29. april 2021

Pens. generaler og militærfolk advarer Macron-regeringen: “Situationen er alvorlig. Frankrig er i fare.”

Forleden offentliggjorde konservative ‘Valeurs Actuelles’ et åbent brev til Macron-regeringen fra 1000 franske militærfolk, herunder 25 pensionerede generaler. De advarede Macron om, at hvis ikke kurset ændres, så er Frankrig på vej mod en borgerkrig. Her en Google-translate oversættelse (let tilrettet), der fortæller mere end de danske mediers referat.

“Hr. Præsident,
Mine damer og herrer fra regeringen,
Damer og herre,

Timen er alvorlig, Frankrig er i fare, adskillige dødelige farer truer landet. Vi, der, selv i pension, forbliver soldater fra Frankrig, kan under de nuværende omstændigheder ikke forblive ligeglade med vores smukke lands skæbne.

Vores trefarvede flag er ikke bare et stykke tøj, de symboliserer traditionen gennem tiderne for dem, der uanset hudfarve eller tro har tjent Frankrig og givet deres liv for det. På disse flag finder vi i guldbogstaver ordene ‘Ære og fædreland’. Imidlertid ligger vores ære i dag i undsigelse af ​​den opløsning, der rammer vores hjemland.

– Opløsning, der gennem en vis anti-racisme vises med et enkelt mål: at skabe uro på vores jord, endda had mellem samfund. I dag taler nogle om racisme, indigenousism og decolonial teorier, men gennem disse vilkår er det racekrig, som disse hadefulde og fanatiske tilhængere ønsker. De foragter vores land, dets traditioner, dets kultur og ønsker at se det opløse ved at fjerne dets fortid og dets historie. Således angriber de gennem statuer gamle militære og civile herligheder ved at analysere århundreder gamle ord.

– Opløning, der sammen med islamismen og forstædernes horder fører til løsrivelse af flere plot af nationen for at omdanne dem til territorier, der er underlagt dogmer i strid med vores forfatning. Imidlertid er enhver franskmand, uanset hans tro eller ikke-tro, hjemme overalt i Frankrig; der kan ikke og må ikke eksistere nogen by eller kvarter, hvor republikkens love ikke finder anvendelse.

– Opløsning, fordi had har forrang over broderskab under demonstrationer, hvor myndighederne bruger politiet som fuldmægtige agenter og syndebukker over for franske folk i gule veste, der udtrykker deres fortvivlelse. Dette mens hemmelige og hætteklædte personer ransager virksomheder og truer de samme retshåndhævende myndigheder. Sidstnævnte anvender dog kun direktiverne, sommetider selvmodsigende, givet af dig, herskere.

Farerne stiger, volden øges dag for dag. Hvem ville have forudsagt for ti år siden, at en professor en dag ville blive halshugget, da han forlod sit gymnasium? Imidlertid kan vi, nationens tjenere, som altid har været klar til at lægge vores hud i slutningen af ​​vores engagement – som vores militære stat krævede, ikke være passive tilskuere over for sådanne handlinger.

Det er derfor bydende nødvendigt, at de, der driver vores land, finder modet til at udrydde disse farer. For at gøre dette er det ofte nok at anvende eksisterende love uden svaghed. Husk, at ligesom os er et stort flertal af vores medborgere overvældet af dine pludrende og skyldige tavshed.

Som kardinal Mercier, ærkebeskoppen af Belgium, sagde: ‘Når forsigtighed er overalt, er mod ingen steder. ‘Så mine damer og herrer, nok udsættelse, timen er seriøs, arbejdet er kolossalt; spild ikke tid og ved, at vi er klar til at støtte politikere, der tager højde for beskyttelsen af ​​nationen.

På den anden side, hvis intet gøres, vil dovenskab fortsætte med at sprede sig ubønhørligt i samfundet og i sidste ende forårsage en eksplosion og indgriben fra vores aktive kammerater i en farlig mission om at beskytte vores civilisationsværdier og beskytte vores landsmænd på det nationale territorium.

Som vi kan se, er der ikke mere tid til at udsætte, ellers vil borgerkrigen i morgen sætte en stopper for dette voksende kaos, og de dødsfald, som du vil bære ansvaret for, vil være tusindvis.

(Paris under Macrons indsættelse, 2017)

Oploadet Kl. 00:57 af Kim Møller — Direkte link36 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/118779/trackback

36 Comments »

 1. “Pens. generaler og militærfolk advarer….” Ja det kommer vi sgu aldrig til at høre her i Mohammedanmark, for her ligger både ordensmagten og hæren med røven i vejret vendt mod terror symbolet mekka.

  Kommentar by piphans — 29. april 2021 @ 01:07

 2. Ihvertfald ligger massemedierne, de gamle partier og godhedsindustrien på maven for alle de kræfter som arbejder på at ruinere og ødelægge Danmark, Frankrig og hele Europa.

  Kommentar by BENT A — 29. april 2021 @ 01:17

 3. Det er et meget alvorligt og seriøst brev de franske militærfolk har sendt til Makronen. Og mon ikke de véd hvad de taler om. En hærskare af fanatikere, ekstremister, kommunister og radikale ønsker at Frankrig skal være et afrikansk og arabisk land. De udgør en styrke på mindst tre-fire millioner anti-franske personer. Men de franske er stadig i stort flertal. Men bliver problemerne ikke klaret politisk, kan der meget vel opstå så blodige konflikter at det ender i borgerkrig. For hvorfor skulle franskmændene finde sig i at deres land erobres og overtages af ISIS/ISIL og andre kulturfremmede. Noget som uundgåeligt vil munde ud i slaveri, elendighed, terror og folkedrab.

  Brevet kan også være begyndelsen til at Frankrig frigør sig fra EUs og Tysklands fjernstyring.

  Kommentar by BENT A — 29. april 2021 @ 01:58

 4. https://ekstrabladet.dk/nyheder/advarer-om-borgerkrig-brev-skaber-vrede-i-frankrig/8550438

  Kommentar by Islamarebad — 29. april 2021 @ 05:15

 5. Dhimmi skat, halal afgift og alt derimellem for at kunne færdes og bo i muslimsk område. Jo vi er hvide slaver. De tidligere koloni ejere lider. Fremmedlegionen må på banen. Europa har før bekæmpet en fælles fjende.
  https://da.m.wikipedia.org/wiki/Jizya

  Kommentar by Islamarebad — 29. april 2021 @ 05:27

 6. At generalerne først går ud efter de er pensioneret…..Det er jo et mønster vi kender igen fra mange sammenhænge. Men i det her tilfælde ,-altså Frankrig og lige nu ,- er der så også en forbindelse til den infiltration der jo er et faktum. Politi, militær, dommere , jurister , statslige myndigheder mm. Alle steder ansættes kulturberigelse i vigtige og vægtige funktioner. Ansættelser igennem allerede lang tid. Hvilken rolle spiller det ,- nu? hvad kommer det til at spille af rolle? Hvad angår Danmark ,- er der militære funktioner som fx hjemmeværnet hvor den tilbøjelighed ikke har vundet indpas? Nogen kommentarer , overvejelser ?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 29. april 2021 @ 05:32

 7. I stedet for at tage brevet alvorligt vil underskriverne nu blive forfulgt af stat og medier. Inertien i selvskade er meget stor og undervurderes, selvom alle godt ved, at brevet er sandt.

  Kommentar by traveler — 29. april 2021 @ 05:33

 8. BENT A — 29. april 2021 @ 01:58
  Yes, lad og krydse fingre for det.

  Kommentar by piphans — 29. april 2021 @ 05:43

 9. RadioNord fortæller, at Politiklagemyndigheden har afsluttet sagen om magtanvendelse under en fodboldkamp sidst år. De medvirkende betjente frikendes.
  Det var dengang, i dag har staten indført dobbeltstraf på alt hvad der vedrører corona, så det var måske allerede planlagt dengang, at slå hårdt ned på regelbrydere.
  https://www.youtube.com/watch?v=1L6uTNiaAqw

  Kommentar by k.m. — 29. april 2021 @ 07:35

 10. https://www.document.no/2021/04/28/bidens-folk-gar-til-aksjon/
  Raidet mot Rudy Giulianis hjem og kontor dagen før Biden skal holde sin forsinkede state of the union-tale er neppe tilfeldig. Da må konklusjonen være: Noen ønsker å sende et signal. Raidet ligner på en krigserklæring. Biden vil utslette Trump og hans tilhengere med alle midler.

  Kommentar by k.m. — 29. april 2021 @ 08:14

 11. “spild ikke tid og ved, at vi er klar til at støtte politikere, der tager højde for beskyttelsen af ​​nationen.”
  Gode nyheder for Marine og endnu bedre at brevet får medie dækning selv om ideen nok har været at udstille afsenderne som højreekstremister.
  Lad os håbe at det giver bagslag.

  Kommentar by Hagmann — 29. april 2021 @ 08:33

 12. Ja når man han vendt det blinde øje til, hvad man har med at gøre i Islam, og løjet sig til en bedre moral, end dem der advarede….så kan det vel ikke gå anderledes. Godt at der er millitær der advare imod det åbenlyse, som alle andre har advaret imod. Den røde lampe har blinket i over 20 år.
  Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  Pause/ferie herfra (Har skrevet rigeligt) God Torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 29. april 2021 @ 08:43

 13. Frankrig er altid gået forrest, når en revolution sætter tingene på plads. Den kontra-islamiske revolution venter. Islam har væltet balancen i det franske samfund og vil ophøje sig selv til Frankrigs nye magthaver – med ægte franskmænd på tålt ophold i deres eget land.
  Fra Frankrig vil den anti-islamiske revolution brede sig til resten af EU, hvor magthaverne tvinges til at vælge mellem kristen kultur eller islamisk stenalder.
  Allons enfants de nos patries.

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. april 2021 @ 08:51

 14. Berlingske går i dag full retard woke mode efter Bidens fælles tale til begge kamre af Kongressen: Der var ikke mange, der troede, at Joe Biden ville blive meget andet end en parentes i den amerikanske præsidenthistorie. Men efter 100 dage som præsident står han på uvirkelig vis til at kunne blive en ikonisk transformator, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 29. april 2021 @ 10:20

 15. skrevet af Michael Bjerre, der hader USA næsten ligeså meget, som han indædt hader Donald J. Trump, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 29. april 2021 @ 10:22

 16. Jens-Erik Andersson — 10:20

  Ja, du har helt ret, den er helt gal med Tanten – I det mindste kan man glæde sig over, dagligt at blive bekræftet i, at man traf den rigtige beslutning da man for år tilbage opsagde abonnementet på skidtet…

  Kommentar by T. Flodur — 29. april 2021 @ 10:56

 17. Ja, Berlingske, Politiken og DR er tilsammen sovjet-mediet “Pravda” flyttet 1700 km mod Vest. Eller er de et genopstået spøgelse, “Land og Folk”?

  Det i Frankrig er noget værre noget. For med brevet til makronen er sandheden om Frankrigs situation kommet frem. Uha, uha. Uf, uf, uf. Det passer ikke magthaverne. Så nu går jagten ind på alle der fortæller sandheden om invasionen, islamiseringen, hverdagsterroren og besættelsen af Frankrig. Men tryk avler modtryk, og forfølgelsen af patriotiske franskmænd risikerer at give bagslag.

  Kommentar by BENT A — 29. april 2021 @ 11:05

 18. Der kan ikke advares nok mod muslimer. Hvor de er bliver der krig. Sådan er det og sådan har det altid været.
  Islam er rendyrket ondskab. Hvis nogen tvivler på det,synes jeg de skal tage og læse deres forbrydermanual. Allahs ord bragt til jer af Muhammed,som var pædofil,analfabet og krigsliderlig.

  Kommentar by Nielsen — 29. april 2021 @ 11:43

 19. Jeg hørte TV2 News i går, de havde en “ekspert” inden. Jeg troede at jeg skulle hører hvad der dog kunne være årsagen til at 1000 højere militærfolk havde skrevet en advarsel om en kommende borgerkrig! Det skulle jeg så ikke, nej “eksperten” frådede først og fremmest over at Marine Le Pen tog advarslen til sig og at artiklen var offentliggjort i et højreorienteret tidsskrift. Marine Le Pen gjorde dog opmærksom på at kampen for et fredeligt Frankrig skulle foregå med demokratiske midler, alligevel var det helt uspiseligt for “eksperten”. Hun var mere optaget af et kommende militærkup, end hun var bange for borgerkrig! Hun vævede rundt i noget historisk sludder om Marchal Philippe Petain Vichy regime under anden Verdenskrig. Det militærfolkene havde antydet var at de måske skulle spille en rolle i at forhindre at det kom så vidt! Det er jo ikke nogen hemmelighed at politiet ikke magter opgaven i de Parisiske forstæder!
  I Belgien deltog militæret også i bevogtningen efter terrorangrebet i Bruxelles og i Danmark såmænd, deltager forsvaret i bevogtningen af jødiske institutioner og ja tro det eller lad være så deltog forsvaret også i aflivning af mink og et helt erhverv! Men hos os er der naturligvis også tale om en socialistisk regering, og så stiller sagen sig naturligvis helt anderledes!

  Kommentar by Den Nervøse — 29. april 2021 @ 11:45

 20. Jens Rohde (KD): ALLE skal hjem fra Syrien, både de 19 børn, deres mor og far og alle deres søskende, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 29. april 2021 @ 11:48

 21. Jens Rohde (KD): INGEN syrere i Danmark skal sendes hjem til Syrien, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 29. april 2021 @ 11:49

 22. Iflg. en fransk meningsmåling deler 58% af den franske befolkning underskrivernes bekymring.
  https://www.tvlibertes.com/actus/58-des-francais-soutiennent-les-militaires-qui-ont-signe-la-tribune-publiee-dans-valeurs-actuelles-selon-un-sondage

  Kommentar by CCC — 29. april 2021 @ 12:46

 23. Kommentar by CCC — 29. april 2021 @ 12:46

  Gad godt vide tallet for Danmark?!? 20 procent? 30? 40? Jeg tror, det er markant under de 58 procent i Frankrig, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 29. april 2021 @ 13:36

 24. Har lige hørt fra min ven i Flensborg at alle de flygtninge han kender lige har fået en check på 150€ som psykopat nazisten merkel kalder ‘corona’ penge.
  Holy shit vi er færdige.

  Kommentar by piphans — 29. april 2021 @ 13:50

 25. *Jens Erik Anderson 13:36
  Ja det er tilsyneladende ikke nok for danskerne, at se hvor galt det er gået i Sverige og i særdeleshed Frankrig. De skal desværre helt derud hvor Svenskerne og franskmændene befinder sig i dag, de skal helt derud hvor det er for sent, inden de kan se hvilken forbrydelse de har være medskyldige i!

  Kommentar by Den Nervøse — 29. april 2021 @ 13:52

 26. https://sn.dk/Odsherred/12-aarig-pige-overfaldet-i-park/artikel/1432604
  Manden beskrives som 30-40 år, mellem 175 og 180 centimeter høj og af udenlandsk udseende. Manden var iført blå jeans og en sort eller blå T-shirt.

  Kommentar by k.m. — 29. april 2021 @ 14:18

 27. VI (vesterlændinge) kan IKKE leve sammen med DEM (ikke-vesterlændinge).

  Enten bliver vi separeret totalt eller også vil de etniske konflikter eskalere.

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. april 2021 @ 14:29

 28. JENS ROHDE har været i Venstre, hos de Radikale og er nu hos pladderhumanisterne i KD med Isabella Arendt. Rodehovedet er lige så skør, forvirret og forskruet som de værste klima-tosser og multi-kulti feltmadrasser. Hans næste parti bliver nok Enhedslisten.

  Kommentar by BENT A — 29. april 2021 @ 15:00

 29. *Peter Nielse 14:29
  Rudyard Kipling: East is East and West is West, and they shall never meet!

  Kommentar by Den Nervøse — 29. april 2021 @ 15:53

 30. Hvis jeg var politisk magthaver med lyst til at udskifte mit eget folk, er de sidste folk jeg ville vælge som erstatning, de muslimske folk.
  Det giver ingen logisk mening, at importere uuddannede analfabetiske lav-IQ typer med en psykotisk religion som eneste åndelige bagage.
  Det store spørgsmål er: Hvorfor importerer magthaverne ikke koreanere, og andre østasiater ??? – de er generelt flittige, socialt kompetente med høj-IQ og de har en udmærket undervisningskultur. De er også generelt ligeglade med dysfunktionelle religioner, men tolererer nogle menneskers sygelige optagethed med guddomme.
  En koreaner kan erstatte 100 muslimer på arbejdsmarkedet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. april 2021 @ 16:13

 31. 30) Perfekt set! Fuldstændig enige! Det politiske idioti i EU, Vesteuropa elfler løs for en modbydelig undertrykkende religion, som tillige er stærkt fordummende. Sålænge de gør det, må Putin være at foretrække i forhold til det forræderi, de udøver over Deres egen befolkning. Har intet ondt at sige om Kinas behandling af det islamiske mindretal i NW- Kina-ligesom AI og Vesteuropa og USA intet ondt har at sige om Islams behandling af Jøder og Kristne-BÅDE I EUROPA OG ANDRE STEDER I VERDEN.

  Kommentar by Michael Unna — 29. april 2021 @ 16:27

 32. Først Berlingske, nu fanden gale mig også den tidligere Morgenfascisten Jyllands-Pesten, endda på lederplads: Go woke, go broke.

  Joe Biden har sat en overraskende tydelig kurs for USA efter Trump

  Joe Biden runder de første 100 dage og viser sig som en handlingens mand

  Joe Biden har taget de fleste indenom i sine første 100 dage som USA’s præsident. Mange troede, at her kom en 78-årig, elskelig, ældre herre, der lagde vægt på at tale pænere end sin forgænger, opførte sig lidt mere traditionelt og især var optaget af at rulle Donald Trumps værste skæverter tilbage.

  Realiteten er, at den nye mand i Det Hvide Hus har søsat en omfattende reformdagsorden for det amerikanske samfund og defineret USA meget skarpt udadtil som forkæmper for demokrati, menneskerettighed…, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 29. april 2021 @ 18:39

 33. Berlingske og JP er næsegrus beundrende klakører over Bidens fællestale fuldstændig på lige linje med ABC, NBC, CBS, CNN, The New York Times, The Washington Post samt MSNBC, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 29. april 2021 @ 18:47

 34. # GUSTAV 16.13: Ja, at de radikale og deres medløbere har valgt at udskifte danskerne med muslimske fanatikere, viser jo hvor hjernedøde eller totalt korrupte de radikale er.

  De er så snotdumme, at når man forsøger at måle deres IQ, er der som regel ingen udslag overhovedet på måleapparaterne. Hvorimod f.eks. markmus, rotter og spøgelsesaber når ret højt op på skalaerne.

  Kommentar by BENT A — 29. april 2021 @ 19:34

 35. Jens-Erik Andersson — 29. april 2021 @ 18:39.
  Citat: “Joe Biden runder de første 100 dage og viser sig som en handlingens mand”.
  Sagen er den, at du skal læse ‘handlingens’ a la engelsk for at få den rette mening. Læser man Robert Spence fra Jihadwatch, finder man at Spencer aldrig nævner hvad Biden gør, men altid hvad Bidens ‘handlere’ gør.
  Biden går sandsynligvis rundt i en gammelmands døs af senilitet og medicinering. Bidens ‘handlere’ er de individer, som orker at dække over Bidens uformåen, ved at påvirke ham med deres egne politiske idéer.
  Udstyret med en teleprompter og et skud coke i røven, kan Biden godt simulere åndsfrisk i passende små klumper.
  Det er hvad MSM og Steffen Kretz kolporterer i colourtossen, under foregivende af at Biden er et politisk geni – og plebejerne æder det hele råt.

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. april 2021 @ 20:30

 36. Det lader til at de pensionerede generaler vil miste deres pension og øvrige privilegier, til trods for at deres synspunkt støttes af et flertal af befolkningen!

  Kommentar by Den Nervøse — 30. april 2021 @ 06:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper