24. april 2021

Fredsvagt til Højreekspressen om IS-familier: ‘De hører til herhjemme’, ‘Det er jo traumatiserede folk’

Højreekspressen har været på gaden i København og Roskilde, og spurgt tilfældige danskerne om deres holdning til ‘IS-børnene’. De fleste unge danskere har annammet massemediernes propaganda, men værst er alligevel kommentaren fra en ‘Fredsvagt’ foran Christiansborg. Det kommunistiske spøgelse hærger tilsyneladende stadig…

Sebastian Nielsen, Højreekspressen: … nogle jurister, de mener, at det ikke er muligt at få den nitten børn til Danmark uden deres forældre. Med deres forældre er vi oppe på 28, og ud af de her 28 mennesker, er der kun tale om tre personer af dansk oprindelse, syv som er af blandet dansk oprindelse, og de resterende atten er overhovedet ikke af dansk oprindelse.

(Sebastian fra Højreekspressen interviewer ‘fredsvagt’, 2021; Foto: Youtube)

Sebastian Nielsen: Synes du, at de her IS-børn i Syrien, at de skal til Danmark?

Fredsvagt: Ja, det skal de. Sammen med deres mødre. … De hører til herhjemme. Jamen, det er danske børn. Ligesom jeg også mener, at syriske flygtninge med familier skal komme herop i det omfang de er nødt til det.

Sebastian Nielsen : Du tænker ikke, at det betyder noget, at nogle af dem har været med i Islamisk Stat?

Fredsvagt: Nej, det er jo derfor de tog derned, og mødrene er jo også taget derned, og så har de fortrudt det. Altså, man bliver jo hårdkogt af det, og man kan da godt finde en kvinde dernede, som ikke svarer venligt på den danske journalist – det er jo traumatiserede folk.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/118670/trackback

30 Comments »

 1. Den mand er iskold og ligeglad med danskere. Han takker måske for berigelsen hvis de hjemvendte dansk-hadere myrder hans egen familie.

  Kommentar by k.m. — 24. april 2021 @ 11:01

 2. Om 50 år så vil de have mangedoblet deres antal i flere omgange, og som de nuværende tredjegenerationer allerede har bevist til fulde, så vil intet have ændret sig. Faktisk vil de være væsentligt mere radikaliserede, end dem man nu forsøger at få bragt ind.

  De er ikke i nærheden af at være traumatiserede. De fik bare deres islamistiske fantasier om dem selv som suveræne sat grundigt på plads, sådan som det altid vil være tilfældet, hver gang det liberale Vesten dropper sin racisme baseret på lave forventninger.

  Nogle valgte selv Danmark fra, andre har overhovedet ikke noget tilhørsforhold til landet, og ingen af dem er den almene danskers ansvar. Og så er den historie bare ikke længere, god nat og sov godt.

  Men ellers kan man jo godt spekulere lidt over, hvordan det kan være at *tilsyneladende* intelligente mennesker som ‘Fredsvagten'(?) foroven, er så fuldstændigt blottet for indlæringsevne, at reaktionen på at brænde sig ved at stikke fingeren ind i en flamme, er at eskalere til en flammekaster, og den trænger stadigvæk ind.

  Kommentar by Kimski — 24. april 2021 @ 11:20

 3. Venstrefløjen er altid fuld af hyklerisk humanistisk omsorg overfor de allerværste mennesker. Bare de hader Vesten, så står de på samme side.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 24. april 2021 @ 11:29

 4. Igår var DR-kvinderne og Rosa Lund helt vilde med at en fire-årig pige skulle hentes “hjem” til Danmark, pga. af “traumer”. Men da det skal ske uden pigens mor, kan det forudses at det vil påføre pigen endnu større traumer. Det vil til gengæld give fede jobs til en hær af psykologer, børneeksperter, socialbehandlere, flygtningevenner og andre fidusmagere.

  Det næste bliver en kampagne for at moderen og et par brødre alligevel skal med. Derefter følger familiesammenføring. På ingen tid bliver pigens indrejse til noget med 20, 30 eller 40 personer. Som igen skal have familiesammenføring. Osv. Det kan hurtigt blive til en lavine ligesom når en lille rullende snebold bliver til en tonstung lavine der raserer alt på dens vej.

  Enhedslisten og de radikale bruger på kynisk og beregnende vis små børn i deres politiske spil.

  De giver den som børnevenner, men udleverer gerne danske børn til en dyster og blodig fremtid med sammenbrud, hverdagsterror og folkeudskiftning.

  Kommentar by BENT A — 24. april 2021 @ 11:29

 5. *Den trænger stadigvæk IKKe ind.

  Kommentar by Kimski — 24. april 2021 @ 11:29

 6. https://www.bt.dk/krimi/opdaget-ved-en-tilfaeldighed-tre-macheter-og-en-pistol-fundet-i-ladcykel

  Kommentar by Islamarebad — 24. april 2021 @ 12:09

 7. Har brugt den tidligere, nu kan samme genbruges :” Værre ende blinde er dem, der nægter at se”

  Kommentar by hartvig jensen — 24. april 2021 @ 13:14

 8. Hvorfor er der så larmende musik i lydsporet? Er det ikke samtalerne og svarene som er det vigtigst. Musikken er komplet overflødig.

  Kommentar by BENT A — 24. april 2021 @ 13:28

 9. “Fredsvagten” siger det, som mainstreammedierne ønsker, at vi alle sammen skal sige og mene:

  Alle forskelle på folk skal ignoreres. Alle grænser skal opløses.

  Europæiske folk må ikke have national/etnisk identitet eller stolthed. Vi må ikke have en særegen kultur adskilt fra andre kulturer.

  Vi skal være en stor lysebrun, kønsløs masse, som kun må have vores “identitet” i noget ligegyldigt og overfladisk, de produkter vi forbruger, de fodboldhold vi støtter eller det musik vi hører.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. april 2021 @ 13:31

 10. 90% af dumskerne stemmer på partier der vil have mere neger til landet.

  Kommentar by jp — 24. april 2021 @ 14:08

 11. Den tåkrummende, pinlige såkaldte Fredsvagt på Slotspladsen er selvskreven til en fremtidig Darwin Award, han ved det bare ikke endnu, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. april 2021 @ 14:26

 12. Man kunne bare ryste på hovedet.

  Men så er det, at man kommer i tanke om, at sådan een som ham også har stemmeret!

  Kommentar by Bastardo — 24. april 2021 @ 14:47

 13. Kommentar by Bastardo — 24. april 2021 @ 14:47.

  Den ligger ALTID i baghovedet, sammen med forvisningen om, at de tanketomme kun hopper med på flokmentalitets-kareten, fordi konsekvenserne ikke rammer dem personligt.

  Endnu.

  Man bliver sgu så træt af at prøve at råbe dem op.
  Sidste gang jeg forsøgte, endte jeg op med med at stå med en respons der gik på, at vedkommendes følelser var mere vigtige, end de fakta der blev serveret.

  Jeg må desværre indrømme, at jeg ikke har nogen som helst anelse om, hvordan man håndterer idioti på det niveau…

  Kommentar by Kimski — 24. april 2021 @ 15:12

 14. Kan den væmmeligbo ikke huse syrer i hans eget hjem?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. april 2021 @ 15:40

 15. De gange jeg har diskuteret med de typer blandt danskerne henviser de altid til menneskeretighederne. Ikke for deres ofre, men for islamisk stat medlemmer der halshugger og brænder uskyldige mennesker levende…

  Jeg tror bare at man bør gå over til systematisk at melde de værste af dem for terrorstøtte, for mentalt er de fuldstændigt væk, og bogstaveligt talt livsfarlige.

  Kommentar by Per — 24. april 2021 @ 15:44

 16. Kan den væmmeligbo ikke huse syrer i sit eget hjem, ikke i Hans’ hjem?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. april 2021 @ 15:47

 17. Adolf H. var også bare en traumatiseret stakkel, der aldrig nåede at færdiggøre sin pottetræning. Betal en ferie for fredsvagten hos IS i Syrien – der kan han så forklare de gæve IS-gutter om deres fejlslagne pottetræning.
  Tænk at få lov til at sige og gøre ligesom ham der Jesus – så bliver fredsvagten næsten også en slags Jesus – amen.

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. april 2021 @ 16:02

 18. # Peter Nielsen, nr. 9, kl. 13.31. Rigtigt, godhedsmafiaen ønsker at omdanne Europa og hele verden til een stor multi-kulti pærevælling.

  Men der stopper det ikke. De vil også have at hele verden skal være een stor “1984”-stat, een stor politi-stat, kinesisk fangelejr og sovjetisk Gulag Ø-havet udryddelseslejr. Læs om kommunisternes og nazisternes KZ-system.

  Kommentar by BENT A — 24. april 2021 @ 17:57

 19. Jeg fristes til at gentage Mogens Glisttrups udtalelse om muslimer (muhammedanere) Som Prinsesse Pia af socialismen slet ikke kunne goutere skønt den er pure sandhed. Èn muslim i samfundet er som én dråbe gift i drikkevandet.

  Kommentar by Nielsen — 24. april 2021 @ 17:58

 20. Fredsvagtens Godhed på andres bekostning….Totalt uansvarligt offermentalitets syn på Terrorstøttende mødre, der har valgt at støtte den ondskab ISIS reklamerede med. Hvis mødrene elskede Deres børn højere end ISIS, ville de lade dem hente hjem uden dem selv. Mødrene skal under ingen omstændighed tilbage….Man burde have tvangsfjernet De børn, før de tog derned, hvis man kunne nå at gennemskue handlingen. Nuvel Forældrene har valgt at ofre Deres børn til ISIS ondskab, så må De også tage konsekvensen.

  Kommentar by Michael Unna — 24. april 2021 @ 18:38

 21. Minder mig lidt om den bibelske fortælling om Saul (israelsk konge) der var en Konge. To mødre skændtes om et barn, og bad ham være dommer for, hvem der ejede barnet…efter noget diskussion, tilkaldte han en soldat, og viskede ham et eller andet i øret. Han sagde så til mødrene….at han ville dele barnet imellem dem, i to halvdele…imens soldaten gik hen og tog barnet op i et ben, og frembragte sit sværd.
  Den ene mor, som også var træt af diskussionen, sagde….-at det var en god ide…Den anden svarede- Nej. Så giv hellere barnet til hende og lad det leve…—-Det var hende Saul gav barnet til – Det var hende der elskede barnet, ud over sig selv.

  Er lidt træt iaften, men hvis I kan lide historien kan i vel selv finde den bibelsk, om ikke andet via Google. Men det er for de bibelkyndige (i det gamle testamente) en kendt historie.

  Kommentar by Michael Unna — 24. april 2021 @ 18:51

 22. Jeg vil under ingen omstændigheder have nogle Subjekter tilbage der har støttet Islamisk stat, og især ikke hvis de har været villige til det sammen med Deres børn (ofre Deres børn til sådan en modbydelighed). De har ikke fortjent nogetsomhelst.
  Jeg stoler ikke på TV2 eller de andres MSM dækning af det.
  Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com

  Kommentar by Michael Unna — 24. april 2021 @ 18:55

 23. Kommentar by Michael Unna — 24. april 2021 @ 18:38

  Hvis mødrene elskede Deres børn højere end ISIS, ville de lade dem hente hjem uden dem selv.

  Der er noget, du har HELT misforstået. Der er ikke noget, der hedder hente hjem . Det djævleyngel ER allerede hjemme i MENAPs sandørken.

  Det hedder, det enkelte barn kan hentes til DANMARK, midlertidigt, humanitært og til lægelig behandling, derefter skal barnet HJEM til sin mor i MENAP igen, men jeg er inderligt modstander af, at et eneste af det muhamedanske kneppeaffald overhovedet kommer ind i Kongeriget Danmark uanset grund, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. april 2021 @ 19:50

 24. #16 JEA

  Tak.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 24. april 2021 @ 20:19

 25. 23) Ja Du har nogenlunde ret.

  Kommentar by Michael Unna — 24. april 2021 @ 20:33

 26. Nazisterne fortrød også Det Tredje Rige. Det er i hvert fald nedlagt. Og man burde ikke have sendt de tyske flygtninge til Tyskland. Det var synd for dem. Hvorfor lærer vi ikke af historien?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 24. april 2021 @ 20:45

 27. Den hjernevaskede venstrefløj, total tom i øverste etage.

  Kommentar by LarsB — 25. april 2021 @ 00:11

 28. Man tror ikke rigtig på det indtil man så ser det på video eller læser det sort på hvidt (no pun intended). Man kan godt grine af dem, men tænk på hvor meget magt de har her i landet. De er jo for filen allevegne, ikke mindst indenfor uddannelsessystemet, hvor de kan hjernevaske kommende generationer af danskere, der enten ikke kan eller tør have deres egen meninger ligesom i totalitære lande. De er også i vidt omfant indenfor politik, hvor de er godt igang med at ødelægge vores land..

  Kommentar by Johnny B — 25. april 2021 @ 06:53

 29. Tyskerne var ked af Deres Nazistiske fortid, og ændrede det som gode kristne til noget langt bedre, efter De var befriet af USA, England, og nedkæmpet af Sovjet…….Muslimerne blev befriet fra Taleban i Afghanistan, men fortsætter Den religion der har udløst det, og blære Dem med Deres ondskab i ISIS. Venstrefløjen er blevet afstumpet pinlige på vegne af Islam.

  Kommentar by Michael Unna — 25. april 2021 @ 10:13

 30. Så godt sagt Johnny B. Enig. Der sker massiv indoktrinering hver dag både i uddannelsessystemet og medierne.

  Der fredes naturområder ( for så er de fravristet privat ejendomsret ). Der sættes flere og flere videokameraer op og vi har ingen frihedsrettigheder mere.

  NGO er fx Amnesty og Dansk Flygtningehjælp med flere er rene politiske organisationer.

  De hvide vestlige folkeslag har ingen menneskerettigheder. Det er folkedrab!!men det er også et massivt angreb på de få demokratier i verden!!!

  Kommentar by H. Nielsen — 25. april 2021 @ 10:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper