22. april 2021

Marokkanere tiltalt for 794 forhold, dømt for vold, voldtægt mv.: Sofiane Amouhlal, Artjoms Guzovskis

Tirsdag blev to yngre mænd dømt ved Københavns Byret i et sagskompleks der omfatter 794 tiltaler, herunder vold, voldtægt af en 14-årig pige, bedrageri, gaderøverier, hærværk, utallige trafikforseelser mv. Anklageren krævede udvisning, men de slap med fængsel i henholdsvis 3 år og 11 måneder og 2 år og 10 måneder, samt den berømte ‘advarsel om udvisning’. Der er ikke navneforbud, men intet medie har bragt navnene på de dømte.

(19-årige Sofiane Amouhlal og 20-årige Artjoms Guzovskis på bar i København; Foto: Tilsendt)

Det drejer sig om 19-årige Sofiane Amouhlal og 20-årige Artjoms Guzovskis , begge marokkanere, sidstnævnte fra Marrakesh. Anklageskriftet er på 103 sider, og det vil blive for omfattende at gå i detaljer med her. Man kan næsten følge dem dag for dag, blandt andet fordi de på Instagram praler med køreture i dyre biler. Det være sig eksempelvis en Mercedes GLS, en Rolls Royce, en Porsche 911, en orange Lamboghini, en Range Rover, en BMW og flere Audier. Enkelte af bilerne omtales i anklageskriftet, blandt andet en tur i en Audi A6 med mere end 200 kilometer i timen. Filmer med mobiltelefon under kørsel, overhaler højre om, kører på en cykelsti mv.

“Blandt de mange tiltaler, som de to unge nu er dømt for, er sager om vold, røveri og hærværk. De blev blandt andet fundet skyldige i et voldsomt gaderøveri og sammenlagt otte voldelige overfald. Et af dem begik de sammen, mens de øvrige enten blev begået sammen med andre gerningsmænd eller alene. I flere tilfælde blev overfaldene filmet på video og efterfølgende delt på sociale medier.

I retten blev de unge, der er henholdsvis 19 og 20 år, også dømt for voldtægt af en 14-årig pige. Den 20-årige blev dømt for selve voldtægten, mens den anden blev dømt for andet seksuelt forhold end samleje.” (Politi.dk, 20. april 2021)

Video (Artjoms Guzovskis, Instagram stories, ‘biler’)

“De blev også dømt for 10 biltyverier og den ene af dem for en lang række færdselsforseelser.” (Politi.dk, 20. april 2021)

Billeder

(Dokumentation: Instagram)

(Dokumentation: Facebook, Artjoms Guzovskis aka Artjom Marwan, 17. april 2019)

Oploadet Kl. 01:41 af Kim Møller — Direkte link43 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/118613/trackback

43 Comments »

 1. Danimakistani funnyland. De må have skreget af grin i retten, da dommeren kom ud og gav dem en advarsel om udvisning efter 800 forhold. Snart er de løsladt. Man skal huske at orientere sig grundigt i alle kryds, selvom man kører over for grønt i Kabulhavn i dag. Ellers dør man.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 22. april 2021 @ 01:54

 2. Det lyder som om de begge to er så mindrebemidlede, eller bare fuldstændigt understimulerede hjemmefra, at de reelt set ikke har et sprog, eller er i stand til at kommunikere på en sammenhængende måde, der giver mening for andre.

  Skal vi ikke gætte på, at der er tale om den helt gængse udgave af muslimer, opdraget med den daglige og traditionelle omgang tørre tæsk, og så ikke ret meget andet?

  Kommentar by Kimski — 22. april 2021 @ 03:21

 3. Godt de ikke blev udvist, ellers var vi gået glip af to dygtige raketforskere/atomfysikere….

  Kommentar by Axl — 22. april 2021 @ 03:44

 4. Godt gået Gammeltoft Hansen og øvrige levebrødspolitikere.

  Kommentar by Nielsen — 22. april 2021 @ 04:02

 5. TO PRAGTEKSEMPLARER. Nu forstår man jo bedre hvorfor enhedslistens og de radikales feltmadrasser er så vilde med evighedsturisterne. Noget mere charmerende end disse to repræsentanter for herrefolket kan de røde kællinger næppe forestille sig.

  Civilisationen er kommet til Danmark. Og endnu mere berigelse er på vej. Vi bør være glade for og stolte af at vi er fundet værdige til at forsørge disse herlige typer.

  Ligesom Hitler blev modnet af at sidde i fængsel, vil disse to højtbegavede fyre nok også blive modnet, og når de kommer på gaden igen, vil de være klar til at gøre verden til et bedre sted.

  Lad os sende en taknemmelig tanke til Jelved, Zenia, Sofie, Ida, Pernillerne, Lars Lusk og DF_Tullesen.

  Kommentar by BENT A — 22. april 2021 @ 05:38

 6. Sideløbende afsoning?

  Kommentar by Træt — 22. april 2021 @ 06:20

 7. An hvor synd så ja de ikke få statsborgerskab

  Kommentar by redneck — 22. april 2021 @ 06:39

 8. Gad vide om et borgerforslag om, at straffen for hvert enkelt forhold skal lægges sammen kunne samle nok underskrifter? De burde begge være blevet idømt en fængselsstraf på 140 år.

  Kommentar by kartoffeldansker — 22. april 2021 @ 07:01

 9. kartoffeldansker — 22. april 2021 @ 07:01
  Er det noget du kan bruge?

  https://nyeborgerlige.dk/blog/pernilles-blog/stop-det-nu/

  Kommentar by Hagmann — 22. april 2021 @ 07:42

 10. “Der er ikke navneforbud, men intet medie har bragt navnene på de dømte.”
  Et bevidst valg.

  Kommentar by Hagmann — 22. april 2021 @ 07:44

 11. Læser I med, I derude på venstrefløjen? – Hvorfor lade I stå til, sådan at lade anklagemyndigheden og dommerstanden ødelægge to friske unge mænd, bare på grund af nogle drengestreger?

  Nu håber vi dæleme, at I med omfattende lovgivning, får rettet op på disse gentagende uretfærdigheder rettet mod unge indvandredrenge – Okay, okay en smutter må vi forstå? Men nu hvor skaden er sket så forventer vi, at I står klar med rehabiliteringsjob, offentlig financierer uddannelse osv. osv.

  Allerhelst så vi, at knægtene fik tilbudt stillinger som fuldmægtige (eller lignende) i en offentlig forvaltning; gerne på Københavns Rådhus sammen med nogle af de gamle gutter fra Blekingegadebanden – Det kan kun gå for langsomt!

  Kommentar by T. Flodur — 22. april 2021 @ 08:05

 12. Ser ud til det er umuligt at blive udvist.

  Kommentar by poul thomsen — 22. april 2021 @ 08:39

 13. Der sker ikke noget, før man anlægger et fængsel i Gentofte kommune, udelukkende for muslimske fanger.
  Fangerne får fodlænker på og må færdes frit i kommunen døgnet rundt.
  Træder de udenfor Gentoftes kommunegrænse skal de afsone resten af straffen i enecelle.
  Så vil nogen gøre noget.

  Kommentar by Gustav Jensen — 22. april 2021 @ 08:48

 14. Ja når Domstolene vil gøre sig selv til grin i forhold til forbryderne er det da et fabelagtigt eksembel. Pinligt.
  Hjertelig tak til Paludan for hans indats. Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God torsdag mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 22. april 2021 @ 08:51

 15. Næsten 800 kriminelle forhold og hvad er det man siger om “skyggetallene”? Ca. 10 gange flere. Ingen udvisning, Tesfaye?

  Kommentar by Santor — 22. april 2021 @ 09:55

 16. Jeg er voldsomt forarget! Vi danskere er fuldstændigt til grin, banditterne kan umuligt have den mindste respekt for det danske retssystem! De kan gøre hvad f***** der passer dem og så får de et lille slask over fingerne, latterlige domme og ud når halvdelen af straffen er afsonet. Ud af fængslet vel at mærke, ikke ud af landet desværre!
  NB. er ved at sætte en landsdækkende kampagne igang, man kan støtte med et beløb!

  Kommentar by Den Nervøse — 22. april 2021 @ 10:24

 17. Det var da sandelig en hård straf til de stakkels muslimske medborgere, hvad må de dog ikke tænke om det danske retssystem. Vi må da håbe at de efterfølgende kan få en masse hjælp til igen at blive veltilpassede borgere her i Danmark.
  Hvor må den hårde dommer have det dårligt med sig selv, selv efter tidlig prøveløsladelse kan der gå et par år inden de er ude igen.
  Vi må også håbe at afsoningen skal ske i et åbent fængsel og at de ikke bliver bitre på det Danmark, der har behandlet dem så dårligt.

  Kommentar by bjarne binee — 22. april 2021 @ 10:46

 18. Hvis de er dømt for 794 sager, stort og småt mellem hinanden! Så må der også være i omegnen af 794 ofre! Hvad agter vores politikere at sige til dem? Er det mon en af de sager hvor politikere om føje år stiller sig frem og undskylder? Vi er jo af parnasset blevet belært om at vi engang i fremtiden vil stille os op og undskylde over for syrerne!
  Egentligt så tvivler jeg, for de 794 ofre er jo bare almindelige danskere og dem er vores politikere åbenlyst fuldstændigt ligeglade med!

  Kommentar by Den Nervøse — 22. april 2021 @ 11:38

 19. NÅR FOLK ER REJST SÅ LANGT, hele vejen op gennem Europa, bare for at berige os danskere, og hjælpe os med at få styr samfundet, så ligner det da ikke noget med så strenge og hårde domme. Det er jo noget med 2-3 dages fængsel pr. forbrydelse. Det er da hårdhjertet og ikke spor humant.

  Derimod er dommen over danskeren Nanna Skov Høpner alt for mild og human. 2 års fængsel for at sige to forkerte ord der antydede en vis kritik af regeringen, det er da alt for lidt. Havde det været 5 år pr. ord, ialt 10 år, kunne man forstå det. Men kun 1 år pr. ord er en skandale.

  Dommerstanden ser ud til at trænge til noget efteruddannelse. De er hårde som sten overfor indvandrere som har været en smule kåde, og blødsødne som skumgummi overfor danskere der har antydet at regeringen ikke er 100% ufejlbarlig.

  Det er jo ligefør dommerne burde idømme sig selv nogle dagbøder eller fængselsstraffe.

  Kommentar by BENT A — 22. april 2021 @ 11:57

 20. …at få styr på samfundet

  Kommentar by BENT A — 22. april 2021 @ 11:59

 21. Kommentar by T. Flodur — 22. april 2021 @ 08:05.

  Det er vel kun ret og rimeligt, at de relevante venstrefløjspolitikere træder tilbage, og overlader deres stillinger til disse unge muslimske udgaver af Niels Bohr og Albert Einstein.

  Det manglende da bare, og ville samtidigt være et gennemført udtryk, for den “inklusive” ånd der er fremherskende på Borgen, hvor etniske danskere som slagtekvæg nu er den nye vision, på vejen mod endnu et venstreorienteret Utopia, igen med den tilhørende mur og henrettelsespeloton, som traditionen jo byder det.

  Kommentar by Kimski — 22. april 2021 @ 12:27

 22. Hvorfor er muslimer altid bange for at blive udvist til eget islamiske paradis Bumfuckingstan?
  De siger, at de flygtede fra islam fordi de blev forfulgt; alligevel – når de kommer til Vesten, arbejder de hårdt for at indføre Sharia og islam i Vesten.
  Det hænger jo ikke sammen, så vi må konkludere at muslimer bliver påført en psykisk sygdom når de vokser op – sygdommen hedder islam.
  Vesten må tage konsekvensen og officelt erklære islam for en psykisk sygdom, der invaliderer for hele livet.
  Forhåbentlig kan man opfinde en vaccine mod den islamiske galskab.

  Kommentar by Gustav Jensen — 22. april 2021 @ 14:56

 23. 2 primater som bare skulle op i en kødkværn.

  Kommentar by Jp — 22. april 2021 @ 15:06

 24. Glem ikke at dette er sket på DFs vagt. Nye Borgerlige all the way.

  Kommentar by Realisten — 22. april 2021 @ 15:10

 25. Hvor mange følger der med?
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/medie-udenrigsministeriet-vil-evakuere-fireaarig-pige-fra-syrien-lejr/8541047

  Kommentar by Islamarebad — 22. april 2021 @ 15:36

 26. Artjoms Guzovskis er et lettisk navn, og han er hvid (ligner en europæer). Er du sikker på, at han er marokkaner? Hvordan er han i givet fald blevet marokkansk statsborger?

  Kommentar by Odo — 22. april 2021 @ 16:13

 27. At få så meget mængderabat er imponerende. Det svarer til et par dage per sag. At man for rabat når man har flere sager, er en af de største fejl i det danske retssystem.

  Kommentar by Multikulti ist tot — 22. april 2021 @ 16:14

 28. – Odo

  Det oplyste min kilde. Han har begge flag på en af FB-profilerne.

  Kommentar by Kim Møller — 22. april 2021 @ 16:25

 29. Hvad fanden laver de marokkanere overhovedet i Danmark?

  Mig bekendt så er der ikke krig Marokko? 🙄

  Kommentar by Bjovulf — 22. april 2021 @ 17:41

 30. – Odo

  https://www.facebook.com/photo?fbid=2378287088905835&set=a.104037496330817

  Hvis du ser på dette billede, giver det måske bedre mening. Her ligner han nok mere en marokkaner. Jeg tror, at det er lyset fra det blitz, som de typisk bruger på klubber, når der skal fotograferes, da det er mørkt, der snyder lidt på billedet. Han har selv angivet, at han hedder “Amir” efter sit navn på Facebook samt at han kommer fra Marrakech. Herudover har han et marrokansk samt russisk flag på sin profil på Instagram. Navnet kommer måske heraf og den ene af hans forældre er måske fra Rusland. Da der er udvisningspåstand i anklageskriftet, er han i hvert fald ikke dansk statsborger. Jeg skal dog ikke kunne sige, hvorvidt han har russisk eller marrokansk statsborgerskab, men at dømme ud fra hans profil identificerer han sig i hvert fald stolt som en fra Marokko, så jeg tænker, at det nok er mest sandsynligt. Hvad han så laver i Danmark, når han er så stolt af at være fra Marokko, skal jeg ikke kunne sige.

  Kommentar by AJ — 22. april 2021 @ 17:44

 31. Hvad han så laver i Danmark, når han er så stolt af at være fra Marokko, skal jeg ikke kunne sige.

  Kommentar by AJ — 22. april 2021 @ 17:44

  Det store veldækkede tag-selv bord i Danmark er uhyre attraktivt i den store underverden. Vi er også blevet berigede med mange kriminelle “englændere” som i kraft af Commonwealth har huset mange, der lugtede en hurtig gevinst i Danmark, som f.eks. https://da.wikipedia.org/wiki/Sanjay_Shah

  Kommentar by tavsen — 22. april 2021 @ 17:53

 32. “Anklageren krævede udvisning, men de slap med fængsel i henholdsvis 3 år og 11 måneder og 2 år og 10 måneder, samt den berømte ‘advarsel om udvisning’.”

  Vores korrupte dommere arbejder direkte imod etniske danskeres velfærd og interesser. Som skatteborgere er vi (som sædvanlig) helt til grin for vores egne penge.

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. april 2021 @ 18:56

 33. Realisten — 22. april 2021 @ 15:10 skrev:

  “Glem ikke at dette er sket på DFs vagt. Nye Borgerlige all the way.”

  Hvornår ønsker “Nye Borgerlige” at de helt nødvendige masse-udsendelser af ikke-vestlige fremmede påbegynder?

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. april 2021 @ 18:58

 34. Jeg syns det er synd for de 2 unge homoseksuelle Muslimske drenge.
  Som så mange andre muslimske mænd/drenge er de tvunget til at mødes i dyre biler, så de ikke afsløres som værende seksuelt afvigende (i Islams øjne) og bliver kastet ud fra en høje bygninger.
  Vi ser dem hele tiden, over alt, siddende i deres biler, råbende og brovtende for ikke at blive afslørede. Det er altså sørgeligt.

  Kommentar by Jesper Fræer Nielsen — 22. april 2021 @ 19:38

 35. Hvor er gode gamle Paul Kersey og hans fingernemme ven, lange Wildey blevet af.

  Kommentar by LarsB — 22. april 2021 @ 19:41

 36. >29 Bjowulff 17:41
  Jo der er godt nok krig. De fører den mod Danmark og Norge. Men vi forsvarer os desværre ikke. -Og det er så mod de sandniggere,der har besat Danmark,at vi ikke forsvarer os. Vi har travlt med at beklage os over elevrådsformænd,som synes at have overtaget hele embedsvældet OG regeringsmagten.

  Kommentar by Nielsen — 22. april 2021 @ 20:35

 37. Om billedmaterialet: CL 89 04? er vist nummerpladen på den ifgl filmen “opgraderede” bil.

  Kommentar by Nielsen — 22. april 2021 @ 21:13

 38. Det er relativt nemt at udpege samfundets danske kræftknuder.
  Spørgsmålet er blot hvordan manfjerne dem ?

  Kommentar by Bilka — 22. april 2021 @ 21:25

 39. Lad os håbe at de pårørende til perkernes ofre finder perkerne, og tager over der hvor det mohammedanske retssystem spillede fallit.

  Kommentar by piphans — 22. april 2021 @ 23:05

 40. Støt Paludan. Støt SIAD http://www.siaddk.wordpress.com og støt http://www.frafalden.dk. God Fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 23. april 2021 @ 07:33

 41. Dommene er en skændsel.

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 23. april 2021 @ 10:06

 42. Mon ikke islamisten Sikandar Siddique er pavestolt af sine muhammedanske trosfæller?

  Kommentar by Revisoren — 24. april 2021 @ 09:37

 43. Berlingske skriver at de to har statsborgerskab i andre EU-lande og derfor ikke kan udvises:
  https://www.berlingske.dk/samfund/to-udlaendinge-doemt-for-over-600-forbrydelser-derfor-maa-de-blive-i

  Noget mærkværdigt for massevis af eksempelvis hollændere er da blevet udvist for narko-relateret kriminaliet og rumænere udvises på daglig basis.

  Håber satme at anklagere anker den skoddom.

  Kommentar by Jävla Svensk — 24. april 2021 @ 12:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper