25. april 2021

Hjalp Venligboerne: Syrisk rollemodel tiltalt for 21 tilfælde af vold og trusler mod danske kvinder…

Jeg bloggede om denne syriske forretningsdrivende, da han blev sigtet sidste år. Nu er der mere konkret i sagen, blandt andet at han har samarbejdet med ‘en venligboer’ om kulturel opdragelse af syriske flygtninge. Han er nu tiltalt for 21 tilfælde af vold og trusler mod hans danske eks-kæreste Heidi Smith, og hendes veninde Sanne Uldall.

Tiltalte er født i Homs (Syrien), og med en Kipling-parafrase, så kan man tage araberen ud af Arabien, men ikke Arabien ud af araberen. Hans profilbaggrund på Facebook er Dannebrog, og han har ingen islamiske sympatier. Han kom til Danmark i 1990’erne, og et nært familiemedlem praler åbent med budskabet: ‘Proud to be Christian’.

En sød lille historie fra BT – Han var rollemodel for flygtninge: Nu skal han i retten for vilde trusler og vold.

“‘Jeg slagter hele din familie.’

‘Jeg smadrer hende, så hun ikke kan gå eller stå mere,’ og ‘Hey, din lille luder … Jeg knepper dig, når jeg ser dig, vent og se.’

De voldsomme trusler kommer fra en syrisk indvandrer, der selv har gjort sig til rollemodel for, hvordan flygtninge og asylansøgere skal opføre sig over for danske kvinder i nattelivet. Han er tidligere diskoteksejer.

Han har endda i et landsdækkende medie sagt, at nogle piger næsten begyndte at græde, fordi mændene med mellemøstlig herkomst gik for langt med deres adfærd. Og hans advarsler betød, at han blev gjort til rollemodel.

Helt konkret bad en venligboer ham om på arabisk at fortælle asylansøgere, hvordan man i hvert fald ikke skal gøre, hvis man forsøger at score en kvinde i Danmark.

Altså som en rollemodel…”

(Tiltalte som rollemodel i danske medier, 2016)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/118699/trackback

21 Comments »

 1. Kan han sendes hjem til Syrien? Eller ender han som hegnsgennemløber på Kærhovedsgård?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. april 2021 @ 12:37

 2. https://denkorteavis.dk/2021/den-ny-voldskultur-i-danmark-politiet-gjorde-opsigtsvaekkende-fund-paa-gaden-og-ville-finde-den-rette-ejermand-men-han-skulle-ikke-nyde-noget-af-at-melde-sig/
  Engang var hittegods i Danmark noget med, at en eller anden havde glemt en kuffert eller tabt en pung.
  Dette var ikke hittegods af den gode gammeldags slags såsom en glemt kuffert eller en tabt pung. I stedet fandt betjentene en pistol med isat magasin samt 3 macheter!

  Kommentar by k.m. — 25. april 2021 @ 12:38

 3. Nyeste kur mod COVID-19 i Arabien: Afbrænding ved eksplosion på hospitalet.

  82 personer er døde efter en brand på et hospital i Iraks hovedstad, Bagdad. Yderligere 110 er kvæstet.
  En voldsom brand, der blev udløst af en eksploderet iltbeholder, har kostet 82 personer livet på et hospital i Iraks hovedstad, Bagdad.

  Yderligere 110 er kommet til skade i branden, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. april 2021 @ 12:42

 4. # 12.42: Der har vel været enkelte vantro mellem patienterne, og så har en “rollemodel” nok ment at det var Allajohansens vilje at få ryddet op i den utålelige situation. Eller var det bare et lille uheld hvor man forvekslede en iltbeholder med en vandbeholder eller suppegryde?

  Kommentar by BENT A — 25. april 2021 @ 12:56

 5. Var det ikke en bedre ide at fædrene og mødrene til de småfede Danske slagtekalve fortalte deres afkom om islamisk adfærd?

  Hele historien vendes i vejret og alle facts blændes af når godhedssegmentet taler om islams raske svende. De bliver gjort til “rollemodeller” selvom de de facto er kriminelle og voldtægtsforbrydere in spe.

  Kommentar by Santor — 25. april 2021 @ 13:06

 6. NU SKAL VI huske på at 21 tilfælde af vold og trusler mod danske kvinder er i SMÅTINGSAFDELINGEN. Det plejer jo at være sådan at 694 tilfælde af trusler, vold, overfald, spark og slag, indbrud, vanvidskørsel, voldtægt, svindel og bilafbrændinger eller lignende, giver en masse migrant-strafrabat, så at straffen pr. forbrydelse er nede på ca. 3 dage.

  Når der kun er tale om 21 forbrydelser kan rabatten naturligvis ikke blive helt så stor, men til gengæld er 21 tilfælde af dårlig opførsel jo ikke ret mange, så kan vi ikke blive ved med at betragte ham som en rollemodel? Og lade ham slippe med en advarsel, en psykologsamtale og ti timers samfundstjeneste i et kvindehjem?

  Kommentar by BENT A — 25. april 2021 @ 13:14

 7. Nej, han har ingen islamistiske sympatier, idet han er kristen.

  Kommentar by Syrienblog — 25. april 2021 @ 13:19

 8. Endnu en “rolle model” tja

  Kommentar by dunk — 25. april 2021 @ 13:28

 9. Hvis han vil være en god rollemodel i danskernes optik, så rejste han hjem til Syrien omgående og kommer aldrig til Danmark igen.
  De syriske langdistance ‘flygtninge’ har intet med Danmark at skaffe.
  Deres 3 eneste funktioner i Danmark er 1) at forstærke narcissismen hos den ældre del af den kvindelige befolkning i Danmark, 2) at være undskyldning for en enorm godhedsindustri og tusindvis af offentligt ansatte, især i fængselsvæsenet og 3) at indgyde en almindelig udbredt afsky for islam og islams destruktive propaganda.

  Kommentar by Gustav Jensen — 25. april 2021 @ 15:04

 10. Det går altid galt for politikernes og i det hele taget parnassets rollemodeller!
  En eller anden bør sætte sig ned og tælle hvor mange gange en rollemodel bonner ud som skurk! Man hører om det hele tiden!
  Parnasset er simpelthen så naive at bare asylansøgeren siger det rigtige, så er han straks en rollemodel, og det går så lige indtil araberen kommer op i ham!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. april 2021 @ 15:07

 11. Måske Naser Khader kan lære den uvorne araber et par scoretricks?

  Kommentar by Revisoren — 25. april 2021 @ 15:17

 12. Iflg. en israleske prof. i arabisk kultur, Morderchai Kedar er stort set alle kulturer i mellemøsten “ære og skam” baseret med arrangeret ægteskaber mod familien, æresvold mod kvinder som kaster skam på familiens ære ved, at være med fremmede.Vestlig kultur er en æreløs kultur for en “ære og skam” kultur. Reelt set var disse kulturer meget “muslimske” i årtusinder før islam kom siger Kedar.

  Kommentar by CCC — 25. april 2021 @ 15:41

 13. Jeg er ligeglad med hvordan de fremmede opfører sig … SÅ længe de befinder sig i deres egne lande!

  De hører ikke til her og kommer aldrig til det.

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. april 2021 @ 16:02

 14. Hvor mange rollemodeller vil Venligboerne acceptere, inden de tager ved lære?

  Kommentar by tavsen — 25. april 2021 @ 17:21

 15. Hvis en dansker skader en perker -gerne dødeligt,vil jeg ikke løfte et øjenbryn. Jeg vil automatisk tænke at han fik som fortjent. Og når en politiker dør,tænker jeg Gud ske lov.

  Kommentar by Nielsen — 25. april 2021 @ 20:14

 16. Er det mærkeligt at vi hader de fremmede?

  Kommentar by Anonym — 25. april 2021 @ 20:17

 17. Kommentar by BENT A — 25. april 2021 @ 12:56.

  Det kan jeg garantere dig for: Den gennemgående respons på det der har været ‘insh allahu’, standard svaret på alting, der samtidigt fratager alle for et personligt ansvar. De har rigtig meget til fælles med venligboerne, hvad lige det angår.

  Re artiklen: Gider egentlig ikke kommentere på det. Vil danske kvinder ikke høre, så må de føle. Nogle gange er det bedst bare at lade stupiditeten løbe linen helt ud, før lektionen trænger ind, og for alvor indprentes i den kollektive bevidsthed.

  Med muslimske mænd fanger bordet. Enten underordner du dig, eller også bliver du tæsket til døde. I de fleste tilfælde med hele hans families opbakning, som derefter villigt betaler for en hurtig returbillet til familiemedlemmet, fordi for dem har du aldrig været andet end en vantro.

  Eksemplerne er legio, og de danske kvinder bliver ved med at hoppe i seng med dem, fordi de er “åh, så cute”, så længe dét varer.

  Kommentar by Kimski — 25. april 2021 @ 20:27

 18. Det er svært at se hvordan en primat kan være en rollemodel for homo sapiens

  Kommentar by jp — 25. april 2021 @ 23:25

 19. Endnu en arabisk “rollemodel” der fejler. Dem er der snart flere af end der er shawarmabarer på Nørrebro.

  Kommentar by NulTolerance — 26. april 2021 @ 11:51

 20. Enhedslisten og radikale klakører støtter og opretholder Assads regime i Syrien. Fordi disse føleporno partier, vil ikke tillade unge våbenføre syriske mænd at rejse hjem fra Danmark og bekæmpe Assad.
  Hvem skulle ellers rage kastanjerne ud af ilden i Syrien, hvis ikke de titusinder unge syriske våbenføre kujoner i Europa.
  I stedet ser muslimslikkerne helst at danske soldater skal lade sig slå ihjel i Syrien, så de syriske kujoner i Danmark ikke får ridser i deres sarte muslimske hud.’

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. april 2021 @ 17:15

 21. Assad skal ikke bekæmpes

  Kommentar by Træt — 26. april 2021 @ 18:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper