23. april 2021

Mikael Jalving: “Danmark er ikke ved at udvikle en brun underklasse. Danmark har importeret en…”

Måske er synligheden blot en konsekvens af sociale medier, for jeg mindes ikke at NGO’erne var så radikalt venstredrejede i 90’erne. Når man scroller Tim Whytes ageren på Twitter, så er han 1:1 en venstreradikal aktivist. Når Socialdemokraterne nævnes, så er vinklen kritisk, de er ikke venstreorienterede nok.

Som ung var Tim Whyte sekretariatsleder for Operation Dagsværk, der i disse år åbent samarbejdede med Internationalt Forum. En organisation, hvis tidsskrift Gaia blev redigeret af tre beboere fra AFA-kollektivet på Amicivej, herunder Pelle Dragsted, samt den senere leder – Blekingegadebandens Thorkil Lauesen. Vi er med andre ord langt fra den gennemsnitlige dansker, der finansierer verdensredderens gloriepudsningen.

Mikael Jalving kommenterer på JP.dk – Mellemfolkeligt Samvirke er venstrefløjens forlængede arm – og alle finder sig i det.

“I gamle dage, da jeg var ung, interesserede Mellemfolkeligt Samvirke sig for udviklingen i de varme lande, ulandshjælp, Opration Dagsværk og den slags. Sådan er det ikke længere. …

Det kan man forvisse sig om ved at læse den kronik, som organisationens generalsekretær Tim Whyte forleden skrev i asylavisen Politiken. Her gør han sig til talsmand for det synspunkt, at Danmark er ved at udvikle en brun underklasse.

Den pæne mand må have slugt en kamel eller to. Danmark er ikke ved at udvikle en brun underklasse. Danmark har importeret en brun underklasse, særligt fra muslimske lande, igennem snart 40 år, altså næsten lige så længe som Tim Whyte har levet på denne klode. Hvordan det er forbigået hans opmærksomhed, er lidt af et mysterium, men måske skyldes det, at aktivisten, der blev generalsekretær, er vokset op på Østerbro i København og vistnok i dag bor i en husbåd ved en fashionabel bådebro, hvor man ikke behøver forholde sig til globaliseringen af den danske velfærdsstat. Eller også skyldes det, at han er sådan en, der ‘vil verden’.

Derfor vil han da også have ’samlet en handlingsplan mod diskrimination uanset ofrenes hudfarve, tro eller etniske herkomst«, altså i Danmark, ikke i Tyrkiet, Irak, Libyen eller Somalia.”

(Tim Whyte på Twitter, 21. april 2021)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/118633/trackback

71 Comments »

 1. USA fører an i woke nonsens, lige efterfulgt af Danmark.

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 23. april 2021 @ 10:07

 2. Vi brugte Operation Dagsværk til en lovlig pjækkedag fra gymnasiet; Burger King og en film i Cinema 1-8 lokkede mere end kommunistisk indsamling.

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 23. april 2021 @ 10:12

 3. I dag hedder det Friday For Future – pjækkedag fra skolen, så umodne piger kan føre sig frem som verdensfrelsere

  Svenske Greta Thunberg, danske Selma Montgommery, tyske Naomi Seibt, norske Gina Gylver, frankrig Lois Mallet(22årig ung mand)

  Det er de ekstremister medierne giver taletid. Klima er den ny verdensreligion, og lur mig om ikke corona er del af planen !
  få lukket det private erhvervsliv, få nedlagt landbruget – omlægning af energisektoren og krav om elbiler. Borgere får intet valg, det er bare kæft trit og retning.

  Kommentar by k.m. — 23. april 2021 @ 10:40

 4. Han er hardcore hudfarveracist, akkurat som sin lidelsesfætter Courage. Apropos kunne man forleden høre i P1 (da den forudsigelige skueproces var afsluttet) at BLM sidste forår og sommer stod i spidsen for en masse folkelige “fredelige demonstrationer”.

  Kommentar by DavidK — 23. april 2021 @ 10:43

 5. Husk at IK spiller en rolle.

  Kommentar by KineserSnot — 23. april 2021 @ 10:45

 6. Kommentar by DavidK — 23. april 2021 @ 10:43

  Har du tidspunktet, det kunne være interessant med et klip

  Kommentar by KineserSnot — 23. april 2021 @ 10:47

 7. “Massive protester” siger han, som om det er noget at være stolt af. De er blevet plyndret, hærget og afbrændt mere end på noget andet tidspunkt de sidste 50 år. 25+ er døde, 14.000+ arresteret. Men han er sikkert en af dem der undskylder det med at det er “mostly peaceful”, mens han, den pæne hipstersocialist, hemmeligt gokker den af når han ser de prægtige negermænd hærge.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 23. april 2021 @ 10:57

 8. https://www.foxnews.com/opinion/tucker-carlson-makhia-bryant-shooting-knife-fights-human-rights
  At a triumphant press conference Wednesday, leading Democrats unveiled their findings, which are now a plank in the party’s platform: they’re going to allow children to stab each other.

  Stabbing people has long been taboo in this country, especially for those under 18. For decades, young Americans have hidden their switchblades, their stilettos, their K-Bars and machetes. Kids were forced to live as if plunging blades into strangers was something to be ashamed of instead of a normal, heathy part of childhood. No more. Knife fights are human rights. Stabbing can finally come out of the closet.

  Planen er altså “defund police” og tag skydevåben fra borgerne, så kan folk gå løs på hinanden med kniv og stikvåben.

  Venstrefløjen er roden til alt ondt

  Kommentar by k.m. — 23. april 2021 @ 11:05

 9. Mellemfolkeligt Samvirke er en af de verdensfrelsende organisationer, som danske skatteydere hælder hundreder af millioner ned i hvert år. Cirka 60 % af MS’ indtægter kommer fra statskassen.

  Kommentar by Crass Børsting — 23. april 2021 @ 11:05

 10. Göbbels må have opfundet NGO-erne.
  NGO = Neue Germanischer Orginzation.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 23. april 2021 @ 11:20

 11. @KineserSnot, husker det simpelthen ikke. Det har nok været P1-debat eller Orientering, eller måske sågar på radio4. Men det er jo ikke første gang, så det er blot at have kanalerne åbne, og vente til næste gang emnet strejfes. Bed vist mest mærke i det fordi det slog mig, at der jo sådan ikke var nogen grund til at underspille eller nedtone voldsorgiet længere, når nu det ikke ser ud til at gentage sig foreløbig alligevel.

  Er der i øvrigt andre som har studset over, at Kretzerne på DR altid dækkede BLM-demonstrationer på god og sikker afstand, f.eks “et par gader herfra hvor jeg står” osv? Hvorimod fru Kretz ikke havde problemer med at stille sig ned midt blandt Trump-støtterne 06.01.2021, og rapportere live derfra, medens demonstrater stod og råbte til kameraet to meter væk. De samme “voldelige højreorienterede” demonstranter som senere på dagen – viste det sig – ifølge Kretzerne, havde planlagt et statskup i USA. Hverken hende, kameramanden eller DR opfattede på nogen måde demonstrationen som en sikkerhedsrisiko.

  Kommentar by DavidK — 23. april 2021 @ 11:22

 12. Begrebet ‘gamle sure mænd’ er opstået helt naturligt som modreaktion på, at venstreradikale woke aktivister og journalister har erobret den offentlige mening gennem en blanding af grov mediemanipulation og intimidering i den private sfære.

  Tilføjes ydermere tidens trend med at vælge unge uerfarne og uvidende leder til poster, de basalt set ingen forudsætninger har til at bestride, men som i stedet kompenserer gennem medietrænet kropssprog og et smukt udseende og evner dydigt føje den mest højtråbende eller truende aktivist, så vi får fred på en gelinde måde, så er det opskriften på, at sofaerne derhjemme fyldes med gamle sure mænd og kvinder.

  Kommentar by traveler — 23. april 2021 @ 11:34

 13. Jordan Peterson forudser døden for MSM , i takt med at folk gennemskuer mediernes omgang med sandheden.
  Jeg ved ikke om han får ret, synes ellers regeringens hjernevask fungerer perfekt i samarbejde med medierne om alvorlige emner som klima, indvandring, kriminalitet og vaccine

  Kommentar by k.m. — 23. april 2021 @ 11:46

 14. DET ER ret væsentligt at CHRISTIANSBORG fører an i kampen mod det danske folk, for det gør borgen jo. Det er den som hælder millioner og milliarder af kroner i godhedsindustrien og indvandringsindustrien, i co2-religiøse tiltag, og i alle mulige andre tiltag som ikke gavner danskerne, tværtimod.

  De tusindvis af milliarder som opkræves hos skatteyderne og derefter bruges (er blevet brugt) på fjollede eller på anti-danske formål, har skævvredet samfundet i et omfang, så det risikerer at bryde sammen inden særlig længe. Halvdelen af statsbudgettet anvendes til forgyldning af særinteresser eller udlændingeinteresser.

  Indvandringen alene har siden 1980 kostet TUSINDER AF MILLIARDER kroner. Og samme indvandring truer nu alle danskeres liv og fremtid.
  Hertil kommer at Borgen bruger stadig flere penge på propagandasendere og radikale papiraviser. (noget som undergraver demokratiet og rigets sikkerhed) Og på bureaukratier som er fjendtlige, tyranniske og nidkære overfor familier, mænd, forældre og børn.

  Ligesom Borgen tillader eller ansporer til at retsvæsnet og socialvæsnet m.m. at udvikle sig til et dobbelt eller tredobbelt system hvor borgerne behandles meget forskelligt, alt efter om de er papirdanskere eller ægte danskere. De sidste diskrimineres på mange punkter.

  Danmark er nu inde i samme slags procés som Sverige, og ændres kursen ikke får danske byer samme sørgelige skæbne som Malmø, Gøteborg, Uppsala og Stockholm osv.

  Kommentar by BENT A — 23. april 2021 @ 11:54

 15. Ud af Sveriges befolkning på 10-11 millioner lever mindst 600.000 velfærdsflygtninge af offentlige ydelser.
  I starten påstod venstrefløjen at de fremmede ville være en berigelse for Sverige, det gør de ikke så højlydt nu.

  Kommentar by k.m. — 23. april 2021 @ 12:20

 16. Dommen må omstødes, ellers er USA dødt. Det er massiv påvirkning og afpresning af domsmændene

  Kommentar by Svend — 23. april 2021 @ 12:29

 17. Tim Whytes første fejltagelse er antagelsen om, at de skulle være en “underklasse”. Igen ser vi hvor hårrejsende uvidende de i virkeligheden er, når det drejer sig om de folkefærd de har med at gøre.

  Det er lige præcis sådan DE tænker om Tim Whyte, mens de snyder ham så vandet driver, og skriger af grin over hans monumentale tåbelighed og naivitet, bag hans ryg.

  Liberale er sindssyge, det er nu et fastslået faktum.
  Og vi lader os styre af dem, fordi de stemmer deres lige så psykotiske meningsfæller ind i regeringerne, og derefter os alle lige ned i afgrunden.

  Kommentar by Kimski — 23. april 2021 @ 12:31

 18. Kommentar by traveler — 23. april 2021 @ 11:34.

  “Gamle sure mænd” er en orden jeg bærer med oprejst pande, og stor stolthed. Det betyder nemlig at jeg er normal, i en verden af skingrende vanvittige.

  Kommentar by Kimski — 23. april 2021 @ 12:34

 19. 60 dages betinget fængsel og 80 timers samfundstjeneste.

  Sådan lyder dommene til to mænd, som natten til den 26. oktober 2019 efter aftale bortgravede to totalfredede klitter på Skagen Sønderstrand.

  +++++
  Tre års fængsel til en coronademonstrant, det hænger ikke sammen.

  Kommentar by k. m. — 23. april 2021 @ 13:16

 20. I andre nyheder, som ikke drejer sig om at gøre et fingeret eller helt regelmæssigt mord til en verdensbegivenhed, som altså, som enhver burde kunne se, ikke er andet end en stor dum distraktion for mennesker der intet fatter om medierne og deres sataniske virkemåde, så bringer de virkelige nyheder fra Infowars nyheden om, at postvæsenet i USA sidder og arbejder for vores regning som SJW og gennemtrawler alle meddelelser på sociale netværk for at finde og censurere og anlægge sager imod det amerikanske folk igennem deres Soros-organisationer og SPLC

  Kommentar by Svend — 23. april 2021 @ 13:27

 21. Det er underholdende med selvfrelste subjekter der vil frelse verden, og alle kritikerne er bare racistisk fremmedhadere etc etc etc :-) :-) :-). Men kære selvfrelste subjekter. I skal ikke være bange. Nu kommer Joe Biden til og han vil halvere USA,s CO2 bidrag inden 2030, og han har inviteret Putin og Kina med til en diskussion, og så sandelig også Mette….Personligt lover jeg at mit pis ikke vil ramme grundvandet i år 2100. Ellers klag bare :-) :-) :-). (Dejligt med profetiske politiske målsætninger, som ingen kan huske eller lægger mærke til, til den tid. Så sandelig meget dyre ord. :-) :-) :-)). Pause. Støt SIAD.www.siaddk.wordpress.com.
  God weekend. :-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 23. april 2021 @ 13:32

 22. 13:32 Du vil med garanti ikke pisse meget længere, hvis vi bare lader stå til med Joe og Obamakartellet. Når de erklærer, at de vil cancel culture, så mener de det helt literalt – og nu, som du måske har bemærket

  Kommentar by Svend — 23. april 2021 @ 13:38

 23. Zoologisk orientering fra nettet.
  Den brune rotte, kaldes også ofte vandrerotte. Rotten er meget selektiv i sit fødevalg og er altædende, men den er også forsigtig når den støder på nye fødeemner. Rotter der lever i bygninger på landet lever i høj grad af korn og frø, men tager også gerne dyrisk føde i form af fisk, fugle og ådsler. Byrotter der lever tæt på danskere lever i også høj grad af affald, mad der er lagt ud, og hvad de ellers kan komme til af spiselige ting.
  Rotten er blevet almindelig og udbredt i hele landet, på nær enkelte småøer, men findes i størst antal i forbindelse med bygninger. Rotter er overvejende nataktive, men kan også finde på at vove sig ud om dagen. Den brune rotte kom først til Danmark for nylig og kan formodentligt kun leve her på grund af menneskelig aktivitet, så den betragtes typisk ikke som en ”naturlig” art i Danmark.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. april 2021 @ 13:39

 24. Har vi importeret en “UNDERKLASSE”? Er det nu helt rigtigt? Ser de importerede ikke snarere sig selv som den nye overklasse, det nye herrefolk og Danmarks sande ejere. Mens danskerne er fremtidens underklasse, trælle og slavearbejdere. Eller de vil blive gjort til vantro som med vold og mord skal fordrives og udrenses.

  I landet hvor feministerne har sejret ad helvede til, er der nu ca. 33% indvandrere, og Sverige er nu i frit fald. Danmark er oppe på 20% indvandrere, og importen fortsætter, selvom DR og Tesfay søger at nedtone, forvirre og bortforklare de voksende trusler og problemer med følelsesporno og tal-fup.

  (Tænke sig at DR benytter så skingre og latterlige typer som Greta Tunfisk, Chino Victoria, Selma M og Rosa Lund som vidner på at co2-skeptikere og invasions-skeptikere ingenting forstår)

  Kommentar by BENT A — 23. april 2021 @ 13:48

 25. 13:48 Jeg mener at huske, at 20% er der, hvor muslimske mindretal begynder at blive virkelig besværlige og sprænge bomber hele tiden

  Kommentar by Svend — 23. april 2021 @ 14:00

 26. Kommentar by BENT A — 23. april 2021 @ 13:48

  Jo, det er ofte en lokal mellemklasse, der importerer sig selv og ender som underklasse i Danmark.

  Selvom de selv oplever deres migration som, at de stiger markant i økonomisk formåen og især i forhold til deres hjemland stiger flere trin i socialklasse, hvilke netop er det attraktive ved at migrere, så betrages de ironisk nok i Danmark som en stakkels underklasse, der skal hjælpes og støttes, og de tildeles et hav af socio-økonomiske korrektionsfaktorer, så deres markante overkriminalitet og andre dårligdomme fordufter i de statistiske manøvrer.

  Kommentar by traveler — 23. april 2021 @ 14:18

 27. Kommentar by BENT A — 23. april 2021 @ 13:48.

  Fordi Greta Tunfisk, Chino Victoria, Selma M og Rosa Lund er lige så gennemført neurotiske som DDR’s kvindelige ledelse.

  Den nyeste research på området viser, blandt mange andre interessante ting, at får de ikke den daglige opmærksomhed som de mener sig berettigede til, så er en vis procentdel af dem reelt selvmordstruede, hvilket er en af grundende til den radikale stigning af anti-depressiver iblandt dem.

  Dertil skal så også lægges, at tv-shows som Sex & The City har lært de her kvinder fra en tidlig alder, at skal man fremstå som en moderne, stærk og selvstændig kvinde, så er det halvfyldte glas med vin efter arbejdstid, en vigtig tilføjelse til den stereotypiske maske, man præsenterer verden udadtil.
  Guderne må vide, hvad blandingen af de to ingredienser gør ved den gennemsnitlige, daglige dømmekraft.

  Og det er så de individer, som resten af samfundet lytter til, og lader træffe livsvigtige politiske beslutninger på vegne af.

  Selv fuldstændigt objektivt set, er der jo ikke det store at sige til, at det går af helvede til, med større og større fart.

  Men som Svend også er inde på ovenfor, så er de jo i bund og grund ikke andet end umådeligt naive værktøjer, for en gruppe magtgale psykopater, der ønsker verdensherredømmet for dem selv og deres.

  De har aldrig været andet, end et middel til at nå målet, men det klarer de så til gengæld også til et 13-tal med pil opad.

  Kommentar by Kimski — 23. april 2021 @ 14:24

 28. Kommentar by traveler — 23. april 2021 @ 14:18.

  Rigtig mange kommer fra familier, der i hjemlandende betragtes som yderst velhavende, udover det er din kommentar et pletskud.

  Kommentar by Kimski — 23. april 2021 @ 14:28

 29. Kystbanesocialister fra whiskybæltet sagde man dem i gamle dage. Rødvins kommunister tror jeg de hedder i dag, og som Morten Uhrskov så rigtigt skriver, så bor de fleste i liljehvide kvarterer. Folk som kører Tesla og er forarget over dem som kun har råd til en gammel halvforbudt oliebrænder! Eller folk som bor hvor den kollektive trafik fungerer og ikke hvor den lokale rutebil kun kommer en gang om dagen, hvis man er heldig og som slet ikke kan forstå at folk ikke bare bruger den kollektive trafik! Folk som har råd til at have de rigtige meninger, og som har råd til at have lokaler på Amicivej, en af landets dyreste adresser! Folk som tale henrykt om det multikulturelle og multietniske samfund, men som bor liljehvidt, og som er forargede over dem som ikke favner mutikulti! Det er folk som dem jeg overhovedet ingen respekt har for!

  Kommentar by Den Nervøse — 23. april 2021 @ 14:34

 30. 22) En vittig sidebemærkning over CO2 nyhederne som selv lokalradioerne bliver fyldt med….Der er ikke så meget andet MSM tør røre ved :-)….Og kan man ikke tale om andet, så kan man vel tale om vejret :-). PS. De Radikale hyler på TV2 (Hedegaard) over at IS-terrorister skulle havne hos Assad….Det ville da være synd for dem ik ? :-) (Ja det ville være en god løsning….men de radikale vil hellere have dem til Danmark…i live.:-))..En anden overskrift jeg bemærkede i et supermarked for et par dage tid siden på Politiken, var at arbejdsklimaet hos De Radikale på Christiansborg var så dårligt, at mange medarbejdere måtte lægge sig syge (Såån cirka overskrift)….. Det er klart. Det forstår jeg godt…ville også hurtigt lægge mig syg, hvis jeg påtvunget skulle arbejde hos De Radikale :-) . God weekend:-)

  Kommentar by Michael Unna — 23. april 2021 @ 14:35

 31. Fængsel og udvisning for drabsforsøg på Nørrebro
  En 29-årig og en 31-årig mand er blevet straffet med henholdsvis seks år og tre måneders fængsel og seks år og syv måneders fængsel for drabsforsøg og ulovlig våbenbesiddelse på Nørrebro i april 2013. Den 29-årige mand er ligeledes blev udvist af landet. Det oplyser statsadvokaten i København.

  Kommentar by JEA — 23. april 2021 @ 14:39

 32. Kommentar by Den Nervøse — 23. april 2021 @ 14:34

  Meget enig.

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 23. april 2021 @ 14:40

 33. Det har Mikael Jalving: “Danmark er ikke ved at udvikle en brun underklasse” ret i.

  Danmark har allerede udviklet en brun overklasse.

  Kommentar by Charles — 23. april 2021 @ 14:47

 34. DAGENS KULTURBETIGELSE

  Væbnet røveri mod kvinde i tog: Døren gik op – og ind kom gruppe af unge mænd

  En 46-årig kvinde blev torsdag aften røvet af tre mænd i toget mellem Holbæk og Roskilde, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi, som nu efterlyser de tre gerningsmænd og eventuelle vidner.

  Kvinden anmeldte klokken 21.52, at hun kort forinden havde oplevet, at de tre mænd, som var en del af en større gruppe, var kommet ind i togkupéen og havde henvendt sig til hende med en truende og nedladende tone. Her truede de hende med kniv til at udlevere en taske, som indeholdt cirka 2.200 kroner i kontanter.

  Efterfølgende steg de tre mænd af på Lejre Station, mens nogle af de øvrige fra gruppen fortsatte videre mod Roskilde.

  De tre gerningsmænd beskrives af politiet som:

  A: Mand, mellemøstlig af udseende, 18-20 år, 170-175 cm., almindelig af bygning, brun i huden, sort, kort hår, brune øjne, talte dansk. Var iført sort trøje med hvid tekst “VEST” eller “WEST” på venstre bryst, sko med hvide aftegninger. Bevæbnet med springkniv.

  B: Mand, mellemøstlig af udseende, 20-22 år, 170-175 cm., almindelig af bygning, brun i huden, sort, kort hår. Talte dansk. Var iført en mintgrøn hættetrøje og mørke bukser med lommer på siderne.

  C: Mand, mellemøstlig af udseende, kraftig af bygning. Iført mørkt tøj.

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 23. april 2021 @ 15:33

 35. At 23:

  Det vil sige, at de brune er en invasiv art, som Miljøstyrelsen står for regulering af?

  Kommentar by Bastardo — 23. april 2021 @ 15:41

 36. At 33:

  Monstro muslimistanere? Behead Allah.

  Kommentar by Bastardo — 23. april 2021 @ 15:43

 37. KL. 15.46 er blokeret ??

  Kommentar by BENT A — 23. april 2021 @ 15:55

 38. Nr. 36 er ang. udvikling af undertrykt danskerklasse.

  Kommentar by BENT A — 23. april 2021 @ 15:56

 39. DE GAMLE PARTIER har nu udviklet en undertrykt “DANSKERKLASSE” som skal finde sig i en sv…regn af hån, overgreb, sv. ne streger og u hyr ligheder.

  Vi overdænges med l.g., slud…, vr… og sind….. projekter. Co2 er en uskadelig og nødvendig luftart. Og Danmarks påvirkning af klimaet er under alle omstændigheder minimal. Ca. 1 promille sammenlignet med hvad Kina, Indien, Afrika, Rusland, Mellemøsten, Indonesien, Japan, USA og Europa mv. tilsammen udleder af co2. Det er totalt ligegyldigt for verdens klima om vi udleder mere eller mindre co2. Alligevel vil de gamle partier bruge hundredvis af MILLIARDER på deres religiøse tro på at det ikke først og fremmest er SOLEN der styrer atmosfærens temperaturer. Læs selv Bjørn Lomborg, Svensmark, Pra…. og mange andre ægte videnskabelige artikler. (glem FN og EU)

  Den store klimakrig er til gavn for snævre kliker, men bygger ikke på fakta, men på løse rygter og massiv propaganda.

  Mange flere eksempler på at de gamle partier konstant fu pper, udnytter og skader danskerne følger hen ad vejen.

  Kommentar by BENT A — 23. april 2021 @ 16:14

 40. # Jens Erik Andersson

  100 % enig.
  Undertegnede boykottede også de venstreradikale tosser fra Operation Dagsværk i min gymnasietid i 80’erne.

  Mens alle hippierne rendte rundt og samlede penge ind til diktaturet i Nicaragua og andre shitholes, sad vi andre fra KU i Nyhavn, og kørte store fadbamser ned…

  Kommentar by Revisoren — 23. april 2021 @ 16:45

 41. FRANSK KULTURBERIGELSE: MUSLIM DRÆBER POLITIKVINDE

  A female police employee has been fatally stabbed in a knife attack at a police station in Rambouillet, south-west of Paris.
  The 48-year-old unarmed administrative officer was stabbed in the neck.
  The 36-year-old attacker, who reportedly came to France from Tunisia several years ago, was shot and later died in hospital.
  Anti-terror prosecutors have taken over the inquiry, and the killing is being treated as a possible terrorist attack.
  The stabbing took place in the secure entrance to the police station on Friday afternoon as the worker was returning from her break at 14:20 (12:20 GMT).

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 23. april 2021 @ 17:33

 42. 1634 satte en stormflod vandet 6 meter over daglig vande i Ribe
  1985 sagde Al Gore, at verdenshavene ville stige syv fod(ca3½ meter) i nær fremtid.
  Klimaaktivister spreder fuphistorier om global opvarmning til at opnå en kommunist-ledet verdensorden.
  USA viser hvor hurtigt et land ødelægges når de forkerte kommer til magten.

  Kommentar by k.m. — 23. april 2021 @ 17:35

 43. Tiden er længe udløbet for at skAtteyderne skal financiere diverse private foreninger; hvis ikke private foreninger kan klare sig for deres medlemskontingenter, så er det fordi at de ikke har opbakning nok (eller for dyre direktører).
  Som skatteyder vil jeg heller ikke finaciere hverken stalinistiske, nazistiske eller islamiske foreninger, de må også selv skaffe penge til deres glorier…
  Derfor; ingen penge til foreninger, ligemeget hvem de er! Og det gælder også de forskellige mafiaer, kaldet partier!
  Ingen penge, ingen nassere, husker vi.

  Kommentar by Hul igennem? — 23. april 2021 @ 17:38

 44. “coronamaske” = ansigtsburka
  Det handler ikke om helbred, men underkastelse.
  De tager hele tiden små bidder af vores frihed, og når den er helt væk spørger folk :hvad var det der skete? vi så det ikke komme, for vi stolede jo på de folkevalgte, som frøen i gryden der ikke reagerede da vandet blev varmet langsom op

  Kommentar by k.m. — 23. april 2021 @ 17:53

 45. Kommentar by k.m. — 23. april 2021 @ 17:35.

  London og New York skulle have vært under vand, tilbage i halvfemserne.

  Klima-aktivister er enfoldige, letpåvirkelige, og naive, og har i dag overtaget den rolle, som fortidens landsbytosser havde.

  Desværre har overbefolkningen afstedkommet, at de nu er blevet en magtfaktor, fordi raten af mindrebemidlede stiger proportionelt med, at antallet af de mere intelligente er for nedadgående.

  Peg fingre af dem og nedværdig dem med fakta, fortrinsvis med udenforstående omkring dig, så budskabet spredes, og andre samtidigt oplever, at man altså ikke dør af at kritisere dem.

  Kommentar by Kimski — 23. april 2021 @ 18:16

 46. Folk i Houston i røvtrætte af helgendyrkelsen af den afdøde, dømte voldspsykopat og narkoman George Floyd:

  A racial slur was spray painted over a popular mural of George Floyd in downtown Houston on Thursday.

  Someone wrote the words

  Nigger lives don’t matter

  across the mural located on Chartres and Bell Streets.

  https://abc13.com/george-floyd-mural-in-downtown-houston-vandalized/10537771/, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 23. april 2021 @ 18:17

 47. Jens-Erik Andersson — 23. april 2021 @ 18:17:

  Det kunne sagtens være Anti-Fa/BLM-typer, som har skrevet det for yderligere at dæmonisere og oppiske had imod hvide amerikanere.

  Den slags anti-hvide “hate-hoaxes” sker hele tiden.

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. april 2021 @ 19:26

 48. Når nr. 37 kl. 15.46 med den oprindelige tekst stadig er “awaiting moderation”, er det så pga. bestemte ord, eller fordi hård co2-kritik er et risikabelt tabu-emne? Teksten er nu på 16.14, men med en del ord i ændret udgave/ stavet forkert. Gør det en forskel for filtret? Teksten er et forsøg på at vise at politikerne har udviklet EN UNDERTRYKT DANSKERKLASSE. Foreløbig er kun eet eksempel kommet med. Men der er mange flere.

  Kommentar by BENT A — 23. april 2021 @ 19:38

 49. Professionelt hit job på Tommy Robinson af Jane Bradley og Michael Schwirtz:

  U.K. Far Right, Lifted by Trump, Now Turns to Russia

  The anti-Islam agitator Tommy Robinson struck gold in America. Keeping it might require help from Moscow, where other British far-right activists are also finding friends

  LONDON — Two days after supporters of former President Donald J. Trump stormed the U.S. Capitol, but failed to reverse his election defeat, a defiant shout sounded from across the ocean. Tommy Robinson, Britain’s loudest amplifier of anti-Islam, far-right anger, insisted the fight was not over.

  “You need to pick yourselves back up,” Mr. Robinson said in an online video viewed tens of thousands of times. “As Donald Trump says, it’s only just beginning.”

  A former soccer hooligan and founder of the English Defence League, one of Britain’s most notorious nationalist groups, Mr. Robinson has largely been a pariah in his home country but Trump loyalists embraced him much the way they embraced many of the American extremist groups whose members would join the Capitol riot, including the Proud Boys and the Oath Keepers.

  Mr. Robinson appeared on Fox News and Infowars. A right-wing U.S. research institute even bankrolled a 2018 rally in London that foreshadowed the violence at the Capitol: Mr. Robinson’s supporters attacked police officers in a street fight near Parliament. A month later, Representative Paul Gosar, Republican of Arizona, flew to London to speak at a second rally for Mr. Robinson.

  His message? Keep fighting. https://www.nytimes.com/2021/04/23/world/europe/uk-far-right-tommy-robinson-russia.html, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 23. april 2021 @ 19:47

 50. ‘Brownie’ er en chokoladedessert, som man oftest finder i form af små, kvadratiske stykker. ‘Brownie’ er karakteriseret af sit sprøde ydre, og saftige, karamellagtige kerne. ‘Brownie’ kan udover sin rige, chokolademættet kerne, også glaseres med brun chokolade…

  Vi stopper her, da BLM, CAIR, UN, EU, MuslimBrotherhood, Khalif of Mekka, Det Islamiske Storråd for Danmark og Det Radikale Venstre netop har erklæret alle ‘Brownier’ for islamofobiske og racistiske.
  Fremover vil enhver kagespiser med en ‘Brownie’ på eller i sin person, blive anholdt og ramt med 10 stenslag uden nåde.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. april 2021 @ 19:57

 51. # KIMSKI 18.16 OG K.M. 17.35:

  JA, RISIKOEN FOR AT DØ AF CO2 er for en dansker ca. 1000 eller 10.000 gange mindre end risikoen for at dø af indvandringens konsekvenser. Og de første mange hundrede år kan man føle sig helt co2-tryg.

  Omvendt er risikoen for at invasionen snart og forbløffende hurtigt vil få ubehagelige eller blodige konsekvenser for nærmest alle danskere kæmpestor. Måske 100.000 gange større end risikoen for at blive kvæstet af co2 molekylerne.

  Alligevel kværner politikerne, MSM og skøre aktivister døgnet rundt løs om co2. Og solen er sat i skammekrogen.

  Kommentar by BENT A — 23. april 2021 @ 20:01

 52. Støt nu op om Tommy Robinson, Proud Boys og Oath Keepers, når ingen andre gør, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 23. april 2021 @ 20:18

 53. Jens-Erik Andersson — 23. april 2021 @ 20:18 skrev:
  “Støt nu op om Tommy Robinson, Proud Boys …”

  “Tommy Robinson”s loyalitet ligger ikke i Vesten, men hos et lille land i Mellemøsten. Han har adskillige gange angrebet/tilsvinet rigtige engelske nationalister. Han er godkendt opposition.

  “Proud Boys” er en multi-etnisk pro-LGBT-gruppe, som aldrig siger noget positivt om Hvide amerikanere.

  Der findes LANGT bedre grupper/personer både i USA og England.

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. april 2021 @ 20:57

 54. Udfra hvad nettet har skrevet om Tommy Robinson ser han ud til at være en modig mand, en helteagtig og helgenagtig forkæmper for sandhed og ret. Han forsvarer de engelske børn mod børnemishandlere, og han forsvarer England mod afrikanisering og islamisering. At han skulle være et dårligt menneske, har jeg kun læst hos Peter Nielsen. Hvor betragter PN Robinson som en person der bør advares imod, og de langt bedre personer mv. hvem er så det?

  Kommentar by BENT A — 23. april 2021 @ 22:03

 55. TEKSTERNE 37 KL. 15.46 (blokeret) og 40 KL. 16.14 (omskrevet med stavefejl for at komme gennem filtret) forsøger at påvise at co2 propagandaen er humbug hele vejen igennem.

  Kommentar by BENT A — 23. april 2021 @ 22:12

 56. Hele klimakatastrofeteorien er nonsens. Det er blevet tilbagevist forlængst. Der er jo ingen model, som giver konkrete forudsigelser, hvorfor der ikke er nogen teori, kun tomme postulater. Ligesom psykiatri, kun tomme postulater og indholdsløse floskler

  Kommentar by Svend — 23. april 2021 @ 22:33

 57. BENT A — 23. april 2021 @ 22:03 skrev:
  “Udfra hvad nettet har skrevet om Tommy Robinson ser han ud til at være en modig mand, en helteagtig og helgenagtig forkæmper for sandhed og ret.”

  Det kommer nu rigtig meget an på, HVOR på nettet man læser/lytter. Det er vist kun hans mest dedikerede fans, som stadig omtaler ham på den måde.

  TR og folkene omkring ham bruger jævnligt de SAMME tomme udskamningsord (“racister”, “anti-semitter”, “homofober” etc) som venstrefløjen om engelske patrioter, herunder fx folkene omkring “Patriotic Alternative”, som er loyale overfor den indfødte britiske befolkning, ikke lande i mellemøsten.

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. april 2021 @ 22:34

 58. 22:34 Tommy er den bedst artikulerende debattør overhovedet. Han har forsøgt at balancere på en umulig kant, og det er svært at se, at han har fejlet

  Kommentar by Svend — 23. april 2021 @ 22:44

 59. SVEND 22.33: Ja, co2 hysteriet bygger på nonsens. Men co2 politikken bliver en økonomisk katastrofe for danskerne, ligesom corona- nedlukningerne, nedskæringerne, afskaffelse af store dele af erhvervslivet, infrastrukturen og velfærden, rødgrøn omstilling, gigant-lån i udlandet, gigant-vindmøller, energi-øer, kæmpebroer, masseindvandring, mere bureaukrati, krig i Afrika osv.

  Vi har kurs mod en langstrakt statsbankerot.

  Kommentar by BENT A — 23. april 2021 @ 23:42

 60. Det er da alt for pænt TR omtaler ‘Patriotic Alternative’ – jeg vil kalde dem for en flok afstumpede nazisvin.

  Kommentar by anno — 24. april 2021 @ 01:30

 61. Ingen kan lide negere

  Kommentar by HolgerD — 24. april 2021 @ 01:32

 62. anno — 24. april 2021 @ 01:30 skrev:

  “en flok afstumpede nazisvin”.

  Ja, det plejer de her “Woke” tosser at kalde dem, som de er uenige med …

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. april 2021 @ 02:51

 63. Nazi-Peter — 24. april 2021 @ 02:51 skrev:

  “Ja, det plejer de her “Woke” tosser at kalde dem, som de er uenige med …”

  – så har de woke tosser da for engang sin skyld ret.. se lige tumpen og hans hjernedøde kæreste https://www.thetimes.co.uk/article/far-right-recruiting-children-on-youtube-0xknjffws

  Kommentar by anno — 24. april 2021 @ 03:42

 64. Kommentar by anno — 24. april 2021 @ 03:42

  Marc Collett er ikke en tumbe. Du fremstår tilgengæld som en.

  Kommentar by KineserSnot — 24. april 2021 @ 06:57

 65. # Jens-Erik Andersson

  Velkommen tilbage Carlo de Napoli a.k.a. Notarius Umulius!

  Kommentar by Revisoren — 24. april 2021 @ 08:10

 66. Ikke ét ord i morgennyhederne på DDR om gårsdagens muhammedanske terrorangreb i Frankrig.

  Islam skal beskyttes for enhver pris.

  Kommentar by Revisoren — 24. april 2021 @ 08:13

 67. Blue lifes dont matter.

  Kommentar by Michael Unna — 24. april 2021 @ 08:45

 68. De brune folk skal vide, at de sårer danskerne virkelig hårdt, når de brune folk altid hysterisk skriger, at danskerne sårer de brune folks sarte fordøjelse. Det har stået på i årevis.
  Danskerne bliver mere radikaliserede, jo mere de brune folk bliver ved med at såre danskernes inderste varme hellige følelser.
  FN og EU bør forbyde den fascistiske kristofobi, som den ukontrollerede demografiske voldtægt af de kristne lande udgør.
  Sækulært demokrati er det helligske for danskerne og de brune folks sårende handlinger mod uskyldige kristne bør kriminaliseres, på linie med kriminalisering af benægtelse af holocaust.

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. april 2021 @ 09:12

 69. Hvordan kan det være at nr. 37, kl. 15.46 uden “stavefejl” stadig er skjult, mens 40, kl. 16.14 med mange “fejl”/ ændrede ord for at komme gennem filtret, er kommet på? Hvad fik filtret til at skjule nr. 37? Var et bestemt ord? Eller flere?

  Kommentar by BENT A — 24. april 2021 @ 10:37

 70. anno — 24. april 2021 @ 03:42:

  En artikel fra “The Times”, virkelig? Stoler du også på main-stream-pressen og “Redox”, når de skriver om Rasmus Paludan, Generation Identitær eller “Tommy Robinson”?

  Har du overhovedet læst PAs politiske program? Hvad er du uenig i?

  KineserSnot — 24. april 2021 @ 06:57: Enig.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. april 2021 @ 12:50

 71. Kommentar by Peter Nielsen — 24. april 2021 @ 12:50

  Mon ikke manden er Tommytard.

  Tommy er jo en hædersmand der bruger hans fans penge på at lege ny-rig, med coke, billigt mærketøj og indsamling til en film om pakistantske voldtægtsbander, som istedet bliver brugt på en film om en en afdød britisk jøde. Desuden udnytter hans også sine svageste fans med en ‘lånehajs’-biks.

  Kommentar by KineserSnot — 26. april 2021 @ 16:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper