?

  Kommentar by tavsen — 20. april 2021 @ 08:37

 13. Ligner optakten til et kandidatur for Det Radikale Venstre.

  Kommentar by Al Piastow — 20. april 2021 @ 09:08

 14. Et mere velvalgt tidspunkt for Isaksens tåbeligheder kunne dårligt vælges.

  Her mellem datoen for Danmarks besættelse og befrielse, og for at det ikke skal være løgn under ramadanen. Timing, Timing, Timing.

  Isaksen behøver næppe mindes om hvordan Danskerne beskyttede hans forfædre under naziregimet og at det er de selvsamme Danskere der har opdraget Os og Vores forældre i den samme ånd.

  I virkeligheden er det nok mere Isaksen der er racist, helt på linje med Kelly Osbournes racistiske hjerneblødning på åbent TV. For hvem skal ellers rense vores toiletter.

  https://www.youtube.com/watch?v=a8INEYLFWwc

  Så tak for lort, Isaksen.

  Kommentar by Santor — 20. april 2021 @ 09:21

 15. Mon det står sløjt til med omsætningen i Finkens enmandsfirma indenfor “IT”?

  Ovenstående forkvaklede skriblerier kan vel også ses som en slet skjult ansøgning om et folketingskandidatur hos De Radikale eller Enhedslisten?

  Kommentar by Revisoren — 20. april 2021 @ 09:47

 16. Finn Isaksen. Du kan fandme selv være racist. Din selvretfærdige pilrådne moral hænger ikke sammen med virkeligheden, som du totalt ingorere. Afstumpet overfor konsekvenserne og ofrene for Islam, som du totalt ingorantisk overser. Din moral og vudering er ikke- fem potter pis- værd. Dem Du moralisere dig imod, kender du ikke, men bilder dig ind du forholder dig til. Hvis det er EB du arbejder dig for er dets værdighed devalueret til nul.

  Kommentar by Michael Unna — 20. april 2021 @ 10:16

 17. Sjovt, som de der røvhellige hyklere aldrig har lyst til at diskutere arabernes behandling af deres Filipinske gæstearbejdere, hvor fratagelsen af deres pas ved ankomsten, betragtes som fuldstændigt normalt, ligesom man nægter dem udrejse, selv i tilfælde af dødsfald i familien, og ofte overhovedet ikke udbetaler dem deres retmæssige løn, når det til sidst passer deres arabiske herrer at hjemsende dem.

  Heller ikke, at de holdes indespærret bag pigtråd i specielle lejre, med udgangsforbud mellem kl.19 og 7 om morgenen, og generelt lever i disse lejre under forhold, man normalt forbinder med de forhold de afrikanske slaver blev udsat for, før den hvide mand kæmpede og døde for afskaffelsen af den praksis.

  En praksis der stadig lever i bedste velgående, og udelukkende i de arabiske lande, den dag i dag.

  Alt sammen noget Randahl Fink Isaksen ville være fuldstændigt klar over, hvis hans erfaringer fra udlandet omfattede andet end de få ferierejser til turistfælderne han har foretaget, i håbet om at kunne komme til at kneppe den lokale befolknings kvinder, mens han har drukket sig stangstiv i toldfri sprut, og endnu mere snotdum og uvidende.

  Kommentar by Kimski — 20. april 2021 @ 12:57

 18. Hold da helt kæft hvor vi skammer os her nede på de billige rækker. Godt at du kunne få os på bedre tanker Randahl Fink Isaksen. Det er modige danskere som dig,der gør en forskel.
  -Spildt spydighed.

  Kommentar by Nielsen — 20. april 2021 @ 13:06

 19. Jeg ved ikke, hvem Randahls “vi” refererer til. Måske hans imaginære ven, som holder ham selskab under progammeringen i Vejle-kælderen?

  Kommentar by Michael — 20. april 2021 @ 13:49

 20. “Du muzzie er racist, og det er på tide, vi andre siger det højt.

  Ja, dig! Dig der sidder i dit røvkedelige koranliv og undrer dig over, at selv efter 114 ekstra ydelser i socialpolitikken og et paradigmeskifte, så er dit røvkedelige sharialiv stadig ikke blevet et gedebøvs bedre…

  Men bare rolig. Vi danskere ved godt, du kun er racist, fordi du er bange. Bange for alt det demokrati, du ikke forstår. Bange for alle dem, du aldrig har accepteret. Bange for alle dem, der sjældent underkaster sig dig, fordi du altid skriger til dem.

  Du muzzie er racist, fordi du inderst inde ikke føler, du selv er god nok til at klare dig i et civiliseret vestligt samfund…

  Men det er slut nu. Vi danskere vil ikke finde os i, at du bliver ved med at svine danske mennesker til, som er landets borgere, kolleger, venner, familie. Vi har nemlig indset, at kampen mod racisme ikke er danskernes kamp, men vores alle sammens kamp; for vi vil ikke leve i et samfund, der er gennemsyret af islams primitive had. Vi har i årevis stiltiende set til, mens du muzzie gradvist har skærpet din fornedrende sharia retorik, men nu er det fandme nok!

  Du er islamisk racist. Men du er gennemskuet.”

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. april 2021 @ 15:18

 21. Tomme ord, det bider vist ikke længere – du er til gengæld en snylter – en snylter på min og andre danskeres skattepenge. Vil du hellere leve som en udsultet bums i Islamabad, Cairo eller lign. shithole, så bare tag afsted – ingen vil savne dig ;-)

  Kommentar by Anonym — 20. april 2021 @ 15:23

 22. “ Vi vil ikke leve i et samfund, der er gennemsyret af dit primitive had”
  Ja det er dig! Der sidder i dit røvkedelige lorteliv.
  Du er racist fordi du inderst inde ikke føler, du er god nok.
  Du er racist, men du er gennemskuet.
  Hvem er det der er gennemsyret af had?

  Kommentar by Den Nervøse — 20. april 2021 @ 15:38

 23. Den værdipolitiske venstrefløj har ikke været begejstrede for Fremskridtspartiet og DF op gennem 90’erne. Alt blev udskreget som racisme. Og så blev alting værre da borgerlige regeringer ligefrem påbegyndte et samarbejde med DF og gav DF indflydelse.

  I dag er det så blev endnu mere værre. Der er et socialdemokrati, som på nogle punkter har overtaget DF’s retorik, synspunkter og politik. En socialdemokratisk ledet regering burde jo lade de radikale og enhedslisten bestemme udviklingen værdipolitisk.

  Det har skabt nogle voldsomme frustrationer. Og det er udtryk for disse frustrationer, når Randahl Fink Isaksen – sådan lidt retroagtigt – igen skriger racisme ud over hustagene.

  Kommentar by BE — 20. april 2021 @ 15:47

 24. Randahl Fink er seriøst en af de dummeste hyperventilatorer der tumler rundt på Twitter. Han er en lidt opdateret version af “Mavepuster-Allan”. Samme selv-fedme. Og samme intellektuelle niveau.

  Kommentar by Nick — 20. april 2021 @ 18:31

 25. MAN KAN måske også sige at da Pia K og DF-Tullesen viste sig at være holdningsløse levebrødspolitikere med radigale tilbøjeligheder, blev partiet spiseligt for de gamle partier, og DF blev til et “stuerent” parti. At det samtidig blev til et landsskadeligt parti generede ikke parti-toppen. DF-Tullesen er stadig formand, og DF har stadig ikke lagt afstand til Marokko-traktaten eller Lars Ulykke.

  DF-toppen er ved at gøre sig selv fuldstændig utroværdig. Hvis DF ønsker at gøre en forskel og påvirke Danmarks skæbne i positiv retning, må de snart se at få sig en ny formand. DF-Tullesen beviste fire år i træk at han er uduelig, er en vælgerbedrager.

  Kommentar by BENT A — 20. april 2021 @ 18:40

 26. BENT A — 20. april 2021 @ 18:40:

  Du har desværre helt ret. DF har i mange år haft mere travlt med at blive “stuerene” end med at gøre, hvad der er nødvendigt for at vende den katastrofale udvikling.

  Kommentar by Peter Nielsen — 20. april 2021 @ 19:17

 27. Han var nu ellers ret interessant på DDR’s redioprogram “Harddisken”, men selvfølgelig er man nødt til at hade danskerne for at være inde i varmen i DDR

  Kommentar by Træt — 20. april 2021 @ 19:27

 28. ISaksens indlæg er det rene idioti, gennemsyret plat og åndsforladt volapyk.

  Kommentar by LarsB — 20. april 2021 @ 22:41

 29. Randahl Fink hader sit eget land og sine landsmænd. Hans udslyngning af racismekortet er virkningsløst. Det er for længst slidt op. Hans fordomme om de mennesker, der ikke ønsker Danmark ødelagt af masseinvasion af tilhængere af fredens religion, er massive og kvalmende. Jeg føler mig ikke ramt. Jeg er ikke overvægtig, jeg har ikke et lorteliv, jeg lever ikke af usunde pizzaer, jeg kan godt skrive det danske sprog, jeg har lige så god en uddannelse som ham,jeg er ikke bange, men bekymret på mine efterkommeres vegne.

  Jeg forstår udmærket hvad der er ved at ske. Men selv om han havde så ret i sine fordomme om mig, giver det ham vel ikke ret til at udskamme etniske danskere af den grund. Jeg tror det er Fink der har et røvkedeligt lorteliv, og derfor ønsker mere action i form af skyderi i gaderne, mere narko, mere bandevold, mere terror, flere ghettoer, flere klienter, mere socialt bedrageri, højere skatter, mere farverig multikultur, der kan holde ham vågen. Hvad laver han mon i sit lille IT-firma. Hvorfor er han så begejstret for Islam. Er han selv konverteret? Lever han af lavt betalt udenlandsk arbejdskraft? Nærer ham mon i det skjulte en beundring for IS?

  Kommentar by JC — 21. april 2021 @ 08:52

 30. Hali halal.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/halal-naegter-lars-bortvist-fra-sit-job/8539454

  Kommentar by P — 21. april 2021 @ 09:55

 31. # JC

  Husker at Region Hovedstaden for nogle år siden havde hyret nogle topfolk fra Hizb ut-Tahrir til at teste deres nye IT-system.
  Herunder den daværende talsmand for Hizb ut-Tahrir, Junes Kock.

  Måske de nu har fået en tjans i Finkens IT-firma?

  Kommentar by Revisoren — 21. april 2021 @ 14:36

 32. Er RF radigal?

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 23. april 2021 @ 10:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper